FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2022 klo 01:38:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Onko vapaa ilmoittautuminen Kutoseen hyvä ratkaisu Palloliitolta?
Kyllä - 12 (46.2%)
Ei - 14 (53.8%)
Äänestäjiä yhteensä: 26

Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen Kutonen (Länsi Lohko B) 2022  (Luettu 19165 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
ArroFifa KPR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LaVe, LaVe KPR


: 05.01.2022 klo 13:57:09

Jaahas olipas taas hieno ratkasu Pöllöliitolta pilata vuosien työ Kutosessa jossa taso oli vihdoinkin todella hyvä kun heikommat jengit oli karsittu seiskaan ja vuosien varrella  nousseet jengit olivat oikeasti hyviä jengejä jotka joutuivat tekemään oikeasti töitä nousun eteen!!

Onpa nyt helvetin hienoa kun Seiska tulee olemaan sitä että siellä pallottelee yksi lohko joihin kuuluu nämä puistofutis porukat/jengit jotka vain pallottelevat huvin vuoksi joita Tampereen piirissä loppujen lopuksi ei niin paljoa ole!

Kuka vähänkään tosissaan ottava jengi nyt ilmaisesta noususta Kutoseen kieltäytyy...

Futsalissa tuo toimii hyvin että oikeasti tosissaan ottavat jengit esim (Pato ja Rerspect BC) voivat skipata Vitosdivari potkuttelun ja nousta suoraan Neloseen jossa sarjan kärkipään jengien tasoero on oikeasti älyttömän suuri Vitosen porukoihin verrattuna.

Mutta Jalkapallossa tämä toimi aiemmin älyttömän hyvin että Seiskassa piti oikeasti taistella noususta ja sen myötä taso pysyi kovana Kutosessa, todella vittumaisen idioottimainen idea Palloliitolta, toivottavasti Seiskaan osallistuu liian vähän jengejä että vetäytyvät tästä ideasta...
BOCA TAMPERE

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Unico Grande Amore,Boca Juniors,Ilves,Melde


Vastaus #1 : 05.01.2022 klo 14:32:50

Jaahans.

Täähän menee oikein hyvin linjassa Pölliksen vuosikausia kestäneeseen alasarjojen alasajoon ja dissaamiseen. Kaikki se duuni mitä Piirien aikana Kilpailuvaliokunnat sai aikaan dumpataan pikkuhiljaa kaatikselle.

Aikuisfutis harrastustasolla( 3 divari ja siitä alaspäin) on Pöllikselle pahin kauhukuva ja se näkyy arvostuksessa. Ketkähän tänkin päätöksen on duunannut kauheessa darrassa ma-aamuna. Tuskin seuroilta on kysytty mitään Seurojen Palloliitossa..
santtu97

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 05.01.2022 klo 14:39:49

Helvetin hyvä idea taas palloliitolta antaa seiskasta "ilmaislipukkeella"pääsy kutosee. Viime kaudella kutosessa niimku seiskassakin oli selvät erot kärjen ja pohja  välillä ni on se hienoo ku seiskasta joku keski jengi tulee kutosee ja ottaa nekkuu varmaa joka pelissä. Sitte voidaa kaude jälkee ihmetellä ku jollai 15 tehtyä ja 195 päästettyä maalia ja ku jokku ottelut päättyy 9-0 15-1 tyylillä. Tää on suoraa päälle kusemista aikasemmim kovan duunin tehneille joukkueille jokka on halunnu nousta kutoseen... ei mitää järkee  saatana sanon minä.
MegaYe

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 05.01.2022 klo 15:16:43

Surkein idea palloliitolta jota olen aikoihin nähnyt!

Missä on logiikka siinä että esimerkiksi viime vuoden Kutosen kakkonen joutuu mahdollisesti pelaamaan Seiskan surkeinta porukkaa vastaan ensi kaudella.

Miksei tässä tehty sellaista ratkaisua että olisi tullut esimerkiksi Kasi divari tai vaikka Puistofutis 11v11 ja sitten seiskaan saa osallistua kuka haluaa.

En näe yhtäkään positiivista puolta tässä, olen jo lähettänyt sähköpostia palloliittoon kyseisestä asiasta ja en saanut sieltä mitään vastausta!
Seuraavaksi aion soittaa sinne, ja toivon että muutkin tätä vastaan olevat tekevät samoin!

Niinkuin Boca hyvin kirjoitti kaikki työ mitä kilpailuvaliokunnat sai aikaan heitetään tälläisillä ratkaisulla huitin helvettiin ja että tässä näkyy isosti palloliiton arvostus aladivareita kohtaan!

Tähän on saatava muutos ennen kevättä!
maradona1

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 05.01.2022 klo 17:10:53

Tilanne on todennäköisesti se että kuutosen lohkoja tulee vähintään kolme tai enemmän.Kun viitosesta voi pudota realistisesti vain 3 joukkuetta vain voittajat jos sitäkään nousevat. Joka vuosi sarjaan tulee uusia kovia jengejä joiden sarjatason kuuluisi todennäköisesti olla ylemmällä tasolla.Pari jengiä saattaa dominoida lohkoa ja muille jää sitten vain pelailu kun ei ole mitään panosta.Näin on hyvällä säkällä tapettu kaudesta mielenkiinto jo kevään jälkeen kun kukaan ei käytännössä putoakaan. KENEN ETUJA TÄMÄ AJAA?. Luovutuksia ei kuutosessa ole ollut viime vuosina ollenkaan.Sarjat olleet tasaisia ja kilpailullisia. Kun ei ole mitään pelattavaa luovutukset leviävät tännekin.Kuutosessa ja seiskassa pelaa melkein puolet piirin aikuisjengeistä ja siis palloliiton palkanmaksajista. MIKSI EI MEILTÄ KYSYTTY MITÄÄN? Alasarjafutis varsinkin kutosessa on ollut todella mielekästä viime vuosina ja seiskassakin ollut tiukkoja vääntöjä. Nyt voi aivan yhtä hyvin pelailla Tampereen tai Lahden hyvin järjestetyissä kortteliliigoissa. Tämä uuduistus ei aja nyt kabinettipäätökselläkään nousseita kun käytännössä edelleen pelaavat piirin uudella alimmalla sarjalla ja nousumahdollisuudet hiuksenhienot.Kuukausi sitten olin asiasta Virtaseen yhteydessä ja hän oli samaa mieltä lupasi laittaa viestini eteenpäin. Mitään ei kuulunut vastaukseksi. On kuulemma kipailulautakunnan tuon kasvottoman päättäjäpiirin päätös.Eli kukaan ei ota tästä edes vastuuta. Ehdotin ratkaisuksi paluuta edelliseen tai kaudelle 2023 2 viitosen lohkoa joihin tänän vuoden kutosen joukkueet voisivat kilpailla noususta ja parille kolmelle motivoituneelle jengile olisi tie auki ja jatkossakin helpompi kutosesta päästä johonkin. Kyllä meidän pitää kauden alussa tietää mistä pelataan .Palloliiton tuntien kuuroille korville menee,mutta asian olen osaltamme vienyt eteenpäin palloliittoon rakentavasti en pelkästään kritisoiden toivoen ensi kauden pelastuvan.
mystikko1

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 06.01.2022 klo 21:43:06

Ei tässä luultavasti ole mitään sen ihmeempää kuin se, että asioita tehdään nykyään yhtenäisesti, jolloin eri alueilla olevan samat toimintatavat. Kaikkea ei vain ole muutettu kerralla, vaan osa tapahtuu viiveellä. Ymmärtääkseni pk-seudulla Kutonen ja Seiska ovat juuri näin eli kumpaan vaan voi ilmoittautua ja Seiskasta ei suoranaisesti nousta Kutoseen. Seiska on siellä ison kentän harrastesarja ja Kutonen on ns. kilpailullisemmille joukkueille. Seiskaa ei taida muualla olla kuin pk-seudulla ja nykyisen Läntisen alueen B-lohkossa tai ei ole ainakaan ennen ollut. Sitä saa mitä tilaa, kun seurat ovat itse halunneet olla yhtä ja samaa organisaatiota. Toki tässä on varmasti ollut vähän samaa kuin tulevissa aluevaaleissa, että päättäessä ei ole ollut ihan selvää mitä ollaankaan päättämässä. Eiköhän 1-2 kauden jälkeen kaikki ovat suurin piirtein siellä missä pitääkin. Toki enemmän tämä varmaan vaikuttaa entiseen verrattuna siihen, että mihin tarvitaan erillisiä harrastesarjoja, kun tällainen osittain harrastesarjojen tilalle tuleva uusi Seiska on mukana.
Mobicool

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 06.01.2022 klo 21:56:34

Voisko joku avata vähän tarkemmin mitä palloliitto on nyt päättäny niin ymmärtää paremmin tän valituksen täällä? :D
pallotasku

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 08.01.2022 klo 02:24:29

Jos oikein käsitin näistä viesteistä niin palloliiton messevät idiootit päättivät että kuka/mikä vaan voi ilmottautua kutoseen?? Eli seiskan viime kauden viimenen saa aloittaa kutosesta ens kesänä niin halutessaan?   Ei voi kun taas ihmetellä mitä siellä on vedetty ja kuinka paljon, tuntuu olevan ala kuin ala niin itse tekijöiltä ei vaivauduta kauheesti kyselemään vaan hakataan IDIOTISMIN VÄÄRISTÄMIÄ LUIHUJA ORAAKKELIN KALLOJA vähän yhteen ja taputellaan OMAHYVÄISYYDESTÄ VÄÄRÄLLÄÄN OLEVIA SELKIÄ kun nuijitaan läpi uusia HELVETIN RIEMUIDEOITA.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 08.01.2022 klo 09:07:06

Surkein idea palloliitolta jota olen aikoihin nähnyt!

Missä on logiikka siinä että esimerkiksi viime vuoden Kutosen kakkonen joutuu mahdollisesti pelaamaan Seiskan surkeinta porukkaa vastaan ensi kaudella.

Miksei tässä tehty sellaista ratkaisua että olisi tullut esimerkiksi Kasi divari tai vaikka Puistofutis 11v11 ja sitten seiskaan saa osallistua kuka haluaa.

En näe yhtäkään positiivista puolta tässä, olen jo lähettänyt sähköpostia palloliittoon kyseisestä asiasta ja en saanut sieltä mitään vastausta!
Seuraavaksi aion soittaa sinne, ja toivon että muutkin tätä vastaan olevat tekevät samoin!

Niinkuin Boca hyvin kirjoitti kaikki työ mitä kilpailuvaliokunnat sai aikaan heitetään tälläisillä ratkaisulla huitin helvettiin ja että tässä näkyy isosti palloliiton arvostus aladivareita kohtaan!

Tähän on saatava muutos ennen kevättä!

Jalkapallon Kasia miettien edes ajatustasolla se olisi ensimmäinen kerta sitten vuoden 1994 kun näin kävisi.

Tosin tuolloin Jalkapallon Kasi taidettiin lopettaa heti alkuunsa kesken tietenkin sen hetken jalkapallon sarjauudistuksen ja kaikki sen vuoden sille määrätyt/joutuneet/pudonneet joukkueet pelasivat tilapäisesti laajennettua/laajempaa Jalkapallon Seiskaa vuodelle 1994.

Jalkapallon Kasin piti tietenkin olla Jalkapallon 8. Divisioonan/8-divisioonan seuraaja kun edeltäjäsarjan viimeinen vuosi oli 1993 yhdessä muidenkin Suomen jalkapallon divisioonien kanssa.

Vuodesta 1994 lähtien Jalkapallon Seiskallakin on ollut ajoittain aika paljon murheita noiden joukkuemäärien riittävyyden tai aluepelaamisen suhteen.

Jalkapallon Kutonen/Kuutonen taitaakin olla alin sarjataso minkä tilanne ollaan voitu/voitaneen turvata jatkossakin.
Piippu-Virtanen

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 08.01.2022 klo 09:18:41

Ei tässä luultavasti ole mitään sen ihmeempää kuin se, että asioita tehdään nykyään yhtenäisesti, jolloin eri alueilla olevan samat toimintatavat. Kaikkea ei vain ole muutettu kerralla, vaan osa tapahtuu viiveellä. Ymmärtääkseni pk-seudulla Kutonen ja Seiska ovat juuri näin eli kumpaan vaan voi ilmoittautua ja Seiskasta ei suoranaisesti nousta Kutoseen. Seiska on siellä ison kentän harrastesarja ja Kutonen on ns. kilpailullisemmille joukkueille. Seiskaa ei taida muualla olla kuin pk-seudulla ja nykyisen Läntisen alueen B-lohkossa tai ei ole ainakaan ennen ollut. Sitä saa mitä tilaa, kun seurat ovat itse halunneet olla yhtä ja samaa organisaatiota. Toki tässä on varmasti ollut vähän samaa kuin tulevissa aluevaaleissa, että päättäessä ei ole ollut ihan selvää mitä ollaankaan päättämässä. Eiköhän 1-2 kauden jälkeen kaikki ovat suurin piirtein siellä missä pitääkin. Toki enemmän tämä varmaan vaikuttaa entiseen verrattuna siihen, että mihin tarvitaan erillisiä harrastesarjoja, kun tällainen osittain harrastesarjojen tilalle tuleva uusi Seiska on mukana.

Jalkapallon Seiskaa on pelattu vuodesta 1994 lähtien ajoittain paljon muuallakin kuin vain Helsingissäkin. Tampereella, Turussa, Keski-Pohjanmaalla ja Keski-Suomessakin on pelattu.

Ihan viime vuosina osin kai myös koronasyistäkin tai ilman sitäkin on siirrytty lähinnä Helsinkiin pelaamaan.

Tätä alempaa sarjaa eli syntyhetkiinsä vuonna 1994 päättynyt Jalkapallon Kasi ja sen edeltäjä eli Jalkapallon 8. Divisioona/8-divisioona olikin enimmäkseen lähinnä Helsingin alueen sarja.

Itse asiassa viime vuonnakin jo oli Läntisen alueen B-puolella Jalkapallon Seiska ellen erehdy aihealueesta:

http://futisforum2.org/index.php?topic=243625.0
« Viimeksi muokattu: 08.01.2022 klo 09:26:00 kirjoittanut Piippu-Virtanen »
sputnik

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 08.01.2022 klo 10:40:54Itse asiassa viime vuonnakin jo oli Läntisen alueen B-puolella Jalkapallon Seiska ellen erehdy aihealueesta:

http://futisforum2.org/index.php?topic=243625.0

2017 alkoi Seiska Tampereen alueella. Ja ei kuulosta hyvältä uudistukselta taas tämäkään Alas
SamppaL

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #11 : 10.01.2022 klo 14:25:39

edit. tilannetta päivitetty

Tämän hetkinen ilmoittautumistilanne näyttää tältä! Ilmoittautuminen päättyy kutoseen ja seiskaan 31.1.2022. Tummennettuina joukkueet, jotka ovat ilmoittautuneet kutoseen JA * -merkki joukkueille, jotka (a) eivät ole vielä ilmoittautuneet, (b) ilmoittautuminen ei ole päivittynyt Tasoon tai (c) eivät ilmoittaudu tänä vuonna. Joukkueet ovat siinä järjestyksessä miten sijoittuivat kaudella 2021. Väliviiva erottaa ylä- ja alaloppusarjan.

Seiska B1 Lohko

1. Exodus
2. FisU
3. HJS / 2            *
4. SOHO
5. LaPro               *
-
6. ParVi
7. Toteemit
8. PiPo-79/2
9. Pato /2            *

Seiska B2 Lohko

1. FC Lasten
2. Ilves-Kissat 2
3. FC Kangasala/2
4. KU-68                     *
5. ACE/2          
-
6. FC HaPa
7. AC Darra                
8. FC Kaveriporukka
9. HIF                         *
FC Trompi - Suljettiin sarjasta   *
  
Seiska B3 Lohko

1. IkU/2                
2. Roxbury JK
3. TyPS
4. Ilves/3
5. Apassit/2
-
6. Kristallipalatsi
7. FC Helmi Jätkä
8. Dynamo UTD           *
9. MouMa
NePa/Talent - Suljettiin sarjasta   *

Kutonen B1 Lohko

1. Vierasjoukkue       (vitoseen ->)
2. LaVe/KPR
3. PJK/2                  
4. JanPa                  
5. TKT/2
-
6. FC SorPa
7. Jags                      
8. TahVe
9. TaPa/2
10. FC Rellu

Kutonen B2 Lohko

1. PiPo-79                     (vitoseen ->)
2. Ylöjärvi United FC      (vitoseen ->)
3. FC Vapsi
4. Tuisku
5. FC Melody/2
-
6. NoPS/2                     (vitoseen ->)
7. PP-70/2    
8. FC Teivo
9. Tampere United/3
10. MAHTI

Lisäksi bongasin suoraan kutoseen ilmoittautuneita "uusia" joukkueita:
- NoPS/3
- FC Haka-j/Musta
- TamFu
- Valo                          (<- vitosesta)
- TPV/2

...ja seiskaan ilmoittautuneita "uusia" joukkueita:
- FC Vapsi/ II
- FisU/2
- FC Ryske

Täältä näitä voi seurata: https://taso.palloliitto.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=lanjp22
« Viimeksi muokattu: 03.02.2022 klo 17:17:07 kirjoittanut SamppaL »
Jules Perse

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ToTa, PaTe, SäyRi, FS Feeniks, ParVi, FC KP


Vastaus #12 : 19.01.2022 klo 13:56:56

Helvetin hyvä idea taas palloliitolta antaa seiskasta "ilmaislipukkeella"pääsy kutosee. Viime kaudella kutosessa niimku seiskassakin oli selvät erot kärjen ja pohja  välillä ni on se hienoo ku seiskasta joku keski jengi tulee kutosee ja ottaa nekkuu varmaa joka pelissä. Sitte voidaa kaude jälkee ihmetellä ku jollai 15 tehtyä ja 195 päästettyä maalia ja ku jokku ottelut päättyy 9-0 15-1 tyylillä. Tää on suoraa päälle kusemista aikasemmim kovan duunin tehneille joukkueille jokka on halunnu nousta kutoseen... ei mitää järkee  saatana sanon minä.
No jaa, Seiskassahan on ollut oikeastaan koko ajan kahden kerroksen joukkueita ja kun ainoastaan yksi per lohko on Kutoseen noussut, niin suhteellisen "tosissaan" hommat ottavia porukoita on koko ajan jäänyt rannalle. Kutosen tasoa yliarvioidaan täällä muutenkin selkeesti. Hyvänä esimerkkinä tästä tason yliarvioimisesta toimii Ylöjärvi United. Oli paljon ylivoimaisempi Kutosessa kuin vuotta aikaisemmin Seiskassa, joka kaiken järjen mukaan piti olla paljon heikompi sarja. Myöskin se, että Seiskan lohkojen välillä on ollut räikeitä tasoeroja, on selkeästi ollut sen sarjan ongelma.

Tokihan nämä nousut olisi kiva hoitaa urheilullisin perustein, eikä kabineteissa, mutta muuten tämä nykyinen uudistus voi olla kaikille hyväkin juttu, jos ne kaikkein heikoimmat kaljaporukat jäävät palloilemaan Seiskaan.
SamppaL

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #13 : 20.01.2022 klo 01:17:48

Niin. Ehkä tässä on vähän turhan suuria uhkakuvia maalattu seinille. Tällä hetkellä viime kauden tuloksia katsomalla ilmoittautuneista "räikeimmän" ilmoittautumisen kutoseen on tehnyt Mahti, joka ilmeisesti olisi säilynyt siinäkin tapauksessa, että uudistusta ei olisi tehty. TamU/3, joka sijoittui Mahtia pykälän verran paremmin samassa lohkossa kutosessa, on näköjään valinnut sarjatasokseen seiskan. Anyway, reilun viikon päästä saadaan maalata lisää – uhkia tai mahdollisuuksia – kun ilmoittautuminen päättyy. Juuri nyt vaikuttaa aika hyvältä uudistukselta.
« Viimeksi muokattu: 20.01.2022 klo 17:39:07 kirjoittanut SamppaL »
SamppaL

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #14 : 22.01.2022 klo 14:46:44

Kuka vähänkään tosissaan ottava jengi nyt ilmaisesta noususta Kutoseen kieltäytyy...

Pakko muuten kysyä, että tarjottiinko LaVe KPR:lle nousua Vitoseen, kun toisen lohkon kuudenneksi sijoittunut NoPS/2 nousi Vitoseen? Kuka vähänkään tosissaan ottava jengi nyt ilmaisesta noususta Vitoseen kieltäytyy...
« Viimeksi muokattu: 22.01.2022 klo 14:49:02 kirjoittanut SamppaL »
BOCA TAMPERE

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Unico Grande Amore,Boca Juniors,Ilves,Melde


Vastaus #15 : 22.01.2022 klo 14:53:07

Pakko muuten kysyä, että tarjottiinko LaVe KPR:lle nousua Vitoseen, kun toisen lohkon kuudenneksi sijoittunut NoPS/2 nousi Vitoseen? Kuka vähänkään tosissaan ottava jengi nyt ilmaisesta noususta Vitoseen kieltäytyy...

Vittuilu on aina jees...PoNU sulautui NoPSiin ja siitä nimi vaihtui.
SamppaL

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #16 : 22.01.2022 klo 15:08:45

Vittuilu on aina jees...PoNU sulautui NoPSiin ja siitä nimi vaihtui.

Kyllä taustalla oli kuitenkin ihan vilpitön halu tietää, miten tämä NoPSin nousu tapahtui ja sehän selvis. Ylos
SamppaL

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #17 : 03.02.2022 klo 22:27:23

Nousijoita lukuun ottamatta (Vierasjoukkue, PiPo-79 ja Ylöjärvi United FC) kaikki viime kaudella Kutosessa pelanneista joukkueista ilmoittautui Kutoseen paitsi TamU/3, joka ilmoittautui Seiskaan ja HJS/2, joka ei (ainakaan ilmoittautumisajan puitteissa) ilmoittautunut mihinkään.

Puhtaasta mielenkiinnosta tätä ilmoittautumismuutosta kohtaan väsäsin listan, josta vähän näkee, mistä porukka on tullut. Kesällä Tampereen Kutosessa kamppailee näillä näkymin 28 joukkuetta, jotka jaettaneen kolmeen lohkoon.

Viime kauden jengejä, jotka jatkaa Kutosessa:
LaVe/KPR, PJK/2, JanPa, TKT/2, FC SorPa, Jags, TahVe, TaPa/2, FC Rellu, FC Vapsi, Tuisku, FC Melody/2, NoPS/3 (viime kauden NoPS/2), PP-70/2, FC Teivo ja MAHTI

Seiska B1 Lohkosta
1. Exodus
2. FisU
6. ParVi

Seiska B2 Lohkosta
1. FC Lasten
2. Ilves-Kissat 2
5. ACE/2
  
Seiska B3 Lohkosta
1. IkU/2            
3. TyPS

Kutoseen ilmoittautuneita joukkueita, jotka eivät pelanneet Kutosta tai Seiskaa viime kaudella:
- FC Haka-j/Musta
- TamFu
- Valo                     (<- vitosesta)
- TPV/2

___________________

Kunniamaininta vielä seuraaville Kutosen joukkueille, jotka tavoittelevat Suomen Cupin mestaruutta: JanPa, FishU, FC Haka-j/Musta, Vapsi, TyPS ja LaVe/KPR

Sen verran off-topic jo muutenkin, että kunniamainitaan myös Seiskan (cup)mestarikandidaateille: FC Helmi Jätkä, SOHO SS ja Ilves/3
« Viimeksi muokattu: 03.02.2022 klo 23:33:35 kirjoittanut SamppaL »
Härlem Beach Gattuso

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 03.02.2022 klo 23:10:27

Ansiokas listaus tuossa ylempänä. Kyllä voi sanoa, että helvetin hyvä uudistus Palloliitolta. Monet noista viime kauden Seiskan jengeistä / uusista suoraan Kutoseen ilmoittautuneista pärjäävät pomminvarmasti mukavasti Kutosessakin. Osa varmasti kärkipäätäkin, ei noista monet ansaitse Seiskassa jumittaa. Ja Seiskaankin tuli kuitenkin kelpo määrä ilmoittautumisia, eli varmasti tuo leppoisampi Seiska maistuu mukavasti monille.

Väitän että Kutosen kärjen taso laajenee ensi kaudelle vaikka varmaan tuleekin yksi lohko lisää, luultavasti tasokkain Kutosen kausi aikoihin luvassa. Löytyy alkavan kauden Kutosesta useampiakin sellaisia jengejä, jotka pärjäisivät todennäköisesti Vitosessakin
vähintään ihan ookoo.

Alkais kausi jo! Niin ja cupiin osallistujille peukkua, harmi ettei vielä enempää Kutosesta niitä. Ihan mukava edustus kuitenkin.
« Viimeksi muokattu: 03.02.2022 klo 23:21:06 kirjoittanut Härlem Beach Gattuso »
Umpikela

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 06.02.2022 klo 19:14:03

Huhu kertoo, että tarkoitus ajaa Seiska alas. Toki tässä uudistuksessa on hyviä ja huonoja puolia. Esim. Seiskassa ei tarvitse kovien jengien tuhlata aikaa, mutta kuka kaipaa aikaa, kun Kutosen pelit päättyivät 11-0? Tässä voisi olla joku tapa, jolla tietyt porukat, jolla tiedossa kova nippu, saisivat päästä suoraan Kutoseen.  

Edit. Tarkoitus siis ilmeisesti, että Seiskaa ei vuoden/kahden päästä olisi
Puolueellinen katsoja

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 21.02.2022 klo 16:37:25

Ja tässä lohkojaot tulevalle kaudelle ( https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M6!lanjp22/tables) :

B1:

Cska Mordor    
Exodus   
FC Haka-j/Musta   
FC Lasten   
Fc SorPa   
Jags   
JanPa   
LaVe/KPR   
ParVi   
Pato /2   

B2:

ACE/2   
FC Teivo   
Fish United   
Ilves-Kissat 2   
MAHTI   
PJK/2   
PP-70/2   
TaPa /2
Tuisku   
Valo   

B3:

FC Melody/2   
FC Rellu   
FC Vapsi   
IkU/2   0   
NoPS/3   
TKT/2   
TPV/2   
TahVe   
TamFu   
Tyrwään Palloseura   
« Viimeksi muokattu: 21.02.2022 klo 16:39:36 kirjoittanut Puolueellinen katsoja »
Umpikela

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 21.02.2022 klo 19:05:36

Ja tässä lohkojaot tulevalle kaudelle ( https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M6!lanjp22/tables) :

B1:

Cska Mordor    
Exodus   
FC Haka-j/Musta   
FC Lasten   
Fc SorPa   
Jags   
JanPa   
LaVe/KPR   
ParVi   
Pato /2   

B2:

ACE/2   
FC Teivo   
Fish United   
Ilves-Kissat 2   
MAHTI   
PJK/2   
PP-70/2   
TaPa /2
Tuisku   
Valo   

B3:

FC Melody/2   
FC Rellu   
FC Vapsi   
IkU/2   0   
NoPS/3   
TKT/2   
TPV/2   
TahVe   
TamFu   
Tyrwään Palloseura   


TPV/2 ja Haka-j/Musta taitavat olla kovia nippuja, jos on tarkoitus omia junnuja noissa peluuttaa.

Nopeasti katsottuna CSKA Mordor ja TamFu taitavat olla ainoat täysin uudet joukkueet. CSKAlla ainakin rullakiekkotoimintaa ja TamFu osunut silmiin joskus juniorisarjoja selatessa. Eli ainakin itselle täysiä kysymysmerkkejä. 
Nuoripirlo

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 19.03.2022 klo 00:26:28

Huomiona B3 lohkoon tyrwään palloseura (tuttavammin kutut) vakuutti minut todella viimekesänä ja uskon että sama vire jatkuu myös kutosessa. Heidän pelejä oli ilo käydä katsomassa ja hienoa nähdä taas Vammalan derby jossa viimevuonna kutut nöyryytti pikkuveli vapsia harjoituspelissä. Futiskuume nousee!!
T. Raimo Nokialta
EasyMoneySniper

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 19.03.2022 klo 00:38:49

Noniin.. otetaanpa vähän kantaa täällä vallinneeseen aiheeseen, jossa kyseenalaistetaan joukkueiden tasoeroja kutosessa. (Etenkin seiskasta tulevien joukkueiden)

Kuitenkin on tärkeää muistaa, että pelataan 6-divaria, joka taitaa pitkälti olla tuotantomiesten ja nuorten aikuisten hauskanpitosarja, kuten seiskakin. Viime vuonna molempien sarjojen pelejä nähneenä Tyrwäällä (TyPs sekä VaPs).... voin todeta pelin olevan samanlaista kusijalkkista molemmissa. Varsinkin tämä TyPs tuo kutoseenkin hieman jotain uutta röyhkeällä ja levottomalla tyylillään, ja suosittelen todella menemään paikalle pelejä katsomaan.

Lopuksi haluan toivottaa kaikille hyvää viikonloppua ja tsemppiä tulevaan työviikkoon Pursolle, Vexvelle ymsyms.
SamppaL

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #24 : 24.04.2022 klo 11:59:47

Huomenna maanantaina FC Vapsilla ja FC Melody/2:lla on suuri kunnia potkaista Tampereen Kutonen käyntiin Vammalassa!

Otteluun Melody lähtenee pienoisena ennakkosuosikkina, sillä kyllähän se tiedetään, miten Vammalan kaltaisessa kyläpahasessa juhlitaan Suomen mestaruutta – juhliin liitytään yli lajirajojen! 8)

Kutonen starttaa muutenkin ensi viikolla väkevästi, sillä Palloliiton tulospalvelun mukaan (vahvistettuja otteluajankohtia) toisensa kohtaavat myös

Keskiviikkona (2 ottelua)
Ilves-Kissat 2 ja Tuisku sekä Pato/2 ja ParVi

Torstaina (3 ottelua)
TaPa/2 ja Fish United, MAHTI ja PP-70 sekä FC Haka-j/Musta ja JanPa

Perjantaina (3 ottelua)
Tyrwään Palloseura ja IkU/2, Valo ja PJK/2 sekä TKT/2 ja TahVe

Lauantaina
FC Teivo ja ACE/2

Ensi viikolla korkataan siis kaikki kolme Läntisen alueen Kutosen B-lohkoa! Tuoppi

Tämän päivityksen johdosta tahdon toivottaa kaikille Tampereen Kutosen pelaajille, tuomareille sekä muille toimijoille ja seuraajille kireitä siimoja! :)

 
Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa