FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.04.2024 klo 21:20:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 156
 
Kirjoittaja Aihe: Liverpool F.C. 2022/2023  (Luettu 561463 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Dagger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Apollo, Hyps,FC TPS, LFC


Vastaus #25 : 02.08.2022 klo 21:56:39

Jotalle, avaukselle ja tuleville pokaaleille Ylos
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 03.08.2022 klo 10:09:37

Nunezin kohdalla pitää muistaa myös, että Klopp on puhunut miehen pystyvän pelaamaan myös laidalla, toki varmasti tulee pelaamaan suurimman osan keskellä. Esimerkiksi jos Firmino pelaa elämänsä peliä niin Nunez voidaan vaihtaa esim Diaziin. Mielenkiintoista nähdä sitten kun Jotakin tulee kuntoon, että kuinka pelipaikat jakautuvat. Jota ottaa varmasti paikkansa Diazin kanssa laidalla, mutta voi pelata myös keskellä missä on mielestäni pool uransa parhaat pelit pelannut. Pelaa toki maajoukkueessa laidalla joten ei sekään tuntematon paikka miehelle ole. Tuo 5 vaihtoa tuo toki mahdollisuuden antaa kaikille peliaikaa, mutta nuo vaihdotkin pitää kuitenkin tehdä harkiten jos kentälläolijat pelaavat hyvin ja peli on tiukka niin kannattaa miettiä tarkkaan missä vaiheessa kannattaa vaihtaa vai kannattaako ollenkaan.
Muodostelma 4231 on varmasti mahdollinen jossa Firmino/Carvalho olisi kymppipaikalla ja Jota/Nunez sitten kärjessä


Nousijajoukkueilla on aina alkukaudesta suurin yllätysmahdollisuus kun kenenkää joukkueen peli ei ole vielä parhaalla mahdollisella tasolla. Vielä kotipeli joten lähtökohtaisesti lauantaista ei tule mikään helppo peli. Aikainen maali auttaisi ja rauhoittaisi vähän kotiyleisön hurmosta.

Tässä oli hyviä ja kiinnostavia pointteja. Darwin pelasi Portugalissa toisinaan vasemmalla ja oli esimerkiksi Liverpoolia kiusatessaan muistaakseni ja nähdäkseni vaarallinen kun tuli nimenomaan vasemmalta ja vähän syvemmältä tilanteisiin. Harkkakaudella on kuitenkin ollut Liverpoolissa yksinomaan keskellä ja vieläpä melko perinteisessä ysiroolissa juosten vahvasti pystyyn käytännössä joka hyökkäyksessä. Klopp on tainnut perinteisen ysin paluusta jutellakin haastatteluissa. Huomattavaa on myös muuten Guardiolan suunnitelma Hålandin kanssa. Tuskin taipuu Norjan Andy Carrollkaan vasemmaksi inverted-valewingbackiksi.. Mutta Kloppin systeemeissä on hyvin usein (ja varmasti varsin oikein) nähty, että muutokset ovat hitaita ja huomaamattomia. Oikeastihan Liverpool on nykyään monessa mielessä jonkun parhaiden aikojen Parsseloonan veroinen pallonhallintajengi Klopp-twistillä. Mutta silti aika moni jauhaa edelleen Buvacin aikojen gegenpressistä jne.. Muutos ei tullut yhdessä yössä eikä kerralla rysäyttäen. Monesti tämä näyttäytyy kärsimättömämmille sitten myös "munattomuutena".

Ennustelisin, että lienee tosiaan varsin mahdollista, että Darwin on tällä kaudella vähintään jonkin verran vasemmalla ja harkkakaudella nähtyjä kokeiluja ei ihan täysimääräisesti toteuteta koko aikaa. Toki Darwinin ominaisuudet varmaan sanelevat tietysti myös miehen roolista. Ei ole oletettavasti Manen kaltainen räjähtävä ohittelija, joten laidalla pelatessaankin ajautunee keskelle ja maalipaikoille, eikä half speisseihin hakemaan palloa jalkaan. Yksi aika keskeinen juttu Darwinin kanssa lienee myös pääpeli ja muukin perinteinen boxipelaaminen kokoonpanoon piirretystä pelipaikasta riippumatta. Kuten tiedetään, Trent on hyvä keskittämään. Mutta Liverpoolin perinteisen kaavan boxipelaaminen ei ole kenties ollut vahvinta mahdollista, joten Darwinilta varmaan odotetaan esimerkiksi 50-50 pääpallojen voittoa boxissa. Toinen kiintoisa juttu ovat pystyynjuoksut keskeltä. Voi siis olla, että tätä Klopp ei lähde kaikissa otteluissa ihan täysillä toteuttamaan tuosta munattomuudestaan johtuen. Mutta Liverpoolin keskikentältä löytynee jonkin verran kykyä ja tendenssiä pelata lyhempiä syöttöjä juoksuun linjan taakse, mutta ei oikein juoksijoita. Eritoten Firmino nyt ei ainakaan pystyyn mene. Joten voi olla, että jos yhtään natsaa, niin vaikka Keita-Darwin voisi olla korvan taakse laitettava kombinaatio keskeltä tullessa.

Jotan paras paikka on myös kiinnostava keskustelu. Mun mielestä se pelaa parhaiten kun saa leikata sisään vasemmalta. Mutta ei kuitenkaan Darwinin tapaan kykene sieltä ohittelemaan, joten rooli jäänee Liverpoolin systeemissä vähän vajaaksi ja on ehkä sitten sikäli kokonaisuutena hyödyllisempi keskellä. Mutta Jota ei myöskään ole erityisen hyvä pitämään palloa tai kääntymään 30-40 metriä maalista, mikä asettaa rajoja keskellä pelaamiselle. Eniten siitä saadaan irti jopa jossain mielessä aika perinteisessä poacherin roolissa sikäli, että tulee vähän syvemmältä tai sitten muuten vaan boxiin pelattuihin palloihin ja tekee tuhoja aika läheltä ja vähillä kosketuksilla. Pääpelaajana Jota on myös erinomainen, mutta ei tietenkään voita 50-50:siä jotain murskaajatopparia vastaan. Voisi ehkä miettiä, että Jota ja Darwin ovat rooliltaan Liverpoolissa jatkossa kenties vähän samanlaisiakin. Kumpikaan ei täysin istu tutuksi tulleeseen yläkolmikon pelityyliin, mutta pystyvät tuomaan paljon lisää. Ja toki myös tiettyjä rajoitteita varsinkin pelinrakenteluun. Ja todettava on sekin, että loppuviimeksi tietysti aina rooli on keskeisin, eikä siis paperille piirrelty positio. Esimerkiksi Salah on oikeana laiturina todellisuudessa ihan puhdas hyökkääjä, jonka ainoa todellinen homma pallollisena on antaa ratkaiseva syöttö tai laukaus. Esimerkiksi Manella taas oli Liverpoolissa ollessaan muitakin hommia.

Salahiin liittyen luin taannoin aika kiinnostavan taktisen jutun siitä, että kun jalkapallo on huipputasolla varsin pitkään perustunut pallollisten tilojen ylimiehittämiseen (eli käytännössä kenttä on ollut valkkujen päässä täynnä kuvitteellisia höynärinkejä), jutun kirjoittaja, jota en enää nimeltä muista, aprikoi kuitenkin että osa huippukoutseista saattaisi jatkossa satsata enemmän 1v1:sten tai jopa alivoimatilanteiden voittamiseen. Ja oletettavasti tästä syntyneisiin murtotilanteisiin, jossa maalintekosektorilla olisi sitten ylivoima. Salah voisi olla tässä mielessä kiintoisa. Laitetaan se painimaan laidallaan yksin vaikka kolmea vastaan (jos ja kun vastustaja sitä tuplaa tai triplaa) ja kun jokusen näistä tilanteista voittaa, on sitten kolme vihulaista poissa pelistä ja keskellä tilaa. Voi olla, että Liverpool on Salahin kanssa tätä jo jonkin verran toteuttanutkin. Samoin tätä ideaa voisi toteuttaa myös keskustassa perinteisellä voimahyökkääjäpelillä. Liverpoolissa vaikka Darwinin kanssa. Toteuttaminen vaatii tietysti kenties vähän suoraviivaisempaa pallon liikuttelua, jotta saadaan noista 1v1:sistä suuri osa vihulaiselle huonoon balanssiin jne. Cityä vastaan jäi mieleen, että kaikki maalit taisivat tulla lähellä maalia tehtyjen vähän pidempien puolenvaihtojen jälkeen. Tällä ei haettu esimerkiksi kombinaatiopelaamista boxin sisään, vaan nimenomaan lähinnä Salahille noita 1v1-paikkoja. Kaikkiaan kiinnostava nähdä, mitä on Kloppin ja Lijndersin aivoriihessä tälle kaudelle suunniteltu. Ja mitä onkin, voi olla että me ei sitä heti edes huomata.  
« Viimeksi muokattu: 03.08.2022 klo 10:25:58 kirjoittanut Pesso »
Done

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #27 : 03.08.2022 klo 18:04:09

Brasilian media yhdistää taas Santosin Marcos Leonardon liverpooliin. Leonardo yhdistettiin jo aiemmin kesällä pooliin kun joku tv-kommentaattori mainitsi pelaajan siirtyvän tulevaisuudessa liverpooliin. Keskushyökkääjästä kyse, mutta pituus 174 joten tuskin hankittaisiin pääpalloja voittamaan. Brassit ovat kuitenkin yleensä enemmän näppäriä jaloistaan ja Leonardo paukuttanut ihan hyvin maaleja. Olisiko tässä sitten tulevaisuudessa Firminon korvaaja? Brassien mukaan liverpool olisi tekemässä tarjousta "very soon".
Ilmeisesti 50milj. pitäisi pulittaa jos ei saada neuvoteltua hintaa alemmas.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #28 : 03.08.2022 klo 18:20:51

Ei Liverpool kyllä hanki enää ketään suoraan brasseista ainakaan 50 miljoonan hintalapulla.
lapustinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HIFK


Vastaus #29 : 03.08.2022 klo 18:23:40

Jotalle, avaukselle ja tuleville pokaaleille Ylos

Tähän sama ja topikki seurantaan.
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 03.08.2022 klo 20:45:40

Ei Liverpool kyllä hanki enää ketään suoraan brasseista ainakaan 50 miljoonan hintalapulla.

En tiedä mihin tarkalleen viittaat, mutta ainakin työlupa on brexitin jälkeen brasseille jopa helpompi saada kuin ennen. Ja kyllähän euroopan isotkin välillä sieltä suoraankin hankiskelevat. En usko, että tuossa mitään isompaa on. Mutta kaipa se mahdollista on..
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #31 : 03.08.2022 klo 22:51:47

Coates taitaa olla ainut pelaaja, jonka Liverpool on hankkinut Etelä-Amerikasta suoraan ykkösjengiin. Pitaluga ja Allan sitten junnuihin.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 03.08.2022 klo 22:59:08

Coates taitaa olla ainut pelaaja, jonka Liverpool on hankkinut Etelä-Amerikasta suoraan ykkösjengiin. Pitaluga ja Allan sitten junnuihin.

Lucas Leiva, Diego Cavalieri, Emiliano Insua, Sebastian Leto ja Gabriel Paletta tulivat myös suoraan Etelä-Amerikasta. Toki edellisten omistajien aikaan ja viime vuosina Liverpool ei ole tuolta juuri pelaajia hankkinut.
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 04.08.2022 klo 10:56:14

Coates taitaa olla ainut pelaaja, jonka Liverpool on hankkinut Etelä-Amerikasta suoraan ykkösjengiin. Pitaluga ja Allan sitten junnuihin.

Lucas Leiva, Diego Cavalieri, Emiliano Insua, Sebastian Leto ja Gabriel Paletta tulivat myös suoraan Etelä-Amerikasta. Toki edellisten omistajien aikaan ja viime vuosina Liverpool ei ole tuolta juuri pelaajia hankkinut.

Jep. On se tosiaan näin. Tuo on oikeastaan (taas yksi) jännä juttu kaikkiaan. Kun tokihan noita kannattaisi tuolta roudata rahtilaivallinen vaikka joka vuosi ennen kuin pitää maksaa 100 miljoonaa jollekin seuralle porttukalissa. Mutta draaman kaari on kuitenkin useimmiten jo vuosikymmeniä ollut, että menevät ensin vähän pienempiin seuroihin ja sitten sieltä etiäppäin jos lento riittää. Muutamat ihan selkeät superlupaukset ovat toki siirtyneet suoraan. Vaikkapa nyt Gabriel Jesus Cityyn ja Vini jr. Realiin. Ja tietysti erilaisia poikkeuksiakin aina on.

Liverpool etsii tunnetusti yleensä markkinoilta "virhettä", jotta siis saataisiin hyvä pelaaja arvoaan halvemmalla erinäisistä syistä. Salah lienee kaikkien aikojen parhaita esimerkkejä futiksen moneyballista. Eritoten Wardin tulon myötä on nyt tunnetusti siivottu Portugalia Etelä-Amerikan huippupelaajista, joten kenties jopa suora linja voisi olla seuraava askel? Tulisi varmaan kysymykseen lähinnä, jos olisi tosiaan joku suhteellisen päivänselvä superlupaus. Ajat myös muuttuvat ja tulevaisuudessa moni brassiliigan pelaajakin lienee jo melkoisen valmis euroliigoihin suoraan. Erityisen halvallakaan sieltä ei ole pelaajia saanut ainakaan Neymarin jälkeen. Ei ole tosiaan kuulunut Liverpoolin tapoihin hankkia pelaajia suoraan vaikka Brasiliasta, mutta voisi se jatkossa oikean pelaajan kohdalla olla ihan kiintoisa ratkaisu. Yksi homma tässä voi olla sekin, että kenties Liverpool ja sen valmentajat eivät ole olleet näille pelaajille itselleen erityisen kiinnostava vaihtoehto vaikka Guardiolan tai Real Madridin sijaan. Nyt seurassa on aika laajakin etelä-amerikkalaisten osasto ja seura ja manageri lienevät pallon tunnetuimpia.
Rewert

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool, Suomen maajoukkue, FC YPA (rip) ja JJK


Vastaus #34 : 04.08.2022 klo 17:25:39

Joku kesä takaperin Talles Magnoa huudettiin suoraan brasseista Liverpooliin. Sittemmin MLSään siirtynyt kohtuu kookas laituri on taikonut 21 otatukseen 5 maalia ja antanut 6 maalisyöttöä. Tuolloin toki puhuttiin maksimissaan 20 miljoonan miehestä, pikemminkin <10mil.
Done

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #35 : 04.08.2022 klo 20:11:40

Konate on omien sanojensa mukaan jonkin aikaa pois, mutta ei liian kauaa.

Joneskin taitaa olla muutaman viikon ainakin sivussa.

Lisäksi poissaolijoita lauantaina ovat varmaankin Tsimikas joka ei ole treenannut. Keita vähän kysymysmerkki vielä, koska sairastellut.
Alisson on sentään palannut treeneihin joten eiköhän ole lauantaina tolppien välissä.

Onneksi tässä ihan alkukaudesta ei ole niin tiuhaan pelejä. Lauantain jälkeen seuraava peli(jos ei lasketa treenipeliä villaa vastaan) on vasta reilun viikon päästä maanantaina.
Dagger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Apollo, Hyps,FC TPS, LFC


Vastaus #36 : 04.08.2022 klo 20:51:28

Konate on omien sanojensa mukaan jonkin aikaa pois, mutta ei liian kauan.
Eikä muutenkaan olisi aloittanut, täytyy vain toivoa että Matip (The Great) pysyy ehjänä.
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #37 : 04.08.2022 klo 20:57:31

Eikä muutenkaan olisi aloittanut, täytyy vain toivoa että Matip (The Great) pysyy ehjänä.

Onhan siellä vielä Gomez joka voi pelata ihan yhtä hyvin. Yllättävän kova kilpailu on kyllä toppariosastolla!
potQball

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 04.08.2022 klo 23:25:47

Onhan siellä vielä Gomez joka voi pelata ihan yhtä hyvin. Yllättävän kova kilpailu on kyllä toppariosastolla!
Gomez ei ole tainnut loukin jälkeen pelata hyvin paitsi laitapakkina.
McManaman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #39 : 05.08.2022 klo 08:51:48

Gomez ei ole tainnut loukin jälkeen pelata hyvin paitsi laitapakkina.

Minulta ainakin löytyy luottoa, että jos Gomez laitetaan Virgilin viereen pelaamaan, niin vanha formi löytyy nopeasti.
EdgarD

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Klousaa tyylillä!


Vastaus #40 : 05.08.2022 klo 09:04:13

Gomez ei ole tainnut loukin jälkeen pelata hyvin paitsi laitapakkina.

Muistaakseni pelasi keskellä jossain näistä tämän kesän harkkapeleistä. Oli vieläpä VVD:n paikalla.
SG8

Paikalla Paikalla


Vastaus #41 : 05.08.2022 klo 09:13:04

Muistaakseni pelasi keskellä jossain näistä tämän kesän harkkapeleistä. Oli vieläpä VVD:n paikalla.

Mutta ei se kyllä hyvin pelannut, ainakaan tuossa viimeisessä pelissä Konaten kanssa.
Boston Reynard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaakon kovimmat


Vastaus #42 : 05.08.2022 klo 10:38:17

Eihän harkkapeleistä, joihin CS myös lukeutuu, voi tehdä mitään johtopäätöksiä ;)
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 05.08.2022 klo 11:07:00

Gomez on kenties vähän mysteerinenkin tapaus. Tuli seuraan superlupauksena ja on kyllä kaikkiaan ottanut hienosti paikkansa moneen muuhun vastaavaan hankintaan nähden. Hinta taisi aikoinaan olla vain 3,5 miljoona puntaa. Eli onnistunut hankinta on ollut ehdottomasti kyseessä. Paras jaksonsa tuli tunnetusti kaudella 18/19 Virgilin kanssa. Tällöin Gomez taisi lähtökohtaisesti olla Matipin takana nokkimisjärjestyksessä, mutta nousi kamerunilaisen loukkien myötä avaukseen ja piti paikkansa oikeutetusti. Yhtenä keskeisenä tekijänä lienee ollut sekin, että VVD ja Gomez tulivat hyvin toimeen keskenään myös kentän ulkopuolella. Mutta tietysti tuo kausi yleisesti ottaen oli Virgililtä ihan suvereeni näytös, mikä varmasti vaikutti koko linjan pelaamiseen. Gomez kuitenkin hoiti hommansa ja enemmänkin. Tuon kauden jälkeen erinäiset epäonnekkaat ja vähän omituisetkin loukkaantumiset ovat vieneet terän ja mahdollisuudet pelata.

Gomez on ehdottomasti riittävän hyvä pelaaja Liverpooliin, kuten on nähty. Mutta toisaalta sitä koskien on ehkä vähän perinteistä lädilisääkin nähty arvioissa. Vaatii ensinnäkin vierelleen itseään "paremman" ja dominoivamman topparin. Harkkakausi on harkkakausi, mutta siellä nähdyt koomailut eivät mielestäni ole Gomezille täysin vieraita olleet tosipeleissäkään. Gomez on ehkä tavallaan ollut yksi Liverpoolin nousun isoista hyötyjistä sikäli, että kenties sitä ei kovin moni CL-voittaja olisi mitenkään automaationa työllistänyt. Tai siis että Gomez olisi jengiä tälle tasolle merkittävästi ollut panoksellaan nostamassa. Jos nyt vertaa vaikka siihen, kuinka paljon parempi "paketti" Konate esimerkiksi on. Mutta kuten todettua, kyllä Gomez varmaan paikkansa täyttää, jos kentälle enemmän tällä kaudella pääsee. Ja oikpana se tarjoaa myös ihan kiinnostavan vaihtoehdon välillä. Ei ole salaisuus, että allekirjoittanutta välillä (varmaan todellisuudessa väärin perustein) vähän vi*uttaa Trentin ottama/annettu rooli, jossa ottaa koko ajan palloa itselleen keskustassa tai nykyään jopa kärjessä ja roiskii välillä minne sattuu. Gomez pelaa perinteisemmin ja se kenties toimii välillä paremmin.
keveli

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 05.08.2022 klo 11:41:29

Gomezin pitkä jatkosopimus oli itselleni kyllä erittäin miellyttävä ja vähän yllättäväkin uutinen. Olin vähän peloissani siitä että hän saattaisi haikailla peliajan perässä muihin maisemiin ja lähtö olisi ollut Poolille paha juttu, koska Matip ja ehkä Konatekin ovat osoittaneet loukkaantumisherkkyytensä, jolloin ei voisi millään turvautua vain kolmeen toppariin ringissä. Olisi ollut hyvin vaikeaa hankkia nelostopparin rooliin ketään Gomezin tasoista kaveria tilalle.

Tuosta jatkosopimuksesta tuli itselleni heti mieleen että tässä katsotaan jo pidemmälle tulevaisuuteen, eli tulevaisuuden topparipari Konate-Gomez ajatuksissa. Toki Van Dijkilla ja Matipilla lienee vielä useampia pelivuosia huipputasolla jäljellä, mutta väistämättömästi jossain vaiheessa Konaten ja Gomezin peliaika tulee lisääntymään em. kaksikon, toki ennen kaikkea Matipin, kustannuksella.

Tosin harjoitusotteluissa, joissa Konate ja Gomez taisivat kahdessakin pelissä pelata yhdessä, tuo topparipari ei vielä vakuuttanut. Tuosta viimeisestä pelistä en toki vetäisi suuria johtopäätöksiä kun laitapakkeina pelasivat aivan junnupakit, joista toisen virheestä tuli ensimmäinen takaiskumaali ja toisen virheestä toinen, ja edessä keskikentällä taisivat olla Bajcetic, Morton ja Milner.

Tuntuu kyllä tosiaan että Van Dijkin vierellä kuka tahansa toppari on nostanut tasoaan ja näyttänyt ehkä omaa absoluuttista tasoaan paremmalta. Vaikka epäilen kyllä olisiko Ozan Kabak vakuuttanut siinäkään...
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 05.08.2022 klo 13:45:29

En tiedä mihin tarkalleen viittaat, mutta ainakin työlupa on brexitin jälkeen brasseille jopa helpompi saada kuin ennen. Ja kyllähän euroopan isotkin välillä sieltä suoraankin hankiskelevat. En usko, että tuossa mitään isompaa on. Mutta kaipa se mahdollista on..

Suoraa Brasiliasta hankkiminen on etenkin Valioliigassa ollut todella hankalaa, koska pelitapa, tempo ja tietysti yleisesti kulttuuri ovat aika lailla erilaisia. Pääsääntöisestihän nämä brassit kiertävät Portugalin ja/tai Espanjan kautta, jolloin saavat aikaa sopeutua eurooppalaiseen jalkapalloon ja kulttuuriin.
naumanen

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 05.08.2022 klo 22:04:11

Avauksesta kiitokset ja kohti uutta kautta! Tuoppi
Done

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #47 : 06.08.2022 klo 12:04:44

Parin tunnin päästä mennään! Avaus suurella todennäköisyydellä: Alisson,TAA,Matip,VVD,Robbo,Fabinho,Hendo,Thiago,Salah,Firmino,Diaz

Poissa: Konate,Jones,Tsimikas,Jota,Ox ja Kelleher. Keitalla taisi olla eilen ensimmäinen terve päivä joten tuskin löytyy edes penkiltä.

Nousijajoukkue ja kotipeli joten takki auki ei ainakaan pidä tänään lähteä. Toiveissa avausjaksolla se 1-2 maalia ja toisella jaksolla sitten Nunez tulee vielä lyömään homman pakettiin.

Taitaa tuo huominen treenipeli vähän turha kun minuutteja tarvitsevat kakkosmiehistö on suurimmalta osin saikulla. Toki siellä saa esim. Elliot, Carvalho ja Gomez kolmikko ainakin minuutteja, mutta muut taitavatkin sitten olla junnuja. Gomez-seppo varmaan topparipari ja Elliot-Carvalho pari sitten yläkolmikossa.

Konaten loukkaantumisen takia Phillips on ilmeisesti jäämässä seuraan ainakin vielä tässä ikkunassa.
sond

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: liverpool


Vastaus #48 : 06.08.2022 klo 12:28:52

Iso kiitos avaukselle, very nice.
Done

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #49 : 06.08.2022 klo 16:29:03

Olipahan paskaa koko pelin. Paskahan alkoi jo heti ensimmäisestä minuutista kun Trentin syöttö/purku mikälie yritys olikaan jää ekaan mieheen ja siintä Fulham melkein iski heti. Kauhean vaikeaa saada palloa omille ja syötöt aivan täyttä kuraa. Toki kaikki kunnia Fulhamille joka oli hyvä, mutta olihan pool nyt kaukana parhaastaan.

Nunezia vaan seuraavaan peliin suoraan avaukseen.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 156
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa