FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.07.2020 klo 12:21:25 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 133
 
Kirjoittaja Aihe: Italia  (Luettu 368478 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Tukeem Abdullah Jafer

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 05.10.2006 klo 21:34:08

Yleensä valmentajat lähtevät ajamaan sisään omia pelijärjestelmiään ja taktiikoitaan, kun joukkueen peräsimeen pääsevät.

Näinpä juuri. Jos Donadoni olisi kopioinut taktiikkansa suoraan Lippiltä, bergamolainen olisi joutunut varmasti käyttämään useiden kuukausien työpanoksensa pelitavan opetteluun, harjoitustottumusten muuttamiseen ja muuhun sellaiseen, sillä pelkkä pelikirjan kopioiminen ei missään nimessä tällä tasolla riitä. Suoraa matkimista on kokeiltu ja tapa on todettu kaikkea mutta kuin toimivaksi. Pienten ja hyviksi todettujen toimintatapojen apinoiminen vielä onnistuu, mutta jalkapallon rikkaus on se, ettei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa peli- tai valmennustapaa.

Jokainen valmentajavaihdos aiheuttaa muutoksia. Kaikilla luotseilla on omat harjoitteensa sekä tapansa toimia johtajana, opettajana ja kaikissa muissakin rooleissa, joihin valmentajan on asetuttava. Puhumme valmennusfilosofiasta, joka omalla tavallaan vaikuttaa myös käytettäviin taktiikoihin. Valmennusfilosofia puolestaan rakentuu mistereiden omista persoonallisuuksista. Niitähän ei niin vain kopioidakaan.

Donadoni astui pallilleen vaikeimpaan mahdolliseen aikaan. Yleensähän valmentajat vaihtuvat silloin, kun menestys on ollut heikkoa. Häviöiden kyllästämään joukkueeseen on helppo tulla sisään, kun koko joukkue kaipaa muutosta. Valmentajan vaihtaminen aiheuttaa myllerryksen joukkueen sisäisessä hierarkiassa, kun jotkut pelaajat saavat lähteä ja uusia tulee tilalle. Jotkut nousevat valmentajan suosioon ja joillekin valmentaja antaa suurta pelillistä roolia, jolla on vaikutuksia myös kentän ulkopuolella. Ryhmädynaamiset muutokset ovat usein positiivisia, jos joukkue on menestynyt huonosti. Nyt Donadoni tuli joukkueeseen, joka oli juuri tituleerattu maailman parhaaksi, joukkueeseen, joka ei missään nimessä kaivannut muutosta. Vaikutus on siis luonnollisesti negatiivinen.

Edellinen kappale yhdistettynä siihen tosi asiaan, että jokainen maajoukkue maailmassa haluaa juuri nyt voittaa Italian. Jokainen antaa varmasti kaikkensa hallitsevaa maailmanmestaria vastaan, joka kärsii krapulaansa, henkistä valmistautumattomuuttaan, kun suurin osa pelaajista elää yhä Berliinin olympiastadionilla yhä uudelleen niitä hetkiä, jotka valoivat heidät kultaan. Liettua-peli tuli liian nopeasti. Rivit olivat täysin sekaisin eikä asialle olisi kukaan valmentaja maailmassa ennättänyt tehdä yhtään mitään. Pahaan saumaan sattui myös revanssia janoavan Ranskan kohtaaminen. Olen aivan varma, ettei tuossa finaalin uusinnassa kukaan valmentaja olisi pystynyt johdattamaan Italiaa voittoon.

Uskoisin suuren syyn, miksi Donadoni hommaansa pestattiin, olevan mahdollisuus saada vihdoin maajoukkueen peräsimeen mies, jonka parhaat päivät eivät olleet jo kauan sitten menneet. FIGC halusi panostaa tulevaisuuteen. Donadonissa nähtiin valtava potentiaali, jota olisi voinut verrata Cesare Prandellin vastaavaan. Erona oli se, että Prandelli ei ollut lähdössä Fiorentinasta mihinkään ja Donadoni oli vapaana.

Toinen – joskin vähintään yhtä tärkeä – syy oli luultavasti Donadonin pelaajahistoria. Robertohan oli osa Milanin 1990-luvun alun menestystarinaa. Hän oli osa joukkuetta, joka voitti, voitti ja voitti. Hän pelasi punamustassa paidassa, jonka kantajat eivät tunteneet tappion väistämättömyyttä. Donadoni on siis nähnyt ja kuullut sen, millä Sacchi ja Capello ovat saaneet voitto toisensa perään joukkueensa kasaamaan rivinsä yhä uudelleen, voittaakseen jälleen. Sen takia hän, jos joku omaa mahdollisuudet ravistaa kylläisyys maailmanmestareista, täyttää heidän taskunsa uusilla tavoitteilla ja pakottaa suuntaamaan katse tulevaisuuteen – seuraavaan voittoon.
Joga Bonito

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 06.10.2006 klo 23:50:02

Italian seuraava vastustaja, Ukraina, joutuu pelaamaan ilman muutamia avainmiehiään, sivussa ovat Sheva, Rebrov ja Ruslan Rotan.
Käki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Curlingkissat


Vastaus #27 : 07.10.2006 klo 18:46:04

Italian seuraava vastustaja, Ukraina, joutuu pelaamaan ilman muutamia avainmiehiään, sivussa ovat Sheva, Rebrov ja Ruslan Rotan.

Odotettavissa on siis äärettömän tylsä pulustuspeli. Alas
Scirea

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I Bianconeri


Vastaus #28 : 07.10.2006 klo 21:41:28

Lainaus
Italy: Buffon; Oddo, Cannavaro, Materazzi, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, De Rossi; Iaquinta, Toni, Del Piero

Ukraine: Shovkovskyi; Nesmachnyi, Shershun, Tymoshchuk, Yezerskyy; Rusol, Shelayev, Gusiev, Voronin; Vorobyey, Nazarenko

Siellä on varmaan Del Pieroa ajateltu laittaa perinteisemmäksi trequartistaksi. Ja onhan miehellä 0.833 maalikeskiarvo tämän kauden virallisista peleistä.
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 07.10.2006 klo 21:57:11

Streamia kaivataan, kun CCTV5 ei näköjään näytäkään peliä.

E: SopCastilta tulee.
« Viimeksi muokattu: 07.10.2006 klo 22:20:00 kirjoittanut Azzurri #5 »
2^16

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Conconi & Ferrari


Vastaus #30 : 07.10.2006 klo 23:34:05

Mjtaah, Oddo pistänyt pilkun sisään ja Italia johtaa 1-0. Del Piero oli penkitetty 10 minuuttia aiemmin. Edit: Toni iskenyt 2-0, eiköhän Donadoni voi huokaista helpotuksesta ainakin väliaikaisesti.
« Viimeksi muokattu: 07.10.2006 klo 23:36:11 kirjoittanut 2^16 »
Huulio

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 07.10.2006 klo 23:51:28

Jälkilähetyksenä CCTV-5 nyt.
Bimbo d'Oro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma


Vastaus #32 : 08.10.2006 klo 10:07:24

---------------------Toni---------------------
-----Del Piero----------------------Iaquinta---
-----------De Rossi---Pirlo---Gattuso----------
--Zambrotta--Materazzi-Cannavaro--Oddo------
---------------------Buffon--------------------

--------------Nazarenko----Vorobey------------------
------Voronin-----Gusiev----Shelayev-----Rusol------
--Yezerskyy--Tymoshchuk--Shershun--Nesmachnyi----
---------------------Shovkovskyi---------------------

Italia 2 - 0 Ukraina
 Pallo 1-0 Massimo Oddo (pk) 70'
 Pallo 2-0 Luca Toni 79'

 Vaihto Del Piero --> Di Natale 61'
 Vaihto Iaquinta --> Camoranesi 76'
 Vaihto Toni --> Inzaghi 85'

 Vaihto Nazarenko --> Kalinichenko 59'
 Vaihto Vorobey --> Milevskiy 73'

En nähnyt ottelua joten en tiedä pelasivatko Del Piero ja Iaquinta laitahyökkääjinä vai pelasiko DP trequartistana Tonin ja Iaquintan takana, mutta heitetään nyt koostumus vaikka noin. Avaus ei siitä muutu mihinkään vaikka hyökkääjien ryhmitys hieman erilainen olisi ollutkin.
Phizza

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Paul Scholes


Vastaus #33 : 08.10.2006 klo 10:28:06

Katsoin vain toisen puoliajan, mutta ainakin silloin Del Piero pelasi vasempana laiturina ja Iaquinta oikeana laiturina. De Rossi pelasi hyökkäävää keskikenttää ja Pirlo-Gattuso kaksikko oli hänen takanaan.
Lisbie

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 08.10.2006 klo 15:02:29

Hyvä meininki.  :)
ryan_giggs

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 08.10.2006 klo 18:28:35

Linkkiä eilisen pelin maaleihin?
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 09.10.2006 klo 13:14:37

Peli ei kyllä vieläkään ollut näkemäni perusteella lähelläkään sitä, mitä sen pitäisi olla, mutta Ukrainaa vastaan tärkeintä oli kolme pistettä ja se saatiin.
Näin ottelusta suurimman osan ensimmäistä puoliaikaa ja toisen puoliajan kovan pätkimisen säestyksellä kokonaisuudessaan. Puolustus pelasi näkemäni perusteella ihan hyvin, mutta hyökkäyksessä on kyllä vielä paljon paranneltavaa. Oddo teki maalin pilkulta, Toni hienolla laukauksella, mutta nämä poisluettuna parhaat maalipaikat tulivat Ukrainalle - eivät nekään tosin mitään tuhannen taalan paikkoja olleet. Buffon torjui hienosti muutaman vaparin ja pahan kaukolaukauksen, puolustus hoiti loput. Pakko se on nyt myöntää, että Materazzi makes the difference - ainakin juuri tällä hetkellä.
Italia ei ennen pilkkua järjestänyt oikeastaan yhtään maalintekotilannetta, joten tähän on tultava kyllä parannusta Georgiaa vastaan, tai siitäkin jää vain piste käteen.

Henkisesti kuitenkin tärkeääkin tärkeämpi voitto, tästä on paljon parempi jatkaa.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #37 : 12.10.2006 klo 17:25:02

Kysytäänpä kakkoseltakin. Ukraina-pelistä onkin jo juttua.

Olisko jollain vähän matsiraporttia, miten Georgia-peli sujui?

Tilanne lohkossahan on nyt mielenkiintoinen, kun Ukraina otti Skotlannin viime aikojen hyvistä tuloksista huolimatta kotivoiton. Kesäkuun tuplaotteluihin olisi ehdottomasti päästävä 10 pisteellä, kun kolmella muulla kilpailijalla on oletetusti 12 pistettä. Skotlantia ei saa maaliskuussa päästää ottamaan pistettäkään kriittisessä kotimatsissa. Donadoni saa tehdä kyllä täyden työn, jotta Azzurrin kisoihin saa, sen verran on tiukka lohko. Alun puppeloinnit myös takaavat sen, että loppuun asti on pelattava, ja voittoja napsittava vieraspeleistäkin.
Joga Bonito

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 12.10.2006 klo 17:45:19

Tässä se, mitä UEFA ottelusta tarjoaa:

Uutinen
Match report
Azzurri shine as Georgia see red
Wednesday, 11 October 2006

Italy capped a very good week in UEFA EURO 2008™ qualifying by beating ten-man Georgia 3-1 in Tbilisi.

Key moment
After Georgi Shashiashvili cancelled out Daniele De Rossi's opener for the Azzurri, Roberto Donadoni's team took control with the sending-off on the hour of Georgia midfielder Jaba Kankava, and Mauro Camoranesi restored the lead before Simone Perrotta sealed the points.

All guns blazing
Italy had taken only one point from their first two games, but followed up their weekend defeat of Ukraine with a second successive victory. With Donadoni bringing Alessandro Nesta, Perrotta, Camoranesi and Antonio Di Natale into the side tonight, they came out with all guns blazing, although that attacking intent was stymied by a Georgia offside trap which caught the visitors five times early on.

Parity restored
The world champions eventually broke through on 18 minutes, De Rossi scoring with a long-range strike that bounced awkwardly in front of Georgia keeper Georgi Lomaia. When the Italians sat on their advantage, Klaus Toppmöller's team came forward and with their first meaningful foray, equalised. A ball was half-cleared as far as Shashiashvili who returned it with interest past Gianluigi Buffon.

Khizanishvili scare
In reply, Luca Toni blazed wide at the far post, before squandering a golden chance moments later after Gianluca Zambrotta found him unmarked inside the area, failing even to test Lomaia. Nonetheless, Donadoni and company could have been trailing at half-time, with Zurab Khizanishvili rattling the far post having already beaten Buffon.

Sending-off
Although Italy began the second half brightly, Georgia missed another opportunity when Kankava prompted a routine stop from Buffon. A minute later, the same player received his marching orders, collecting a second caution for a challenge on Andrea Pirlo. It was a bitter blow for the hosts and Italy took full advantage.

Taking advantage
They were in front on 63 minutes through Camoranesi's header at the far post from Di Natale's cross. Toppmoller's team had little time to react before it was 3-1, Perrotta profiting from a poor clearance by the Georgia defence to rifle past Lomaia. Late on, De Rossi could have scored again but his free-kick fizzed just past the post. While Italy race to seven points from four games, Georgia remain on three, before both sides resume their campaigns against Scotland in March.

©Press Association 2001-2006. All rights reserved.


Italian avauskokoonpano:

    * 1 Gianluigi Buffon

    * 22 Massimo Oddo
    * 5 Fabio Cannavaro
    64' Vaihto 23 Marco Materazzi
    * 13 Alessandro Nesta
    * 19 Gianluca Zambrotta Keltainen

    * 21 Andrea Pirlo
    74' Vaihto 24 Stefano Mauri
    * 10 Daniele De Rossi Pallo 18'
    * 20 Simone Perrotta Pallo 71'
    * 16 Mauro Camoranesi Pallo 63'
    87' Vaihto 15 Vincenzo Iaquinta

    * 9 Luca Toni
    * 11 Antonio Di Natale

« Viimeksi muokattu: 12.10.2006 klo 17:46:52 kirjoittanut Joga Bonito »
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 12.10.2006 klo 19:16:06

Ottelu ei ollut hyvä, vaikka tulos sitä olikin. Italia pääsi suhteellisen helposti 1-0 -johtoon, kun De Rossin kaukolaukaus pomppasi liukkaasti märällä kentällä juuri ennen Georgian maalivahtia ja sujahti jostain kainalon alta verkkoon. Tässä vaiheessa peli oli hyvin hallussa. Georgian tasoituksen jälkeen kuitenkin muuttui ääni kellossa. Isännät jopa hallitsivat peliä, eikä Italia saanut minkäänlaista otetta. Tuurikin oli matkassa, kun georgialaisten laukaus juuri ennen taukoa kimposi tolpan sisäreunasta Buffonin takaa kentän laitaan.
Toinen puoliaika jatkui samanlaisena. Surkeaa pelinrakentelua pitkin poikin eikä juurikaan tilanteita. Punainen kortti sitten ratkaisi ottelun. Kankava liukui keltainen alla Pirloa koipeen hyvin samalla tavalla kuin Maostreoni MM-kisoissa USA-ottelussa. Siitä seuranneesta hyökkäyksestä Di Natalen keskityksestä Camoranesi puski ensimmäisen maalinsa sinipaidoissa terävästi alakulmaan. Perrottalle herkuteltiin vielä 3-1:een, eikä Georgialla ollut enää tilanteen poikastakaan loppuottelussa (ellei muisti aivan petä).
Vielä on paljon hommaa Donadonilla. Pitkälle tauolle on nyt kuitenkin huomattavasti helpompi lähteä, kuin mitä vielä viikko sitten olisi ollut, elintärkeät voitot molemmista peleistä.

Ps. Toni oli muuten lähellä onnistua melkoisessa helmessä. Rinnalla keskitys haltuun alueen rajalla selkä maaliin päin, pallo rinnasta ilmaan ja kierteinen saksipotku vain hieman ohi maalin. Ei olisi molarilla ollut sanan sijaa.

E: Avauskokoonpano näytti kentällä tältä:
4-2-3-1

-----------------Toni---------------------
---Di Natale---Perrotta----Camoranesi-----
---------De Rossi----Pirlo-----------------
Zambrotta--Nesta--Cannavaro-------Oddo
----------------Buffon-------------------
« Viimeksi muokattu: 12.10.2006 klo 19:18:46 kirjoittanut Azzurri #5 »
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #40 : 12.10.2006 klo 19:24:37

Eli taitaa olla tilausta Tottin paluulle. Vaikka taitoa ja juoksuvoimaa onkin laidoilla, Pirlo yksin keskellä ei riitä luomaan peliä?
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 12.10.2006 klo 19:46:22

Eli taitaa olla tilausta Tottin paluulle. Vaikka taitoa ja juoksuvoimaa onkin laidoilla, Pirlo yksin keskellä ei riitä luomaan peliä?
Kyllä siitä nimenomaan puuttuu välistä se linkki, joka yhdistää keskikentän hyökäykseen ja rakentaa sen vahvan keskiakselin Buffon-Nesta-Cannavaro-Pirlo-Totti. Jopa Cassano olisi hyvä vaihtoehto. Enpä ala hirveästi noita taktisia momentteja puimaan, kun en niihin niin ole sisäistynyt, mutta siitä puuttui juuri se pallojenjakaja astetta Pirloa ylempää. Vaikka Totti olikin normaaliin nähden MM-kisoissa melko näkymätön, hänen osuuttaan Italian menestykseen ei sovi aliarvioda millään tavalla.
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 18.10.2006 klo 12:15:51

Nakataan nyt sitten lisää sontaa Donadonin niskaan, kun on kerta aloitettukin. Donadonihan jätti Ukrainaa vastaan aloittaneen Del Pieron katsomoon Georgia-ottelussa. Camoranesi yms. sanoivat silloin että Alexilla taitaa olla jotain pientä vaivaa, mutta näin ei sitten ollutkaan vaan Donadoni hyllytti Del Pieron ihan omasta keksinnöstään. Ainakin loistava tapa parantaa joukkuehenkeä ja yhtenäisyyttä - pelaajien ja valmentajan hyvästä keskinäisestä suhteesta puhumattakaan -  nakkaamalla yksi tärkeimmistä pelaajista katsomoon ilman järkevää syytä. Tässä vielä Del Pieron kommentteja aiheesta: Alex has Azzurri regrets

Miksi, Roberto?
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #43 : 18.10.2006 klo 13:22:38

Donadoni rakentanee Italian maajoukkuetta myös tulevaisuutta silmälläpitäen, jolloin kehäraakeille ei ole tilaa. 32-vuotiaana Del Piero ei valitettavasti enää entisensä, se on kaikkien myönnettävä. Varmasti hänelle on vielä tilausta näissä karsinnoissa, mutta Itävalta/Sweitsi (miksei Etelä-Afrikkakin) -projektia on ajateltava kokonaisuutena. Luulen, että Del Pierolla tulee tekemään tiukkaa mahtua kisakoneeseen puolentoista vuoden päästä kesällä, alle vaaditaan aivan huippukausi (mitä epäilen). MM-kisojen aikaanhan mies on jo eläkkeellä (36v.).
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 18.10.2006 klo 14:46:29

Jos Donadoni rakentaa joukkuetta tulevaisuudelle, niin miksi hän sitten yleensä kutsui Del Pieron joukkueeseensa, jos hän on sitä mieltä, ettei DP:stä ole hyötyä esim. enää seuraavissa arvokisoissa? Ja olisi tämän Del Pieron tapauksen voinut hoitaa niin paljon vähemmänkin kyseenalaisesti kuin nyt.

En väitä, että Del Piero kuuluisi ehdottomasti joukkueeseen, ihmettelen vain jälleen Roberto Donadonin toimintatapoja maajoukkueen päävalmentajana. Tästäkään tapauksesta ei varmasti ollut kenellekään hyötyä, tuntuu vain, että pallo on jatkuvasti hukassa.
Kartanonherra

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuuntele nyt tarkkaan: haista vittu


Vastaus #45 : 18.10.2006 klo 21:31:40

Cannavaro ja Materazzi ovat 33-vuotiaita. Onhan se niinkin, ettei puolustuspäässä ikä paina yhtä kovaa kuin kärjessä, mutta poikkeuksellisen arvokkaita ikäpelaajia on nähty ennenkin joukkueessa. Del Pieron kentän ulkoisia vahvuuksia joukkueessa ei voi kiistää.

Tottakai sanon tämän Alexin fanina, mutta silti uskon notta moni muukin näkee miehessä vielä jotain.
« Viimeksi muokattu: 18.10.2006 klo 21:32:41 kirjoittanut Kartanonherra »
Kinuski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Olen tuuliviiri ja takinkääntäjä


Vastaus #46 : 18.10.2006 klo 23:16:47

Cannavaro ja Materazzi ovat 33-vuotiaita. Onhan se niinkin, ettei puolustuspäässä ikä paina yhtä kovaa kuin kärjessä, mutta poikkeuksellisen arvokkaita ikäpelaajia on nähty ennenkin joukkueessa. Del Pieron kentän ulkoisia vahvuuksia joukkueessa ei voi kiistää.

Tottakai sanon tämän Alexin fanina, mutta silti uskon notta moni muukin näkee miehessä vielä jotain.
Täällä ilmoittautuu yksi. Näen Del Pierossa paljon samaa kuin toisessa suosikkipelaajassani Roberto Baggiossa, poikkeuksellisia pelaajia, joiden johtajuus ja henkinen vahvuus tarttuu nuorempiin pelaajiin. Lisäksi parhaimmillaan Del Piero on vieläkin ihan kansainvälisen tason pelaaja.
Lisbie

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 18.10.2006 klo 23:26:21

Del Piero on edelleen loistava pelaaja. Turha tuomita MM-kisojen parin vaihtomiesvisiitin perusteella, että on vanha läski jo. Tai sen perusteella, että Dellu pelaa tätä nykyä Serie B:tä. Johtajatyyppi, joka varmasti sytyttää joukkueen. Pelikäsitys ei muutu parissa vuodessa miksikään ja maaleja osaa edelleen tehdä. Ihan älytöntä, että kun pelaajat täyttävät 30, niin alkaa ihmisiä löytyä, jotka ovat siirtämässä jo eläkkeelle, vaikka peli kulkisikin.
mikaw

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 29.10.2006 klo 18:31:56

Blatter ilmesesti vetänyt parit napit ennen kommentteja?

http://www.channel4.com/sport/football_italia/oct29h.html
Lisbie

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 29.10.2006 klo 18:34:41

Blatter ilmesesti vetänyt parit napit ennen kommentteja?

http://www.channel4.com/sport/football_italia/oct29h.html

Tai jättänyt korkin auki. Blatterille joka tapauksessa  ;D :keskari:

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 133
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines