FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
31.05.2024 klo 01:03:21 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 20
 
Kirjoittaja Aihe: FF Jaro 2023  (Luettu 157457 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #25 : 29.12.2022 klo 16:56:42

Toki meillä on keskikentälle myös Östman sekä Wargh kun Bushue puuttuu, myös Myrevik voisi siellä pelata, mutta kyllä tuohon tarvitsee vielä vähän enemmän laatua.
SimppaSuvela

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 29.12.2022 klo 19:48:28

Muistaakseni menneellä kaudella KTP pelannut vasen puolustaja Finnäs omaa myös sukulaissuhteita Pietarsaareen ja lienee pelannutkin joskus kesäisin JARO junioreissa ?!


Koska tulevalle kaudelle näyttää olevan jopa aiempaa tärkeämpää että pelaajilla on jonkinlainen Jeppis connection niin kävin tässä läpi entisiä Jaron junnuja joilla ei ole sopimusta Jaron kanssa ja ovat pelanneet viime vuonna muualla (vähintään Kakkosessa).

Serge Atakayi - Sopimusta St Patricksissä on vielä vuosi jäljellä. Siirto takaisin Britteinsaarille näyttäisi tehneen miehelle hyvää ja teki ihan ok maalimäärän Irlannissa päättyneellä kaudella. Lainasopimus (puhumattakaan pysyvästä siirrosta) Jaroon erittäin epätodennäköinen.
Jusa Ihalainen -Jatkosopimusta ei ainakaan vielä ole KPV:n julkaistu mutta ilmeisesti heidän kanssa harjoittelee. En näe että Ihalaiselle olisi nytkään isoa roolia Jarossa tarjolla vaikka pelasi viime vuonna isoja minuutteja Ykkösessä. Toki pelipaikaltaan laitapakki minne ei löydy omista riveistä paljon vaihtoehtoja.
Kevin Larsson - Viime kausi Piffenissä meni pilalle loukkaantumisen takia, joten ei päässyt näyttämään riittäisikö nyt taso Ykköseen. Kakkosessa tehnyt useampia hyviä kausia sekä JBK:ssa että Piffenissä. Debytoi Veikkausliigassa jo 18-vuotiaana ja teki samalla kaudella myös avausmaalinsa (ja tähän mennessä ainoan) pääsarjatasolla ja pelasi siihen aikaan myös nuorisomaajoukkueissa. Jos muuttokuorma käy takaisin Pietarsaareen niin uskon että sopimus Jaroon olisi mahdollinen. Varsinkin kun omasta takaa ei löydy hyökkäykseen juuri vaihtoehtoja.
Sergei Eremenko - Transfermarktin mukaan sopimus Jurmalassa olisi päättymässä mutta ÖT:n mukaan olisi vielä vuosi jäljellä. Tuskin on Latviaan kuitenkaan palaamassa. Käynyt nyt jo Jarossa, SJK:ssa, ACO:ssa ja HIFK:ssä kokeilemassa Veikkausliigaa eikä ole missään onnistunut lyömään itseänsä läpi. Harjoittelee Jaron kanssa (kuten useamman muunkin talven) eli olisiko nyt aika kokeilla vaikka uutta starttia uralle kasvattajaseurassa ja alemmalla sarjatasolla? Tendengin, Bushuen ja mahdollisesti myös Adamin jättäessä seuran niin voisi jopa löytyä paikka keskikentältä.
Roman Eremenko - Moni odotti jo että olisi tehnyt paluun kasvattajaseuraan päättyneellä kaudella. Valitsi kuitenkin täysin kaoottisen HIFK:n mikä oli tekemätön paikka jopa yhdelle kaikkien aikojen parhaalle suomalaispelaajalle. Nyt huhut taas ovat viemässä miestä Honkaan. Vähän siltä näyttäisi että perhe on asettunut niin tiukasti pääkaupunkiseudulle että valitettavasti tuskin enää nähdään Romania Jaron paidassa. Toki jos Sergei siirtyisi Jaroon ja/tai isä Yeren löytäisi valmennushommista junioriorganisaatiosta niin ehkä houkutus olisi liian suuri mahdolliselle paluulle?
Anthony Olusanya - Teki jatkosopimuksen HJK:n kanssa ja jonkinlainen läpimurto tuli viime vuonna Veikkausliigassa. Katsotaan sitten jos Jaro sattuisi nousemaan pääsarjaan että tekisikö Anttu mahdollisesti comebackin punapaitoihin.
Simon Skrabb - Brescia-siirron jälkeen ura ollut alamäessä. Se että uusi osoite viime keväänä oli Allsvenskanissa ei yllättänyt mutta jotenkin sitä toivoi että se olisi ollut tyyliin Malmö, Häcken tai Djurgården eikä mikään Kalmar. Sopimusta vielä kaksi kautta jäljellä Kalmarissa. Toivotaan että löytäisi vielä uuden vaihteen ja nousisi takaisin A-maajoukkueeseen ja ehkä EM 2024 olisi ensimmäiset arvokisat missä nähtäisiin Jaron kasvatti kentällä. Pelaaja parhaassa iässä joten saadaan varmaan ainakin odottaa n. viitisen vuotta ennen kuin tekee mahdollisen paluun Jaroon.
Viktor Strömbäck - Tuntien Jaron nykyisen pelaajapolitiikan niin Strömbäckin on kai myös nostettava tälle listalle. Läpimurtoa ei koskaan Jarossa tullut ja sen jälkeen pelannut JBK:ssa ja nyt viime kauden VIFK:ssä. Jos kiinnostusta löytyy lähteä uudestaan kokeilemaan Ykkösessä niin en pidä epätodennäköisenä että Jaro tarjoisi sopimusta vaikka Jaron keskikentälle on yleensä ollut ruuhkaa.
Samuel Uusitalo - ÖT:n mukaan jatkosopimus olisi julkaisua vaille varma KPV:n. Varmaan olisi ollut ihan hyvä vaihtoehto 4. toppariksi Jarossa mutta ymmärrän valinnan kun Kokkolassa päässee paljon suurempaan rooliin.
Simon Uusitalo - Varmaa tietoa on vaikea löytää mutta ilmeisesti sopimus GIF Sundsvallin kanssa jatkuu vielä ensi kauden. Pelaa Sundsvallin U19 joukkueessa ja tietojen mukaan Superettaniin tippunut edustusjoukkue on tekemässä nuorennusleikkausta. Voisi siis olettaa että olisi ainakin jossain treeniringissä mukana nyt talven aikana. Laina Jaroon kesällä voisi ehkä olla yksi vaihtoehto jos ei pääse Ruotsissa pelaamaan aikuisten pelejä. On kuitenkin ollut U18 ja sitä nuorempien maajoukkueiden mukana joten olisi mielenkiintoista nähdä miten taso riittäisi Ykkösessä.
Adam Vidjeskog - ainut oma kasvatti viime vuoden joukkueesta joka ei ole vielä tehnyt jatkosopimusta. ÖT:n mukaan kartoittaa vielä muita vaihtoehtoja mutta harjoittelee Jaron kanssa. Rehellisesti sanottuna en kyllä keksi mitkä ne muut vaihtoehdot olisi paitsi KPV tai sitten alasarjoihin jäähdyttelemään?
Axel Vidjeskog - KuPS-sopimuksessa löytyy optio vielä tulevasta kaudesta mutta tästä ei ole seuran tai pelaajan toimesta mitään ilmoitettu onko otettu käyttöön vai ei. Pelasi äskettäin KuPS:n kanssa treenipelissä, joten se ehkä indikoisi sitä että sopimus Kuopiossa jatkuisi? Forumhuhuissa pyörinyt myös siirto Maarianhaminaan tai Kotkaan. Hyvin epätodennäköistä että uusi osoite olisi Ykkönen ja Jaro tässä vaiheessa.
Isak Vidjeskog - Teki 2021 debyytin Allsvenskanissa Kalmarin riveissä. Sen jälkeen ilmeisesti harjoitellut edustuksen kanssa mutta pelannut U19 joukkueen kanssa. Sopimusta taitaa olla vielä vuosi jäljellä. U19 maajoukkuepelaajalle jos halutaan hakea peliaikaa aikuisten sarjoista niin osoite on luultavasti Superettan tai Veikkausliiga. Lainapesti Suomen Ykköseen tuskin on ajankohtainen.
Jesse Öst - Siirtyi tulevaksi kaudeksi Olusanyan joukkuekaveriksi HJK:n. Sopimus kuitenkin vain yksivuotinen ja joutunee kyllä nostamaan tasoaan vielä pari pykälää jos mielii ykkösveskariksi. Olisiko kuitenkin niin että käy nyt vain tekemässä ns. ison tilin Helsingissä sekä haistelemassa europelien tunnelmaa ja sitten vaikka takaisin Jaroon kaudeksi 2024 päättämään uraa vanhojen pelikaverien kanssa?

Aleksei Eremenko- otetaan nyt boonuksena tähän mukaan kun ÖT:n haastattelussa kertoi että ei ollut tarttunut Narvan mahdolliseen jatkosopimukseen ja on nyt palannut Jeppikseen koska haluaa olla läsnä ja auttaa pojanpoikaa kehittymään ammattifutariksi. Yeren kommenttien perusteella hän on avoinna eri valmentajatehtäviin Pietarsaaren seudulla ja koska Jaro Junior hakee uutta valmennuspäälikköä niin helpostihan tässä tulee vedettyä johtopäätöksen että Yere olisi mahdollisesti palaamassa Jaron organisaatioon Ylos Ainakaan kovempaa CV:tä ja parempaa yksilövalmentajaa ei Pietarsaaresta tai lähiseudulta löydy. Toinen vaihtoehtohan olisi JBK:n päävalmentaja sillä ymmärtääkseni Huckstepp tulee vain olemaan osa JBK:n valmennustiimiä eikä varsinainen päävalmentaja?Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 29.12.2022 klo 21:36:23

Muistaakseni menneellä kaudella KTP pelannut vasen puolustaja Finnäs omaa myös sukulaissuhteita Pietarsaareen ja lienee pelannutkin joskus kesäisin JARO junioreissa ?!
Teki jo sopparin HIFKn kanssa, kuten myös toinen ”jeppistaustainen” Mabinda teki Gnistanin kanssa.
Jos noita kaikkia junnuissa pelanneita olisi alkanut listaamaan niin tuonne olisi pitänyt lisätä sitten myös m.m. Markhiyevin veljekset ja Pikkarainen.
SimppaSuvela

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 30.12.2022 klo 19:19:22

Nämäkin Herrat vielä tosiaan  jotka olin jo unohtanut....ja kyllähän väkisinkin ajattelee, että tästä nyt nimetystä ryhmästä yhdessä nykyisen rungon kanssa saisi kyllä Veikkausliigaankin melkoisen hyvän ryhmän!!

Unelmien paikallinen joukkue!!

Teki jo sopparin HIFKn kanssa, kuten myös toinen ”jeppistaustainen” Mabinda teki Gnistanin kanssa.
Jos noita kaikkia junnuissa pelanneita olisi alkanut listaamaan niin tuonne olisi pitänyt lisätä sitten myös m.m. Markhiyevin veljekset ja Pikkarainen.
Datatraveler

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 03.01.2023 klo 11:57:01

Väntar med spänning vem som blir Jaros nya juniorträningschef eftersom varken Yere eller Karjalainen dög.
Ecca

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 03.01.2023 klo 12:50:10

Väntar med spänning vem som blir Jaros nya juniorträningschef eftersom varken Yere eller Karjalainen dög.

Samma här. Måste säga att min första reaktion på det nog är att det verkar mycket konstigt. Kvar blev frågan VARFÖR?
Gawara

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 03.01.2023 klo 13:54:28

Pakko sanoa että pikkaisen pelottaa tämä tie, toivottavasti ei mene liian sisäpiiri hommiksi. Kaikki viisaus ei asu tällä alueella. Ja muutenkin jos ja kun liigaan on tavoite niin ei kai pelkkä itseisarvo voi olla 95% omavaraisuus joka asiassa.
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 03.01.2023 klo 14:52:26

Onhan se tietysti mahdollista että joku vielä kovemmalla CV:llä operoiva valkku on pestiä hakenut. Tai sitten tosiaan sieltä tulee joku janari joka saa pestin vain koska passissa lukee oikea syntymäpaikka ja äidinkieli ei ole väärä.
kapten

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki suomalainen jalkapalloilu


Vastaus #33 : 03.01.2023 klo 22:32:32

Samma här. Måste säga att min första reaktion på det nog är att det verkar mycket konstigt. Kvar blev frågan VARFÖR?

Karjalainen tehnyt vieläpä vastaavaa hommaa Kouvolassa päin. Voiko jollain muulla hakijalla tosiaan olla kovemmat näytöt?
tajn74

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 06.01.2023 klo 22:53:30

Väntar med spänning vem som blir Jaros nya juniorträningschef eftersom varken Yere eller Karjalainen dög.

Chris Corcoran näemmä ÖT:n mukaan
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 07.01.2023 klo 08:43:00

Corcoran toivotetaan tervetulleeksi organisaatioon vaikka viime kaudella jo pyöri JBK:n mukana, joten työkaverit varmaan jo tuttuja.
Toivotaan nyt kuitenkin että Yerelle löytyisi sopivampi rooli organisaatiossa. Vaikka sitten se JBK:n päävalmentajan rooli. Kyse kuitenkin sellaisesta seura- ja futisprofiilista että tyhmää olla hyödyntämättä hänen osaamistaan.
Karjalaista tuskin hetkeen nähdään Jarossa tämän jälkeen Alas
kapten

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki suomalainen jalkapalloilu


Vastaus #36 : 07.01.2023 klo 12:49:13

Corcoran toivotetaan tervetulleeksi organisaatioon vaikka viime kaudella jo pyöri JBK:n mukana, joten työkaverit varmaan jo tuttuja.
Toivotaan nyt kuitenkin että Yerelle löytyisi sopivampi rooli organisaatiossa.

Yerehän on parhaimmillaan yksittäisten pelaajien teknisten taitojen kehittäjä. Jotakin sen suuntaista roolia toivoisi löytyvän! Toinen asia on, että onko Jarolla varaa hänen palveluksiinsa.
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 07.01.2023 klo 15:54:45

Yerehän on parhaimmillaan yksittäisten pelaajien teknisten taitojen kehittäjä. Jotakin sen suuntaista roolia toivoisi löytyvän! Toinen asia on, että onko Jarolla varaa hänen palveluksiinsa.
Yerellähän alkaa olemaan jo sen verran ikää että joku osa-aikainen pesti voisi sopia. Loppuajan voi sitten vaikka viettää lastenlapsien kanssa ja eiköhän mies ole jo sen verran tienannut että Jaron/JBK:n maksama liksa on vain hiluja oli se sitten ”täyspalkka” tai ei. :)

Jorrma

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 07.01.2023 klo 21:29:04

Yerehän on parhaimmillaan yksittäisten pelaajien teknisten taitojen kehittäjä. Jotakin sen suuntaista roolia toivoisi löytyvän! Toinen asia on, että onko Jarolla varaa hänen palveluksiinsa.

Ruotsissa tuo individuell tränare taitaa olla muotia tällä hetkellä. Muistakseeni Jere harjoitteli Skrabbin kanssa ja ainakin pari vuotta sitten yhden toisen Jarojunnun kanssa.

Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 08.01.2023 klo 09:04:10

Ruotsissa tuo individuell tränare taitaa olla muotia tällä hetkellä. Muistakseeni Jere harjoitteli Skrabbin kanssa ja ainakin pari vuotta sitten yhden toisen Jarojunnun kanssa.
Joku tällainen pestihän Yerelle olisi mitä mainioin missä valmentaisi henk.koht. tiettyjen edari- ja junnupelaajien tiettyjä taitoja mitä Wardilla tai Huckstepillä ei olisi aikaa tai tietotaitoa viilata.
kapten

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki suomalainen jalkapalloilu


Vastaus #40 : 09.01.2023 klo 19:42:39

Calle Löv sai uusia tehtäviä: http://www.ffjaro.fi/fi/uutiset/calle-lof-palaa-jaroon?language=fi
Jännä muotoilu uutisessa, mitä tarkoittaa "vastaa valmentajatiimeistä"?
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 09.01.2023 klo 21:59:47

Jännä muotoilu uutisessa, mitä tarkoittaa "vastaa valmentajatiimeistä"?
Pitäisi kai olla ”vastaa valmentajakoulutuksesta”. Jatkaa siis osittain samoissa hommissa kuin aiempina vuosinakin. Kuitenkin vissiin niin että nyt vastaa vain Jaron omien valmentajien koulutuksesta eikä koko FRJ:n.
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 10.01.2023 klo 19:01:39

https://www.osterbottenstidning.fi/Artikel/Visa/651545
Adam Ilveksen testissä tämän viikon.

Uutinen
– Jag tror vi kan komma till samförstånd med Jaro, men först ska vi se vad som händer här i Ilves. Jag är ambitiös och vill spela på så hög nivå som möjligt, säger Vidjeskog.

Eli jos ei nyt testijakso mene ihan nappiin niin pelannee myös tulevan kauden Jarossa.
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #43 : 11.01.2023 klo 20:05:32

https://www.osterbottenstidning.fi/Artikel/Visa/651737

Jee, saatiin taas uusi pelaaja mukaan rinkiin, kyseessä on 2002 syntynyt toppari Anton Strömbäck, Viktor Strömbäckin veli. Pelasi hyvän kauden JBK:n kanssa viime kaudella kyllä Ylos
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 11.01.2023 klo 20:52:31

Tuon jutun suurin uutinen oli kuitenkin se että Kähkösen jalka ei ole vieläkään ole parantunut eikä mies pysty harjoittelemaan. Mitä se nyt jostain kesäkuusta on miestä vaivannut? Ei hyvältä näytä :(

Vedetäänköhän muuten tänä vuonna leveämmällä rosterilla kuin aiempina vuosina? Nyt jo 20 sopimusta kasassa vaikka tuosta kokoonpanosta ilmiselvästi puuttuu se 5-7 pelaajaa jotka on todistetusti vähintään hyvää Ykkösen tasoa.
Gawara

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 11.01.2023 klo 23:52:17

Nyt jumaliste herätys siellä toimistolla ja Severin jalka kuntoon. Monta kuukautta heitetty hukkaan.
OEA

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IFK Mariehamn


Vastaus #46 : 13.01.2023 klo 08:48:12

Off topic mutta fyi jos kiinnostaa Jimmy Wargh haastattelu, jonkun verran muistelua viime kaudesta anekdootteina esim miten Tendeng päätyi Jaroon. https://alandsradio.ax/sportpodden/slut-hamnade-han-pa-aland
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 13.01.2023 klo 10:04:43

4.2 pelattava JJK-matsi on nyt Palloliiton tulospalvelun mukaan siirretty pelattavaksi Tellukseen ja alkamisaika muuttunut klo 15.15
Jaro saanee siis aikamoisen edun lohkovaiheeseen kun kaikki matsit pelataan kotihallissa. Ruutu ei tänä vuonnakaan näytä muita Ykköscupin matseja kuin loppuottelun, joten toivotaan että ÖT lähettäisi striimiä kuten viime vuonna kaikille niille jotka ei paikan päälle pääse. Tai sitten jos Jaro itse lähettää Solidsportin kautta kuten jotain junnumatseja ilmeisesti on näytetty.
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 16.01.2023 klo 15:03:00

https://www.transfermarkt.com/kegan-caull/profil/spieler/953212

Uutinen
- Tässä vaiheessa haemme hyökkääjää, joka pystyy taistelemaan paikasta avauskokoonpanossa. Kegan Caull on lahjakas ja hänellä on varmasti edessä hyvä tulevaisuus jalkapalloilijana, mutta hän on vasta 18-vuotias ja tarvitsee lisää rutiinia pystyäkseen kamppailemaan paikasta avauksessa, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kertoi Nya Ålandille.

http://www.veikkausliiga.com/uutiset/2023/01/16/ifk-mariehamnin-testipelaajille-ei-jatkoa-uusia-pelaajia-saapumassa-naytille

Oliskohan tässä soiton paikka Jimmylle et kannattaako tämä kaveri roudata nyt samantien Oolannista Jeppikseen näytille?
18-vuotias Saint Lucian maajoukkueen sentteri. Tuskin mikään kallis heppu ja jos jonkinlaista potentiaali löytyy niin sitten vaikka paintsilmaisesti kasvamaan korko JBK:n tai miksei suoraan Jaroon jos Ykkösessä riittäisi.
lennaart

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 21.01.2023 klo 13:34:01

Kareem Moses ja vuoden sopimus, mp tästä? Omasta mielestä pitäisi tason helposti riittää ykköseen.

Ja testissä Salomo Ojala, joka pelaa SJK akatemiaa vastaan ensi viikon lauantaina.
« Viimeksi muokattu: 21.01.2023 klo 13:45:36 kirjoittanut lennaart »

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 20
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa