FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
09.12.2022 klo 14:30:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2:n Joulupata!, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund BVB 22/23 - Bundesligan mestari  (Luettu 18359 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Raven32

Poissa Poissa


Vastaus #100 : 27.10.2022 klo 19:09:53

Kiitettävä suoritus Cityä vastaan, bensa vaan loppui usealta pelaajalta tunnin jälkeen ja viimeinen 30min oli aikamoista bussittamista sekä Cityn pallonsiirtelyä. Vaikka loukkaantumisia yms riittää, niin positiivisena puolena voisi nähdä,  että laatua ja laajuutta löytyy kokoonpanosta, kun penkiltä on heittää Papadopouloksen tasoisia kavereita pimentämään Cityn nimimiehiä.

Vaikka Adeyemin esitykset ovatkin olleet jokseenkin ailahtelevia, niin pakko kyllä tykätä isosti. Kaveri on vikkelä ja todella nopea,  toistaiseksi viimeistely valitettavasti samaa tasoa Malenin kanssa. Tuottanee vielä monta ilonhetkeä, toisin kun Malen, jolla aika tiimalasissa alkaa loppua. Jos Reyna pysyy terveenä, niin ajaa hierarkiassa ohi, ellei näin ole jo käynyt. Lisäksi kun Bynoe-Gittenskin tulee jossain vaiheessa takaisin, niin vaikea nähdä Malenilla käyttöä.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #101 : 29.10.2022 klo 14:20:21

Olisiko liikaa vaadittu, jos tiistaina nähty taisteluilme saataisiin esille myös tänä iltana? Vastus on paha ja pankkikaupungissa voi hyvin hävitä. Jos näin käy, toivoisin sen kuitenkin tapahtuvan saappaat jalassa.

Shokeeravana yllätysuutisena Guerreiron lihas ja Reusin nilkka eivät ole pelikunnossa. Näin ollen Hazard taitaa taas paikata vaspana. Kertoo kyllä kaiken kaaderin kokoamisesta, kun varsinaisia varamiehiä ei uskalla päästää kentälle kummankaan laitapakin paikalle. Kokoonpano taitaa olla sama kuin Cityä vastaan paitsi Özcan korvannee Canin. Lisäksi Malen saattaa tulla Reynan tilalle. 

Frankfurt on erinomaisen inhottava vastus ja tällä hetkellä heillä on hyvä vire päällä. Varsinkin yläkerran nelikko Kolo Muani, Lindström, Götze ja Kamada on alati vaarallinen. Heidän kurissa pitäminen vaatii isoa venymistä keltamustien puolustukselta. Iso peli tulevan kauden zämppäripaikkoja silmällä pitäen.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #102 : 30.10.2022 klo 09:18:54

Peli Frankfurtissa oli juuri niin haastava kuin ennakoissa ounasteltiin. Frankfurt oli todella hyvä, mutta onneksi ei riittävän tehokas. Dortmundilla oli tuuria ja erinomainen maalivahti. Reaktiotorjujana Kobel näyttää olevan aivan ehdotonta BuLin huippua.

Tuomarikin oli ehkä hieman myötämielinen vieraille, vaikka jälkikeskusteluissa esiin nostettuja rankkarin arvoisia virheitä en ehkä (keltamustien lasien läpi katsottuna, toki) nähnytkään. Sen myönnän kyllä, että ajoittain tuomari huomasi Frankfurtin virheet Dortmundin vastaavia herkemmin.

Taisteluilme sinänsä oli aivan hyvä, tällä kertaa sillä taistelulla ei vaan voitettu palloja, vaan Frankfurt läpäisi prässin toistuvasti ja seurauksena oli käytännössä aina enemmän tai vähemmän vaarallinen maalipaikka vieraille. Erityisesti Özcanilla oli huono päivä, hän pyöri kyllä kentällä kovasti, mutta suunta tuntui olevan vähän koko ajan hukassa ja kaksinkamppailuissa pallo jäi pääsääntöisesti vastustajalle.

Pystyi BVBkin onneksi muutamia paikkoja rakentamaan, jotka hyödynnettiinkin sitten murhaavan tehokkaasti. Maaleissa ei sinänsä ollut mitään vikaa, vaan olivat todella siististi rakennettuja ja viimeisteltyjä. Viimeistely Brandilta ja Bellinghamilta oli tyylikkään varmaa, ja esityöt Malenilta sekä Moukoko-Süle kaksikolta parasta A luokkaa.

Vaikka tuloksen ’oikeudenmukaisuudesta’ voidaan olla montaa mieltä, pisteet kelpasi tästä ottelusta kyllä enemmän kuin hyvin. Minun puolestani otteluita saa välillä voittaa näinkin. Paino sanalla VÄLILLÄ, pidemmässä juoksussa todennäköisyydet tuppaavat toteutumaan, eikä tuuri ja erinomainen maalivahtikaan enää riitä.

Kööpenhaminassa ei paineita ole, joten nyt lepoa muutamille avaimiehille, ja vähemmälle peliajalle jääneet kentälle. Tämänhetkisessä loukki-tilanteessa taso laskee samalla varsin paljon, mutta saa puolestani laskea. Bulissa taukoa edeltävät vastustajat eivät ennakolta ole aivan Frankfurtin tasoisia (Mönchengladbach vieraissa ei toki juuri jää jälkeen, ja Wolfsburgkin alkaa näköjään saada peliään kuntoon), mutta aliarviointiin ei kyllä nyt ole yhtään varaa. Vähänkään heikolla asenteella mahalasku on mahdollinen aivan ketä vastaan tahansa. Voitot mielessä pelejä kohti aina, toki!
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #103 : 30.10.2022 klo 13:25:32

Okei, vedetäänpä sen verran takaisin, että olisihan Adeyemin rikkeestä pilkku ollut oikea tuomio. Pelin tuoksinassa ja seuranneissa hidastuksissa minä seurasin jalkoja, enkä kontaktia löytänyt. Mutta en ollenkaan huomannut tuota tönäisyä, joka tosiaan oli aivan selvä.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #104 : 30.10.2022 klo 16:06:51

Selvästikin kaksi mallikasta peliä putkeen on tältä joukkueelta aivan liikaa vaadittu. Onhan Frankfurt hyvä porukka, mutta suurin osa nähdystä kaaoksesta oli täysin itse aiheutettua. Keskikentällä pallo poltti jalassa ja alakerrassa tehtailtiin aivan järkyttäviä virheitä. Ei ihme, jos Dortmundin puolustusrimpuilua katsoessa tuli vahvat Benny Hill -flashbackit.

Eintracht paljasti karulla tavalla Hazardin rajoitteet pakkina. Vastustaja oli jatkuvasti kaverin selän takana joko harhauttelujen tai uinumisen jälkeen. Myös Schlotti veti täysin vihkoon. Miten on mahdollista päästää Götzen nopeuden omaava kaveri laidalta läpi? Myös pallonmenetys Lindströmille alimpana miehenä ansaitsee kunniamaininnan. Toisaalta eipä puolustuslinja saanut juurikaan tukea ylempää. Özcan pelasi surkeimman ottelunsa keltamustassa paidassa. Hän ei saanut mitään kontrollia isäntien vyörytykseen eikä myöskään kyennyt auttamaan pelinrakentelussa. Myös Bellinghamissa näkyy selvästi ylirasitus. Nuorukaisen peli oli täynnä huolimattomuutta, harhoja ja pallonmenetyksiä. Onneksi mukaan mahtui se yksi hieno suoritus.

Hyökkäyksessä Moukoko pysyi koko pelin tiiviisti Frankfurtin toppareiden taskussa ja Adeyemi oli enemmän turvallaan kuin vaaran paikoilla. Malen teki hienon esityön ensimmäiseen maaliin, mutta muuten hänkin oli melko näkymätön. Tällä hetkellä Brandt vaikuttaa olevan hyökkäysnelikosta ainoa luoviin suorituksiin kykenevä.

Ottelu osoitti taas kerran, että usempikin kaveri voi koomailla, kunhan tärkeimmät positiot ovat kunnossa. Näin oli eilenkin, sillä Kobel, Stegemann ja Fortuna ylsivät Dortmundilla weltklasse-suorituksiin.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #105 : 02.11.2022 klo 16:47:42

Jos Bellingham tai Brandt pelaa tänään minuuttiakaan, Terzic joutaa saman tien luiskaan. Samoin pakisto tarvitsee lepuutusta. Jos nyt ei päästetä passlackeja papadopouloseja kouhottamaan, milloin sitten? Lehdistötilaisuuden mukaan Reus ja Guerreiro olisivat viikonloppuna taas kehissä. Eli todennäköisesti heitä ei nähdä enää tänä vuonna tositoimissa.
Raven32

Poissa Poissa


Vastaus #106 : 02.11.2022 klo 21:30:28

Jes, Felix Passlack Finnish Fan Clubin juhlapäivä, Felix avauksessa ja kaiken järjen mukaan tarjolla täysi 90min. Saa vastaansa laidallaan Köpiksen Mohamed Daramyn, joka on veivannut solmuun nimekkäämpiäkin pakkeja.

Saakohan Coulibaly tänään debyyttinsä? Lisäksi Papadopoulos saanee peliaikaa. Tokalla puoliajalla puolustuslinja muodossa Hazard- Papadopoulos - Coulibaly - Passlack, näyttäisi ainakin paperilla hyvältä. Tänään olisi voinut toteuttaa myös keskikentän trioksi Özcan - Emre Can - Can Özkan.

Veikkaan ettei Bellingham malta olla penkillä koko peliä.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #107 : 07.11.2022 klo 16:32:31

Helmi- ja maaliskuussa Mestarien liigassa vastaan arvottiin Chelsea. Itse asiassa oikein mielenkiintoinen vastus, jota vastaan Terzic voi lähteä pelaamaan rehellisesti vastaushyökkäyspeliä, joka sopii nykyhetken pelillisessä sekasorrossa olevalle Dortmundille tällä hetkellä parhaiten. Jotain Portoa vastaan paineet olisivat keltamustien puolella, ja portugalilaisten vastahyökkäykset viime vuosien esitysten perusteella enemmän kuin myrkkyä. Dortmund ei ole tainnut pelata Chelseaa vastaan muutenkaan kilpailullista ottelua miesmuistiin. Todennäköisesti edessä kuitenkin kunniallinen lähtö laulukuoroon.

Kuluvalla viikolla edessä olisi vielä kaksi hankalahkoa vierasottelua, joista yhteensä neljän pisteen haaliminen olisi itselleni positiivinen yllätys. Perjantain jälkeen edessä on sitten pitkä talvitauko loputtomine siirtohuhuineen, mutta koska deadwood-osasto tuskin on edelleenkään lähdössä palkkalistoilta minnekään ja Schulzin tapauksessa oikeuden tuomiota tuskin hetkeen tulossa, niin myös talven hankintalista lienee äärimmäisen lyhyt. Toiveissa olisi ideaalitilanteessa muutaman alisuorittajan ulostaminen, Moukokon jatkosopimus sekä joko laadukkaan laitapuolustajan tai laitahyökkääjän hankinta, mutta ainakin hankintojen osalta realisimi lienee toista. Huhumylly kesää kohden on kuitenkin jo alkanut, ja sisältö onkin viime vuosilta niin kovin tutun oloista:

Lainaus
Laut dem Podcast "Die Dortmund Woche" ist der im Sommer ablösefreie Daichi Kamada von Frankfurt weit oben auf der Liste des BVB.

Huhua ei voi paremmin (sisältää inhorealisimia) enää kommentoida, joten lainaan suoraan reaktiota kyseiseen huhuun netin syövereistä:
Lainaus
Toller Spieler der mit seinem Attribut "kann auch außen Spielen" sicher ins Beuteschema passt.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #108 : 08.11.2022 klo 17:29:40

Täälläkin tervehditään Chelseaa piristävänä poikkeuksena ainaisiin Real Madrid -kohtaamisiin. Lisäksi lontoolaiset ovat vastustajana kategoriaa machbar vaikkakin selkeitä suosikkeja. City vastaan nähdyllä pelillä myös siniset ovat kaadettavissa, mutta valitettavasti pelillisestä tuutista tulee ulos useimmiten täyttä potaskaa.

Kahteen voittoon tämän viikon peleissä ei taida uskoa juuri kukaan. Sen toteutuessa syksy muodostuisi tuloksellisesti suorastaan hyväksi varsinkin loukit huomioiden. Kolmesta neljään pistettä menee laihan ok:n puolelle ja voitoitta jääminen tietäisi myrskyisää kisataukoa. Tässä vaiheessa on aivan turha arvailla lopputulosta. Sen verran villisti otteet ovat heitelleet. 

Onneksi pahin loukkisuma on hieman hellittänyt. Toki Kurikan tienoilla siivoillaan taas mämmejä rinnuksilta, kun Reusin nilkkavamma ärtyi jälleen kerran. Pelillisesti tämä lienee pelastus, sillä nykykuntoinen Brandt on joukkueelle huomattavasti arvokkaampi kuin linkuttava kapteeni. On myös mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu Reusin kisahaaveille. Jos kyseessä olisi nuorempi kaveri, eikä alla olisi vastaavaa epäonnea arvoturnausten alla, melkein toivoisi hänen jäävän kotiin parantelemaan vammojaan.
 
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #109 : 11.11.2022 klo 17:17:15

Onneksi itsensä rääkkääminen keltamustaa sähellystä katsoen jää muutaman tunnin kuluttua tauolle. Autokaupunki ei tarjonnut uusia juonenkäänteitä, vaan epätasainen kohellus jatkui. Varsinkin puolustus on romahtanut lupaavan alkukauden jälkeen takaisin Rose-aikakaudelle. Henkilökohtaisia virheitä, laiskaa merkkaamista ja pehmeyttä kaksinkamppailuissa. Ainoastaan Kobel on estänyt kulissien täydellisen romahduksen. Hyökkäyksessä puolestaan yhdistyy karulla tavalla valmennuksen ja joukkueen kokoamisen puutteet. Enää ei löydy Sanchon tai Hirven kaltaista superyksilöä, joka henkilökohtaisella taidollaan kääntäisi otteluita.

Mikäli tänään ei tule voittoa, alkaa paikka neljän joukossa olemaan vakavasti uhattuna. Edelle ehtii niin monta joukkuetta, että kaikkien ohittamiseen vaaditaan kovaa pistesaldoa keväällä. En usko tämän joukkueen kykenevän siihen. Toki ainahan voi ostaa talven ikkunassa pari keskikenttäpelaajaa ja kouluttaa heidät laitureiksi.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #110 : 11.11.2022 klo 23:20:17

Terzic voisi osoittaa olevansa seuran mies lähtemällä itse päävalmentajan paikalta, sekä hyökkäys- että puolustuspeli ovat aivan sekaisin. Lisäksi Watzke voisi aikuisten oikeasti miettiä, että miksi seura on vuodesta toiseen uuden alun edessä ilman minkäänlaista pelillistä jatkumoa ja palkkakustannukset vain nousevat.

Todellisuudessa ratkaisu on taas kerran hankkia jokin bundesjyrä hirveällä ylihinnalla ja myyden hankinta faneille mentaliteettimonsterina.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #111 : 11.11.2022 klo 23:46:38

Amen.
Raven32

Poissa Poissa


Vastaus #112 : 12.11.2022 klo 18:00:46

BVB joulutauolle vähän huonommista kyttäysasemista. Sijoitus 6. ja mestaruustaistelun sijaan taitaa tammikuussa alkaa enemmänkin taistelu Euro-paikoista.

Bundesligassa 15 ottelua (8-1-6), Cupissa vielä jatkossa ja Mestarien liigasta puhtaat paperit ja jatkoon.

Kausihan alkoi ikävästi kun kesän ykköshankinta Sebastien Hallerilla todettiin syöpä ja muutenkin pitkiä poissaoloja on ollut runsaasti, nähtäväksi jää kuinka moni palaa tauon jälkeen kentille ja missä kunnossa. Joukkue lähtee jonnekin Aasiaan kiertueelle jonkinlaisella keräilyjoukkueella, kun toistakymmentä pelaajaa MM-kisoissa ja saman verran loukkaantuneena.

Pelit alkoivat tuloksellisesti vähämaalisilla voitoilla, mutta hiljalleen alkoi omakin pää vuotaa, eikä vastustajan verkko heilunut samalla kaavalla. Mestarien liigassa ollut hienojakin esityksiä mutta trendi ollut laskeva. Odotin että Reusin loukkaantumisen seurauksena alkaisi jonkinlainen sukupolven vaihdos, jossa nuoret vikkelät hyökkääjät Modesten tuella alkaisi mättämään maaleja, mutta v*tut, ainoat onnistujat tällä ajalla Moukoko ja Brandt. Viime aikoina sitten pelaajienkin kommentit peliesityksistä ovat olleet negatiivisia, oli tuloksena sitten voitto tai tappio. Viimeiset kaksi peliä päättyi sitten kunnon mahalaskuun, jolloin sarjan kärki pääsi/pääsee karkuun.

En jaksa kännykällä näppäillä, eikä toisaalta löydy syvällistä osaamistakaan perata minkä takia peli on hidasta ja saamatonta, joskin puolustussuuntaan ajoittain täysin katastrofaalista. Osa ongelmista koskee varmasti useita joukkueita, mutta yleisesti Dortmundin hyökkäävät pelaajat ovat todella tehottomia, kulmapotkut/keskitykset jäävät ensimmäiseen vastustajaan ja kaukolaukauksilla ei edes yritetä rikkoa pelin rytmiä.

Mietin miten väliaika-arviot teen, mutta mennään pitemmällä kaavalla. Perustuu siis vankkaan omaan perstuntumaan, muistaakseni kaikki pelit treenikaudesta alkaen tullut nähtyä. Tilastot Bundesligassa ala flashscore.

Joulutodistukset:

Kiitettävä:
Gregor Kobel 11ottelua: melkeinpä joukkueen paras pelaaja. Lähes joka pelissä muutama loistava lähitorjunta. Pelaaminen jalalla välillä hankalaa, välillä tuntuu alanurkat vuotavan.

Mats Hummels 13 0+0: jos viimeisen pelin jättää pois laskuista, niin ollut äärimmäisen hyvä ja joka pelissä hienoja katkoja, ilman virheitä. Luopunut pelinavaamisesta ja keskittynyt puolustamiseen.

Jude Bellingham 15 3+2: pelannut jokaisen minuutin, parhaimmillaan dominoi lonkerojaloillaan molempiin suuntiin, ansainnut varmasti kaiken positiivisen pöhinän. Fakta on kuitenkin, ettei taso ihan ole vielä vakiintunut ja sortuu usein hautomaan, turhautumaan sekä ajamaan itsensä ahtaisiin paikkoihin, jolloin kalastelee ajoittain koomisilla kaatumisilla vapareita. Mestarien liigassa liekeissä.

Marius Wolf 10 1+1: odotuksiin nähden isoimpia yllättäjiä. Täytepelaajan sijaan tehnyt joukkueesta paremman. Kärsinyt jostain  jälkitaudista ja ollut paljon pois. Joukkueen alamäki alkoi samoihin aikoihin, kun Wolf jäi pois kokoonpanosta, sattumaa?

Hyvä

Julian Brandt 15 4+2: ulostuslistalta avainpelaajaksi. Tehot ei vielä maagiset, mutta työmoraali ja peliesitykset kääntää vahvasti positiivisen puolella. Vaikka kaikki olisi terveenä, paikan pitäisi olla avauksessa.

Youssoufa Moukoko 14 6+3: varmasti on vielä tekemistä, mutta melkein kaikki näkee että on lähellä läpimurtoa. Räjähtävä liike ja kova potku, myös maalintekijälle tärkeää itsekkyyttä löytyy. Jatkosopimus tekemättä ja saa nähdä millainen rooli keväällä. Voin olla väärässä, mutta onkohan joukkueen sisällä kaikista pidetyin hahmo?

Nico Schlotterbeck 15 1+2: ajoittain joukkueen paras, mutta epätasaisuus ja helpot virheet laskee arvosanaa aika paljon. Hyvä hankinta ja odotuksissa on, että parantaa.

Alex Meyer 4o: aikamoinen nousu kolmekymppisenä Mestarien liigaan asti. Pelannut ihan ok ja jalalla parempi kun Kobel.

Marco Reus 9 2+2: vaikkei meno enää loistokasta ole, niin loukkaantuminen osoittanut kuinka tärkeä on edelleen joukkueelle. Pystyy edelleen tuottamaan tehoja ja näkisin, että 10-paikalla parhaimmillaan, ongelma ehkä, että Brandt siinä paikalla parempi.

Niklas Süle 12 1+1: Hummelsin hyvät otteet ja alkukauden loukkaantuminen hidastanut sisäänajoa. Pelannut viime ajat laitapakkina ihan hyvin vaikkei mikään moderni wingback olekaan. Pallovarmuus ja rauhallisuus ihan hyvää, mutta ajoittain alaspäin todella löysä.

Emre Can 10 0+0: pienessä roolissa ihan ok, mutta siinä kaikki.

Gio Reyna 10 2+0: palailee rytmiin vielä ja väläyttelee. Jos pysyy terveenä, niin mahdollisuus nousta avainpelaajaksi.

Raphael Guerreiro 12 1+2: ollut yllättävän tasainen ja näkymätön, voi olla hyvä tai huono asia. Tehnyt muutaman maalin sentään.

Välttävä

Salih Özcan 12 0+1: Rooli on iso ja vaativa, eikä ole vielä vakuuttanut. Lähinnä kerännyt kortteja ja lukenut peliä väärin. Voi olla myös olosuhteiden uhri. Peliotteiden parantaminen olisi todella tärkeää.

Donyell Malen 10 0+1: pelaa tarpeeksi pirteästi, ettei penkitetä lopullisesti. Leikkaa usein laidalta sisään ja ampuu etukulmaan, tekemättä kuitenkaan maalia, ei tee maalia mistään muualtakaan, onko tehnyt yhtäkään merkittävää maalia 1.5 vuoden aikana?  Viimeistelytaito ja itseluottamus nollissa. Malen ja peli-ilo ei mahdu samaan lauseeseen.

Karim Adeyemi 11 0+0: välillä todella hyvä, jopa erinomainen, suurimmaksi osaksi täysi turisti. Avauksesta heikot näytöt, enemmän käyttöä nopeutensa vuoksi vaihtopelaajana. Täällä mennään pro-Adeyemi joukoissa ja veikataan läpilyöntiä viimeistään ensi kaudella.

Thorgan Hazard 14 0+0: peluutettu laitapakkina, wingbackina, laiturina, 10-paikalla ja kärjessä, nolla plus nolla on nolla. (Teki kylläkin maalin Mestarien liigassa.) Joka pelipaikalla samat vahvuudet ja heikkoudet (vikkelät jalat ja yritystä, mutta mitään positiivista ei tapahdu) . Oikeastaan hankala kritisoida koska jatkumoa ei ole ja heitetään yleensä vaihdosta kehiin.

Anthony Modeste 13 2+1: tämä siirto ei mennyt ihan nappiin. Jälkiviisas laskisi, että kaikella sijoitetulla rahalla olisi pitänyt Tiggesin 10v penkillä ja lopputulos olisi vähintään sama. Tasoitusmaali der klassikerin yliajalla nostaa arvosanan tälle tasolle. Äärimmäisen hitaat ensiaskeleet ja laiska tekeminen kentällä tiputtanut penkille. Myönnettävä myös, että Modesten pelatessa Dortmund saanut noin neljä keskitystä boxiin, mistä Modeste maalannut kahdesti.

Thomas Meunier 8 0+0: ollut puolustuspäässä ihan luotettava ja työmoraali kunnossa. Siihen loppuu positiiviset puolet. Pallokosketus yleiseurooppalaisella mittakaavalla todella kehno ja moni hyökkäys loppuu siihen kun pallo pelataan Dortmundin #24:lle. Otteet muutenkin usein naurattaisi, ellei itkettäisi. Vieläköhän Barca olisi kiinnostunut?

Hylätty

Nico Schulz 0: ja joku väitti viime kaudella, ettei enempää voi vihkoon vetää.

Mukana menossa

Mateu Morey: nuori mies oli noin 15kk polvivamman takia poissa kentiltä, palasi treeneihin kesällä ja näytti kai hyvältä. Pelasi drittessä yhdessä pelissä ja taas on polvi rikki. Mitäköhän tästä vielä tulee?

Tom Rothe 1 0+0: saanut jonkin verran peliaikaa, mutta epäonnistui Sevillaa vastaan. Mystisen tehokas ollut laitapakiksi peliminuutteihin nähden.

Mo Dahoud 3 0+0: olkapäävamma. Ratkaisu keskikentän ongelmiin.

Jamie Bynoe-Gittens 4 1+0: olkapäävamma. Ideaalitilanteessa olisi hyvillä esityksillä tuonut painetta onnistua Malen, Adeyemi, Brandt, Reus,  Hazard - akselille ja todennäköisesti näin olisi myös käynyt.

Felix Passlack 2 0+0: pelannut erinomaisesti jämäminuutit mitä saanut. Hierarkissa todella alhaalla. Avainpelaajia Aasian-tourilla ja pre seasonilla. Huhuilevat kaupasta, pelaajan kannalta fiksua siirtyä 2.buliin, Belgiaan tai Hollantiin, Dortmundin penkki ns pelattu läpi.

Antonios Papadopoulos 1 0+0: puolustaja tai puolustava kk, kunnon jyrä päässyt muutaman pelin pelaamaan. Näkee ettei liike yms ole ihan Bundesliiga-tasoa, mutta asenteella pärjää vähät annetut minuutit. Nauttineet ammattilaisen elämää pari kautta ja myydään statuksella muualle.
« Viimeksi muokattu: 12.11.2022 klo 21:05:51 kirjoittanut Raven32 »
Raven32

Poissa Poissa


Vastaus #113 : 19.11.2022 klo 22:19:56

Keskustelun käydessä kuumana, keskeytän sen verran, että kolme merkittävää uutista osunut silmiin. Jokainen voi itse määrittää tärkeysjärjestyksen.

1. Tähtihyökkääjä Modeste käynyt syyskautta häirinnyttä nivustaan leikkauttamassa.

2. Nico Schulz nostettu rosteriin Aasian kiertueelle.

3. Sebastien Haller joutuu uuteen leikkaukseen.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa