FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.04.2024 klo 12:02:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: Forest Green Rovers League One:iin! Veganismi leviää!  (Luettu 5646 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


: 26.04.2022 klo 15:00:22

FGR on hieno seura, joka on meille kaikille esimerkiksi. Olen diggaillut seuraa muutaman vuoden tämä historiallinen nousu on kyllä Upea!

Tässä suomenkielinen juttu seurasta:

https://www.valioliiga.com/aihe/forest-green/2022-04/taalta-tulee-forest-green-rovers-hiilineutraali-ja-vegaani-futisseura-nousi-yha-kirkkaampiin-parrasvaloihin/


Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Octagon euphoria


Vastaus #1 : 26.04.2022 klo 15:43:56

Sama. Jokunen vuosi tullut arvostettua tätä joukkuetta, ja sen toimintaa. Hieno nousu! Tuoppi
Sulosky

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dial Square F.C


Vastaus #2 : 26.04.2022 klo 16:12:57

Ainoa mikä seurassa hieman pännii on tuo Sea Shepherd logo. Ei ole merensuojelun kannalta kovinkaan paras mahdollinen organisaatio. Radikaalit ratkaisut syö pohjaa niiltä, jotka maltillisemmin yrittää poliittisesti ohjata asioita oikeaan suuntaan. Hienoa toki, että nousevat ykköseen! Huikea joukkue.
J.Lambga

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Olarin Tarmo


Vastaus #3 : 26.04.2022 klo 17:50:01

Mitenkä tuo siis toimii? Hankkivat pelkkiä vegaanipelaajia vai stadionilla tarjoillaan pelkkää pupunruokaa?

Ja jottei kukaan loukkaannu, niin pupunruoka oli siis vitsi.
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Honka


Vastaus #4 : 26.04.2022 klo 18:13:41

Veganismille Ylos mutta onhan tuo nyt irvokasta että joku 5000 asukkaan kylä pelaa mesenaatin rahoilla ammattilaisliigassa vain siksi, että seuran nimi sattui sopimaan tähän omistajan vege-agendaan. Jos jotain hyvää asiassa on niin toivottavasti seuran saaman huomion ansiosta muut seurat ottavat oppia ekologisempien ottelutapahtumien järjestämiseksi.
Narko Jantunen

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 26.04.2022 klo 21:12:46

Mitenkä tuo siis toimii? Hankkivat pelkkiä vegaanipelaajia vai stadionilla tarjoillaan pelkkää pupunruokaa?

Ja jottei kukaan loukkaannu, niin pupunruoka oli siis vitsi.

Muistaakseni stadionilla tarjoillaan vegaaniruokaa mutta omat äijjämätöt saa ottaa mukaan jos tahtoo.
VesaLa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Glubi, GBK, Rangers Fc


Vastaus #6 : 26.04.2022 klo 21:23:05

Se on hyvä että vegeille ja hipeille löytyy oma seura.
Furu

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 26.04.2022 klo 21:26:31

Edelläkävijöitä Ylos
suomiveto

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 26.04.2022 klo 21:49:28

Vaadin joukkuetta joka tarjoilee vain lähiruokaa.
Trimmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC, Suomi, Україна


Vastaus #9 : 26.04.2022 klo 21:49:52

Vegeilmastohipeille Alas se että pieni seura nousee ylospäin Tuoppi
kaksi vasenta jalkaa

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Alasarjat


Vastaus #10 : 26.04.2022 klo 21:51:30

Vegeilmastohipeille
eri. moukille lihansyöjille :center:
rytkönen

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 26.04.2022 klo 22:00:55

Veganismille Ylos mutta onhan tuo nyt irvokasta että joku 5000 asukkaan kylä pelaa mesenaatin rahoilla ammattilaisliigassa vain siksi, että seuran nimi sattui sopimaan tähän omistajan vege-agendaan. Jos jotain hyvää asiassa on niin toivottavasti seuran saaman huomion ansiosta muut seurat ottavat oppia ekologisempien ottelutapahtumien järjestämiseksi.

Minäkin luulin aluksi, että tuulivoimakeisari Dale Vince hankki Forest Greenin aikoinaan siksi, että seuran nimi tukisi semmoisenaan hänen liiketoimintaansa (veganismi ei ole Vincen bisnes vaan nimenomaan uusiutuva energia), olisi valmis brändi.

Mutta ei se niin mennyt. Kesällä 2010 FGR huojui konkurssin partaalla, ja olisi pudonnut Conference Nationalista (siis nykyinen National League, viides sarjataso) ellei toinen Conference-joukkue Salisbury olisi ehtinyt nujertua talousvaikeuksiin, jolloin FGR sai keittiön ovesta sarjapaikkansa takaisin.
Seura eli kädestä suuhun, ja pääomistaja Trevor Horsley kierteli kerjäämässä paikallisilta yrittäjiltä - lähinnä nakki- ja kukkakauppiaita - avustuksia, jotta seura olisi selviytynyt edes seuraavaan palkkapäivään.

Tyhjätaskuisena hipinretaleena ensimmäisen tuulimyllynsä velkarahan turvin 1995 Cotswoldiin rakentanut Dale Vince oli 15 vuodessa saanut Ecotricity-yhtiönsä mukavaan nousuun ja päätti avustaa FGR:ää 30 000 punnalla.
Horsley ja muut FGR:n hallituksen jäsenet äkkäsivät, että tässähän taitaa olla rahamies, ja he ryhtyivät maanittelemaan Vinceä seuran puheenjohtajaksi ja pääomistajaksi.
Muutaman yön nukuttuaan Vince päätti suostua. Jalkapalloseuran omistaminen ei ollut ollut koskaan hänen suunnitelmissaan, mutta hän järkeili, että seura saattaisi tarjota kokonaan uuden alustan hänen maailmanparannussuunnitelmillleen.

Alku ei ollut lupaava. Kun Vince oli johtanut FGR:ää puoli vuotta, hän päätti kieltää punaisen lihan myynnin ottelutapahtumissa.
Tämä pöyristytti seuran kannattajat – tai ainakin äänekkään etujoukon. He perustivat "We want our burgers back" -liikkeen, joka järjesti mielenosoituksia, ja kuumaverisimmät boikotoivat kotiotteluja.

Mutta minkäpä tuuli kivelle mahtaa. Vincellä oli rahaa ja valta muokata seurasta haluamansa näköinen. Ja lisäksi hän todella satsasi stadionilla myytävän kasvisruuan laatuun ja muunkin palvelutason kohottamiseen. We want our burgers back -liike kuihtui pikkuhiljaa ja jotkut sen jäsenet jopa myönsivät pitkin hampain, että vegeburgerit maistuivat ihan kelvollisilta.

Eivät tietenkään kaikki. Monta vuotta kannattajakunnan liepeillä pyöri epälukuinen joukko vihaisia jupisijoita, klassisia vanhan liiton jääriä sekä työväenluokkaisia nuorukaisia, jotka vannoivat, etteivät lepää ennen kuin se kirottu hipinretale ja muu ekoväki on savustettu seurasta pihalle.
Mutta heillä ei ollut keinoja. Vähin äänin jupisijat luikkivat takaisin katsomoon, toki muutamat leppymättömimmät lienevät jääneet kotiin.
Kokonaan vegaaniseksi FGR:n ravintopolitiikka – sekä pelaajille että katsojille tarjottava ruoka – muuttui vasta 2014. Isä ja tytär, Paul ja Stella McCartney olivat juhlistamassa FGR:n ensimmäistä vegaanista ottelua.

FGR kasvatti vuosi vuodelta katsojamääriään – 2010-luvulla lähdettiin liikkeelle alle 1000 katsojan keskiarvosta.
Myös pelillistä menestystä alkoi tulla, jos kohta tuskastuttavan hitaasti. Vincen helmasyntinä on ollut, että hän haluaa profiloitua hyvänä ja oikeudenmukaisena työnantajana, joka antaa alaisilleen aina reilun mahdollisuuden.
Niinpä esimerkiksi konferenssin pohjamutia kyntäneen FGR:n perintönä hänelle jäänyt manageri Dave Hockaday sai peräti kolmen ja puolen kauden ajan yrittää näyttää kykynsä isomman pelaajabudjetin avulla. Vasta kun koko maailma näki, ettei Hockaday-parasta ollut nostamaan seuraa (toki tämä myöhemmin manageroi jopa Massimo Cellinon Leedsiä!), Vince antoi hänelle kenkää lokakuussa 2013.

2000-luvun alun FGR:n keskikenttäpelaaja Mark Cooper (1970-luvun maajoukkuepuolustajan Terry Cooperin poika) nosti sitten FGR:n League Two´hon ensimmäisellä managerikaudellaan keväällä 2017.
Cooper peluutti FGR:llä modernia pallonhallintapeliä, jossa hyökkäykset etenivät etupäässä lyhyillä syötöillä maata pitkin. Siitä kaikki perinnejalkapallon ystävät eivät tykänneet. Alasarjoissa on omat kulttuuriset ja esteettiset koodit.

Mutta Cooperin ja kannattajien välille syttyi täysi sota, kun Cooper peluutti itsepintaisesti FGR:n keskikentällä poikaansa, joka ei ehkä ollut pelipaikkansa arvoinen. Kannattajat reagoivat viheltämällä, mikä romutti loputkin poika-Cooperin itseluottamuksesta ja hänet myytiin muualle. Isä-Cooperin ja kannattajien välit jäivät pysyvästi huonoiksi.
Kaunista jalkapalloa parhaimmillaan peluuttaneen Mark Cooperin kohtaloksi koitui se, ettei hän ollut mikään psykologi ja joutui huonojen peliesitysten takia itsekin helposti paniikkiin. Niinpä FGR:ää vainosivat vuodesta toiseen kevätkauden rankat sulamiset, joiden syynä lienee useimmiten ollut happanemaan päässyt henkilökemia.
Cooper sai potkut vasta viime vuoden huhtikuussa perinteisen hengettömän tappioputken jälkeen, kun koko kauden kolmen parhaan joukossa keikkunut FGR valahti play off -viivan alapuolelle. Akatemiavalmentaja Jimmy Ball (Alan Ballin poika) nosti vt. managerina FGR:n vielä play offeihin, missä joukkue kuitenkin hävisi Newportille ensimmäisellä kierroksella.

Tälle kaudelle FGR sai managerikseen Blackpoolissa ja Wolvesissa lähinnä Championshipiä 2000-luvulla pelanneen Rob Edwardsin (1982), jolla oli valmennuskokemusta vain Wolvesin akatemiajoukkueista ja Englannin 16-vuotiaiden maajoukkueesta.
Edwardsin peli-ideasta ja taktisista kyvyistä ei saatu ihan tarkkaa kuvaa, mutta hän osasi roolittaa pelaajat hyvin ja loi joukkueeseen myönteisen hengen ja ilmapiirin. Syyskauden ja pitkälle sydäntalveen asti FGR pelasi vahvasti ja venytti sarjajohtoaan, kunnes helmikuun puolivälin jälkeen iski jonkinlainen väsymys ja joukkue ajautui seitsemän ottelun voitottomaan putkeen.
Kannattajat pelkäsivät jo aikaisempien kausien kevätkirouksen toistuvan, mutta seura kokosi tärkeimmissä peleissä jälleen rivinsä ja varmisti ensimmäisenä suoran nousun League One´en.


Konferenssiaikoina vastustajien katkerat kannattajat puhuivat Vincen FGR:stä "money baginä"; seuran pelaajabudjetti kun oli useina vuosina sarjan suurin. Se ei välttämättä tarkoittanut aina parhaita pelaajia vaan joskus keskinkertaisillekin sarjajyrille maksettiin palkkaa varsin avokätisesti.
Liigassa budjetti on suhteellisesti ottaen maltillistunut. Tällä kaudella FGR operoi League Two´n kahdeksanneksi suurimmalla pelaajabudjetilla.
FGR ei yleensä haali nimekkäitä, valmiita (ja kalliita) pelaajia vaan etsii ylempien liigaseurojen akatemioista ja joskus myös liigan ulkopuolelta kehityskelpoisia nuoria. Joskus tulee huteja, toisinaan osumia, ja niinhän se taitaa muillakin mennä.
Omakin akatemia seuralla on, mutta pienen paikkakunnan pelaajatuotanto on rajallinen. Jokunen akatemiasta tullut nuorukainen on saanut ammattilaissopimuksen, mutta useimmiten heidät on vuokrattu liigan ulkopuolisiin seuroihin.

League One tulee olemaan FGR:lle kova sarja, kuten niin usein muillekin nousijoille. Vaikea sanoa, miten paljon joukkue muuttuu; ainakin puolustukseen tarvittaisiin kirkkaita vahvistuksia.
Rob Edwards saa myös näyttää, onko hänestä monipuoliseksi taktikoksi, kun vastustajat osaavat entistä tehokkaammin eliminoida ilmeisimmät syömähampaat.

Ja mitä tekee Dale Vince? Hän ilmoitti tämän kuun alussa, että laittaa perustamansa ja yli 25 vuotta omistamansa energiayhtiö Ecotricityn myyntiin. Mutta hän vakuutti silti pysyvänsä FGR:n omistajana (toiseksi suurin osakkeenomistaja on muuten ex-Arsu-puolustaja Hector Bellerin).
Uusi stadion, työnimeltään Eco Park on rakentumassa reilun 10 kilometrin päähän nykyisestä The New Lawnista, parempien liikenneyhteyksien varrelle.

Saku-Pekka Sundelinin pari vuotta sitten ilmestyneessä mainiossa Brittifutis-kirjassa on muuten kokonainen luku FGR:stä ja seuran maailmanparannusprojektista. Vince saa kiitosta sitoutuneesta ja yhteisöllisyyttä korostavasta asenteestaan, sillä ne jupinat ja soraäänetkin ovat vuosien mittaan vaimentuneet.

Joten ehkäpä vegan power jyrää entistä väkevämmin.
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #12 : 26.04.2022 klo 22:02:40

Kertakaikkiaan upea tarina kyseessä. Seuran omistajan arvot näkyvät ja kuuluvat joukkueessa. Ylos

Kiitos rytkönen.
« Viimeksi muokattu: 26.04.2022 klo 22:06:55 kirjoittanut Homer »
Sentyrkki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FK Bylis Ballsh


Vastaus #13 : 26.04.2022 klo 22:16:34

Lauantai oli ihana päivä ja Rob Edwards kaikilla mittareilla ihana mies. Moraalista rappiota vastaan Tuoppi

Komeat puitteetkin tosiaan tulossa:



Meniskö tämä muuten ennemmin kausiotsikoihin? Futiskenttien veganisoitumisesta olen tehnyt jalkapallokulttuuriosioon oman topicin: http://futisforum2.org/index.php?topic=241894.0
« Viimeksi muokattu: 26.04.2022 klo 22:47:44 kirjoittanut Sentyrkki »
J.Lambga

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Olarin Tarmo


Vastaus #14 : 26.04.2022 klo 23:09:53

Eli vanhat perinteiset jalkapallosta pitävät fanit korvattu jollain hipeillä, jotka eivät varmaan edes ole kiinnostuneet jalkapallosta.
;)

Suurkiitokset rytköselle hienosta kirjoituksesta!


Ben

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 27.04.2022 klo 20:34:33

Eikö tämä trolliomistaja vaihtanut myös seuran perinteiset peliasun värit hipeille mukavammiksi?
rytkönen

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 28.04.2022 klo 09:56:45

Eikö tämä trolliomistaja vaihtanut myös seuran perinteiset peliasun värit hipeille mukavammiksi?

En tiedä, lieneekö FGR:llä ollut trolliomistajia koskaan.
Mutta Vince tosiaan vaihtoi seuran mustavalkoiset pystyraidat (jollaiset on noin muutamalla sadalla tai tuhannella joukkueella) vihreisiin, joissa on nykyään mustat levät poikkiraidat. Vince perusteli sitä sillä, että koska seuran nimessä on vihreää, sen olisi syytä näkyä myös paidoissa. Forest Green Rovers on perustettu niinkin komeankuuloisessa paikassa kuin Forest Green Hamlet, joka sijaitsee melkein alkuperäisen The Lawn ja nykyisen The New Lawn -stadionien kupeessa.
Vieraspaidat ovat toki mustavalkoiset, mutta niissäkin on samanlainen poikkiraidoitus kuin ykkösasuissa. FGR:n kolmosasu on taivaansininen.

Kukapa tietää, vaikka Vince olisi tehnyt sen ihan vain ärsyttääkseen Futisforumin trolleja ja moukkia (jotka toki ovat kaikkialla samanlaisia). Hän on nimittäin paitsi vastuullinen bisnesmies ja seurapomo, myös kelpo huumorimies.

Syksyllä 2018 siirtoikkunan viimeisenä päivänä FGR lainasi maaliruiskunsa Christian Doidgen Championsihipsin Boltoniin, jolle ennakoitiin sarjassa vaikeuksia. Lainan sovittiin kestävän tammikuuhun, minkä jälkeen Boltonin oli määrä lunastaa Doidge kokonaan itselleen. Puhuttiin yli miljoonasta punnasta.

Doidge valtasi heti paikan Boltonin avauksessa, maalinteko takkuili, mutta fanit olivat tyytyväisiä hänen työteliäisyyteensä. Myös ykköspyssystään luopunut FGR pärjäsi League Two´ssa mukavasti (kuten lähes aina syyskaudella), ja koko joukkue pakkeja myöten otti vastuuta maalinteosta.

Mutta jo ennen vuodenvaihdetta kävi ilmi, ettei Boltonin ketkumainen omistaja Ken Anderson ollut maksanut FGR:lle Doidgen vuokraa. Eikä hän ollut maksanut muillekaan Boltonin pelaajille edes palkkoja. Ja niinhän siinä kävi, että FA julisti Boltonin saartoon tammikuun siirtoikkunassa, joten myös Doidgen pysyvä siirto kariutui.

Anderson uhosi mediassa ja Boltonin omilla sivuilla nostavansa Boltonin jaloilleen vielä saman kauden aikana. "Ei mitään hätää eikä paniikkia, kaikki hoituu", han vakuutteli kuin Irakin entinen tiedotusministeri.

Boltonin kannattajat eivät uskoneet Andersonia, joka oli muutamassa vuodessa ajanut seuran karille monilla oudoilla puliveivauksillaan. Boltonin keskustelupalstoilla kannattajat kadehtivat sen sijaan avoimesti FGR:ää siitä, miten vastuullinen ja sanansa mittainen omistaja seuralla oli.

Vince päätti kutsua Boltonin kannattajat The New Lawnille seuraamaan FGR:n ja Buryn (R.I.P.) ottelua ja lupasi tarjota heille oluet stadionin The Green Man -pubissa. Lisäksi hän painatti t-paitoja, joiden etupuolelle oli kirjoitettu NO KEN DO.
Boltonin kannattajat riemastuivat tästä tuen osoituksesta, ja heitä saapuikin stadionille kymmenittäin (en ole varma, tuliko jopa yli 100). NO KEN DO -paitoja ostettiin runsaasti kotiin viemisiksi, ja paitoja pidettiin luonnollisesti myös Boltonin kotiotteluissa. Ketku-Anderson lupasi painattaa vastavetona YES WE KEN -paitoja, mutten tiedä, toteuttiko hän aiettaan – paitoja tuskin olisi kukaan ostanut, saati rohjennut pitää julkisesti.

En enää tarkkaan muista tuon Anderson-seikkailun kaikkia vaiheita, mutta kyllä hänet saatiin tavalla tai toisella savustettua seurasta ulos. Bolton putosi sitten kivenä League Two´hon asti (kauden 2020-21 avausottelu Bolton-FGR päättyi 0-1), mistä se hirmuisen loppukirin ansiosta pomppasi heti takaisin League One´en, ja näyttää säilyttävän tälläkin kaudella paikkansa.

Christian Doidge palasi siis tammikuussa 2019 FGR:n ykköskärjeksi. Joukkue selviytyi play offeihin, mutta hävisi semifinaalissa Tranmerelle, joka lopulta nousikin League One´een (ja putosi heti takaisin).
Doidge siirtyi seuraavaksi kaudeksi skottiliigan Hibernianiin ja oli heti ensimmäisellä kaudellaan (joka jäi koronan takia vajaaksi) Hibsin paras maalintekijä, muistaakseni viides koko liigassa. Sen jälkeen on ollut hiljaisempaa, loukkaantumisetkin ovat walesilaislähtöistä Doidgyä vissiin vaivanneet.
« Viimeksi muokattu: 28.04.2022 klo 13:07:47 kirjoittanut rytkönen »
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Octagon euphoria


Vastaus #17 : 28.04.2022 klo 11:38:53

Rytköselle valtava tuoppi näistä postauksista! Tuoppi
saaria

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomalaiset joukkueet maailmalla


Vastaus #18 : 28.04.2022 klo 12:13:31

Minäkin luulin aluksi, että tuulivoimakeisari Dale Vince hankki Forest Greenin aikoinaan siksi, että seuran nimi tukisi semmoisenaan hänen liiketoimintaansa...

Ylos Tuoppi

Ihan sama mitä mieltä seurasta, tällaisia postauksia lukee ilokseen!
north state

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: fudisforum


Vastaus #19 : 28.04.2022 klo 12:26:00

Ihka ensimmäinen seura, jolla aloitin Championship Manager -pelisarjan managerointiurani eli isäni on kannattanut eikä minulla ollut muita vaihtoehtoja jne. Ylos
Big Show

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #sigmagrindset


Vastaus #20 : 28.04.2022 klo 12:27:59

NO KEN DO

Lutuuria Ylos
Homer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #21 : 28.04.2022 klo 14:50:15

Rytköselle valtava tuoppi näistä postauksista! Tuoppi

Sama. Näiden innoittamana laitan fanipaidan tilaukseen. Vieläköhän noita NO KEN DO -paitoja olisi saatavissa?

FGR on jalkapallon tulevaisuus!

Tuoppi
plastic paddy

Paikalla Paikalla


Vastaus #22 : 29.04.2022 klo 01:38:07

Veganismille Ylos mutta onhan tuo nyt irvokasta että joku 5000 asukkaan kylä pelaa mesenaatin rahoilla ammattilaisliigassa vain siksi, että seuran nimi sattui sopimaan tähän omistajan vege-agendaan. Jos jotain hyvää asiassa on niin toivottavasti seuran saaman huomion ansiosta muut seurat ottavat oppia ekologisempien ottelutapahtumien järjestämiseksi.

Sanottakoon tähän myös, että tuo Nailsworth on siis ihan Stroud-nimisen kaupungin kupeessa (reilut 30K asukasta, piirikunnassa yli 120K) eli kyllä sille paikallista kannattajapohjaakin löytyy ja kaipa seura nykyään on koko seutukunnan ylpeys... Ja olihan tuo kyläseuraksi tosiaan aika korkealla tasolla jo ennen nykyomistajan tuloakin. Wikipedia muuten tietää kertoa, että Sunday Times valitsi viime vuonna Stroudin koko UK;n parhaaksi paikaksi asua, eli eiköhän siellä kelpaa ammattipelaajankin elellä. Eipä muuta kun menestystä uudelle sarjatasolle..!
pomelo anderson

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 29.04.2022 klo 11:24:08

Sama. Näiden innoittamana laitan fanipaidan tilaukseen. Vieläköhän noita NO KEN DO -paitoja olisi saatavissa?

FGR on jalkapallon tulevaisuus!

Tuoppi

Ei näyttänyt ainakaan seuran verkkokaupasta enää löytyvän, sen sijaan bambusta tehtyjä säärisuojia ja seuran omaa saippuaa on saatavilla Ylos NO KEN DO-paidat sopisivat hyvin kotimaiseenkin katukuvaan.

Kiitos Rytkoselle hienoista teksteistä, joskus olenkin seuraan perehtynyt mm. tuon Urheilulehden artikkelin ja Hector Bellerinin somejuttujen kautta (on muuten myös hieno kaveri ja ehdottomasti suosikkijalkapalloilijoitani).
Sukerman

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 29.04.2022 klo 16:17:05

Onnea noususta FGR:lle. Eräänlainen toivon majakka, yhä vain kyynisemmäksi ja likaisemmaksi käyvässä huippujalkapalloilussa. Urheilu on osa yhteiskuntaa, ei sen ulko- tai yläpuolella. Jos edes jokseenkin elinkelpoisena halutaan tämä planeetta pitää, niin se tarkoittaa myös urheilun päivittämistä kestävälle pohjalle.

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa