FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.06.2024 klo 10:27:20 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 28
 
Kirjoittaja Aihe: MyPa 2023 - Hyvä seura olla ja palata takaisin  (Luettu 124160 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


: 20.12.2022 klo 22:34:24MyPan Ykkösestä lähtenyt vapaapudotus päättyi Kolmoseen ja vaikka Jyrki Saarelan suojatit eivät sarjanousussa onnistuneetkaan, antoi kausi lupauksen paremmasta. MyPan esitykset olivat suhteellisen nousujohteisia läpi kauden, mutta kokemattomuus tuotti kauden isoimmat tappiot. Pettymyksiä tuottivatkin kahdesti HaPK, joista jälkimmäisessä kohtaamisessa myllykoskelaisjoukkue kykeni jo ottamaan peliä kontrolliin mutta viimeinen terävyys boksissa jäi uupumaan sekä KJP, joka tuotti Saviniemessä koko maailmanlaajuisen jalkapalloiluhistorian noloimman tappion. Päävalmentaja Saarela puhui jo kauden alusta asti joukkueen “kasvutarinasta” ja tästä viitteitä varmaan nähtiinkin, kun MyPa kauden viimeisessä ottelussa nakutteli Kouvolan Keskuskentän masentavassa miljöössä paikalliskilpailijoita tauluun tylyin lukemin.


MyPa jatkaa kasvutarinaansa Jyrki Saarelan johdolla myös kaudella 2023

Ihan oma lukunsa onkin MyPan ja KJP:n välinen kilpailuasetelma itsessään. Yhteistyösopimuksista huolimatta välejä on vaikea kovin positiivisesti luonnehtia, eikä kilpailu tällä hetkellä vaikuta alueen jalkapalloilun kautta lainkaan terveeltä. Toki kun yleisellä tasolla alueen jalkapalloseurat keskittyvät kiukuttelemaan toisilleen esimerkiksi siitä voiko toisen seuran pelaajat mennä hallissa kentälle ennen oman vuoron alkua mikäli edeltävällä vuorolla ollut joukkue on lopettanut harjoituksensa ja poistunut paikalta, niin tässä hetkessä on kovin vaikea nähdä minkäänlaisen yhteistyön onnistuvan ihan hirveän jouhevasti. Vaikkei esimerkki nyt suoranaisesti MyPaan liitykään, niin en voi kuin toivottaa tsemppiä neuvotteluihin niille, ketkä näitä käymään joutuvat. Luultavasti näiden yhteiskuvioiden osalta muuta varmaa ei tulevassa kaudessa ole, kuin se, että jännitettävää riittänee kentän lisäksi kabineteissakin.

Palataan asiaan: MyPa operoi pitkin kautta kapealla ringillä, eikä esimerkiksi hyökkääjää koko kaudeksi löytynyt sitten millään. Danil Jegorov aloitti tehokkaasti, mutta katosi sen jälkeen kuin se kuuluisa pieru Saharaan. Kaksi peliä ja kaksi maalia, minkä jälkeen miestä ei ole kai nähnyt kukaan missään. Kesken kauden tilalle saapui Tymoteusz Kuzniarek, joka kuitenkaan ei tuonut tehoja tai paljoa muutakaan sen vertaa kuin Nitti Ikävalko muutama vuosi sitten Ykköseen. Villein kokeilu hyökkäyspäässä nähtiin kauden avauksessa Haminassa kun Niko Roitto otti roolia Mikko Hyyrysen näköisenä hyökkääjänä, mikä sujui juuri niin kuin pystyi olettamaan Niko Roiton ollessa Mikko Hyyrysen näköisenä hyökkääjänä.

Kauteen 2023 MyPa lähtee jo nyt selvästi vahvistuneena. Joakim Lindberg, Jari Hassel, Joakim Joutjärvi ja Tommi Roponen ovat jo raapustaneet nimensä sopimuksiin ja tulevat kovina paluumuuttajina tuomaan joukkueeseen rutiinia sekä osaamista. Lisäksi useampi edelliskauden avainpelaaja jatkaa, joten tavoite ei voi olla muuta kuin nousu Kakkoseen. Kokonaisuudessaan runko alkaa olla sellainen, jonka olisi jo pitänyt Kakkosessa säilyä tasonsa puolesta.

Alakerrassa huhujen mukaan tapahtuu muutoksia, sillä näillä näkymin ainakin Leevi Perkiö on jättämässä seuran. Toisaalta esimerkiksi Niko Ritola ja Vili Toppinen ovat jo jatkosopimuksen solmineet ja vaikka kumpaakin nähtiin keskikentän roolissa, voivat nuoret miehet löytää itsensä pykälää alempaa tulevalla kaudella. Myös hienon kauden pelannut Veeti Laiho jatkaa ja on luultavasti jälleen isossa roolissa alakerran toimivuuden kannalta. Keskikenttä on jo pelkkien paluumuuttajien osalta muodostunut Kolmosen tasolle käsittämättömän vahvaksi ja onkin oletettavaa, että nämä ottavat paikkansa kokolailla varmasti.

Hyökkäyspäähän Roponen on kaivattu vahvistus ja huhut ovat liikuttaneet erästä toistakin kärjessä viihtyvää ex-peluria takaisin Saviniemen parrasvaloihin. Mene ja tiedä, joka tapauksessa odotukset ovat korkealla. Nuoremmat pelaajat ovat varmasti valmiimpia pelaamaan miesten tasolla, joten hyökkäyspään muodostumista on mielenkiintoista seurata. Toki myös aiemmin lähinnä laitapakkina nähty Olli Kähkönen muodostui loppukaudesta melkoiseksi maaliuhkaksi, minkä lisäksi FC Jazzissa lainalla käynyt Väinö Hietala palasi kotikylille.Antaako Tommi Roponen jälleen aihetta juhlaan?

Rankkojen vuosien päätteeksi oli kiva nähdä MyPa myös voittavana joukkueena pitkästä aikaa ja ehkäpä hienointa on ollut nähdä miten mypalaisuus iskostuu taas uusiin sukupolviin. Kähkönen sekä maalivahti Antti Kaikkonen ovat olleet joukkuehengen ja mypalaisuuden ilmentymiä antaen kaikkensa joukkueen eteen jopa loukkaantuneena. Tällaisten herrojen johdolla uuteen kauteen on jälleen ilo lähteä.

Ja onhan toki ajaton ilo viettää kesäpäivä Saviniemessä, kuten jo vuosikymmenien ajan tähänkin asti. Hyvässä seurassa on hyvä olla.Niin upeaa kuin kesäisin Vallilla seisominen onkin, niin tunnelmallisimmat hetket on koettu usein tämänkaltaisissa olosuhteissa
« Viimeksi muokattu: 21.12.2022 klo 12:35:30 kirjoittanut BorisC »
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #1 : 20.12.2022 klo 22:35:08

Pelaajat:

Maalivahdit:

#99 Antti Kaikkonen

- Kapteenistoon kuuluva “Kanki” menetti ison osan kaudesta loukkaantumisen vuoksi, mutta herätti ihastusta elämällä pelit joka solullaan jopa sivussa ollessaan. Vahva reaktiotorjuja, jolla kuitenkin jalalla pelaaminen merkittävä haaste. Lähtee kauteen ykkösmaalivahtina Peltolan haastaessa. Erityiset lisäpisteet ansaitsee röyhkeistä viiksistä, pakko olla kaikin puolin hieno mies.

#12 Joel Peltola

- Peltola pääsi kaudella 2022 tositoimiin Kaikkosen loukkaannuttua ja täytti paikkansa pääsääntöisesti erinomaisesti. Tulevalla kaudella haastanee ykkösvahdin tontista tosissaan. Pitää huolen siitä, että maalivahtipeliin MyPa ei tulevallakaan kaudella kaadu.

Eetu Kangaskolkka
- Junnumaalivahti kärkkyy peliaikaa Kaikkosen ja Peltolan takana.

Kokonaisuutena maalivahtipeli ei tuota MyPalle ongelmia tälläkään kaudella. Kaksikko on varsin tasavahva ja Kolmoseen mitat täyttävä kaikin mittarein. Peltolalla ja Kaikkosella molemmilla tarvetta parantaa suorittamistaan jalalla, mutta kokonaisuutena duo on Kolmoseen väkivahva.


Puolustus:

#13 Olli Kähkönen

- Kapteenistoon, sekä myös seuran hallitukseen, kuuluva “Opa” oli nuoressa joukkueessa kokeneempaa kaartia ja tämän myötä odotetun suuressa roolissa. Kausi oli ehjempi kuin aikoihin ja laitapakin tontilla totutusti nähty peluri yllättikin kaikki kauden loppupuolella pelatessaan ylempänä viimeistellen myös useamman maalin. Suuressa roolissa myös tulevalla kaudella.

#17 Niko Ritola

- Ritola nähtiin kauden aikana lähinnä keskikentällä, mutta listataan nettisivujen mukaisesti puolustukseen. Oli osan kaudesta sivussa loukkaantumisen takia, mutta muuten kellotti isot minuutit. Tulevalla kaudella rooli voi hyvinkin löytyä keskuspuolustuksesta, missä on heittämällä Kolmoseen laatupelaaja. 

#32 Veeti Laiho

- Laihon debyyttikausi MyPassa sujui vahvasti. Kaksinkamppailut tyylikkäästi hoitanut ja myös pelinavaamisessa tärkeä puolustaja oli pitkin kautta varmaotteinen ja vuoden verran kokeneempana on vaikea nähdä tason tästä tippuvan tulevallakaan kaudella. 

#61 Veeti Karppanen

- Kakkonen oli toissa kaudella vielä ehdottomasti liikaa nuorelle miehelle, mutta päättynyt kausi sujui jo paremmin. Ehkä hivenen yllättäinkin varsin suuret minuutit kellottanut toppari osoitti pysyvänsä Kolmosen vauhdissa mainiosti ja käyrän on syytä odottaa olevan edelleen nouseva.

#5 Juhani Rauos

- Nuori laitapuolustaja tuli hyvin sisään peleihin ansaiten erityistä kiitosta rauhallisuudestaan ja järkevistä ratkaisuistaan. Erittäin kehityskelpoinen peluri jolle varmasti löytyy käyttöä myös tulevalla kaudella. Pystyykö ottamaan avauksen paikan?

#26 Joona Martikainen
- Laitapuolustaja pelasi kelpo kauden Kolmosessa ja jatkanee avauskokoonpanossa myös tulevalla kaudella. 28-vuotta ikää, n. 150 miesten peliä ja tasainen suoritustaso ovat asioita, mitä nuori joukkue tarvitsee. Aktiivinen ylöspäin.

Vilho Katajala

- MyPa-kasvatti aloitti kautensa Inkeroisten Purhassa pelaten pari peliä, minkä jälkeen matka jatkui hivenen yllättäin MyPaan, missä minuutit kuitenkin olivat kortilla. Fyysisesti vahva, mutta yhden pelin jämäminuuttien myötä vielä katsomaton kortti.

Tuomas Stadig

- 16-vuotias laitapuolustaja, joka viihtyy myös keskikentän pohjalla. Vahvuuksiksi sopimusjulkaisussa mainitaan juoksukunto ja tähän on uskottava, kun oikeastaan mitään tietoa pelaajasta ei ole. Ikää ei tosiaan vielä kummoisesti ole, eli oletettavasti tulevaisuuden nimi.

Panu Pykäläinen

- 17-vuotiais Pykäläinen pelasi kuusi ottelua viime kaudella. Viihtyy vasemmalla laidalla ja avasi maalitilinsä SavU:n, eli siis MP/2:n vai mikä nyt olikaan, verkkoon. Pitäisi luonnistua niin laitapuolustajan kuin –linkinkin rooli.

Puolustuksen tulevaa koostumusta on ehkä haastavinta lähteä arvailemaan. Mikäli Perkiö ei jatka, on tämä iso menetys, vaikka olikin ison osan kaudesta loukkaantuneena. Useammalla pelaajalla mahdollisuus murtautua avaukseen nimenomaan puolustuspäässä.

Keskikenttä:

#10 Olli Mäkelä

- Debyyttikausi miesten peleissä takana, mukana tuli jokunen maalisyöttö sekä kolme täysosumaa. Fyysisesti vielä raakile, mutta tämä toisaalta korjaantuu helpoiten ajan myötä. Nopeajalkainen ja taitava nuorukainen lähtee taistelemaan peliajasta.

#21 Vili Toppinen

- Savolainen päätyi Lahteen ja lopulta Saarelan mukana MyPaan. Juniorivuodet topparina ja laitapakkina, 2022 keskikentän pohjalla. Vahva kausi kuuluen ehdottomiin avainpelaajiin, osui myös KJP:tä vastaan, eli tilinpäätös vahvasti plussalla. Hyvä ja tärkeä kiinnitys. Keskikentällä kilpailu lisääntynyt, enkä yllättyisi vaikka Toppinen alakertaan istuttettaisiin.

#45 Juho Innanen

- Taitava vasenjalkainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Taitoa ja pelikäsitystä tosiaan piisaa, vastapainona sitten turhautumiset ja kiukuttelut, mistä esimerkki saatiin tarpeettoman punaisen kortin muodossa. Edellytykset lyödä läpi ja pelata korkeammallakin, mutta kaikki tuntuisi olevan pääkopasta kiinni.

#15 Sasu Hernesniemi

- Toisen polven mypalainen on hieman varkain lähdössä jo kolmanteen kauteen avainpelaajana. Pelirohkea sekä kohtuullisen laukauksen omaava Hernesniemi on osoittautunut monikäyttöiseksi pelaajaksi josta on saatu irti niin keskikentällä kuin puolustuksessakin. On myös pystynyt kehittymään jatkuvasti. Plussaa myös siitä, että on nimimerkki klurun lempijalkapalloilija.

Kalle Korpi

- Ikää 20 vuotta, takana Kolmosta ja Nelosta JäPSin paidassa. Uudeltamaalta Myllykoskelle, eli eteenpäin on menty. Sopimusuutisen mukaan luonnistuu pelaaminen hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin ja tarpeen tullen myös laitaroolit. Sopii joukkueeseen kyllä ilmeisen hyvin, sillä mainitsee heikkoudekseen tehokkuuden.

Joakim Lindberg

- Toisen polven MyPa-kapteeni piti välivuotta jalkapallosta, mutta lopulta houkutus oli liikaa. Kaikille jo tuttu mies joten helppo todeta yksiselitteisesti miehen olevan sarjan parhaita omassa roolissaan. Varmaotteinen rikkova keskikenttäpelaaja ottanee myös tulevalla kaudella kortin per peli. Erinomainen pelaaja, mutta maaleja ei tulla näkemään.

Joakim Joutjärvi

- Esiintyi toissakaudella vahvasti Kakkosessa ja jatkoi PeKaan, esiintyi myös pre-seasonilla KTP:n paidassa. Jos pystyi rakentamaan MyPan peliä jo Kakkosessa, ei ole epäilystäkään siitä, etteikö puhuttaisi todella suuresta vahvistuksesta myös Kolmoseen. Maali PEPOa vastaan nevö fögöt!

Jari Hassel

- Aijai, aijai. Mairea pommi tämäkin. Väkivahva, korkea työmoraali ja fiksuja ratkaisuita. On kaluttu Ykköset ja Kakkoset MyPan matkassa, eli myös “Japan” kohdalla puhutaan huippuvahvistuksesta. Hyökkäävässä roolissa keskikentällä viihtyy, mutta erityisen tehokas ei ole ollut koskaan. Erinomainen paluumuuttaja tämäkin.

Aaro Laine
- Nuorukainen lähtee ensimmäiseen kauteen miesten sarjoissa. Pystyy kuulemma pelaamaan mitä tahansa pelipaikkaa. Katsellaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

 
Keskikenttä on jälleen MyPan vahvuus. Paluumuuttajatrio on ihan järjettömän kova ja toisaalta keskikentältä löytyi laatua jo edelliskaudella. Myös paluumuuttajat saavat paikkansa eteen tehdä töitä, mikä toisaalta on erinomainen asia. Tällä kertaa laadun lisäksi on myös leveyttä.

Hyökkäys:

#18 Väinö Hietala

- Oli avainpelaaja Kakkosessa, oli sitä myös viime kaudella Kolmosessa. Nopea ja röykeä laatupelaaja kävi myös Jazzissa lainalla, mutta myllykoskelaisten riemuksi on nyt taas MyPan vahvuudessa. Ominaisuudet riittävät vaikka mihin, mutta valitettavasti armeija riistää tammikuusta eteenpäin Väinön käyttöönsä. Toivotaan nopeaa lemppausta asepalveluksesta, sillä kentälläkin olisi käyttöä. Älä nyt helvetti yli puolta vuotta ole ainakaan.

#23 Aleksi Mykrä

- Tuli Saarelan kontakteilla Lahdesta ja pelasi varsin kelvollisen kauden. Pienikokoinen mutta teräväjalkainen laitapelaaja osoittautui vahvistukseksi, jolta kuitenkin on tulevalla kaudella lupa odottaa enemmän. Mielenkiintoinen seurattava kaudelle 2023.

Daniel Kaiga

- Vuosimallia –05. Suurin osa kaudesta KJP:n b-junnuissa, mutta liittyi mukaan kesken kauden. Nopeat jalat ja rohkea haastamaan. Teki myös ensimmäisen maalinsa miesten tasolla MiPK:n verkkoon. Kehityskelpoinen yksilö.

Veeti Niemi

- Niin kovin nuoriksi nämä käyvät pohti ikääntymisellensä antautuva forumisti katsellessaan, että Niemi on syntynyt vuonna 2006. Tästä huolimatta debytoinut miesten peleissä KJP:n riveissä jo toissa kaudella. Nappasi try outilta sopimuksen ja kykenee pelaamaan ilmeisesti piikissä, laidoilla tai vaikka kymppipaikalla.

Otto Heimonen

- Ikää 15 vuotta, pelaa piikissä ja laidoilla. Try out-jakson kautta mukaan.

Tommi Roponen

- Erittäin vahva kausi 2021 poiki siirron PEPOon, missä kuitenkin peliaika jäi vähäiseksi. Kärsi myös vammoista. Lainapesti PeKaan ei mitään ilotulitusta myöskään tehojen myötä tuonut. On tälle tasolle huippuhyökkääjä, joka viime kauden palapelistä puuttui. Varusmiespalvelus sotkee myös Roposen kuvioita, toivotaan myös hänen kohdallaan pikaista kotiutumista.

Jussi-Pekka Rämä
- Kakkosen maalikuninkuus, 139 peliä ja 79 maalia miesten peleissä sekä veistoksellisen upea olemus. Konkurssin jälkeisen ylösnousemuksen takuumiehiä, moderni seuralegenda. Lupaa vähintään 25 maalia.

Hyökkäys oli eräänlainen murheenkryyni, sillä kliininen viimeistelijä puuttui. Jegorovin kadottua kartalta nähtiin monenlaisia kokeiluja, mutta oikein mikään ei tuonut toivottua tulosta. Tälle kaudelle Roposen paluu on merkittävä lisä, mutta toinen selkeä kärkimies olisi edelleen tarpeen. Vanhan Viialan laarilla on torstai-sunnuntai välisenä yönä pilkun aikaan kuiskuteltu jo nimiä, mutta odotellaan nyt. Päivitys: Vanhan Viialan kusilaariin voi luottaa edelleen, kun selkeä ykköshyökkääjä Jussi-Pekka Rämä palaa vahvuuteen. Mestaruuslippikset painoon.

Siirrot ulos:

Siirrot sisään:
Tommi Roponen, PEPO
Otto Heimonen, KJP
Veeti Niemi, KJP
Jari Hassel, PeKa
Joakim Joutjärvi, PeKa
Joakim Lindberg, Iitin Pallo -68
Kalle Korpi, JäPS
Tuomas Stadig, KJP
Aaro Laine, KJP
Jussi-Pekka Rämä, MuSa
« Viimeksi muokattu: 29.01.2023 klo 17:41:17 kirjoittanut BorisC »
DobiDa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Chelsea FC


Vastaus #2 : 20.12.2022 klo 22:40:22

Hyvin tehty Ylos

Kausariahan saa vuoden loppuun asti ryöstöhinnalla 60e. Pistäkäähän koko suvulle kovaa pakettia tulemaan.
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #3 : 20.12.2022 klo 22:41:11

Hienoa että saatiin ketju. Roponen, Hietala ja Japa voisivat teoriassa riittää maalintekoon, mutta kun kaksi ensimmäistä ovat siellä Pahkajärvellä tetsaamassa kenties useimmat pelit ja harjoitukset (+Tommilla pahoja loukkaantumisia alla jo nuorena) niin tilanne muuttuu. Jarinkin vahvuudet ovat kuitenkin enempi muussa kuin kliinisessä maalinteossa niin käytännössä se maalintekijä tarvitaan tammikuussa. Varsinkin kun sarjan luonne on sellainen että yhdessäkään pelissä ei ole varaa epäonnistua poissaolojen seurauksena.

Muuten lähtökohdat näyttävät erinomaisilta ja paljon paremmilta kuin viime tai toissa kauteen. Toppari kelpaisi mutta tosiaan Toppinen ja Ritola sopivat siihen ja vahva keskikenttä mahdollistaa tarvittaessa mm. Kakkosessa ok topparoineen Hernesniemen pudottamisen. Vaikkakin lähtökohtaisesti hänet haluaisi nähdä pelin ytimessä. Jokkekin muistaakseni joskus yksittäisen pelin luutinut tätä kovemmalla tasolla.
« Viimeksi muokattu: 21.12.2022 klo 00:50:35 kirjoittanut supstanssi »
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #4 : 20.12.2022 klo 23:58:45

Olikos se niin että Martikaisen sanotaan myös tehneen sopimuksen, vaikka tätä ei ilmeisesti vieläkään ole tiedotettu virallisesti?
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #5 : 21.12.2022 klo 00:13:55

Avaukselle Ylos

Kakkosen lohkojako muuten vahvistettiin, mikä muuttaa täydennysjärjestystä. Eli jos joku A-lohkossa vielä kosahtaa (Atlantis FC Akatemia, joko korvia kuumottaa), niin Hamina olisi ykkösenä täydennyslistalla. Kabinettitalvi jatkuu kunnes läski äijä puhaltaa sarja-avauksessa pilliin Ylos
Raiden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Punavalkoinen Lebensraum


Vastaus #6 : 21.12.2022 klo 00:38:41

Nyt on ukkoa ringissä ja ennen kaikkea myös laatua, ajoissa kerrankin Ylos Ja kyllä kelpaa tanssahdella samettisen pehmeällä alustalla ja vetää ylänurkkia koko kauden, vai mitä kouvolan (urheilu)kaupunki?
murhaa lekuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, BVB


Vastaus #7 : 21.12.2022 klo 10:26:28

Toivottavasti yhden kauden kasvutarina ja tulevat veteraanit puhaltavat joukkueeseen sitä kaivattua yhteistoimintaa.

Ei enää hämäännyttäisi nopeista hyökkäyksistä, potkittaisi palloa maalin verran ohi hyvistä paikoissa tai hölmöiltäisi maakuntamatkoilla ihan järkyttäviä lopputuloksia.

Kyllä näillä eväillä pitäis alkaa pärjätä. Kausari lähtee tilaukseen, harmi ettei swag-osastolla oo kovin meneviä paitoja tai huppareita tarjolla.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Kumu, Purha


Vastaus #8 : 28.12.2022 klo 09:04:46

Maksumuurin takaa aamun lehdestä.
Juttua MyPa:sta ja KJP:stä

Uutinen
Nousua tavoitteleva MyPa sai nipun paluumuuttajia, KJP luottaa kokeneen kaartin jatkajiin

– MyPa tähtää nousuun, turha sitä on kieltää. Tavoitteiden pitää olla kovia, mutta myös realistisia.

MyPalla on tällä hetkellä kasassa 25 valmista pelaajasopimusta. Päävalmentaja Jyrki Saarelan mukaan on todennäköistä, että joukkue vahvistuu vielä ennen kautta.
– Kolme lähti pois, mutta periaatteessa kaikki viime kauden avauskokoonpanon pelaajat jatkavat. Se kertoo, että ainakin jotain teimme viime kaudella oikein.
Jari Hassel... palaa MyPaan. Myös... Jussi-Pekka Rämä on ollut vahvasti mukana ensi kauden MyPa-huhuissa.
https://www.kouvolansanomat.fi/urheilu/5620866

Oijusluoma ilmeisesti lähtijöiden joukossa?
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #9 : 28.12.2022 klo 13:59:19


Oijusluoma ilmeisesti lähtijöiden joukossa?

Hakee sopimusta korkeammalta sarjatasolta. Mutta mielelläni näkisin jatkavan.
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #10 : 28.12.2022 klo 14:36:56

Ensi kauden jälkeen niitä kovinta korkeampia tasoja mistä pelaajat mieluummin hakevat pelipaikkoja on vielä yksi enemmän. Mielellään näkisi Mypan nyt nousevan. Tosin pelaajat ja itse peli pitäisi saada ensin sen vaatimaan kuosiin.
Välitaskumatti

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 30.12.2022 klo 21:06:33

Tulospalvelussa Rämän paperit näkyvät olevan takaisin MyPassa, liekö uutena vuotena luvassa virallisesti ns. "Mairea Pommi" nousukamppailun kannalta?
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Kumu, Purha


Vastaus #12 : 30.12.2022 klo 22:04:20

Sisäpiirihuhuna kuulin, et ens viikolla tulis tietoa.
kesämies21

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 31.12.2022 klo 18:08:23

ja maanantai lähtee harmaisiin Roponen,Hernesniemi,Innanen,Hietala ja Rauos huhujen mukaan
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #14 : 31.12.2022 klo 18:31:49

ja maanantai lähtee harmaisiin Roponen,Hernesniemi,Innanen,Hietala ja Rauos huhujen mukaan

Toivottavasti eivät ole liian innokkaita sotilaita vaan poistuvat 6 kk:ssa :) Silloin tuo voi olla ihan hyväkin ajankohta. Alkukaudeksi vaan peli kuntoon ja Jokelle, Hasselille ja Jupelle (jos tulossa) vastuuta.

Hyvää uuttavuotta Pohjois-Kymenlaaksoon ja muuallekin.
« Viimeksi muokattu: 31.12.2022 klo 18:34:15 kirjoittanut supstanssi »
Raiden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Punavalkoinen Lebensraum


Vastaus #15 : 02.01.2023 klo 01:27:15

[...], joka tuotti Saviniemessä koko maailmanlaajuisen jalkapalloiluhistorian noloimman tappion.

Lonkalta hyvänä haastajana:

MyPa - Jaro 0-2 6.8.2005
Jens Portin [22], Niklas Storbacka [34]

MyPa - RoPS 0-4 9.5.2011
Jose Manuel Rivera [44], Eetu Muinonen [52], Mika Lahtinen [61], Zakaria Abahassine [77]

MyPa - JäPS 4-5 13.5.2018
K. Usta 39'. 
J. Rämä 41', 54'
T. Räikkönen 49'


R. Autio 20'
T. Nummi 59', 74'
J. Kauppinen 66'
T. Kyytsönen 79'
 
 Tuoppi Ylos
Raiden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Punavalkoinen Lebensraum


Vastaus #16 : 02.01.2023 klo 01:53:39

Noi Jaron byyrit muistaakseni pulustettiin sillein tyhmästi aluetta et sielt tuli kulmast rankkurajalt koko vieraspoppoo ja nikkas sisään kertaa kaks. Ei jumalauta. Ei opittu siitä ekasta ???
Clint Itäpuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokke ja suurseurat


Vastaus #17 : 10.01.2023 klo 17:11:53

Missäs se Rämän sopimus viipyy? Jos se on jo kirjoitettu niin paperia nähtäville, jos taas ei vielä ole niin äkkiä neuvottelemaan meille tärkeä ygöshyökkääjä. Mitään kusilaarihuhuja harjoitusotteluista?
murhaa lekuu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, BVB


Vastaus #18 : 13.01.2023 klo 09:35:40

Alkaa olla viikko taas taputeltu ja ykköstykki puuttuu edelleen, miten ois perjantain kunniaks julkistus
kluru

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 13.01.2023 klo 10:56:03

On siellä jo nimet papereissa.
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #20 : 13.01.2023 klo 14:22:35

On siellä jo nimet papereissa.

Rämä kuulemma käynyt Hapkin ja Mypan treeneissä, kumman kanssa kirjoitti? Onko varma Viialan kusilaarin huhu?
hollywood hogan

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 13.01.2023 klo 16:47:14

Rämä kuulemma käynyt Hapkin ja Mypan treeneissä, kumman kanssa kirjoitti? Onko varma Viialan kusilaarin huhu?

MyPassa pelaa jos HaPK ei nouse vielä kabinetissa kakkoseen.
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #22 : 13.01.2023 klo 17:31:54

Eikö siellä muka vieläkään ole päätetty ketä nousee vaikka lumet ovat sulaneet. Uskomatonta puuhailua taas kerran!
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #23 : 13.01.2023 klo 18:23:08

Eikö siellä muka vieläkään ole päätetty ketä nousee vaikka lumet ovat sulaneet. Uskomatonta puuhailua taas kerran!
Onhan se päätetty, mutta vielä voi joku jengi karahtaa kiville ja tulla tarvetta täydennykselle. Ykkösen lisenssejä ei vissiin ollut vielä jaettu? Siinä ei pitäisi tulla mitään yllätyksiä, etenkin kun HIFK vaikuttaa hankintojensa perusteella pelaavan ihan tosissaan ensi vuonna, mutta eipä näistä ikinä tiedä.

Kakkosen lohkojako on vahvistettu, ja Haminan nousu vaatisi jonkun A-lohkon joukkueen vetäytymisen. Lohkojako: https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/miesten-ja-naisten-kakkosen-lohkojaot-vahvistettu

Näistä voisi kuvitella vain Atlantiksen kakkosjengin olevan epäilyttävä tapaus; tosin PKKU ja TiPS skippasivat molemmat Suomen Cupin mikä ei välttämättä kerro hyvää, joten varmaan Hamina ja Rämä odottaa että kaikki kortit on katsottu.
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 13.01.2023 klo 18:56:13

Näistä voisi kuvitella vain Atlantiksen kakkosjengin olevan epäilyttävä tapaus; tosin PKKU ja TiPS skippasivat molemmat Suomen Cupin mikä ei välttämättä kerro hyvää, joten varmaan Hamina ja Rämä odottaa että kaikki kortit on katsottu.
No valmentaja ainakin kiinnitettiin tänään Akatemiaan www.atlantisfc.fi mukaan. Ja on siellä pelaajiakin toistakymmentä.

Edustuksen osalta siellä on hiljaisempaa, ei valmentajaa ja kolme sopparia.

 
Sivuja: [1] 2 ... 28
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa