FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.08.2022 klo 22:09:27 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: Keski-Suomi: M5 Itäinen C 2022  (Luettu 19202 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #100 : 27.06.2022 klo 22:54:21

Mainittakoon nyt vielä että tämän illan pelit Säynätsalossa (aiemmin mainitun lisäksi Soho - KaDy) oli ns. double header tuomarikolmikolle Vilkman-Kangas-Willman. Ei varmasti ollut mikään mukavin keikka 30 asteen helteessä, hatunnosto ja Tuoppi heillekin Ylos
vovery

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harjun Potku


Vastaus #101 : 28.06.2022 klo 18:50:07

KeuPa/2 - Harjun Potku 4-0

Kotijoukkueelle peruspelillä helpohko voitto, Potkulla maalintekopaikkoja (ja vaihtomiehiä) vähän. KeuPa juoksutti Potkua pallollisena ja täysi penkki mahdollisti tuoreita jalkoja kun Potku väsyi. Tällä pelillä KeuPa varmasti välttyy putoamiselta

KeuPa/2 oli parempi joukkue eilen ja hanskasi tutun (mikäli pääsevät nurmella ihan treenaamaankin?) alustan selvästi vieraita paremmin. Eikä Kolmosen apujakaan tainnut olla kuin kaksi kappaletta, joilla kummallakin oliko kolme Kolmosen peliä avauksessa ja päälle muutama vaihdosta. Vaikea paikka vierailla varmasti monelle muullekin joukkueelle kauden toisella puolikkaalla, kun otteluohjelman mukaan loput kotipelit KeuPa/2:lla on keskuskentän nurmella. Lainauksen viimeisestä virkkeestä uumoilen samaa, vaikkei eilinen Potku kummoista vastusta oikein pystynyt tarjoamaan.

Karsea pelaajatilanne on Potkulla ollut viime peleissä. Eilen reissuun lähdettiin varsin vajaamiehisenä kahdella vaihtopelaajalla, mikä 28 asteen helteessä täydellä listalla operoinutta vastustajaa vastaan povasi pitkää iltapuhdetta. Vaikka kesällä jalkapalloa mielellään pelaisikin, nyt voi sanoa, että onneksi joukkueella on kuukausi aikaa paranella fyysisiä ja henkisiä vammoja ennen seuraavaa peliä.

Sarja on tasoittunut melkoisesti Vikkelän vaihtomiehen kolmasosakausikatsauksen jälkeen. Tämän illan pelien jälkeen onkin jo puolivälin krouvi, minkä kunniaksi lähipäivinä voisi olla puolivälikatsauksen tai miksei -katsausten aika!
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #102 : 28.06.2022 klo 21:06:50

Jännitys ja sarjataulukko tiivistyy, Huima/Urho 2 - PetPet 0 - 2 (0 - 0)

Aika hyvä nurmi, upea keli, täydet rosterit ja ainakin puolen sataa yleisöä. Mikäs sen parempaa? Alku oli vahvempi kotijoukkueelta, mutta nyt PetPet oli saanut puolustuksen kuntoon muutaman vähän heikomman pelin jälkeen. Vapaita vetopaikkoja ei annettu ja pallo ei jäänyt pyörimään boksiin. Molemmat lähtivät pyörittämään vaihtorulettia jo 20 minuutin kohdalla, vaikka tempo oli melkoista kävelyä. Tämä tietysti helteen piikkiin ja olihan raskasta tosiaan pelata. Puoliskon paras paikka tuli ehkä PetPetille, kun veskari ehiti ensin juuri ja juuri katkaisemaan pystysyötön, jonka jälkeen pallo koitettiin vielä vetää tyhjään maalin keskiviivalta, mutta maalivahti ehti kuitenkin vielä maalille takaisin. Tämän lisäksi kulmasta saatiin pallo kahteen metriin, mutta hyökkääjä ei saanut tökättyä palloa verkkoon.

Toisen puoliskon alkupuoli oli ehkä taas hieman kotijoukkueen. Nyt pääsivät vetämäänkin ja pistivät varsinkin hyviä pitkiä palloja. Näistä hyvistäkin paikoista lähteneille vedoilla oli kutienkin kerta toisensa jälkeen suuntana reilusti ohi ja yli. Sen sijaan vieraat pääsivät noin tunnin kohdalla hienosti heitosta keskityspaikkaan ja pallo pomppuvedolla maan kautta yläkulmaan noin vitosen viivalta taka-alalta. Tämän jälkeen tietysti ÄäneSuolahtiKoski nosti pelaajia ylös, mutta ei saanut kyllä mainittavia paikkoja aikaan. Sen sijaan vajaa kymppi ennen loppua PetPet hyödynsi ylös nousseen kotijoukkueen takana olevan tilan ja loppulukemat 0 - 2 tuli reilusta läpiajosta.
Lopussa 0 - 3 oli lähempänä kuin kavennus. Kotijoukkue heitti topparilta pitkää, mutta nämä jäivät todella kovalla prosentilla puolustuslinjan päähän ja PetPet sai melko vapaasti hyökätä vastaan tai vähintään purkaa paineen kerta toisensa jälkeen.

Voisihan sitä pientä analyysia heittää ekassa puoliskosta tuossa ennen viikonloppua. Kivasti kolmessa kierroksessa tosiaan hieman tasoittui sarja, tosin JoSePa jos voitti tänään niin on pienellä karkumatkalla
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #103 : 30.06.2022 klo 18:11:02

Kesätauko. Aika jolloin ei pelata palloa. Joka vuosi se tulee ja joka vuosi sitä ihmettelee, että tosiaanko kuukauden paussia kaivataan, mutta näin on saunottu ja se mikä liiton tai piirin saunassa on päätetty niin se ei voi olla väärin.

Kolmasosakatsauksen jälkeen tilastot ovat jatkaneet eteenpäin puksuttamista. Keltaisten osalta Joni Kalenius on yhä kärjessä, mutta Potkun Pasi Reini on kivunnut jo tasapisteisiin kolmella lapulla. Kentältäpoistoja ollaan nähty yksi uusi, kun Huima/Urho 2:n Riku Rautiainen on nähnyt punaista.
Maalintekijätilastossa juhlii sarjataulukkoa katsomalla odotetetusti JoSePan kaverit. Rasmus Heikki viilettää kärjessä niin kentällä kuin tilastoissakin  16 maalilla kahdeksassa pelissä (2 per peli). Listan kolmantena on Janne Kosunen. Hän on osunut 11 kertaa yhtälailla kahdeksassa ottelussa (1.375 per peli). Heidän väliinsä iskee tilastoissa Tuomas Alasaarella 12 maalilla. Huomionarvoista tässä  tempussa on, että ne ovat syntyneet 6 pelin aikana, eli keskiarvo on johtajan kanssa tasan. Yli yhden pelin pelanneista myös Samuel Kagiraneza (8/7) ja Roni Heinonen (5/3) ovat osuneet puiden väliin yli yhden maalin per peli keskiarvolla.

Kevätkierroksen maalirikkain ottelu koettiin vähemmän yllättäen AC SOULS:in (nimen KIRJOITUSASUN lisäksi joukkue pelaa liukuvärisissä paidoissa... Ylos) ja JoSePa:n välillä kun kesäkuun ensimmäisen viikon taistelu päättyi salibandylukemin 5 - 8. Souls on muutenkin tarjonnut viihdettä koko rahan edestä, kun tuon isomaalisimman pelin jälkeen kolme  peliä ovat päättyneet 4 - 4, 4 - 5 ja 6 - 5.  Kevätpuolen isoimman höykyytyksen on yhä saanut Kampuksen Dynamo,  kun hävisivät alkukauden jyränneelle Huima/Urho 2:lle 7 - 0. Fuusioseuran kakkosjoukkue kävi myös Keuruulla tekemässä tuhojaan,  jossa loppulukemat 0 - 6. Sen sijaan aitoa 0 - 0 jalkapallotulosta ei vielä olla todistettu kertaakaan. Lähimmäksi on päässyt Harjun Potku kun se on sekä voittanut (PetPet) että hävinnyt (Soho) niukimmin mahdollisin 0 - 1 lukemin.

Kuten jo mainittua, niin JoSePa on maalinteossa omalla tasollaan. Tehtynä heillä 43 nyyttiä (4.78 per peli), kun perässä seuraavat Huima/Urho 2  sekä SOULS AC lukemin 31 ja 30 (3.44 ja 3.33). Erityisen huima tuo JoSePa:n tahti on ollu kun ottaa huomioon, että ensimmäisessä pelissäj äävät yhteen maaliin ja tämän jälkeen maaleja on tullut yli viiden keskiarvolla. Kolmen edellä mainitun lisäksi ViPa ja  PetPet ovat ylittäneet 20 maalin rajapyykin Dynamon ollessa ainut joukkue jolla ei ole vielä tuplafiguureille maalilukeemaansa nostanut.  Vahviten oman puolustuksena ovat tilkinneet Huima/Urho 2 sekä PetPet. Molempien nuotasta pallo on kaivettu 16 kertaa (1.78 per peli), joka nyt ei ole erityislaatuisen vähän, mutta silti sarjan paras lukema. Päästettyjen maalien osalta sarjan jakauma on tasaisempi kuin tehtyjen osalta. Myös Soho ja ViPa/2 ovat alle 20 nyytin ja loput hieman päälle, paitsi Dynamolla 27 ja Souls onkin sitten omassa sarjassaan 37 (4.11 per peli) päästetyllä

Ennakoimani sarjan repeäminen kahtia ei sitten tapahtunutkaan, vaan kolmella edellisellä kierroksella KeuPa/2, SOULS AC ja Komeetat/2 ovat kaivaneet pisteitä keskikastin ja jopa kärjen joukkueilta ja Dynamokin nappasi avausvoittonsa KeuPa/2 vastaan, joten hekin vielä lurkkivat saavutettvissa olevan matkan päässä muista. Kärjessä JoSePa on tehnyt peliliikkeitä voittamalla Huima/Urho 2:n ja Vipa/2:n kahdella edellisellä kierroksella. Huima/Urho 2 ryhtyi konttaamaan puhtaasti hoidetun kuuden ekan pelin jälkeen ja on tippunut jo viiden pisteen päähän JoSePa:sta. Huima/Urho 2:n lisäksi ViPa/2:lla ja PetPetillä vielä ohutta saumaa sarjan voittoon, joskin Joutsassa pidetään kaikkia avaimia sarjan voiton osalta käsissä. Kun 9 kierrosta on jäljellä niin 10 pistettä alkaa olla tavoittamaton matka nousta ja se on täsmälleen se ero, mikä 5. majailevalla Soholla on kärkeen. Samalla logiikalla Soho on ensimmäinen joukkue, joka on välttänyt jo putoamisen, kun neljän pisteen KaDy on 10 pistettä perässä. Ylipäänsä sarja on mukavan tasainen oikeastaan JoSePa:n hurjastelua lukuunottamatta (5/9 peleistä kolmen tai useamman maalin voitto, +20 maaliero, 8 voittoa putkeen). Yksittäisiä ylijuoksuja on nähty, mutta keskimäärin peränpitäjätkin ovat pysyneet peleissä ainakin tuloksellisesti hyvin mukana.

Sarja jatkuu vajaan neljän viikon päästä maanantaina, paitsi JoSePa ja PetPet kohtaavat joutsassa vasta kyseisen viikon perjantaina. Sitä kierrosta voikin rauhassa ennakoida nyt. Kaikille tavalla tai toisella sarjaan liittyville henkilöille kuitenkin nyt hyvää heinäkuuta ja paljon ansaittua lepoa, nähdään syyskierroksella!
vovery

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harjun Potku


Vastaus #104 : 23.07.2022 klo 17:48:22

Vikkelän vaihtomiehen katsauksesta (Ylos sille) on vierähtänyt reilut kolme viikkoa ja sarja on viimein jatkumassa ylihuomenna maanantaina. Teen nyt itsekin hieman katsausta kauden ensimmäiseen puolikkaaseen ja povaan samalla tulevaa. Tulevan kierroksen ennakointi on suht haasteellista, kun edellispeleistä on tovi vierähtänyt ja kun joukkueiden päivän kunnoista ei itselläni paria poikkeusta lukuun ottamatta ole juuri tietoa.

1. Joutsan Seudun Pallo (8-0-1, maalit 43-23, pisteitä 24)

JoSePa kärsi kauden ensimmäisen puolikkaan ainoan tappionsa ja samalla ylipäätään pistemenetyksensä heti avausottelussa Petäjäveden vierasreissulla. Seuraava peli Keuruullakaan ei ollut pelkkää juhlintaa, mutta kahdesti joukkue punnersi tappioasemasta tasoihin ja toisella kerralla myös ohi. Noiden kahden ottelun jälkeen kenestäkään ei ollut kunnolla joutsalaisia haastamaan, sillä KaDy-kotipelin anomalia pois luettuna kaikki ottelut päättyivät vähintään kolmen maalin voittoon - niin pienellä kentällä kotona kuin isommilla kentillä vieraissakin. Maaleja joukkue on tehnyt liukuhihnalla etenkin Vv:n katsauksessa mainitun tehokaksikon (H. Rasmus ja Kosunen) toimesta.

JoSePan kohdalla voidaan klassisesti sanoa, että pelaavat tällä hetkellä väärällä sarjatasolla. Tätä tukee sekin, että joukkueen rungosta noin puolen tusinaa peluria kellotti kevätkaudella isoja minuutteja myös sarjatasoa ylempänä KaPa-51:n riveissä. Kangasniemeläisethän ovat Nelosessa toisina kaikki ottelunsa voittaneen Rangersin jälkeen, eli hyvin on kulkenut myös siellä. H. Rasmus on muuten Vitosen kaksi maalia per peli tahdin lisäksi paukuttanut Nelosessakin maalin per peli tahdilla. Mutta takaisin JoSePaan: varsinkin keskikaistalle on heittää kovia pelureita, mitä joukkue runsaasti hyödyntääkin.

Jokunen kysymysmerkki on kuitenkin JoSePan syyskauden osalta ilmoilla. Futsal-liigan kauteen valmistautuminen on käsittääkseni jo alkanut; tuleeko seuran ykköslajin harjoituskausi vaikuttamaan siihen, millaisella pelaajistolla joutsalaiset syksyn peleihin pääsevät? Hirveästi ei jalkapalloharjoituksia tainnut tosin kevätkaudellakaan ehtiä olla, joten jos pelaajat vain futismatseihinkin ehtivät, tasossa ei sen puolesta näkyne juurikaan eroa. PetPet-peli toiminee kuitenkin jonkinlaisena osviittana siitä, mitä avainpelaajien poissaollessa (pois mm. keskikentän Kosunen ja Linnera) voi tapahtua.

Toinen oleellinen kysymys on nousuhalukkuus: onko sitä? Tähän vaikuttanee Nelosenkin nousukuviot, joista on huhuja ollut sen verran liikkeellä, että Rangersilla ei Kolmoseen välttämättä kiinnostusta ole. Tämä saattaisi avata KaPa-51:lle sauman nousta Kolmoseen, mutta onko toisaalta heilläkään kiinnostusta lähteä ylöspäin, kun eivät ole todennäköisesti voittamassa Nelosta. Eivätkä varsinkaan KeuPan viime kauden tai Rangersin tämän kauden tapaan näytöstyyliin. Se lienee kuitenkin selvää, etteivät KaPa-51 ja JoSePa halua pelata samalla sarjatasolla runkopelaajien limittäisyyden vuoksi.

2. Huima/Urho 2 (6-1-2, maalit 31-16, pisteitä 19)

Huima/Urho 2:n kevätkausi oli lopulta varsin kaksijakoinen. Ensimmäiseen kuuteen otteluun joukkueelle ei tuntunut löytyvät pysättäjää ja joukkue löytyi ainakin omaksi yllätyksekseni sarjakärjestä puhtaalla pelillä. Viimeisistä kolmesta ottelusta saldoksi jäi kuitenkin yksi vaivainen tasapelipiste Souls AC:ta vastaan viime hetken tasoituksella. En nyt jaksa alkaa käymään pöytäkirjoja läpi, onko R. Heinosen lisäksi muita alkukauden avainpelaajia siirtynyt pelaamaan ensisijaisesti Nelosen edustusjoukkueessa, mutta ehkä jotain tuollaistakin voisi olla taustalla? R. Heinonen on muuten H. Rasmuksen tapaan tehnyt maalin per peli Nelosessa - Vitosessahan Heinonen pyssytti alkukaudesta kolmeen peliin viisi maalia.

Laskusuhdanteisen kevätkauden jälkeen on vaikea ennustaa, miten äänekoskelais-suolahtelaisten syyskausi tulee sujumaan. Toki eiväthän he heikoille joukkueille pisteitä kolmessa viime pelissä menettäneet (vahvan nousuvireinen Souls, ylivoimainen JoSePa ja lopulta neljänneksi kivunnut PetPet). Pisteitäkin ovat kerryttäneet jo sen verran, että tullevat kauden lopulla löytymään vähintään ylemmästä keskikastista, elleivät nyt vallan tappioputkeen valahda. Nousukamppailuun ei välttämättä aivan riitä, ellei peli ala kulkea jälleen alkukauden malliin, mutta eipä Huima/Urho 2:lta taida nousuhalukkuutta löytyäkään? Edustusjoukkue kun majailee Nelosessa ensi kaudellakin, tai ei ainakaan ylöspäin ole menossa.

3. ViPa/2 (5-1-3, maalit 27-19, pisteitä 16)

ViPa/2 ei aivan JoSePan ja Huima/Urho 2:n kelkkaan ehtinyt kevätkaudella, mutta perässä hiihtävät jälkeä pitkin aivan keskikastin ensimmäisenä. Komeetat/2-tappion lisäksi muut tappiot tulivatkin noita sarjataulukossa ylempänä majailevia vastaan, minkä lisäksi FC Sohoa vastaan pelasivat alkukaudesta tasan. Nousuhalukkuutta tuskin löytyy Vihtavuoren kakkoseltakaan, kun edustus on turvallisesti Nelosessa ensi kaudellakin. Taulukossa ViPa/2 voi toki hyvinkin löytyä kärkisijoilta kauden päättyessä, nuori ja kehittyvä joukkue kyseessä.

4. PetPet (5-0-4, maalit 20-16, pisteitä 15)

Petäjävetiset olivat kauden ensimmäisellä puolikkaalla papereissani toinen erityisen positiivisista yllättäjistä Huima/Urho 2:n ohella. Neljäs sija ja voitot mm. sarjakärjestä ja sarjakakkosesta, olkoonkin, että kohtasivat molemmat varsin otollisilla hetkillä. Alkukauden kolmen ottelun voittoputken myötä kaksi kahden ottelun tappioputkeakaan eivät romahduttaneet sijoitusta hirveästi, kun onnistuivat kaivamaan vielä kahdesta pelistä voitot.

PetPetillä tuntuu olevan hyvä tekemisen meininki niin kentällä kuin sen laidalla tapahtumineen. Vain yhden pelin nähneenä, toisesta kuulleena ja muista raportit lukeneena on turhahkoa lähteä syvällemeneviä analyyseja tekemään, mutta sanoisin, että jos saavat palloa hieman tehokkaammin reppuun laittavan ysipaikan pelaajan tai joku nykyisistä sellaiseksi jalostuu, ei lähikausina nousukamppailu Neloseenkaan ole kaukana. Kapteeni Paltamaan ja joukkueen maalipörssiä johtavan Tuomisen takana joukkue on nimittäin varsin tasaisen oloinen (hyvässä mielessä).

Aivan kärkikamppailuun eivät taida vielä tällä kaudella yltää, mutta ylemmän keskikastin sijoitus on jo tällä kaudella täysin otettavissa. Toki edellä läpikäytyjen joukkueiden nousumotivaatioiden ollessa paikoin arvoituksia, voi PetPet löytää itsensä jo syksyllä nousuun oikeuttavien sijojen tuntumasta. En lähde spekuloimaan, olisivatko tuossa tilanteessa kiinnostuneita paikasta Neloseen :)

5. FC Soho (4-2-3, maalit 16-17, pisteitä 14)

Soho on toinen omat ennakko-odotukseni eniten pettäneistä joukkueista. Kovin tavoittein ja vahvistuksia niin ennen kautta kuin vielä kauden alettuakin saanut joukkue ei ole tahtonut löytää tasaisuutta pelaamiseen. Varsinkin maalinteko on ollut tuskaisaa, mutta tappiopeleissä (JoSePa, Huima/Urho 2, Komeetat/2) on kyllä omissakin kolissut yli neljän maalin keskiarvolla. Ennakkoon kevätkauden kärkikamppailuksi povattu ottelu Harjun Potkua vastaan osoittautuikin jälkikäteen tässä vaiheessa viidennen ja kuudennen sijan erottajaksi. En tiedä, kuinka yleistä Keski-Suomen Vitosessa on kahden ennakkosuosikin heihohko suorittaminen, mutta tuskin tuo sentään täysin poikkeuksellista voi olla, kun sen verran yllätyksellisiä sarjat näillä tasolla tuppaavat välillä olemaan.

Nähtäväksi jää, löytyykö Sohon maalinteko-ongelmaan syyskaudeksi pysyvämpää ratkaisua. Kuullun perusteella joukkueen viimeisiä ellei peräti viimeinen ysipaikan peluri on lähtemässä piakkoin jälleen Keski-Eurooppaan reikäpallon perässä. KaDya vastaan joukkue onnistui toki viisi maalia tekemään, että ehkä se sieltä alkaa muilta paikoilta nousta ratkaisijoita. KaDy toki on sarjajumbona, joten kovin suuria johtopäätöksiä ei voi yhdestä pelistä vielä vetää. Yleisellä tasolla jos pohditaan, Sohon pelin luulisi menevän eteenpäin viikko viikolta ihan jo sen pohjalta, että täksi kaudeksi tulleet pelaajat päässevät jatkuvasti paremmin ja paremmin joukkueen peliin sisään.

Jossitteluksi menee edelleen Sohon kohdalla, mutta jos maalinteko alkaa sujua tasaisemmin, voi joukkue hyvinkin nousta ainakin top 2:een. JoSePaan oleva 10 pisteen ero taitaa olla jo liikaa.

6. Harjun Potku (4-0-5, maalit 15-22, pisteitä 12)

Potkun kausi on Suomen Cupin jälkeen ollut tähän saakka pettymys, ei siitä pääse mihinkään. Uusia pelaajia on viime kauden jälkeen onneksi saatu, mutta yhä tuntuu olevan hankaluuksia saada joka peliin kunnolla pelaajia mukaan. Jokunen pitempi loukki ja muu poissaolo toki sattuivat kevätkaudelle, toivottavasti tilanne niiden osalta hiljalleen helpottuu. Etenkin keskikentän keskustan korkea vaihtuvuus pelistä toiseen ja noiden paikkojen luottopelaajien poissaolot ovat näkyneet pelinrakentelun oltua ajoittain yhtä myrkyn juontia.

Hieman hankalaa oman joukkueen tilannetta on kovin objektiivisesti analysoida. Putoamiskamppailuun ei sentään toivottavasti valahdeta, mutta ei tällä kaudella kyllä nousustakaan pelata. Veikkaisin Potkun olevan syyskaudella lähtökohtaisesti kiusaajan roolissa, joka voi hyvänä päivänä kaataa lähes kenet tahansa ja huonona hävitä edellispelin tapaan sarjajumbolle. Kevätkaudella kaikki pelit kolmea viimeisintä lukuun ottamatta olivat kuitenkin suht tasaisia, ja JoSePaa vastaan vieraissakin jaksettiin niukalla ja haavoittuneella miehistöllä pysyä yli tunnin verran tasatilanteessa. Petrattavaa on, mutta on siihen aineksetkin olemassa.

7. Komeetat/2 (4-0-5, maalit 19-23, pisteitä 12)

Komeetat/2 paransi Soulsin ohella eniten otteitaan kauden edetessä: ensimmäisistä viidestä pelistä neljä tappiota ja yksi voitto, mutta viimeisistä neljästä kolme voittoa ja vain yksi tappio juuri Soulsille niukasti lukemin 6-5. Kesäkuussa kaatuivat mm. niin ViPa/2 kuin Soho, jotka molemmat majailivat sarjataulukossa otteluhetkillä reilusti Komeettojen yläpuolella. Kun joukkue sai kahteen viimeiseen peliinsä myös valmentaja Liimataisen JaVin haastattelussa hehkuttaman keskikenttäpeluri Aallon takaisin peleihin, voi joukkueelle povata ihan mukavaa syyskautta. Keskikastin ollessa hyvin lähellä toisiaan, voi loppusijoitus olla melkein mitä vain väliltä 3.-8.

8. Souls AC (2-3-4, maalit 30-37, pisteitä 9)

Soulsia tulikin hieman sivuttua jo Komeetat/2:n kohdalla, mutta esittivät tosiaan melkoista piristymistä kevätkauden loppua kohden mentäessä! Vaikka avausvoitto tuli vasta kauden kahdeksannessa ottelussa, oli Souls lähellä jo edellisottelussa Huima/Urho 2:ta vastaan vieraiden tasoittaessa vasta ajassa 90+4'. Muutenkin Soulsin peleissä ovat varsin usein ratkenneet vasta viimeisillä minuuteilla: KeuPa/2 teki voittomaalin ajassa 86', Souls tasoitti Sohoa vastaan ajassa 90+2' ja teki voittomaalin Komeetat/2:ta vastaan ajassa 85'.

Joukkue tekee paljon maaleja, mutta myös päästää niitä. Ei voi ainakaan sanoa, että pelaisivat tylsää futista. Vv:n mainitsemalla Alasaarelalla on muuten ihan mukava putki menossa: kolme perättäistä hattutemppua, sitä edellisessä pelissä kaksi maalia ja maaliputken aloittaneessa pelissä yksi. Souls taisi kevätkauden edetessä saada varsin kovia palaajia jo eläköityneiden pelurien puolelta, mikä lupaa hyvää joukkueen syyskautta ajatellen. En millään usko, että joutuisivat enää palaamaan putoamiskamppailuun. Todennäköisemmin kisaavat keskikastin paikasta ja pelien kulkiessa jopa ylemmästä keskikastista.

9. KeuPa/2 (2-0-7, maalit 14-24, pisteitä 6)

Keuruun kakkosjoukkue karisti jumbopaikan kevätkauden viimeisessä ottelussa selvällä voitolla Potkusta. Kuten aiemmin taisin ottelun jälkeen kirjoittaa (ainakin ajattelin), tullevat syyskaudella ottamaan ihan mukavasti pisteitä kotipeleistä Keuruun keskuskentällä. Lukemien valossa varsin tasaisia pelejähän keuruulaiset ovat Huima/Urho 2- ja Potku-pelit pois luettuna pelanneet, joten ehkä vieraspeleistäkin voisi olla parempia tuloksiakin silloin tällöin otettavissa. Vaikka KeuPa/2 KaDylle ennen juhannusta hävisikin, arvelen kotikenttäedun turvin keuruulaisten säilyvän sarjassa.

10. KaDy (1-1-7, maalit 9-27, pisteitä 4)

KaDylla oli vaikea kevätkausi: vähiten tehtyjä maaleja ja toiseksi eniten päästettyjä, vain yksi voitto ja yksi tasuri, muuten pelkkiä tappioita. Pahimmillaan tappioputki ehti venähtää jo kuuden ottelun mittaiseksi. KaDyllakin pelaajatilanne on vaikuttanut olevan niin ikään hankala, eikä vaihtopelaajia ole liiaksi listoilla näkynyt. Ei tuomita vielä näin kauden puolivälissä ketään putoamaan, mutta vahvimmaksi ehdokkaaksi voin KaDyn nimetä.

---

Loppuun vielä kierrosennakko ilman sen pitempiä litanioita.

Kierros 10

Syyskausi alkaa!

Ma 25.7. klo 17:45 Säynätsalon TN

FC Soho (sij. 5.) - Harjun Potku (sij. 6.)

Potkulla revanssin paikka, mutta kyllähän Soho tähän lähtee ennakkosuosikkina.

Ma 25.7. klo 18:30 Suolahden keskuskentän N

Huima/Urho 2 (sij. 2.) - Komeetat/2 (sij. 7.)

Ennen taukoa vireet olivat varsin erisuuntaiset ja onkin mielenkiintoista nähdä, mitkä ovat vireet maanantaina. Perinteinen voi päättyä miten vain -kohde.

Ma 25.7. klo 19:15 Keuruun keskuskentän N

KeuPa/2 (sij. 9.) - ViPa/2 (sij. 3.)

Saako KeuPa/2 jatkettua kautta positiivisella tuloksella, kun vieraaksi saapuu sarjakolmonen? Vierasvoittoa tai tasuria arvelen kuitenkin.

Ma 25.7. klo 19:45 Säynätsalon TN

Souls AC (sij. 8.) - KaDy (sij. 10.)

Iso peli sarjataulukon peräpäässä. KaDy ei saisi missään nimessä ainakaan hävitä, mutta kyllä Soulsin pitäisi kolmen ottelun kuntopuntarissa peräti toisena olevana joukkueena tästä voitto vääntää.

Pe 29.7. klo 19:00 Joutsan TN

JoSePa (sij. 1.) - PetPet (sij. 4.)

Tämän pitäisi olla varma kotivoitto, mutta jätetään tasurille pienehkö mahdollisuus. Jos kotijoukkueella on poissaoloja, vierasvoittokin on toki haettavissa.
« Viimeksi muokattu: 23.07.2022 klo 18:05:56 kirjoittanut vovery »
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #105 : 25.07.2022 klo 21:25:23

HarPo voitti Säynätsalossa Sohon maalein 1-0 (0-0) tasaisessa pelissä. Matsissa ei varsinaisesti maalipaikoilla juhlittu, mutta vähän ennen maalia Potkun maalivahti torjui mainiosti vaarallisen Sohon tilanteen venyttämällä hienosti alanurkasta. Maali tuli sitten hienolla kudilla ylänurkkaan joka taisi ottaa kimmoketta jostain matkalta? Siinä taisivat sitten vaarallisimmat tontit ollakin. Organisoitujen hyökkäysten luonti tuntui vähän tuottavan molemmille ongelmia ja suurimmat taistelut käytiin keskikentällä. Mutta ihan ansaittu voitto kuitenkin Potkulle.
Kaukolaukoja

Poissa Poissa


Vastaus #106 : 25.07.2022 klo 22:37:41

KeuPa/2 nappasi 4-0 kotivoiton ViPa/2:sta. Vipallakin oli maalintekopaikkoja mutta eivät onnistuneet niistä viimeistelemään. Viime kaudella Keuruulla herättiin kauteen vasta syksyllä ja sama näyttää tapahtuvan tänäkin vuonna. Mahdollisuudet sijoittua sarjassa parempaan puolikkaaseen ovat olemassa ja ihan realistiset, jos peli alkaa näyttää parin edellisen matsin kaltaiselta jatkossakin.
vovery

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harjun Potku


Vastaus #107 : 25.07.2022 klo 23:55:57

HarPo voitti Säynätsalossa Sohon maalein 1-0 (0-0) tasaisessa pelissä. Matsissa ei varsinaisesti maalipaikoilla juhlittu, mutta vähän ennen maalia Potkun maalivahti torjui mainiosti vaarallisen Sohon tilanteen venyttämällä hienosti alanurkasta. Maali tuli sitten hienolla kudilla ylänurkkaan joka taisi ottaa kimmoketta jostain matkalta? Siinä taisivat sitten vaarallisimmat tontit ollakin. Organisoitujen hyökkäysten luonti tuntui vähän tuottavan molemmille ongelmia ja suurimmat taistelut käytiin keskikentällä. Mutta ihan ansaittu voitto kuitenkin Potkulle.

Tässä tulikin tiivistettynä Sohon ja Potkun kamppailu. Kova ja tasainen peli, joka ratkesi toisella puoliajalla kahteen potkulaisten suorittamaan komeaan yksilösuoritukseen. Kumpaakin suoritusta pääsin ihastelemaan parhailta katselupaikoilta. Sohon kapteenin päästessä laukomaan täysin vapaasti ehkä yhdeksän metrin paikkeilta olin jo varma pallon olevan pömpelissä, mutta niin vain Potkun Takala venytti jostain oikean kätensä laukauksen tielle. Sanottakoon, että Sohon kapu joutui vetämään heikommalla jalallaan, vaikka tämän kauden molemmat maalinsa on tainnut vasurilla tehdäkin. Potkun maalissa puolestaan keskikentän Kaipainen pääsi käyttämään parasta asettaan, vasemman jalan tulista kutia boksin kaaren tuntumasta vastapalloon vedettynä. Mieheltä lähti keväällä vastaavanlaisia tilanteita harjoiteltaessa sellaisia tykinlaukauksia, ettei tuo täysin puskista tullut. Mukavaa, että onnistui pelissäkin, ja vielä mihin paikkaan! Pallo Ja oikein näit Azazello, pari metriä tilanteen takaa nähtynä pallo otti hiuksen hienon kimmokkeen Sohon pelaajasta ennen painumistaan vastustamattomasti verkkoon. Laukauksen linja ja kovuus näytti kuitenkin jo ennen kimmoketta siltä, ettei maalivahdilla olisi ollut tuossa todennäköisesti mitään sanomista ilman kimmokettakaan. Hauskaa muuten, että pelin tuoksinassa tilanteiden järjestys oli itselläni ehtinyt jo kääntyä toisinpäin ennen lainatun viestin lukemista :)

Hyökkäysten luontiin liittyvät haasteet taisivat Sohon puolella liittyä Potkulle viime peleissä tutuksi käyneeseen pulmaan eli keskikenttäpelaajien vähyyten, joskin Soholla tuo taisi olla enemmänkin poikkeustapaus tänään. Toki Potkun puolustus toimi tänään paljon edellispelejä paremmin ja tiiviimmin. Potkun pelajaatilanne näytti vielä sunnuntaina puoliltapäivin huolestuttavalta, mutta varsin kova kokoonpano saatiin lopulta koottua. Erityispeukut paikkaa kuin paikkaa pelaamaan kykenevän Kompan keskikentän pohjapelaamiselle, sittenkin mukaan päässeen toppari Laaksosen pari tuntia ennen peliä peruuntuneelle reissulle sekä valmennusvastuun penkin puolelta kantaneelle Lehdolle Ylos

Potkun ja Sohon pelit olivat kyllä tasaisia vääntöjä ja mukavia pelattavia tällä kaudella. Kummallekin kirjattiin "vieraspelistä" voitto lukemin 0-1.

KeuPa/2 nappasi 4-0 kotivoiton ViPa/2:sta. Vipallakin oli maalintekopaikkoja mutta eivät onnistuneet niistä viimeistelemään. Viime kaudella Keuruulla herättiin kauteen vasta syksyllä ja sama näyttää tapahtuvan tänäkin vuonna. Mahdollisuudet sijoittua sarjassa parempaan puolikkaaseen ovat olemassa ja ihan realistiset, jos peli alkaa näyttää parin edellisen matsin kaltaiselta jatkossakin.

Kyllähän tuota KeuPa/2:n kotikenttäetua on tullut pyöriteltyä tässä, mutta meni kyllä omalta osaltani täysin metsään tuloksen veikkaaminen. Hienoa, että Keuruullakin pelit kulkee alkukautta paremmin! M: hetkonen, pelattiinkos tämä sittenkin keskuskentän nurmen sijaan Tervan tekonurmella, kuten Tulospalvelussa seisoo?

---

Illan muissa peleissä Komeetat/2 kävi hakemassa tasuripisteen Huima/Urho 2:n vieraana lukemin 1-1 (0-0). Kotijoukkueen johtomaali näkyy tulleen ajassa 67' ja vierasjoukkueen tasoitus varsinaisen peliajan viime hetkillä 89. minuutilla. Tästä lienee huomenissa luettavissa taas raportti Sisä-Suomen Lehden paikallisosastolta?

Souls AC näkyy puolestaan pidentäneen voittoputkensa nyt kolmen ottelun mittaiseksi lisäämällä KaDyn tuskaa lukemin 3-2 (2-0). Alasaarelan maaliputki meni poikki, mutta joukkueen hattutemppuputki sai jatkoa Soulsin Matikaisen nostettua kauden maalisaldonsa nyt yhdeksään. Huomionarvoista on se, että tilanteen oltua 2-0, Soulsin kapteeni Sundell on lentänyt 36. minuutilla toisella keltaisella pihalle. KaDy on saanut kavennuksen 56. minuutilla, mutta kymmenen minuuttia myöhemmin myös KaDyn Sakhizada on lentänyt toisella varoituksella ulos. Soulsin voittomaali on tullut ajassa 75' ja KaDyn kavennus loppulukemiin nelisen minuuttia myöhemmin. Varsin tapahtumarikkaalta ottelulta vaikuttaa pöytäkirjan perusteella! Oliko joku katsomassa tuota?

---

Tasaista on keskikastissa: sijoja 3.-8. erottaa vain neljä pistettä. Potkun taakse viidenneksi keskinäisen ottelun perusteella pudonneella PetPetillä on toki kierroksen oma ottelunsa vielä pelaamatta, kuin myös sarjajohtajalla JoSePalla. Jos JoSePa tuon pelin voittaa, on hajurakoa Huima/Urho 2:een jo ratkaisevan tuntuiset seitsemän pinnaa ja sarjakolmoseen peräti 11 pistettä. Mutta ei mennä asioiden edelle, jospa petäjävetiset käyvät sittenkin ryöstöretkellä Joutsassa perjantaina.
« Viimeksi muokattu: 26.07.2022 klo 07:00:40 kirjoittanut vovery »
vovery

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harjun Potku


Vastaus #108 : 29.07.2022 klo 18:13:18

Kolmosen topikista bongattu Kaukolaukojan viesti:

Tänään siis viimeinen kerta kun Keskuskentällä raikaa Kake Randelin ja Blue Swede ennenkö kentän remontti pakottaa KeuPan siirtymään Tervan tekonurmelle.

KeuPa/2:n kotietu tekonurmeen tottuneita joukkueita vastaan jäi tällä kaudella siis vain yhden ottelun mittaiseksi. Mutta tällä viikolla taisivat tosiaan näyttää, että peli on alkanut kulkea alustasta riippumatta, jos tuo KeuPa/2 - ViPa/2 pelattiin Tervalla, kuten Tulospalvelussa seisoo.

---

Joutsassa alkaa kierroksen yläpään kamppailu vajaan tunnin päästä. Sattuuko olemaan foorumisteja menossa peliin muuallekin kuin kentälle, irtoaako livespämmiä? Toivottavasti otteluseuranta ainakin Tulospalvelussa. JoSePa on tainnut tuon kanssa kotipeleissä onneksi kunnostautua aiemmin tällä kaudella Ylos

M: näemmä molemmilta puuttuu pöytäkirjan mukaan kovat kasipaidat: kotijoukkueelta Kosunen ja vierailta S. Paltamaa.
« Viimeksi muokattu: 29.07.2022 klo 19:00:04 kirjoittanut vovery »
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #109 : 29.07.2022 klo 22:54:27

Ei tullut yllätysvoittajaa Joutsassa: JoSePa - PetPet 3 - 0 (1 - 0)

Numerot kertovat pelistä paljon. PetPet taisteli ja aika ajoin rakenteli hyviäkin hyökkäyksiä, mutta kotijoukkue oli vielä napsun taitavampi, röyhkeämpi ja ennen kaikkea kovakuntoisempi.
Maaleista en muista kyllä juuri mitään, paitsi että loppulukemat tulivat suht myöhään ja siinä annettiin surkea avaus kaverille suoraan 25 metriin ja tämä tuli boksiin ja veti varmasti alakulmaan.
Ekat 15 minuuttia JoSePa pelasi kyllä melkoista ajaxia, pallo ja pelaajat liikkuivat nätisti ja mahdoton oli saada kiinni. Maaliksi nämä yhden tatsin hyökkäykset eivät materialisoituneet, mutta yksi rankkari taisi jäädä viheltämättä kotijoukkueelle.
Noin minuutit 20 - 60 PetPet oli hyvin pelissä mukana. Palloa saatiin liikuteltua maata pitkin, voitettiin tarpeeksi kaksinkamppailuja ja maalipaikkojakin siunaantui tarpeeksi pelin kääntämiseksi. Niistä kun ei laitettu sisään, niin lopussa jouduttiin epätoivoisesti hyökkäämään ja JoSePa tappoi pelin siinä kliinisesti. Vikan vartin ajan näkyi sitten isäntien parempi kunto aika reilusti ja peli meni perässähölkkäilyksi isoilta osin. Jonkin verran näkyi se, että kun kaksi keskikentällä eniten peliä tekevää pelaajaa puuttui, niin sellaisiin ratkaisusyöttöihin ei oikein löytynyt pelaajaa. Prässin alta tultiin hyvin pois, mutta sitten siitä murtautuminen maalipaikoille aiheutti haasteita.
Kelvollisen taistelun lisäksi uusi debytantti miesten peleihin ja se, että jäätiin tämän kauden JoSePa-otteluparista 5 - 4 lukemin voitolle antaa iloa iltaan Ylos

JoSePa melko tukevassa johdossa. Huima/Urho 2 voi vielä ottaa kiinni jos kääntää vireensä nyt ja heti, mutta en oikein näe heidän vetävän 8 ottelun voittoputkea samalla kun Joutsa tiputtaisi keskinäisen matsin lisäksi ainakin 5 pistettä (JoSePa voitti ekan kohtaamisen 6 - 1, en usko Huima/Urho 2:n viiden tai useamman maalin voittoon toisessa osassa vaikka voittaisivat).
vovery

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harjun Potku


Vastaus #110 : 01.08.2022 klo 23:04:21

Harjun Potku - Souls AC 3-0 (2-0)

Miten voikin olla, että viikonloppuna tulee saavista kaatamalla vettä, mutta aina pelipäivänä, varsinkin tässä ensimmäisessä klo 17:45 alkavassa pelissä, aurinko paahtaa kirkkaalta taivaalta ja lämpötila on lähes hellelukemissa? Täytyy ottaa sen verran sanoja takaisin, että piirin/alueen tuomarien kesälomien sanelemana asetettu kesätauko lähes koko heinäkuun ajalle osui sen puolesta nappiin, ettei niillä heinäkuun alun tappohelteillä tarvinnut pelata.

Noh, kelille ei mitään mahda, mutta taisi kuumahko keli syödä enimmän tempon jo muutenkin vähäisten vaihtopelaajien värittämästä ottelusta. Potkulla oli kolme vaihtopelaajaa ja Soulsilla vain yksi. Jälkimmäiseltä puuttui kaiken lisäksi melkoisen tärkeitä palasia, kun joukkueen 33 maalista peräti 21 tehnyt kaksikko Alasaarela (12) ja Matikainen (9) olivat poissa, kuten myös mm. edellispelissä vakikapteeni Oravan poissa ollessa nauhaa kantanut ja tuplakeltaisilla pelikiellon tähän otteluun hankkinut Sundell. Lopulta pakon sanelemana joukkueen taustahenkilökin puki pelipaidan ylleen, jotta oli edes tuo yksi vaihtopelaaja.

Sanomattakin on selvää, ettei Souls lähtenyt kovin korkealta prässäämään, jotta kunto ei loppuisi heti alkuunsa. Potku pääsi siis aika vapaasti harjoittelemaan syöttöpeliä ja pelinrakentelua alhaalta, mutta ajoittain maltillisemmin olisi voitu hieroa vielä keskikentälläkin. Mutta hyökkäysalueelle päästiin näinkin ja kolminkertainen vaihtopelaajien määrä vastustajaan verrattuna mahdollisti laitureille, kärjelle ja keskikentällekin lepoaikaa, jotta jaksoi taas painaa juoksupallojen perään. 16. minuutilla syntynyt avausmaali tuli kulmapotkusta, kun Potkun Al-Lamin tarkka kulma löysi korkeimmalle nousseen toppari Laaksosen, joka puski kauden toisen maalinsa. Jossain kohtaa Potkun Rastas pelattiin läpi, mutta miehen ratkaisuyritys ei tuottanut toivottua tulosta. 24. minuutilla sama mies oli jälleen painelemassa yksin läpi, jolloin Soulsin veskari joutui kaatamaan Rastaan rangaistuspotkun ja keltaisen kortin arvoisesti. Al-Lamin rankkari lipesi kuitenkin maalin yli. Pari minuuttia myöhemmin Rastas heilutti kuitenkin jo verkkoa Souls-pelaajan harhasyötön haistelun jälkeen. Soulsin paikantyngät syntyivät ensimmäisellä jaksolla puolustajan näkövinkkelistä ikävistä pitkistä palloista, mutta aivan maalintekosektorille eivät noista tainneet päästä. Tai ainakin Potkun maalilla BET:n edellinen Nelosen peli mukaan lukien kolmannen perättäisen nollapelinsä pelannut Takala valitteli, ettei yhtään kunnon torjuntaa tullut koko ottelussa. Jonkun läpipallon mies kävi toki hoitamassa ennen kuin hyökkääjät palloon ehtivät ja muistan kyllä kulmapotkussa ja ehkä keskitystilanteessakin ilmaherruuksia ja palllon liimauksia.

Toisella jaksolla keli, viimeisenkin vaihtopelaajan loppuminen loukkaantumisen myötä sekä Potkun ajoittain malttama pallon kierrättäminen alkoivat syödä Sielujen peliä sitä enemmän, mitä pitemmälle peli eteni. Helpottavaa kolmatta maalia ei Potku tahtonut kuitenkaan millään saada paikoista huolimatta, ja Souls pääsi pitkillä ja puolipitkillä palloilla hyökkäämään myös toisella puoliajalla. Etenkin Miskalaa hakivat aktiivisesti keskikentällä ja kyllähän mies hyviä palloja laittoikin, sekä väänsi pitkistä rajaheitoista pääpalloja hyvällä pompulla. Ärsyttävän hyvin muistaakseni etenkin Soulsin Turpeinen noiden pallojen perään juoksi. Potkulla paikkoja oli useampaankin lisämaaliin. Mm. yksi kahdella yhtä vastaan tilanne, johon laitapuolustajana ehdin mukaan, taisi mennä jo lähes kahdella maalivahtia vastaan tilanteeksi, mutta viimeinen ratkaisu (toim. huom. ei minun ;)) karkasi vedoksi liian löysänä ja toisaalta syötöksi taas liian pitkänä, jolloin Soulsin Hautanen nappasi helposti pallon. Helpotus koettiin vasta 89. minuutilla, kun Al-Lami pelasi pallon ylös oikealle pakkina pelanneelle Kompalle, joka tupla-askelharhautuksilla ohitti edessä seisseen puolustajan ja laittoin pallon etukulmasta sisään. Aivan viime sekunneilla Potkun Kiljunen oli kaunistella loppulukemia, mutta Hautanen torjui hyvin. Pallo pomppasi torjunnasta vielä toiselle Potkun pelaajalle, mutta tämän ehkä turhan hätäisen ratkaisun seurauksena tyhjänä ammottanut maali jäi haaveeksi ja pallo löysi tiensä sivuverkkoon. Jäipä miehelle vielä ekstranälkää tuleviin koitoksiin!

Hyvähenkinen ja siisti kamppailu. Hieman harmittaa, ettei päästy mittaamaan tasoa aivan sitä viime peleissä kovaa jälkeä tehnyttä Souls-kokoonpanoa vastaan, mutta niillä mennään, joita kentälle saadaan molemmin puolin. Sen verran poissaoloista sai Potkukin kärsiä kevätkauden viimeisissä peleissä, että mukavampi on ehdottomasti lievästä harmituksesta huolimatta olla sillä puolella, jolla vaihtopelaajia on enemmän kuin yksi tai kaksi. Souls ehdottomasti silti vastustajana tämän kauden perusteella jatkoon, ja toistaiseksi näyttää hyvältä sen osalta, että ensi kaudella kohdataan taas!

---

Illan muita tuloksia:

JoSePa - KeuPa/2 6-1 (3-1). H. Rasmus lisännyt ensimmäisen puoliajan hattutempulla maalisaldonsa jo 21:een. Voi olla melkoiset lukemat taululla kauden lopulla, jos pysyy ehjänä ja jos peleihin edelleen kerkeää! Mikähän mahtaa olla Keski-Suomen Vitosen maaliennätys? Kosunen tehnyt myös pari maalia toisella jaksolla. Mutta mitäs hassuttelua pelinumeroiden kanssa on ollut, kun Kosunen on pelannut H. Rasmuksen aiemmin käyttämällä ysipaidalla ja Rasmus puolestaan numerolla 28. Paita #8 hukassa?

ViPa/2 - FC Soho 0-4 (0-1), vaikka Soho on pöytäkirjan mukaan pelannut 14. minuutilta lähtien vajaalla Oksasen otettua suoran punaisen ??? ViPa/2:lla ollut kuitenkin 16 pelaajaa listoilla, ettei vähäinen miesvahvuus ole ainakaan syynä. Mikäs Vihtavuoren kakkosella mättää, nuoria täynnä olevan joukkueen epätasaisuutta? Soholta melkoisen vakuuttava esitys pelkästään pöytäkirjan perusteella katsottuna.

Säynätsalon illassa käyty KaDy - Huima/Urho 2 on vielä ilman tulosta. Mitä pikaisesti tuli kuultua oman pelin jälkeen, vierailla oli paljon hyvin nuoria pelaajia avauksessa. Kotijoukkueella puolestaan vain kaksi vaihtopelaajaa listan mukaan. Huima/Urhon pyrkimyksenä lienee ollut jalkojen juokseminen KaDyn pelaajien alta, mutta onko Dynamo saanut herätettyä sarjapaikasta taistelun tosissaan henkiin niukalla miehistöllä?

---

Huomenna sitten vielä Komeetat/2 - PetPet Comets Parkin illassa. Mielenkiintoinen peli sielläkin luvassa, kun nyt peräkkäisiltä paikoilta taulukosta löytyvät kahden pisteen erottamina. Pitääpä ihan harkita, jaksaisiko huomenna polkaista katsomaan peliä.
Chuck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Путiн хуйло!


Vastaus #111 : 01.08.2022 klo 23:49:47

ViPa/2 - FC Soho 0-4 (0-1), vaikka Soho on pöytäkirjan mukaan pelannut 14. minuutilta lähtien vajaalla Oksasen otettua suoran punaisen ??? ViPa/2:lla ollut kuitenkin 16 pelaajaa listoilla, ettei vähäinen miesvahvuus ole ainakaan syynä. Mikäs Vihtavuoren kakkosella mättää, nuoria täynnä olevan joukkueen epätasaisuutta? Soholta melkoisen vakuuttava esitys pelkästään pöytäkirjan perusteella katsottuna.

Näin tosiaan kävi, läpiajosta hyökkääjä kopsautettiin nurin ja suora punainen seurauksena. Tämän jälkeen tasaista vääntöä, mutta Soho sai ehkä vähän yllättäenkin vastahyökkäyksestä maalin ekan jakson loppupuolelle. Toisella jaksolla Soholla oli sitten koneessa alivoimasta huolimatta vähän enemmän vääntöä ja ViPan selkäranka taisi napsahtaa 0-2 -maalin seurauksena. Tuo toinen maali oli nimittäin komea yksilösuoritus, jossa pujoteltiin useamman vihreäpaitaisen ohi. Viimeinen maali tuli puolustajan virheestä, josta vierailijat saivat tuikata loppuluvut 0-4.

ViPallakin oli paikkansa, mutta ne päättyivät tuhlailuun. Ottelu oli kuitenkin tasaisempi, kuin mitä pelkän tuloksen perusteella voisi olettaa.
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #112 : 02.08.2022 klo 10:55:55

Harjun Potku - Souls AC 3-0 (2-0)

Hyvähenkinen ja siisti kamppailu. Hieman harmittaa, ettei päästy mittaamaan tasoa aivan sitä viime peleissä kovaa jälkeä tehnyttä Souls-kokoonpanoa vastaan, mutta niillä mennään, joita kentälle saadaan molemmin puolin. Sen verran poissaoloista sai Potkukin kärsiä kevätkauden viimeisissä peleissä, että mukavampi on ehdottomasti lievästä harmituksesta huolimatta olla sillä puolella, jolla vaihtopelaajia on enemmän kuin yksi tai kaksi. Souls ehdottomasti silti vastustajana tämän kauden perusteella jatkoon, ja toistaiseksi näyttää hyvältä sen osalta, että ensi kaudella kohdataan taas!

Tähän vahva sama.
Souls on herrasmiesjengi jota vastaan on mukava pelata sillä keskittyminen on pelaamisesta nautiskelussa eikä länkytyksessä tahi vastustajan telomisessa Ylos
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #113 : 02.08.2022 klo 23:16:07

Komeetat/2 - PetPet 4 - 1 (1 - 1)

Kotijoukkue aloitti vahvasti, tai sanotaanko että PetPet hieman uinui ekan kympin. Montaa kertaa ei vihreänuttuiset palloon tänä aikana koskeneet. Toki ekaa 15 sekuntia lukuunottamatta maalipaikoiksi ei tämä painostus kääntynyt.
Puolen tunnin kohdalla iso kenttä oli otettu haltuun ja peli tasoittui. Molemmat luottivat enemmän nopeisiin hyökkäyksiin, mutta silti jossian määrin järkevästi eikä pelkästään roiskimalla. Erityisesti kotijoukkue tykkäsi pitää palloa maassa ja tämä sopikin heidän ominaisuuksiin. Korkeissa palloissa eivät olleet erityisen hyviä, joskaan tunnetusti PetPet:kään ei näissä juhli yleensä.
Maalinteon aloitti PetPet puolen tunnin kohdalla. Pallo kärjelle, tämä peippaa itsensä vapaaksi vähän rankkarialueen ulkopuolella ja hyödyntää vähän maalivahdin vähän turhan ulkona olevan sijoittumisen vetämällä rennosti pienen kaaren yläkulmaan. Ei mikään tykki, vaan varma veto.
Sinipaitainen joukkue sisuuntui tästä ja kuittasi heti pari minuuttia myöhemmin tasoihin. Todella hyvin jalkapalloa pelaamalla tehty maali. Oikeaa laitaa pitkin prässin alta  ainakin topparin, laitapakin, keskikenttäpelaajan ja hyökkääjän hyvällä yhteistyöllä 3-4 syötöllä ja yhdellä hyvällä kääntymisellä nopea kärki läpi ja varma viimeistely. Yksikään pelaaja ei joutunut/päässyt tekemään mitään todella näyttävää urheiluruutusuoritusta, vaan jokainen syöttö, haltuunotto, kääntyminen ja veto oli yksinkertaisesti laadukkaasti toteutettu perussuoritus. Puolustuksessa ei tapahtunut mitään nukahdusta tai kämmiä, vaan kaveri oli joka kohdassa hieman parempi/näppärämpi/nopeampi vaan ja lopputuloksena maali. Puoliskon lopusta ei erityistiä muistikuvia. Molemmilla joukkueilla tuntui olevan hieman keskivertoa enemmän asiaa tuomarille, mutta peli pysyi kyllä kokoajan nättinä eikä varoituksia tarvinnut jakaa koko pelin aikana (tosin PetPet-keskikenttä jätettiin kyllä laputtamatta kun teki kaksi taktista rikettä ekalla puoliskolla; tosin punaista ei olisi tullut, koska toista rikettä ei varmasti olisi tehnyt jos ekasta olisi ollut lappu alla).

Toinen puolisko meni sitten niin, että PetPet loi paikat ja Komeetat teki maalit. Oli toki kotijoukkueellakin ainakin tuplat paikkoja maalimäärään nähden, mutta petäjäisten ruuti oli tänään todella märkää. Oli tyhjästä maalista ylärimaa, viidestä metristä ihan vapaata puskupaikkaa josta ei saatu palloon voimaa mennä viivan yli, useita hyviä vetopaikkoja ohi ja yli, parikin flipperiä missä pallo pyöri alueella ikuisuudelta tuntuvia aikoja ja niin edelleen. Ja sitten se klassinen kävi: kun et itse tee, niin kaveri tekee. Erityisesti 2 - 1 ja 4 - 1 maalit olivat malliesimerkkejä tästä. Ensinmainitussa pallo jo rankkarialueella, mutta ei taidettu edes vetoa saada aikaan ja vastahyökkäyksestä pallo toiseen päähän. Jälkimäisessä alimainen pelaaja saa epätoivoisella kurotuksella pystysyötön poikki (kaksikin kaveria läpi ilman katkoa) ja saa vielä käynnistettyä vastahyökkäyksen josta sitten maali. Niin lähellä, mutta niin kaukana... Toki erinomaisia viimeistelyjä myös kotifanien iloksi kaikissa maaleissa, ei jätetty maalivahdille palaa. Vielä 4 - 1 tilanteessakin PetPet loi niin paljon paikkoja että ainakin rinnalle olisi voinut tulla kun Komeetat oli aikalailla katki, mutta mistään ei mennyt. Maalivahti otti ehkä kaksi kelpo torjuntaa, mutta joutui hämmentävän vähän hommiin paikkojen määrään nähden. Toki pari niukkaa ohivetoa myös toiseen päähän hyvistä paikoista nähtiin, mutta huomattavasti vähemmän kuin sinisten varjeleman maalin yli ja ohi.

Keskikasti tiivistyi kahden ekan kierroksen tuloksilla kovasti. Sijat 3 - 7 ovat 3 pisteen sisällä ja monia keskinäisiä pelejä vielä jäljellä ja jo nyt on pelattu ristiin rankasti. Kärjessä JoSePa jos voitta vielä pari seuraavaa kierrosta, niin alkaa olla melkolailla varma voittaja. Pohjalla KaDy:lla on viisi kierrosta aikaa ottaa KeuPa/2:sta vähintään kolme pistettä kiinni ja sitten on tokavikalla kierroksella otettava toinen voitto keskinäisestä, muuten kutsuu noutaja. Eli varmaan ainakin sellainen 8 pistettä olisi kaivettava. Elämme jännittäviä ratkaisuaikoja.
vovery

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harjun Potku


Vastaus #114 : 07.08.2022 klo 22:05:54

Kierros 12

Kohta kaksi kolmasosaa kaudesta takana. Tai noh, Komeetat/2 - JoSePa näkyy siirretyn aina päivämäärälle 26.9., joten ensi viikolla pelataan vajaa kierros ja loppukauden ajan kaksi joukkuetta on ottelun vähemmän pelanneina aina tuonne syyskuun lopulle saakka.

Ma 8.8. klo 17:45 Säynätsalon TN

Souls AC (3-3-5, maalit 33-42, pisteet 12, sij. 8.) - ViPa/2 (5-1-5, maalit 27-27, pisteet 16, sij. 6.)

Soulsilta puuttui siis edellispelissä Potkua vastaan terävimmät syömähampaansa ja muutenkin joutuivat niukalla miehistöllä pelaamaan. Tuloksena olikin kauden ensimmäinen peli, jossa Sielut jäivät maaleitta.  Maaleitta on jäänyt kahdessa peräkkäisessä pelissä myös ViPa/2, joka hävisi ensin KeuPa/2:lle vieraissa 4-0 ja sitten Soholle kotona samoin lukemin. Pikkulintujen viserryksen perusteella Vihtavuoren nuorilla pelaajilla kolmas tappio putkeen aiheutti jo jonkinasteista kriisinpoikasta joukkueen pelitapaa - tai sen puutetta - kohtaan.

Huomenna kumpikin haluaa parantaa edellispelistä. Kotijoukkueen osalta suurimmat kysymykset tappioputken välttämiseksi lienevät kokoonpanon pääluku ja se, ovatko maaleja paukutelleet Alasaarela ja Matikainen, tai edes toinen heistä, taas mukana? Vieraiden kohdalla tappioputken katkaiseminen ei ei varmasti jää ainakaan näyttämisen halusta kiinni, mutta onnistuuko maalinteko edellispeliä paremmin, ja nähdäänkö keskikentän pelintekijä Hattori jälleen vihtavuorelaisten paidassa?

Enpäs osaa tämän tuloksesta sanoa juuta tai jaata, joten laitetaan tylsästi risti tauluun. Keväällä ViPa/2 kylvetti Soulsia kotikentällä peräti 7-3, mutta noin selkeää voittoa kummallekaan joukkueelle tuskin nähdään huomenna.

Ma 8.8. klo 18:30 Suolahden keskuskentän N

Huima/Urho 2 (7-2-2, maalit 35-18, pisteet 23, sij. 2.) - Harjun Potku (6-0-5, maalit 19-22, pisteet 18, sij. 3.)

Kierroksen herkkupala, kun sarjakakkonen ja -kolmonen kohtaavat Suolahden keskuskentän nurmella toivottavasti suuren yleisön edessä! Huima/Urho 2:n peli alkoi kevätkauden loppua kohden yskähdellä alkukauteen verrattuna, mutta viime pelissä hakivat 1-3 -vierasvoiton pahnanpohjimmaisesta KaDysta. Potku puolestaan kaatoi tiukan Soho-voiton jälkeen kokoonpano-ongelmista kärsineen Soulsin 3-0 ja nousi tulosten mennessä mukavasti ristiin peräti kolmannelle sijalle. Huima/Urho 2:ta ja Potkua erottaa kuitenkin yhä viisi pistettä, joten kotijoukkue tulee säilyttämään kakkossijansa joka tapauksessa, kävi huomenna miten vain.

Huima/Urho 2:n kokoonpanossa ja avauksessakin vilisi ainakin KaDya vastaan paljon nuoria pelaajia. Mm. kevätkauden kaikissa Nelosen ja Vitosen peleissä pelannut ja Vitosen joukkueen maalipörssiä johtava Kari oli poissa, eikä R. Heinonenkaan ollut Komeetat/2-kotipelin tapaan mukana. Millainen mahtaa olla kokoonpano huomenna? Edustusjoukkueella näyttää olevan peli vasta torstaina, joten välipäiviä olisi luvassa ennen Nelosen peliä. Joka tapauksessa joukkueen keskikentällä nähtäneen peliä rytmittämässä lähes kaikissa seuran molempien joukkueiden peleissä mukana ollut Hac.

Helppoa ei Hacin pelinrytmittäminen tämän hetkisten tietojen perusteella taida huomenna olla, sillä Potku näyttää saavan vierasreissuun varsin kovan kokoonpanon parilla BET-vahvistuksella ryyditettynä. Aiemmin murheenkryyninä olleeseen keskikentän keskustaankin on tarjolla useampaa eri vaihtoehtoa, joten valmennusjohdolla on käsissään positiivinen ongelma avausta pohtiessaan.

Alustaetu on selkeästi kotijoukkueella, sillä Potkun kauden ainoa nurmitapahtuma on tähän mennessä ollut ennen kesätaukoa käyty ottelu KeuPa/2:ta vastaan, eikä siitä jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa. Opiksi lienee ainakin sen verran otettu, että kuivalla nurmella syöttöihin saa laittaa ihan kunnolla voimaa :) Tämä tietämättä yhtään, ruukataanko Suolahden nurmea kastella ennen ottelua. Tosin tämän hetken sääennusteella luontokin saattaa tehdä sen kenttämestarin puolesta.

Eiköhän huomenna nähdä suht tiukka matsi Huima/Urho 2:n edellisen kotipelin tapaan.

Ma 8.8. klo 19:45 Säynätsalon TN

FC Soho (5-2-4, maalit 20-18, pisteet 17, sij. 9.) - KeuPa/2 (3-0-8, maalit 19-30, pisteet 9, sij. 9.)

Soho jatkoi vuoristoratamaista saldoaan viime viikolla voittamalla vieraissa ViPa/2:n siis lukemin 0-4, vaikka heppalauma joutuikin selviämään lähes koko ottelun vajaalla yhden konin laukattua karkuun sännänneen vastustajan kintereille. Peräti kuusi ottelua putkeen Soho on vuoroin hävinnyt ja vuoroin voittanut, joten huomenna joukkue mielellään varmasti katkaisisi tämän kaavan ja aloittaisi kauden ensimmäisen(!) voittoputkensa.

Kauden kolmanteen tappioputkeen ei tosin KeuPa/2 myöskään varmasti halaja, edellispelissä kun kärsivät 6-1 -tappion JoSePan vieraana. Vieraissa joukkueella on tosin vielä osoittamatta, että pelit kulkisivat kahden viimeisimmän kotipelin tapaan alkukautta paremmin. Vaikka olihan tuoreimmassa vieraspelissä vastassa varsin ylivoimainen vastus.

En muista, monestiko olen jo tällä kaudella veikannut väärin Soholle voittoa silloin, kun tuloksena onkin ollut odottamaton pistemenetys. Ehkä turvallisinta olisikin veikata huomisesta pelistä tasuria, mutta arvelen Sohon tämän hetken vireen olevan silti vieraitaan vahvempi - ainakin keuruulaisten vieraspelissä.

Pe 12.8. klo 19:00 Petäjäveden TN

PetPet (5-0-6, maalit 21-23, pisteet 15, sij. 7.) - KaDy (1-1-9, maalit 12-33, pisteet 4, sij. 10.)

PetPet ja KaDy mittelevät taitojaan vasta perjantai-iltana Petäjävedellä. Parilla perättäisellä tappiolla PetPet on pudonnut tasaisessa keskikastissa kolme sijaa seitsemänneksi, kun taas KaDy on pysytellyt viimeisellä sijalla hävittyään KeuPa/2-voiton jälkeen nyt kolme edellistä ottelua putkeen.

Jätetään mahdollinen pidempi ennakointi tämän pelin osalta Vikkelälle vaihtomiehelle ja heitetään omana ennustuksena kotivoitto. Selkeähkö sellainen, vähintään parin maalin marginaalilla.
vovery

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harjun Potku


Vastaus #115 : 08.08.2022 klo 23:02:04

Huima/Urho 2 - Harjun Potku 2-0 (2-0)

Potku aloitti ottelun hyvin ja kauden toisessa nurmitapahtumassa ei oikeastaan enää näkynyt se, että kyseessä oli tosiaan kauden toinen nurmitapahtuma. Palloa liikuteltiin keskikentällä ja tiloja avautui Potkun yläkolmikolle varsinkin laitojen kautta, mutta viimeiset ratkaisut jäivät vajavaisiksi ja maali jäi tekemättä. Tai kertaalleen jossain vaiheessa pallo saatiin maaliin, mutta tilanne oli paitsio. Huima/Urho 2 ei tuntunut pääsevän juurikaan kontrolloidusti yläkolmannekselle, kunnes 10. minuutilla vasemmalta kaventanut Kalenius pääsi laukomaan ehkä 20 metristä. Laukaus otti kimmokkeen Potkun pelaajasta ja painui vastustamattomasti ylänurkkaan muutettuaan reilusti suuntaa. Takaisku ei lannistanut Potkua, joka pelasi varsin hyvän ensimmäisen jakson ja pyrki yhä rakentelemaan tilanteita pelaamalla.

Jakson edetessä pallon liikuttaminen keskikentällä alkoi kuitenkin hidastua ja syöttelyn sijaan peli alkoi mennä välillä turhaksi riplailuksi, minkä seurauksena monesti se toinen tai viimeistään kolmas kotijoukkueen pelaaja sai pallon pois sikäli kyllä taitavilta vieraiden keskikenttäpelureilta. 44. minuutilla Potkun laiturilla tuli kiire pallon kanssa ja Huima/Urho 2 sai riiston keskikentän tuntumasta heidän vasemmalla laidallaan. Pallo pelattiin nopeasti eteenpäin ja seurauksena oikea laitalinkki pääsi puolittain tai täysin läpiajoon. Potkun maalilla pelannut Lehto torjui ensimmäisen yrityksen, mutta pallo jäi pyörimään Potkun maalin edustalle. Kotijoukkueen Ahola oli lopulta terävin tuossa tilanteessa ja pisti pallon tolpan kautta sisään.

Toinen takaisku käytännössä kotijoukkueen toisesta tilanteesta koko puoliajalla taisi hieman lannistaa Potkua ja toisella jaksolla peli ei enää sujunut alun malliin. Keskikentän riplailu lisääntyi ja vastapainona toimivat koko keskikentän ylittäneet pitkät pallot, jotka eivät vaaraa aiheuttaneet. Näiden kahden myötä pallo menetettiin liiaksi joko keskikentällä tai se meni suoraan vastustajan maalivahdille tai päätyrajasta yli. Huima/Urho 2 ei myöskään ottanut turhia riskejä puolustaessaan vaan purki palloa suosiolla yli sivurajasta. Fiksua pelaamista heiltä, eikä Potku onnistunut kunnon takaa-ajoa virittelemään. Eipä siinä tahdottu oikein paikoille päästä puolin eikä toisin, eikä kotijoukkueen 2-0 -johdossa toki ollut tarvekaan yrittää täydellä höyryllä ylöspäin. Tulikohan kotijoukkueelle noiden kahden maaliin johtaneen tilanteen lisäksi edes muita maalipaikkoja koko pelissä. Tehokkaampi ja siten tietysti parempi joukkue voitti tänään.

Tuomaristolle ei voi täysin puhtaita papereita tämän illan esityksestä antaa. Tuntui aluksi, että vieraspaikkakunnilla pelattujen junnupelien tapaan oli hieman kotiinpäin vetävät tuomitsijat kentällä, mutta taisi lopulta olla vain kyse Vitosen tason tuomareista, joille virheitä sattuu meidän Vitosen tason pelaajien tapaan varsin usein. Ainakin yksi selkeä lappu jäi antamatta keskikentän pallontavoittelutilanteesta, jossa kotijoukkueen pelaaja potkaisi vieraiden pelaajaa suoraan ilmassa olleeseen jalkaan jälkimmäisen pelattua pallon jo eteenpäin. Toiseen suuntaan taas tuli hieman silmäkulmia kohottanut vapaapotku Potkun puolustajan tyylipuhtaasta liukutaklauksesta, jossa liuttiin oppikirjamaisesti pelin liikkeen suuntaisesti takasivulta (ei siis missään nimessä napit edellä tai suoraan jaloille tms.). Perustelut vihellykselle olivat kuulemma, että pelaaja osui kyllä ensin palloon [ja otti sen pois vastustajalta], mutta osui sen jälkeen myös vastustajaan. Jos noin ei saa liukua, ei kaiketi sitten mitenkään. Mutta sanottakoon sekin ääneen, ettei peli missään nimessä tuomareihin ratkennut tai mitään sinnepäinkään, ja taisi kotijoukkuekin välillä kummastella toiseen suuntaan menneitä vihellyksiä, eli mistään kotijoukkueen suosimisesta ei ollut kyse :) Ja suht siistinä peli kyllä pysyi. Kaikille tuomareille täytyy silti aina kiitokset lausua, että ylipäätään ovat viheltämässä pelejä!

---

Souls AC - ViPa/2 näkyy päättyneen sittenkin melkoiseen teurastukseen, kun vieraat ovat saaneet maalihanat apposen auki ja takoneet taululle peräti 1-8 (1-6) -lukemat! Soulsillakin näkyy olleen täysi lista, joten pelaajapulasta ei ole ollut kyse.

FC Sohon ja KeuPa/2:n välisen iltaottelun tulosta vielä odotellaan.
Chuck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Путiн хуйло!


Vastaus #116 : 08.08.2022 klo 23:40:58

Perustelut vihellykselle olivat kuulemma, että pelaaja osui kyllä ensin palloon [ja otti sen pois vastustajalta], mutta osui sen jälkeen myös vastustajaan.

Tilannetta näkemättä voin tähän todeta sen verran, että palloon osuminen ensin ei tosiaankaan aina poista rikettä. Ääriesimerkkinä tätä demonstroimaan voidaan kuvitella tilanne, jossa pelaaja osuu järjettömällä pulkkataklauksella ensin puhtaasti toisella jalalla palloon ja välittömästi tämän jälkeen jyrää toisella jalallaan vastustajan sääriluun paskaksi. Kyllä se olisi rike sata kertaa sadasta.
vovery

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harjun Potku


Vastaus #117 : 09.08.2022 klo 00:31:39

Tilannetta näkemättä voin tähän todeta sen verran, että palloon osuminen ensin ei tosiaankaan aina poista rikettä.

Toki näin, enkä tilannetta tietysti itse kovin läheltä nähnyt, joten mahdoton minun on sanoa, osuiko toinen jalka pallonriiston jälkeen vastustajan jaloille takaapäin. Kuvauksesta vain käsitin, että osuma olisi tullut sillä taklaavalla jalalla, jolla pallo napattiin ensin pois, mitä ei kait ruukata viheltää, ellei tulla napit edellä tai muuten vaarallisella tavalla. Hieman pakostikinhan siinä tulee osuma, kun hyökkäävän pelaajan liike jatkuu taklanneen jalan suuntaan, mutta pallo onkin otettu jalasta pois.

Toki omaan pelitapaan ei juuri liukutaklaukset kuulu, enkä mikään ekspertti asiassa ole :D
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #118 : eilen kello 21:58:27

Ei ehtinyt ennakoida peliä, mutta kyllähän tuo peli nyt meni ainakin tuloksen puolesta vähän vielä optimistisinta mahdollista ennakkoa paremmin. Lukemat siis 7 - 1 (4 - 0). Peli aika selvää pässinlihaa puolessa tunnissa 3 - 0 ja vieraiden toppari kahdella keltaisella ulos (ei törkyä, molemmissa hyökkääjä pääsi edelle ja jalat sotkeutuiva. Molemmissa kaveri oli alimpana ja ainoana puolustajana...). Jatkuva korkea linja kostautui siis isosti. KaDy sai kyllä vetopaikkojakin pitkin peliä, mutta kovasti menivät päin maalivahtia ja muutama komeasti (aidasta) yli. Toinen puolisko melko läpsyttelyä ymmärrettävästi. Dynamolla pysyi kuitenkin hyvä huumori ja henki loppuun asti ja pelin jälkeen mahduttiin samaan saunaan Ylos
Chuck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Путiн хуйло!


Vastaus #119 : eilen kello 22:38:07

Ei ehtinyt ennakoida peliä, mutta kyllähän tuo peli nyt meni ainakin tuloksen puolesta vähän vielä optimistisinta mahdollista ennakkoa paremmin. Lukemat siis 7 - 1 (4 - 0). Peli aika selvää pässinlihaa puolessa tunnissa 3 - 0 ja vieraiden toppari kahdella keltaisella ulos (ei törkyä, molemmissa hyökkääjä pääsi edelle ja jalat sotkeutuiva. Molemmissa kaveri oli alimpana ja ainoana puolustajana...). Jatkuva korkea linja kostautui siis isosti. KaDy sai kyllä vetopaikkojakin pitkin peliä, mutta kovasti menivät päin maalivahtia ja muutama komeasti (aidasta) yli. Toinen puolisko melko läpsyttelyä ymmärrettävästi. Dynamolla pysyi kuitenkin hyvä huumori ja henki loppuun asti ja pelin jälkeen mahduttiin samaan saunaan Ylos

Kävinpäs tiirailemassa vähän tarkemmin kun oli kerran melkoiset maalijuhlat. Näköjään pöytäkirjasta puuttuu punainen kokonaan, keltaiset on kyllä merkattu. Voi olla että tuomari sen punaisen vielä pöytäkirjaan käy merkkaamassa, mutta kannattaa kuitenkin KaDyn olla tarkkana miten se pelikielto näkyy.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa