FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.02.2023 klo 15:51:57 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Kannattajien keräämä apuraha naispelaajille?  (Luettu 1636 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sinkkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool since 2018


: 17.07.2022 klo 07:44:44

En nyt ole varma mihin osioon tämän olisi voinnut laittaa, mutta modet korjatkoon miten parhaaksi näkee.

Kuuntelin viimeisintä Pallokerhon jaksoa, jossa puhuttiin naisfutaajien/futiksen taloudellisesta asemasta ja pohdittiin voiko Palloliitto, seurojen mesenaatit yms muuta avata lompakkoa, jotta naiset voisivat enemmän panostaa siihen, että saa potentiaalinsa ulos. Tästä tuli mieleen Olympiakomitean jakama urheilija apuraha, jota myös  naisfutarit ovat saaneet viime vuosina ja ajatus kulki, että voiko SMJK yhdistyksenä olla sen verran iso, että saisi vuosittain kerättyä kannattajilta/muualta yhdentai kahden apurahan verran rahaa, jota sitten vuosittain pelaaja X voisi hakea? Ideana olisi rajata apuraha nimenomaan naisfutareille, koska suurinosa lupaavista miesfutareista kumminkin saa ihan palkkaakin pelaamisesta toisin kuin naiset. Ehkä tällä apurahalla voisi saada 1-2 pelaajaa "SMJK jalkapallo apuraha" piiriin, jotka eivät ole Olympiakomitean myöntämää rahaa saaneet.

En ole ollu yhdistyksen toiminnassa mukana, joten en tiedä onko näitä asioita siellä jo pohdittu tai yritetty. Ehkä jos tähän saisi myös miespelaajia mukaan "kummeiksi" tai haastaa heidät osallistumaan samalla rahalla mitä kannattajat saavat kerättyä apurahaa.

Ajatuksia? Jos pelkästään HJK:n pääty sai kerättyä päälle 4000e tifo-kassaan, niin SMJK:n massalla voisi 6000e apuraha saada helpostikkin täyteen, vaikka vuosittaisen jäsenmaksun yhteydessä mainostamalla? Kannattajat saisivat varmasti posiitiivista näkyvyyttä ja ehkä pari naisfutaria mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan.
linnunlaulu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO, Suomi, Juventus


Vastaus #1 : 17.07.2022 klo 10:40:42

... voiko SMJK yhdistyksenä olla sen verran iso, että saisi vuosittain kerättyä kannattajilta/muualta yhdentai kahden apurahan verran rahaa, jota sitten vuosittain pelaaja X voisi hakea?
8.4.2022

SMJK Uutiskirje, huhtikuu 2022

Junnutuki


Suomen Maajoukkueen Kannattajat ry ja Teerenpeli Yhtiöt solmivat alkuvuodesta 2020 yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on tukea vähävaraisten nuorten mahdollisuutta harrastaa jalkapalloa ja kehittää kotimaista seuratoimintaa. Yhteistyön tuloksena lanseerasimme Pohjoiskaarre-oluen, jonka myyntituotot päätimme ohjata em. tarkoitukseen ja sen myötä meidän on ollut mahdollista tukea kotimaisia seuroja.

Vuonna 2022 tukea jaettiin 12 seuralle. Hyviä hakemuksia tuli paljon ja valinta oli vaikea.

Tukea saivat Helsinki City Football Academy, Ilves-Kissat, Keravan-Pallo-75 ry, Korson Palloseura ry, Lapuan Ponnistus / Jalkapallojaosto, Pallokerho-35 ry, PEPO Lappeenranta ry, Pohjois-Haagan Urheilijat FC POHU ry, Porrassalmen Urheilijat-62 ry, Puotinkylän Valtti, Tervarit Juniorit ry ja Tuusulan palloseura ry
Tukipäätökset tehtiin 20.2. ja kaikille hakijoille on lähetetty viesti siitä, miten juuri heidän hakemukselleen on käynyt. Tuleville vuosille ideoidaan myös vastaavantyyppisiä projekteja
Ainakin viime vuosina on jaettu yleisesti junnuille tukea.
mieskone

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 17.07.2022 klo 18:57:56

Paras ratkaisu tähän olisi kansalaispalkka.  Näin futikseen  voisi panostaa enemmän ja voisi koota ammattimaisesti harjoittelevia ryhmiä kun ei olisi pakko opiskella tai mennä töihin jos ei tahdo. Muutaman pelaajan tukeminen ei paljon auta kokonaiskuvassa.
Nigel Kugelschfeir

Paikalla Paikalla


Vastaus #3 : 17.07.2022 klo 22:09:20

Taitaa se Kela rahoittaa jo aika monen pelaamista.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa