FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.04.2023 klo 05:49:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: OLS 2022 - Uusi kausi, uudet junnut  (Luettu 33980 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
viitati

Poissa Poissa


Vastaus #100 : 15.10.2022 klo 18:42:26

OLS-JJK 0-1 (0-0)
JJK oli varsin varamiehisenä kun nousu on jo ratkennut mutta hallitsi ottelua varsin selvästi ja todella vähissä oli kotijoukkueen maalipaikat.
Vaikea tietysti maalipaikkoja saada kun ottelussa OLSsin pelaaminen suuntautui enimmäkseen omaa maalia kohti kuin vastustajan maalia. Useita kertoja pallo saatiin jo keskialueen yli mutta sitten lähdettiin taas kotiinpäin. Jos tuo jonkun mielestä on pelin hallintaa, niin minun mielestä se on typeryyttä.
Jos tuo olisi tapahtunut harvoin sen vielä jotenkin ymmärtäisi että vedetään hiukka happea mutta kun tuo on OLSsin tapa pelata ei voi ymmärtää merkityksettömässä pelissä, jota se toki ollut useammassakin pelissä kesän aikana.
Kärjessä nopeat Simsek ja Torniainen jäivät tyystin ilman palloja vaikka olivat jatkuvasti vapaina. Heidän hommansa näytti olevan vain prässätä tai juosta kotiinpäin, OLSsin paras pelaaja löytyikin tolppien välistä, nuori maalivahti Palviainen piti muutamalla hyvällä torjunnalla luvut siedettävinä ja saman teki toisella jaksolla maaliin tullut Saarikoski.
Ottelun ainut maali tuli pallon menetyksen jälkeen kun JJK sai pallon alueen sisälle, Sydänmaan tarkka veto upposi OLS maaliin.

Isokangas jos saa työrauhan tullee muuttamaan nyky pelaamisen ensi kaudella ja näistä nuorista miehistä saattaa nousta vielä hyviä pelimiehiä, aika näyttää?
Antoine Roquentin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jatkuvuuden Periaate & J-P Sartren rohtopaukku


Vastaus #101 : 16.10.2022 klo 01:31:24

.Isokangas jos saa työrauhan tullee muuttamaan nyky pelaamisen ensi kaudella ja näistä nuorista miehistä saattaa nousta vielä hyviä pelimiehiä, aika näyttää?

Miten tulee muuttamaan, kun nytkin pelataan edarin pelikirjalla? Toki hyvä valmentaja, mutta systeemi ei tule suuresti muuttumaan. Yksilöiden kehittämiseen tuo toivottavasti jotain ekstraa. Reservijoukkueen rakentaminen on prosessi, joka tällä hetkellä etenee hyvin. Kiitos kaudesta Ranelle, koko tiimille ja joukkueelle. Kovaa ajoa talvikaudella ja eteenpäin.
viitati

Poissa Poissa


Vastaus #102 : 16.10.2022 klo 10:25:53

Suunnitelma ja pelikirjakin voi olla sama mutta toteutus ei. Liigajoukkue vaikkei ole aina hallitsevin pallon kanssa , osaa hallita peliä ja pelaa monipuolista peliä. Välissä pidetään palloa ja vedetään henkeä pallo kun ei väsy. Ressujen syötöt on usein liian hitaita ja seuraavan syöttömahdollisuuden tiedostaminen ei onnistu ja ainakin eilen vastustaja oli aika usein valmiiksi odottamassa mihin seuraava syöttö on tulossa. Tällöin ei ollut uutta ideaa esim. pelata seuraavaan linjaan edellisen yli.
Eilen JJK aloitti aluksi prässin kolmella mutta kun OLS tunki väkisin tilanteet keskelle tuli prässiin lisää pelaajia ja OLSsin harhasyötöt lisääntyivät. Vastustajan toinen pakki nousi ylemmäs ja sen laidan OLS hyökkääjä oli täysin vapaana mutta sinne ei pelattu kuin vasta ensimmäisen jakson lopussa josta Simsek pääsi ensi jakson ainoaan kunnon tekopaikkaan.
Toisella jaksolla jatkui sama homma joskin jonkin kerran saatiin pelattua nopeammin keskialueelle mutta palattiin syötöillä taas jopa maalivahdille saakka.
Tuossa oli paljon viitteitä ACOn alkukauden pelaamisesta jossa tuntui että Ward ja Embalo eivät osaa avata laisinkaan, myös moni muu antoi pahoja harhoja alhaalla kun olisi pitänyt pelata jo isommalla vastustajan prässin ohi.
Nuo asiat ei ollut vain eilisessä pelissä vaan sama homma oli Herculesta ja OTPtä vastaan varsinkin toisella jaksolla. Jos ensi kaudella halutaan taistella paikasta alempaan ykköseen tarvitsee ressut apuja liigasta ja varmasti liigajoukkueen rinki onkin ensi kaudella tätäkin kautta vahvempi ja sitä kautta myös avut.
Isokangas oli katsomassa peliä ja varmasti huomasi samoja asioita, ainakin toissa kaudella kun valmensi Herkkuja peli oli monipuolista kuten jalkapallon kuuluukin huomioiden omien vahvuuksien lisäksi vastustajan vahvuudet ja heikkoudet.
Pelikirjaan kuuluu kaikki pelin osa-alueet sekä yhtenä muutosten teko ottelun aikana. Ei Duartekaan ole keksinyt peliä uudestaan vaan peruspelaaminen perustuu yksilöiden sen hetkisiin ominaisuuksiin ja taitoihin toteuttaa sovittua pelitapaa.
Ehkä OLS oli harjoituksissa opetellut että keskialueen pelaaja nostaa hetkeksi katseen pois pallosta ja pystyy avaamaan nopeasti aloitteita tekeville Simsekille ja Torniaiselle mutta niitä ei näkynyt pelissä.
Kiva kuitenkin seurata muuttuuko asiat ensi kaudelle kun useampi seura kuin JJK tänä kautena tähtää seuraavalle sarjatasolle.
viitati

Poissa Poissa


Vastaus #103 : 19.10.2022 klo 19:03:49

Nyt tuli viimeistään näyttö että pelikirjat on ressuilla täisin erit tai sit ei oo päästy vielä samoille sivuille. Aco pelaa välissä lyhyillä, maalivahti avaa välissä pitkää, joukkue antaa loistavia syöttöjä selustaan, aco myös prässää hienosta kolmella äijällä ja SJK vetelee pallot katsomoon. Winbackit ajavat päätyihin asti jne. Ainut asia samaa oli hetkittäinen pienpeli omissa mutta se oli vain todella pieni osa. Ja varmasti löytyy samoja asioita mitä haetaan mutta nuoret ei vielä pystyneet niitä toteuttamaan?
Ykkösherkkk...

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oulun kakkosen joukkueet ja siinä sivussa Aco


Vastaus #104 : 22.10.2022 klo 19:55:24

Kausi ohi ja hyvä kausi. Huhut kertoo että ens kaudeksi satsausta vielä enemmän ja saivat vielä oikean valmentajan.
Toisaalta Acolta hyva strategia, että pitivät tätä Raunoa edarissa ja reservissä vastuuvalmentajana pitkään, ettei nousuja ym. tapahdu, ennenkuin hommat kunnossa muuten ja talous parempi.
Tsempit ens kauteen ja Acon mies Ranelle, vaikkei valmentajaksi ollutkaa, mutta moni nyt ymmärtänyt  miksi saanut jatkaa vastuuvalmentajana. tähän asti...
Riukulehto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taisteleva-Rohkea-Ylpeä


Vastaus #105 : 13.12.2022 klo 21:05:42

Rafinha reservien valmennustiimiin ja on myös valmis kentälle tarvittaessa. https://acoulu.fi/uutiset/rafinha-liittyy-reservijoukkueen-valmennustiimiin
viitati

Poissa Poissa


Vastaus #106 : 22.01.2023 klo 18:28:14

Hercules-ACO/OLS 0-4 (0-3)
Olipas Herkulla nuori ryhmä tänään jalkeilla ja kentän laidalla ei kokeneita ole enää näkynyt mukana. Joukkue kuulemma mennyt reeneissä hyvää tahtia joka pelottanut mukavuuden haluiset pois ryhmästä. Kovalainen ainut ns. kokenut kun Jeromella loukkia.
Joukkue yritti lähteä pelin alussa rakentamaan alakerran kautta joka oli tuhoon tuomittu ja Aco/Ols löi prässin päälle, ei Herkku päässyt edes puolikenttää pidemmälle.
Rafi ohjasi keskikentän pohjalla Aco/Ols nuoria oikeille prässipaikoille.
Maalit kuitenkin tuli Herkun henkilökohtaisista virheistä, ensimmäisessä maalivahti tuli ulos osumatta palloon ja toisessa vietiin vasenta pakkia aika pahoin. Kolmas maali oli varsin pirteästi pelanneen Bulgakovin hieno yksilösuoritus. Houkutteli pakin perässään keskiviivalle ja pyörähti ns pelin puolelle ja karkasi oikea aikaisen syötön perään sekä sijoitti varmasti puoliaika tulokseksi 0-3. Tästä kaverista kuullaan vielä, pelimies ja äkkiä pitkää sopimusta jos ei jo ole. Myös numero 41 oikea laituri avausjaksolla oli varsin hyvä ja nopea.
Toinen jakso oli enemmän pelailua ja runsaasti vaihtoja. Myös Aco/Ols ryhmä oli varsin nuori, kokemuksesta vastasi Rafi ja Kemppainen jotka hyvin jakoivat myös ohjeita nuoremmilleen, lopputulos 0-4.
sunnuntaifutari

Poissa Poissa


Vastaus #107 : 05.02.2023 klo 01:29:52

Reservin pelikirja näytti olevan vaihtuneen edustuksen vastaavaan kun pelasivat lauantaina harkkamatsis OTPta vastaan liigajengistä tutulla 4-3-1-2 muodolla.

Saarikoski oli tehny paluun ressun mukaan ja Henry Mäkäräinenki näky olleen ressujen keskustan pohjalla kapteenin nauha kädessä. B junnuista Macar Ajoung avas topparin paikalla ja oli kyllä hauska seurata kuinka tämä U17 majupelaaja piti ihan pilkkanaan Balogunia voittaen kaikki tilanteet hänen kanssaan 100-0. Mutta on kyllä tämä ryhmä paljon heikentynyt viimekaudesta eikä nämä uudet juniorit ole lähelläkään 04-03-02 ikäluokkien tasosta, pulassa ollaan ilman aikuisia.
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #108 : 05.02.2023 klo 12:14:35

Mutta on kyllä tämä ryhmä paljon heikentynyt viimekaudesta eikä nämä uudet juniorit ole lähelläkään 04-03-02 ikäluokkien tasosta, pulassa ollaan ilman aikuisia.

Omituinen vertailu, totta kai siellä on sarjapeleissä enemmän "aikuisia" mukana. Tässä pätkä tämän viime kauden (!) topiikin avausviestistä ja ihan samaltahan se silloinkin vaikutti.

Pelaajiston osalta ei ole mitään virallista ilmoitettu vielä, mutta viime lauantaina RoPS:aa vastaan pelatun harjoitusottelun kokoonpanon perusteella mukana on suuri joukko viime kaudella ACO/OLS B-junioreissa pelanneita pelaajia.
Ykkösherkkk...

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oulun kakkosen joukkueet ja siinä sivussa Aco


Vastaus #109 : 18.02.2023 klo 20:20:21

Miten 2023? Ykköseen ainakin, valmennus ym hyvä. Vielkö Acon maskotti Ranesta päästäs eroon, ni  homma ois hyvällä mallilla...
viitati

Poissa Poissa


Vastaus #110 : 26.02.2023 klo 19:06:11

OLS-RoPS 5-1 (3-0), OLS maalit Raittinen 2, Simsek, Bulgakov, Seppänen?. Rops 5-1 maali kulmasta, tekijä?
Ensimmäinen jakso täysin yhtä päätyä ja Ropsilla ainoastaan yksi maalipaikka. Raittinen 1-0 pilkusta, 2-0 Raittinen ohjaus vitosen viivalta laitakesosta. Bulgakov 3-0 henkilökohtainen hieno suoritus, laidasta sisään ja kova kuti sivuliikkeestä alakulmaan.
Toisella jaksolla OLS vaihto paljon ja RoPS pääsi paremmin mukaan. Rafi loukkaantui jakson alussa.
Tosi nuorihan tuo Ropsin ryhmä on ja sarjapaikan säilyttäminen kova homma ja ainut tavoite.
Sateentekijä62

Poissa Poissa


Vastaus #111 : 26.02.2023 klo 20:09:06

OLS-RoPS 5-1 (3-0), OLS maalit Raittinen 2, Simsek, Bulgakov, Seppänen?. Rops 5-1 maali kulmasta, tekijä?
Ensimmäinen jakso täysin yhtä päätyä ja Ropsilla ainoastaan yksi maalipaikka. Raittinen 1-0 pilkusta, 2-0 Raittinen ohjaus vitosen viivalta laitakesosta. Bulgakov 3-0 henkilökohtainen hieno suoritus, laidasta sisään ja kova kuti sivuliikkeestä alakulmaan.
Toisella jaksolla OLS vaihto paljon ja RoPS pääsi paremmin mukaan. Rafi loukkaantui jakson alussa.
Tosi nuorihan tuo Ropsin ryhmä on ja sarjapaikan säilyttäminen kova homma ja ainut tavoite.
[/quote
Hintansoturi

Poissa Poissa


Vastaus #112 : 28.02.2023 klo 14:56:37

OLS-RoPS 5-1 (3-0), OLS maalit Raittinen 2, Simsek, Bulgakov, Seppänen?. Rops 5-1 maali kulmasta, tekijä?
Ensimmäinen jakso täysin yhtä päätyä ja Ropsilla ainoastaan yksi maalipaikka. Raittinen 1-0 pilkusta, 2-0 Raittinen ohjaus vitosen viivalta laitakesosta. Bulgakov 3-0 henkilökohtainen hieno suoritus, laidasta sisään ja kova kuti sivuliikkeestä alakulmaan.


Ei simsek tehnyt vaan Merikanto kolmas maali viiteen peliin, sekä Polvi iski eikä seppänen
Toisella jaksolla OLS vaihto paljon ja RoPS pääsi paremmin mukaan. Rafi loukkaantui jakson alussa.
Tosi nuorihan tuo Ropsin ryhmä on ja sarjapaikan säilyttäminen kova homma ja ainut tavoite.
viitati

Poissa Poissa


Vastaus #113 : 01.03.2023 klo 00:51:28Kiitos tarkennuksista. Eka jakson katseltiin vierestä ja toinen jakso kauempaa ja kyseltiin muilta maalintekijät, niin pieleen meni. No luvut oli sentään oikein:)
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #114 : 06.03.2023 klo 11:24:09

Uusi kausitopaasi ??? Anyone ???

 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa