FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
31.05.2024 klo 02:20:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 3
 
Kirjoittaja Aihe: Podcast: Naisten Ykkösen kausiennakko  (Luettu 18566 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pelin Nimi on Jalkapallo

Poissa Poissa


: 25.05.2022 klo 21:20:48

Naisten Ykkönen - kausiennakko 2024


Pelin Nimi on Jalkapallo -podcast. Vieraana Arttu Pitkäkangas.

Spotify: https://open.spotify.com/episode/5ODqP106QRLo8phA02vX1b?si=U79WAZrrTECfvAKJ-PKzwQ
Apple podcasts: https://podcasts.apple.com/fi/podcast/subway-kansallinen-liiga-podcast/id1626040846
Muut alustat: https://podcasters.spotify.com/pod/show/kansallinenliiga

𝐉𝐚𝐤𝐬𝐨𝐧 𝐚𝐢𝐡𝐞𝐞𝐭
00:01 Alkupuheet
01:05 Vieras mukaan – Suomen U19-tyttöjen päävalmentaja Arttu Pitkäkangas
01:50 Kertausta viime kauden tapahtumista
09:15 VJS
15:35 HJK Akatemia
24:27 Ilves/2
32:48 Pallo-Iirot
38:33 EBK
47:23 FC Lahti
57:55 FC KTP
1:11:32 VIFK
1:21:11 ONS
1:35:54 TPS
1:49:32 Kärkijoukkueiden veikkailua ja maalikuningatar
1:52:35 Avauskierros ja loppupuheet

Kuunnelkaa myös Kansallisen Liigan jo aiemmin ilmestynyt ennakkojakso https://open.spotify.com/episode/7jFvU6qyDga3nMuViOkV5L?si=X8XWctS1TPST2GGhxZtXEw
--------------------------------------------------------

« Viimeksi muokattu: 01.04.2024 klo 17:22:04 kirjoittanut Pelin Nimi on Jalkapallo »
harkkapilli

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 26.05.2022 klo 13:54:38

Kuunneltu muiden askareiden taustalla. Hienoa, että tällaisia tehdään.

En ole ihan varma, onko hyvä asia keskittyä pääosin yhteen otteluun. Toki jossain mielessä valittu on mestaruudenkin kannalta yksi kauden merkittävimmistä otteluista, mutta ehkä muidenkin joukkueiden seuraajille kannattaisi tarjota enemmän sisältöä kuin muutama minuutti lopusta.

47 minuuttia on omaan makuuni jo aika pitkä podcast-jakso. Tokihan sellaisen kuuntelee jossain kävelylenkin tms. taustalla, mutta jollekin 20-30 minuutin tiiviille paketille löytyisi ainakin omassa arjessani paremmin hetkiä kuunnella koko jakso kerralla.

Plussaa siitä, että podcast oli pääosin täyttä asiaa ja turhat höhöttämiset ja kainalopierut oli jätetty muihin podcasteihin. Tietokilpailu oli ihan kiva kevennys, vaikka ilman sitäkin olisin kyllä pärjännyt.

Tsemppiä tekijöille ja pitkää ikää podcastille. Toivottavasti jaksoille löytyy runsaasti kuuntelijoita.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #2 : 26.05.2022 klo 14:20:13

En ole ihan varma, onko hyvä asia keskittyä pääosin yhteen otteluun. Toki jossain mielessä valittu on mestaruudenkin kannalta yksi kauden merkittävimmistä otteluista, mutta ehkä muidenkin joukkueiden seuraajille kannattaisi tarjota enemmän sisältöä kuin muutama minuutti lopusta.
Jos tämä jää ainoaksi jaksoksi niin samaa mieltä. Jos jaksoja tulee lisääkin ja niissä käsitellään muitakin joukkueita niin en näe ongelmaa.

Pitää kuunnella tämä lähipäivinä.
harkkapilli

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 26.05.2022 klo 14:31:18

Jos tämä jää ainoaksi jaksoksi niin samaa mieltä. Jos jaksoja tulee lisääkin ja niissä käsitellään muitakin joukkueita niin en näe ongelmaa.
Varmasti näin.

Tosin jos yhden jakson 47 minuutista käsitellään noin 40 minuuttia yhtä ottelua, niin monella muiden joukkueiden kannattajista on pienempi kynnys jättää jakso kuuntelematta kokonaan ja odottaa sitä jaksoa, jossa käsitellään enemmän kannattamansa joukkueen peliä. Se tuskin on podcastin tekijöiden tavoitteena.

Itse ainakin voisin kuvitella, että podcastin tekijät toivoisivat kaikkien joukkueiden kannattajien löytävän mahdollisimman hyvin kaikkien jaksojen pariin.
luukeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-35 N


Vastaus #4 : 26.05.2022 klo 15:02:49

.

En ole ihan varma, onko hyvä asia keskittyä pääosin yhteen otteluun.

Tämä. Itseä ei rehellisesti kiinnosta yksi ottelu niin paljoa että jaksaisin oikeasti kuunnella 40 min höpötystä (jossei kyseessä ole PK). Mielummin kierrosennakkoja, pelaaja/valmentajahaastatteluja yms.
Teleguy

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 26.05.2022 klo 16:41:12

Tämä on Palloliiton virallinen julkaisu eli Subway Kansallisen Liigan podcasti, mihin liitto antaa reunaehdot.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/subway-kansallisen-liigan-uusi-podcast-pelin-nimi-jalkapallo

haikaran uhri

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 27.05.2022 klo 00:07:56

Tämä on Palloliiton virallinen julkaisu eli Subway Kansallisen Liigan podcasti, mihin liitto antaa reunaehdot.

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/subway-kansallisen-liigan-uusi-podcast-pelin-nimi-jalkapallo

Ilman, että olisin nyt perehtinyt syvemmin podcastiin, tulee taas yksi kysymys mieleen:

Yritetäänkö nostella tässä väkisin naisten KuPS v HJK:sta "derbyksi", joka jakaa kansan ja josta jokainen puhuu vai onko se sattuma, että jälleen se on tämä ottelupari, jonka nostetaan ensimmäisenä fokukseen?
Jortsukka

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 27.05.2022 klo 01:48:19

Olisi mielestäni ihan hyvää tapaa kunnioittavaa laittaa johonkin tietoa ketkä tätä podcastia vetävät. Nyt siis itse en ainakaan tuosta palloliiton uutisesta löytänyt mitään tietoa tästä.
season

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 27.05.2022 klo 07:10:43

Tädit ja sedät, tää on hyvä ja selkeesti on kerrottu alussa tämän korvaavaan aiemman kierroksen otteluennakon.

Kaikilla toiveita, kuulostaa siltä että halutaan arvostella arvostelun vuoksi. Jos toimittaja joka viikko paneutuu kaikkiin otteluihin ja haastattelee ”kaikkia” joukkueita sekä pitää sen parinkymmenminuutin pituisena kun tästä nyt tullut liian pitkä 40 minuuttinen. Niin tätä podcastia vetää ja hallitsee vähintään mustanaamio.  Tai foorumisti. Tämä loppukommentti oli siis huumoria.


« Viimeksi muokattu: 27.05.2022 klo 07:13:35 kirjoittanut season »
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 27.05.2022 klo 07:44:42

"Kun Mustanaamio kysyy, silloin vastataan." Viidakon vanhan sanonnan mukaan Mustanaamio olisi hyvä ainakin haastattelemaan vieraita.

Monesko Mustis podcastia tekee? 21. oli silloin, kun minä olin pieni. Nyt hän on jo sen verran iäkäs, että varsinaiset mustanaamiohommat alkavat olla niin iso työturvallisuusriski, että AVI:n tarkastaja huomauttelee jatkuvasti. Podcastin tekeminen voisi sopia paremmin.

En ole vielä ehtinyt kuunnella. Tänään olisi tarkoitus.

Hyvähän tuo on, että podcasti on aloitettu, vaikka aiheena olisikin KuPS, HJK ja Suur-Savo-Helsingin derby. Keskustelua, saatika tuotettua mediasisältöä ei naisten jalkapallosta kuitenkaan liikaa ole. Toivotaan onnea, menestystä ja pitkää ikää.
« Viimeksi muokattu: 27.05.2022 klo 07:50:56 kirjoittanut Nuorenanätti »
Chief Innanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #10 : 27.05.2022 klo 08:15:55

OK+
Kyllähän tuon kuunteli kun joutui jo aamuviideltä heräämään. Hyvä startti päivälle kaikenlaisten askareiden ohessa ja kestikin juuri sen aikaa milloin piti muutenkin lähteä liikkeelle.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 27.05.2022 klo 23:29:23

Kuuntelin.

Mustanaamio sanoi nimensä heti alussa, joten se salaisuus selvisi.

Konseptina on keskittyä yhteen peliin. Tehdään ennakko, haastatellaan, hypetetään. Muut pelit vedetään lonkalta, kevyesti sinne päin.

Ennakot vaikuttavat valmiiksi kirjoitetuilta ja luetuilta. Tämä on ihan ok tapa ja toimii joissain tilanteissa. Hyvin kirjoitettua puhetta ja taitavaa puhujaa on ilo kuunnella. Nyt ei oikein lähde. Vaikka asia sinänsä on ihan ok, ennakot maistuvat latteilta. Teksti on jotensakin väritöntä ja lukijasta tuli minulle tahtomattani mieleen klassinen animaatiosankari Droopy.

Henkilökohtaisesti tykkään enemmän podcasteista, joissa on useampi ääni keskustelemassa, jolloin on mahdollista saada erilaisia näkemyksiä ja jopa hyvän väittelyn nostattamaa tunnetta. Useampi ääni tuo myös vaihtelua eetteriin. Vaikka on se tietysti se merisääkin kiva ohjelma.

Haastattelut olivat ok hyviä. Toisaalta näistä helposti jää suurin terä pois, kun kumpikaan valmentaja ei halua sanoa mitään merkittävää sen paremmin omasta joukkueestaan kuin vastustajasta. Nämä olivat kuitenkin ohjelman parasta antia ja kuuluvat ehdottomasti konseptiin, jossa keskitytään yhteen viikon otteluun.

Leikkimielinen tietokilpailu oli täytettä, jonka kuuntelee läpi, kun podcast oli muutenkin käynnissä. En minä kumminkaan näiden takia kuulokkeita korville laittaisi. Ennemmin kuin seurojen syntymävuosien ja kaupunginosajoukkueiden määrien arvuutteluja haluaisin tämän ajan käytettävän siihen, että pelaajia tuotaisiin paremmin tunnetuiksi kuulijoille.

Minulla on jotenkin sellainen käsitys, että Kansallisen liigan markkinointiosasto ei vieläkään tajua, että Justin Bieber voisi levyttää vaikka humppaa ja myisi siltii miljoonia, koska hänet on markkinoitu teinitytöile tuotteena nimeltä Justin Bieber. Kansallisen liigan seuraajat, muutkin kuin pallojalassa, ovat ehkä kyynisempiä ja itse musiikin tai pelin osalta vaativampia kuin keskimääräinen teinityttö, mutta silti pelaajien ja joukkueiden inhimillistäminen ja nostaminen valokeilaan voisi toimia paremmin kuin Kansallisen liigan mainostaminen modernina huippu-urheiluna. Sellaista se ei ole eikä ihan heti tule olemaan. Modernia huippu-urheilua taas näkee vaikka Viaplaylta pienellä kuukausikorvauksella niin paljon kuin vain ikinä haluaa.

Muiden pelien käsittely oli podcastissa kevyttä jopa kevyiden käsittelyjen verrokkiryhmässä.

Jos saa ehdottaa, ottakaa ennakoihin ja analyyseihin luetun tekstin sijaan kaksi toisiaan täydentävää keskustelijaa, jotka opponoivat toistensa joukkueita. Tämä loisi myös sitä kaivattua hypeä ja mielenkiintoa ottelua kohtaan paremmin kuin verrattain lakoninen merisäähenkinen analysointi.

Valmentajien haastattelut toimivat sellaisenaan, tosin niihinkin voisi tuoda ennakoista joitain sopivia kiistanalaisia väitteitä kommentoitaviksi. Jotain särmää haastatteluihin olisi hyvä saada.

Melkein hassun tietokilpailun sijaan esitelkää kummastakin joukkueesta yksi keskeinen pelaaja lyhyellä haastattelulla tai pikavauhtia etenevällä kysymyspatteristolla.

Vaikka kyseessä on hyvän mielen ohjelma, sekä valmentajille että pelaajille voisi myös esittää jonkun pahemman kysymyksen tai väitteen väliin.

Muiden otteluiden raapiminen oli turhaa eikä mitenkään tehnyt podcastista parempaa, päinvastoin. Idea on keskittyä viikon peliin. Ei ole väärin karsia osuuksia, jotka eivät palvele konseptia. Jos näistä NJS-ONS peleistä ei ole tämä kummempaa sanottavaa, osuuden voi vaikka jättää pois. Jos konsepti ei toimi, voi miettiä, onko konsepti väärä, ei venyttää ja vanuttaa sitä sinne tänne.

Kuuntelen minä tätä nykyisessäkin formaatissa varmaan ainakin pari jaksoa, mutta jos ei tule parempia kiksejä, käytän aikani muuhun.
« Viimeksi muokattu: 27.05.2022 klo 23:32:51 kirjoittanut Nuorenanätti »
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #12 : 28.05.2022 klo 08:13:54

Juontajalla tuttu ääni, hänhän teki mm. pari huimaa ennakkoa vuosi, muutama sitten. Maneerit toki ehkä vähän häiritsee, mutta enimmäkseen oli mukavaa kuunneltavaa.

Keskittyminen HJK-KuPSiin perusteltiin heti alussa, ja minusta nuo lyhyet katsaukset muihinkin peleihin oli ihan ok, jos kyseessä viikottainen podcast niin tuohan on ihan perusteltu lähestymistapa. Yhteen peliin syvemmälle ja muistakin jonkinlaiset lähtöasetelmat.

Tietovisa sinällään turha, mutta jollain tavalla pidin miten siinä sai ehkä pienen pilkistyksen pelaajien persoonaan, mutta, voisiko pilkistää jotenkin muutenkin. Vaikka kiertäen yksi pelaaja kerrallaan, jonkinlainen kertomus omin sanoin miten pelaaja on päätynyt missä on tms. Pelaajien persoonaa olisi hyvä saada jotenkin esiin.

Valmentajien haastattelut toimi, koska valmentajat aika hyvin ja avoimesti vastailivat, keskustelivat.
Pelin Nimi on Jalkapallo

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 01.06.2022 klo 10:23:06

Jakso 2 - 1.6.2022

00:00 Alkupuhe
02:57 Edelliskierros lyhyesti
07:34 Viikon peli: NJS – HPS
11:39 Haastattelussa Mikko Ranta, NJS
18:15 Haastattelussa Mari Savolainen, HPS
25:08 Aivan pieneksi hetkeksi vielä NJS – HPS
26:44 Ilves – KuPS
28:28 Pelaajakuva - Laura Laurikainen, Ilves
34:10 PK-35 – FC Honka
35:35 Pelaajakuva – Olivia Kåhre, PK-35
46:07 Åland United – HJK
48:30 Pelaajakuva – Sarah Troccoli, Åland United
57:39 Uutiset – Jori Lagerblom
59:25 Loppusanat

Kiitos ja ensi kertaan!

https://anchor.fm/kansallinenliiga
https://open.spotify.com/episode/5Q89zEorad6keFMGOIFu91
harkkapilli

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 01.06.2022 klo 14:03:51

Kiitos tekijöille uusimmasta jaksosta! Olen edelleen samaa mieltä, että on hienoa kun tällaisia tehdään.

Ensimmäisen jakson jälkeen taisin olla ketjussa ensimmäinen kommentoija ja muutamasta kehitysajatuksesta lähti liikkeelle jonkinlainen kritiikkitulva. Ainakaan minulla ei ollut tarkoitus synnyttää sellaista. Kaikkia on varmasti mahdotonta miellyttää yhtä aikaa ja mielipiteitäkin on kuuluisasti vähintään yhtä monta kuin peräreikiä on.

Toisessa jaksossa ohjelman pituus kasvoi noin vartilla tuntiin, mutta jakson rakenne muuttui niin, että viikon pelin käsittely vei vain noin puolet jakson pituudesta. Tykkäsin muutoksesta. Ja kun nyt oli aikaa kuunnella koko jakso, niin pituuskaan ei ollut tällä kertaa ongelma. Sinänsä olen edelleen ytimekkäiden paketointien ystävä niin kokonaisten jaksojen kuin yksittäisten haastatteluidenkin suhteen.

Toisen jakson isoin uutuus oli, että pelaajat pääsivät enemmän ääneen haastatteluiden muodossa. Tykkäsin tästä muutoksesta. Pelaajat tulevat persoonina tutummaksi lajia seuraaville ja toisaalta pelaajillakin on mahdollisuus harjoitella median kanssa toimimista.

Jos vaan tallenteella aina omituiselta kuulostavaa omaa ääntään jaksaa kuunnella uudestaan, on mahdollista oppia antamaan haastatteluita jne. Vaikka jalkapallo on pelaajille varsinaisen ydinosaamisen alue, mediataidot ovat myös tärkeitä, mitä ammattimaisemmaksi naisten jalkapallo kehittyy. Tallenteelta erottuu esimerkiksi kaikenlaiset turhat täytesanat, niinku-maneerit ja jaarittelevat vastaukset viiltävän helposti. Hyvä puoli on, että mikrofoniin puhuminen on taito, jota voi opetella. Toki joillain on siinäkin asiassa enemmän luontaista lahjakkuutta kuin toisilla.

Useammalla joukkueella on myös nyt parempi syy jakaa tätä sarjan podcastia omissa tiedotuskanavissaan, kun siellä on ekaa jaksoa useammalla joukkueella omakin pelaaja äänessä.
Pelin Nimi on Jalkapallo

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 08.06.2022 klo 09:21:23

Jakso 3

00:00 Alkupuhe
01:04 Viime kierroksesta lyhyesti
03:54 Viikon peli: FC Honka – Ilves
05:53 Valmentaja Omar Adlani haastattelu, FC Honka
17:36 Valmentaja JP Berg haastattelu, Ilves
26:48 FC Honka – Ilves vielä lyhyesti
28:40 PK-35 Vantaa – NJS
31:09 Pelaajakuva: Elina Mankki, PK-35 Vantaa
37:12 HPS – PK-35
38:17 Pelaajakuva: Oona Jääskeläinen, HPS
41:16 KuPS – Åland United
43:00 Pelaajakuva: Nanne Ruuskanen, KuPS
48:56 HJK – ONS
51:00 Pelaajakuva: Jasmin Mansaray, HJK
56:07 Viikon uutiset: Jori Lagerblom
57:30 Loppusanat

https://anchor.fm/kansallinenliiga
https://open.spotify.com/episode/4pQHNOw6Dwy3kLB8PEAcWk
https://podcasts.apple.com/us/podcast/pelin-nimi-on-jalkapallo-podcast/id1626040846  (ilmestynee piakkoin sinnekin)
Sudeetti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Banzai, kukkahattu


Vastaus #16 : 08.06.2022 klo 22:31:18

Jaksoin kuunnella ajatuksella. Kiitos.
season

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 09.06.2022 klo 10:11:56

Iso duuni, iso käsi tällaisille
Pelin Nimi on Jalkapallo

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 15.06.2022 klo 09:09:06

Jakso 4 - 15.6.

00:00 Alkuhöpinät
01:36 Edelliskierroksesta
05:57 Viikon peli: ONS – KuPS
06:49 Tuomas Jaakkola, ONS
11:34 Opo Ojala, KuPS
20:53 ONS – KuPS jatkuu
23:58 PK-35 Vantaa – FC Honka
24:58 Pelaajakuva: Velma Oikarinen, PK-35 Vantaa
35:01 NJS – Åland United
36:37 Pelaajakuva: Annika Kulha, NJS
51:37 PK-35 – Ilves
52:52 Pelaajakuva: Tanja Kotoaro, PK-35
59:16 HPS – HJK
1:00:17 Pelaajakuva: Jessica Kiviaho, HPS
1:10:49 Uutiset – Jori Lagerblom
1:12:53 Loppupuhe


Spotify: https://open.spotify.com/episode/2Js42wrrNWs7UsJdLfGp8s
Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/4-pelin-nimi-on-jalkapallo-viimeinen-puristus-ennen/id1626040846?i=1000566462803
Selain ja muut alustat: https://anchor.fm/kansallinenliiga
Pelin Nimi on Jalkapallo

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 28.06.2022 klo 21:10:54

Euro 2022 ennakkopakettia pukkaa! Huomenna julki sosiaaliseen mediaan, mutta jos sattuu innokkaita olemaan, niin tänne VIP-palveluna!00:00 Alkupuhe
01:28 Asiantuntijavieraiden esittely: Marianne Miettinen ja Jonne Kunnas
06:00 Lohko A – Marianne Miettinen
06:32 Pohjois-Irlanti
11:00 Itävalta
14:23 Norja
18:24 Englanti
23:25 Lohko B – Jonne Kunnas
25:00 Espanja
30:10 Tanska
37:04 Saksa
43:29 Helmarit Englannissa 2005 – Sanna Malaska
52:00 Suomi
01:15:20 Fanimatkakorneri – Jori Lagerblom kertoo, mitä Milton Keynes ja Englanti kisaturisteille tarjoavat
01:26:29 B-lohko pakettiin Jonne Kunnaksen kanssa
01:28:20 Helmarit Englannissa 2005 – Anne Mäkinen
01:35:58 Lohko C – Marianne Miettinen
01:36:41 Portugali
01:40:21 Sveitsi
01:46:57 Hollanti
01:51:16 Ruotsi
01:58:14 Lohko D – Jonne Kunnas
01:58:50 Ranska
02:06:19 Islanti
02:11:56 Belgia
02:17:16 Italia
02:22:00 Asiantuntijavieraiden arviot mestariksi ja maalikuningattareksi
02:23:52 Kisabiisi: Emilia Ex – Helmarit

Spotify: https://open.spotify.com/episode/2BdOUqlwbg6kuvkcYQbzhB?si=wG_RJEMkTdufoakX0MNIdA


Apple podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/5-jalkapallon-em-kisat-2022-ennakkopaketti/id1626040846?i=1000568006033


Selain ja muut alustat: https://anchor.fm/kansallinenliiga
« Viimeksi muokattu: 28.06.2022 klo 21:20:33 kirjoittanut Pelin Nimi on Jalkapallo »
Pelin Nimi on Jalkapallo

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 29.06.2022 klo 16:52:22

Kannattaa myös Kansallisen Liigan somet laittaa Helmareiden vastaavien lisäksi seurantaan! Hienoja kisapalkintojakin tiedossa.

Euro 2022 ennakkopakettia pukkaa! Huomenna julki sosiaaliseen mediaan, mutta jos sattuu innokkaita olemaan, niin tänne VIP-palveluna!00:00 Alkupuhe
01:28 Asiantuntijavieraiden esittely: Marianne Miettinen ja Jonne Kunnas
06:00 Lohko A – Marianne Miettinen
06:32 Pohjois-Irlanti
11:00 Itävalta
14:23 Norja
18:24 Englanti
23:25 Lohko B – Jonne Kunnas
25:00 Espanja
30:10 Tanska
37:04 Saksa
43:29 Helmarit Englannissa 2005 – Sanna Malaska
52:00 Suomi
01:15:20 Fanimatkakorneri – Jori Lagerblom kertoo, mitä Milton Keynes ja Englanti kisaturisteille tarjoavat
01:26:29 B-lohko pakettiin Jonne Kunnaksen kanssa
01:28:20 Helmarit Englannissa 2005 – Anne Mäkinen
01:35:58 Lohko C – Marianne Miettinen
01:36:41 Portugali
01:40:21 Sveitsi
01:46:57 Hollanti
01:51:16 Ruotsi
01:58:14 Lohko D – Jonne Kunnas
01:58:50 Ranska
02:06:19 Islanti
02:11:56 Belgia
02:17:16 Italia
02:22:00 Asiantuntijavieraiden arviot mestariksi ja maalikuningattareksi
02:23:52 Kisabiisi: Emilia Ex – Helmarit

Spotify: https://open.spotify.com/episode/2BdOUqlwbg6kuvkcYQbzhB?si=wG_RJEMkTdufoakX0MNIdA


Apple podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/5-jalkapallon-em-kisat-2022-ennakkopaketti/id1626040846?i=1000568006033


Selain ja muut alustat: https://anchor.fm/kansallinenliiga
Hodari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rahattomat perinneseurat


Vastaus #21 : 04.07.2022 klo 00:47:24

Tämä oli muuten oikein hyvä Ylos Perusjutut kaikista maista ja varsinkin jos joukkueet eivät ole ennestään tuttuja niin tuosta saa hyvät pohjatiedot kisojen seuraamiseen. Malaskan ja Mäkisen kisamuistelot oli vielä hauska lisäys ja esimerkiksi Miettisen selitys SWEITSIN akatemiamallista varsin mielenkiintoista kuultavaa.
Pelin Nimi on Jalkapallo

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 04.07.2022 klo 17:09:43

Kansallisen Liigan Instagramissa/Facebookissa on käynnissä kilpailu, josta voi voittaa Essi Sainion maajoukkuepaidan nimikirjoituksella. Podcastin kuuntelijoille kysymykset lienevät varsin helppoja. Osalle varmasti ilman kuunteluakin!
« Viimeksi muokattu: 04.07.2022 klo 17:16:20 kirjoittanut Pelin Nimi on Jalkapallo »
Pelin Nimi on Jalkapallo

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 28.07.2022 klo 08:28:11

Jakso 6 - 28.7.

00:00 Alkupuhe
00:48 Vieraan esittely, Ville Väänänen (STT)
01:17 The Guardian
08:23 Helmareiden kisat
13:25 Anna Signeul
22:40 Maajoukkueen tulevaisuus ja Marko Saloranta
33:50 Kisojen läpikäyntiä kokonaisuudessaan
47:14 Kansallisen Liigan kaudesta tähän asti
1:07:01 Viikonlopun kierroksen ennakointia
1:24:28 Loppusanat.


Spotify: https://open.spotify.com/episode/1xHEbq4vQwT1VoiHWy9NLh?si=b4il03pSQsGux6BVraAiEA

Apple
: https://podcasts.apple.com/us/podcast/6-em-kisat-ja-kansallisen-liigan-katsaus-vieraana-ville/id1626040846?i=1000571415175

Selain ja muut alustat: https://anchor.fm/kansallinenliiga
« Viimeksi muokattu: 29.07.2022 klo 14:56:30 kirjoittanut Pelin Nimi on Jalkapallo »
Hadji

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 29.07.2022 klo 17:08:15

Hyvää turinointia, kiitos! Ylos Tuoppi

 
Sivuja: [1] 2 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa