FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.07.2024 klo 02:13:43 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 103
 
Kirjoittaja Aihe: Ilves 2022  (Luettu 484734 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Naapel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


: 12.12.2021 klo 16:02:22Perustettu: 1931
Kotistadion: Ratinan stadion

Kotisivut: https://ilvesedustus.fi
Kotisivut (juniorit): https://ilvesjalkapallo.fi

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Pääsarjavuodet: 1979-1996, 2015-
Saavutukset pääsarjassa: Kultaa 1983, Hopeaa 1985, Pronssia 1984 ja 2017
Cup-saavutukset: Voitto 1979, 1990 ja 2019, finaalissa 1977
Eurokohtaamiset: Cup-voittajien cup 1980 (Feyenoord), Euroopan cup 1984 (Juventus), UEFA Cup 1986 (Glasgow Rangers), Cup-voittajien cup 1991 (Glenavon, AS Roma), Eurooppa-liiga 2018 (Slavia Sofia), Eurooppa-liiga 2020 (Shamrock Rovers)

Kausi 2021

Kauteen 2021 lähdettiin hieman epäselvissä tunnelmissa. Kasassa ollut vahva runko oli hajonnut lähes täydellisesti, ja mm. Mika Hilander, Diogo Tomas, Jair ja Lauri Ala-Myllymäki lähtivät muihin maisemiin sopimuksiensa päätyttyä. Tilalle oli hankittu ainoastaan nuoria pelaajia, joista ei voinut olla varma, mitä odottaa. Tammikuu herätti kuitenkin lupauksia. Pelaaminen oli vakuuttavaa Naatan Skytän johtaessa hyökkäystä ja vaikuttaen aivan liian hyvältä pelaajalta kotimaan kentille. Tammikuun lopussa Skyttä kuitenkin katosi kokoonpanosta, ja selitys tälle löytyi, kun Skyttä siirtyi Toulouseen. Samalla myös Maksim Stjopin, jolle oli kaavailtu isoa roolia, lähti Nordsjællandiin.

Pian tämän jälkeen esityksetkin lähtivät huonompaan suuntaan. Erityisesti hyökkäyssuuntaan vaikutti, että Skytän lähtöä ei onnistuttu korvaamaan millään. Myös omassa päässä kolisi enemmän kuin aiempina kausina oli totuttu. Kävi kuitenkin selväksi, että sen hetkisillä pelaajilla hyökkäystä ei saada tehostettua, joten tarvetta hankinnoille vielä ennen kauden alkua oli. Tähän myös vastattiin. Kamerunilaishyökkääjä Patrick Loa Loa sekä kolumbialaiskolmikko Hernán Luna, Róger Torres ja Jean Carlos Blanco saapuivat Tampereelle. Näistä varsinkin Torresilla sekä Blancolla CV oli kovaa luokkaa, ja sitä myöten myös odotukset. Todellisuus oli kuitenkin jotain muuta.

Ilves onnistui kuitenkin keräämään alkukaudesta kohtuullisesti pisteitä. Voisi kuitenkin sanoa, että enemmän kuin peliesityksillä olisi ansainnut. Hyökkäyspään ulkomaalaiset eivät täyttäneet odotuksia, mutta taustalla nousi uusia vastuunkantajia. Esiin nousivat erityisesti Eetut Vertainen ja Mömmö, joiden yksilösuoritusten varassa oli paljon. Tämä huomattiin myös muualla, ja pitkän siirtosaagan jälkeen Vertainen löysi itsensä St. Johnstonesta ja Mömmö Leccestä. Tätä ei Ilveksen kannattajien parissa kovin hyvällä katsottu, kun vähäinenkin hyökkäyspelote katosi. Kauden aikana myös aiemmin luottopakkina ollut Felipe Aspegren katosi kokonaan kokoonpanosta, ja siirtyi lopulta vähin äänin Kuopioon.

Pelaaminen yleisestikin oli melko sekavaa. Puolustuslinja, muodostelmat ja kokoonpano elivät ottelusta toiseen, ja vaikutti ettei pelaajilla ollut aina ideaa, mitä kentällä pitäisi tehdä. Sopimuspelaajien määrä oli yli 30, ja vaikutti, ettei useammalle löytynyt millään roolia tai tarvetta joukkueesta. Myöskään esitykset eivät paljoa vakuuttaneet, vaikka edelleen pisteitä välillä tulikin. Erityisesti elokuun Honka-vierasottelu oli täydellinen pohjanoteeraus. Tässä kohtaa jo putoamispeikkokin kävi joidenkin mielessä. Pian tämän jälkeen tulikin yllättävä ilmoitus, kun Jarkko Wiss oli saanut potkut. Täyttä selkoa syihin tullaan tuskin koskaan tietämään, mutta tilanne oli kytenyt pinnan alla jo pidempään ja lopulta eskaloitui tähän. Wissin aikakausi oli suurimmilta osin hienoa aikaa, joten todella harmi, että se päättyi näissä merkeissä.

Vastuu siirtyi pitkäaikaiselle kakkosvalmentajalle Toni Kalliolle. Mukaan valmennustiimiin liittyi aiemmin kakkosjoukkueessa sekä talenttivalmentajana toiminut Joni Lehtonen, jolla on ollut todella suuri rooli Ilveksen viime vuosien pelaajakehityksessä. Myös pelaajarintamalla oli tuloliikennettä. Pitkään työlupa-asioiden kanssa kamppaillut Tabi Manga saatiin viimein joukkueen mukaan, ja hyökkäykseen haettiin lisätehoja Sylvanus Nimelyn muodossa.

Pari ensimmäistä ottelua Kallion alaisuudessa oli vielä hieman hakemista, mutta sen jälkeen tahti muuttui. Pelimuodostelma vakiintui 4-2-3-1 muotoon. Tabi Manga lukitsi puolustuksen Tatu Miettusen toppariparina. Muutenkin kokoonpano vakiintui, ja otteluiden välillä ei tehty montaa muutosta. Runkosarjan loppuun Ilves pelasikin viisi peräkkäistä nollapeliä, ja voitti näistä otteluista neljä. Hyökkäyspelaaminen ei ollut vieläkään kaunista, mutta jostain tarvittava maali saatiin useimmiten taiottua. Tämä vei yläloppusarjaan, mikä vielä kuukautta aiemmin kuulosti täysin mahdottomalta ajatukselta.

Vaikutti kuitenkin, että yläloppusarjapaikan myötä lataus joukkueessa ehkä hieman katosi. Pari ensimmäistä ottelua oli vielä hyvää taistelua, mutta mukaan mahtui virheitä, joita edellisissä otteluissa ei ollut tehty, ja tätä myötä myöskään tuloksia ei saatu. Loput ottelut olivatkin sitten aikalailla pelailua. Kausi kuitenkin päättyi hienoon 3-0 voittoon HIFK:sta kahdella Loa Loan eurogoalilla. Nämä olivat miehen ainoat maalit koko kaudella, mikä ei ole hyökkääjältä kovin toivottavaa, mutta kauheasti hienommalla tavalla niitä ei olisi voinut tehdä. Samalla voitto nosti Ilveksen sijan ylemmäksi lopullisessa sarjataulukossa viidenneksi.

Kausi oli siis erittäin tapahtumarikas. Lopputuloksena viides sija oli erinomainen kaiken huomioon ottaen, ja voisi sanoa, että joukkueen taso huomioiden se oli myös aikalailla maksimisuoritus. Varsinkin ulkomaalaishankinnat epäonnistuivat melko pahasti, ja vielä pelaajamyynnit kesken kauden heikensivät joukkuetta entisestään. Toni Kallio ansaitsi kuitenkin loppukauden näytöillään pysyvän valmentajapestin, ja pääsee näin ollen ensimmäistä kertaa urallaan pysyvään päävalmentajanpestiin. Toivottavasti tästä turbulenssisesta kaudesta on opittu, eikä samanlaista ole enää jatkossa edessä.

Kausi 2022

Uuteen kauteen lähdetään ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen uuden päävalmentajan alaisuudessa, joten kysymyksiä tietysti on sen suhteen, mihin suuntaan Kallio lähtee joukkuetta viemään. Toisaalta, odotettavissa todennäköisesti on melko rauhallinen offseason pelaajahankintojen suhteen. Osansa tällä on sillä, että joukkue pysyy paljon paremmin koossa varsinkin viime kauteen verrattuna. Lähtijöitä oli kesken kauden, mutta kauden päättäneestä joukkueesta ainoa todellinen menetys on Kuopioon lähtenyt Joona Veteli. Lisäksi vaikuttaa siltä, että pelaajarinkiä ollaan pienentämässä viime kaudesta, joten kaikkia lähtijöitä ei ole tarvetta korvata määrällisesti.

Kauden päätyttyä oli puhetta, että hankintoja todennäköisesti tehdään 4-5. Näistä ensimmäinen saatiin varmistettua jo nopeasti kauden päätyttyä, kun Aapo Mäenpää saapui Maarianhaminasta Ilvekseen. Viime kaudella oikean pakin paikka oli pienoinen ongelma, ja siellä kävivät kokeilemassa mm. Miettunen, Almén ja Jäntti, joista kenellekään kyseessä ei ole luontainen pelipaikka. Kun myöskään suurimman osan loppukaudesta paikalla pelannut Vigori Gbé ei onnistunut vakuuttamaan jatkosopimuksen arvoisesti, tulee Mäenpään hankinta selkeään tarpeeseen, ja hän on lähtökohtaisesti selkeä avauksen pelaaja.

Toinen hankinta oli paluumuuttaja ja Nigerin maajoukkuepelaaja Yusif Moussa vaiherikkaalta Israelin reissultaan. Yusif tuli ensimmäisen kerran Ilvekseen kaudelle 2019 pitkän testijakson päätteeksi. Hän paransi otteitaan koko ajan, ja olikin isossa roolissa kauden loppupuolella, mikä herätti myös ulkomaisten seurojen kiinnostuksen. Yusifin pitikin siirtyä Israeliin jo talvella 2020, mutta varvasmurtuma vesitti jo käytännössä varman siirron. Niinpä hän jäi parantelemaan loukkaantumista Tampereelle, kävi kerran kentälläkin Veikkausliigassa 2020, ja pääsi lopulta siirtymään kesällä Israeliin. Israelissa Yusif oli alkukaudessa isossa roolissa, mutta loppukaudesta jäi ilman peliaikaa. Bnei Yehudan kausi myös päättyi putoamiseen, mutta toisaalta tämän vuoksi paluu Tampereelle oli mahdollista. Yusif on monikäyttöinen keskikenttäpelaaja, mutta todennäköisesti häntä on kaavailtu kasipaikalle box-to-box-rooliin.

Mainita voi myös Ilari Mettälän, joka palaa loppukauden TPS-lainansa jälkeen Tampereelle. Vakavasta loukkaantumisesta toipunut Mettälä iski Ykkösessä 7 maalia, ja varmasti tehoja sekä paluuta loukkaantumista edeltävään kuntoon toivotaan Tampereella. Selkeää ykköskärkeä onkin Ilveksessä kaivattu jo monta vuotta. Viimeksi tähän huutoon on pystynyt vastaamaan Marius Noubissi vuonna 2018, minkä jälkeen kokeilijoita on ollut enemmän kuin edes muistaa. Kokeilijoita jatkaa myös viime vuoden joukkueesta, mutta varmasti myös uutta kärkeä edelleen etsitään. Muita hankintoja voi mahdollisesti odottaa kymppipaikalle sekä leveyttä puolustukseen.

Ilves on ollut tunnettu viime vuosina myös juniorityöstään, ja varmasti myös uusia vastuunkantajia odotetaan nousevan omista junioreista, kun edelliset ovat lähteneet ulkomaan kentille. Esiin voi nostaa ainakin jo viime kaudella edustusjoukkueen sopimuspelaajiin kuuluneet, ja liigassakin peliaikaa saaneet Oiva Jukkolan, Leo Kyllösen sekä Noel Hasan. Jukkola on Ilveksen -02-ikäluokkaa, mutta jäänyt ehkä hieman ikätoveriensa varjoon. Kuitenkin viime kauden loppupuolella alkoi saamaan jo enemmänkin vastuuta, ja onnistui myös iskemään liigauransa avausmaalin. Jukkola on pelannut käytännössä jokaisella pelipaikalla, mutta edustuksessa eniten laiturina, joka saattaa vakiintua pelipaikkana. Kyllönen on -04-syntynyt nuori pelaaja, joka sai enemmän vastuuta alkukaudesta, mutta Kallion otettua ohjat peliaika väheni. Myös Kyllösellä on ollut vaihtelua pelipaikan suhteen, ja onkin siirtynyt keskikentältä enemmän laitapakiksi. Hyvällä preseasonilla on varmasti mahdollista kasvattaa roolia ensi kaudeksi. Hasa puolestaan on -03-syntynyt keskikenttäpelaaja, joka on kehittynyt nopeaa tahtia viime aikoina. Nousi kakkosjoukkueeseen vasta kesken kauden 2020, ja siitä suoraan edustukseen viime kaudeksi. Pari kertaa pääsi kentälle liigassa, mutta jos kehitys jatkuu samaa tahtia, voi vallata suuremmankin roolin. Myös uusia nimiä noussee edustuksen mukaan, ja talvella onkin mahdollisuus antaa näyttöjä.

Mitä sitten odottaa uudelta kaudelta? Varmaankin tietty stabiilius tulee edelleen näkymään tekemisessä viime kauteen verrattuna. Muodostelmat ja kokoonpanot eivät elä yhtä paljon, ja myös pelaajille pyritään löytämään omat roolit. Millaista jalkapalloa Kallio haluaa joukkueensa pelaavan, lienee edelleen pieni kysymysmerkki. Jos pitäisi veikata, niin suurta muutosta vanhaan tuskin on tulossa, vaan tiivis puolustus ja nopea hyökkäyspelaaminen tulevat olemaan keskeisessä asemassa. Erityisesti Ilveksen kannattajat halunnevat kuitenkin nähdä parannusta ja monipuolisuutta hyökkäämiseen, mistä oli jo viime kaudellakin puhetta myös Kallion toimesta. Liian usein kun pallo saatiin hyökkäysalueelle, ei sen kanssa saatu mitään aikaan. Nyt on kuitenkin koko talvi aikaa hioa kuvioita kuntoon sen sijaan, että Kallio joutui kesken kauden vastuuseen, joten uskoa parannuksesta on.

Yleisemmällä tasolla Ilves on onnistunut vakiinnuttamaan aseman yhtenä Suomen kärkiseuroista, kun se on sijoittunut Veikkausliigassa viiden joukkoon kuutena vuotena putkeen. Varmasti vähintään samaan tähdätään jatkossakin, ja myös europaikat ovat tavoitteena. Seurajohdon puheista on tullut myös kuva, että jopa enemmänkin haluttaisiin. Mielenkiintoista on nähdä, näkyykö tämä jotenkin käytännössä, vai odotellaanko tässä vain uuden Tammelan valmistumista. Joka tapauksessa kilpailukykyinen joukkue pitäisi olla mahdollista saada jalkeille, toivottavasti vain resurssit onnistutaan käyttämään viime kautta paremmin.
Naapel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #1 : 12.12.2021 klo 16:02:56

Sopimustilanne

1. Rasmus Leislahti (2022)
12. Eetu Huuhtanen (2022)

2. Tuomas Ollila (2022)
5. Kalle Katz (2023)
15. Mikael Almén (2022)
16. Tatu Miettunen (2024)
17. Tabi Manga (2023)
22. Aapo Mäenpää (2023+1)

6. Doni Arifi (2024)
8. Petteri Pennanen (2024+1)
13. Tuure Siira (2022)
14. Teemu Jäntti (2022)
23. Noel Hasa (2022)
25. Leo Kyllönen (2023)
29. Oiva Jukkola (2022)
30. Yusif Moussa (2022+1)

7. Momodou Sarr (2022)
9. Ilari Mettälä (2023+1)
10. Jorn Vancamp (7/2022+2)
11. Tuco (2022+1)
32. Patrick Loa Loa (2022)
42. Kai Meriluoto (2022)
49. Eric Oteng (2022+1)

Valmennus:

Päävalmentaja: Toni Kallio (2023+1)
Valmentaja: Joni Lehtonen (2023+1)
Fysiikkavalmentaja: Heli Rekimies
Maalivahtivalmentaja: Mikko Kavén

Joukkueenjohtaja/huoltaja: Ville Niemelä
Lääkäri: Jonne Väisänen
Hieroja: Markus Keränen

Siirrot

Sisään:

Aapo Mäenpää, IFK Mariehamn
Yusif Moussa, Bnei Yehuda Tel Aviv FC (Israel)
Petteri Pennanen, Sacramento Republic FC (Yhdysvallat)
Jorn Vancamp, Beerschot VA (Belgia)
Kai Meriluoto, HJK (laina)
Tuco, SJK

Ulos:

Joona Veteli, KuPS
Matias Riikonen, FC Inter
Róger Torres, Alianza Atlético (Peru)
Miska Rautiola, Doxa Drama FC (Kreikka)
Vigori Gbe, FC Haka
Taha Özcelik, ?
Hernán Luna, ?
Jean Carlos Blanco, ?
Sylvanus Nimely, ?
Linus Rönnberg, TPS
« Viimeksi muokattu: 22.03.2022 klo 19:27:01 kirjoittanut Naapel »
Jalitsumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #2 : 12.12.2021 klo 16:17:53

Kiitokset hyvästä avauksesta! Ylos

Omat fiilikset ovat tällä hetkellä erittäin luottavaiset. Oletan, että Ilves on ensi kaudellakin vähintään TOP-6 -joukkue. Jos joukkue löytää laadukkaan hyökkääjän niin voidaan tavoitella jo europaikkaa.
amuji

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maajoukkue, Ilves, SOHO SS, Arsenal


Vastaus #3 : 12.12.2021 klo 16:31:00

Kiitokset hyvästä avauksesta! Ylos

Omat fiilikset ovat tällä hetkellä erittäin luottavaiset. Oletan, että Ilves on ensi kaudellakin vähintään TOP-6 -joukkue. Jos joukkue löytää laadukkaan hyökkääjän niin voidaan tavoitella jo europaikkaa.
Kiitos myös aloittajalle ja samaa mieltä Jalitsumiehen kanssa. Tällä hetkellä totutuista top-6 joukkueista suurin kysymysmerkki on Honka (vaikka viime kaudella ei ollutkaan). Lisäksi Interin ja sanoisin, että SJK:n tilanne vielä aika auki. Lähtökohtaisesti KuPS ja HJK ovat omassa kastissa ja veikkaan, että seuraavassa kasassa ollaan aika tasaisessa mössössä isommassa pinossa. Tulossa tasainen kausi ja mielestäni Ilves on kilpakumppaneihin nähden hyvässä vaiheessa.
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 12.12.2021 klo 16:35:58

Loistava avaus, kiitokset siitä.

Toivottavasti edustuksen toimistokin herää tulevaan kauteen. Valmisteluja jotka olisi pitänyt tehdä aikoja sitten tehtiin aivan liian myöhään ja nyt kun harjoittelu on alkanut ei mm nuorten otteista ole mitään mainintaa…

Ihan vaan että miten ne Ilves kasvattien pitäisi merkitä mitenkään kannattajalle jos suurin osa ei ole koskaan kuullutkaan niistä ennen ekaa edustuksen debyyttiä. Mistä kuulisi kun edustus ei heidän otteitaan mitenkään noteeraa medioissa.
BenArfa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #5 : 12.12.2021 klo 16:38:59

Kiitos hyvästä avauksesta
Baggio_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Arsenal


Vastaus #6 : 12.12.2021 klo 17:15:13

Kiitokset avauksesta joko Ilves/2 joukkueelle on myös kauden 2022 topic tehty?

Eilen Tamua vastaan Ilves/2 jo harkkamatsin voitokkaasti pelasi.
Naapel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #7 : 12.12.2021 klo 17:31:30

Kiitokset avauksesta joko Ilves/2 joukkueelle on myös kauden 2022 topic tehty?

Eilen Tamua vastaan Ilves/2 jo harkkamatsin voitokkaasti pelasi.
Ei ole avattu topicia, kun joukkueen tilanteesta ei ole tiedotettu mitään. Toivottavasti kakkosjoukkueenkin sopimustilanne jossain kohtaa uutisoitaisiin, eiköhän se kuitenkin ole melko pitkälle selvillä. Ja eipä tuosta harjoitusottelustakaan ole Ilveksen puolelta mainittu mitään, että melko säästöliekillä taidetaan tällä hetkellä mennä kakkosjoukkueen suhteen.
Limppu6

Paikalla Paikalla


Vastaus #8 : 13.12.2021 klo 00:43:46

Kiitos hyvästä avauksesta.

Tällä kaudella Ilveksellä on täydet mahdollisuudet neljän parhaan joukkoon. Samoista sijoista kamppailevat Honka ja Inter ovat säästöliekillä. Hifk:ista on lähtenyt melkein kaikki pelaajat. Alemman kastin joukkueista Lahti taitaa olla ainoa joka voi haastaa yläloppusarjan joukkueita. Ilveksen mitalli sitten vaatiikin jo venymistä, kun HJK, Kups ja SJK varmasti satsaavat ja kamppailevat mestaruudesta rahan kiilto silmissä.

Mukava nähdä hankkiiko Ilves vain valmiita pelaajia, vai tuleeko muutama nuorempi pelaaja myös. Itse toivon, että pari nuorempaakin pelaajaa hankitaa. Ropsin raunioilta voisi jonkun lupaavan junnun hankkia. Hyvin kuitenkin pärjäsivät Oulua vastaan. Tai sitten näitä HJK:n junnuja jotka eivät mahdu edustukseen pelaamaan.

Hyökkääjän ja kymppipaikan lisäksi toivon ainakin yhden laiturin hankkimista. Huhuttu Pennanen ja hänen laitahyökkääjä joukkuekaverinsa jos tulisivat ei enään tarvitsisi hankkia kuin kova hyökkääjä ja pari junnua laajentamaan rinkiä tai kasvamaan korkoa kakkoseen.
Limppu6

Paikalla Paikalla


Vastaus #9 : 13.12.2021 klo 00:48:17

Toivotaan vielä Katzille pelikuntoon palaamista, niin puolustus on riittävä, vaikka pelattaisiin välillä kolmella topparilla.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #10 : 13.12.2021 klo 01:49:45

Hyvä avaus ja seurantaan Ylos
haksu

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 13.12.2021 klo 09:25:23

Hyvä avaus Ylos

Tuosta junnuputkesta tuli mieleen, että sieltä varmaan hetkeksi katosi se kovin potentiaali, kun jo mainittu Stjopin (-03) lähti jo vuoden alussa Tanskaan vaikka melko varmasti olisi ollut päättyneellä kaudella vastuuta tarjolla, sekä lisäksi kesällä lähtivät 05-syntyneet Juho Talvitie ja Daniel "Keken poika" Armstrong jo ulkomaille.
TomJoad

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #12 : 13.12.2021 klo 12:23:36

Kiitos avauksesta.

Jokohan mediatiimiin on saatu vahvistusta mitä haettiin? Itseäni ainakin hieman tympii, että edes verkkosivujen pelaajaluetteloa ei saada päivitettyä lähtevien pelaajien osalta.

kunq

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: :keskari:


Vastaus #13 : 13.12.2021 klo 12:44:02

Toivotaan vielä Katzille pelikuntoon palaamista, niin puolustus on riittävä, vaikka pelattaisiin välillä kolmella topparilla.

Mennyt itseltä tämä ohi, onko Kallella joku pidempi loukki alla? Ilmeisesti taso riitti kuitenkin Ilveksessä ehjänä ollessaan?
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 13.12.2021 klo 13:38:23

Mennyt itseltä tämä ohi, onko Kallella joku pidempi loukki alla? Ilmeisesti taso riitti kuitenkin Ilveksessä ehjänä ollessaan?

Vaikea terveydellinen ongelma johon oli vaikeuksia löytää sopivaa lääkitystä tais olla mediassa tms olleet maininnat.

Aina siitä KTP vieraspeli oksentelun jälkeen
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #15 : 13.12.2021 klo 15:38:29

Loistava avaus, kiitokset siitä.

Toivottavasti edustuksen toimistokin herää tulevaan kauteen. Valmisteluja jotka olisi pitänyt tehdä aikoja sitten tehtiin aivan liian myöhään ja nyt kun harjoittelu on alkanut ei mm nuorten otteista ole mitään mainintaa…

Ihan vaan että miten ne Ilves kasvattien pitäisi merkitä mitenkään kannattajalle jos suurin osa ei ole koskaan kuullutkaan niistä ennen ekaa edustuksen debyyttiä. Mistä kuulisi kun edustus ei heidän otteitaan mitenkään noteeraa medioissa.

https://ilvesedustus.fi/ilveksen-pelaajapolun-kautta-jalleen-uusia-nuoria-haastajia-edustusjoukkueeseen/
Maccarone

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 13.12.2021 klo 15:45:08

Kausikortti C-katsomoon oli kyllä edullinen, vaikka toimitusmaksua olikin. Hatunnosto toimistolle että juuri tuo nurkka avattiin myyntiin.
Naapel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #17 : 13.12.2021 klo 23:12:12

Instagramin perusteella taitaa olla taas sopimusuutisia tulossa. Rautatieasemalla kuvattu, joten eiköhän ole kotimainen vahvistus. Olisikohan nyt Pennanen.
amuji

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maajoukkue, Ilves, SOHO SS, Arsenal


Vastaus #18 : 13.12.2021 klo 23:34:25

Instagramin perusteella taitaa olla taas sopimusuutisia tulossa. Rautatieasemalla kuvattu, joten eiköhän ole kotimainen vahvistus. Olisikohan nyt Pennanen.
Hän. Tai toinen huhu Riku Sjöroos. Taitaa olla ainoat kotimaiset joista huhuttu.
BenArfa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #19 : 13.12.2021 klo 23:38:42

Hän. Tai toinen huhu Riku Sjöroos. Taitaa olla ainoat kotimaiset joista huhuttu.

Nyt täytyy olla Sjöroos, koska hänen siirto ollut selvä jo pitkään. Pennasen siirtoon en jaksa uskoa, eiköhän mies Interiin tai Honkaan matkaa.
amuji

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maajoukkue, Ilves, SOHO SS, Arsenal


Vastaus #20 : 13.12.2021 klo 23:40:09

Nyt täytyy olla Sjöroos, koska hänen siirto ollut selvä jo pitkään. Pennasen siirtoon en jaksa uskoa, eiköhän mies Interiin tai Honkaan matkaa.
Täytyy myöntää etten itsekään usko Pennasen tulevan Ilvekseen. Sjöroos olisi harmittavan plääh. Ennen Mifk siirtoa olisin ottanut.
Pullis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuure Siira


Vastaus #21 : 13.12.2021 klo 23:46:13

Jos sieltä tulee paluumuuttajana joku vitun Hilska jää ens kauden kausari käyttämättömäksi.
BenArfa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #22 : 13.12.2021 klo 23:58:15

Jos sieltä tulee paluumuuttajana joku vitun Hilska jää ens kauden kausari käyttämättömäksi.
Hilskan paluu olisi melko yllättävää
vuittoni

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 14.12.2021 klo 01:00:35

Tuo teaserissa kävelevä henkilö ei ole Honkavaara mutta Ilveksen tämän hetken uusin instagram seuraaja Jani Honkavaara on. Voi olla alkanut seuraaman ihan vain puhtaasti kiinnostuspohjalta tai sitten kenties tuntee tämän uuden teaserissa kävelevän hankinnan erittäin hyvin. Seuraus sopisi kuitenkin teaserin ajankohtaan aika hyvin. Täten itse lähtisin veikkaamaan esimerkiksi jo kauan sitten aiemmin Ilvekseen huhuiltua Brandon Wilsonia. Muistuttaa myös kooltaan ja fysiikaltaan Wilsonia. Lisäksi Ilvestä on alkanut seuraamaan hiljattain käyttäjä nimeltä nplaustraliafootball jota myös Wilson seuraa. Wilson on myös australialainen. Samainen käyttäjä alkanut seurata myös Ilveksen kuvaajaa Jimiä sekä Veikkausliigaa. Muina vaihtoehtoina voi pitää Formellaa, Pennasta, Tucoa, Sjöroosia tai hankintaa josta ei ole liikkunut erityisemmin mihinkään suuntaan huhuja ja tulee ns. puskista kuten Yusifin siirto.
Huomenna 19.31 luulisi asian selviävän.
« Viimeksi muokattu: 14.12.2021 klo 01:25:16 kirjoittanut vuittoni »
Naapel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #24 : 14.12.2021 klo 08:03:00

https://ilvesedustus.fi/petteri-pennanen-ilvekseen/

Ja näin. Toki 3+1-vuotinen sopimus vähän herättää kysymysmerkkejä, mutta eiköhän ainakin ensi kaudella korvaa Vetelin hyvin kymppipaikalla.

 
Sivuja: [1] 2 ... 103
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa