FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
12.04.2024 klo 19:49:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 94
 
Kirjoittaja Aihe: Valkeakosken Haka 2023 - Mustavalkoisten Paluu Eurooppaan  (Luettu 402270 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
KaRy

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Haka


: 04.11.2022 klo 19:17:02Perustettu: 1934
Kotistadion: Tehtaan kenttä (kapasiteetti: 3200)
Kausia pääsarjassa: 64
Mestaruuksia: 9 (1960, 1962, 1965, 1977, 1995, 1998, 1999, 2000, 2004)
Suomen Cupin mestaruuksia: 12 (1955, 1959, 1960, 1963, 1969, 1977, 1982, 1985, 1988, 1997, 2002, 2005)
Sijoitus kaudella 2022 Veikkausliigassa: 4.
Kotisivut: www.fchaka.fi
Facebook: https://www.facebook.com/fchakaofficial
Twitter: www.twitter.com/fchakaofficial
Instagram: https://www.instagram.com/fchakaofficial

KAUSI 2022

Hakan tavoitteet kaudella 2022 vaikuttivat aiempaa kautta vaatimattomammalta. Toisin kuin kaudella 2021 Haka ei asettanut puheissaan yläloppusarjaa kauden 2022 tavoitteeksi. Syy saattaa löytyä siitä, että heikohkon aiemman kauden jälkeen haluttiin, ettei uudestaan asetettaisi tavoitteita liian korkealle menestymisen suhteen, vaan annettaisiin joka tapauksessa joukkueelle työrauha, vaikka tuloksena olisikin ollut jälleen vain sarjassa nipin napin säilyminen.

Hakan joukkue muuttui jälleen varsin paljon aiemmasta kaudesta, kun ovea näytettiin jo ennen kauden alkua 11 pelaajalle. Toisin kuin aiemmalla kaudella, lähteneet pelaajat olivat sellaisia, jotka Haka varmasti halusikin päästää joukkueesta pois. Puolustuksesta joukkueesta lähtivät pitkään Hakaa edustanut ja kertaalleen Hakan vuoden pelaajaksikin valittu Jami Kyöstilä, joka ei kaudella 2021 ollut samalla tasolla, kuin hän oli aiemmilla kausillaan. Keskikentältä lähtivät ajoittain hyviä otteita väläytellyt Maximus Tainio, täysin epäonnistunut hankinta Youri Loen sekä joukkuetta takaisin Veikkausliigaan kapteenina nostamassa ollut Jacob Bushue. Hyökkäys kuitenkin koki todennäköisesti suurimmat muutokset, kun käytännössä koko aiemman kauden hyökkäys Salomo Ojalaa ja lainalla esiintynyttä Logan Rogersonia lukuun ottamatta jätti seuran. Koko hyökkäyksen vaihtuminen oli varmasti hyvä asia, koska Hakan aiemman kauden ongelmat johtuivatkin suurimmalti osin maalinteosta. Lukuisten nousua mahdollistamassa olleiden pelaajien poistuttua seurasta Haka kokikin varmasti vihdoin "maksaneensa velkansa" pelaajille, jotka antoivat kaikille meille hienoja muistoja kaudella 2019, mutta jotka eivät kuitenkaan olleet Veikkausliiga tasoa.

Monien pelaajien lähdettyä oli selvää, että myös lukuisia hankintoja oli tulossa. Puolustukseen Haka lähti panostamaan hankkimalla Kyöstilälle korvaajan Vigori Gben muodossa. Malundamalle hankittiin kirittäjä Elias Collinin liityttyä joukkueeseen ja vahvistamaan keskuspuolustusta hankittiin Yhdysvalloista iso kokoinen puolustaja Anthony Herbert. Luyi De Lucasin allekirjoitettua vielä todella odotetun jatkosopimuksen Hakan puolustus näytti aiempia kausia eheämmältä ja laajemmalta. Keskikentälle hankittiin vahvistusta Atte Sihvosen tullessa uudeksi puolustavammaksi keskikentäksi ja Oliver Whyten saapuessa alustavasti hyökkäävän keskikenttäpelaajan rooliin. Hyökkäykseen hankittiinkin sitten kokonaan uusi päätoiminen hyökkäyskolmikko, kun Logan Rogersonin lainasta tehtiin pysyvä, toiseen laitaan hankittiin vikkeläjalkainen Stavros Zarokostas ja keskelle Skotlannin Valioliigastakin tunnettu Lee Erwin. Haka lähtikin alustavasti aiempaa kautta laadukkaammalla joukkueella liikkeelle ja monet fanit olivatkin toiveikkaita kauden alla. Voisiko tämä olla vihdoin se kausi, kun Haka palaa kuuden joukkoon Veikkausliigassa?

Kevään harjoitusottelut ja Liigacup nostivat fanien toiveita entisestään, kun Haka esiintyi todella paljon muuttuneeksi joukkueeksi varsin positiivisesti otteluissaan. Liigacupissa Haka putosikin vasta välierissä epäonnekkaasti rangaistuspotkukilpailun päätteeksi FC Interille. Varsinainen kausi alkoi kotikentällä Pirkanmaan paikallisottelulla, jonka Haka käänsi edukseen maalein 2-1, mutta harmillisesti Vigori Gben kausi päättyi ottelussa tulleeseen vammaan ja Seth Saarinen nappasi joukkueen ykkösoikeanlaitapakin roolin. Ilves ottelua seuranneet kolme peliä näyttivät vielä positiiviselta Hakan hävitessä ainoastaan hyvä vireiselle Hongalle 3-2 Espoossa. Tästä alkoi kuitenkin Hakan kauden vaikein vaihe, kun ensiksi Oulu voitti Hakan Raatissa selvin 3-0 lukemin ja sitä seurasi liigassa viiden ottelun voitoton putki. Samalla Haka kuitenkin haki voittoja Suomen Cupissa, kunnes matka lopulta tyssäsi jälleen kerran rangaistuspotkukilpailun päätteeksi KuPSia vastaan puolivälierissä. Voitottamassa putkessa suurimmaksi huolenaiheeksi nousi puolustuksen vuotaminen, kun aiemmalla kaudella upeasti esiintynyt De Lucas tuntui kuin varjolta entisestään, eikä muukaan puolustus pysynyt vastustajajoukkueiden hyökkäyksien perässä.

Hakan nousu alkoi voitetun IFK Marienhamn ottelun jälkeen, kun Haka pelasi viisi ottelua tappioitta seuraavan tappion tullessa vasta IFK Marienhamnin vieraana 6.8. Haka päätti vielä loppukaudesta vahvistaa joukkuettaan kahdella uudella hankinnalla, kun seuraan saapuivat SJK:sta puolustaja Jude Arthur ja lainalle Interistä hyökkääjä Elias Mastokangas. Molemmat pelasivat Hakassa varsin vakuuttavasti ja olivat isossa osassa Hakan hyvän loppukauden aikana. Hyvässä loppukaudessa suuressa roolissa oli myös Tehtiksen yleisön uusi rakkaus Lee Erwin, joka iski runkosarjassa häkellyttävät 17 maalia. Runkosarjassa Haka hävisikin lopulta jäljellä olevista otteluista ainoastaan HJK:lle ja haki kaikista muista voiton. Näin päättäen runkosarjan syyskauden parhaana joukkueena HJK:n ohella ja sarjan siirtyessä loppusarjoihin sijalta 4. saumojen mitaliin ollessa vielä täysin elossa.

Loppusarjoissa Haka kohtasi muut kuuden parhaan joukkoon sijoittuneet joukkueet KuPS:in, HJK:n, Hongan, SJK:n ja Interin. Haka haki ensimmäisestä kahdesta ottelusta Interiä ja SJKta vastaan vakuuttavat voitot ja vankisti asemaansa mitalitaistossa. Näitä otteluita seuranneet harmilliset pistemenetykset ensin KuPS tasapelin ja myöhemmin HJK tappion muodossa sinetöivät kuitenkin Hakan kohtalona sijoituksen 4. ja KuPS:in voitettua Suomen Cupin eurolopputurnauksen finaaliin päätymisen. eurolopputurnauksen finaalissa vastaan asettui VPS, jota Haka ei ollut vielä aiemmin kaudella onnistunut voittamaan. Vaasassa Haka kuitenkin onnistui tyrmäämään väsyneen VPS:n unohtumattomalla 0-3 vierasvoitolla, jossa Lee Erwin iski vielä hattutempun kautensa kruunuksi ja kasvatti maalisaldonsa 20 maaliin. Tilanne näytti herkulliselta toiseen osaotteluun Valkeakoskelle lähdettäessä. Toisessa osaottelussa Haka vaikutti ensimmäistä peliä hermostuneemmalta, mutta onnistui pitämään johtoasemansa häviämällä ottelun 1-2 ja näin edeten ensimmäistä kertaa neljääntoista vuoteen Eurooppaan yhteismaalein 4-2.


KAUSI 2023

Viime kaudella totesin, että toivoisin Hakan jatkavan samalla rungolla ja hyökkäystä lukuun ottamatta niin suuriltaosin tapahtuikin ja se oli mielestäni hyvä päätös. Moni pelaaja otti joukkueessa selkeitä askelia eteenpäin ja olisikin tärkeää jatkumon vuoksi saada pidettyä suurin osa nykyisistä runkopelaajista joukkueessa myös ensi kaudella. Lee Erwinille voisi minun puolestani tarjota vaikka kaikki europeleistä irtoavat rahat jos niillä saataisiin mies pidettyä Valkeakoskella. Sopimuksia on tässä kohtaa julkaistu muutamia, mutta uusia hankintoja ei vielä ole ainakaan julkaistu. Eiköhän niitä ala tässä pikkuhiljaa tippumaan kauden alkua kohti.

Ensi kaudella varmaankin jatketaan siitä, mihin tällä kaudella jäätiin eli tavoitteeksi asetetaan uudestaan Eurooppaan pääseminen. Tavoite on kova ja vaatii jälleen todellisia onnistumisia ja täsmähankintoja siirtoikkunassa sekä omien tärkeiden pelaajien pitämistä nykyisessä joukkueessa.

Taloustilanne on Hakalla taas huomattavasti parempi ja nyt europeleistä saatavat rahat voidaan käyttää vielä enemmän seuran toimintaa parannellen. Toivottavasti tarkan markan linjalla kuitenkin jatketaan, eikä rahaa lähdetä tuhlaamaan tulevaisuudessakaan.

LOPPUTODISTUS 2022

MAALIVAHDIT

1 Mika Hilander, 6-
- Oli koko kauden selvä kakkosmaalivahti, eikä vakuuttanut edes siinä roolissa yksittäistä panoksetonta Honka ottelua lukuun ottamatta. Omissa silmissäni myös käytännössä pääsyyllinen myös siihen, että Haka putosi KuPSia vastaan Suomen Cupissa. Hyviä eläkepäiviä kuitenkin miehelle, mitä sitten ikinä päätyykään seuraavaksi tekemään.

12 Aatu Hakala, 8
- Tasaista suorittamista läpi kauden. Hakalaan ei juuri pisteitä menetetty ja hyvinä päivinä tuntuikin, että Aatu pystyi niitä osittain jopa itse raapimaan joukkueelle. Pelasi myös loisteliaan viimeisen pelin pitäen Hakan 3-0 yhteismaali johdon elossa vaikka VPSllä paikkoja tarjottiin. Jatkaa Hakassa.

22, Kalle Kohonen, -
- Ei minuutteja, ei numeroa.

PUOLUSTUS

2 Vigori Gbe, -
- Aloitti kauden vahvasti ja olikin harjoituskaudella yksi joukkueen pirteimmistä pelaajista. Loppukauden pituinen loukkaantuminen kuitenkin pilasi miehen lupaavalta näyttäneen kauden. Jatkaa Hakassa alustavasti ykkösvaihtoehtona oikeaksi laitapakiksi, toivottavasti loukkaantuminen ei ole siis pilannut miehen hyvältä vaikuttanutta tasoa.

3 Niklas Friberg, 9
- Toimi kapteenina tällä kaudella ja pelasi myös sen arvoisesti. Nousi Haka puolustuksen selkeäksi johtohahmoksi ja esitti todella varmoja otteita tasaisesti. Jatkaa Hakassa.

4 Eero-Matti Auvinen, 8-
- Myöskin todella tasainen suorittaja. Pelaa todella usein hyvällä tasolla, mutta huipputasoon ei mies vielä ole urallaan ainakaan Hakassa yltänyt. Jatkaa Hakassa.

5 Luiyi De Lucas, 8
- Tuntui kauden alussa, kuin varjolta itsestään, mutta paransi todella paljon kauden edetessä ollen loppukaudesta jälleen selkeä pomo Hakan puolustuksessa. Tulevaisuus on vielä avoin, mutta palkanleikkauksen jälkeen olisin valmis pitämään miehen seurassa.

18 Seth Saarinen, 8-
- Tasaisia hyviä otteita. Rakensi lukuisia maaleja hyökkääjille, eikä hänen laitansa juurikaan vuotanut. Siirtyy ensi kaudeksi KuPSiin ja onnea sinne Saariselle uusiin haasteisiin.

19 Elias Collin, 7
- En ymmärrä, miksi päätyi loppukaudesta Tainion koirankoppiin. Vakuutti ainakin omaan silmään laitapakkina jopa paremmin kuin Malundama. Optio löytyy ensi kaudesta enkä näe, miksi sitä ei käytettäisi.

20 Henri Malundama, 7
- Pysyi aika lailla viime kauden tasolla. Henrin paikka on mielestäni sellainen johon Hakan tulisi ehdottomasti ensi kaudeksi hankkia joku varmempi ja parempi pelaaja, mutta saa nähdä lähdetäänkö sellaista hankkimaan. Jatko Hakassa avoin.

21 Topias Listo, -
- En ainakaan itse muista miehen pelanneen, joten ei arvosanaa.

24 Thomas Saarinen, -
- Pelasi ilmeisesti Honkaa vastaan, mutta itse en pystynyt kyseistä peliä katsomaan, joten ei arvosanaa

25 Anthony Herbert, 5+
- Joka kautinen pakollinen hutihankinta. Ei esittänyt oikeastaan mitään, mikä olisi oikeuttanut suurempaan peliaikaan. Optio ensi kaudesta löytyy, mutta en usko, että sitä käytetään

26 Konste Mervelä, -
- Pelasi ilmeisesti Honkaa vastaan, mutta itse en pystynyt kyseistä peliä katsomaan, joten ei arvosanaa

27 Jude Arthur, 7+
- Esitti loppukaudesta Hakaan tultuaan tasaisia otteita, joskaan ei loistanut yhdessäkään ottelussa. Jatko Hakassa avoin.

KESKIKENTTÄ

6 Atte Sihvonen, 7
- Ei henkilökohtaisesti vielä vakuuttanut minua. Pelaa ihan hyvällä perustasolla, mutta uskoisin, että potentiaalia olisi paljon parempaankin. Jatkaa Hakassa ensi kaudella ja saa toivottavasti vielä nykyistäkin enemmän itsestään irti.

7 Oliver Whyte, 6.5
- Potentiaalia on ihan selvästi, mutta se ei ole mielestäni vielä Hakassa realisoitunut. Pelasi joitain ihan hyviä pelejä, mutta pääosin aika keskinkertaista suorittamista. Optio löytyy ensi kaudesta ja uskoisin, että se käytetään.

8 Donaldo Acka, 6.5
- Harvoin kentälle päästessään pystyi hoitamaan puolustusvelvoitteita varsin hyvin, ei kuitenkaan ollut niin hyvällä tasolla, kuin viime kaudella. Antaa jokaisessa pelissä jossa pääsee pelaamaan kaikkensa, mutta tällä kaudella se ei vaan riittänyt avauksen paikkaan. Tuskin jatkaa Hakassa.

13 Elias Mastokangas 8-

- Pelasi tasaisen hyvin ollessaan kentällä, mutta erottui omaan silmään silti selkeästi hyökkäyskolmikon Mastokangas - Erwin - Rogerson heikoimpana lenkkinä. Teki joitain tärkeitä maaleja ja olisin pitänyt mielelläni Hakssa jos se olisi mahdollista. Palaa lainalta takaisin Interiin.

15 Tino Purme, 8+
- Arvosana voi tuntua hieman korkealta, mutta Purme vakuutti keskikentällä minut tällä kaudella hyvällä ja tasaisella suorittamisellaan. Vaikea ymmärtää, miksi miestä pidetään niin paljon penkillä, kun etenkin loppukaudesta tuntui todelliselta keskikentän moottorilta. Jatkaa Hakassa ja hyvä niin.

17 Janne-Pekka Laine, 8.5
- Aloitti kauden todella vahvasti, minkä jälkeen aivotärähdys, jonka jälkeen miehen taso laski jonkun verran. Paransi jälleen loppukautta kohti ja nuorena pelaajana varmasti jatkaa kehittymistä myös ensi kaudella. Jatkaa Hakassa.

HYÖKKÄYS

9 Lee Erwin, 10+
- Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä, miten hyvin Lee Erwin pystyi Hakassa esiintymään. Osasi tehdä maaleja molemmilla jaloilla sekä päällä ja pelinrakentaminenkin onnistuu usein todella näyttävillä syötöillä. Todennäköisesti paras Hakassa nähty pelaaja Veikkausliigassa sitten Valeri Popovitšin. Tuskin jatkaa Hakassa, mutta jää ikuisesti muistoihin todella kovana pelimiehenä.

10 Stavros Zarokostas, 8+
- Kentälle vaihdosta tullessaan todellinen super sub ja nopea kuin mikä. Ei avannut juurikaan pelejä, joka todennäköisesti johtuu ilmeisesti koko kauden vaivanneesta lihasvammasta. Jatkaa Hakassa ja hyvä niin.

11 Logan Rogerson, 9
- Pelasi tällä kaudella todella hyvällä tasolla syöttöjen ja juoksujen suhteen. Omassa maalintekemisessä riittää edelleen kehittämistä, mutta on syöttävänä laitapelaajana ottanut selvän ykköspaikan Hakan oikeassa laidassa. Jatkaa Hakassa, onneksi.

16 Oiva Laaksonen, 5.5
- Mielestäni huonoin pelaaja, jota Haka tällä kaudella kentällä kokeili. Ei esittänyt oikeastaan yhtään mitään, enkä suoraan sanottuna usko, että esittää tulevaisuudessakaan. Ei sopimusta ensi kaudesta ja toivon, ettei jatka Hakassa.

23 Salomo Ojala, 6
- Tähän voisi kirjoittaa käytännössä kaiken saman mitä viime kaudella. Salomon taso ei vaan riitä Veikkausliigassa ainakaan vielä. Ei sopimusta ensi kaudesta, enkä usko, että sellaista tehdäänkään.

Valmennus

Kulunutta kautta ei voi valmennuksen osalta kutsua kuin loisteliaaksi. Tuntuu, että kaikki palaset Tainion ja Virran palapelissä osuivat kohdalleen ja Aleksi Tossavainen onnistui myös henkisenä valmentajana peliesitysten perusteella todella hyvin. Kritiikkiä täytyy kuitenkin antaa siitä, miten heikkoa etenkin Hakan hyökkäyspään kulmapelaaminen oli. Haka taisi laskujeni mukaan osua kulmasta kerran maaliin tällä kaudella ja se on tilasto, jota ensi kaudella pitää parantaa toden teolla. Arvosanaksi valmennukselle antaisin 9+ hyvä, että jatketaan samalla tiimillä myös ensi kaudella.
« Viimeksi muokattu: 06.11.2022 klo 16:05:23 kirjoittanut KaRy »
KaRy

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #1 : 04.11.2022 klo 19:18:59

Varaus
Ripa Vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka


Vastaus #2 : 04.11.2022 klo 19:41:52

Kiitos kattavasta avauksesta. (Pitäiskö olla LOPPUTODISTUS 2022)?
KaRy

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #3 : 04.11.2022 klo 19:57:43

Kiitos kattavasta avauksesta. (Pitäiskö olla LOPPUTODISTUS 2022)?

Joo pitäisi, kiitos huomautuksesta nyt muokattu.
Vornander

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 05.11.2022 klo 00:01:13

Tästä on hyvä jatkaa! Kiitos laadukkaasta avauksesta. Tosin omaan makuun turhan kriittiset arvosanat. Itsehän oon vieläkin niin onnessani tästä (viime?) kaudesta että olisin antanut kaikille vähintään ysin. Kyllä, myös Herbertille :)

Purmeen sopparin myötä meillä on muuten nyt täysi joukkueellinen pelaajia.


                             Hakala

          Friberg            Saarinen         Auvinen

Gbe                                                                Purme

                    Mervelä        Sihvonen

                                  Laine

Rogerson                                              Zarokostas            


Niin mihis me enää vahvistuksia tarvitaan?

Ike86

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 05.11.2022 klo 00:43:21

Pakistoon tarvitaan ainaki!
Pasi Nyrkki

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 05.11.2022 klo 10:15:23

Onko Malundamaa kokeiltu kolmen linjassa vasempana pakkina? Käsittääkseni hoitanut puolustuspään varsin kelvollisesti, vaikka tosiaan ne hyökkäysavut ei veikkausliigatasolla olekaan.

Herbert näytti ihan ookoolta hallihöntsissä mun mielestä.

Jos Tainio pysyy Valkeakoskella, Laine tulee lyömään läpi kunnolla ensikaudella.
peled

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 05.11.2022 klo 13:01:13

Harmi homma kerta Collin lähdössä myös, mun mielestä kaverissa ois kyllä ollu potentiaalia ja olis kannattanu pitää.
Ripa Vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka


Vastaus #8 : 05.11.2022 klo 14:34:39

Topicin avaaja kertoi Mambasta oleellisen. Pysynyt edellisvuoden tasolla. Eli kehityskaari on nähty ja hänen ohi juostiinkin aika kovaa. Muutama kelpo matsi oli, mutta se ei riitä.
peled

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 05.11.2022 klo 15:02:36

Tilanne on kohta se että Malundama on pidettävä kun ei ole muitakaan kotimaisia vaihtoehtoja
hyppypolvi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tp-49


Vastaus #10 : 05.11.2022 klo 15:52:30

Koska Liigacup alkaa?
Ja varmaan jo joulukuussa ekat treenimatsit?
Ensio

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 05.11.2022 klo 21:15:59

keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #12 : 05.11.2022 klo 21:24:52

Tuolta hyvä tulla tammikuun lopussa takaisin tuttuun ja turvalliseen Hakaan. Paljonkoha liksa? :D
Ensio

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 05.11.2022 klo 21:33:51

Tuolta hyvä tulla tammikuun lopussa takaisin tuttuun ja turvalliseen Hakaan. Paljonkoha liksa? :D
ei tuolla ihan hirveästi pelejä taida olla jäljellä, joten siirto takasin Eurooppaan ihan mahdollinen tammikuussa tai huhtikuussa. Sopimuksen pituutta ei taida olla tiedossa
litmanen10

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 05.11.2022 klo 21:47:50

ei tuolla ihan hirveästi pelejä taida olla jäljellä, joten siirto takasin Eurooppaan ihan mahdollinen tammikuussa tai huhtikuussa. Sopimuksen pituutta ei taida olla tiedossa

Ei ole jäljellä? Eiköhän se kausi jatku mm-kisojen jälkeen normaalisti.
Ensio

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 05.11.2022 klo 21:54:51

Ei ole jäljellä? Eiköhän se kausi jatku mm-kisojen jälkeen normaalisti.
wikipedian mukaan pelataan yhteensä 16 peliä, nyt pelattu 8.
hakkaa

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 05.11.2022 klo 21:55:46

Aika erikoinen Erwinin uus seura. Money, money, money....

"Veikkausliigan maalikuningas Lee Erwin jättää FC Hakan. 28-vuotias skotlantilainen siirtyy Libanonin pääsarjaan Al Ahedin paitaan.

Al Ahed vahvisti hankinnan Twitter-tilillään."
Loftus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, QPR


Vastaus #17 : 05.11.2022 klo 22:03:31

Mitä vittua Erwin? Eikö Veikkausliigaan ylivoimainen maalitykki pääse Libanonin rahoja pidemmälle vai onko Erwin "erikoinen" tyyppi.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #18 : 05.11.2022 klo 22:20:40

Voi saatana...Erwinin lähtö kuvastaa kyllä Veikkausliigan tasoa ja asemaa pelaajien silmissä.
Ripa Vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka


Vastaus #19 : 05.11.2022 klo 22:23:40

Google kääntäjällä koukeroista muodostuu tällaista, ota siitä sitte selvää sopimuksen kestosta:”Irwinin sopimus Sovitusseuran kanssa ulottuu kauden loppuun 1-0 (puolitoista kautta), ja alkaa pelaamaan joukkueen kanssa kuuden parhaan joukossa tällä kaudella.
#المركز_الإعلامي
 #AlAhedFC”
nptuomin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, ManU, Argentiina, PeU-Basket, PuMu


Vastaus #20 : 05.11.2022 klo 22:46:24

Hizbollahin joukkue vieläpä. Mitä vittua.
luiyikynä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #21 : 05.11.2022 klo 23:16:08

Hizbollahin joukkue vieläpä. Mitä vittua.

Tämä ja niin vitusti. Mee Erwin Libanoniin Hizbollahin tukeman seuran mannekiiniksi pesemään terroristijärjestön mainetta. Mitä helvettiä oikeesti? Edes tyhmyys, tietämättömyys tai raha ei voi selittää tätä käsittämätöntä siirtoa.
Palstaveli

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 06.11.2022 klo 00:38:08

Tämä ja niin vitusti. Mee Erwin Libanoniin Hizbollahin tukeman seuran mannekiiniksi pesemään terroristijärjestön mainetta. Mitä helvettiä oikeesti? Edes tyhmyys, tietämättömyys tai raha ei voi selittää tätä käsittämätöntä siirtoa.

Raha
Palstaveli

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 06.11.2022 klo 00:46:27

Tätä olen puntaroinut itsekseni paljon.

Ottaisinko Leenä rahat vai uran. Varmaan rahat.
Vornander

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 06.11.2022 klo 00:58:29

No onneks ei sentään mihinkään toiseen veikkausliigaseuraan.

 
Sivuja: [1] 2 ... 94
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa