FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.03.2023 klo 10:28:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 8 [9] 10 11
 
Kirjoittaja Aihe: FC Bayern München 2022-23 - Nagelsmann und die Jungs mit Mané  (Luettu 40713 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #200 : 20.02.2023 klo 13:39:55

Müller-keskustelu jaksaa hymyilyttää näin ulkoapäin. Miehen vaihtaminen punaisen kortin jälkeen oli vähintäänkin looginen ratkaisu, mutta kun Bayern meni häviämään, niin Nagelsmann saa ratkaisusta korvilleen bulevardimedioissa. Mielenkiintoista nähdä, miten Nagelsmann selviää tuossa myllyssä lähiviikkoina, sillä puhtaan taktiikoiden valinnan lisäksi Bayernin kaltaisessa seurassa melkein tärkeämpi taito on pitää tähdet tyytyväisinä ja hoitaa siinä samassa myös politikointi. Jälkimmäisissä auttaa toki kummasti tulokset, Müllerin vaihtaminen on paljon suurempi ongelma, mikäli pistesarake näyttää nollaa ottelun jälkeen.
ActionJackson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK + filmaajat


Vastaus #201 : 20.02.2023 klo 14:44:32

No loogista ja loogista. Müller oli kuitenkin kapteeni ja kun esim. Gnabry ei varsinaisesti ihan parhaita hetkiään kentällä juuri nyt koe ja Gravenberchin lisäarvo on ollut melkoinen arvoitus, niin olisi tuolla aika selkeitä vaihtoehtoja ollut. Mitään suurta vastaiskupeliä tuossa ei kuitenkaan lähdetty pelaamaan.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #202 : 22.02.2023 klo 12:00:36

Müller-keskustelu jaksaa hymyilyttää näin ulkoapäin. Miehen vaihtaminen punaisen kortin jälkeen oli vähintäänkin looginen ratkaisu, mutta kun Bayern meni häviämään, niin Nagelsmann saa ratkaisusta korvilleen bulevardimedioissa. Mielenkiintoista nähdä, miten Nagelsmann selviää tuossa myllyssä lähiviikkoina, sillä puhtaan taktiikoiden valinnan lisäksi Bayernin kaltaisessa seurassa melkein tärkeämpi taito on pitää tähdet tyytyväisinä ja hoitaa siinä samassa myös politikointi. Jälkimmäisissä auttaa toki kummasti tulokset, Müllerin vaihtaminen on paljon suurempi ongelma, mikäli pistesarake näyttää nollaa ottelun jälkeen.

Tietysti Nagelsmannilla on kovat paineet, koko ajan, mutta työstä saatava korvauskin sen mukainen.

Tulokset ratkaisevat, kuten sanoit (vähän eri sanoilla), mutta kyllä niiden tietysti pitääkin ratkaista. Bayernissa ei tosin aina ole helppoa sittenkään, kuten tiedämme. Vaativa pesti valmentajalle, mutta myös iso mahdollisuus uralla.

Suurseuroilssa pitää onnistua koko ajan, eivätkä menneet saavutukset paljoa auta. Klopp on Liverpoolissa myös suurennuslasin alla, vaikka on tuonut isoja voittoja seuralle. Valmentaja on yhtä ”hyvä” kuin käynnissä oleva kausi.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #203 : 04.03.2023 klo 22:37:47

Stuttgartista tuli vieraissa 2-1 voitto. Puoliväliin toista puoliaikaa näytti helpolta rutiinisuoritukselta, mutta 2-0 tilanteessa Nagelsmann vaihtoi nopeahkoon tahtiin puolet joukkueesta ja peli meni sekaisin. Stuttgart sai kavennettua 1-2:een ja sen jälkeenkin vielä tilanteita.

Nagelsmann on tehnyt samalla tavalla ennenkin, samalla tuloksella, mutta ei näköjään ole ottanut opikseen. Tietysti hän haluaa antaa peliaikaa mahdollisimman monelle, mutta sen voi tehdä paremminkin. Nyt toki tuli voitto, joka oli tavoite luonnollisesti, mutta tapa, jolla se tuli, ei vakuuttanut.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #204 : 09.03.2023 klo 08:24:04

Bayernin onnistui lopulta tuurilla ja taidolla pitää PSG:n supertähdet varsin näkymättöminä kahdessa ottelussa ja jatkopaikka irtosi selkeällä 3-0 yhteistuloksella. Varsinkin eilisen ottelun toinen puoliaika oli vakuuttavaa dominointia molemmissa päissä kenttää.

Ottelun alkupuolella Sommer lähti kerran seikkailemaan maaliltaan, mutta de Ligt pelasti maaliviivalta. Joitakin hyviä tilanteita nimekäs vastustaja sai, mutta lopulta niitä tuli toisella puoliajalla Bayernillekin, melkeinpä liukuhihnalta. Pari kertaa pallo saatiin maaliin hyväksytysti ja kerran tuomittiin VAR:in avulla paitsioksi.

Kokonaisuutena Bayern oli parempi joukkue ja nimenomaan pelasi organisoidusti joukkueena, kun PSG yritti lähinnä pitkiä palloja Mbappelle. Bayern puolusti kuitenkin mallikkaasti koko miehistön voimalla eikä Messille ja kumppaneille annettu aikaa pallollisena.

Matsin jälkeen lähinnä Ramos käyttäytyi suurpelaajan tavoin ja kierteli kiittämässä vastustajia ja omia faneja, muut häipyivät vähin äänin koppiin, Messi mukaanluettuna.
Jääpoiju

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #205 : 09.03.2023 klo 09:47:11

Ainakin omaan silmään näytti siltä, että ekalla puoliajalla oli PSG:llä parempia paikkoja, PSG oli aktiivisempi prässäämään joka puolella kenttää ja Bayern oli vaikeuksissa. Tällaisen prässin seurauksena Sommerkin seikkaili neuermaisesti pallon kanssa rankkarialueella kolmen PSG:n pelaajan keskelle ja menetti siinä pallon. Tyhjä maali PSG:llä, mutta de Ligt oli ennakoinut ja liukumalla maaliviivalle pelasti maalin.

Toisenkin varman maalin de Ligt pelasti, kun Messi (?) kuljettamaan lähelle maalia tolpan puolella, mutta etutolppaa piti deLigt ja pallo ei mennyt maaliin.

Mitä pidemmälle päästiin, sitä enemmän Bayernkin alkoi käyttämään voimaa ja laittamaan kova kovaa vasten, mutta silti osin ratkaisut etenkin pallollisena olivat hermostuneen näköisiä ja tuli pallonmenetyksiä helpolla.

Etenkin Messiä otettiin kovaa eikä tuomari viheltänyt jokaisesta hipaisusta -> alkoi varmasti viedä peli-iloa Messiltä ja muiltakin PSG:n starboilta.

Ekan puoliajan jälkeen tuntui siltä, että PSG voi vielä hyvin voittaa.

Toisella puoliajalla Bayernin peli oli rennompaa ja sujuvampaa, kun taas PSG:llä tuntui mehu tai motivaatio loppuvan, kun ei huippupakoista mennyt sisään ja "jätkät lyö oikeesti".

Ensimmäinen hylätty maali paitsiona olisi mun mielestä voitu hyväksyä, ja taas se ensimmäinen hyväksytty maali, niin tuli mieleeni että qatarissa olisi varmasti keksitty rike ennen maalia ja sekin hylätty. Onneksi maaleja tehtiin vielä lisää ja "pystyi taas hengittämään" kotisohvalla.

Vaihdosta kentälle tulleista Sané ei oikein vakuuttanut. Muni ainakin kolme tilannetta, joista olisi voinut "helpolla" tehdä maalin tai ainakin kovan maalipaikan.

Kentällä olleista Kimmich pelasi vahvasti, samoin Goretzka etenkin puolustussuuntaan. Stanisic oli loistava ottaen huomioon pelikunnon. Loppua kohden myös Müller pääsi paremmin näkyville kun alkoi tulla tiloja PSG:n ryhmityksessä.

Ehkä PSG:llä vain loppui mehut?
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #206 : 09.03.2023 klo 10:09:31

Hyvää analyysia Jääpoijulta. Tuohon on helppo yhtyä.

Se Choupon hylätty maali oli tulkintakysymys. Joku tuomari olisi hyväksynyt, joku toinen ei. Pallo meni suoraan maaliin kuitenkin, ilman, että Donnarumma pystyi tekemään mitään, eli ei Müller vaikuttanut minusta peliin, mutta toisaalta hyväksyn myös tehdyn ratkaisun. Tuomari hoiti hommansa kokonaisuutena varsin hyvin. Ei mennyt kalasteluyrityksiin, mm. Mbappen heittäytymiseen Bayernin maalin tuntumassa. Tilanne oli nolo, siinä ei ollut minkäänlaista kosketusta. Kortin olisi toki voinut antaa näyttelemisestä.

Jännitys ottelun voittajasta alkoi lientyä tosiaan vasta toisen puoliajan puolivälissä. Loppu oli täydellistä Bayernin hallintaa, maaleja olisi pitänyt paikoista tehdä vielä pari lisää. PSG alistui, eikä oikein jaksanut enää yrittää (oliko bensa tosiaan lopussa?)
, vaikka Ramos koitti tsempata joukkuettaan hienosti. Hän oli minusta PSG:n paras pelaaja ottelussa.

Nagelsmann onnistui viimeinkin saamaan joukkuepuolustuksen toimivaksi. Se on ollut tähän asti minusta hänen suurin heikkoutensa. Kimmich oli loistava, mutta se ei kai ole uutinen. Sen sijaan Stanisicin esitys oli huikea, hänen tilanteensa huomioiden. Upamecano pelasi luotettavasti ja de Ligt oli fantastinen. Kun lisäksi hyökkääjiä myöten puolustettiin joka puolella kenttää, eikä annettu aikaa pallolliselle, oli lopputulos jotain sellaista, jota olen kaivannut jo pitkään, oikeastaan koko Nagelsmannin valmentajakauden.
00250

Paikalla Paikalla


Vastaus #207 : 09.03.2023 klo 10:14:50

Hyvä peli Bayernilta oli ja tie finaaliin on avattuna.  

Mbappé osattiin puolustaa hyvin, eikä päässyt juoksemaan karkuun ja Messiltä vietiin pelihalut parilla kovalla taklauksella (joskus aiemminkin nähty näitä, että vähän runtua Messille vieraskentällä näissä jatkopeleissä, ja pelihalut pois).  Muu joukkue onkin sitten keskitason La Liga / Ligue 1 -jyriä pl. Donnarumma, Ramos, Marquinhos, Hakimi ja Verratti (jolla oli eilen vaikea ilta).
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #208 : 09.03.2023 klo 12:08:34

Mielestäni kaikki 7 alinta pelaajaa pelasivat loistavasti. Ok, Sommer mokas sen yhden tilanteen mutta muutoin erinomaista tekemistä. De Ligtin pelistä tuli puolustussuuntaan prime-Boateng mieleen. Pelinavaukset toki eivät vielä samaa luokkaa. Suurin yllätys oli Goretzka, jonka moni oli jo tuominnut pitkän poissaolon jälkeen menetetyksi tapaukseksi.

Yläpään pelaajista Müller jaksaa yllättää. Aina itsekin menen siihen halpaan, että ei siitä mihinkään enää ole ja eilen sitten todella solidi peli minkä kruunasi riisto Verrattin jalasta. Sane toki mokaili mestoja mutta asenne on todella kohdallaan. Loppua kohti myös parani. Kyllä se vielä tuosta voi lähteä.

Paitsiovihellys eli ekan maalin hylky musta ok vaikkakin jossain toisessa matsissa olisi voinut mennä läpi. Tuomari muuten veti mielestäni kauden suorituksen, antaisin eine "glatte 1" hänelle.

Napoli, Rellu ja ehkä City olisi mukava välttää seuraavassa vaiheessa, muista ei niin väliä.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #209 : 11.03.2023 klo 13:36:25

Loistavan Mestareiden Liigaottelun PSG:tä vastaan keskiviikkoiltana pelanneen Bayernin vastustaja BuLi:ssa on tänään Augsburg.

Onko CL-krapulaa? Nähdäänkö kierrätystä?

Tämä ottelutahti on nykyään järjetön, jos on ns. kaikissa kilpailuissa mukana. Näkisin, että tänään on pakko antaa lepoa muutamille avainpelaajille, jo siksikin, että vältyttäisiin loukkaantumisilta. Pian nähdään mitä Nagelsmann on ajatellut.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #210 : 11.03.2023 klo 15:38:10

Oikein arvasin. Peräti 5 pelaajaa on vaihtunut keskiviikon PSG-pelin avauksesta, vaikka toki suurin osa heistä nähtiin tuon ottelun loppuhetkillä kentällä. Liigan kärjessä on kuitenkin sen verran tasaista, että ihan junnuja ei ole varaa peluuttaa. Penkiltä heitä tosin yksi (Tel) löytyy.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #211 : 15.03.2023 klo 00:27:14

FC Bayern München teki uuden ennätyksen voittaessaan PSG;n viime viikolla. Seura eteni 8 parhaan joukkoon jo 21. kerran, johon ei ole mikään muu seura kyennyt.
Balla

Poissa Poissa


Vastaus #212 : 15.03.2023 klo 08:27:17

FC Bayern München teki uuden ennätyksen voittaessaan PSG;n viime viikolla. Seura eteni 8 parhaan joukkoon jo 21. kerran, johon ei ole mikään muu seura kyennyt.

Siinä on vuosia 7 enemmän, kuin eilen Chämppärissä kunniakkaasti edustaneella Dead Bullilla perustamisesta.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #213 : 17.03.2023 klo 17:04:14

Bayern saa vastaansa Manchester Cityn UCL:n neljännesvälierissä. Realin ohella ehkä vaikein mahdollinen vastustaja, mutta toki toimii toisinkin päin.

Alunperin ajattelin, kun Neuer loukkaantui, että siinä meni mahkut Mestareiden Liigan huippumenestykseen, mutta saapa nähdä.
Jääpoiju

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #214 : 17.03.2023 klo 18:09:24

Uskomatonta ettei näissä voi käydä tuuria.
Effenberg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bayern München


Vastaus #215 : 17.03.2023 klo 19:49:10

Itselläni ainakin olli City toiveissa Ylos Cityä ei olla pudotuspeleissä kohdattu koskaan, ja nyt ei ainakaan pitäisi tulla bussia vastaan, joten kaksi viihdyttävää ottelua varmasti tarjolla.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #216 : 17.03.2023 klo 23:30:28

Itselläni ainakin olli City toiveissa Ylos Cityä ei olla pudotuspeleissä kohdattu koskaan, ja nyt ei ainakaan pitäisi tulla bussia vastaan, joten kaksi viihdyttävää ottelua varmasti tarjolla.

Joo, etukäteen ajatellen hyvin mielenkiintoinen ottelupari.
Jääpoiju

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #217 : 19.03.2023 klo 10:24:00

Bayernin salaisia taktiikoita vuodettu kopista ja Nagelsmann on tuohtunut.

https://m.sportbild.bild.de/video/clip/sportbild-inhalt/bayern-muenchen-geheime-taktik-zettel-live-enthuellt-83238608,pAi=true.sportMobile.html

Tulee mieleen myös ns. false flag-juttu tästä. Mutta onko Cancelo myyrä sittenkin? Pep vetänyt hörökorvapokaalin metsästämisen nextille levelille?
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #218 : 19.03.2023 klo 20:45:38

Bayernin salaisia taktiikoita vuodettu kopista ja Nagelsmann on tuohtunut.

https://m.sportbild.bild.de/video/clip/sportbild-inhalt/bayern-muenchen-geheime-taktik-zettel-live-enthuellt-83238608,pAi=true.sportMobile.html

Tulee mieleen myös ns. false flag-juttu tästä. Mutta onko Cancelo myyrä sittenkin? Pep vetänyt hörökorvapokaalin metsästämisen nextille levelille?

Kova olisi juoni, jos näin olisi, kuten kyselit. :D

                              **

Leverkusenin vieraana tuli tappio 1-2 tänään. Tämä tarkoittaa, että Dortmund ampaisi yhden pisteen turvin sarjakärkeen ja Bayern on nyt takaa-ajajana.

Pelissä saatiin muutama harva paikka ja Kusen tykitti pilkulta kaksi maalia. Pilkkuja katseltiin videolta pitkään, mutta oikein ne menivät. Bayern oli väsyneen oloinen ja pelasi heikon pelin. Alonso, vanha Bayern-pelaaja, vei taktisesti Nagelsmannia selvästi ja ottelu oli vaikea alusta loppuun. Kalle Rummenigge ei turhaan kehunut Xavia.

Liekö noilla kehuilla muutakin ajatusta takana tuleviin valmennuskuvioihin? :D

Hauska oli nähdä entiset joukkuekaverit Müller ja Alonso kaulailemassa matsin jälkeen ja tietysti Luken hyvät torjunnat muutaman kerran.
Leijona33

Poissa Poissa


Vastaus #219 : 23.03.2023 klo 23:14:11

Bild ja Fabrizio Romano uutisoi että Nagelsman on saanut potkut.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #220 : 23.03.2023 klo 23:16:00

Mitä helvettiä?
Münchner Kindl

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Sparta München


Vastaus #221 : 23.03.2023 klo 23:18:30

Kyllä näyttäisi totta olevan. Tuchel ilmeisesti tilalle...
Münchner Kindl

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Sparta München


Vastaus #222 : 23.03.2023 klo 23:20:50

https://www.focus.de/sport/fussball/tuchel-als-nachfolger-fc-bayern-denkt-ernsthaft-ueber-nagelsmann-rauswurf-nach_id_189150109.html

Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Stabil bleiben, Oppa! Mach's gut, Erich!


Vastaus #223 : 23.03.2023 klo 23:29:25

In dubio pro altgedientespieler. Bayernin vanha luotettava pukukoppikulttuuri nosti taas päätään ja muutaman profiloituneemman hessun masinoimana taas yksi luotsi saatiin kammettua sivuun. Tässä vaiheessa kiinnostaisi lähinnä, oliko Kimmichkin aloitteellinen vai mentiinkö yhä sukellusmestarin ja reklamaatiokäden viitoittamaa polkua.

Ei kannata Tuchelillekaan kauhean kauaskantoista visiittiä ennustaa.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #224 : 24.03.2023 klo 00:16:26

Nopea ja jossain määrin yllättävä siirto, antaa Nagelsmannille kenkää. Tiedä sitten mitä uutta Tuchel tuo peliin. No, pian se kaiketi nähdään.

Valmentajapestit eivät toki ole ikuisia missään seurassa. Pep oli sopimuskautensa loppuun ja muutama muukin on ollut, mutta enemmän he poikkeuksia ovat.

Edit. Virallinen vahvistus vielä puuttuu seuralta, mutta se saataneen pian.

 
Sivuja: 1 ... 8 [9] 10 11
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa