FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.04.2024 klo 20:30:34 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 46 [47] 48 ... 127
 
Kirjoittaja Aihe: Tottenham Hotspur 22/23 - Takaisin huipulle  (Luettu 353154 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Seeteufel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Röda, Stock Aitken Waterman


Vastaus #1150 : 10.11.2022 klo 11:57:24

Samoin Richarlison ollut Valioliigan suurimpia floppeja. Nolla maalia ja vähän shithouseryä, jee maali 60 miljoonalla uusi lucasmoura.
On tosin pelannut sen verran vähän, että valamiehistö on vielä ulkona.
To Dare Is To Do

Poissa Poissa


Vastaus #1151 : 10.11.2022 klo 12:07:38

On tosin pelannut sen verran vähän, että valamiehistö on vielä ulkona.

Ette tainneet katsoa alkukautta olleenkaan. Monen pelin jakso jossa hyökkäyksen paras.
CCh

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jude Bellingham, Perpa, Klubi, Mousa Dembélé


Vastaus #1152 : 10.11.2022 klo 12:09:29

Richarlison ollut Valioliigan suurimpia floppeja. Nolla maalia ja vähän shithouseryä, jee maali 60 miljoonalla uusi lucasmoura.
Syyskuussa ylistetty, marraskuussa floppi, kun on loukkaantuneena. 9 PL-matsiin 0+3 ja UCL:ään 4 matsiin 2 maalia. Conten aiheuttama anemia alkaa hämärtää jo kirjoittajien anal yysikykyä.

Edit: Syöttöjä, ei maaleja.
« Viimeksi muokattu: 10.11.2022 klo 13:05:10 kirjoittanut CCh »
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #1153 : 10.11.2022 klo 12:12:12

Conten jatko/onnistuminen on myös varmasti suoraan linkissä Kanen jatkoon. Mikäli tässä johonkin nuno2 vaihdetaan ja aloitetaan uutta projektia niin Harrille voi sanoa hyvästit.

Tämä nyt voi toimia kahteen suuntaan, jos rinki kypsyy Conteen ja peliesitykset kääntyvät pysyvämmin täydeksi paskaksi, Conten jatko voi olla myös este Kanen jatkolle.
ziizaah

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #1154 : 10.11.2022 klo 12:55:14

Eiköhän se ole sitä ihan tasan yhtä paljon Romeron kanssa, puolustus on pelannut Conten alaisuudessa hyvin aikaisemmin - sillä napattiin viime kaudella kovan nousun jälkeen paikka neljän sakissa - mutta nyt siellä on pakka sekaisin, itseluottammus nollissa ja peli sekaisin. Ihan kuten koko joukkueen pelikin. Tai oikeastaan tuossa on lopulta enemmän kyse siitä, että koko joukkueen peli on sekaisin kuin yksittäisistä puolustuksen kavereista tai edes niiden tasosta nippuna. Jos koko joukkue pelaa päin vittua, niin maaliin johtavia virheitä tapahtuu ennemmin tai myöhemmin jollekkin ja useimmitten se nyt sattuu olemaan puolustuspään pelaaja.
Joo, en väitä että yksi mies kaikkea ratkaisee, mutta empiirinen havainto on, että yhden vakio avaajan poissaollessa taso putoaa järkyttävästi. Muistissa on Dierin loukki ja nyt Romeron poissaolo.

Mitään keskikenttää (esim. Winksiä) ei voi syyttää oman pään paskasta pelistä kun siellä on pelanneet tekijämiehet koko ajan.
Diamonds

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #1155 : 10.11.2022 klo 13:00:19

Tämä nyt voi toimia kahteen suuntaan, jos rinki kypsyy Conteen ja peliesitykset kääntyvät pysyvämmin täydeksi paskaksi, Conten jatko voi olla myös este Kanen jatkolle.
Eiköhän se ole jo selvää, että ellei spurssissa ole "uskottava" tekemisen meininki niin Kane vaihtaa maisemaa. En usko, että tässä ehtii enää uutta projektia saamaan käyntiin uuden valmentajan alaisuudessa.

No ehkä jos kevät kusee ja Poche hyppää rattaisiin ja gamblaa Kanen kanssa viimeisen sopimusvuoden niin ihan pieni mahdollisuus jatkoon voi olla, jos Poche saa jengin lentoon.

Ensi kesänä ei kane varmasti kirjoita jatkoa kuin siinä tapauksessa, että Conten projekti on uskottava. Siksi all in.
arse4ever

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PL winner ?/?


Vastaus #1156 : 10.11.2022 klo 13:02:35

Syyskuussa ylistetty, marraskuussa floppi, kun on loukkaantuneena. 9 PL-matsiin 3 maalia ja UCL:ään 4 matsiin 2 maalia. Conten aiheuttama anemia alkaa hämärtää jo kirjoittajien anal yysikykyä.

Taitaa kyllä maalisarake näyttää pyöreää nollaa Premarissa. Toki minuuttejakin on vasta alta 400 ja niistäkin suurin osa tullut vaihdosta kentälle tultuaan. Mutta eihän se peli nyt miltään flopilta ole näyttänyt. Eiköhän Riku hommattu kuitenkin varamieheksi/rotaatiomieheksi kolmikolle Son, Kane, Kulu ja siihen rooliin todella laadukas pelaaja.
D4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: COYS!


Vastaus #1157 : 10.11.2022 klo 13:26:56

Lähinnä tuossa on pointtina pelaajien määrä ja pelaajistoon vaihtuvuus, ei sinällään käytetty rahamäärä (vaikka se toki oli mainittu). Artetan kohdalla on toki totta että hän oli vastaavassa tilanteessa hankkinut 6+1 pelaajaa joukkueeseensa, ja tilanne kolmen siirtoikkunan jälkeen oli 6+2. Kloppin tilanne oli kahden ensimmäisen siirtoikkunan jälkeen 6+2, mutta se oli myös sitä kolmen ikkunan jälkeen. Jos nuo huhut hankinnoista pitäisivät paikkaansa niin Conte tilanne kolmen ikkunan jälkeen voisi olla luokkaa 11+2, joka on aika iso ero verrokkeihin. Ja Contella nyt kuitenkin Spursissa oli se tilanne että sai käsiinsä selkeästi paremman ja valmiimman materiaalin kuin Klopp Poolissa tai Arteta Arsenalissa.

Hyvää pohdintaa. Olen aika pitkälle ylläolevasta samaa mieltä. Ehkä sen nyt toteaisin kuitenkin, että eihän pelaajamateriaalin laatu mikään absoluuttisen objektiivisesti mitattava asia ole, vaan riippuu erittäin paljon kaikenlaisista taustatekijöistä. Tällaisia tekijöitä ovat luonnollisestikin valmentajan pelitapa, tyyli ja painotukset pelaajien ominaisuuksissa ja toiminnassa. Niinpä, vaikka "Conte sai valmiimman nipun", kuin Klopp, oli tuon nipun runko kuitenkin aika pitkälti Pochettinon aikana luotu ja Conten tyyli on paitsi aika lailla erilainen myös hyvinkin tarkka haluttujen roolituksien suhteen. Toisin sanoen, Conte ei juurikaan muokkaa joukkueen pelitapaa pelaajamateriaalin mukaan vaan joukkuetta haluamansa pelitavan suhteen.

Itse en ole mitenkään hirveä fani tälle tyylille, mutta kun kerran Conte on palkattu, niin kai sen pitää sitten antaa muokata joukkuetta haluamansa laiseksi. Ja sitten rakennetaan taas kokonaan uusiksi, kun seuraava ja totaalisen erityylinen valkku astuu remmiin...

Lainaus
Lähinnä herää kysymys että mihin mies on tyytyväinen, kun hankintojen puutteisiin meni miehellä hermo myös Chelseassa ja Interissä. Vaikka hänellä varmasti omat pointtinsa noissa onkin, niin hieman myös voi kyseenalaistaa sitä että miksei tule toimeen olemassa olevilla pelaajilla. Ja toisaalta myös se että missä vaiheessa Conte on tyytyväinen tilanteeseen?

Toki lähtökohtaisesti joukkuetta tulee aina kehittää eikä laakereilleen saa jämähtää. Mutta samaan aikaan olisi ehkä syytä pyrkiä siihen ettei koko joukkuetta vaihdeta kahden vuoden välein.

Niin. Ei Conte varmaan koskaan ole tyytyväinen.

Mitä sitten tulee tuohon joukkueen vaihtamiseen kahden vuoden välein, niin itse olisin sitä mieltä, että seuran urheilullisessa johtamisessa olisi hyvä olla punaista lankaa sen verran, että mietittäisiin ainakin ylätasolla, millaista peliä joukkueen halutaan pelaavan ja sitten pyritään hankkimaan tuohon tyyliin sopivia pelaajia ja myös valmentajia, ehkä jopa DoF. Spurs ei ole näin toiminut Levyn aikana alkuunkaan, vaan valkkuja on haettu "menestyksen" / CV:n perusteella yhtään miettimättä tuota pelityyliä. Niinpä Levy on sitten karkeasti ottaen vuorotellen koittanut haalia "voittavia valmentajia" ja vuorotellen vahingossa kompastunut enemmän nuoria pelaajia kehittäviin ja viihdyttävämpään peliin tähtääviin valkkuihin. Seurauksena on, että projekti aloitetaan tosiaan aina parin vuoden välein uudestaan, ja koitetaan rakentaa joukkue sen uuden sateentekijän ympärille.

Karrikatyyriä tällaisesta joukkueen rakentamisesta voi katsoa vaikka siitä, kuinka Spurs on viime vuosina menestyksekkään systemaattisesti parantanut avaavan oikean laitapakin tonttia: Walker-> Trippier -> Aurier -> Doherty -> Royal . No, ei tämä tietysti pelkästään tai edes pääosin valmentajan vaihdoista johdu, mutta onpahan vaan masentavaa urheilujohtamista.
ziizaah

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #1158 : 10.11.2022 klo 14:04:22

PA Sportin toimittaja Jonathan Veal Twitterissä: "Great news for England before the World Cup. Antonio Conte says Harry Kane is "really, really tired" and withdrew from a training session yesterday to preserve energy. #THFC"

Eipä sinänsä tule yllätyksenä, tainnut avata kaikki pelit tähän mennessä, eikä ole juurikaan kentältä pois vaidehttu.

Iljevitsh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #1159 : 10.11.2022 klo 14:25:10

Uutinen
Juventus have identified #thfc defender Emerson Royal as their number one target for RWB, with the Bianconeri ready to try and get him next summer.

[Rudy Galetti 🖋]


Pistetään synkkyyden keskelle yksi absurdiudessaan ihan hymähdyttävä läpändeeros

Juventuksen voisi tämän diilin jälkeen julistaa vähintään modricin/balen saagojen aikaisen Realin kaltaiseksi YYA-seuraksi.
pee1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, NUFC


Vastaus #1160 : 10.11.2022 klo 14:35:56

PA Sportin toimittaja Jonathan Veal Twitterissä: "Great news for England before the World Cup. Antonio Conte says Harry Kane is "really, really tired" and withdrew from a training session yesterday to preserve energy. #THFC"

Eipä sinänsä tule yllätyksenä, tainnut avata kaikki pelit tähän mennessä, eikä ole juurikaan kentältä pois vaidehttu.Flashscoren mukaan 6.8. PL-avauksen jälkeen 23 ottelua joista 3:ssa vaihtoon (minuuteilla 77,89 ja 58).

(23 pelissä 13 maalia, 11 voittoa, 5 tasapeliä, 7 tappiota)
futiskoutsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tottenham,Tps,


Vastaus #1161 : 10.11.2022 klo 15:25:11

Herää kysymys miksi Conte peluuttanut puhki?eilenkun Gil ois ajanut asian täysillä 90min,muutenki ollut alkukaudesta tarjolla (ennen loukkasntumisia)Kulua,Mouraa,Rikua ja Son.Kanekin pelannut aika turistina osan peleistä kuten Son.Kierrätys ois ollu varmaan kohdillaan.Osasta pelaajista näki eilen vähäinen peliaika.Spence ja Forster oli kyllä onnistujat ja saisikin olla avauksessa lauantai.Bissouma,Sessen  ja Gilin laittasin myös,sitten tuleekin miettimistä.Mutta kait Kane taas avarissa, lönkyttelee  60-70min .Aikamoinen muutos saa kisojen jälkeen tapahtua jos tästä kaudesta edes jotai käteen.
Kyseenalaistaja

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur, FC Kontu


Vastaus #1162 : 10.11.2022 klo 16:08:53

Herää kysymys miksi Conte peluuttanut puhki?eilenkun Gil ois ajanut asian täysillä 90min,muutenki ollut alkukaudesta tarjolla (ennen loukkasntumisia)Kulua,Mouraa,Rikua ja Son.Kanekin pelannut aika turistina osan peleistä kuten Son.Kierrätys ois ollu varmaan kohdillaan.Osasta pelaajista näki eilen vähäinen peliaika.Spence ja Forster oli kyllä onnistujat ja saisikin olla avauksessa lauantai.Bissouma,Sessen  ja Gilin laittasin myös,sitten tuleekin miettimistä.Mutta kait Kane taas avarissa, lönkyttelee  60-70min .Aikamoinen muutos saa kisojen jälkeen tapahtua jos tästä kaudesta edes jotai käteen.

Ilman Kanea tämä paskasakki olisi jossain alemman puoliskon tienoilla liigassa.
Taavetti_Merimies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFCA


Vastaus #1163 : 10.11.2022 klo 16:14:06

BBC:n mukaan Kane tuli eilen vaihtoon koska oli ylirasittunut ja Conte oli vielä aamulla miettinyt laittaako tätä avaukseen. Tuloksena oli sitten EFL Cupista putoaminen surkealla esityksellä ja Kane ei jaksanut edes pelata ottelua loppuun.
Diamonds

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #1164 : 10.11.2022 klo 16:27:54

Pääsääntöisesti hyvinhän Kane on pelannut, eilistä lukuunottamatta. Ei kai se ole Spurssin tehtävä lepuuttaa tähtipelaajaansa mm kisoja varten? Hyvin on jaksanut tähän asti. Keväällä sitten lepoa mikäli piiputtaa. Voihan se olla, että ehtii levätä jos ei englanti mene pitkälle.
kootee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #1165 : 11.11.2022 klo 00:48:47

Ilman Kanea tämä paskasakki olisi jossain alemman puoliskon tienoilla liigassa.

Tuossa ei valitettavasti ole juurikaan liioittelua. Kane on ainoa syy miksi en toivo Conten lähtöä. Tuntuu olevan jokseenkin ainoa pelintekijä jengissä ja "siinä sivussa" ehtinyt tekemään 11 maalia 15:een liigapeliin. Paljonkohan syntyisi paremmalla tarjoilulla? No, Harri itse taitaa nauttia tuosta roolistaan.

Richarlisonin osalta jokainen pelit katsonut lienee nähnyt sen panoksen ja työmäärän. Viime viikkojen tuloksellinen kyykkäys lähti tasan siitä, kun Riku putosi kokoonpanosta, tietysti Dekin ohella. Viimeistelytehon tiedettiin olevan kehityskohde, mutta osuihan Pigeon komeasti sieniliigassa.

Spencen pelaamista kun hetken pääsi katsomaan, niin ei voi kuin ihmetellä miksi tuollaista asetta ei ole käytetty aiemmin edes vaihdosta viimeiseksi vartiksi.
Ja Forsterin saattoi arvata olevan mies paikallaan. Sai Sotonissa itseluottamuksen kohdilleen ja käytti raamejaan vakuuttavasti viime kaudellakin. Mielellään näkisin pelaavan enemmän.
ziizaah

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #1166 : 11.11.2022 klo 15:08:09

Asioita mitä majutauon jälkeen pitäisi parantaa:
- Pelaajien kierrätys on jälkeen päin katsottuna ollut aivan liian vajavaista. Pelejä on ollut valtava määrä lyhyessä aikajaksossa ja useampi pelaaja on alkanut piiputtamaan tai loukkaantunut. Kane, Dier, Bentancur ja PEH ovat ihan liian ylipeluutettuja. Kane pistettiin kentälle Forestia vastaan, vaikka ei jaksanu vetää edes edellisiä reenejä väsymyksen vuoksi.
- Toisaalta taas jos joskus tarvitaan Sarrin, Tangangan tai Spencen (+Sanchez?) pelaavan loukkien takia, pelituntuma näillä kavereilla on ihan olematon.
- Pelaajia on peluutettu hieman omituisilla pelipaikoilla. Puolutuslinjaa ollaan säädetty kokoajan, osa sekoilusta voi selittyä kun pelipaikkaa vaihtuu edes taas. Ehkäpä Romeron loukin jälkeen olisi kannattanut muu pitää samana ja ottaa vaan Sanchez tilalle. Bissouma on nakitettu keskientän pohjalle ja Skippiä peluutettu samalla lähes laitahyökkääjän roolissa. Perisic ei ole toiminut vähää alusta toisena hyökkääjänä. Wing backitkään eivät ole loistaneet väärällä laidalla.
- Emersonin jatkuva peluuttaminen huonontaa selkeästi joukkueen hyökkäyspeliä.

Hieman alan jo pelkäämään soveltuuko Conten valmennustyyli tälläiseen kauteen, missä pelejä on kokoajan useampi viikossa ja joukkuetta pitäisi pystyä kierrättämään tasaisesti.
« Viimeksi muokattu: 11.11.2022 klo 15:18:17 kirjoittanut ziizaah »
futiskoutsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tottenham,Tps,


Vastaus #1167 : 11.11.2022 klo 18:18:36

alkuvuoden optimiavaus ollut tälläinen:
                                      Hugo
                 Romero             Dier             Davies
Emerson                                                              Perisic
                     Bentancur          PEH

Kulusevski                   Kane                  Son

2ryhmä pitäisi olla silloin
                                    Forster
              Tanganga           Sanchez           Lenglet

Spence/Doherty                                                     Sesse
                   Bissouma/Sarr      Skipp/White

Moura               Riku                      Gil

jos tätä lähdetään purkaa paikkakohtasesti niin mielestäni maaliin voin laittaa kumman vaan.Emersonia kaivataan pois joten Spence lienee olisi ykkösvalinta.Sesse tuuraa konkaria aivan hyvin.Peh /Bentancour tällä hetkellä selvät ykköset.Romero ja Dier vie kaksi paikkaa selvästi,Yläoksalle selvä ykköskolmikko +Riku.Mielestäni muutamissa peleissä ollut Kane ja Son aivan yössä,hölkkäileet pelin läpi tekemättä mitään erikoista.Riku tuonut aina puhtia peliin vaikka tehot jääneetkin ja olen ihmetellyt Mouran/Gilin peliaikaa,vaikka pörräävät ilman tehoja ja välillä ilman järkeä,ovat olleet energisiä.Jokainen futari tietää jos pelaat silloin tällöin sen 10-15,vaikea antaa näyttöjä ja pelituntuma varmasti hukassa.
Mietinkin miksei 2 ryhmää kierrätetty enempi ja esim Forest pelissä laitettu vaikka muotoon 4-2-3-1 tai 3-4-3 .kentälle laitettiin puhki olleita kavereita,miksi? olen aiemmin arvostellut Contea yhden tempun poniksi ja sille se valitettavasti näyttää..
Kanen ja Sonnin parasta ennen päiväys alkaa Spursille mennä valitettavasti umpeen ja kohta heidät pitää laittaa lihoiksi jotta saadaan rahaa sisään.
ja miten sitten huomiselle?
                                                 Forster
                     Sanchez         Dier                Davies
Spence                                                                       Perisic
                     Bissouma           Bentancour

GIl                                Riku                            Sesse


  Kulu ja ehkä Kane sisään 65-75min jäklkeen.Muita tarvittaessa ja pelikunnon mukaan.Tai sitten muuttaa tuota pelimuotoa sopivammaksi   vähemmän pelanneille esim mainitsemaani 4-2-3-1.
Mutta eiköhän perinteisillä mennä,otetaan takkiin ja toivottavasti päästää tammikuussa Levyn lompakolle,jotta saadaan joka linjaan joku äijä.
              
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #1168 : 11.11.2022 klo 18:45:43

Mites tää nyt menee?

Kisoissa:
Kane
Richarlison
Son
Höjberg
Bentancur
Perisic
Davies
Romero
Lloris

Ehkä:
Dier


Ulkona:
Moura
Gil
Kulusevksi
Skipp
Bissouma
Sarr
Spence
Doherty
Royal
Sessegnon
Sanchez
Lenglet
Tanganga
Forster

Alemmalta nipulta - sikäli kun eivät ole tyrkyllä ulos tammikuussa - on ehkä lupa odottaa tasonnostoa tauon päälle. Levänneitä + peliä hiottu hyvä aika Conten alaisuudessa?

Katos, Sarr kuuluikin ylempään laariin Conten koirankopista huolimatta. Dier läksi myös viime viikkojen romahduksesta huolimatta
To Dare Is To Do

Poissa Poissa


Vastaus #1169 : 12.11.2022 klo 01:03:34

Katos, Sarr kuuluikin ylempään laariin Conten koirankopista huolimatta. Dier läksi myös viime viikkojen romahduksesta huolimatta

Onhan Sarr ollut vakiokasvo maajoukkueessa tänä vuonna.

Onhan siellä Maguirekin.
ziizaah

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #1170 : 12.11.2022 klo 15:28:40

Kohta voi varmaan jo heittää roskiin toiveet, että noista kokoonpanossa pyörineistä nuoremmista kukaan ikinä Conten alaisuudessa löisi läpi. Sarrikaan ei ole saanut vastuuta, vaikka viime kaudella pelasi 2000min miesten pelejä. Tosin tämä taisi olla aika odotettavissa.
Delen veli

Poissa Poissa


Vastaus #1171 : 12.11.2022 klo 18:26:48

Miten tuo puolustuslinja voi olla pelistä toiseen noi helvetin kujalla. Erikoismaininnat toki Dierilleja Emersonille. Näistä jälkimmäinen ehti toki myös toisessa päässä vetää vitosen viivalta maalivahtia logoon ja sijoittaa tyhjästä maalista 10 metriä yli. Noh Kulu tuonut hyvää tekemistä hyökkäyspäähän joten voi olla, että tämä matsi vielä pyörähtää.
Josimarin veto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iso haalee


Vastaus #1172 : 12.11.2022 klo 18:51:18

Miten tuo puolustuslinja voi olla pelistä toiseen noi helvetin kujalla. Erikoismaininnat toki Dierilleja Emersonille. Näistä jälkimmäinen ehti toki myös toisessa päässä vetää vitosen viivalta maalivahtia logoon ja sijoittaa tyhjästä maalista 10 metriä yli. Noh Kulu tuonut hyvää tekemistä hyökkäyspäähän joten voi olla, että tämä matsi vielä pyörähtää.

Dier ei pysty pelaamaan kuin keskellä, Emerson nyt vaan on kaikinpuolin sysipaska... Tai vittu en mä jaksa.
To Dare Is To Do

Poissa Poissa


Vastaus #1173 : 12.11.2022 klo 19:16:26

Dier ei pysty pelaamaan kuin keskellä, Emerson nyt vaan on kaikinpuolin sysipaska... Tai vittu en mä jaksa.

Dier pelaa ihan missä vaan, jopa dominoi, kun vähintään 15 metriä vastustajaan.
Eyeball

Poissa Poissa


Vastaus #1174 : 12.11.2022 klo 19:38:15

Vittu Tottenham. Puolustus on ihan reikäjuustoa. Ei joka pelissä voi päästää omiin 2-3 maalia

 
Sivuja: 1 ... 46 [47] 48 ... 127
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa