FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
09.12.2022 klo 15:14:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2:n Joulupata!, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 33 [34]
 
Kirjoittaja Aihe: AS Roma 2022-2023 The Special One Season Two  (Luettu 95733 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KarPo, AS Roma


Vastaus #825 : 13.11.2022 klo 21:50:25

En tajua noita purkauksia. Itse näin peliä 70 min eteenpäin ja en muista koska olis edellisen kerran ollut yhtä taisteleva jengi. Aivan yhtä päätyä koko loppu ja tulihan se tasoitus sieltä. Toki Dybala dominoi melkoisesti, mutta hyvää tsemppiä muiltakin. Belottin kyrmyniska on kyllä ollut pettymys tässä vaiheessa kautta.

No jos et nähnyt suurinta osaa pelistä, eli ennen Dybalan mukaan tuloa, niin eipä mikään ihme ettet tajua ???
Meika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, TPS, Manual-FIFA


Vastaus #826 : 13.11.2022 klo 22:20:16

Minä taas olen ihmeissäni, että muut tajuavat nyt vasta pelilliset ongelmat. En ymmärrä miten tulokset sokaisevat jopa ammattilaisia sivuuttamaan pelilliset ongelmat. Taas kerran, kuten 100% vastaavista tapauksista, huonoa pelaamista lopulta seuraa surkeat tulokset. Hyvän alkukauden(tuloksellisesti) ansiosta ollaan saatu edes nykyinen pistemäärä. Oikeasti tuolla pelillä voisi olla helposti 10p vähemmän ja eurooppa liigan sijasta voitaisiin olla ägäcupissa.

Jose on niin kova narsisti ettei suostu myöntämään tehneensä virheitä eikä siksi voi taipua muuttamaan pelisysteemiä. Jose on kohdellut aikaisemmissakin seuroissa tehnyt pelaajista esimerkkejä kuten nyt Karsdorpista. Koska tuo tyyli on toiminut? En muista Josen toimineen noin menestysvuosina kun homma meni putkeen. Huonon menestyksen aikana taas Jose on toiminut juurikin näin ja tehnyt jostain muista syyllisiä.
Kukaan ei kiistä etteikö Jose ole tuonut näkyvyyttä ja katsojia Romalle, mutta se ei vain yksistään voi riittää. Ja pitääkö Josen kaltaisen valmentajan potkuille olla jotenkin painavammat syyt kuin joillekin Spalletille ym.? Mielestäni ei. Jos joukkueen johto tajuaa jalkapallosta yhtään mitään ja ovat vaataavia tilanteita seuroissa nähneet, niin 9/10 kerrasta nyt olisi aika vaihtaa valmentajaa. Joskus valmentajat saa homman vielä käännettyä, mutta kuten sanottu, Jose on tehnyt nämä täysin samat liikkeet(virheet) jo Manussa, Chelsessa ja Spursissa. On siis erittäin epätodennäköistä että homma tästä vielä kääntyisi.

Isoin ongelma ei ehkä ole pelkästään formaatio jonka ansiosta keskikenttä on täysin toimimaton. Ongelma on lähes hyökkäävien pelaajien täysin epäonnistunut roolitus ja yhteispelin puute. Esimerkiksi voisin ottaa lempipelaajani Zaniolon. Zaniololla on iso rooli hyökkäysten luomisessa ja Zaniolo hakeekin palloa usein alhaalta ja lähtee rynnimään munaravia päin puolustajia. 99,9% ajasta tämä ei toimi. Mielestäni Zaniolon oikeampi roolitus olisi vasempana laitahyökkääjä juoksemassa linjan taakse, keskittämässä ja tekemässä ristijuoksuja keskuskärjen kanssa. Tämä toki vaatisi keskiketälle kolme toisiaan tasapainottavaa pelaajaa ja oikeastaan wing backitkin olisivat turhia tässä tapauksessa.
Tämä pelaajien huono roolistus heijastuu muidenkin pelaajien pelaamiseen. Esim. viime kaudella kun Zalewski murtautui pelaavaan miehistöön Tammy ja muut hyökkäävät pelaajat tekivät paljon enemmän liikkeeitä vapaaseen tilaan boksissa. Tällä kaudella kun Zalewski nousee laidassa pallon kanssa, ei kukaan ole juoksemassa Zalea vastassa olevan pakin taakse mistään suunnasta. Tämä siis useimmiten, ei aina.

On uskomatonta, että ammattilaiset saa joukkueen pelaamaan näin paskasti. En näe suurta mahdollisuutta että Jose voisi vielä Romassa menestyä. Potkuihin en silti vielä usko. Mutta jos pelissä ei tauon jälkeen ole mitään uusia elementtejä, alan olla jo aika epäuskoinen tilanteesta. Mielenkiinnolla odotan mitä tulevaisuudessa tapahtuu.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KarPo, AS Roma


Vastaus #827 : 13.11.2022 klo 22:35:40

Ei kai kukaan pelillisiä ongelmia ole voinut olla tajuamatta, mutta on syytä antaa joukkueelle ja valmentajallekin aikaa tehdä muutoksia ja kehittyä. Kesän mercato oli sen verran toiveita herättävä.

Mutta niinhän se on, että tuolla on kentällä 10 uskonsa menettänyttä pelaajaa, ja Dybala. Kenkää Jose ei saa, mutta kevään jälkeen on valmentajan vaihduttava, jos tilanne ei muutu aivan oleellisesti. Karsdorpin tapaus on ilman muuta oire hyvin vakavista ongelmista joukkueen sisällä.

Yhtä pahasti oli usko mennä viimeksi Luis Enriquen aikaan.
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #828 : 13.11.2022 klo 23:13:12

En tajua noita purkauksia. Itse näin peliä 70 min eteenpäin
Hyvä kommentti Ylos

Potkujahan tuo valmentajan keskinkertaisuuden perikuva ei tule ihan hevillä samaan, eikä vähiten valtavan palkkionsa takia. Toki myös Roomassa painaa vaakakupissa status, ja yli kymmenen vuoden takainen tripla. Jose on jumala, jota ei saa haukkua. Onneksi tämä on kääntymässä, mitä nyt tänään olen lueskellut tifosien kommentteja Italian maalta.
Joselta muuten hyvät kommentit pelin jälkeen taas. Kuulemma kaikkien pitäisi miettiä mitä Roma olisi jos Dybala olisi ollut kunnossa koko kauden, ja tammy on sitä ja tätä. Itessä ei mitään vikaa. Tietenkään. Vanha mies ja täys narsisti. Ja paska valmentaja. Kansainvälistä huomiota se tuo, stadikat se täyttää, ja fiilistä se pukukoppiin tuo, mutta viimeisenä mainittu  on tässä viikon aikana tainnut mennä aika hienosti vituiksi. Tästä on tosi siisti jatkaa tauon jälkeen Tuoppi
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moraalinen mestari


Vastaus #829 : 14.11.2022 klo 10:22:51

Tuliko yllätyksenä mitä Jose tuo joukkueeseen hyvässä ja pahassa? Pienenä ekstrana tähän päälle tuli, että Roma oli ja saattaa olla edelleen vetovoimaisempi kuin vuosiin. Se voi olla, jopa Josen aikakauden merkittävin tapahtuma.
Mourinho on pääsääntöisesti aina pelannut tylsää palloa ja vaatinut tähtisikermää onnistuakseen. Romassa noista ei onnistu kun ensimmäinen.
Onnistumisiakin on. Pokaali kuin pokaali on Romassa iso asia, isoilta on otettu pisteitä ja nuoretkin ovat saaneet melko onnistuneesti tilaa (joskin pakon edessä). Mediassa (forumtotuutta lukuun ottamatta) Jose kääntää edelleen huomion itseensä ja epäolennaisuuksiin melko tehokkaasti. Pelin ongelmista ei mediassa hirveästi puhuta, Josesta kylläkin.

Pelissä on siitä huolimatta aika paljon pielessä.
Taktisesti käytettävistä olevasta materiaalista ei tunnu irtoavan mitään varianssia. Tämä näkyy Roman mittapuulla poikkeuksellisen kovan hyökkäyskaluston alisuorittamisena ja keskikentän pallollisen pelin puuttumisella.
Jose ei nähnyt Veretoutille käyttöä enää keväällä ja mies myytiin.
Mkhitaryan sai myös lähteä.
Syksyllä Jose jo lausui, että tilanne on tämä kun keskikentällä ei ole riittävästi leveyttä ja myyntejä oli pakko sieltä tehdä. Kummankin lähteminen oli perustelua ja käsittääkseni Jose oli päätöksenteossa riittävästi läsnä. Tyypillistä. Vaikka Ginin naaraaminen oli pienoinen ihme, niin silti keskikenttä olisi jäänyt varsin ohueksi. Ninja olisi taas vapaana, olisi viihteellisesti silkkaa pornoa Josen kanssa ennen eläköitymistään.  

Mikä on sitten pukukopintilanne?
Ulkoisesti hyvä. Pelaajat ovat pääosion jostain syystä aina halunneet Josen alaisuuteen ja useat siellä onnistuneet. Jos pettää valmentajan luottamuksen lentää melko tylysti pihalle. Ei mitään uutta.
Karsdorpin kohdalla epäurheilijamaisuus, asenneongelmat ja makean elämän houkutukset ovat olleet tiedossa. Karsdorp sai lähteä ja Josen mukaan pelaaja itse ja muu joukkue tietää syyt. Jos näin… niin mikäpä siinä. Muuta tuolta ei ainakaan virallisesti ole ulostihkunut. Jos kopissa onkin jotain ongelmia, niin melko hyvin joukkuekuri on pitänyt ja ketään ei ole isommin teurastettu. Väsynythän tuo joukkue on.

Milloin Jose saa lähteä? Ehkä aikaisintaan kun kaikki kilpailulliset tavoitteet ovat menetetty.
Silti Roman kehittymisen kannalta olisi erittäin tärkeää, että keväällä tulee jotain menestystä ja onnistumisia. Oli Josea tai ei. Realin ja Newcastlen kiinnostus ei ole jäänyt Joselta huomaamatta ja kummankaan tarjoukseen ei Roma tule vastaamaan.
Josen epäonnistuminen tulisi todennäköisesti suistamaan organisaation liian haastavaan tilanteeseen ja Friedkinien hienot ponnistelut saavat pahan kolauksen.
Toivon Joselle keväälle paljon onnistumista ja Romalle jatkuvuutta.
Mourinho peli ei minua pääosin ole koskaan viehättänyt, mutta toisaalta edellisen vuosikymmenen sekoiluakaan en kaipaa. Julkisuuskuva on kyllä Josella kieltämättä melko rock n’ roll.

Yksi Roma tärkein Ultraryhmä eli Fedayn osoitti edellisessä matsissa vahvasti tukensa Joselle ja koko joukkueelle.

Nyt on hyvä jäädä tauolle. Josella ja Pintolla on tosin työtä melkoisesti tehtävänä.  
« Viimeksi muokattu: 14.11.2022 klo 21:46:31 kirjoittanut Ticorexx »
geepistejeesus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, KuPS, AS Roma


Vastaus #830 : 14.11.2022 klo 10:46:51

Dybalan rooli on olla tämän joukkueen Isä, poika & pyhä henki. Joukkue syntyi uudestaan La Joyan tultua kentälle. Paulon läsnäolo tekee jo kanssapelaajista parempia. Toivotaan kevääksi paljon onnistuneita minuutteja koko porukalle. Minua ei sinällään kiinnosta peittääkö Dybalan hyvyys alleen Josen taktista köyhyyttä yms. niin kauan kuin peli-ilme on lähelläkään eilisen matsin viimeistä 20-minuuttista.

Vähän kateus heräsi nuoren ruotsalaisen kirmattua kentälle Roman peliasussa. Milloin suomalainen tekee saman? Belottia voisi varmaan alkaa työntämään jonnekin MLS:n suuntaan. Aivan kammottavaa tekemistä jonka kruunasi epäonnistunut pilkku.

Summa summarum, etenemme juoksuhiekassa. Tavoitteena on olla uppoamatta enempää. Paulo, tule ja vedä meidät kuivalle maalle! Kyllä tonne kentälle yksi Frattesi mahtuisi.
MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #831 : 14.11.2022 klo 13:57:37

Tuliko yllätyksenä mitä Jose tuo joukkueeseen hyvässä ja pahassa? Pienenä ekstrana tähän päälle tuli, että Roma oli ja saattaa olla edelleen vetovoimaisempi kuin vuosiin. Se voi olla, jopa Josen aikakauden merkittävin tapahtuma.
Mourinho on pääsääntöisesti aina pelannut tylsää palloa ja vaatinut tähtisikermää onnistuakseen. Romassa noista ei onnistu kun ensimmäinen.
Onnistumisiakin on. Pokaali kuin pokaali on Romassa iso asia, isoilta on otettu pisteitä ja nuoretkin ovat saaneet melko onnistuneesti tilaa (joskin pakon edessä). Mediassa (forumtotuutta lukuun ottamatta) Jose kääntää edelleen huomion itseensä ja epäolennaisuuksiin melko tehokkaasti. Pelin ongelmista ei mediassa hirveästi puhuta, Josesta kylläkin.

Pelissä on siitä huolimatta aika paljon pielessä.
Taktisesti käytettävistä olevasta materiaalista ei tunnu irtoavan mitään varianssia. Tämä näkyy Roman mittapuulla poikkeuksellisen kovan hyökkäyskaluston alisuorittamisena ja keskikentän pallollisen pelin puuttumisella.
Jose ei nähnyt Veretoutille käyttöä enää keväällä ja mies myytiin.
Mkhitaryan sai myös lähteä.
Syksyllä Jose jo lausui, että tilanne on tämä kun keskikentällä ei ole riittävästi leveyttä ja myyntejä oli pakko sieltä tehdä. Kummankin lähteminen oli perustelua ja käsittääkseni Jose oli päätöksenteossa riittävästi läsnä. Tyypillistä. Vaikka Ginin naaraaminen oli pienoinen ihme, niin silti keskikenttä olisi jäänyt varsin ohueksi. Ninja olisi taas vapaana, olisi viihteellisesti silkkaa pornoa Josen kanssa ennen eläköitymistään.  

Mikä on sitten pukukopintilanne?
Ulkoisesti hyvä. Pelaajat ovat pääosin jostain syystä aina halunneet Josen alaisuuteen ja useat siellä onnistuneet. Jos pettää valmentajan luottamuksen lentää melko tylysti pihalle. Ei mitään uutta.
Karsdorpin kohdalla epäurheilijamaisuus, asenneongelmat ja makean elämän houkutukset ovat olleet tiedossa. Karsdorp sai lähteä ja Josen mukaan pelaaja itse ja muu joukkue tietää syyt. Jos näin… niin mikäpä siinä. Muuta tuolta ei ainakaan virallisesti ole ulostihkunut. Jos kopissa onkin jotain ongelmia, niin melko hyvin joukkuekuri on pitänyt ja ketään ei ole isommin teurastettu. Väsynythän tuo joukkue on.


Hyvää räppiä, kuten eräällä kotimaisella Managerilla on tapana sanoa. Ekaa boldattua kuitenkin hiukan haastan.

Milan on tällä kaudella vielä kohtaamatta, mutta muilta "isoilta" Roma on saanut viidestä pelistä 4 pistettä (Inter = 3 p ja Juventus x 1 p). Viime kaudella joukkue voitti kahdesti Atalantan ja kertaalleen Lazion. Lisäksi Napolin kanssa tasattiin pisteet kahteen kertaan. Juvelta sekä milanolaisilta tuli turpaan molemmissa peleissä ja kauden ensimmäinen derby meni Lazion nimiin. Eli summa summarum, edelliskaudelta 12 pelistä pisteitä plakkariin 11 kpl. Kahden kauden saldo 17 ottelusta 15 pistettä -> 0,88 pistettä per ottelu. Ei mielestäni mitenkään mairitteleva määrä, vaikka Pinto haastattelussa muuta väittäisikin.

Pelin ongelmista mediaan annetut lausunnot ovat sen sijaan myös omasta mielestäni tarttumisen arvoisia. Nyt on toki case Karsdorp ollut otsikoissa ja Torino-pelin jälkeen muitakin kehotettiin itsekriittisyyteen, kenties aiheestakin. Mielenkiintoista on kuitenkin koko Mourinhon aikakauden ollut se, että aikalailla kaikki peleihin liittyvät haasteet on kuitattu mentaalipuolen asioina tai pelaajien tason riittämättömyytenä. Omiin silmiin ei ole tainnut osua yhtään otsikkoa, jossa Mourinho olisi purkanut (tai edes sivunnut) jotain toimimatonta pelin osa-aluetta taktiselta kannalta. Toki ymmärrän ilman muuta senkin puolen, että näitä ei hirveästi haluta julkisesti käsitellä, mutta pelin näyttäessä siltä kuin se näyttää, on mielestäni ihan aiheellista miettiä sitä, onko kokeneen portugalilaisen pelikirja enää tätä päivää. Harvoin annan painoarvoa Paolo Di Canion sanomisille, mutta yhdyn kyllä siinä hänen mielipiteeseensä, että Romalla ei oikein ole pelillistä identiteettiä. Ja nykypäivänä tätä on aika vaikea sanoa yhdestäkään menestyvästä joukkueesta.

Dybalasta Jose on kuitenkin saanut taas parhaan ulos - kuten on aiemminkin saanut vaikkapa Zlatanista ja Drogbasta. Giallorossin uudesta lempi argentiinalaisesta kirjoiteltiin medioissa viime kesänä paljon ja pohdittiin mm. sitä, onko fantasistoilla enää paikkaa modernissa futiksessa, jossa valmentajien äärimmilleen hiotut pelisysteemit jättävät vähän sijaa yksittäisten pelaajien luoville ratkaisuille. Esimerkiksi Mourinhon (ja Zlatanin) arkkivihollisen ja pelillisen ääripään, Pep Guardiolan, ajatuksia avattiin jokunen vuosi sitten brittiläisessä Fourfourtwo-lehdessä. Pep jakoi kenttäpuolikkaan muistaakseni 16 eri kokoiseen lohkoon ja oli äärimmäisen tarkkaa, milloin ja mihin yksittäiset pelaajat saivat pelin eri tilanteissa liikkua. Myös Thierry Henry on avannut suurelle yleisölle sitä, miten tarkasti Guardiola haluaa pelitapaansa toteutettavan: https://www.youtube.com/watch?v=YRk3wVJp8gI

Roman "yksilövetoinen” pelaaminen, kuten Klubin valmennustiimin Tuomas Silvennoinen asian Seinä kolmannelle -podcastissa kuvasi, antaa kuitenkin Dybalan kaltaisille luoville pallotaitureille mahdollisuuden toteuttaa itseään. Uskoisin tämän olevan iso tekijä siinä, että monet tähtipelaajat (etenkin huippuvuosina, kun myös tulosta tuli) ovat Mourinhon alaisuudessa viihtyneet. Tokihan poikkeuksiakin löytyy, mutta niin varmasti kaikilla valmentajilla, jotka suuriegoisten ammattiurheilijoiden ja heidän agenttiensa kanssa joutuvat toimimaan.

Kun puolitoista kautta on nyt vedetty Romassa (ja sitä ennen muualla) vanhalla kaavalla, en millään usko pelitavallisten puutteiden ratkeavan yhden MM-tauon aikana. Avainpelaajien tervehtyminen saattaa toki tuoda peliin lisää x-factoria ja hiukan parantaa pistesaalista, mutta mihinkään mahdottomaan eteenpäinmenoon en itse pysty millään Mourinhon alaisuudessa uskomaan. Se on harmi, sillä Serie A on tänä päivänä erittäin tasainen sarja ja Romalla on ollut Friedkinien aikana käytössään varsin hyvät resurssit joukkueen rakentamiseen. Esimerkiksi Napolissa ovat onnistuneet ilmeisen hyvin korvaamaan viime kausien tähtipelaajat.

Newcastlen uusi nousu kentän puolella kulminoituu niin vahvasti Eddie Hoween, että en millään usko heidän näillä tuloksilla vaihtavan kansansuosioon noussutta valmentajaa. Florentino Perez sen sijaan voisi arvostaa juuri tuota mainitsemaasi rock’n rollia ja Real Madrid on yksi niistä harvoista seuroista, joilla olisi varaa palkata Mou. Nykyisellään tämä olisi kuitenkin todennäköisesti tosiaan imagotappio Friedkineille, joten kovin nopeaan muutokseen kesken kauden en usko vaikka Barcelona Espanjassa pari pistettä edellä onkin.
« Viimeksi muokattu: 14.11.2022 klo 14:07:58 kirjoittanut MamboBob »
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #832 : 14.11.2022 klo 20:49:53

Aivan mahtava kirjoitus MamboBobilta ja melkein kaikesta voi olla samaa mieltä omalta osalta. Aamulla piti jo jaksaa mainita tuosta samasta hiukan erikoisesta kommentista liittyen noihin peleihin isoja vastaan (lomailu vei voiton), kun tältäkin kaudelta löytyy jo kolme kotitappiota Atalantaa, Napolia ja Laziota vastaan. Eikä tosiaan koko Josen aika yhteen pakettiin lyötynäkään mikään menestys ole isoja vastaan ollut vaikka toki parannusta Josen edeltäjään nähden on hiukan tainnut tulla tuon pistekeskiarvon osalta.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KarPo, AS Roma


Vastaus #833 : 15.11.2022 klo 16:56:59

Vähän sellainen pelko on, että jos (kun) Mourinho lähtee viimeistään keväällä, on Roma kusilaarin äärellä, kun valmentajia kartoitetaan. Tähän sirkukseen ei kovin moni varmasti edes halua tulla, vaikka olisi "projektia" tai "jälleenrakennusta" tiedossa väljemmälläkin budjetilla. Itse toivoisin nuorta ja nälkäistä valmentajaa ruoriin. Mutta vanhalla ja kylläisellä mennään...
geepistejeesus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, KuPS, AS Roma


Vastaus #834 : 15.11.2022 klo 18:04:11

Keväällä juhlitaan Eurooppa-liigan voittoa CR7 kanssa. Karsitaan roolia ja laitetaan ukko seisomaan ja tekemään sitä mitä osaa ja mitä ei näemmä muut Romassa osaa eli maaleja. Painajaisfantasia-kategorian luoma skenaario.

Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moraalinen mestari


Vastaus #835 : 15.11.2022 klo 18:50:07

Tammy vastas Josen haasteeseen hollantilaista paremmin. Lyhyesti: "parannan tekemistäni".
CR7 olisi kyllä melkoinen läppä tähän soppaan.
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #836 : 16.11.2022 klo 10:48:15

Vähän sellainen pelko on, että jos (kun) Mourinho lähtee viimeistään keväällä, on Roma kusilaarin äärellä, kun valmentajia kartoitetaan. Tähän sirkukseen ei kovin moni varmasti edes halua tulla, vaikka olisi "projektia" tai "jälleenrakennusta" tiedossa väljemmälläkin budjetilla. Itse toivoisin nuorta ja nälkäistä valmentajaa ruoriin. Mutta vanhalla ja kylläisellä mennään...
Tästä kyllä vähän eri mieltä. Suuntahan on oikeinkin lupaava Friedkinien johdolla ihan ruohonjuuritasolta jatkuvasti loppuunmyytyihin stadioneihin ja siihen, että on saatu seuraan houkuteltua Mourinhon, Dybalan, Wijnaldumin, Abrahamin yms. kaltaisia, isoja nimiä (kyllä Abrahamkin sellainen nuorena Valjubrittinä oli). Uusi stadionprojektikin on jälleen tulilla ja vaikka viimeksi meni kuten meni ja nytkin tulee olemaan haastavaa, niin Friedkinien toistaiseksi ammattimaisen toiminnan perusteella I want to believe.

Eli nähdäkseni Roman vetovoima on tällä hetkellä korkeimmillaan uskaltaisinko sanoa sitten 2000-luvun alun. Nyt kun Mourinhosta on saatu hyöty irti pelaajien houkuttelemisessa joukkueeseen, niin olisi oikein positiivista heivata harmaahapsinen mulkero penkin päästä ja tuoda sisään valmentaja, joka peluuttaisi hankittuja pelaajia heidän ominaisuuksiensa edellyttämällä tavalla.

Mitä curvaan ja heidän Mourinholle osoittamaansa tukeen tulee, niin, no, se voi muuttua nopeastikin. Roomassa arvostetaan sekä pelaajissa että valmentajissa usein teknisiä/taktisia ominaisuuksia enemmän mentaliteettia ja kyseisten henkilöiden yhteyttä päädyn kanssa - mistä nykyinenkin Mourinhon saama tuki pääosin kumpuaa - mutta myöskään tällainen jalkapallo ei ole sitä mitä Roomassa perinteisesti on haluttu nähdä ja tuulipuvut ovat jo alkaneet kahista Muoria vastaan.
« Viimeksi muokattu: 16.11.2022 klo 10:56:54 kirjoittanut Azzurri #5 »
Arrabbiata

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #837 : 16.11.2022 klo 15:42:39

Jos tässä nyt niin hassusti kävisi että Jose saisi lähteä ennen maaliskuuta niin kuka olisi forkan lemppari uudeksi "pitkäaikaiseksi" koutsiksi? Olettaen että tällä hetkellä työllistetyt muiden joukkueiden koutsit pitävät duuninsa eli ketä olisi edes vapaana?
H.Incandenza

Poissa Poissa


Vastaus #838 : 16.11.2022 klo 17:04:47

JOlettaen että tällä hetkellä työllistetyt muiden joukkueiden koutsit pitävät duuninsa eli ketä olisi edes vapaana?

Thomas Tuchel?
Boscaiolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I Lupi


Vastaus #839 : 16.11.2022 klo 17:09:48

Jos tässä nyt niin hassusti kävisi että Jose saisi lähteä ennen maaliskuuta niin kuka olisi forkan lemppari uudeksi "pitkäaikaiseksi" koutsiksi? Olettaen että tällä hetkellä työllistetyt muiden joukkueiden koutsit pitävät duuninsa eli ketä olisi edes vapaana?

Marcelo Bielsa puolentoistakauden sopimuksella
Maalipyssy

Poissa Poissa


Vastaus #840 : 16.11.2022 klo 18:28:36

Jose lähtee ennen kesää vain siinä tapauksessa, että haluaa itse lähteä. Syön hatullisen, jos jotain muuta tapahtuisi. En usko, että lähtee ensi kesänäkään. Taidan olla nyt aika yksin ajatukseni kanssa, että annetaan nyt aikaa se kolme vuotta, josta taidettiin paljon projektin alussa puhua. Tämä sekoilu vaatii vähintään kolme vuotta jatkuvutta, jotta edes jotain tuloksia voidaan odottaa.

Viime kausi päättyi pyttyyn pitkästä aikaa. Tähän kauteen oli mielestäni perustellusti positiivinen viba... Siis kun siihen lähdettiin. Lento myös kesti aikansa, kun huonoilla suorituksilla kammettiin topparien puskuilla 1-0 voittoja. Tässä vaiheessa Gini oli jo poissa ja sitten loukkaantui Dybala. Nämä kaksi pois ja joukkue on yllättävän surkea, mutta toisaalta voisi jopa lähteä miettimään muutaman pelaajan kohdalla, mitä ihmettä on tapahtunut - ja näillä on iso vaikutus peliin.

1. Tammy. Jos olisi tehnyt samalla prosentilla kuin viime kaudella, näyttäisi maalisarake erilaiselta. Samalla näyttäisi Roman sarjasijoitus.

2. Pellegrini. Ilmeisesti pelannut koko kauden jonkinlaisen vamman kanssa. Muuta en keksi.

3. Zaniolo. Hienoa ravia, mutta - siis - mistään ei saa sisään. Ei oikein edes sinne päin.

4. Laitalinkit tms. Kukaan ei ole tasollaan - ei lähelläkään.

5. Kk-keskusta. Ilman Giniä hukassa, koska käytännössä samanlaisia dieseleitä täynnä. Camara on - todella - köyhän kaverin Gini. Pelaako Kharja vielä?

6. Belotti. En edes jaksa kirjoittaa... Oliko sitten iso ankka pienessä lammessa? Nyt on hukassa ja yössä. Mikään ei toimi.

Muuten sitten mennään aika omalla tasolla ja se taso on sellainen serie a -keskikasti.

En usko, että tässä vaiheessa valmentajan vaihtaminen olisi avain mihinkään parempaan. Enkä todellakaan ole Josen fani - ollut ikinä. Katsotaan nyt rauhassa, mitä tuosta syntyy, vai syntyykö mitään.
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KarPo, AS Roma


Vastaus #841 : 16.11.2022 klo 21:20:36

Viime kausi päättyi pyttyyn pitkästä aikaa.

Pyttyynhän tämäkin on päättymässä. En minäkään usko, että Jose ennen kauden päättymistä ainakaan lähtee. Mutta kyllä tältä kaudelta on ihan turha odottaa yhtään mitään enää.
Maalipyssy

Poissa Poissa


Vastaus #842 : 17.11.2022 klo 19:05:05

Pyttyynhän tämäkin on päättymässä. En minäkään usko, että Jose ennen kauden päättymistä ainakaan lähtee. Mutta kyllä tältä kaudelta on ihan turha odottaa yhtään mitään enää.

Ei tää vielä ole pytyssä. Gini ja Dybala kuntoon, niin taas kairataan armottomalla puolustustaistelulla 1-0 voittoja! Pallo pyörii toppareiden kesken 50 minuuttia pelistä ja yksi roiskasu osuu oikeaan jalkaan ja pallo maaliin. Voisiko Gini jopa tuoda mahdollisuuden tehdä jotain muuta?
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #843 : 20.11.2022 klo 16:01:46

Davide on tulossa kotiin:

https://romapress.net/sassuolos-davide-frattesi-pushes-for-roma-return-roma-is-everything-for-me/

Tulisihan siinä roppakaupalla keskikentälle dynamiikkaa.
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #844 : 20.11.2022 klo 16:41:07

Asiallista puhetta kaverilta ja tuollaisen mentaliteetin omaavia pelaajia kun saat rinkiin sen 4-6 kappaletta niin se vetää muidenkin osalta vaatimustasoa ylöspäin.

Toki sitten vastapainoksi tuollaisilla pelaajilla paineet voivat kasvaa liian isoksi ja lopulta johtaa vain painolastin kasvamiseen, kun asiat eivät mene niinkuin strömsössä (ja harvoinpa ne esim. Romassa menevät).
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #845 : 28.11.2022 klo 13:45:23

Tusina-japsit hoonaa tällä kertaa harkkapelissä. Hyvältä näyttää!
ASR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #846 : 28.11.2022 klo 16:44:41

Tusina-japsit hoonaa tällä kertaa harkkapelissä. Hyvältä näyttää!
Niinpä. Matsia en ehtinyt väijyä, mutta lopussa saatiin sentään tasuri! MM-höntsiä katsoessa on paljon tullut mieleen Mourinhon futis. Paljolti passiivista varovaista peruuttelua ja pallonsiirtelyä luottaen siihen, että muutaman yksilön huippusuoritukset ratkaisevat ottelut. Ja yleisin murtautumismalli on vaaraton keskitys laidalta.

MM-kisoissa tuon ymmärtää, joukkueet ovat olleet suunnilleen viikon yhdessä ennen kisojen alkua. Seurajoukkueelta sen sijaan tuota on mahdotonta ymmärtää.

Mourinho on tuonut paljon hyvää ja samalla valtavasti uskottavuutta Friedkinien projektille. Tällaista hypeä ei ole tainnut olla sitten edellisen Scudetton. Se pitäisi kuitenkin nyt pystyä myös kääntämään pelillisiksi onnistumisiksi. Myös ja ennen kaikkea sarjassa. Ja sarjassa pärjää vain laadukasta futista pelaamalla. Siihen Roma ei ole Mourinhon aikana kyennyt ja itse kovin toivoisin muutoksia valmennusportaaseen ensi kesänä. Todennäköisesti ainut skenaario muutoksille on joko täysin poskelleen mennyt kevätkausi tai jonkin suurseuran vastustamaton tarjous. Toivotaan jälkimmäistä.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #847 : 01.12.2022 klo 18:07:59

Tammyn ei kestä Josen koulua ja ensi kesäksi pitkäkoipea viedään huhuissa kovaa takaisin saarille.

Odriozolan tourage on käynyt Trigoriassa juttelemassa työpaikasta Slickyn ollessa edelleen määrittelemättömässä psyykkisessä tilassa.

Dybala on saanut huilata jalkojaan kuntoon, mikä on seuralle varsin mukava homma. Gini liittyy Portugalin leirille harjoitusvahvuuteen, mutta myös uutta keskikenttää haetaan varmaan sitten Frattesin muodossa.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #848 : 06.12.2022 klo 18:04:11

https://romapress.net/mourinho-ponders-switching-to-four-man-defense/

Halleluja!
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: o2,5 ja BTTS. Tasapelistä miinuspisteitä.


Vastaus #849 : 07.12.2022 klo 13:56:09

Jos tässä nyt niin hassusti kävisi että Jose saisi lähteä ennen maaliskuuta niin kuka olisi forkan lemppari uudeksi "pitkäaikaiseksi" koutsiksi? Olettaen että tällä hetkellä työllistetyt muiden joukkueiden koutsit pitävät duuninsa eli ketä olisi edes vapaana?

No Zeman tietenkin. Ainakin siihen asti, että DDR on valmis tehtävään.

 
Sivuja: 1 ... 33 [34]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa