FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
01.10.2023 klo 21:03:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5
 
Kirjoittaja Aihe: JyPK 2023  (Luettu 28592 kertaa)
1 Jäsen ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
haikaran uhri

Poissa Poissa


Vastaus #75 : 18.06.2023 klo 21:31:21

Onpas uskomattoman hieno joukkue tällä kaudella.
Ei jokainen peli ole pelillisesti loistava alusta loppuun, mutta kukaan ei odottanutkaan, että läpi kautta voisi olla vain parasta kermakakkua. Alkukausi oli tosi hieno sen kannalta (paitsi Keravan puskutuulissa). Nyt tulivat muutama heikompia peliä ja varsinkin Harjulla on epävarmuuden merkkejä, kun vierasjoukkue tulee alussa kovasti päälle.
Sitä huolimatta Pallokerho on onnistunut kääntämään 2. kierrosta lähtien jokaisen pelin oman eduksi. Joukkue pelaa joukkueena. Syöttö tämän päivän 2-2:een oli paras esimerkki, että on vaikea ennakoida, mitä seuraavaksi tapahtuu, kenelle pallon tarjotaan, kuka seuraavana viimeistelee. Tämä yksi tilanne antoi myös niin suuren buustin, että pari minuuttia myöhemmin peli oli käännetty.
Ei jokaisella ole aina paras päivä, mutta toisin kuin kaudella 2022, peli ei kaadu tänä vuonna siihen.

PKKU:a vastaan pistetilanne on 4-1, mutta 6 pisteettä vielä jaossa. Muistakin otteluista on vielä monikertainen pistemäärä haettavissa. Ollaan vasta alussa, mutta tänä vuonna JyPK:n kannattaminen on samalla nautintoa. Katsotaan, mihin se vie.
haikaran uhri

Poissa Poissa


Vastaus #76 : 18.06.2023 klo 21:46:53

... samalla pieni kurkistus II-joukkueen suuntaan, joka teki tänään (7. peli) kauden avausmaalinsa.

Maalintekijä Noora Pöntiö, joka piti välivuoden ja pelasi sitä ennen III-joukkueessa N3:ssa. Muutenkin kokoonpanossa monet pelaajat, jotka ovat pelanneet ennen korkeintaan N3. Viime vuosien "kovat nimet" ovat ilmeisesti lähteneet II-joukkueesta pois. Selkeä on meno kohti Kolmosdivaria, mutta pitäähän hattua nostaa heille, jotka lähtevät joka viikko näihin peleihin pitämään lippua yllä, vaikka säännöllisesti turpaan tulee ja vaihtopenkki on kapea.
haikaran uhri

Poissa Poissa


Vastaus #77 : 22.06.2023 klo 17:26:22

Pöytäkirjan perusteella pystyy jo hieman spekuloimaan Cup-pelin avauskokoonpanoa. Pistin sen takia (spekulointi) nyt tähän ketjuun eikä Cup-ketjuun.
Mielenkiintoisia nimeä mukana:

Kunttu - Pirinen - Pitko
Mihari - Ollitervo - Stark - Halttunen
Mononen - Torpo - Salo
Leivonen

Vaihdosta: Korhonen, Forstén, Wusu
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #78 : 22.06.2023 klo 17:39:18

Melko lähelle, JyPK fb:n mukaan:

Pirinen - Ollitervo - Kunttu
Pitko - Stark - Mihari - Halttunen
Mononen - Torpo - Salo
Leivonen

Hienoa, että Leivonen pitkästä aikaa kentällä. Pirinen ollut pari kierrosta vähän vaisu, josko tänään parempaa. Ollitervo ei vielä ole esittänyt suuria, mutta toivottavasti se siitä lähtee, ja olisihan se kiintoisaa nähdä Wusuakin kentällä.

Puolustukseen ei vaihtopelaajia ole lainkaan. Toivottavasti ei tule vaihtotarpeitakaan.
haikaran uhri

Poissa Poissa


Vastaus #79 : 22.06.2023 klo 17:50:57

En osanut arvata Ollitervoa kärkeen. Sehän olisi pistänyt muut oikeaksi. Hän toki vastaa ainakin fyysisesti enemmän Puolakkaa, joten tuttu peli odotettavissa.

Oisko se puolustuksen "vaihtopelaaja" muutos 4-3-3:seen?
haikaran uhri

Poissa Poissa


Vastaus #80 : 20.07.2023 klo 15:27:44

Tulihan se pieni kompastus siellä viime viikonloppuna KTP:a vastaan. Peli oli täysin meidän ja pallonhan olisi pitänyt olla joskus sisälläkin. Kävikin itseasiassa, mutta oli paitsio. KTP pistänyt kunnon bussin maalin eteen. Tauon jälkeen näkyi vartin verran meidän epävarmuuta ja vaikka toisella jaksolla oli tilaa vieraiden kenttäpuoliskolla, sitä ei hyödennetty, kun yleensä hyökkääsimme kolmella pelaajalla viittä kotkalaista vastaan. Sen lisäksi kosketukset ja syötöt olivat välillä huonoja.

Jotkut sanovat, että kauden lopussa nämä kaksi menettyä pistettä voivat puuttua kauden lopussa. Matemaattisesti se on oikein, mutta olen silti sitä mieltä, ettei tässä pelissä mitään sarjavoittoa tai nousua menetetty. Jos näin tapahtuu, sitten myöhemmin. Meillä on edelleen hyvä etumatka ja jos halutaan voittaa mitään, meidän pitää hakea pisteet riittävästi pisteitä loppusarjasta. Runkosarjaakin on tietysti vielä reilusti jäljellä. Nyt voitto Nurmijärveltä!
Timoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #81 : 21.07.2023 klo 14:48:10

Kyllä minä laittaisin Jyväskylässä jo skumpat kylmään! Lämpimässä skumpassa on huono suutuntuma...
haikaran uhri

Poissa Poissa


Vastaus #82 : 21.07.2023 klo 22:43:24

Kyllä minä laittaisin Jyväskylässä jo skumpat kylmään! Lämpimässä skumpassa on huono suutuntuma...
Mieluummin juon skumpan lämpimänä kuin piilantuneena. Jäät kuuluvat hattuun eikä vielä skumpalle.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #83 : 03.08.2023 klo 08:53:46

Kiitos Tiina Tiaiselle :sydän: (<- vihreänä)
JyPK-ikoni.

Uutinen
Tiina Tiainen päättää peliuransa keskiviikkona. Vuodesta 2012 JyPK:n edustusjoukkueessa pelanneen "Tintsan" tilastot ovat pallokerholaisittain ainutlaatuiset. 12 kautta, 230 ottelua, 17630 minuuttia, 17 maalia. Kiitos näistä vuosista Tintsa.

https://www.facebook.com/reel/255444707299200
Timoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #84 : 03.08.2023 klo 15:56:02

Hieno ura ja hienoa, että ura huomioidaan näin.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #85 : 10.08.2023 klo 15:49:52

Töissä tulee lueskeltua nuo Keskisuomalaisen otteluraportit JyPKin peleistä, ja siinä ei kauaa mene. Jotenkin innottoman onnettomia ne raportit, vähän sellainen tehdään minimisuorituksella nopeasti alta pois Teksti-TV seurannalla fiilis niistä tulee.

Ja futiksessa ei karvata..
J.Gracia

Poissa Poissa


Vastaus #86 : 19.08.2023 klo 19:34:53

Nyt kun liigapaikka on selvä voi katseet kääntää jo tulevaan kauteen.

Ehdottomasti tarvitaan muutama liigatason vahvistus vaikka Cupin peli osoittikin että hetkittäin pelataan tasapäisesti tälläkin porukalla. Suurin huolenaiheeni liittyy talouteen, onko resurssit kunnossa ja saadaanko kasattua kilpailukykyinen joukkue? Edelliseltä liigakaudelta jäi niin paha maku ettei sen halua toistuvan.
haikaran uhri

Poissa Poissa


Vastaus #87 : 19.08.2023 klo 20:03:35

Kenen Liiga-paikka on selvä?
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #88 : 19.08.2023 klo 20:14:27

No ei tuota liigapaikkaa enää pelaamalla voi puppeloida...
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #89 : 20.08.2023 klo 07:08:14

9 pisteen etumatka on kiva, mutta pelejä on jäljellä sarjassa vielä 7 eli pisteitä näin ollen jaossa 21.

Lyhyelläkin matematiikalla näkee, että mikään ei ole vielä ratkennut.

Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #90 : 21.08.2023 klo 11:54:25

Kenen Liiga-paikka on selvä?

Eikö aika monen liigapaikka ole selvä? Eihän sieltä nyt kovin moni putoa. Ainakin KuPS, ÅU ja HJK voivat ajatella, että liigapaikka on selvä tai ettei sieltä ainakaan enää pelaamalla pudota.

Hyvin se on JyPK:llakin tähän saakka Divarissa mennyt ja toivon mukaan menee myös jatkossa. Selvää on monilla viikonlopun jälkeen yleensä jo sunnuntaina puolilta päivin, mutta mieluummin odottaa silti varmuuden vuoksi pidempään ennen kuin alkaa julistaa.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #91 : 21.08.2023 klo 12:16:09

Eikö aika monen liigapaikka ole selvä? Eihän sieltä nyt kovin moni putoa. Ainakin KuPS, ÅU ja HJK voivat ajatella, että liigapaikka on selvä tai ettei sieltä ainakaan enää pelaamalla pudota.
Jos ihan tarkkoja ollaan, loppusarjamallin myötä koko kärkikuusikko on jo varmistanut sarjapaikkansa.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #92 : 01.09.2023 klo 06:41:45

Eilen JyPKin osalta tuli sitten tälläinen uutinen:

https://www.jypkedustus.fi/post/antti-ruonala-siirtyy-hps-n-valmentajaksi
Uutinen
Antti Ruonala siirtyy HPS:n valmentajaksi


Ajankohta uutisen julkaisuun oli hieman erikoinen tässä juuri ennen loppusarjan alkamista, mutta tietysti jos se oli jo joukkueen tiedossa niin sama kai se sitten oli julkaista kaikille.

Tuollainenhan voi potentiaalisesti sotkea joukkueen keskittymistä ja näin haitata tuloksentekoa, onneksi loppusarjan kuuden ottelun rutistukseen JyPK pääsee 9 pisteen sarjajohdosta.

Ruonalan ensimmäinen kausi JYPKin peräsimessä ei vielä ollut mitenkään erityisen vakuuttava, tuntui, että vuosi meni opetellessa, mutta jonkinlaista oppimista tuntui kuitenkin tapahtuvan, joten liputin hänen jatkamisensa puolesta, sillä JyPK kaipasi kipeästi jatkuvuutta. Niin monta kautta oli tuhottu jo käytännössä ennen kauden alkamista, kun ei saatu päävalmentajarekryä tehtyä kuin hyvin paljon liian myöhään, joka vaikutti sitten kaikkeen, negatiivisesti.

Toinen kausi onkin ollut sitten jo erittäin paljon parempi, jatkuvuus jo itsessään auttoi varmasti paljon asiaa.

Harmillista, että valmentaja nyt jättää joukkueen, mutta ilmeisesti veri veti sitten Hesoihin päin. Näistä "nouseva valmentajakyky nostaa joukkueen pääsarjaan, ja lähtee sitten menemään ja seura hankkii tilalle jonkun" -tilanteista itselläni on huonot, lähes traumaattiset muistot 90-luvulta, kun nouseva kyky Keith Armstrong nosti TP-Seinäjoen Liigaan, mutta lähti sitten Hakaan ja otti mukaansa joukkueen tähtipelaajan Janne Sallin. TP-Seinäjoki hankki hänen tilalleen jonkun valmentajan, joka ei missään vaiheessa vakuuttanut. Ehkä Ruonala ei nyt ihan nuori Armstrong vielä näytöiltään ole ja ehkä JyPK tällä kertaa saa ajoissa löydettyä laatuvalmentajan puikkoihin tulevaa kautta varten.

Olisi todella kurjaa, jos nyt noustaisiin Liigaan ja sitten, taas, sabotoitaisiin tulevaa kautta jo sillä, että valmentajarekry venyisi ja venyisi ja venyisi..

Kurjempaa toki olisi vielä se, että tämä uutinen sotkisi pelaamista ja sarjavoitto vielä valuisi käsistä. Mutta, tässä vaiheessa kautta hyvin valmennettu joukkue varmasti jo automaation tasolla kyllä pystyy suorittamaan niin hyvällä tasolla, että pelillistä romahdusta ei ole odotettavissa, kunhan vain se keskittyminen pysyy pelissä.

https://www.hps.fi/uutiset/antti-ruonala-hps-paavalmentajaksi/
« Viimeksi muokattu: 01.09.2023 klo 07:26:46 kirjoittanut Elmo »
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #93 : 01.09.2023 klo 07:05:06

Ketä pelaajia Ruonala vie mukanaan...ei siellä taida montaa potentiaalista olla...Pirinen ehkä.
2fst4u

Poissa Poissa


Vastaus #94 : 01.09.2023 klo 07:35:01

Ketä pelaajia Ruonala vie mukanaan...ei siellä taida montaa potentiaalista olla...Pirinen ehkä.
No kyllähän Tao Stark on sellainen pelaaja, joka kelpaisi varmasti Hopsiin, sillä maajoukkueeseen noussut Aada Nurmi tuskin Vihreissä Jääkäreissä jatkaa vaan siirtynee isompiin ympyröihin.
Nuorenanätti

Poissa Poissa


Vastaus #95 : 01.09.2023 klo 10:50:37

Huono uutinen.

Ruonala hoiti hommansa hyvin. JyPK:n pelaaminen on ollut tällä kaudelka monella tavalla parempaa kuin vuosiin.

Varmaan elämä on kumminkin isolla kirkolla. Rahakin voi olla tekijä. On, luultavasti.

Toivottavasti uusi ukko tai akka selviää jo ennen kauden loppua.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #96 : 04.09.2023 klo 10:26:46

Uutinen
Jyväskylän Pallokerho
1 t  ·
JJK Juniorit ry ja Jyväskylän Pallokerho ry (JyPK) ovat solmineet sopimuksen seurojen junioritoiminnan yhdistämisestä uuteen seuraan, jonka nimi on JyPK-JJK juniorit. Sopimus on allekirjoitettu torstaina 31.8.2023.
Lue lisää www.jypk.fi

https://www.jypk.fi/uutiset/135408/jjk-juniorit-ja-jyvaskylan-pallokerho-yhdistavat-voimansa-uu

JyPK-JJK juniorit, onhan se nimi tuokin, mutta.

Sinänsä resurssitehokkuuden vuoksi yhdistyminen voi olla ihan ok juttu.
K3skari

Poissa Poissa


Vastaus #97 : 04.09.2023 klo 10:51:35


JyPK-JJK juniorit, onhan se nimi tuokin, mutta.


Olisihan tuohon voinut yhteisen nimenkin keksiä. JKL United, JyP23 tai mitä tahansa JyPK-JJK sijaan.
haikaran uhri

Poissa Poissa


Vastaus #98 : 04.09.2023 klo 11:23:42

Olisihan tuohon voinut yhteisen nimenkin keksiä. JKL United, JyP23 tai mitä tahansa JyPK-JJK sijaan.
Ehdotapas HJK:lle, että he kutsuisivat junioriseuransa HIFK23:ksi. Sen enempää en nyt kommentoi.
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #99 : 04.09.2023 klo 11:58:45

Uutinen
Jyväskylän Pallokerho
1 t  ·
JJK Juniorit ry ja Jyväskylän Pallokerho ry (JyPK) ovat solmineet sopimuksen seurojen junioritoiminnan yhdistämisestä uuteen seuraan, jonka nimi on JyPK-JJK juniorit. Sopimus on allekirjoitettu torstaina 31.8.2023.
Lue lisää www.jypk.fi

https://www.jypk.fi/uutiset/135408/jjk-juniorit-ja-jyvaskylan-pallokerho-yhdistavat-voimansa-uu

JyPK-JJK juniorit, onhan se nimi tuokin, mutta.

Sinänsä resurssitehokkuuden vuoksi yhdistyminen voi olla ihan ok juttu.

Lainaus
Seurojen voimavaroja yhdistämällä kasvatetaan junioritoiminnan resursseja. Lisääntynyt resurssi suunnataan valmennustoimintaan sekä valmentajien tukemiseen ja kouluttamiseen.

Yllä koko jutun ydin. JyPK ja JJK säilyvät käytössä, joten aika luonnollista, että organisaation nimikin siihen viittaa kuin keksiä joku uusi, joka ei kerro kenellekään mitään.

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa