FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.03.2023 klo 01:19:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2021/23 - Diamonds Never Made a Lady  (Luettu 10561 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #125 : 18.02.2023 klo 19:38:35

Vaikeaa tulee olemaan, kun tosiaan Schmid nyt sitten yrittää hoitaa myös puolustushommat oikealla laidalla. I have my doubts. Penkki on kovin ohut, vain Pieper, jonka olisin ottanut avariin, Phillip ja varauksin Buchanan ovat kunnon vaihtoehtoja. Lohipaidoille Ylos Auf geht's Werder Bremen Ylos
« Viimeksi muokattu: 18.02.2023 klo 20:12:40 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #126 : 25.02.2023 klo 15:33:38

Ei yhtään kommenttia viikkoon tänne ( lienee ennätys), ymmärrettävää kyllä, sillä niin ohipeli oli tuo viimeviikkoinen. Lücken sanoin "puuttui rohkeus ja palo", lisäksi haukkui erit. keskikentän pystyyn. Syystä, vaikka hyvinhän Bankfurt prässäsi. Nyt on uusi päivä ja vastassa BuLin heikoin vierasjoukkue Bochum, tuo Ruhrin hissijoukkue, jonka muistan kyllä tuottaneen harmaita hiuksia meille jo 2000- luvun huippukaudellakin. Bussia, Manndeckungia ja torpedohyökkäyksiä, voima standardeissa, mutta yleensä vain fanaattisella kotistadionilla. Viime viikon flegmaattisen esityksen jälkeen nyt on herättävä ja asiaa auttaa hieman, että Bittencourt palaa kentälle ja ottaa (ainakin minusta) pahasti epäonnistuneen Schmidin paikan oikealla laidalla, koska Weiser on edelleen toipilaana ( suuri ongelma, ainakin minusta). Myös Groß palannee kutoseksi ja tähän peliin sen hänelle suon, vastassa ei ole Bellinghameja vaan fyysistä vääntöä. Gruev(kin) petti viimeksi liian varovaisella taaksepäin pelillään, mistä Lücke syystä valitti. Stage lienee avarissa, koska fyysinen kuitenkin. Kumpi oikealla ylhäällä ja avainroolissa Lücken näkökulmasta, Schmid vai Schmidt, minä kallistunjälkimmäiseen, paljon taitavampi vaikka flegmaattisempi. Voisi myös vetää standardeja, joissa Ducksch on ollut surkea yhtä onnistunutta vaparia (vai kesitystä) lukuunottamatta. Buchanania toivoisin Jungin paikalle, mutta ei tule ja eiköhän tuo Duckschkin taas avaa. Stark pelikiellossa ja pulustuslinjaan nousee Pieper (sopii näihin vääntöihin).

Tänään on pakko tulla näyttöjä pelikyvystä kahden tappion jälkeen. Nyt on kyse yli kuuden pisteen pelistä ja häviöllä ilmoittaudumme putoamistaistoon (vaikka veli VP ei tätä retoriikkaa edes ymmärrä ;)) Keli optimaalinen +4 ja aurinko paistaa ( Sonnenbrilleillä siis). Tänään ei tunnelmaa puutu, toivottavasti pojat uskaltautuvat Bochumin fyysiseen vääntöön, muuten voi käydä huonosti. Taitotasossa emme jää jälkeen.
Kämpfen und siegen, auf geht's Werder Bremen Ylos
« Viimeksi muokattu: 25.02.2023 klo 15:36:08 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #127 : 25.02.2023 klo 16:30:17

Avaus odotettu, valitettavasti Schmid anstatt Schmidt. Auf geht's Ylos
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #128 : 25.02.2023 klo 17:31:55Schmidt siellä keskikentällä palloilee ja Schmid penkillä. Muuten kelpaa, mutta Großin tilalle Gruev.
Eikä tässä nyt mitään putoamishöpinöitä kannata nostaa esiin, paniikkipuheita moiset.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #129 : 25.02.2023 klo 17:36:12

Joo, ilokseni tuolla viheriöllä se Schmidt palloilee ;)
« Viimeksi muokattu: 26.02.2023 klo 12:27:31 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #130 : 25.02.2023 klo 17:36:48

Gruevin lisäksi tänään olisi mieluummin nähnyt Buchananin täysin päin vittua vetäneen Jungin tilalla.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #131 : 26.02.2023 klo 17:30:56

Varsin miellyttävä olotila täällä aurinkoisessa Bremenissä Bellini-lounaan jälkeen, taisi siinä pari Chiantiakin oheen mennä. Tänään ei pyöräillä, vaan nautitaan vielä jälkikäteen vihdoinkin tasapainoisesti omilla vahvuuksilla vedetystä matsista. Ei huippuluokkaa, mutta luotettavaa tekemistä, jossa pääosissa olivat (ainakin minut ja veli straiterin yllättäen) Jung ja Schmidt, joka lunastaa avaripaikkaansa matsi matsin jälkeen. Lücke jälleen vahvana leaderinä ja komean avausmaalin tekijänä (tuli jotenkin Pizza mieleen ;)). Ehkä se on niin, että kun vastustajan pelinopeus on vain kohtuullista tai peräti hidasta Werda kyllä
homman hoitaa, mutta sitten nopeampia ja muutenkin dynaamisempia (a'la Doofmund ja ehkä myös Bankfurt)  vastaan keskikentän staattisuus, luovuuden puute ja osin myös pelokkuus (Gruev) korostuu. Toisin kuin vielä vuosi sitten alhaalla pelaavat bussit eivät enää näytä olevan samanlaisia esteitä kuin ennen, koska erit. Lückellä tehot kohdallaan. Seuraavaksi aina vittumainen limapussi-Augsburg, mutta hyvällä pelikurilla toki tuokin on hoidettavissa. Tasapelikin siitä hyvin riittää ja sitten tulee Weser-stadionille "hurraa"- Neverkusen, se sopinee kuin nyrkki silmään meille, jos vain Lücke on kehissä (viides kortti on näet lähellä). Mukavaa sunnuntaiehtoota kaikille Werderaneille ja muillekin forkkatyypeille. Kohta Unionin rautaisille vankkureille Ylos
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #132 : 01.03.2023 klo 10:14:29

Hieno ura päättymässä. Kielin suuri poika Fin Bartels alias Forkan "Silver Surfer" päättää keväällä n. 500 ammattilaispeliä käsittävän uransa Kielissä, Hansa Rostockissa, St. Paulissa ja Werdassa. Suurkiitos hienoista maaleista ja syötöistä, Fin, ja anteeksi, että joskus myös Chancentodiksi kutsuimme ;). Hieno mies.
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #133 : 03.03.2023 klo 10:07:22

Silver Surferille aina Ylos Hieno mies, hieno ura.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #134 : 04.03.2023 klo 14:22:12

Tänään sitten Puppenkiste vieraissa. Kokoonpano on hieman vajaa, kun pitkäaikaispotilaiden lisäksi sivussa ovat myös Stark ja Buchanan. Lisäksi Veljko on ilmeisesti puolikuntoinen ja Weiser palasi vasta viikolla treeneihin.

Syksyn pelistä jäi sen verran hampaankoloon, että nyt olisi revanssin paikka. Lisäksi sarjapaikan uusimisen kannalta kolme pistettä olisi kiva lisä pottiin.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #135 : 04.03.2023 klo 16:47:03

Aika pahalta näyttää tuo avaustilanne, kun sekä Stark, Veljko että erit. Weiser puuttuvat. Jälkimmäinen toki penkillä. Eli puolustusketju tänään Jung- Friedl- Groß-Pieper- Bittencourt. Kutosena Gruev (tänään rohkeammin eteenpäin kuin Frankfurtissa, bitte), sitten Schmidt ja Stage ja kärjessä rumat linnut. Tuo "ekelige Puppenkiste" olisi nyt vaan voitettava, mieluimmin rupisella rankkarilla kiilusilmää vastaan :). Auf geht's Werder Ylos
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #136 : 12.03.2023 klo 18:30:18

Kovin kapealla kaaderilla tänäänkin mennään, kun sairastuneita ovat Friedl, Groß, Schmid ja tuoreena tapauksena Bittencourt. Toisaalta Stark, Veljko ja Weiser palaavat avariin. Penkille ei jää juurikaan ketään, mutta avari kuitenkin aika lailla ok. Kohta kohti Klönschnackia, auf geht's Werder Ylos Kämpfen und siegen Ylos
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #137 : 17.03.2023 klo 18:50:19

Ja tänään vastassa Gladi ja mielessä vielä syksyn komea 5-1 kotivoitto. Toisaalta, vastassa taas pirun Stindl sekä sairausaalto, joka sen kun jyllää ja viimeisin tieto kertoo, että Pavekin liittyy Bittencourtin, Großin ja Friedlin seuraksi, lisäksi Veljkoa vaivaa pohje eli alakerta menee taas uusiksi. Oma veikkaukseni on nyt Zetti; Buchanan- Jung- Stark- Pieper - Weiser; Gruev- Schmidt- Stage- die häßlichen Vögel. Schmid on takaisin penkillä eikä siellä oikein muita sitten olekaan, kun Phillip kostautui siksi, miksi saattoi odottaakin eli nollaksi. Auf geht's Werder!  Kämpfen und siegen Ylos
Ps. Itse hommasin vihdoinkin Werder- leiman käsivarteen, vieköön edes se Werdan tänään voittoon.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #138 : 17.03.2023 klo 21:32:14

Chiarodialle avausdebyytti, muuten mennään odotetusti. Penkillä uusin superjunnu Leon Opitz.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #139 : 17.03.2023 klo 21:39:45

Ei ole Buchanan Wernerin suosiossa, kun ei nytkään avariin mahtunut. Junnulle Ylos
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #140 : 17.03.2023 klo 22:09:34Taitaa olla kovempi hyppykuppa liikkeellä kun ukkoja puuttuu toista viikkoa putkeen.
No nyt nähdään miten Chiarodia pärjää avauksesta lähtien, ei ole helppoa kun Jung on vieressä vasemmalla. Opitzista ei näköhavaintoja kentältä, mutta kuvan perusteella parturillensa voisi olla asiaa.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #141 : 18.03.2023 klo 14:55:11

Sehän meni paremmin kuin etukäteen oli odotuksissa. Molemmissa takaiskuissa kammottavia virheitä ja hyökkäys oli hieman tukkoista mutta silti piste mukaan. Zetti veti oikein hyvin, Chiarodia näytti jännittävän mutta selvisi kuitenkin kohtuupuhtain paperein. Schmidt todella vaisu, Stagen viimeisissä ratkaisuissa helvetisti parannettavaa.

Edelleen on saumat olemassa, että säilymiseen vaadittavat neljä pistettä saadaan raavittua kasaan pääsiäisen aikoihin ja loppukausi voitaisiin vetää ilman sen suurempia paineita.

 
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa