FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.04.2021 klo 06:54:10 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Minkä väriset luulet seuraavien vaporeiden olevan?  (Äänestys päättynyt: 22.03.2010 klo 19:27:17)
Siniset - 4 (8.2%)
Oranssit - 1 (2%)
Punaiset - 4 (8.2%)
Vaaleansiniset - 10 (20.4%)
Violetit - 14 (28.6%)
Ruskeat - 16 (32.7%)
Äänestäjiä yhteensä: 49

Sivuja: 1 ... 74 [75]
 
Kirjoittaja Aihe: Pitäisi nappikset ostaa...  (Luettu 283926 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Qui Quel-lit

Poissa Poissa


Vastaus #1850 : 18.06.2020 klo 03:01:20

Adidasta ja Pumaa saa jokseenkin järkevästi, mutta kärkimalleissa seuraava kynnys on, että haluaako kuluttaja ostaa kivijalasta 2020 mallin 170€ vai verkkokaupasta 2018 mallin 100€?

Itselleni isompi ongelma on se, että samoista malleista tulee eri värivaihtoehtoja ja ns. vanhemmat väritykset menevät nettikaupoissa alennukseen niin nopeasti ettei kivijalat vaan pysy perässä. Se on heti -20% pois hinnasta about kun uusi väri samasta kengästä tulee. Vaikka noita uusimpia Vaporeita sai sitä ensimmäistä sinistä väriä 150e Unisportstoresta ja saa edelleen jotain yksittäistä kokoa. Vaikkapa se pinkki versio on Stadiumissa 269e tällä hetkellä kun taas Unisportilla se on ollut pidempään jo 219e. Kivijalkaliikkeiden pitäisi nykyisellä aikakaudella pystyä kilpailemaan myös hinnoissa. Nyt tilanne on tuo mitä valitettavasti edellisessäkin viestissä jouduin "suosittelemaan" että käydään siellä Suomenojan Intersportissa sovittamassa ja tilataan halvemmalla netistä. Jos hintaero olisi edes vaikka vaan kympin niin ostaisin ilman muuta kivijalasta sen sovitetun parin. Mutta kun se on helposti 50-100e. Sen ihan tuoreimman värin kohdalla hetken aikaa hinnat voi olla melko samoja mutta kun nuo tulevat kivijalkamyymälöihin Suomessa yleensä vähän myöhemmin niin se porukka jolle juuri se kyseinen väritys tai vaatimus uusimmasta kengästä on se juttu niin ovat tilanneet kenkänsä jo netistä. Käytännössä suurimman osan ajasta samaa kenkää eri värisenä saa reilusti halvemmalla netistä ja täsmälleen samaa kenkää värinkin osalta saa kuukauden päästä halvemmalla netistä tai pahimmillaan jo silloin kun kyseinen väri vasta kivijalkamyymälään saapuu.

Siihen en jaksa uskoa etteikö kysyntää olisi huippumalleille. Ei ehkä niin paljon että joka myymälä pystyisi niitä myymään. Tuolla hitaalla hinnoittelun muutoksella varmistetaan se, että ne kengät vaan ostetaan sieltä netistä. Siitä varmaan osaat kertoa enemmän (tai joku muu) että miten nuo nettikaupat pystyvät sen hinnan tiputtamaan niin nopeasti. Suurin osa pareista sielläkin menee kuitenkin alemmilla hinnoilla kuin se täysi ovh. Kyllä 200-300e futiskengistä maksavat ovat pääosin niin hintatietoisia, ettei noilla Suomen kivijalkaliikkeiden hinnoilla nykymeiningillä kenkiä osta.

Niken nykyinen jakelupolitiikka ei mahdollista kärkimallien ostamista - Nike tekee kaikkensa, että saa myydä kengät kuluttajille suoraan itse.
Niin kauan kuin kuluttaja ostaa Niket joka tapauksessa, niin asia ei muutu.

Tämä aihe kiinnostaa. Voisitko avata tuota vähän tarkemmin? Oma kokemus on, että Niken hinnoittelu omilla sivuillaan esim. laahaa myös perässä ja porukka ostaa Nikensä myös Unisportista/Prodirectsoccerista jne. Voi olla että otanta on hieman polarisoitunut joten siksi kyselen.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2020 klo 03:07:36 kirjoittanut Qui Quel-lit »
Alaraajavamma

Poissa Poissa


Vastaus #1851 : 18.06.2020 klo 08:32:13

Lippulaivamalleja on siis Suomessa yritetty saada kaupaksi ainakin 2000 -luvun alusta alkaen.
Käsitykseni menekistä ei siis ole mutuilua ja uskon, että valtaosalle tämä selviää ihan katsomalla sen oman joukkueen nappiskalustoa.
Ja lippulaivojahan saa taas pienen tauon jälkeen yllättävän hyvin, mutta merkki ei ole Adidas tai Nike. Kysyntä ohjaa mikä on tilanne muutaman vuoden päästä.

Alemmassa lainauksessa puhuin siis suomalaisista kaupoista - nykyisellään Nike on tehnyt asian käytännössä mahdottomaksi.
Jos avartaa, niin Nikella ei ole Suomessa yhtään työntekijää, vaastoa tai mitään muutakaan.
En tiedä mitä ja millä ehdoin Nike touhuaa ulkomailla.

Suoran kuluttajamyynnin kasvattaminen on Niken stateginen (ja ymmärrettävä) linjaus.
Ainakin osa verkkokaupoista myy nappiksia "Merkin omistamasta varastosta" pienellä provisiolla, joka osaltaan selittää  miksi tuo nopeasti halpeneva hinnoittelu on mahdollista. Toinen selittävä tekijä voi olla se, että varastonkierto on järisyttävän kova ja valtaosa saadaan myytyä jokseenkin järkevään hintaan ensimmäisen kuukauden aikana. Kolmas ja todennäköinen vaihtoehto on se, että kärkimallien myynnillä hankitaan uskottavuutta ja tulos tehdään sitten jollain muulla.
Niin ja Suomen jälleenmyyjäverkoston osalta värit eivät vaihdu yhtä tiuhaan - eli Suomeen ei edes tuoda kaikkia värejä.
böögö

Poissa Poissa


Vastaus #1852 : 18.06.2020 klo 10:29:30

eipä nuo lippulaivamallit taida mennä muissakaan maissa sen paremmin kaupaksi kuin suomessa. esim. youtubesta löytyy paljon videoita, missä keräilijät löytävät kivijalka-urheilukauppojen alemyynneistä vanhoja lippulaivamalleja alle 50 dollarin.

tuo niken uusien värityksien tahti on kyllä huima. vähintään kerran kuukaudessa tulee vanhoista malleista uusi väritys. osittain tämän ansioista onnistuin hommaamaan muutama viikko sitten phantom venom elitet niken verkkokaupasta 96 eurolla. Ylos
Qui Quel-lit

Poissa Poissa


Vastaus #1853 : 18.06.2020 klo 14:07:15

Lippulaivamalleja on siis Suomessa yritetty saada kaupaksi ainakin 2000 -luvun alusta alkaen.
Käsitykseni menekistä ei siis ole mutuilua ja uskon, että valtaosalle tämä selviää ihan katsomalla sen oman joukkueen nappiskalustoa.
Ja lippulaivojahan saa taas pienen tauon jälkeen yllättävän hyvin, mutta merkki ei ole Adidas tai Nike. Kysyntä ohjaa mikä on tilanne muutaman vuoden päästä.

Mielenkiintoista lisätietoa sulla aiheesta ja nappiksista kiinnostuneena näitä mielellään aina lukee. Sieltä vuodesta -98 asti olen lähemmäs sata paria lippulaivamalleja ostanut ja pahimmillaan varmaan 15 paria vuodessa kun uusia brändejä alkoi tulla mukaan. Näistä taisin ekan parini eli Addun Predator Accelerator Ligat samana vuonna -98 ostaa suomalaisesta kivijalasta mutta muuten rahat ovat valuneet ulkomaille. Alkuun ennen nettikauppojen kukoistamista ostelin ulkomaan reissuilta kun hintataso oli vaan aina alempi. Eikun ostin mä Predator Maniat Suomesta mutta joo.

Tietysti kuluttajaa on vaikea syyttää siitä että ostaa tuotteen X sieltä mistä halvimmalla saa. En tiedä millaiset katteet noissa kengissä oli ja kuinka tarkkaan hinnoittelua valvottiin eri brändien taholta. Varmasti yhtälö oli hyvin vaikea. Vaikka tuossa jo mainitussa Duosportissa kuluttajan silmissä ongelma oli siinä, etteivät hinnat olleet kilpailukykyiset kuin tiettyjen tuotteiden osalta ja lippulaivamallit eivät niihin kuuluneet. Varmasti koko maailmassa ja varsinkin Suomessa tuskin joo menee täydellä ovh:lla noita uusia kenkiä kun kuluttajat tietävät kyllä että sen edellisen mallin tai värin saa halvemmalla samaan aikaan muualta. Vähän tuntuu että ostetaan se huippukenkämalli ja sen jälkeen seisotetaan sitä samalla hinnalla hyllyssä loppukausi ja laitetaan aleen siinä vaiheessa kun nettikaupat myyvät samasta mallista viimeisiä parejaan pois alennuksen alennuksella jolloin taas, kuka ostaa?

Ei ole helppo bisnes ja tuskin edes osaan hahmottaa kaikkia haasteita joita myymiseen liittyy. Joten vaikea syyttää niitä kauppoja jotka eivät noita kenkiä valikoimiinsa ota. Jos joku vielä Suomessa haluaa yrittää niin jotain uutta siihen pitäisi keksiä. Uskaltaako joku heittää arviota/tietoa millaiset sisäänostohinnat kaupoilla on vaikkapa Addun/Niken 299e kengässä?
Alaraajavamma

Poissa Poissa


Vastaus #1854 : 18.06.2020 klo 23:23:09

Ei kuluttajaa tietenkään voi syyttää. Jos kuluttaja ei koe saavansa rahoilleen vastinetta, niin ei se kuluttajan vika ole.
Lähinnä tarkoitus avata, että hankala tästä on myöskään kauppoja syyllistää.

Merkkien ainoa keino kontrolloida kaupan myyntihintaa on sisäänostohinta. Eli merkit eivät määrää sinänsä mitään, mutta sisäänostohinta kyllä määrittää tuotteen myyntihintaa melko merkittävästi.

Tarkoista katteista ei kukaan, joka asiasta oikeasti tietää pysty vastaamaan mitään. Sama pätee alaan kuin alaan.
Julkisista taloustiedoista näet alan keskiarvollista osviittaa.
Näin yleisesti voin kuitenkin sanoa, että tuohon vaikuttaa todella moni asia (toimitusehdot, määrä ja maksuaika nyt vaikka esimerkkinä).
Jos ostan 100 000 paria yhteen toimitukseen ja maksan ne ennakkoon, niin saan todennäköisesti paljon halvemman hinnan kuin 100 pariin, jotka toimitetaan kolmessa erässä ja 30 päivän maksuajalla.
Qui Quel-lit

Poissa Poissa


Vastaus #1855 : 19.06.2020 klo 04:00:21

Ei kuluttajaa tietenkään voi syyttää. Jos kuluttaja ei koe saavansa rahoilleen vastinetta, niin ei se kuluttajan vika ole.
Lähinnä tarkoitus avata, että hankala tästä on myöskään kauppoja syyllistää.

Merkkien ainoa keino kontrolloida kaupan myyntihintaa on sisäänostohinta. Eli merkit eivät määrää sinänsä mitään, mutta sisäänostohinta kyllä määrittää tuotteen myyntihintaa melko merkittävästi.

Hyviä pointteja ja en tosiaan kauppiaita syyllistä. Enemmän tekisi mieli tukea niitä kivijalkamyymälöitä, mutta pidemmässä juoksussa tulee turhan kalliiksi jos ei osta sieltä mistä halvimmalla saa jos erot ovat noin suuria.

Se miksi kysyin noista mahdollisista merkkien määräyksistä hintoja koskien johtuu siitä, että monissa muissa tuotteissa tiedän että nuo suuret brändit ovat välillä todella tarkkoja hinnoistaan. Osaa tuotteista ei esimerkiksi saa edes myydä alella. Jos nuo saa hinnoitella vapaasti niin sinänsä joku voisi kokeilla laittaa noita huippumalleja aleen heti suoraan ja hinnalla kilpailla ja vaikka ensisijaisesti hakea sitä tulosta muilla tuotteilla. Nyt nettikauppa-aikana ulkomailtakin voisi olla kysyntää. Nike tosin on nyt laittanut määräyksiä että mihin kaikkialle mistäkin maasta saa myydä. Esim. Euroopasta et saa Niken tuotteita postittaa Jenkkeihin enää. Yksityiset myyjät saa tottakai, mutta kaupat.

Sen mitä voin tehdä, on riskejä ottavien kauppojen mainostaminen. Suomenojan Intersportia tosiaan suosittelen kaikille joita nimekkäimpien brändien lippulaivamallistot kiinnostaa.
Qui Quel-lit

Poissa Poissa


Vastaus #1856 : 26.06.2020 klo 13:34:08

Kävin Suomenojan Intersportissa katselemassa kenkiä. Siellä tosiaan on hyvin valikoimaa noista lippulaivamalleista ja esim. Adidaksen osalta oli päivitetty väritkin tuohon Uniforia-packiin mikä n. kuukausi sitten tuli. Erittäin kauniita kenkiä väritykseltään ja hintakin on vielä sama kuin nettikaupoista ostettaessa! Onhan tuo vaan huvittavaa, että muutama päivä sitten tuli taas uusi Locality-pack eli samat kengät taas uusilla väreillä. Eli n. kuukausi välissä. Ei vaadi kauheasti ennustajanlahjoja jos arvioi, että kohta nuo Uniforiat ovat taas jo netissä alennuksessa eikä jollain suomalaisella kivijalkamyymälällä ole mitään mahdollisuuksia pysyä hinnoittelussa mukana. Jotenkin surullista.

Niken osalta noita tuoreimpia värejä ei ollut kuin yhdessä Vaporin takedown-mallissa mutta kaikki neljä high-end mallia löytyi vanhemmilla värityksillä. Pumalta tuo tuorein Rise-pack löytyi myös. Jos noita ihan tuoreimpia kenkiä haluaa ostaa tai miksei vanhempiakin niin suosittelen kovasti tuota Suomenojan Intersportia.

Oma valinta osui tällä kertaa ohi noista nimekkäimmistä brändeistä ja Unisportilta napsahti tänään pakettina uudet Mizuno Morelia Neo 3 Beta Made In Japanit. 300e futiskengistä on paljon, mutta ensivaikutelma on mizunomaisen laadukas. Nätisti yhdistelty Vaporin speedboot-ominaisuudet ensiluokkaiseen nahkaan. Todella aliarvostettu brändi. Tai nappishifistelijöiden keskuudessa laatu varmasti tunnustetaan, mutta harva silti tuntuu Mizunoa valitsevan. Ei varmaan riittävän seksikäs brändi. Muuten tuntuu paremmalta kuin Vapor 13 mutta nappuloiden osalta tykkään noista aggressiivisemmin purevista muotoilluista nappuloista Mizunon pyöreiden sijaan.
« Viimeksi muokattu: 26.06.2020 klo 13:38:24 kirjoittanut Qui Quel-lit »
böögö

Poissa Poissa


Vastaus #1857 : 26.06.2020 klo 14:08:19

useat ammattilaiset pitivät noita locality packin kenkiä treeneissä helmi-maaliskuussa. alunperin adidaksen tarkoitus oli siis kai julkaista ne maaliskuussa, mutta korona sotki suunnitelmat. niken julkaisutahtia korona ei taas hidastanut ollenkaan vaan uusia värityksiä tuli lähes viikottain (future dna, future lab ja neymarin uusi värimalli).

mizunot kiinnostaisi, mutta niitä ei ole saatavissa kuin fg-nappuloilla. näin keski-suomessa asuvana pääsee hyvällä tuurilla kaksi kertaa kaudessa pelaamaan oikealla nurmella. :(
Qui Quel-lit

Poissa Poissa


Vastaus #1858 : 26.06.2020 klo 14:28:42

mizunot kiinnostaisi, mutta niitä ei ole saatavissa kuin fg-nappuloilla. näin keski-suomessa asuvana pääsee hyvällä tuurilla kaksi kertaa kaudessa pelaamaan oikealla nurmella. :(

Mizunoista mulla on tämän uuden parin lisäksi Rebula II:t ja en noissa ole nähnyt kovin suurta estettä käyttää tekonurmilla jos ns. turvallisuusaspektia miettii. Mulla on Vapor 13 AG:t ja vaikka nämä Morelia Neo 3:t ovat pohjan osalta hyvin samankaltaiset. Pyöreitä melko matalia nappuloita lukuunottamatta tuota yhtä etuosan keskustan nappulaa. Sekin on tosin Vapor 13 AG:ssa aggressiivisempi ja Vaporeissa myös takana olevista neljästä nappulasta kaksi on niitä aggressiivisemmin purevia. Muuten nappuloiden sijoittelu on lähes identtistä, molemmissa pyöreät matalat nappulat. Rebula II:ssä nappulat ovat vielä matalammat. Ennemmin kaipaan noista nurmelle sitä aggressiivisempaa pitoa ja siksi toivoisinkin paremmin purevaa pohjaa näihin Mizunoihin. Kestävyys- ja takuuasioista en osaa sanoa, mutta muuten tekonurmella pelaamisen osalta ei pitäisi ongelmaa olla. Mizunoissa on vielä joku tyytyväisyystakuukin ilmeisesti eli jos ei toimi niin saa käytettynäkin palauttaa tietyn ajan sisään tilaamisesta.

Toki kuulun itse siihen kategoriaan, jolla nappikset pääosin kestävät hyvin. Alkuperäisillä Hypervenomeillakin sai varmaan 1500h pelata (tekonurmillakin paljon) että vähän alkoi pohja irrota joistakin kohdista mutta edelleen ovat ihan pelikelpoiset. Sitten on niitä pelaajia joilla pohjat alkaa nauramaan parissa viikossa. En tiedä mitä he siellä kentällä tekevät tai mitä jätän itse tekemättä.
« Viimeksi muokattu: 26.06.2020 klo 14:33:13 kirjoittanut Qui Quel-lit »
kristiano

Poissa Poissa


Vastaus #1859 : 02.01.2021 klo 16:37:32

Pitäs ostaa uuet nappikset ja oon miettin et pitäiskö ostaa jotkuu sg nappikset. Saako sellasia edes käyttää suomessa?? Todennäkösesti saa- tai miks niitä edes myytäis suomes jos ei sais- mut sen takii vaa mietin ku en oo hirveest kenenkää nähny käyttävän. Ja sit mietin sitäkii et miks jotkut tuomarit pyytää näyttää kenkien pohjat jos tulee vaihost sisää?
Amala

Poissa Poissa


Vastaus #1860 : 04.01.2021 klo 01:09:35

Saahan niitä nurmella käyttää. Vaatii vaan aikalailla totuttelua, sillä kengät puree nurmeen tiukasti ja juokseminen tuntuu vähän erilaiselta - lukuunottamatta nopeita käännöksiä.
naumanen

Poissa Poissa


Vastaus #1861 : 04.01.2021 klo 14:06:48

Voi myös käydä jänteiden ja nivelten päälle, kun puree liian hyvin alustaan.
Makelele

Poissa Poissa


Vastaus #1862 : 04.01.2021 klo 14:36:21

Saahan niitä nurmella käyttää. Vaatii vaan aikalailla totuttelua, sillä kengät puree nurmeen tiukasti ja juokseminen tuntuu vähän erilaiselta - lukuunottamatta nopeita käännöksiä.

Itse käytin aikoinaan Nike Premier SG:n tyylisiä erittäin märällä nurmella joissa tuontyyliset kengät loistavat, normikelillä suosin vähemmän kenttään purevia kenkiä (Copa Mundialeja). Sateella nuo oli kyllä maalivahdille pelastus, muuten olisi kyllä sattunut noloja tilanteita huomattavasti useammin.
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #1863 : 04.01.2021 klo 14:57:04

Ja sit mietin sitäkii et miks jotkut tuomarit pyytää näyttää kenkien pohjat jos tulee vaihost sisää?
Siitä syystä että varmistaa sinun kenkiesi olevan säännön mukaiset. Esim. vaihtonastat eivät saa olla niin kuluneet että vaarantaisivat toisten pelaajien turvallisuuden.
Sivurajatapaus

Poissa Poissa


Vastaus #1864 : 07.01.2021 klo 17:09:17

Lainaan tätä topikia, koska en löytänyt "Pitäisi pallo ostaa" -topikia.

Runsaan vuoden palvelleesta, vitun kalliista Select Brillant Superista rupesi venttiili kusemaan:
https://www.unisportstore.fi/sekalaiset-tarvikkeet/select-jalkapallo-brillant-super-keltainenpinkki/189242/
Muuten on ollut hyvä pallo, mutta venttiilin (tai jopa kahden) pettäminen vituttaa. Onneksi en ostanut sitä täydellä hinnalla.

Mutta nyt olisi siis uusi mattapintainen pallo hakusessa. Vähän arveluttaa ostaa uudestaan kallista palloa, jos sekään ei kestä. Joten olisiko esim. tällainen halpa Select Striker sunnuntaipotkijalle suunnilleen sama kuin em. vitun kallis pallo:
https://www.budgetsport.fi/tuote/select-striker-jalkapallo-mkelt-56463643/

Muitakin edullisia, mattapintaisia palloja saapi asiantuntijat suositella.
hoc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dogmaattinen Struktuuri


Vastaus #1865 : 07.01.2021 klo 21:48:54

Jos venttiilin kuseminen vituttaa, älä osta selectiä. Halvassa pallossa se tietenkin vituttaa vähemmän, mutta vituttaa silti.

E: palloille oli kyllä omakin topaasi, mutta itsekään en sitä juuri nyt onnistu kaivamaan esiin.
Erikeeper20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi + Akatemia


Vastaus #1866 : 07.01.2021 klo 21:59:55

E: palloille oli kyllä omakin topaasi, mutta itsekään en sitä juuri nyt onnistu kaivamaan esiin.

Tämän varjolla tohdin spämmätä tänne vastauksen edelliseen ;)

Lainaan tätä topikia, koska en löytänyt "Pitäisi pallo ostaa" -topikia.

Runsaan vuoden palvelleesta, vitun kalliista Select Brillant Superista rupesi venttiili kusemaan:
https://www.unisportstore.fi/sekalaiset-tarvikkeet/select-jalkapallo-brillant-super-keltainenpinkki/189242/
Muuten on ollut hyvä pallo, mutta venttiilin (tai jopa kahden) pettäminen vituttaa. Onneksi en ostanut sitä täydellä hinnalla.

Mutta nyt olisi siis uusi mattapintainen pallo hakusessa. Vähän arveluttaa ostaa uudestaan kallista palloa, jos sekään ei kestä. Joten olisiko esim. tällainen halpa Select Striker sunnuntaipotkijalle suunnilleen sama kuin em. vitun kallis pallo:
https://www.budgetsport.fi/tuote/select-striker-jalkapallo-mkelt-56463643/

Muitakin edullisia, mattapintaisia palloja saapi asiantuntijat suositella.

Ongelmia venttiilin ja paineen pitävyyden kanssa olen itsekin joutunut toteamaan useammankin kerran näiden korkean ovh:n premium-pallojen kanssa (olleet poikkeuksetta edeltävien kausien malleja poistomyynnistä polkuhintaan), niin Selectin kuin Adidaksenkin osalta.

Selectin halvemman hintaluokan palloista ei ole kokemusta, mutta ainakin Niken muutaman vuoden takaiset Strike/Magia-tason pallot ovat kyllä hyvinkin olleet muutaman kympin hintansa väärtejä ja paikoin ylittäneet odotukset oikein positiivisesti - vanhimmat edelleen käytössä olevat neljän vuoden takaista mallia. Näistä parista tuoreimmasta sukupolvesta ei ole noita budjettiversioita vielä tullut kokeiltua.
naumanen

Poissa Poissa


Vastaus #1867 : 08.01.2021 klo 09:45:57

Paras pallo? -ketju http://futisforum2.org/index.php?topic=79177.425
Topper

Poissa Poissa


Vastaus #1868 : 20.02.2021 klo 16:01:02

Kertokaas tietäjät, venyykö Diadorat käytössä? Brasilit kiikarissa, nahkaahan ne on mutta tuskin venyvät ihan Copien malliin?
3-5-3hoax

Poissa Poissa


Vastaus #1869 : 20.02.2021 klo 17:31:22

Kertokaas tietäjät, venyykö Diadorat käytössä? Brasilit kiikarissa, nahkaahan ne on mutta tuskin venyvät ihan Copien malliin?

Eivät veny liiaksi, mutta lähtökohtainen lesti on melko leveä, ja omalla kohdalla leveä- ja korkeajalkaisena Brasilit ovat muotoutuneet erittäin sopiviksi, kuitenkaan muuttumatta joidenkin muiden kenkien tavoin löysiksi. Nahka nyt myös on huomattavan pehmeää ja nykymittapuulla paksuhkoa, joten kenkä kyllä ottaa jalkaterän hellään halaukseensa hetken jalassa oltuaan. Varaukseton suositus täältä Ylos

E. Lesti ei siis missään tapauksessa ole yltiöleveä, joka itselläni aiheutti ensimmäisellä käyttökerralla jopa pienoista painetta jalkaterän ulkoreunalla, joskin pääasiassa sen takia, että en ollut juurikaan malttanut pitää kenkiä kotona jalassa ennen kentälle lähtemistä. Kantapään osalta myös Brasil on esimerkiksi Copaan verrattuna selkeästi kapeampi ja tukevampi.
« Viimeksi muokattu: 20.02.2021 klo 17:34:53 kirjoittanut 3-5-3hoax »
Topper

Poissa Poissa


Vastaus #1870 : 20.02.2021 klo 23:34:31

Hienoa, kiitos infosta! 👍
Jiis

Poissa Poissa


Vastaus #1871 : 29.03.2021 klo 16:56:08

Kyselläänpäs foorumin tietäjiltä apuja nappulakenkien valintaan. Olen höntsäillyt ties kuinka monet vuodet vanhoilla Adidaksen (Acuna) kengillä enemmän tai vähemmän sen takia että en kirjaimellisesti ole uskaltanut ostaa uusia. Minulla repesi polvi joitain vuosia sitten, jonka lisäksi on ollut ajoittain (jalkapallosta johtumattomia) pienimuotoisia nilkkavaivoja, ja aina kun olen alkanut tutkimaan kenkien välisiä eroja, on homma tyssännyt siihen vaiheeseen kun päädyn lukemaan kauhutarinoita huonosti pitävistä kengistä, liian ärhäkistä napeista jne. Joten olen päätynyt pysymään samoissa kengissä kun niihin nyt ainakin olen tottunut.

Valitettavasti nuo kengät alkaa nyt varsin kirjaimellisesti hajota käsiin, joten pitäisi löytää jonkinlaista uutta ratkaisua.

Minkä tyyppisiä kenkiä tässä nyt kannattaisi siis katsella, jos koittaa hakea jotain turvallista sekä nurmelle, että tekonurmelle soveltuvaa kompromissia? Nuo vanhat kengät on ilmeisesti FG ja lukemani perusteella FG tai MG voisi olla hyvä vaihtoehto, mutta omaan silmään en näe napeissa juurikaan eroa. Lisäksi omaan silmään FG/MG kenkien napit näyttää hieman aggressiivisilta vanhoihin kenkiin verrattuna (niissä ei oikeastaan edes ole nappeja vaan tuollaise pitkulammat versiot). Joissain AG-kengissä näytti olevan vähän samantyylistä settiä (tai vaihtoehtoisesti enemmän nappeja) joten olisiko harkinnan arvoiset, vai jääkö nuo jo liian liukkaiksi nurmelle?

Jos jollakulla on heittää ihan konkreettista kenkäsuositusta, niin sellaisetkin kelpaisi (materiaalin puolesta mieluiten huomaisin nahkakengät), mutta myös neuvot kenkätyypin valintaan olisi jo ihan hyvä alku seikkailulleni.

nimim. epätietoinen
MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #1872 : 29.03.2021 klo 22:40:01


Jos jollakulla on heittää ihan konkreettista kenkäsuositusta, niin sellaisetkin kelpaisi (materiaalin puolesta mieluiten huomaisin nahkakengät), mutta myös neuvot kenkätyypin valintaan olisi jo ihan hyvä alku seikkailulleni.

nimim. epätietoinen
Nike Premier II Fg vois olla hyvä vaihtoehto sulle. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen nahkakenkä, jota näkee silloin tällöin n. 60-70 euron alehintaan. Ovh noin satasen pinnassa.

Tuon mallin FG nasta on pyöreä ja sopii hyvin tekikselle ja luonnonnurmelle. Hieman copa mundialin tyylinen, mutta astetta jämäkämpi ja ainakin itsellä ei nilkat pyörineet copien malliin. Omassa kaveripiirissä tykätty ja melko paljon käytetty kenkä.
Jiis

Poissa Poissa


Vastaus #1873 : 31.03.2021 klo 10:40:15

Nike Premier II Fg vois olla hyvä vaihtoehto sulle. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen nahkakenkä, jota näkee silloin tällöin n. 60-70 euron alehintaan. Ovh noin satasen pinnassa.

Tuon mallin FG nasta on pyöreä ja sopii hyvin tekikselle ja luonnonnurmelle. Hieman copa mundialin tyylinen, mutta astetta jämäkämpi ja ainakin itsellä ei nilkat pyörineet copien malliin. Omassa kaveripiirissä tykätty ja melko paljon käytetty kenkä.

Kiitos vinkistä! Näyttää tosiaan ihan passelilta kengältä ja jonkun arvion mukaan napit ovat FG:ksi melko matalat, lähellä AG:tä, joka kuulostaa noihin omiin spekulointeihinikin nähden ihan hyvältä. Taidanpa laittaa tilaukseen!

 
Sivuja: 1 ... 74 [75]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa