FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.01.2023 klo 19:13:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kiffenin sijoitus kaudella 2023?  (äänestys päättyy: 21.04.2023 klo 08:04:35)
1-3 - 13 (43.3%)
4-6 - 12 (40%)
7-9 - 1 (3.3%)
10-12 - 4 (13.3%)
Äänestäjiä yhteensä: 30

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: Kiffen 2023 - 115 vuotta takana, enemmän edessä  (Luettu 9502 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


: 12.12.2022 klo 08:04:35Kiffen

Perustettu: 1908
Kotikenttä: Töölön pallokenttä
Saavutukset:
SM-kultaa 1913, 1915, 1916, 1955 (4)
SM-hopeaa 1961 (1)
SM-pronssia 1949, 1956, 1960 (3)
Suomen Cupin hopeaa 1958 (1)

Kotisivut: https://www.fckiffen.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/fckiffen/
Twitter: https://twitter.com/FCKiffen
Instagram: https://www.instagram.com/fckiffen/
YouTube: https://www.youtube.com/@KiffenTV
Faniryhmä Kiffen Ultras: https://www.instagram.com/fckiffenultras/Sijoituksellisesti parhaan kautensa yli kymmeneen vuoteen pelannut Kiffen viettää 115-vuotissyntymäpäiviään. Jatkuuko noususuhdanne tulevallakin kaudella, kun Mustat Hurmurit aloittavat jo yhdeksännen peräkkäisen kautensa Kakkosessa?

Kausi 2022 oli Kiffenille etenkin olosuhteet huomioon ottaen erinomainen. Jo ennen kauden alkua tavoitteeksi asetettiin top 4 -sijoitus. Tämä saavutettiin. Tietysti aina riittää jossiteltavaa. Myös Suomen Cupissa yltäminen 5. kierrokselle täytti tavoitteet. Yksittäisistä suurimmista onnistujista mainittakoon mm. Peik Koskinen, Riku Heinonen ja Niko Tervonen. Laitalinkki Koskinen oli pelinrakentelun kannalta erinomainen haku KäPasta. Hän voitti joukkueen sisäisen maalikuninkuuden seitsemällä osumalla, vaikka joutui pelaamaan ison osan kaudesta väärällä pelipaikalla laitapakkina. Meno ei siitä paljoa hidastunut. Heinonen pelasi pitkästä aikaa ehjän kauden ja tekipä vielä kuusi maalia. Kauden jälkimmäisellä puoliskolla PK:sta Kiffeniin palannut hyökkäävä keskikenttäpelaaja Muslim Markhiyev oli kasvanut Ykkösen komennuksellaan kaikin tavoin ja oli tärkeä pala loppukauden pakettia. Erinomaisen fysikan omaava kovaluinen toppari Dominic Savolainen otti edelliskaudella 2021 vähän tuntumaa Kakkosen peleihin ja pelasi nyt läpimurtokautensa. Viime kauden parhaat valittiin kauden päättäjäisissä. Kauden pelaaja: Niko Tervonen, maalikuningas: Peik Koskinen, kauden maali: Pyry Korhonen (vs PPJ), positiivisin pelaaja: Dominic Savolainen sekä kauden nuori pelaaja: Liam Lokake.


Niko Tervonen ja 11 nollapeliä.

Alakerta on ollut pitkään Kiffenin suurin vahvuus. Viime kauden Kakkosessa joukkue päästi toiseksi vähiten maaleja. Nollapelejä kertyi sarjapeleissä 10, ja cup mukaan lukien 11. Jopa enemmän oli tarjolla, sillä aika monessa pelissä vastustaja onnistui rikkomaan kuparisen aivan viime hetkillä. Mukaan mahtui myös komea, 22.6.-24.9. välillä nähty 12 ottelun mittainen tappioton putki.

Ongelmitta kausi ei valitettavasti sujunut, ja kenties suurimpana haasteena olivat harjoitteluolosuhteet. Ja se mitä tapahtui kesällä Bolliksella kertoo surullista kieltä koko suomalaisesta jalkapallokulttuurista, tai pikemminkin sen puutteesta. Kun viereisellä Olympiastadionilla pelattava Super Cupin loppuottelu Real Madrid – Eintracht Frankfurt lähestyi, Suomen vanhin jalkapallonurmi eli se Kiffenille rakas Bollis 2 muuttui media-alueeksi ja täyttyi konteista. Tämä kuuleman mukaan aiheutti ulkomaisissa futisvieraissakin melkoista epäuskoa. Alusta tuhoutui ja Kiffen joutui pelaamaan loppukauden evakossa ehdittyään pelata varsinaisella kotikentällään vain kolme ottelua. Bolliksen tekonurmi ja Brahenkenttä tarjosivat kuitenkin mukiinmenevät evakkokentät jonkun Talin sijaan. Olosuhdeongelmien vuoksi Kiffen harjoitteli kauden aikana jopa 17 eri kentällä. Nyt Bollista kuitenkin ilmeisesti kunnostetaan, joten Mustat Hurmurit pääsevät ensi kaudella pelaamaan entistä prameammalle kotialustalle.Hyviä uutisia kantautui kentän ulkopuolelta. Somessa näkyvyys oli suurempaa kuin koskaan. Kotiotteluiden katsojakeskiarvo kasvoi yli 60 % ja oli karvaa vaille 200, kun se vielä kaudella 2019 oli ollut 90. Kausikortteja meni kaupaksi ennätysmäärä, noin satakunta. Peleissä koettiin hyvää tunnelmaa, ja Kiffen Ultrasin mökä teki Bolliksesta varmasti vierailijoille inhottavan paikan pelata. Talvella tapahtui jatkuvuuden kannalta elintärkeä siirto, kun yli 10 vuotta keskeytyksissä ollut junioritoiminta käynnistyi uudelleen talvella alakouluikäisille suunnatun perhefutiksen merkeissä, ja ensi kaudella aloittavat A-juniorit. Kaiken kukkuraksi allekirjoittanut on tyydyttänyt pitkän talven aikana Kiffen-nälkää uudelleenkäynnistetyn käsipallojaoston peleissä. Edustus näyttäisi taistelevan jopa noususta I divisioonaan. Olipa Kiffen viime talvena mukana eFutiksen Suomen Cupissakin ja ylsi välieriin.

Ensi kauden sopimuksista on vallinnut hiljaisuus, sillä yhtäkään pelaajasopimusta ei ole tätä kirjoittaessa julkaistu. Sen sijaan valmennuksen kuviot ovat melko selviä. Mako Tukiainen aloittaa jo viidennen kautensa Hurmurien peräsimessä. Valmennustiimissä jatkaa myös seuralegenda Jari Hakala ja maalivahtivalmentaja Seppo Felt. Sen sijaan nuori ja nälkäinen Atte Wahlstedt siirtyy isompiin saappaisiin Ykkösen KäPaan. Oikeastaan jokaisena viime vuosien pre seasonilla on ollut isona kysymyksenä se, kuinka hyvin pieni Kiffen saa pidettyä kiinni tärkeimmistä pelaajistaan. Aiempina vuosina jatkuvuus on säilynyt jopa hämmästyttävän hyvin, toivottavasti tälläkin kertaa.

« Viimeksi muokattu: 29.12.2022 klo 16:01:33 kirjoittanut Maneesi »
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


Vastaus #1 : 12.12.2022 klo 08:05:50

Joukkue


Maalivahdit
Niko Tervonen

Puolustajat
Liam Lokake

Keskikenttäpelaajat
Bob Diasonama
Riku Heinonen
Muslim Markhiyev
Fesal Mohamed
Severi Murto
Rasmus Ruismäki

Lähteneet
Daniel Åkerlund

Valmennus ja taustat
Päävalmentaja: Mako Tukiainen
Valmentaja: Juuso Kevari
Maalivahtivalmentaja: Seppo Felt
Huoltaja: Teemu Itkonen
Joukkueenjohtaja: Jari Hakala
Manageri: Kimmo Silventoinen
Toiminnanjohtaja: Janne Wikman
Somevastaava: Kristoffer Ilmasti
Mediatyöntekijä: Jaakko Jokilahti
« Viimeksi muokattu: eilen kello 01:08:45 kirjoittanut Maneesi »
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


Vastaus #2 : 12.12.2022 klo 08:06:50

OttelutHarjoitusottelut

La 28.1. Kiffen - Plaani 3-0, Pallomylly
Su 5.2. Tampere United - Kiffen, Pirkkahalli C
La 11.2. HPS - Kiffen, Talin halli
La 25.2. Kiffen - Tampere United, Talin halli
La 4.3. EPS - Kiffen, Espoonlahti
La 11.3. PK-35 - Kiffen, Talin halli
La 18.3. Kiffen - FC Kontu, Talin halli
La 1.4. Kiffen - GrIFK, Pallomylly
La 15.4. PIF - Kiffen
« Viimeksi muokattu: eilen kello 01:08:24 kirjoittanut Maneesi »
FCKiffen08

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 12.12.2022 klo 13:11:09

Kiitos ketjun ansiookkaasta avaamisesta. Ensi kauden sopimusuutisia aletaan julkaisemaan tällä viikolla, niitä on jo mukavasti pöytälaatikossa valmiina. Ja mikä positiivisinta, Kiffenissä tuntuu olevan ihan kivasti imua, kun useampi Suomen pääsarjoissa pelannut pelaaja on ollut omatoimisesti Mustiin Hurmureihin yhteydessä jo nyt. Seuran tavoitteena on rakentaa vielä viime kautista kovempi joukkue ensi vuodelle, onhan kyseessä seuran historian 115. toimintavuosi. Ja tavoitekin on selkeä - sarjatason vaihto. Lokakuussa sitten nähdään riittikö rahkeet siihen. Juhlavuoteen kuuluu tietenkin juhlaottelu elokuussa ja sitten virallisen syntymäpäivän 27.9. lähellä pidettävä juhlagala, se voisi olla vaikka 30.9. Suomen Cupin finaalin jälkeen. Varsinkin jos Kiffen siinä pelaa :-)
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


Vastaus #4 : 12.12.2022 klo 19:21:10

Ensi kauden sopimusuutisia aletaan julkaisemaan tällä viikolla, niitä on jo mukavasti pöytälaatikossa valmiina. Ja mikä positiivisinta, Kiffenissä tuntuu olevan ihan kivasti imua, kun useampi Suomen pääsarjoissa pelannut pelaaja on ollut omatoimisesti Mustiin Hurmureihin yhteydessä jo nyt. Seuran tavoitteena on rakentaa vielä viime kautista kovempi joukkue ensi vuodelle, onhan kyseessä seuran historian 115. toimintavuosi. Ja tavoitekin on selkeä - sarjatason vaihto. Lokakuussa sitten nähdään riittikö rahkeet siihen. Juhlavuoteen kuuluu tietenkin juhlaottelu elokuussa ja sitten virallisen syntymäpäivän 27.9. lähellä pidettävä juhlagala, se voisi olla vaikka 30.9. Suomen Cupin finaalin jälkeen. Varsinkin jos Kiffen siinä pelaa :-)

Kuulostaa hyvältä kokonaisuudessaan Ylos Sarjanousu tavoitteena kertoo, että kunnianhimoa löytyy ja eteenpäin pyritään edelleen.

Tuota juhlaottelua odotan kyllä. Uskon, että nykyisellä porukalla ja tekemisen meiningillä siitä saadaan luotua mainio tapahtuma. Kiffenissä on tosiaan ollut tapana pitää juhlavuosia 10 vuoden lisäksi 5 vuoden välein. Timo Huotinen perusteli tuota vuoden 2017 kausijulkaisussa sillä, että koskaan ei voi tietää, kenen vuoro on lähteä. Kiffenissä on paljon kunnioitettavaan ikään yltäneitä kunniajäseniksi ja Mustiksi Hurmureiksi aateloituja, ja esimerkiksi 100- ja 110-vuotisjuhlien välillä keskuudestamme poistuivat mm. Matti Norstedt, Tapio Hakala, Åke Forssell, Lokari Lehtolainen, Ola Koivisto ja Bjarne Lindgren.
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


Vastaus #5 : 15.12.2022 klo 09:42:38

Uutinen

Ensi talvena ei enää pelata Winterliigassa, koska turnausta ei ilmeisesti järjestetä. Sen sijaan on luvassa yksittäisiä harjoitusmatseja, mm. kaksi peliä Tampere Unitedia vastaan.
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin Asiantuntijakatsomo, Las Vegas Raiders


Vastaus #6 : 15.12.2022 klo 17:03:35

Ensi talvena ei enää pelata Winterliigassa, koska turnausta ei ilmeisesti järjestetä.

Viimeksi kun katsoin niin ilmoittautuneita miesten kilpasarjaan oli neljä kappaletta joten se viritys taisi kuihtua kokoon.
FCKiffen08

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 15.12.2022 klo 18:51:21

Viimeksi kun katsoin niin ilmoittautuneita miesten kilpasarjaan oli neljä kappaletta joten se viritys taisi kuihtua kokoon.
Käsittääkseni ilmoittautuneita oli kuusi, mutta neljä vain vahvisti osanoton. Kovasti järjestävä taho oli kontaktoinut potentiaalisia seuroja, valitettavasti vaan huonolla menestyksellä. Sinänsä harmi, hinta/laatusuhde turnauksella oli kuitenkin hyvä ja kun Helsingissä pelivuoroja irtosi Kiffenille vain neljä, niin tuo olisi tuonut kaivattuja treenipelejä mukavasti lisää. No nyt kuitenkin preseasonin pelikalenteri on saatu hyvin täytettyä, joten suurin huoli on poissa.

Ja jotain hieman isompaakin on tekeillä kulisseissa.
Helvetintonttu

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 15.12.2022 klo 18:53:09

GO Kiffen GO! Ultras porukka toivottavasti äänekkäämpi ja isompi! Olisiko se taas Olympiastadionin valtaus juhlaottelun merkeissä??

FCKiffen08

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 15.12.2022 klo 19:01:23

GO Kiffen GO! Ultras porukka toivottavasti äänekkäämpi ja isompi! Olisiko se taas Olympiastadionin valtaus juhlaottelun merkeissä??
Tämä idea on ollut pöydällä, valitettavasti vaan Olympiastadionin varauskalenteri olisi antanut myöden vasta lokakuussa pelattavalle ottelulle.
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


Vastaus #10 : 15.12.2022 klo 19:24:02

Uutinen
Liam Lokake jatkaa mustapaidoissa – ”Esimerkillinen nuori pelaaja”

https://www.fckiffen.fi/liam-lokake-jatkaa-mustapaidoissa/2022/12/15/

Sieltä räpsähti ensimmäinen pelaajasopimus, eli Liam Lokake jatkaa takalinjoilla. Kehityskelpoinen pelaaja. Jos pysyy terveenä niin uskon tekevän ensi kaudella todellisen läpimurtonsa. Kiffenissä monella pakilla toinen kausi on ollut se, kun on ajettu toden teolla sisään. Viime kaudella se oli Dominic Savolainen, muutama vuosi sitten Verneri Meriläinen ja Jonas Sapienza.
roskanainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


Vastaus #11 : 15.12.2022 klo 19:35:41

Innolla odotetaan juhlakautta. Toivottavasti joukkueen runko saadaan pidettyä jotensakin kasassa.

Maneesille kiitos otsikon avauksesta. Eiköhän tänne Kiffen-kahvipärinöissä tule taas itsekin joku sana suhailtua.

Jos pystyy esittämään tätä kautta toiveen merch-osastolle, niin joku uutuustuote olisi hauska. Vaikkapa kalastajanlakki olisi kliffa, ottaenhuomioon Bolliksen suojan puute? :)
FCKiffen08

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 15.12.2022 klo 21:00:30

Jos pystyy esittämään tätä kautta toiveen merch-osastolle, niin joku uutuustuote olisi hauska.
Aloitetaan tupsupipolla kun on talvi :-) Ja 2023 kausaritkin tulee kohta!
FCKiffen08

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 19.12.2022 klo 17:58:53

Kiffen jatkaa idässä - ensi kaudellakin A-lohko. Viime kauteen verrattuna uusia tulokkaita on Ykkösestä pudonneet PEPO ja PK-35 sekä sarjanousijat Atlantis FC Akatemia ja TiPS. Lisäksi Klubi 04 pelaa Kiffenin kanssa samassa lohkossa.
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


Vastaus #14 : 20.12.2022 klo 07:26:02

Kiffen jatkaa idässä - ensi kaudellakin A-lohko. Viime kauteen verrattuna uusia tulokkaita on Ykkösestä pudonneet PEPO ja PK-35 sekä sarjanousijat Atlantis FC Akatemia ja TiPS. Lisäksi Klubi 04 pelaa Kiffenin kanssa samassa lohkossa.

Melkoisen etelävoittoiseksi on tämä muinainen itälohko vuosien aikana muotoutunut. Kiffenin tuskin tarvitsee lähteä bussilla muualle kuin Joensuhun, Lappeenrantaan ja Lahteen.

Lohko on kova, mutta niinhän se on viime vuotta lukuun ottamatta ollut aina. Itse kyllä aina katson Kiffeniä mieluummin tuossa lohkossa, joten otan uutisen positiivisesti vastaan. Tuossa lohkossa ollaan oltu jo niin pitkään, että moniin vastustajajoukkueisiin on vuosien aikana kehittynyt hyvä tunneside. Kruununa useat Helsingin sisäiset paikallispelit. PEPOa olikin ikävä, heidän kanssaan on ollut aina tiukat ja kuumat väännöt.
Helvetintonttu

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 04.01.2023 klo 01:09:08

Tips pelit ovat varmasti hyvälaatuisia tunnelmaltaan. Tikkurilassa ollaan aktivoiduttu paljon kannattajatasolla.
Tässä Kiffen omalla ylväällä huutosakilla tekemistä laittaa kampoihin!
FCKiffen08

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 05.01.2023 klo 12:53:40

Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin ja Mustat Hurmurit ovat palanneet vihreän veran äärelle. Sopimuksia on kasassa jo mukava nippu ja nyt niiden julkaisu alkaa vakioaikataululla.

Joten siirry osoitteeseen www.fckiffen.fi

Julkaisuaikataulu on:
Torstaisin klo 19:08
Sunnuntaisin klo 19:08
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


Vastaus #17 : 05.01.2023 klo 20:03:18

Uusi vuosi on lähtenyt käyntiin ja Mustat Hurmurit ovat palanneet vihreän veran äärelle. Sopimuksia on kasassa jo mukava nippu ja nyt niiden julkaisu alkaa vakioaikataululla.

Joten siirry osoitteeseen www.fckiffen.fi

Julkaisuaikataulu on:
Torstaisin klo 19:08
Sunnuntaisin klo 19:08

Hyvä juttu, näitä on jo ehditty kieli pitkällä odotella!

Tänään räpsähti kapteeni Severi Murron jatkosopimus, ehdotonta posia Ylos Vahvan kauden pelasi kyllä, kuten todettua. Murto on myös ollut jo niin pitkään mukana, että hän on tärkeä myös pukukopin Kiffen-hengen vaalijana vuodesta toiseen.
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


Vastaus #18 : 08.01.2023 klo 20:26:29

Uutinen
Niko Tervoselle jatkopahvi: ”Eihän parempaa paikkaa ole”

https://www.fckiffen.fi/niko-tervoselle-jatkopahvi/2023/01/08/

Jippo-fanien riemuksi "Nevalainen" ei vieläkään tehnyt tilaa Paavilaiselle. :D
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


Vastaus #19 : 13.01.2023 klo 11:24:03

Uutinen
Ruismäki rymistelee ensi kaudellakin: ”Tästä on muodostunut koti”

https://www.fckiffen.fi/rasse-jatkaa-kiffenissa/2023/01/12/

Myös Rasmus Ruismäelle jatkosopimus. Näyttävät nämä vuosia mukana olleet runkopelaajat jatkavan.
FCKiffen08

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 13.01.2023 klo 12:19:48

Uutinen
Ruismäki rymistelee ensi kaudellakin: ”Tästä on muodostunut koti”

https://www.fckiffen.fi/rasse-jatkaa-kiffenissa/2023/01/12/

Myös Rasmus Ruismäelle jatkosopimus. Näyttävät nämä vuosia mukana olleet runkopelaajat jatkavan.
Kyllähän tuo Rassen korttitilaston dominointi on ollut aika vahvaa suorittamista viime kausina, mahtaako alkavalla kaudella löytyä haastajaa Mustista Hurmureista? Ja varmaan vastustajatkin ovat sen sisäistäneet - liikaa kun hieroo palloa, niin saattaa kolista nilkoille.

Mutta sunnuntaina klo 19:08 taas uusi jatkosoppari luvassa! Ja aika kova sellainen.

www.fckiffen.fi
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


Vastaus #21 : 13.01.2023 klo 16:46:43

Kyllähän tuo Rassen korttitilaston dominointi on ollut aika vahvaa suorittamista viime kausina, mahtaako alkavalla kaudella löytyä haastajaa Mustista Hurmureista?

Musu tosin pääsi viime kaudella lähelle ja suhteutettuna taisi mennä ohikin: 11 peliä ja 7 varoitusta. Rassenkin peli on siistiytynyt paljon ensimmäisen kauden 2019 jälkeen, kun nykyään pidetään paljon enemmän palloa, silloin otettiin vastaan 90 minuuttia. Klubi 04:ää vastaan molemmissa kohtaamisissa lisäajalla punaisella pihalle :D Aika hirveitä kausia muutenkin nuo 2018 ja 2019.
Maneesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kiffen


Vastaus #22 : 15.01.2023 klo 19:14:58

Uutinen

Kuola valuen tuli rämpättyä äfvitosta, ja Bob Diasonaman jatkohan sieltä paukahti. Veikkausliiga-kokemus kelpaa aina. Harmi, että ollut vähän rikkonaisia kausia.

Lainaus
Nyt kun saadaan intti pois alta ja mies taas pelikuntoon, niin Mako (Tukiainen) saa oivan pelaajan vahvistamaan Kiffenin keskikenttää. Toki tällä hetkellä näyttää siltä, että sinne saattaa olla viime kautta enemmän tarjontaa sarjan alkaessa, mutta kilpailutilanne on aina hyvästä.

https://www.fckiffen.fi/bob-diasonama-jatkaa-kiffenissa/2023/01/15/

Uutisessa kiinnitin huomiota tähän Wikmanin kommenttiin. Vaikuttaa siltä, että Kiffeniin on tällä hetkellä todella kova imu, mikä on erinomainen asia!
Helvetintonttu

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 16.01.2023 klo 00:11:11

Kiffenin nousu ykköseen alkaa olemaan jo paperilla selvä asia.
Vielä pitää se kentällä todistaa.
Takapihan tähti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kahden jalan pulkkataklaus


Vastaus #24 : 16.01.2023 klo 11:28:59

Maakunnissa saatetaan olla erimieltä, mutta PK-seudun joukkuiesta Kiffenin paketti näyttää tällä hetkellä kovimmalta. Toki pelejä pitäisi ensin pelata, jotta iskukykyä jo enemmän pelanneisiin joukkueisiin (PK-35, PPJ ja Atlantis) voisi verrata.

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa