FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.03.2023 klo 07:27:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Sunnuntaina 11.9 keskuskentän aidolla nurmella klo. 17.00 Jaro- KPV  (Luettu 2367 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Gawara

Poissa Poissa


: 10.09.2022 klo 21:07:02


LÄHTÖTILANNE

Ykkösen runkosarjan 22 pelatun kierroksen jälkeen joukkueet on nyt jaettu ylempään ja alempaan loppusarjaan, joissa kummassakin on kuusi joukkuetta. FF Jaro pelaa ylemmässä loppusarjassa, jossa ovat lisäksi KTP, TPS, EIF, KPV ja JäPS. Joukkueet kohtaavat nyt vielä kerran ennen sarjapelien päättymistä. Sen jälkeen sarjan ykkönen nousee automaattisesti Veikkausliigaan, Ykkösen ylemmän loppusarjan kakkosen, kolmosen ja nelosen karsiessa ensi kauden viimeisestä liigapaikasta Veikkausliigan toiseksi viimeisenä olevan joukkueen kanssa kahdessa ottelussa.

FF Jaro oli runkosarjan kolmantena voittajan KTP:n ja toiseksi tulleen TPS:n perässä. Pisteiden osalta kaksi kärkijoukkuetta on tehnyt niin suuren eron muihin, että käytännössä suora nousu on vaikeaa. Tämän vuoden sarjajärjestelmä mahdollistaa kuitenkin, että sarjan kolmanneksi ja neljänneksi jääneet joukkueet voivat nousta sekä teoriassa että käytännössä. Sen vuoksi jokainen loppusarjan piste on tärkeä.

FF Jaro on ennen ensimmäistä kierrosta kolmantena 35 pisteellä, kolme pistettä ennen EIF:ää ja sunnuntain vastustajaa KPV:tä. JäPS on kuudentena, joukkueella on lisäksi yksi piste vähemmän. 

KPV on yksi suurista yllättäjistä tämän vuoden sarjassa, vaikka FF Jaron valmentaja Jimmy Wargh totesikin ennen kautta, että joukkue varmasti tulee olemaan korkealla taulukossa. Kaoottisen syksyn 2021 jälkeen KPV onnistui kuitenkin kokoamaan vakuuttavan joukkueen, jonka pelaajista monet ovat kokeneita; Sebastian Mannström, Kyle Curinga, Harri Heiermann ja "Haris" Chantzopoulos. Joukkuetta täydennettiin vielä nuorilla kyvyillä, jotka ovat päässeet puhkeamaan kukkaan tänä vuonna, kuten Santeri Mäkinen ja Miika Kauppila. Kesän siirtoikkunan ollessa auki joukkue onnistui lisäksi tekemään sopimuksen Ishmael Yarteyn kanssa, joka viimeksi joukkueessa pelatessaan todella pääsi loistamaan.

Joukkueet ovat kohdanneet jo kolme kertaa tällä kaudella. Ykköscupissa FF Jaro voitti vieraskentällä 0–2, KPV:n viedessä voiton kotonaan Kokkolassa joukkueiden ensimmäisessä sarjapelikohtaamisessa 1–0.  Ottelun ratkaisi viimeisellä minuutilla juuri Sampo Rintala kulmasta seuranneella maalillaan. Toinen kohtaaminen Pietarsaaressa oli runsas kuukausi sitten, jolloin kotijoukkue FF Jaro hallitsi täysin peliä ja voitti selvästi lukemin 3–0. Joni Remesaho teki kaksi nopeaa maalia toisen puoliajan aluksi, Frankline Okoyen puskiessa johtomaalin ensimmäisen puoliajan lopussa.

KPV päätti runkosarjan voitolla Ekenäs IF:ää vastaan vieraskentällä jopa 0–3 ja edeltävällä kierroksella joukkue pelasi tasan kotonaan TPS:ää vastaan lukemin 1–1. Joukkueen syyskunto vaikuttaa näin ollen hyvältä ja joukkue hakee varmasti revanssia FF Jaroa vastaan.

Myös kotijoukkue FF Jaro päätti runkosarjan voittamalla kotikentällään sarjajumbo Pargas IF:n selvästi 4–0. FF Jaro hallitsi ottelua täysin ja lukemat olisivat voineet olla huomattavasti suuremmat. FF Jaro on ollut yllättävän vaarallinen maalinteon osalta tällä kaudella ja joukkue on tehnyt jopa 43 maalia runkosarjassa. Vain KTP on tehnyt enemmän 44 osumallaan. KPV on sen sijaan tehnyt vain 24 maalia, toiseksi vähiten koko sarjassa.

FF JARON PELAAJATILANNE

Valmentaja Jimmy Wargh on saanut muutamia jobinposteja sairauksien muodossa sunnuntain ottelua silmällä pitäen. Albin Björkskog on polvileikkausjonossa ja poissa loppukauden. Aron Bjonbäck puuttuu samoin opintojensa vuoksi. Joukkueessa on ollut menneellä viikolla vilustumisia, joten mm. Johan Brunell, Mykyta Savchenko, Alex Ramsay ja osittain Benjamin Östman ovat puolikuntoisia. Brunell ja Savchenko saattavat pelata, muiden ollessa epävarmoja. Myös Severi Kähkösen osallistuminen on kysymysmerkki. Sen sijaan Frankline Okoye on kentällä pelikiellon päätyttyä.

FF Jaro-KPV

Missä: Pietarsaaren Keskuskenttä

Milloin: su 11.9.2022 klo 17.00
Taipperineula

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 11.09.2022 klo 11:13:56

Hyvä avaus!

Mielenkiintoinen ottelu. Saa nyt kuitenkin nähdä, onko KPV:n pelaajilla maha täynnä siitä, että selvisivät ylempään loppusarjaan. Jarolla sen sijaan on varmasti halua lähteä tavoittelemaan nousua Veikkausliigaan. Mitä KPV:n heikkoon maalintekotaitoon tulee, edellinen ottelu saattoi avata lukkoja. Ensimmäinen maali on tärkeässä roolissa molemmille joukkueille.
MaunoAhonen

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 11.09.2022 klo 13:20:50

Hieno avaus Ylos

Tiukka peli varmasti tulee. Toivottavasti ainakin tiukempi, mitä edellinen kohtaaminen. Siinä oltiin ihan purjeessa ja Jaro vei ihan ansaitusti. Tuskin KPVllä on maha vielä täynnä - hyvä mustan hevosen asema kiusata näitä kärkiporukoita.
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #3 : 11.09.2022 klo 14:39:08

Avausviesti on suora kopio Jaron ennakosta. :)

Näillä mennään tänään!

Uutinen
Jaro: Mykyta Savchenko; Matias Kivikko, Frankline Okoye, Johan Brunell, Jami Kyöstilä, Jacob Bushue, Adam Vidjeskog, Emile Paul Tendeng, Joni Remesaho, Jim Myrevik, Alhaji Gero.

Penkki: Joas Snellman, Marcel Wargh, Antonio Hotta, Markus Kronholm, Severi Kähkönen.

KPV: Ville Seppä; Jusa Ihalainen, Kyle Curinga, Charalampos Chantzopoulos, Marcello Beuker, Sebastian Mannström, Harri Heiermann, Miika Kauppila, Ishmael Yartey, Santeri Mäkinen, Willem Haapiainen.

Penkki: Sergei Lazarev, Patrick Byskata, Roni Pietsalo, Julius Järvinen, Joonas Paananen, Wegye Wegye, Pietro Kytölaakso.
MaunoAhonen

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 11.09.2022 klo 14:50:22

Eikös Sebulla ollut eilen omat häät? No hyvin on vissiin toipunut :D
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #5 : 11.09.2022 klo 14:51:33

Eikös Sebulla ollut eilen omat häät? No hyvin on vissiin toipunut :D
Hyvin pystyy tänään pelamaan vaikka oli eilen "pienissä häissä" Ylos
Gawara

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 11.09.2022 klo 15:01:36

Byskata juhlinut vähän enemmän Sebun häissä kun on penkillä ;). Tässä pelissä huutaa Makua kentälle.
Taipperineula

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 11.09.2022 klo 15:02:26

Hyvin pystyy tänään pelamaan vaikka oli eilen "pienissä häissä" Ylos

On harjoitellut hääyötäkin jo niin kauan, että tuskin sekään on puhtia vienyt.
Taipperineula

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 11.09.2022 klo 17:32:40

Punakone jauhaa. Vihreillä peli on mennyt pitkään palloon ja perään.
tommiman

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 11.09.2022 klo 18:29:10

Näyttää käyvän TAAS niin, että ku et itse tee maalia, niin kaveri tekee.. eiköhän kpv loppusekunneilla vie pisteet..
Pikka

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 11.09.2022 klo 18:53:32

KPV:n paras kannattajat + Seppä. Jaro selkeästi vaarallisempi hyökkäyskolmanneksella ja KPV ei saanut mitään aikaan. Vihreät vei katsomossa.
Taipperineula

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 11.09.2022 klo 19:08:19

Vihreät vei katsomossa.

Avointa kannatusta täytyi siis kuulua muualtakin kuin siitä Green Familyn muutaman hengen porukasta. Mikä tuo nykykäytäntö oikein on vieraskannattajien osalta? Siitähän ei ole epäilystäkään, että kokkolalaiset ja jeppisläiset käyvät suurin joukoin vierasmatseissa toisillaan, mutta useimmat heistä erottaa vasta, kun oma joukkue tekee maalin.
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #12 : 11.09.2022 klo 19:24:21

Hyvä se on ottaa nämä helpot pois ensin tässä ylemmässä sarjassa. Ylos Jaksamisia vielä KPV:n kannattajille jotka yrittivät kehitellä jotain uimahallin ulkopuolella, aika noloa oli :(
Rämeairo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arvaa, jos et tiedä


Vastaus #13 : 11.09.2022 klo 20:25:23

Mitähän nyt oikein hait tuon tason kommentilla? Aika ala-arvoisesti ja tyhmästi sanottu

Hyvä se on ottaa nämä helpot pois ensin tässä ylemmässä sarjassa. Ylos Jaksamisia vielä KPV:n kannattajille jotka yrittivät kehitellä jotain uimahallin ulkopuolella, aika noloa oli :(


Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 11.09.2022 klo 21:12:33

FF Jaro - KPV su 11.9.2022 | Hikihaastattelut

https://youtu.be/za2fVMGt8mY
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 11.09.2022 klo 21:44:53

FF Jaro - KPV su 11.9.2022 | Huippuhetket

https://youtu.be/zEhmvcwoL8I

2 – 1 (1–0)

1-0 45' Gero Alhaji
1-1 50' Chantzopoulos Charalampos
2-1 83' Remesaho Joni
Kvartalnov

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 11.09.2022 klo 21:55:38

Olipa tärkeät pisteet! Ensimmäisellä puoliajalla Jaron syöttöpeli oli melkeinpä kauden parasta. Pelin avaaminen oli hyvällä mallilla (paria Okoyen hassia lukuun ottamatta) ja Jaro pääsi etenemään linja kerrallaan vaivatta. Varsinkin Vidjeskog ja Bushue suorastaan dominoivat kentällä, voittivat valtavasti palloja ja pelasivat pallot järkevästi omille. Toinen puoliaika oli sitten koko joukkueelta heikompi, mutta silloinkin Jaro oli joukkueista vaarallisempi.

Puolustussuuntaan Jaro oli tiivis koko ottelun ajan. Kivikko on saanut foorumilla jonkin verran kritiikkiä, mutta omaan silmään nuori mies on ollut ihan ok ja tänään pelasi hyvän ottelun. Pitää myös muistaa, että Kivikolla ei taida kauheasti olla kokemusta miesten peleistä aiemmin. Kyöstilä puolestaan toisella puolella on odotetun hyvä jokaisessa pelissä.

Isoin ihmetyksen aihe on, että mikä tämä kliininen Remesaho oikein on? :D Onhan hän jo vuosia ollut erittäin hyvä pelaaja tälle tasolle, mutta nyt on suorastaan pitelemätön ja tekee paikoista komeita maaleja.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa