FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2024 klo 21:20:19 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 8
 
Kirjoittaja Aihe: Itäisen alueen Kolmonen AC 2023  (Luettu 61312 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
liekkipipo

Poissa Poissa


Vastaus #75 : 13.02.2023 klo 18:50:19

Höpö höpö...B-pojat olivat pelanneet ennen edustuksen peliä oman pelinsä...Hakalla pitkälti se porukka joka tulee olemaan kesälläkin. Suurin osa Hakan porukasta kaikonnut KaPaan.

NiemU -ottelussa ei varmaan puoliakaan kesän PK:n avauksesta. Tosin NiemU kaltaiset kyläjoukkueet pitäisi voittaa B-junnuillakin. Mutta mukava, että uusia kirjoittajia liittynyt joukkoon ihan vain kirjoittelemaan puuta heinää tänne meidän muiden seuraksi. Herne mennyt jossain kohdassa nenään.
ä
:D ei ole mennyt herne nenään, kunhan ihmettelen. Puuta heinää tai ei niin sinulle tekisi hyvää myös realiteettien tunnistaminen.
D mies

Paikalla Paikalla


Vastaus #76 : 14.02.2023 klo 07:35:33

Kings-Komeetat 1-0.  "Ottelu pelattiin noin vartin vajaana, kun erotuomari päätti, että ei ole aikaa pelata kokonaista ottelua, joten mysteeriksi jää, mitä viimeisten minuuttien aikana olisi voinut tapahtua." Dumarilla paino saunavuoro päälle? Lauantaina Äänekoskella Komeetat-KeuPa.
roperto kurlas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Elo, Kings, KuPS


Vastaus #77 : 15.02.2023 klo 14:11:39

kyllä saunavuoroista täytyy pitää kiinni. Oliko kingsissä uusia pelaajia viime kauteen verrattuna? Komeetoilla ilmeisesti paljon vaihtuvuutta tuloksen perusteella?
Joao67

Poissa Poissa


Vastaus #78 : 16.02.2023 klo 08:08:42

Juu ryhmästä ne pelimiehet jotka johonkin pääsivät nostivat kytkintä. Muutama kaveri lopetti ”huipulla” kun pelit kolmosessa eivät kiinnostaneet. Rinkiin nostetut juniorit vankkaa piirisarjatasoa eli puheet paluusta kakkoseen omilla kavereilla voi unohtaa. Kolmosessa haastetta riittävästi -just trust the process!
practice

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ajax, FC Raahe, HaPK, HJK, IPS, Jippo, HyPS, KJP


Vastaus #79 : 16.02.2023 klo 13:52:35

Juu ryhmästä ne pelimiehet jotka johonkin pääsivät nostivat kytkintä. Muutama kaveri lopetti ”huipulla” kun pelit kolmosessa eivät kiinnostaneet. Rinkiin nostetut juniorit vankkaa piirisarjatasoa eli puheet paluusta kakkoseen omilla kavereilla voi unohtaa. Kolmosessa haastetta riittävästi -just trust the process!

Tämä on juuri se ilmiö, josta aiemmin puhuin. Rantautuu nyt Jyväskylään, kun siellä ei ole 10-12 Keski-Suomen sisäistä peliä Kolmosessa per vuosi. Iisalmeen, Joensuuhun ja Savonlinnaan ei ehkä ole niin pitkä matka kuin Rovaniemelle ja Ouluun, mutta koko päivän nekin vaativat. Moni pelaaja ei voi/halua uhrata näitä päiviä Kolmosen vuoksi.

Huipulla-sanan sitaatit voi lukea kahdella tavalla. Suoraan ymmärrettynä osa tästä syystä lopettaneista olisi voinut pelata vielä myöhemmin Kakkosta korkeammalla, joten Kakkonen ei ollut heille oikea huippu. Surullista. Jos Kakkonen oli se huippu, niin sitaatit voi nähdä pienenä katkeruutena. Voin tunnustaa itsessäni molemmat tunteet ainakin nuorempana.

Joka tapauksessa menetetään Kolmosen tason huippupelaajia. Seuraus on, että alueen Kolmosessa pelaa Nelosen ja jopa Vitosen tason pelaajia, joille kyseisenä vuonna pitkät pelimatkat sopivat elämäntilanteeseen.

Aiemmassa kirjoituksessani ajattelin tämän pelaajavastaisen sarjajärjestelyn johtuvan siitä, että pelitapa halutaan pitää samana kuin muissa Kolmosen lohkoissa. Nyt sekään ei enää pidä, kun 4 parasta näyttää jatkavan noususarjaan. AC-lohkon jakaminen alueellisiin alkulohkoihin auttaisi pitämään Kolmosen tason pelaajia Kolmosen joukkueissa. Uskon että näin löytyisi alueelta pelaajia jopa 14-16 Kolmosen joukkueeseen, joiden keskimääräinen taso olisi kovempi kuin nykyisen järjestelmän 10 joukkueella.
Grohl

Poissa Poissa


Vastaus #80 : 18.02.2023 klo 13:07:20

Hyvää keskustelua sarjan haasteista. Kolmosen ohjelma yllättää positiivisuudellaan, kun pelit taitavat olla poikkeuksetta ohjelmoitu viikonlopuille. Ylos

Etenkin joensuulaisjoukkueiden osalta viime vuosina ollut havaittavissa viikolla pelattavat aikaisin alkavat ottelut. Tämä toki voinut ainakin osittain johtua myös kenttien vaikeasta varattavuudesta.
Black_Spider

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski


Vastaus #81 : 18.02.2023 klo 21:56:15

JPS kohtasi lauantaina Äänekoskella pelatussa harjoitusottelussa FC Vaajakosken. Ensimmäisen kolmevarttisen jälkeen JPS johti 1-0, mutta toisella puolikkaalla FCV iski kolme maalia ja voitti treenimatsin 3-1.
Jaketskini

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HuimaUrho


Vastaus #82 : 26.02.2023 klo 20:56:20

HuimaUrhon kooste eilisestä Cupin ottelusta NiemUa vastaan:

https://youtu.be/VwYq72I39LY

Paikallislehden raportti löytyy täältä:

https://www.sisasuomenlehti.fi/paikalliset/5752821
pekkham

Paikalla Paikalla


Vastaus #83 : 27.02.2023 klo 12:10:40

Paljonko päättyi eilinen Kings - PK-37?
TRon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopiolainen jalkapalloilu


Vastaus #84 : 27.02.2023 klo 12:38:23

Paljonko päättyi eilinen Kings - PK-37?
1-5 kertoo molempien somet ja taisi Peksin sivuilla olla raporttiakin.
practice

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ajax, FC Raahe, HaPK, HJK, IPS, Jippo, HyPS, KJP


Vastaus #85 : 05.04.2023 klo 18:00:41

Keski-Suomi: M4 Itäinen C 2023 -topikista:

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M4!itajp23/group/4/

Kuukauden päivät kauden alkuun ja tälle kaudelle onkin näköjään ykkösliigan tulon myötä tarjolla jopa kolmelle (3!) joukkueelle nousua Kolmoseen ensi vuodelle!
Ketkä löytyy sarjan kärjestä syksyllä ja keillä on kiinnostusta nousta kolmoseen?

Kolmosen uudistus on suunnitteilla, nykyinen Kolmonen kahtia jakaen.

Onko tästä kellään lisätietoa?

Nelonen C:stä nousee siis 3. Nelonen A:sta nousee vain 1. Tästä voisi päätellä, ettei Kolmonen AC jatku enää vuonna 2024. Sen sijaan tulisi erilliset Kolmonen A ja Kolmonen C.

A (6-7):
Keltik
Kings
LehPa
NiemU
PK-37
STPS?
nousija

C (7):
Blackbird
JPS
KeuPa
Komeetat
nousija 1
nousija 2
nousija 3

Tietysti vielä tämän vuoden joukkueista 1 nousee Kakkoseen ja vähintään 1 tippuu Neloseen. Molempiin lohkoihin tulisi siis noin 6 joukkuetta.

Painotan siis, että näiden pitäisi mielestäni olla täysin omia lohkojaan. Ei siis niin, että AC:ssa olisi ensin alkulohkot ja sitten jatkolohkot, koska ei kai samaan sarjaan voi nostaa toisesta Nelosen lohkosta 3 ja toisesta 1. Putoamiset ja nousut tehdään ilmeisesti jatkossa Kolmonen A <-> Nelonen A ja Kolmonen C <-> Nelonen C. Erittäin hyvä uudistus olisi tämä!

Jäljelle jää vain kysymys kuinka jatkossa tapahtuvat nousut ja putoamiset Kakkosen ja Kolmosen välillä. Valtakunnallisessa sarjauudistuksessa ei olla kai vieläkään määritelty Kakkosen vuoden 2024 pelitapaa. Muuten kuin 3 kpl 10 joukkueen lohkoja. Se mikä vaikuttaa Kolmosen uudistamiseen, on Kakkosesta 2024 lähtien tippuvien joukkueiden määrä. Maan kaikkien Kolmosten on pitänyt olla vertailtavuuden vuoksi samanlaisia kaksinkertaisia sarjoja, koska vain osa voittajista on noussut suoraan. Ja siltikään vertailtavuus ei ole ollut tasa-arvoista eri joukkuemääristä johtuen.

Kun Kakkosen joukkuemäärä laskee 36:sta 30:een, niin voiko kauden jälkeen jatkossakaan tippua yli 6 joukkuetta (= Kolmosesta nousta valtakunnallisesti yli 6 joukkuetta)... Tietysti Kakkonen on jatkossa 4. korkein taso ja Kolmonen 5. korkein, joten ehkä niiden välistä vaihtuvuutta voitaisiin lisätä. Vai tullaanko Kakkosta ehkä vielä muokkaamaan heti lisää ja se haluttiin vain tehdä portaittain? Toivoisin niin, koska se antaisi pelivaraa Kolmosen uudistamiselle.
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #86 : 29.04.2023 klo 15:46:44

Oho, kaikessa hiljaisuudessa honar "honda" abdi mennyt blackbirdiin :) onpas kova hankinta. Olisi varmasti kelvannut myös FCVlle tai JJKlle
Jalkapalloviikko

Poissa Poissa


Vastaus #87 : 30.04.2023 klo 14:56:31

Komeetat - PK-37 2-1 (28.4.23)

1-0 Sormunen 10’
1-1 Niskanen 44’
2-1 Peurakumpu 89’ rp

Komeetat saivat heti kauden alkuun kovan vastustajan vierailulle, kun lohkon kärkipäähän ennakoitu PK-37 Iisalmesta tuli kyläilemään. Ottelu alkoikin kovalla vauhdilla. Molemmat joukkueet vastahyökkäsivät vauhdilla toistensa vastahyökkäyksiin.

Viime kaudella 19 otteluun 30 maalia PK:lle tehnyt Eetu Rissanen oli varmasti tarkkaan huomioitu kotijoukkueen palavereissa. Komeettojen Juho Honkonen oli kuitenkin ottelun ensimmäisen puoliajan näkyvimpiä hahmoja. Honkonen laskeutui hyvin vastaan ja otti hallitusti korkeitakin syöttöjä haltuun siirtäen pelivälineen omille pelikavereille. Voitti varmaan kaikki kaksinkamppailutkin. Honkosen voi jo ensimmäisen pelin perusteella julistaa lohkonsa parhaiten target-hyökkääjän roolia suorittavaksi pelaajaksi.

Komeetat pääsi 1-0 johtoon Olli Sormusen tekemällä maalilla. Tilannetta edelsi matala laukaus, joka tuli torjunnasta maalin eteen ja Sormunen pääsi laittamaan sen tyhjiin. Komeetat oli lähellä toistakin maalia, mutta Ville Kosonen nappasi gepardimaisesti rangaistuspotkun tolpan juuresta kiinni. Torjunta sai aikaan varsin spontaania ääntelyä ja huudahduksen toiselta paikalle saapuneelta PK-fanilta. Kannattaa käydä katsomassa se  jalkapalloviikon-instagramista. @ksjalkapalloviikko

PK:n maalipyssy Rissanen pysyi pitkään Komeettojen pihdeissä, mutta juuri ennen puoliaikaa hän sai laidalta tilaa ja tällä kertaa matala laukaus kimposi torjunnasta maalin eteen PK:n pelaaja Tomi Niskaselle, joka pääsi pistämään pallon maaliin.

Toinen puoliaika alkoi tasaisena vääntönä. PK:n tilanteet oli muutama erikoistilanne, mutta Severi Ikäheimolla ei juurikaan vaikeuksia ollut. Toisessa päässä Komeettojen viimeiset syötöt ei mennyt kohdalleen ja Kosonen pääsi olemaan aika rauhassa.

Ottelu sai lisää vauhtia ja tunnetta, kun PK:lle jäi mahdollisesti viheltämättä rangaistuspotku. Ihan tarkkaan ei näkynyt mitä siellä tapahtui, mutta vahvasti joukkue protestoi. Hetkeä myöhemmin toisessa päässä tapahtui useampikin rike ja niistä vakavimpana oli komeetta-pelurin kaataminen, kun hän oli pääsemässä pistämään pallon tyhjiin. Maalivahti oli jo harhautettu. Päätuomari Riki Yari keskusteli hetken linjatuomarin kanssa ja vihelsi sen jälkeen ottelun toisen rangaistuspotkun.

Hyvän ottelun pelannut Eeli Peurakumpu ei pilkulta erehtynyt ja Komeetat sai tärkeät kolme pistettä hankalalta vastustajalta.

Ottelussa näkyvässä roolissa häärinyt Olli Sormunen ennätti antaa kommentit ottelun jälkeen.

”Todella tärkeät 3 pistettä sarjan yhtä ennakkoon kovinta joukkuetta vastaan. Pelin alkuhan oli meiltä hyvä ja niskan päällä oltiinkin. 1-0 maalin ja epäonnistuneen pilkun jälkeen sitten vähän päästettiin kaveri mukaan peliin ja keskityttiin enemmän puolustamiseen. Puolustuslinjan pelaaminen oli tänään kyllä todella hyvällä tasolla ja pystyttiin pitämään vastustaja vaarallisimmilta paikoilta poissa ja veskarikin oli mies paikallaan. Draaman kaari oli kohillaan niinkuin Copalla tuntuu aina olevan. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.”

OR
« Viimeksi muokattu: 30.04.2023 klo 15:12:02 kirjoittanut Jalkapalloviikko »
Jalkapalloviikko

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 30.04.2023 klo 15:11:23

JPS-LehPa 1-1 (29.4.23)

1-0 Vähäpesola 9`
1-1 Kuusela 9+4`

JPS avasi kautensa viileässä vappusäässä Lehmon Palloa vastaan. Pelin aikana koettiin kaikki perinteiseen vappuun kuuluvat säänvaihtelut. Kylmä tuuli, aurinko paistoi hetkittäin, ottelun lopussa satoi vettä ja jopa rakeita muutaman minuutin. Olin kuulevinani pitkään seuran parissa olleen sanovan, että paikalla on enemmän ihmisiä, kun yhdessäkään jääpallo-ottelussa. Huumoria, vai totta. Vaikea sanoa. Kotijoukkue oli kuitenkin saanut houkuteltua paikalle runsaasti yleisöä. ”Ilmaiset munkit 100 ensimmäiselle” tuskin oli ainoa houkutin, vaan muutakin on tehty.

JPS liput heiluivat ja kannatuslaulut (pääasiassa Liikunnan Riemu aiheisia ja joku lastenlaulukin taisi kuulua.) siivittivät JPS:n ihan älyttömään prässiin, josta LehPa ei takaiskuitta selvinnyt. JPS painoi hullua munaravia päälle ja lopulta puolustaja pisti pallon suoraan Matti Vähäpesolan jalkaan, joka sijoitti rauhallisesti JPS:n Riemuisasti johtoon. Koko joukkue kävi kulmalipun lähellä istumassa ja meditoimassa. Tuuletuksella kunnioitettiin ilmeisesti otteluisäntänä toiminutta joogapaikkaa?

JPS:n oli pakko hieman höllätä prässiään. Ihan koko aikaa, joka tilanteessa ja jokaiseen palloon ei kannattanut rynnätä. LehPaa oli kuitenkin saatu jo järkytettyä. Aina välillä, kun JPS taas viritti prässinsä, niin LehPalla oli selvästi tutinaa puntissa. Pari pallonmenetystä vielä nähtiin. Prässi ei kuitenkaan ollut enää ihan niin totaalista ja JPS:n ratkaisevat syötötkin vähän karkasi, joten LehPa selviytyi takaiskuilta.

LehPa sai liian helpolla rangaistuspotkun. Jalkapalloviikon instagram-videolla näkyy että puolustaja ei tee mitään liikettä kädellä ja vastustaja lentää maahan kuin paiskattuna. Molempien kädet olivat toki toistensa ympärillä kuin vapputansseissa. Onneksi ihan jo oikeudenmukaisuudenkin perusteella JPS:n  maalivahti, pääasiassa MuSassa pelannut ja ykkösdivaristakin kokemusta saanut Eetu Lindfors torjui Klaus Nevalaisen yrityksen.

Puoliajan jälkeen JPS ei oikein saanut omia hyökkäyksiä luotua. Vaikka vieraat pitivätkin enemmän palloa, eivät hekään juuri maalipaikkoihin päässyt. Paitsi yliajalla, kun Ville Kuusela ennätti ensimmäisenä maalin kulmalla pomppineeseen palloon. Osittain humaltuneen kotiyleisön pettymys oli aistittavissa. JPS yritti vielä kiireesti paikata tilannetta ja unohti, että pistekin on sentään jotain. JPS:n puolustuksen ollessa levällään ja maalivahdinkin ollessa kaukana maalilta, LehPan pelaaja pääsi nostamaan pallon kohti tyhjää maalia. Kotijoukkueen onneksi pallo vain hipaisi tolpan ulkoreunaa, mutta siinä oli sauma ultimaattiselle shit the bed-sulamiselle. Yli 90 minuuttiin kuitenkaan ei ollut varsinaista hätää (jos ei muistella rangaistuspotkua) ja 80 minuuttiakin JPS oli johdossa. Toivottavasti vahvaa prässiä nähdään jatkossakin. Kiinnostaisi nähdä miten muut joukkueet siitä selviäisi.

OR
Jalkapalloviikko

Poissa Poissa


Vastaus #89 : 06.05.2023 klo 10:23:51

Blackbird-STPS 0-0 (5.5)

FC Blackbird sai kauden ensimmäiseen kotiotteluunsa vieraita Savonlinnasta, kun sarjanousija (edit. sarjassa pysyjä, kun suostui vaihtamaan lohkoa) STPS tuli tutustumaan Viitaniemen monttuun. Kovinkaan montaa tuttua nimeä ei vieraiden joukkueesta itselle löytynyt, mutta entinen Warkaus JK:n pelaaja Miko Virta ja ex-JJK/2 Eero Korhonen joukosta muistuivat. Korhonen ennättikin antaa lyhyen haastattelun ennen ottelun alkua.

”Opiskeluiden myötä muutin Savonlinnaan ja löysin samalla uuden seuran sieltä itselleni (STPS). Joukkueelle tämä lohko on aika tuntematon, mutta itselle hyvin tuttu. Innolla palaan tänään pelaamaan Viitaniemeen! Otteluohjelma kun julkaistiin niin kyllä ekana katsoin milloin on vieraspelit Jyväskylässä. Meillä on mielenkiintoinen ja hyvä nippu kasassa tälle kaudelle. Uskon, että tänään tulee kova ja laadukas peli, jonka molemmat joukkueet haluavat kovasti voittaa.”

Ottelu alkoi muuten kotijoukkueen hallinnassa, mutta heti alkuun meinasi sattua kauheita. Puolustuksessa tapahtui jotain ylimääräistä ja STPS pääsi kokeilemaan maalintekoa. JPS:stä Blackbirdiin Riku Uus-Leponiemen tilalle siirtynyt maalivahti Veeti Puttonen sai kuitenkin tilanteen paikattua. Olisi ollut karu alku ennakkosuosikille.

Blackbirdin uudet pelaajat Honar Abdi ja Anton Virkalahti olivat hyvin esillä pallollisessa pelissä, kun Teemu Vänttilä joutui jättämään kentän jo 10. minuutin pelin jälkeen. Abdi pelasi koko ottelun ylempänä keskikentällä tai jopa kärjessä. Ainakin viime vuosina hän on ollut enemmän puolustajana, joten uusi pelipaikka oli ihan mielenkiintoinen veto valmennukselta. Abdi voi olla vielä kovakin luu sillä paikalla, kunhan saa vähän viimeistelyyn malttia. Perjantai-iltana vapaimmista maalipaikoista laukaukset lähtivät pahasti yli, tai päin maalivahtia. Yksi keskitykseksi tarjoitettu vapaapotku karkasi ylärimaan. Jos Abdi ei olisi kuuluvasti kironnut palloa potkaistessaan, olisi voinut luulla, että vapaapotku oli tarkoitettu maalia kohti.

Pari välivuotta pelikentiltä pitänyt Petri Kataja yllätti positiivisesti keskuspuolustajana. Luulisi että tauko näkyisi jossain? Hyvää pallollista peliä ja syötöt löytivät hyvin omia pelaajia, vaikka välillä olikin ahdasta.

STPS puolusti tiiviisti ja Blackbird olisi tarvinnut lisää suoraviivaisuutta peliinsä. Pallonhallinta ja sen siirtely taaksepäin ei auta, kun vastustajan maalille pitäisi päästä. Silloin kun pallo saatiin omalla alueella haltuun, sitä olisi voinut nopeammin yrittää saada hyökkäysalueelle, ennen kun vieraat ehtivät parkkeerata bussin. Leo Rautiainen oli vähän liian yksin kärjessä. Vaikka Olli Koittola pääsikin pari kertaa laidasta läpi ja keskittämään vaarallisesti, ei ensimmäisellä puoliajalla maaleja nähty.

Toisella puoliajalla Tomi Petrescu tuli kentälle ja se toi lisää yllätyksellisyyttä Blackbirdin peliin. Muutama hallitusti ja taidolla luotu maalipaikka ei kuitenkaan tuonut tulosta laukausten mennessä pääosin yli ja ohi. STPS:n maalivahti Niklas Kiiski pelasi hyvin. Napsi rohkeasti keskityspallot kiinni, vaikka hässäkkää maalin edessä oli ja välillä tuli osumiakin.

Kolmella maalilla kautensa AFC Keltikiä vastaan aloittanut Jere Tuomaranta oli sairastelujen jäljiltä vain 10 minuutin pelikunnossa, eikä hänkään ehtinyt ottelussa eroa tuomaan. Pelin päättyessä 0-0, tuli mieleen kauden  2021 alku, kun Blackbird pelasi tasan toisen sarjanousija SaPan kanssa ja oli vielä lähellä tappiotakin. Vaikka peli päättyi tasan, Blackbirdille tuli kaksi hävittyä pistettä ja STPS:lle yksi voitettu piste.

OR

Joitakin ottelun tapahtumista näkee videona Jalkapalloviikon instagramista. @ksjalkapalloviikko


« Viimeksi muokattu: 06.05.2023 klo 21:01:47 kirjoittanut Jalkapalloviikko »
Feeblebastard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPa ultras


Vastaus #90 : 06.05.2023 klo 10:27:18

STPS:hän ei ole sarjanousija.
Eyeball

Poissa Poissa


Vastaus #91 : 06.05.2023 klo 13:54:58

STPS:hän ei ole sarjanousija.

Periaatteessa ei ole ja periaatteessa on. Eikös Stepsi olisi pudonnut viime kauden päätteeksi Kaakon Neloseen, mutta nousuhaluttomuuksien/sarjasta luopumisten myötä paikkaa tarjottiin Itä-Keski-Suomen kolmosesta että saataisiin edes jonkinlainen lohko? B lohkossa 12 joukkuetta ja AC lohkossa vain 10
Feeblebastard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPa ultras


Vastaus #92 : 06.05.2023 klo 16:43:08

Periaatteessa ei ole ja periaatteessa on. Eikös Stepsi olisi pudonnut viime kauden päätteeksi Kaakon Neloseen, mutta nousuhaluttomuuksien/sarjasta luopumisten myötä paikkaa tarjottiin Itä-Keski-Suomen kolmosesta että saataisiin edes jonkinlainen lohko? B lohkossa 12 joukkuetta ja AC lohkossa vain 10

Kauden alussa ilmoitettiin että kaksi viimeistä jengiä tippuu, ja kauden lopulla se muutettiinkin kolmeen, minkä myötä myös STPS tippui. Vaihtamalla lohkoa sai jatkaa kolmosen pelejä.
Jalkapalloviikko

Poissa Poissa


Vastaus #93 : 19.05.2023 klo 23:44:09

JPS - PK-37 4-0 (19.5.23)

Ottelun alku oli varsin hankala PK:lle. JPS vyöryi päälle ja sai useita hyviä maalipaikkoja aikaan. Iisalmelaisilla oli löysiä syöttöjä ja heikkoa puolustamista. Maalivahti Aimo Jauhiainen ei saanut helppoa alkua kaudelleen. Peli olisi voinut paremmalla viimeistelyllä olla siinä vaiheessa jo 3-0, ennen kuin JPS pääsi 1-0 johtoon Joni Rintatalon rangaistuspotkulla, joka ennätti antaa myös kommentit ottelusta:

”Ekalla puoliajalla pelattiin kauden parasta peliä ja luotiin hyvin paikkoja. Toteutettiin koutsin pelikirjaa ja pelattiin niillä omilla vahvuuksilla ja alkoi se sitte tulostaulullakin näkymään, vaikka hyviä paikkoja tuhlailtiinkin. Toisella puoliajalla vähän ehkä tahti rauhottu ja päästettiin PK mukaan peliin, mutta ei siinä suurempaa hätää missää kohtaa ollut. Älytön matsi jokaiselta ja tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoa kohti. Erityismainintana vielä Jipsin mato eli Samuel Arponen pelas elämänsä peliä.”

Kun JPS sai ensimmäisen maalin, alkoi niitä tulla välittömästi myös lisää. Samuel Arponen ja Matti Vähäpesola tekivät maalit mieheen 28` ja 29`. Vielä ennen puoliaikaa hyvän pelin muutenkin pelannut Jani Rinta-Halkola vei ottelun jo 4-0.

PK-37:n Konsta Kääriäinen ei ymmärrettävästi ollut tyytyväinen oman joukkueensa peliin:

”Eka puoliaika oli meiltä aika katastrofi. Hävittiin jokainen kamppailu ja kakkospallot myös. Ois pitäny reagoida vastustajan pelityyliin aiemmin ja heittää hetki vaikka pidempää palloa kun selkeesti ei pelaamalla päästy JPS:n prässistä ulos. Toiselle puoliajalle tehtiin tasonnosto ja saatiin vähän enemmän pallollista peliä aikaan. Toisaalta ekalta puoliajalta ei ollut suunta kun ylöspäin. Suurin kehityskohde on kaksinkamppailuvoima. Tämän päivän matsi oli aika pojat vastaan miehet. Meillä on nuori joukkue ja näistä aallonpohjista pitää oppia eikä lannistua.”

Muutaman maalin ja muita tapahtumia voi käydä katsomassa koostevideolta Jalkapalloviikon instagramista. @ksjalkapalloviikko

OR
« Viimeksi muokattu: 19.05.2023 klo 23:48:21 kirjoittanut Jalkapalloviikko »
Jalkapalloviikko

Poissa Poissa


Vastaus #94 : 03.06.2023 klo 13:14:02

Perjantaina (2.6) KeuPa-Blackbird 2-3. Vieraat johtivat jo 0-3, mutta KeuPa teki 71’ ja 76’ maaleilla ottelusta tiukemman.

Perjantaina pelasivat Keuruulla KeuPa ja FC Blackbird. Ottelu päättyi 2-3 vieraiden voittoon.

Blackbird johti ottelua jo 0-3 (maalit: Jere Tuomaranta 15’, Saku Leppänen 29’ ja Leo Rautiainen 54’), mutta niin vain KeuPa venyi ja teki ottelusta tiukan. KeuPan maalit syntyivät 71’ ja 76’. Maalit: Giuliano Gaita ja Elias Isojärvi. Nicolas Longarini istui koko pelin vaihdossa.

Jalkapalloviikolle kommentit ottelusta antoi Birdin Honar ”Honda” Abdi .

”Meiltä ekan puoliajan ja tokan alku oli hyvää tekemistä. Saatiin peli kontrolliin varsinkin ekalla puoliajalla ja päästiin monesti hyville paikoille. 3-0 tilanteen jälkeen päästettiin vastustaja vähän liian helposti peliin mukaan ja meinas tulla hieman tiukat paikat. Jouduin itse puolen tunnin kohdalla jättämään kentän pienen vamman vuoksi, mutta kokonaisuudessaan hyvää taistelua joukkueelta ja ansaitut vieraspisteet.”
« Viimeksi muokattu: 03.06.2023 klo 13:17:13 kirjoittanut Jalkapalloviikko »
Jalkapalloviikko

Poissa Poissa


Vastaus #95 : 10.06.2023 klo 10:56:50

FC Blackbird-Kings SC 6-1 (9.6.23)

Kingsin Petteri Rönkkö antoi JaVi:lle kommentit:

”Tiedettiin että vastustaja pyrkii laitapakkien selustaan ja tarkoitus oli puolustaa varsinkin pelin alku tarkasti. Se suunnitelma meni mönkään noin minuutin pelin jälkeen, kun vastustaja hyökkäsi laidan kautta ja lopulta keskityksen jälkeen viimeisteli nopean maalin.

Eka jaksolla meilläkin oli 3 huippupaikkaa, mutta lukemat oli puoliajalla rumat 3-0. Puoliajan loppuun saatiin vielä erittäin hölmö punainen kortti mikä hankaloitti takaa-ajoa.

Joka tapauksessa toisen puoliajan alku oli meiltä vahva. Päästiin hyvin peliin kiinni ja saatiin ansaittu kavennus. Sitten vastustajan 4-1 maali, mikä tuli taas pitkästä pallosta selustaan, joka puolustettiin huonosti ja se hieman tappoi kiriä.

Tiivistetysti vastustaja hyökkäsi tehokkaasti selustaan, mikä tiedettiinkin ennakkoon, mutta silti ei onnistuttu puolustamaan sitä. Loppulukemat 6-1 oli rumat ja ehkä hieman turhan isot siihen nähden millaisia tilanteita meilläkin oli.

Pitää siirtää keskittyminen seuraavaan peliin ja lähteä treenikentältä harjoittelemaan selustan puolustamista.”

Rönkön maali ja ylärimaan sekä tolppaan osuneet vapaapotkut voi käydä ihastelemassa videolta Jalkapalloviikon instagramista @ksjalkapalloviikko
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #96 : 11.06.2023 klo 16:33:04

.
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #97 : 16.06.2023 klo 18:11:40

Vaikka tulee Suomen peli niin futis on parasta paikan päällä :) pitää mennä tänään katsomaan jyväskylän derby blackbird vs komeetat. Klo 19 Viitaniemen monttu
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #98 : 16.06.2023 klo 22:37:22

Harmittaa että derby jäi vähän pannariksi :( ei olisi uskonut että kyseessä on kärkikamppailu. Blackbird hallitsi peliä alusta lähtien ja komeetat oli koko ajan askeleen jäljessä sekä kotijoukkue voitti suurimman osan kaksinkamppailuista. Blackbirdin vahva esitys palkittiin just ennen puoliaikaan kun leppänen niittasi 1-0. Toisella puoliajalla kotijoukkue menikin sitten menojaan ja paukutti taululle tylyt lukemat 5-0. Tänään oli  isät vs pojat  viitaniemessä
Jalkapalloviikko

Poissa Poissa


Vastaus #99 : 16.06.2023 klo 23:55:30

Blackbirdin maaleja voi käydä ihastelemassa Jalkapalloviikon instagramista. @ksjalkapalloviikko

Koittolan ulkosyrjäsyöttö Leppäsen ekaan maaliin oli oikein tyylikäs, eikä Leppäsen vapaapotkukaan mikään ruma maali ollut.

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa