FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.02.2024 klo 20:46:09 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kuka on mieluisin valinta Interin seuraavaksi valmentajaksi?
Korkeakunnas
Leppälahti
Vasara
Malinen
Norrmén
Mannila
Laurikainen
Touru
Paatelainen
Ei kukaan näistä

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 109
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter 2023 - Niin kai Wissiin sitten...  (Luettu 566992 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
mithrandir

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Villachin veteraanit


Vastaus #75 : 24.11.2022 klo 16:42:58

Smithin hankinnalle varovainen Ylos

Keskikentän keskusta huutaa vahvistuksia. Mielenkiintoista ryhmää Jallu kasaamassa ja itse odotan jo mielenkiinnolla tulevia harjoitusotteluita ja että millä taktiikalla mennään.
Juuel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #76 : 24.11.2022 klo 16:43:41

Ja silti onnistui tekemään kahdeksan maalia. :o
Toiseksi viimeisessä ottelussaan neljä maalia ja viimeisessä ottelussaan vielä yhden maalin. Eli 25 pelin jälkeen saldo oli 3 maalia. Kuten sanoin aikaisemmin, ei täysin hänen vikansa koska koko joukkueen peli oli kuraa, pelkkää pimputtelua eikä palloa pelattu linjan taakse juuri lainkaan.

https://www.flashscore.fi/ottelu/OWbA7kGI/#/ottelun-yhteenveto/ottelun-yhteenveto
Tietovuotaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter Turku


Vastaus #77 : 24.11.2022 klo 17:45:31

Lepistö teki aikoinaan Kakkosessa kovaa jälkeä joten omasta puolestani voi jäädä auttamaan reservijengiä nousutaistoon, etenkin kun tällä kaudella sen nousun olisi melkeinpä pakko tulla tämän uusiutuneen sarjatasojärjestelmän myötä.
Vähän keinotekoisesti tartun nyt yhteen äskeiseen Lepistö-kommenttiin. Monesti, ja toki ihan ymmärrettävästikin, käydään forkalla keskustelua vaikkapa nyt Petterin tai Mosan fysiikasta ja sen riittävyydestä viheriöille. Toki näissä on yleensä se puoli isosti mukana, että kuinka paljon jää ulosmitattavaa potentiaalia piispanmunkkien ja kebujen aikaansaamien vatsamakkaroiden väliin. Silmääni ei ole kuitenkaan osunut kirjoitusta Lepistön fysiikasta, eli on kyllä preesensinsä osalta todella löysän oloinen heppu, että keräilee varmasti 11 kertaa kymmenestä itseään tontista meidän Arttujamme ja Diogo Tomaseja vastaan.

Itselläni on ollut alusta alkaen vähän tällainen "asianajotoimisto Thuresonin työhyvinvointipäivillä päästiin FC Inter Turun pukukoppiin ja asianajoassistentti Joonas pääsi kuvattavaksi pelivarusteissa" -fiilis Lepistöstä ja en usko, että miekkosella tällä tasolla tulee lähtemään. Joona Järvistö -fibaa, eli varmasti tasoa tai paria alempaa voisi lähteä.
harlequin

Poissa Poissa


Vastaus #78 : 24.11.2022 klo 18:36:30

Seuraava hankinta ghanalainen Everett Boateng? Transfermarktin siirtoihin ainakin ilmestynyt.
jimizu23

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter Turku


Vastaus #79 : 24.11.2022 klo 18:55:19

Seuraava hankinta ghanalainen Everett Boateng?
19-vuotias puolustava keskikenttä. Ehkä hänen takia Arsalon kanssa ei tehty jatkoa.
https://www.transfermarkt.com/everett-boateng/profil/spieler/1081261
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #80 : 24.11.2022 klo 19:28:11

Niska valittu Banan ensimmäiseen U21-jengiin (olkoonkin se kaukana ns. ykkösnyrkistä): https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/pikkuhuuhkajien-valmennustiimi-julki-pelaajat-nimetty-joulukuun-maajoukkueleirill

Intin joukkueessa kyseistä U21-ryhmää vastaan höntsäilevät puolestaan Riikonen, Masto ja Hyvärinen, joten tästä voitaneen päätellä että kyseisestä kolmikosta ei kovin paljon apua tule vielä tammi-maaliskuussa olemaan.
Interturku

Poissa Poissa


Vastaus #81 : 24.11.2022 klo 20:21:21

Smithin Honka-kaudella koko jengi alisuoritti ja pahasti ja silti kuitenkin miehen maalilukema oli tynkäkaudella lähellä kymmentä (taisi kuitenkin melkein puolet kauden maaleistaan iskeä kauden lopulla jossain yksittäisessä pelissä?). Vaihtoehtotodellisuudessa jos Smith olisi jäänyt Honkaan ja pelannut viime kaudella Sadikun tilalla, uskon vahvasti että olisi päässyt samanlaisiin maalimääriin mitä kauden läpimurtopelaajakin teki.

Siinä mielessä toki se hyökkäyspää on pahassa pulassa että siellä ei edelleenkään ole sellaista 99,99% varmaa vähintään kymmenen liigamaalin miestä. Masto ei ole mikään maalintekijän rooliin soveltuva kaveri, Tamminen tarvitsee kymmenen maalipaikkaa yhteen osumaan, Sejdiu on aivan paska, Rööki tällä tasolla täysin kääntämätön kortti ja Smith tosiaan vielä vähän siinä ja siinä.

Ei Sejdiu oo aivan paska, sillä on isoin potsku näist kaikist tulijoist. Uskon, et Jallu W löytää palaset. Tamminen treenaa maalintekoo, spanskiaikakaudel ei saanu tehä mitää ylimääräst. Smithist asiallist kirjotust tääl, uskon kyl et Jalmari tietää mihin rooliin sen haluu. En jaksais miettii jotai vanhaa Honkaa. :D Iha vitu nopee ja dynaamine hyökkäys meil tuleval kaudel, voi olla tosi fresh. Saa nähä monta afrikkalaist tulee sit, veikkaan viis.

Joku vois tehä Riikosest räp-kappaleen, kenel on välineet. :)
Interturku

Poissa Poissa


Vastaus #82 : 24.11.2022 klo 20:32:04

KYSYMYS FORUMISTEILLE: Onko herrasta Olli Kangaslahti oikeasti tietoa, kaipaisin seuraavia asioita tietää herrasta (pelaajataustan löytää googlettelemalla):


- Onko hänellä jonkinlaista valmennuskokemusta? Jos on millaista? Entä agenttina? Näen tärkeänä tehtävän kannalta
- Löytyykö häneltä valmentajalisenssi? Jos ei niin tuntuu oudolta
- Millaisia meriittejä hänellä on urheiluvalmennuksen saralla (erityisesti jalkapallo)? Vai onko?
- Miten kyseinen ihminen on ollut urheilun kanssa tekemisissä viime vuodet vai onko? Näen aika olennaisena, jos tehtävänä urheilu- ja kehitysjohtaja
- Onko hänellä johtamisesta näyttöjä? Avainasia minusta tehtävässä

Jos näistä olisi jotain tietoa jollain niin olisi ihan mukava kuulla. 9.11. kuitenkin uutisoitu hänen rekry (https://fcinter.fi/fc-interin-uusi-strategiakausi-tuo-lisapanostuksia-interactioniin-ja-urheilupuoleen/) niin luulisi, että tällaisetkin asiat olisi jo kerrottu ulos. Vai onko jokin syy miksi asioita ei kerrota ulos? Jos joku osaa tällaisia asioita valaista niin olisi mukava kuulla.Hahaha! :D

Joo, äkkii ulos kuva hänestä, liikkuvaa kuvaa ja haastattelu kehiin, ei mikään kirjallinen sovittu plääplää juttu, vaan kunnon mehevä tekele. En ymmärrä mikä vittu näissä nyt kestää? Jos syy on se, et toimittajat keskittyy Qatarin korruptiopaskaan, ni voi hyvä luoja.

Monskahan sanos, et Opal on hyvät suhteet Venäjäl. Se treenautti niit poikiaan Kupittaal, ku Jasse Jalonen omiaan, eli usein. Emmä usko, et sillä on mitään noit, mitä ehdottelit, mut jotenki Nikolas sen kummiski palkkas tehtävään. Ois kiva kuulla asiat häneltä itseltään, onhan se kokenu futisäijä, joka on kova puhumaan. Oli kyl aika shokkiuutinen koko organisaatiol, ku kerrottiin, et näin menee, no Nikolas tekee seurassaan, mitä haluaa, ei siinä mitää, pitää uida mukana tai jäädä pysäkillä poijes. :)
Interturku

Poissa Poissa


Vastaus #83 : 24.11.2022 klo 20:46:33

Suoraan sanottuna en osaa kysymyksiisi vastata. En ehkä itse näe valmentajalisenssit, urheiluvalmennuskokemuksen jne. niinä tärkeimpinä ominaisuuksina UTJ:lle. Toki kokonaiskuvan ymmärtäminen, johtaminen ja strategisen viitekehyksen luominen ovat tärkeitä kohtia. Pelaajahankinnoissa jatketaan selvästikin edelleen päävalmentajavastuulla + Football Manager / TM taktiikalla.

Voisiko joku neutraalisti selittää tietämättömälle miksi Kangaslahti herättää näin voimakkaita tunteita ja epäilyksiä? Ymmärrän ettei CV ole mikään ihmeellinen, mutta onko herra iskenyt silmää kaikkien vaimoille vai onko rekryprosessissa ollut mukana useitakin katkeria foorumisteja?

Emmä usko, et täs on kysymys toisten vaimoist nyt. Enkä usko et ketään foorumistii on ajateltu Interin tekniseks urheilukehittäjäks. Tuntuu, et nuorempi väestö ei tiedä mitään tästä janarista ja kokeneempi lajiväestö taas tietää liikaakin, eikä mitenkään niin hyvässä. Voin neutraalisti selittää, et ymmärrän niitä ihmisiä hyvin, ketä ei voi uskoa, et Interissä tehtiin tämmöinen nimitys, niin paljon oon kuullu juttuja, lievemmät sanoo, et hän on patologinen valehtelija ja sit seuraavis mennään jo petospuheisiin, ja kuulema miehen tekemiset ei kestä päivänvaloa. ???

Jos tollast ei saa kirjottaa tänne, ni modet poistakoon, mul ei oo mitään todistei esittää, eikä kiinnosta, kuhan kerroin asioita mitä kuullu, eikä syytä olettaa etteikö pitäis paikkaansa.

Sillon, jo ku yritti Vesan paikalle, niin muistan et varoiteltiin, et jos toi onnistuu aikeissaan, niin, oli ilo tuntea Inter.

Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #84 : 24.11.2022 klo 22:50:27

Seuraava hankinta ghanalainen Everett Boateng? Transfermarktin siirtoihin ainakin ilmestynyt.

Näyttäisi olevan 190 senttinen kaveri.
Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #85 : 24.11.2022 klo 22:53:51

Niska valittu Banan ensimmäiseen U21-jengiin (olkoonkin se kaukana ns. ykkösnyrkistä): https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/pikkuhuuhkajien-valmennustiimi-julki-pelaajat-nimetty-joulukuun-maajoukkueleirill

Intin joukkueessa kyseistä U21-ryhmää vastaan höntsäilevät puolestaan Riikonen, Masto ja Hyvärinen, joten tästä voitaneen päätellä että kyseisestä kolmikosta ei kovin paljon apua tule vielä tammi-maaliskuussa olemaan.

Intin joukkueessa myös Kantola
sillisika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sepp Blatter Fc


Vastaus #86 : 24.11.2022 klo 23:36:14

Ei Sejdiu oo aivan paska, sillä on isoin potsku näist kaikist tulijoist. Uskon, et Jallu W löytää palaset. Tamminen treenaa maalintekoo, spanskiaikakaudel ei saanu tehä mitää ylimääräst. Smithist asiallist kirjotust tääl, uskon kyl et Jalmari tietää mihin rooliin sen haluu. En jaksais miettii jotai vanhaa Honkaa. :D Iha vitu nopee ja dynaamine hyökkäys meil tuleval kaudel, voi olla tosi fresh. Saa nähä monta afrikkalaist tulee sit, veikkaan viis.

Joku vois tehä Riikosest räp-kappaleen, kenel on välineet. :)

Aina yhden biisin väsää, onko sanoitustoiveita
aadee-hoodee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki turkulaiset, jotka pelaavat Veritaksella!


Vastaus #87 : 25.11.2022 klo 00:37:52

joku vois tehä Riikosest räp-kappaleen, kenel on välineet. :)
Eikös Interin kannattajissa ole ihan menestyväkin räppäri?
Interturku

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 25.11.2022 klo 01:00:01

”Ripsi Riikonen”, jou Ripsii oot mul ku sipsii, ku saan sut mun puolel, mä käännyn tosi huolel, jou Ripsii, sä seivaat tosi nätist, ilmapallois oot  väkisi, yks sarjan parhaimpii, mä paan vaik tägii siit, ympäri Turkuu, vähä joka puolel, sun kasvot koristaa, mun rakkauden huudeil, tiät mitä teet, ku tolppii välis duunaat, keskitykset haet ja jalal löydät suuntaa.. jou Ripsii… Täs on suuntaa.. Tuu messii, etitää kultaa.. Ripsii..

Itsekunnioitust, voimakast tahtoo, ei kuka tahansa voi tulla tänne vaahtoo, pöytään pitää laittaa aina tän kylän parast kaatoo, Riikone on messis ylipäällikön tasoo, paahtopintana yleensä parhaint, Riikoses meil on tosiaan yks parhaist! Ripsii.. Se on Ripsii.. Mä haluun dippaa mun sipsii.. meil on maalis Ripsii.. jou Ripsii.. tää o vitu siistii.. jou Ripsii.. sä oot hulppee äijä, ja aina mun ykköstipsii!
Interturku

Poissa Poissa


Vastaus #89 : 25.11.2022 klo 01:14:24

Eikös Interin kannattajissa ole ihan menestyväkin räppäri?

On. Moi Ändi. :)
Perlenbacher

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kajahtanut hinaajayrittäjä


Vastaus #90 : 25.11.2022 klo 10:00:31

Darren Smithin siirto Interiin ja Jose Riveiron dominointi Etelä-Afrikassa on luonut melkoisesti positiivista pöhinää Interin Facebookiin.

Toivottavasti saadaan nauttia tästä koko kauden ajan. Ylos
Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #91 : 25.11.2022 klo 12:28:11

Oliko niin, että ensi maanantaina alkavat joukkueharjoitukset? Iso osa pelaajista taitaa olla ainakin kunnossa, joten pääsevät aika hyvässä tilanteessa aloittamaan kauden.
Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #92 : 26.11.2022 klo 15:41:33

Tänään sitten uuden UTJ:n ensimmäinen julkinen esiintyminen ja vielä Armadan pikkujouluissa eli humalaisten fanien edessä!
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #93 : 26.11.2022 klo 16:20:22

Tänään sitten uuden UTJ:n ensimmäinen julkinen esiintyminen ja vielä Armadan pikkujouluissa eli humalaisten fanien edessä!

Toivottavasti on vähän paksunahkaisempaa sorttia kuin Ruxi tai muuten Mertsi saa taas tittelin kontolleen vuoden alusta alkaen...
Perlenbacher

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kajahtanut hinaajayrittäjä


Vastaus #94 : 26.11.2022 klo 17:00:34

Toivottavasti tästä Ponnarin "Ruxi lähti Armadan takia"-sössötyksestä ei tule mitään virallista forumtotuutta.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #95 : 26.11.2022 klo 17:08:08

Toivottavasti tästä Ponnarin "Ruxi lähti Armadan takia"-sössötyksestä ei tule mitään virallista forumtotuutta.

Täällä on jo uusi UTJ ehditty tuomitsemaan ennen ensimmäistäkään virallista työpäivää maakunnan osaamattomimmaksi ihmissaasteeksi että eiköhän tämä case-Ruxi sinne pesuveden joukkoon mene ihan hyvin.
« Viimeksi muokattu: 26.11.2022 klo 17:28:57 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #96 : 27.11.2022 klo 00:39:38

Jos nyt oikein ymmärsin Armadan instaliveä (Kiitos!!!) niin vielä julkistamatta on pari vähän rutinoituneempaa pelaajaa ensikauden joukkueeseen. Keskikentän pohjalle haluttaisiin Chatton tyyppinen rouhija mutta sellaista ei kai ole vielä löydetty. Petterin kanssa ollaan yhä keskusteluissa. Ja että Jarkko nostaa vaatimustason tappiin.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vain single malt on oikeaa viskiä


Vastaus #97 : 27.11.2022 klo 03:06:09

Adu on ilmeisesti se ensi kauden Chatto.
Kim Suomisen ponnari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #98 : 27.11.2022 klo 11:17:23

Keskikentän pohjalle haluttaisiin Chatton tyyppinen rouhija mutta sellaista ei kai ole vielä löydetty.

Noah Nurmi niillä opeilla, roolituksilla ja opeilla mitä kaveri pelasi Malisen U21:ssä viime ja tämän vuoden puolella. Tämä oli ilmainen konsultointivinkki. Seuraavasta saa seura vähän jo raottaa lompakkoaan.
Max Krabber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #99 : 27.11.2022 klo 13:56:15

Noah Nurmi niillä opeilla, roolituksilla ja opeilla mitä kaveri pelasi Malisen U21:ssä viime ja tämän vuoden puolella. Tämä oli ilmainen konsultointivinkki. Seuraavasta saa seura vähän jo raottaa lompakkoaan.

Samaa itsekin mietin. Nurmi on pelannut paremmin kutosena kuin topparina.

Adu who?

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 109
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa