FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.06.2024 klo 21:38:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 63
 
Kirjoittaja Aihe: AS Roma 2022-2023 The Special One Season Two  (Luettu 200458 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
MaunoAhonen

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 18.07.2022 klo 17:53:22

Avaukselle Ylos Dybalalle Ylos mielenkiintoinen season tulossa!
Auts

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: As Roma


Vastaus #26 : 18.07.2022 klo 17:54:25

Onko puolustus mielestänne riittävän kova haastamaan kaiken osuessa kohdalleen jopa Interin?

Puolustus on ihan hyvässa jamassa, ongelma on keskikentällä.
geepistejeesus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, AS Roma


Vastaus #27 : 18.07.2022 klo 18:26:05

Moun projekti etenee aika kivasti. Dybala jäätävän kova hankinta. Vesi kielellä alkaa odottamaan tulevaa kautta.. ja kaikkia niitä pettymyksen hetkiä. Mut kyllähän tämä on EOM viime vuosien jälkeen.
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #28 : 18.07.2022 klo 19:09:16

Kikkeli ihan kivikovana Dybalan siirrolle Tuoppi Tuoppi Ihan saatanan hieno siirto!

Roma Club Finlandia muuten pääsi Roman viralliselle instagram sivulle tänään, satuin huomaamaan Ylos
Maalipyssy

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 18.07.2022 klo 19:43:07

Dybala on todella kova hankinta. Ura ei välttämättä siinä nousukiidossa kuin olisi muutama vuosi sitten odottanut, mutta nyt on uusi ja täysin erilainen mahdollisuus elvyttää ura. Paperilla todella kova hankinta - kovimpia pitkiin aikoihin. Tosin, jos tuo 20 meurin ulosostoklausuuli pitää paikkansa, niin kovin pitkää iloa tästä ei ole tulossa. Erikoinen episodi kokonaisuudessaan tämä Dybalan kesä.

Uskoisin itse, että myös Matic tulee olemaan serie a:ssa dominoiva. Veikkaan siis, että on hankintana erinomainen. Toisen pelaajan Roma tarvitsee ehdottomasti vielä keskustaan - dynaamisen box to box jyrääjän, joka on luokkaa Cristantea ja Veretoutia parempi.

Puolustus on nähdäkseni ihan kunnossa. Mancini on Italian kovimpia ja muutkin hyvää Serie A-tasoa. Toki sinnekin yksi kova toppari vielä mahtuisi, jos esimerkiksi Kumbulla lähtisi hakemaan lainalla tai pysyvymmälläkin siirrolla peliaikaa - jotain tällaista jostain joskus muistelen lukeneeni :D Cristante on tosin stuntannut ihan hyvin topparina. Olisiko Cristante jopa pelannut paremmin topparina kuin "omalla paikallaan"?
« Viimeksi muokattu: 18.07.2022 klo 19:46:53 kirjoittanut Maalipyssy »
Meika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, TPS, Bove


Vastaus #30 : 18.07.2022 klo 19:51:47

Huhhuh aika kova pommi saada Dybala Romaan. Mutta mitä sieniä forumistit on vetäneet, kun haluatte Zaniolon jäävän? Zaniolon tilalle joku jalkapallosta ymmärtävä oikea pelaaja kiitos. Torreira jos vielä tulisi niin olisi kunnon herkkua. Riittääkö Romalla nappulat tähän kaikkeen?
Smart

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Romanista, Napoli, Azzurri


Vastaus #31 : 18.07.2022 klo 20:20:28

Zaniolo on riski, oikeassa olette. Loukkaantumisherkkä myös. Vaikka teki konferenssiliigan finaalin ratkaisumaalin, ei sovi unohtaa isoa kuvaa. Kuten Mancini viikko sitten Gazzettan haastattelussa sanoi, on Zaniololla nyt aika alkaa lunastaa lupauksia. Kuitenkin potentiaalia on paljon. Lisäksi hän on tietyllä tavalla kasvanut vuosien mittaan jo nyt pieneksi seuraikoniksi. Toki, kuten yllä kirjoitettiin, ei häntä kannata pitää hinnalla millä hyvänsä.

Onko tuosta 20 miljoonan euron ulosostopykälästä mitään faktaa tiedossa? Itse olen lukenut, että tämä realisoituisi siinä tapauksessa jos Rooma ei pelaa syksyllä 2023 mestarien liigaa...
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #32 : 18.07.2022 klo 20:29:36

Käsittääkseni kyseessä ei ole ulosostopykälä. Odotellaan tietoja.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KarPo


Vastaus #33 : 18.07.2022 klo 20:31:21

Zaniololla on yksi ehjä kausi alla, ja on ollut koko ajan nousussa. Olisi sulaa hulluutta ajaa pois, jollei pojalla itsellään ole lähtöhinkuja. Riski on lähinnä loukkaantumisista, ja tietysti pääkopan suhteen olisi toivottavaa. Persoona joka vetää yleisöä paikalle, osaa tehdä maaleja ja nälkää on. Mourinho koulii kuntoon, niin kaikki on täysin mahdollista. Tai sitten ei. Sieniä täytyy olla vetänyt jos tätä potentiaalia ei näe, ja kun mies on käytännössä tullut seuraan ilmaiseksi, kannattaa ilman muuta vielä yrittää. Tätä mieltä itseni lisäksi mm. Mourinho ja Totti, mutta mitäpä me nöösipojat sienipäissämme tiedetään ;)
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moraalinen mestari


Vastaus #34 : 18.07.2022 klo 21:25:39

Mou ja Totti! Voi veljet! Nyt alkaa olla jossain vaiheessa joukkue kasassa.

Zaniolo on tilanteessa jossa pitää vakuuttaa paikka. Jossain jäätävän kovan Pellegrinin, isona hankintana saapuneen Dybalan ja kohta englannin ainoana hyvänä kärkenä tunnetun Tammyn rinnalla.
Puolustus Mancinin johdolla tulee yhtä vittumoista rulettia, johon Kumbulla tulee kyyynerpäillä hakkamaan itsensä mukaan.
Kun keskikentälle saadaan yksi sääriluita katkova ja pallolliseen peliin pystyvä mies  (Frattesi?), tulee "Mourinhon Roma" olemaan käsite.
Patricio pelaa vielä kauden tai kaksi, mutta sen jälkeen puolustuspeliä tarvitaan johtamaan uusi mies ja siihenkin on nyt panostettu (Svilar?). Myös Tripin urakehitystä puolustavana pelaajana kannattaa seurata.

Pelle, Zaniolo, Dybala, Zalewski, Mancini, Ahvena... Voi veljet!
Bimbo d'Oro

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma, Los Angeles Lakers


Vastaus #35 : 18.07.2022 klo 22:52:45

Ei aio Dybala ilmeisesti kymppiä ottaa vaan 21.

Mutta onpahan kova hankinta... Ja lähtee nyt lehdistöllä ihan lapasesta, kun väittävät Moun puhuneen Zaniolon jäämään ja Roma olisi muka vielä Belottin perässäkin.
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #36 : 19.07.2022 klo 00:09:28

Zaniololla on yksi ehjä kausi alla, ja on ollut koko ajan nousussa. Olisi sulaa hulluutta ajaa pois, jollei pojalla itsellään ole lähtöhinkuja. Riski on lähinnä loukkaantumisista, ja tietysti pääkopan suhteen olisi toivottavaa.

Siis millä aikavälillä on ollut koko ajan nousussa? Kerrataan nyt alkuun ne Zaniolon kaudet Serie A:ssa ja samalla ne ovat myös vuodet Romassa tähän mennessä:

2018/19 : 27 peliä, 1800 minuuttia, 4+3 tehot
2019/20 : 26 peliä, 1500 minuuttia, 6+2 tehot (tammikuussa 2020 ensimmäinen polvi paskaksi, paluu covid-kesäkaudelle)
2020/21 : koko kausi ohi polvivamman numero 2 myötä
2021/22 : 28 peliä, 2000 minuuttia, 2+5 tehot

Yhteensä 81 peliä, joissa tehot 12+10.

Kyllähän tuo viime kausi Serie A:n puolella oli kaikkinensa todella heikko, mutta tärkein tietysti se minkä itsekin mainitsit, että ylipäätään kesti kasassa kokonaisen kauden. Siltikään en kyllä kaveria olisi tässä vaiheessa laittamassa myyntiin varsinkaan, jos ainoat mahdolliset kohteet on ns. "suorat kilpailijat" Serie A:ssa. Ulkomailta sopivan tarjouksen tullessa voisin kyllä liipaisinta painaa. Muutenkin olisi jo aika päästä eroon tuosta, että ylipäätään myydään noille Italian muille isoille parhaimpia pelaajia, koska Napolit, Interit jne. myy Romallekaan mitään muuta kuin jämiään korkeintaan.

Ei ole tässä kesän korvilla jaksanut niin tarkkaan seurailla esim. noita finanssipuolia niin onko siellä nyt pakottava tarve myydä joku isompi pelaaja FFP - syistä vai yksinkertaisesti vaan pennoset lopussa seuran kassasta?
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KarPo


Vastaus #37 : 19.07.2022 klo 07:49:36

Puhuin viime kaudesta, jonka aikana Zaniolon kunto ja formi parantuivat jatkuvasti kevättä kohden. Ihan normaalia ottaen huomioon poissaolon pituuden, miehen iän ja aseman joukkueessa. Mou antoi paljon peliaikaa, koska muuta vaihtoehtoa Zaniolon saamiseksi kuntoon ei ole. Jalkapalloilijan arvo on muutakin kuin kendotehoja.

Nyt tilanne on se, että ottajia Zaniololle ei oikein ole. Roman pyytämä hinta on kovempi kuin markkinoilla ollaan valmiit maksamaan. Va bene, pidetään kiinni ja katsotaan kortti loppuun.

Pakottavaa tarvetta suurempi syy myymisiin on järkevä taloudenpito. FFP on aina osatekijä, mutta ”pennoset lopussa” ei ole. Miksi pitää Diawara/Villar/Florenzi (lähti onneksi)/Darboe/Kluivert/Veretout -osastoa mukana palkoilla ilman peliaikaa? Näiden viikkopalkka on yhteensä 450 k€ eli ihan järjetön summa.

E: Lisätään nyt vielä, että sä voit olla ihan hyvin eri mieltä Zaniolosta. Ärsyttävä kakarahan se on. Ja voi olla, ettei koskaan kostaudu suurpelaajaksi. Mutta jos kostautuu, tullaan varmasti myymään vielä.
« Viimeksi muokattu: 19.07.2022 klo 08:04:09 kirjoittanut Lester Polsfuss »
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #38 : 19.07.2022 klo 08:53:07

Nyt tilanne on se, että ottajia Zaniololle ei oikein ole. Roman pyytämä hinta on kovempi kuin markkinoilla ollaan valmiit maksamaan. Va bene, pidetään kiinni ja katsotaan kortti loppuun.

Tässäpä se tiivistettynä hyvin on. Roman kannalta ei ole yhtään mitään järkeä (no okei, on siellä aina mahis sille uudelle pahemmalle polvivammalle) myydä kaveria tässä vaiheessa millään lowball - summalla (sanotaan nyt tuollaisella kakkosella alkavalla summalla) ja vielä niille ns. "suorille kilpailijoille". Jos toivottavasti pystyy viime kaudesta parantamaan mitä ei kovin kummoisena targettina voi edes pitää vaan minimisuorituksena niin tuon saman kakkosella alkavan summan saa vielä ensi kesänäkin vaikka sopimusta olisi enää vuosi jäljellä.
00250

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 19.07.2022 klo 09:11:54

Tyhmä kysymys lienee, mutta eikö täällä ollut puhetta, että Bryan Cristantesta ei hirveästi apua keskikentällä, koska liian hidas ja nyt sinne hommattu Nemanja Matic?  Maticilta kokemusta toki Mourinhon kanssa työskentelystä Chelseassa ja ManUtd:ssa, joten ehkä pelisysteemi sopii hänelle mene ja tiedä? 
DajeRoma

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 19.07.2022 klo 09:33:25

Tyhmä kysymys lienee, mutta eikö täällä ollut puhetta, että Bryan Cristantesta ei hirveästi apua keskikentällä, koska liian hidas ja nyt sinne hommattu Nemanja Matic?  Maticilta kokemusta toki Mourinhon kanssa työskentelystä Chelseassa ja ManUtd:ssa, joten ehkä pelisysteemi sopii hänelle mene ja tiedä? 

Nopeus ei kuulu Crisun vahvuuksiin, mutta näkisin hänen suurimpana ongelmanaan virheherkkyyden pallollisena. Lähes joka pelissä tulee ainakin yksi aivopieru, jonka seurauksena syntyy vaarallisia tilanteita omaan päähän. Menneellä kaudella tosin paransi tässä asiassa ja veti kyllä ihan solidin sesongin. Oliveiran tulo paransi myös italialaisen peliä pallovarmuudellaan, joka rajasi Cristanten roolin enemmän omiin vahvuuksiinsa painottuvaksi. Ainakin kevään puolella Bryan oli hyvinkin tasainen suorittaja ja virheet jäivät vähemmälle. Cristante tuli Romaan pykälän ylemmän oksan pelaajana, mutta monestakin syystä ajautui kutospaikalle, joten kaipa siinä kausi-kaksi meni opetellessa. Matić on käsittääkseni yhtä vikkelä kuin höyrylaiva, mutta pallovarmuus ja fyysisyys on todella hyvällä tasolla. Saa korjata, en juurikaan Valioliigaa ole seurannut. Molemmilla on siis paikkansa, mutta he vaativat vierelleen liikkuvamman ja peliä edistävän kaverin. Sellaiset tuppaavat vaan maksamaan mansikoita, joten saa nähdä kuka haaviin tarttuu.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KarPo


Vastaus #41 : 19.07.2022 klo 09:54:26

Tässäpä se tiivistettynä hyvin on. Roman kannalta ei ole yhtään mitään järkeä (no okei, on siellä aina mahis sille uudelle pahemmalle polvivammalle) myydä kaveria tässä vaiheessa millään lowball - summalla (sanotaan nyt tuollaisella kakkosella alkavalla summalla) ja vielä niille ns. "suorille kilpailijoille". Jos toivottavasti pystyy viime kaudesta parantamaan mitä ei kovin kummoisena targettina voi edes pitää vaan minimisuorituksena niin tuon saman kakkosella alkavan summan saa vielä ensi kesänäkin vaikka sopimusta olisi enää vuosi jäljellä.

Jep, näin itsekin ajattelisin. Ainoa mikä nyt itseä ehkä vähän aidosti jännittää, on pelisysteemi. La Joya-Nico-Pelle-Tammy on teoriassa mahtava nelikkö, mutta miten tuota peluutetaan? Voi olla niinkin, että Pellegrini "putoaa" takaisin alemmas keskikentälle, mikä taas pakottaisi entistä enemmän ainakin yhteen täsmähankintaan vielä. Jos Matic pysyy kunnossa, niin puolustuksen edessä hääräävä pelintekijä on kyllä hoidossa, viitaten ylempään viestiin. Liikettä tuovat sitten muut.
« Viimeksi muokattu: 19.07.2022 klo 09:56:40 kirjoittanut Lester Polsfuss »
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moraalinen mestari


Vastaus #42 : 19.07.2022 klo 10:59:38

Tyhmä kysymys lienee, mutta eikö täällä ollut puhetta, että Bryan Cristantesta ei hirveästi apua keskikentällä, koska liian hidas ja nyt sinne hommattu Nemanja Matic?  Maticilta kokemusta toki Mourinhon kanssa työskentelystä Chelseassa ja ManUtd:ssa, joten ehkä pelisysteemi sopii hänelle mene ja tiedä? 

Mourinho haluaa keskikentälle aina kokemusta ja pallovarmuutta jota Maticilla haetaan.
En myöskään usko, että kova kauden vetänyttä ja eilen Roma Club Finlandia huivin vastaanottanutta Pellegriniä liikutellaan omimmalta paikalta... muuta kun pakon edessä. Kovasti tuo avaus Cristanten viereen kaveria huutaa ja kai siellä toimistolla ykköstargettina on edelleen Frattesi. Bove agentteineen kovasti julkisesti haastaa avauspaikasta ja Frattesin hankinnasta. En kuitenkaan Bovella syksyllä usko olevan rahkeita nousta kovin keskeiseen rooliin. Katsotaan sitten kevään mittaan.

Ennen mitään hankintaa pitäisi saada Veretout ja Diawara (Villar ja/tai Darboe myös) myytyä ja vähän rahaa sisään. Tuskin ylimääräistä pussinpohjalle on juuri jäänyt? Maticille avautuu varmaan vähän suunniteltua isompi rooli ja Tripi ( ja ehkä Darboe) stunttaa minkä pystyy.
Aika hiljaista noiden huhujen kanssa, joten itse en suuria odottele ja valmistaudun tympeän Veretoutin seuraamiseen syyskaudenkin.
Katsellaan sitten tammikuussa, kerkeähän scudetton sitten myöhemminkin.Alkaa vähän vaikuttaa siltä, että SeS jää stunttaamaan vielä syksyksi. Toivottavasti vetää sen verran hyvin, että jatkaa Roman vaihtopelaaja koko kauden. Hauska pelaaja.
Gaetano

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 19.07.2022 klo 11:18:57

Kaikin puolin erikoinen siirto, mutta tosiaan Roman vinkkelistä parasta mitä on ollut mahdollista naarata vuosikausiin. Vaikka Dybalan kurssi onkin ollut mollivoittoinen, niin täytyy muistaa että vielä vajaa vuosi sitten lomilta palattuaan La Joya oli Juventuksen suurimpia tähtiä (jonka peluutus tosin aiheuttanut jo vuosia päänvaivaa) ja jonka katsottiin joko nappaavan ison jatkopahvin Juvessa taikka sitten päätyvän Euroopan rahakkaimpiin joukkueisiin vielä isomman pahvin perässä.

Loukkaantumiset kuitenkin seurasivat toisiaan, Juventus päätti koko sopimuksen jatkoa vastaan, seurasi kollektiivinen kulmakarvojen nousu urheilutoimenjohtajien toimistoissa ja niin vain muutamassa kuukaudessa oli AAA-status muuttunut B-plussaksi. Mikä sitten oli Dybalan ongelma? Herra itse epäilemättä tietää miten ja missä päin kenttää haluaisi pelata, mutta tuskin itsekään tietää että missä olisi oikeasti eniten hyödyksi - pähkinä jonka kanssa ovat painineet muutkin valmentajat. Kannattajat tietenkin huutaneet vuosikausia televisiolle oikean roolin olevan seconda punta, mutta kuuroille korville on mennyt kun Dybalaa on matalan painopisteen omaavana vasuri-argona ilmeisesti pakko peluuttaa tuossa messias-roolissa, käynnistämässä hyökkäyksiä, toimiessa linkkinä KKn ja hyökkäyksen välillä ja tekemässä vielä ne maalitkin. Tässä ei Paulo ole koskaan onnistunut (harva on), mutta jos kuitenkin on hetken näyttänyt hyvältä niin loukkaantuminen korjaa pian asian.

Tämän sanottua, onko Dybalan naaraus hyvä kauppa Romalta? Vaikea sanoa vielä varmuudella vahvasti huhutusta 20M ulosostopykälästä johtuen, mutta sen voinee sanoa että finanssitermein markkinat ovat hieman ylireagoineet Dybalan kohdalla ja se fakta että Roma sai näin kovan pelimiehen järkevään hintaan ilman vastatarjouksia on kyllä järjettömän hyvä diili. Jos Mourinho istuttaa Dybalan Abrahamin vanaveteen ja saa pelintekovastuun delegoitua muille, niin Roomassa itketään ilosta.

Mutta, jos 20M osoittautuu tosiasiaksi niin sitten asiaa kannattaa katsoa hieman toisin. Tosiasia on että vaikka Dybala voikin vielä kauden kuluessa rakastua ikuiseen kaupunkiin, niin alkuvuonna ajatus AS Romassa peluusta olisi aiheuttanut vatsanväänteitä. Varmaan vielä nytkin, vaikka urheasti hymyileekin Pinton vierellä. Kyynisesti siis veikkaan, että Dybala tekee kunnossa pysyessään vaikutuksen romanistoihin, vain saadakseen samaiset romanistat barrikadeille kun Inter maksaa klasuulin pois vuoden päästä. Totuushan on, että ei se klasuuli siellä ole sieniliigapaikan takeena, vaan matalana ponnahduslautana joukkueeseen jolle konferenssiliigan voitto ei ole se unelmien täyttymys.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moraalinen mestari


Vastaus #44 : 19.07.2022 klo 11:55:53

Totuushan on, että ei se klasuuli siellä ole sieniliigapaikan takeena, vaan matalana ponnahduslautana joukkueeseen jolle konferenssiliigan voitto ei ole se unelmien täyttymys.

Jaxuhali Nöpönenä...
RubuS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Forza Viola! ⚜️


Vastaus #45 : 19.07.2022 klo 11:59:11

Kesän hätkähdyttävin siirto. Jos La Joya löytää peli-ilon ja pysyy terveenä, sanon vain että onnea punakeltaiset, voitte löytää itsenne hyvinkin korkealta sarjataulukosta kauden päätteeksi. Yleensä aina tarvitaan sitä x-factorya, notta menestystä tulisi. Nyt sitä olisi tarjolla.
viulisti

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 19.07.2022 klo 13:06:48

Kiitos Lesterille hyvästä avauksesta!

Dybalan hankinnalle valtava peukku. Paulo ja odotetulle tasolle noussut Pellegrini tuo hyökkäykseen sellaista yllätyksellisyyttä, mitä ei toviin ole Romassa näkynyt.
Boscaiolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I Lupi


Vastaus #47 : 19.07.2022 klo 18:20:32

Ainoa mikä nyt itseä ehkä vähän aidosti jännittää, on pelisysteemi. La Joya-Nico-Pelle-Tammy on teoriassa mahtava nelikkö, mutta miten tuota peluutetaan?

Tämä on kyl aika pähkinä.
Pitäisi ainakin keinot löytyä bussien puhkomiseen.

                                       Tammy
                      La Joya                     Zaniolo
  Spina                            Pelle                         Slick Rick
                 
                      Bryan (Frattesi)        Matic

Joselle perinteinen päästetään 2 tehdään 4 taktiikka käyttöön? Jostain ku vaan löytyisi uusi Ninja tohon
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KarPo


Vastaus #48 : 19.07.2022 klo 21:06:27

Wijnaldum ja Frattesi tuohon vielä niin alkaa näyttää lupaavalta.
Meika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, TPS, Bove


Vastaus #49 : 19.07.2022 klo 21:13:05

Mahtuu Zale ja Spina samaan aikaan kentälle? Jos katsoo Spinan saaman eurohypen taakse niin vaikea sanoa kumpi olisi avauksen mies vasemmalla. Melkein peliesitysten perusteella Zale sanoisin.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 63
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa