FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.06.2024 klo 14:32:45 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 588
 
Kirjoittaja Aihe: HJK 2023  (Luettu 2292932 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BenQu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomarit, HJK, Hertha BSC, JäPS


Vastaus #50 : 19.12.2022 klo 13:16:26

joukkue alisuorittaa kotimaassa

Tätä urbaanilegendaa mun on kyllä vaikea ymmärtää. Kolme mestaruutta putkeen ja pistekeskiarvo liigassa kirkkaasti päälle kahta on kova suoritus keneltä tahansa missä tahansa. Joo ei se kaunista ole aina ollut, mutta sitä se vaatii, että voidaan näyttää uskottavalta jalkapallojoukkueelta europeleissä.
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barbara Pravi, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #51 : 19.12.2022 klo 13:17:25

Enemmän tämä kyllä vertautuu vuoteen 2012, kun pistettiin neljä mestaruutta putkeen tuonut ja tämän nykyisen valtakauden aloittanut Muurinen pihalle. Haluttiin ottaa jotain hämmentävää seuraavaa askelta ja lopputulos olikin nömme kaljua vastaan tappio ja taas uusi valmentajan vaihto vuoden sisään.

Joskus ei vain kannattaisi rikkoa. Tässä on mahdollista särkeä niin monta muutakin asiaa kuin valmentaja. Voittavaa joukkuetta ei vaan kannattaisi vaihtaa.

Sanomattakin selvää, ettei johdossa edes mietittäisi vaihdoksia, ellei jotain olisi jo särkynyt. Tosin hyvä muistaa vielä myös se jonkun nimimerkin nostama pointti, että saattaahan tässä olla kyseessä myös valmentajanhaku kaudelle 2024, mutta toimittajalla menneet vain puurovellit sekaisin. Tai sitten ei.

Koskelan tulevia potkuja kannattaa myös miettiä siinä valossa, janari onnistui kauden aikana riitautumaan kahden Klubin mittakaavassa erittäin kalliin hankinnan (Toivio ja Murilo) kanssa niin pahasti, että heitä ei voitu enää peluuttaa loppukaudella. Onneksi toinen heistä on todellinen ammattilainen ja aikoo taistella pelipaikkansa takaisin. Toinen vähän herkkänahkaisempi kaveri, ja valitettavasti ehkä koko sarjan paras pelaaja, joudutaan nyt myymää saludoilla eteenpäin. Johto varmasti miettii, että kannattaako jatkossa tuhlata arvokkaita resursseja joukkueeseen, jos yksi surkeat ihmisjohtamistaidot omaava henkilö voi tuhota niiden arvon hetkessä.

Murilo toki räikeimpänä esimerkkinä joo, tosin siitäkään mahdotonta sanoa, kuinka paljon menee pelaajan oman kiukuttelun piikkiin. Sekin jotain kertoo jos pelaaja suuttuu siitä, ettei ole avauskokoonpanossa ja ilmoittaa, ettei tule enää ikinä Klubissa pelaamaan (mikäli siihen lehtijuttuun on uskominen).

Toivion penkityksen puolesta sen sijaan puhuvat myös ihan pelillisetkin tekijät. Pitkän loukkaantumisensa aikana muut olivat yksinkertaisesti ajaneet edelle, ykköstopparikolmikko oli selvä ja myöhemmin myös Peltola nousi ihan ansaitusti hierarkiassa edelle. Arajuurta käytettiin joissain peleissä vaihdosta suojaamaan boksia johtoasemassa, tässä huomattavasti Toiviota perustellumpi valinta. Toivio taisi otteluruuhkan keskellä syyskuun derbyssä avata, mutta ruuhkan hellittäessä ykköset pelasivat, eikä Toivio kuulunut näihin. Itse uskon, että ensi kaudella Toivio ehjän harjoituskauden jälkeen tulee raivaamaan tietään lähemmäs avauskokoonpanoa ja olemaan vielä hyödyksi, jatkaa Koskela sitten valmentajana tai ei. Toki ikääntyminen on syytä myös muistaa ja huomioida, ettei Toivio ole enää se pelaaja, jonka ympärille puolustusta rakennetaan. Joka tapauksessa terveenä pysyessään liigan eliittiä pelipaikallaan.

ELLEI sitten sukset olisi menneet pahasti ristiin Toivion syväkurkkuilun (mikäli tähän huhuun on uskominen) myötä. Toki Toivio itse kauden jälkeisessä haastattelussa sanoi tekevänsä kaikkensa päästäkseen taas pelaamaan nimenomaan Klubissa, tähän myös itse uskon.
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barbara Pravi, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #52 : 19.12.2022 klo 13:20:05

Mikä juttu tänä oikein on, ettei Valakarin valmennustaitoihin ole mitään luottoa? Kupsukan materiaali on kuitenkin ollut valovuoden Klubia jäljessä ja menestys sekä kotimaassa, että ulkomailla hyvää. Ei varmaan ole mikään 5-vuodrn ratkaisi, mutta pari kautta menisi hyvin.

Miten Kupsukan peli kehittyi esimerkiksi viime kauden aikana verrattuna niihin joukkueisiin, joihin nähden sen materiaali oli päinvastoin valovuoden edellä (Haka, SJK jne.)?

Pidän toki myös itse Valakaria parhaana kotimaisena vaihtoehtoa, mutta ymmärrän myös näkemykset, jotka häntä epäilevät.
barking boy

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 19.12.2022 klo 13:38:20

Paine kasvaa, HJK on neljän ottelun tappioputkessa!

Todellisuudessa suuressa kuvassa Koskelan vaihtuminen Valakariin ei varmaankaan sitten kuitenkaan muuta seuran tulevaisuutta, mutta ehkä jonkinlainen uudistuminen voisi olla paikallaan. Koskela on tehnyt tulosta, mutta olisiko silti tuoreuden takia aika päivittää valmennusta? Lisäksi on syytä tarkastella koko valmennustiimiä, kuka jatkaa, kuka tulee mahdollisesti uutena mukaan. Näistäkään ei olla vielä tiedotettu, ehkä jotain voisi tästäkin mennä ja päätellä. Jään siis odottelemaan julkistuksia.
Duracel

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 19.12.2022 klo 13:44:36

Kyllähän Valakarin & Tainion sopimuksen ulosostaminen on ihan samoissa €-luvuissa kuin Lingman'in sopimus ..
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #55 : 19.12.2022 klo 14:05:15

Kyllähän Valakarin & Tainion sopimuksen ulosostaminen on ihan samoissa €-luvuissa kuin Lingman'in sopimus ..
En tiedä summista, mutta valmentajia ei ole yleensä pidetty väkisin puikoissa, mikäli lähtöhalut ovat olleet ilmeiset. Eli mikäli Klubi heittää Koskelan luiskaan ja uusi koutsiehdokas (Tainio, Valakari jne.) lyö nyrkkiä pöytään Klubi-siirron puolesta, niin eiköhän se sopimus lopulta synny seurojen välillä.

Toki kilpailijat mieluiten ottaisivat vastaan skenaarion, jos Klubi pitäisi lopulta Koskelan kun eivät saaneetkaan hankittua toivottua korvaajaa ja joku valakari jäisi siirtotoiveidensa vastaisesti Kupsiin.
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #56 : 19.12.2022 klo 14:07:51

Toki kilpailijat mieluiten ottaisivat vastaan skenaarion, jos Klubi pitäisi lopulta Koskelan kun eivät saaneetkaan hankittua toivottua korvaajaa ja joku valakari jäisi siirtotoiveidensa vastaisesti Kupsiin.

Tai Koskelalle kallit fudut, Valakari ei tulekaan ja lopulta Korkeakunnas vetää tämän kauden. :)
SerGo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #57 : 19.12.2022 klo 14:10:33

Sinänsä hieman outo 'uutinen', sillä jos Valakarilla ei ole sopparissa mitään maltillista purkupykälää, niin siirrosta tulee aika nopeasti taloudellisesti hyvin kallis ja riskaapeli. Toki jos Lyytikäinen haluaa hinnalla millä hyvänsä suomalaisen valkun, niin sitten kai niin.

Koskelasta ropponen sai, oliko 150k€? ja ~100k€ liksa videomiehelle, joten 2,5 sopimuskauden kustannus noin 150k€/a. Valakarille tehtäisiin varmaan joku 2+1 mallinen soppari ja jos kupposelle menee 200-300k€, niin Simon liksa (150k€/a?) ja siirtosumma tekisi jotain 250-300k€/a kustannuksen ... järjetöntä.

Toisaalta, jos skuupin kaikki tiedot eivät ole ihan valideja - 'tarjous Simolle jätetty' - vaan vuodettu tarkoituksella julkisuuteen, että tämän mysteerivalkun nimmari saadaan nopeasti soppariin, mene ja tiedä.

KuPS:n ketjussa joku itselleni melko tuntematon nimimerkki kirjoitti eilen näin:

Klubista kuultua. Tuplaliksa ja Kuopiossa oli tiedossa palkan alennus, siinäpä syy.

Ainakin tuplaliksa tietysti täysin tuulesta temmattu väite (ja todennäköisesti loputkin), mutta jos siinä olisi perää, että KuPS:ssa oltaisiin karsimassa kuluja ja osana tätä myös valmentajien palkkioita tarkistettaisiin, niin käytännössä tämä antaisi kai valmennukselle vapaat kädet sopimuksen purkuun. Jos näin todella olisi ja Simo olisi kiinnitettävissä ilman siirtokorvausta, niin tämä liike asettuisi toki Klubinkin kannalta ihan eri valoon.
Aisankannattaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi


Vastaus #58 : 19.12.2022 klo 14:14:55

Jos Simolle tosiaan ehdotettu palkan alennusta KuPSissa, niin eiköhän äijä pääse kotiin Käpylään ihan lämpimällä kädenpuristuksella.
S.K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #59 : 19.12.2022 klo 14:16:52

Onko eilisistä ja tämän päivän treeneistä kuvamateriaalia saatavana missään?

E: Eipä ole missään somekanavissa ainakaan. Siellä olisi ollut mahdollisesti jotain bongattavaa tai pikemminkin päinvastoin.
« Viimeksi muokattu: 19.12.2022 klo 14:33:28 kirjoittanut S.K. »
atletico1

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 19.12.2022 klo 15:01:49

Pitää myös muistaa se että joukkue menee joka tapauksessa uusiksi ja uusi projekti alkaa tammikuusta. Onko järkevää mennä Koskelalla jos miehelle ei missään tapauksessa olla sorvaamassa jatkoa. Ehkä parempi että uusi mies aloittaa pidemmän projektin jo nyt kun pakka menee joka tapauksessa aika lailla uusiksi
Laukaisukoneenkuljettaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Claude Simon


Vastaus #61 : 19.12.2022 klo 15:21:14

Valakari Kalavarl veivari, vaivari, gaiffari kala, lintu, kaveri, hihhuli, hahhuli ja vakooja. Miten asiaa ja ehdotusta pyörittääkään, ei se nimeltä mainittua vaihtoehtoa pahenna. Sisään vain!

Nyt kun Lionel Scaloni on osaltaan näyttänyt suuren maailman mallia tunneälyn, ihmisjohtamisen, ryhmädynamiikan, joukkuehengen jne. - miten haluattekaan crack the nut in a shell - merkityksestä jalkapallojoukkueenkin eeppisessä menestystarinassa, niin enpä keksi vahvoja tai maininnanarvoisia perusteita sanoa ei Käpylän Joviaalin jos ei kuitenkaan hövelin saati hörhön signaamiselle tässä akuutista kroonisen suuntaan uhkaavasti kehittyvässä valmennuksellisessa tulehduspattitilanteessa. Jo aivan liian pitkään seuran urheilutoiminnan ytimessä vellonut märkä ja mätä yhdellä päättäväisellä pistolla ulos jäytämästä joukkueen hyvinvointia ja suorituskykyä - ja katsos vain uudella ilmeellä ja hengellä kohti kaikkien aikojen Klubi-kautta!

Simo Valakari voi olla juuri se oikea mies Klubiin tällä seuran evoluutiohistorian tärkeällä hetkellä. Palstan pääanalyytikot ovat osoittaneet hämmästyttävää pappismiehen, rabbin ja imaamin kyvyttömyyytä nähdä tämänhetkisten rajojen ja horisonttien yli ja toistelleet pysähtyneisyydelle ominaisia näköalattomia tunnuslauseita siitä kuinka kaikki on jo luotu ja kerrottu ja kuinka muka Koskelan  - tai Aristoteleen - kausien urheilullisia (älyllisiä) saavutuksia ei voi ylittää, ei ehkä edes enää saavuttaa ja kuinka nämä merkkipaalut ovat jotain sellaista, minkä edessä kaduntallaajan ja pienen ihmisen on vain vavisten nöyrryttävä ja kumarrettava lakki kädessä ja julistettava auktoriteetin suuruutta ja voimaa liki ylimaallista.

Historia on toistuvasti osoittanut tällaisen uskon ja epäuskon omituisen, pyhän epäpyhän liiton turhanaikaiseksi ja tarpeettomaksi peloksi, typeryydeksi, taantumukselliseksi hidasteeksi universaalin kehityksen tiellä.

Klubi tarvitsee juuri tällä kohtalonhetkellä radikaalisti uuden paradigman, valmennuskulttuurin, vuorovaikutustyylin, peli-ilon ja -ilmeen ihan riippumatta siitä miten hyvin nyt sitten vedettiinkin Eurooppa Liigassa viime kaudella.  - Ja arpaonnesta puhuminen vain kertoo kuinka sattumalla on aina keskeinen roolinsa tässä jumalten suuressa pelissä.

Mutta me emme tarvitse jumalaa, edes yhtä tai suurinta kaikista, me tarvitsemme vain ihmisissä ilmestyvää uskoa, osaamista ja intohimoa.
Silvennoinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK & LPS


Vastaus #62 : 19.12.2022 klo 16:19:50

Tikku (valitettavasti) tuskin enää jatkaa valmennusryhmässä siirtyessään maajoukkueen tiimiin:

https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/toni-korkeakunnas-uuteen-rooliin-huuhkajissa-ja-palloliitossa?fbclid=IwAR1Q13LbwuMaaLP_jJ6-bPHRGm__jcFyKLi7MG8Odv7JaclgrWDlHhGX1iU

e. Ja samalla hetkellä myös Klubilta vahvistus: https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/toni-korkeakunnas-siirtyy-hjksta-palloliittoon-ja-huuhkajiin/
Josse

Poissa Poissa


Vastaus #63 : 19.12.2022 klo 16:42:25

Miten tikunsyöjä siirtyy Palloliittoon, koska eikö kaveri siellä ollut jo suojatyöpaikassaan?
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Barbara Pravi, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #64 : 19.12.2022 klo 17:11:02

Miten tikunsyöjä siirtyy Palloliittoon, koska eikö kaveri siellä ollut jo suojatyöpaikassaan?

Jomman kumman ylle linkitetyistä tiedotteista lukeminen olisi saattanut avata asiaa.
Lihamuuri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ...uudet suosikkijoukkueet...


Vastaus #65 : 19.12.2022 klo 18:17:52

Uutinen
Johannes Yli-Kokolle ja Niilo Kujasalolle jatkosopimukset

Molempien sopimus on nyt voimassa kauden 2024 loppuun – Kujasalolla lisäksi vuoden optio.


https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/yli-kokolle-ja-kujasalolle-jatkosopimukset/

Hienoa, hienoa taas kerran just oikeat nuoret pelaajat aaivat jatkosopparit. YK mene takuulla eteenpäin pelaajana tulee olemaan Veikkausliigassa helvetin hyvä. Kujasalossa on selkeästi potentiaalia olla keskentän ja joukkueen ehdoton liideri.

Edit. Hieman Valakarin kanssa saisi jännittää tuota syksyn paskoja otteita. Olkoon Koskela kuinka hankala persoona tahansa niin kyky kääntää huono peli mestaruudeksi on kiistatta Koskelan erikoistaito.
« Viimeksi muokattu: 19.12.2022 klo 18:21:07 kirjoittanut Lihamuuri »
PG

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Dynaaminen taitotasoylivoima pienessä tilassa


Vastaus #66 : 19.12.2022 klo 18:45:10

Valakari tuntuu olevan erinomainen sulattamaan johtoasemat ja pelaamaan tasokkaita vastaan paskat jykevästi puntissa. Miksi olisi kalliin hinnan arvoista eeooämmää?

Toki edelleen, Koskela ulos.
Gunvald Larsson

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 19.12.2022 klo 19:36:15

Uutinen

Hieman Valakarin kanssa saisi jännittää tuota syksyn paskoja otteita. Olkoon Koskela kuinka hankala persoona tahansa niin kyky kääntää huono peli mestaruudeksi on kiistatta Koskelan erikoistaito.

Syksyn paskat otteet laittaisin lähinnä kapean rosterin piikkiin. Bensahan siellä on selkeästi loppunut, kun samoilla jätkillä tahkottu kierroksesta toiseen siinä missä Klubissa on ollut varaa tarvittavaan kierrätykseen.

Isossa kuvassa pitää kuitenkin nähdä, että Valakari on kyennyt kahdesti luotsaamaan selkeästi Klubia heikomman/kapeamman nipun aivan mestaruuden tuntumaan niin, että voidaan jo puhua kääntymisestä meille hieman onnekkaana. Myös euroesitykset ovat olleet pääsääntöisesti ihan miehekkäitä - toki se taival on vaikeasti vertailtavissa Klubiin.

Eniten miellyttäisi kuitenkin se, että valmentajana ei vaihteeksi olisi autistinen sosiopaatti, vaan tavanomaisen sosiaalisen koodin taitava ja pidetty henkilö. Valakari ei myöskään ole samanlainen one-trick-pony -pimputtelija kuin Klubin edellisen yhdeksän kauden valmentajat, vaan on esimerkiksi osoittanut kykenevänsä ottamaan murskavoittoja itseä heikommista vastustajista.

Mutta oli miten oli, nyt taitaa olla muutoksen aika ja silloin ei todellakaan kannata enää jatkaa Koskelalla, vaikka hänen tuloksensa parilta viime vuodelta ovat olleetkin kiitettävät. Valakari kelpaisi taatusti laadukkaana kotimaisena mainiosti, mutta onhan noita muitakin hyviä valmentajia Eurooppa pullollaan.
DDrogba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #68 : 19.12.2022 klo 20:39:35

Omat fiilikseni asiasta ovat hyvin pitkälti samat kuin muumin ja DDrogban jo viimekautiseen topikiin raapustamat, eli pelkään Klubin olevan tekemässä giganttisen kokoista virhettä jos Koskela vaihdetaan Valakariin.
Toki omassa viestissäni oli ripaus trollailua. En oikeasti usko Valakarissa olevan samanlaista floppiriskiä kuin Boströmissä. Valakarin näytöt ovat huomattavasti vakuuttavammat ja laajemmat. En kuitenkaan osaa sanoa, toisiko Valakari oleellista EOM:ää Klubiin.

Boström-mokassa oleellisinta lienee se, että Allsvenskania yliarvostetaan. Toki katsomokulttuurissa maa pesee Suomen 100-0, mutta pelillisesti liiga ei ole niin paljon edellä kuin ajatellaan. Kyse on kulttuurista ja arvostuksesta, missä ruotsalaiset on valovuoden edellä. Boström-hypetys oli siis monilta osin selvästi aiheetonta. Tuolloin ajateltiin, että nyt korvataan yliarvostettu ja epäpätevä Mursu jollain messiaalla, jolla on näyttöjä ulkomailta ja joka vie Klubin uudelle tasolle jossa Klubi noudattaa ulkomaisia standardeja, jyräten kotimaassa kotimaan standardeja noudattavat seurat. Näin Klubi ottaa vihdoin lopullisen irtioton muista. Hype oli massiivinen. Siihen päälle hankittiin vielä Forssell ja Tainio siinä uskossa, että ovat liian hyviä Suomeen ja ovat vielä suht lähellä nuoruuden hyvää formiaan, niin voin sanoa, että ainakaan Espoosta katsottuna ei hype Klubia kohtaan ole ollut näin kova koskaan.

Allsvenskan ei todellakaan ole mikään NHL veikkausliigalle, vaikka sellainen mielikuva saattaa lähteä isoista loppuunmyydyistä stadioneista.
« Viimeksi muokattu: 19.12.2022 klo 21:12:51 kirjoittanut DDrogba »
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tennessee Soccer Club


Vastaus #69 : 19.12.2022 klo 21:28:35

Mielenkiintoista nähdä tuleeko Valakarin kanssa samalla Onnibussilla myös Tim Väyrynen ja Diogo Tomas. Myös Murilon Instagram-profiilia kannattaa päivitellä jos sinne ilmestyy jugador @hjkhelsinki taas uudelleen.
JaJaJe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1998, 2014, 2021, 2022, 2023


Vastaus #70 : 19.12.2022 klo 21:53:18

No ei tietenkään mitään Timiä, vaikka upea mies onkin. Johan meillä on iso pino keskinkertaisia hyökkääjiä.

Tomasille tervetuloa taistelemaan peliajasta Ylos
torki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #71 : 20.12.2022 klo 01:40:40

Koskelan voi kyllä vaihtaa, mutta äkkiseltään ei aukea millä tavalla Valakari olisi vaihto parempaan.

Mielenkiintoista olisi nähdä, millä perusteella Koskelalle annettaisiin potkut.
Jude10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi, Ajax


Vastaus #72 : 20.12.2022 klo 08:20:40

Koskelan voi kyllä vaihtaa, mutta äkkiseltään ei aukea millä tavalla Valakari olisi vaihto parempaan.

Mielenkiintoista olisi nähdä, millä perusteella Koskelalle annettaisiin potkut.

Ei kai niitä perusteita tarvitse kauempaa hakea kuin tuosta syksyisestä HS:n Virtas-Arin artikkelista. Aivan mahdollista että työssään tulosta tekevä henkilö laitetaan pihalle jos kaikki henkilösuhteet ympärillä on enemmän tai vähemmän tulehtuneet. Johan tuossa oli varoitus annettu työnantajan toimesta ja alaiset menossa lakkoon yms.
diagonaali

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 20.12.2022 klo 08:27:04

Ei kai niitä perusteita tarvitse kauempaa hakea kuin tuosta syksyisestä HS:n Virtas-Arin artikkelista. Aivan mahdollista että työssään tulosta tekevä henkilö laitetaan pihalle jos kaikki henkilösuhteet ympärillä on enemmän tai vähemmän tulehtuneet. Johan tuossa oli varoitus annettu työnantajan toimesta ja alaiset menossa lakkoon yms.

Ja näin. En ymmärrä, miten tämä asia on monien niin vaikea ymmärtää. Siihen päälle ei-niin-vakuuttava pelillinen ilme 90% peleistä, niin paremmasta voi todellakin haaveilla.

Edelleen, jos jollain Klubi voi kusta Ägän aikana saavutetun kasvukäyrän, niin yrittämällä vain lakaista tuollaiset tekijät maton alle.

Etenkin tuo syksyinen gate on oikeasti vakava asia eikä "mutku lohkopaikka ja pistekeskiarvo" ole perusteena ihan tätä päivää.
« Viimeksi muokattu: 20.12.2022 klo 08:30:14 kirjoittanut diagonaali »
muumi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: minä en nettikiusaa


Vastaus #74 : 20.12.2022 klo 09:04:26

Lakkoiluhan ei mitenkään liittyynyt Koskemaan vaan eurobonuksiin, eli taitaa olla Ägän heiniä.

Eikä noita asioita ole vaikea ymmärtää, mutta niistä on helppo olla eri mieltä - toki isot varaukset aina, että mikä osuus on totta ja mikä ei.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 588
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa