FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.10.2022 klo 15:32:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Futissuomi.fi, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Kirjoittaja Aihe: Juventus Football Club 2022/2023 -  (Luettu 18957 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
bella bambina

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 31.08.2022 klo 23:40:00

Kaudesta voisi vielä saada irti jotain jos Allegri heitetään nopeasti vittuun tuolta. Tätä huonommin ei kyllä kukaan voi pelata. Siis Veikkausliiga jengit saa luotua enemmän paikkoja pelitilanteilla mitä tää allegrin ripulipallo.

Jos miettii niin huonommin ei voisi uudella koutsilla ainakaan mennä. Jos mennään Allegrilla loppuu asti ei päästä edes mesuliigaan tulevaksi kaudeksi. Ja siitä kyllä alkaisi isompi alamäki
« Viimeksi muokattu: 31.08.2022 klo 23:42:31 kirjoittanut bella bambina »
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #51 : 01.09.2022 klo 21:43:38

Ei se nyt niin huono esitys ollut, parempaan suuntaan on menty kun nyt tehtiin useampi maali, ja paikkojakin oli sentään kymmenkunta, eikä päästetty maalia siihen päälle. Toki vastassa oli Spezia.. Launtaina sitten nähdään Artemio Franchilla onko parannusta edelleen odotettavissa vai onko homma vielä ihan sekaisin. 16/17 kaudellakin alku oli kankeaa suorittamista ja peli surkeaa vaikka voittoja otettiinkin rutiinilla. Silloin sarjan muut isot antoivat paljon köyttä sille ettei mestaruus karannut käsistä. Vuoden vaihteessa Allegri tekikin taktisia muutoksia ja löysi oikean avauksen jolla pelattiin koko kevät kausi hyvää jalkapalloa ja mentiin isokorvaisessakin finaalin asti.

Eniten kiinnostaa miten tuo keskikenttä tulee muotoutumaan kauden edetessä. Locatelli on näyttänyt nyt vähän huonolta. Rabiotin surffailut kaikki tietävät, mutta viime pelissä olikin sitten todella hyvä. Miretti tuonut selkeästi uutta kentälle ja vaikka oli vähän vaikea peli Speziaa vastaan, niin varmisti voiton kuitenkin ja hän tarvitsee pelejä, jotta nuita heikkouksia saadaan karsittua pelistä pois.

Nyt tosiaan Paredes tuli sisään ja ihan höntsäilyä ollut miehen viimeiset vuodet. Vähän peliaikaa eikä missään isossa roolissa ole pelannut. Pariisin yöelämää ja höntsäilyä niin ei vakuuta itseä. Ja toivotaan ettei todellakaan kävele avaukseen vaan kokemuksen tuomilla meriiteillä. Vaikka Paredesia aikoinaan registan roolissa kehuttiinki ja hyvästä syöttöpelistä, niin ansaita se pitää. Pitihän sen Arthurinki olla avain tähän, mutta eipä seisonut. Brassia muuten viedään Pooliin lainalle. Toivotaan että lähtee, tervemenoa eikä tule ikävä.
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Agnelli, Allegrin aisankannattaja.


Vastaus #52 : 01.09.2022 klo 22:10:02Eniten kiinnostaa miten tuo keskikenttä tulee muotoutumaan kauden edetessä. Locatelli on näyttänyt nyt vähän huonolta...

Nyt tosiaan Paredes tuli sisään ja ihan höntsäilyä ollut miehen viimeiset vuodet. Vähän peliaikaa eikä missään isossa roolissa ole pelannut. Pariisin yöelämää ja höntsäilyä niin ei vakuuta itseä. Ja toivotaan ettei todellakaan kävele avaukseen vaan kokemuksen tuomilla meriiteillä. Vaikka Paredesia aikoinaan registan roolissa kehuttiinki ja hyvästä syöttöpelistä, niin ansaita se pitää. Pitihän sen Arthurinki olla avain tähän, mutta eipä seisonut.

Itse näkisin, että Paredesin naarauksen paras anti on se, että nyt Locatelli pääsee ylemmäs kentälle, pois registan roolista, ja pääsee korjamaan uransa laskevaa suuntaa. Koko keskikentän käyrä voi osoittaa vain ylöspäin, niin pohjamudista lähdetään.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #53 : 02.09.2022 klo 13:00:30

Itse näkisin, että Paredesin naarauksen paras anti on se, että nyt Locatelli pääsee ylemmäs kentälle, pois registan roolista, ja pääsee korjamaan uransa laskevaa suuntaa. Koko keskikentän käyrä voi osoittaa vain ylöspäin, niin pohjamudista lähdetään.
Allegri ymmärtää keskikentän jalkapallosta noin yhtä paljon kuin sokea porsas hopeisista moottoripyöristä, eikä keskikentän tilanne tule parantumaan, kun Masa on ruorissa. Ainoa asia millä tuo on ikinä vahvistanut Juven keskikenttää oli Andrea Pirlon koirankopitus.
DieselHirvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #54 : 03.09.2022 klo 11:19:43

Kausi on startannut pisteiden osalta peliesityksiin nähden kohtuullisesti.
*Kauden avaumatsissa oltiin pitkään purjeessa, mutta Enkelin yksilötaito repi tiensä Sassuolon pelaajiston ihojen alle. Lopputuloksena oli loppuviimein helppo voitto. Budjetoidut pisteet kotiin
*Toinen matsi Sampdoriaa vastaan oli tuttua tervanjuontia, jossa peli ei edennyt mihinkään suuntaan. -2 pistettä budjetoidusta
*Kolmatta peliä omasta mielestäni vahvistunutta AS Romaa vastaan voitiin pitää kauden ensimmäisenä mittarina. Peli oli ekalla jaksolla aika hyvin kuosisssa luoden uskoa muutoksesta. Peli ryssittiin jälleen toisen puoliajan passivoitumiseen, jonka seurauksena roomalaiset tekivät tasoituksen toisesta maalipaikastaan. Loppupeli oli sekavaa. -2 pistettä budjetoidusta
*Neljäs koitos Speziaa vastaan oli hienoa futista 30. minuutille saakka, kunnes pelaaminen päätettiin lopettaa kuin seinään. Oikeastaan ainoastaan Spezian huonous hyökkäyskolmanneksella esti todellisen uhan voiton tieltä. Budjetoidut pisteet kotiin.

Kokonaisuudessa ollaan neljän pelatun kierroksen jälkeen 4 pistettä budjettia perässä.

Lyhyenä yhteenvetona neljän pelatun kierroksen jälkeen voidaan todeta seuraavaa:
Taktisesti:
*Johtoasemassa pyritään edelleen tappamaan pelin tempo liiallisella passivoitumisella liian aikaisessa vaiheessa, joka tulee johtamaan pistemenetyksiin.
*Juvella ei ole edelleenkään eväitä pelata korkean prässin alta pois, huippuna Masan donitsiformaatio.
*Pelin rakentelu ylempänä perustuu edelleen 95% hitaaseen pallonsiirtelyyn poikittain, joka ei johda mihinkään.
*Positiivisena aspektina 1 päästetty maali, jota ei voida laskea taktiikan ansioksi.

Pelaajista:
*Miretti on ollut todella positiivinen ilmestys keskikentällä. Hänen nimensä tulisi olla tällä hetkellä automaatio avauskokoonpanossa.
*WMcK:n ollessa avauksessa pallonhallinta annetaan vastustajalle, koska pelataan miehen vajaalla. Ei mitään käyttöä.
*Vaparit ovat jälleen todellisia maalipaikkoja, kiitos Vlahovicin.
*Bremer ei ole peliä avaava pallollinen jonglööri, mutta kova luu puolustamaan. Henkilökohtaisesti pidän herran tyylistä pyrkiä katkoihin aggressiivisesti hyökkääjän etupuolelta. Ollut paljon solidimpi Bonuccin ollessa poissa, mutta kukapa ei olisi.
*Maalivahteihin homma ei uskoakseni tule kaatumaan. Perin on ollut häikäisevä tuuratessaan polakkia, joka loukkaantui harmillisesti.
*Dusan tulee tekemään paljon maaleja, jos muut pystyvät häntä ruokkimaan.

Siirtokesä saatiin pulkkaan:
Selkeät plussat:
*Bremer, ottanut nopeasti paikkanasa ykköstopparina. Pallollinen tekeminen saisi olla parempaa, mutta solidi puolustaja
*Di Maria, pysyessään kunnossa on kenties hyökkäyksen tärkein palanen. Visionääri, joka ei pelkää laittaa haalareita niskaan kun tarve vaatii (ja Masapallohan vaatii).

Odotukset korkealla:
*Polpo, Päätti laittaa mahdolliset MM-kisat palkanmaksajan etujen edelle, mutta katsellaan, milloin kuntoutuu ja mitä saatiin.
*Kostic, Itsellä korkeat odotukset tälle herralle, toistaiseksi esitykset viittaavat uuteen Krasiciin. Toivottavasti kyse on alkukankeudesta.
*Fagioli, erittäin lupaava keskikenttäpeluri, joka pilattaneen penkittämällä koko kauden. Olisin toivonut lainaa toisaalle.
*Milik, Dusanin varamies. teki ekassa ottelussaan 9-paikan pelaajalle tyypillisen maalin loistavalla yksilötaidolla. Pysyessään kunnossa on mahdollisesti loistava haku.
*Gatti, lupauksia herättävä debyytti, jos jatkaa samalla tavalla tulee ottamaan oikeutetusti Bonun paikan toisena topparina.
Ikkunan lopulla poistuneet:
*Rovellan laina oli herralle hyvä juttu, mutta mielestäni miehelle olisi ollut käyttöä. No, kenties ensi vuonna.
*Zakaria oli mielestäni käyttökelpoinen kaveri kun oli kunnossa.
*Arthurin lähtö ei tunnu missään. Potentiaalia oli, mutta ei oikein lähtenyt.

Kokonaisuudessaan kaudelle on hyvät aihiot olemassa. Suurin ongelma/onnistumisen mahdollistaja on useaan otteeseen todetusti Masa. Sairastuvalta on tulossa Chiesa ja Pogba, joten pelimerkkejä on ja tulee olemaan paljon parempaan. Masa pystyi ekalla kaudella vetoamaan uuden startin mukanaan tuomiin seikkohin, mutta tällä kaudella ei ole kuin tulos tai ulos. Huolestutavia piirteitä on ilmoilla ja itse en usko miehen olevan tehtäviensä tasalla ja edistystä emme tule näkemään. Itseä masentaa lähes kaikki alkaen ulospäin kiertävistä kulmista "vääräjalkaisiin" laitureihin. Toivottavasti olen väärässä.

Toivottava avauskokoonpano iltapäivän Viola peliin olisi seuraava:
                 Perin
Danilo, Gatti, Bremer, De Sciglio
         Locatelli, Paredes
               Miretti
Cuadrado,   Vlahovic,  Di Maria
Pintu

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 03.09.2022 klo 12:12:56


*Positiivisena aspektina 1 päästetty maali, jota ei voida laskea taktiikan ansioksi.


Keskustelu on täysin absurdilla tasolla. Väärin puolustettu!
DieselHirvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #56 : 03.09.2022 klo 14:01:19

Keskustelu on täysin absurdilla tasolla. Väärin puolustettu!

En tiedä, seuraatko pelejä muutoin kuin livetuloksista tai teksti-tv:stä. Jos olet katsellut pelejä esim. näköradion välityksellä niin "argumentiltasi" putoaa tyystin pohja. 1 päästettyä maalia menee täysin yksilöiden ansioksi. Taktiset "oivallukset" johtavat nimenomaan siihen, että ilman yksilöiden huippuonnistumisia, omissa kolisisi huomattavasti enemmän.

Kykenen muuttamaan kantani Masan "taktiikoiden" suhteen, mikäli niissä tapahtuisi edistystä parempaan, mutta mielestäni sinä et kykene havainnoimaan fanitukseltasi Masaa objektiivisesti. Tämä johtaa tietyssä määrin keskustelun hedelmättömyyteen ja absurdiuteen, mutta ei Masan arvostelijoiden toimesta.
« Viimeksi muokattu: 03.09.2022 klo 15:52:08 kirjoittanut DieselHirvi »
Reindeerman

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 03.09.2022 klo 17:57:03

Allegrille on kyllä annettava kenkää tän pelin jälkeen. Ei näillä pelaajilla voi joukkue olla noin huono. Eihän tällee pärjäö edes veikkausliigassa
buono

Paikalla Paikalla


Vastaus #58 : 03.09.2022 klo 17:58:02

Juventuksen pelaaminen tuntuu siltä kun puolustettaisiin miehen vajaalla Alas
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #59 : 03.09.2022 klo 18:10:16

Allegrille on kyllä annettava kenkää tän pelin jälkeen. Ei näillä pelaajilla voi joukkue olla noin huono. Eihän tällee pärjäö edes veikkausliigassa
Nono, Tasa-Masa on pulustanut jo kolme tasuria viidestä pelistä, eikä yhtään pistemenetystä. Scudetto-juna se vaan puksuttaa. Ei näitä sarjoja maaleja tekemällä voiteta, vaan tiiviillä joukkuepuolustamisella. Jos ei hävitä yhtään, niin 36 tasuria ja kaksi voittoa pitäisi riittää sarjapaikan säilyttämiseen.
DieselHirvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #60 : 03.09.2022 klo 18:10:48

Juventuksen pelaaminen tuntuu siltä kun puolustettaisiin miehen vajaalla Alas

Äläs nyt.
Kysy vaikka Pintulta.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #61 : 03.09.2022 klo 18:49:52

4 vetoa maalia kohti. Juups
Pintu

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 03.09.2022 klo 20:23:04

No se oli huono peli. Voitte vetää rastin seinään. Ja kummallinen valinta lepuuttaa Vlahovicia koko pelin ajan, semminkin kun nähtiin, että ei hyökkäämisestä mitään tule.

Typerintä kuitenkin olisi jälleen aloittaa kaikki alusta. Peleissä on näkynyt paljon hyvääkin, tai ehkä pidän vaan jalkapallosta keskimääräistä enemmän. Ja olen katsonut pelit Speziaa lukuunottamatta. Vasta tälle kaudelle Allegri pystyi aloittamaan muokkaamaan miehistöä mieleisekseen. Joka sekään ei kokonaan onnistunut. Arthur ja Zakaria saatiin yli laidan eilen, Rabiotia ei vieläkään. Alkukauteen tuskin on budjetoitu Di Marian, Bonuccin ja Pogban loukkaantumisia. Kolme johtavaksi pelaajaksi kaavailtua yhtäaikaa pois kauden alussa ei ainakaan helpota joukkuedynamiikan luomista. Allegri on vasta alussa projektissaan. Ennenkin on nähty hitaita alkuja, mutta lopuksi palaset ovat aina loksahtaneet kohdilleen. Ja niin nytkin. Päätavoite scudetto on tulossa, päivänselvä asia. Ja ensi kaudella todellinen kilvoittelu isokorvaisesta.

Ps Bremer on paljon parempi toppari kuin se kiukutteleva ja käsipalloileva hollantilainen. Karismavapaana henkilönä sopii oikein erinomaisesti tuonne Baijerin tyhjiöön.
Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Agnelli, Allegrin aisankannattaja.


Vastaus #63 : 03.09.2022 klo 23:20:40

No se oli huono peli. Voitte vetää rastin seinään

Pitäisi hommata ensin isompi kämppä. Alkaa olla näkymät yhtä ruksia & rastia. Ihanat Live&Love taulutkin väistyneet tussin tieltä, mummon kuva joutunut laatikkoon. Lapset evakossa, heinäsirkat tulossa. Ja tämä vitun tussikin alkaa hyytyä. Huulipunaa peiliin ja kurkku lahkeeseen.
divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Artist Formerly Known as #33


Vastaus #64 : 05.09.2022 klo 21:19:45

Alkaa olla jo sairasta komediaa tämä touhu. Di Maria siis jälleen loukkaantunut ja Pogba menossa leikkaukseen. Pogba tuskin pelaa minuuttiakaan ennen tammikuuta 2023.
Pintu

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 05.09.2022 klo 22:33:32

Olisi Pogba voinut mennä samantein leikkaukseen
DieselHirvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #66 : 05.09.2022 klo 23:01:15

Alkaa olla jo sairasta komediaa tämä touhu. Di Maria siis jälleen loukkaantunut ja Pogba menossa leikkaukseen. Pogba tuskin pelaa minuuttiakaan ennen tammikuuta 2023.

Kaikki farssin ainekset on ilmassa. Polposta en odottanut sateentekijää, mutten myöskään uutta Ramseyta. 5 viikkoa meni hukkaan. Di Marian poisjäänti huomiselta on suuri takaisku.

Muistan ajat, kun CL kauden alkuja tuli odoteltua optimistisesti.

Tällä kaudella kyse on enemmänkin siitä, että kuinka rumasti tulee pataan avauspelistä ja onko CL taipale pulkassa kahden kierroksen jälkeen. PSG haistanee veren heti ottelun alusta ja jos he onnistuvat siirtymään aikaisessa vaiheessa johtoon niin pelin repeäminen rumiin lukemiin on mahdollinen skenaario. Kirivaihdetta kun ei ole näkynyt. Huomisen esityksen lähestymistavan pystyn veikkaamaan, mutta se on tällä kertaa ymmärrettävää ja varmasti realistisin vaihtoehto.

Kunnon turpakäräjät saattaisivat laittaa alulle korjaavien toimenpiteiden sarjan, kun taas hyvä tulos takaisi työrauhan pidemmälle, jolloin kaudesta ei välttämättä jäisi pelastettavaa. Elämme vaikeita aikoja.
Gaetano

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 06.09.2022 klo 11:12:19

Ikuisena optimistina veikkaan että tänään nähdään yllättävän hyvä esitys. Allegrin munaton taktiikka on lähes kiveen kirjoitettu kutakuinkin samantasoisia ja heikompia joukkueita joukkueita vastaan, mutta historiasta löytyy CL-otteluita joissa ennakkoon ylivoimaiseksi kaavaillussa ottelussa Allegri päätääkin pelata ennakkoluulotonta palloa ja vieläpä hyvällä menestyksellä..

..kunnes kun kaikkien yllätykseksi kun tauolle siirrytään vierasjohdossa, niin pragmaattisuus ottaa jälleen vallan ja Pepsi-pojat pistävät taulun numerot uusiksi. Oikein näen jo silmissäni kollektiivisen tuokkosten tipahtelemisen, mutta tasapeliin on saumat jos Allegri sille päälle osuu. Eihän edes Max voi olla niin hölmö että pistää kaverit potkimaan purkupalloja täydet 90 minuuttia nolla-nollan toivossa - eihän?
Kiitaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #68 : 06.09.2022 klo 15:14:23

Eihän edes Max voi olla niin hölmö että pistää kaverit potkimaan purkupalloja täydet 90 minuuttia nolla-nollan toivossa - eihän?

Kyllä muuten voi.
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ♥


Vastaus #69 : 06.09.2022 klo 15:25:31

Kyllä muuten voi.

Smacker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Agnelli, Allegrin aisankannattaja.


Vastaus #70 : 06.09.2022 klo 19:39:40

Tunnelmat ennen CL-kauden avausta ovat aivan kaikkea muuta kuin luottavaiset. Onneksi futis on futista, ja omituisia asioita tapahtuu.

Kauden tavoite ei voi, edelisten taaperruskausien jälkeen olla mitään muuta kuin scudetto & Euroopassa jotain muuta kuin totutut alisuorittamiset, jopa nöyryytykset. Uskooko tuohon kukaan edes joukkueen sisältä, on jo ihan toinen juttu.
Musta-valkoautisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #71 : 06.09.2022 klo 23:57:55

Ei siinä pahasti käynytkään. Kaveri sortui vähän ylimieliseen leikkimiseen ja Mäkinen näytti matsin toisesta hyvästä kesopallosta Milikille mallia miten noita pusketaan sisään. Hyvä asenne, liian vähän murtautumismalleja. Kauden parasta Masaa kuitenkin ehdottomasti.
DieselHirvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #72 : 07.09.2022 klo 00:23:21

Ei siinä pahasti käynytkään. Kaveri sortui vähän ylimieliseen leikkimiseen ja Mäkinen näytti matsin toisesta hyvästä kesopallosta Milikille mallia miten noita pusketaan sisään. Hyvä asenne, liian vähän murtautumismalleja. Kauden parasta Masaa kuitenkin ehdottomasti.
Kauden parasta Masaa, kyllä ja asenne etenkin toisella jaksolla oli hyvä. Paikat oli tulla tasoihin. Hyökkäyskolmanneksen murtautumismallit ja yleinen tekeminen pallollisena tulisi kuitenkin saattaa kuntoon. Alkaen yleisesti pallon liikuttelusta, joka on kuin hidastetusta elokuvasta.

PSG teki pelistä itselleen hankalan kun ei prässännyt ylhäältä. Toisaalta ei sielläkään ole mitään prässihirmuja, joten ihan ymmärrettävä ratkaisu. PSGn maaleille ei oikein voinut kuin taputtaa, olihan ne komeita suorituksia. Ne olisivat olleet estettävissä pienten yksityiskohtien huolellisemmalla tekemisellä.
Vaikeaa, ellei mahdotonta on kuitenkin pitää tuon kaliiberin kärkitrioa koko peliä pimennossa.
Mäkinen pelasi varmaan parhaan pelinsä Juvessa. Vastaavaa toivoisi näkevän lisää kun kausari on taas lunastettu ainakin hetkellisesti.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #73 : 07.09.2022 klo 15:22:28

Taitaa tässä hetkessä olla menevin taktiikka tuo että Milik ja Vlahovic pelaa parina. Ottavat palloja vastaan ja laitojen kautta Kostic/Alex Sandro - Di Maria/Cuadrado sitten toimittaa sitä boksiin. Keskikentältä turha pelinrakentelu pois ja nopeita palloja vaan eteenpäin. Toki Milikistä myös varauksella että kuinka paljon kestää pelata. Aika yksin jää Vlahovic ilman puolalaista.
alexdelpiero

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #74 : 07.09.2022 klo 16:42:11

Tuchel vapaana. Nyt hereillä siellä seurajohdossa.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa