FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.01.2023 klo 20:29:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: GrIFK 2023 - Mattfolkin toinen kausi ruorissa  (Luettu 3948 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


: 27.12.2022 klo 22:43:17Virallinen nimi: Idrottsföreningen Kamraterna Grankulla,
jalkapallojaosto toimii nimen GrIFK Fotboll rf alla
Perustettu: 1925 (GrIFK Fotboll rf 2004)
Päävalmentaja: Jens Mattfolk
Manageri: Petter Meyer
Kotikenttä: Keskusurheilukenttä, "Bemböle Road"
Pääkatsomon kapasiteetti: n. 500 katsojaa
Kotisivu: grifkfotboll.fi
Instagram: GrIFK Edustus
Kannattajaryhmä: Forza Grani

Uutinen
*** Kausikortit 2023: täältä ***Kausi 2022

Kaudeksi 2022 päävalmentajan paikalle tuli EIF:ssä meritoitunut Jens Mattfolk. Kauteen valmistautuminen sujui melko tutuissa merkeissä ja Korson hallissa nähtiin muutamia testipelaajia pitkin talvea. Lopulta uusina mukaan poimittiin hieman Kakkosen kokemusta omanneet Hämäläinen ja Tawil sekä nuoret Assehnoun, Hormavirta ja Salo. Omista nuorista mukaan rinkiin nostettiin mm. Arrakoski, Beijar ja Tiilikainen, muuten joukkue pysyi melko hyvin kasassa toissa kaudesta.

Kohtuullisista lähtökohdista huolimatta, ja tiedostaen että lohko oli ennakkoon erittäin kova, voisi kai todeta, että alkukausi oli Granille tyypillisen vaikea. Kymmenestä ensimmäisestä ottelusta saldona oli ainoastaan kaksi voittoa, eikä tilanne näyttänyt kovinkaan hyvältä. Huolta herätti etenkin puolustus, sillä nollapelejä samalle jaksolle kertyi ainoastaan yksi (siihen omalla alueella neppailuun ei enää palata, eihän?).

Tuon jakson jälkeen otteet paranivat kuitenkin ratkaisevasti, ja lopuista 14 ottelusta kerättiin mukavat 9 voittoa. Etenkin puolustus saatiin parempaan kuntoon, kun muistaakseni jo talvella testissä käynyt Kouyaté tuli mukaan, ja sekä laidalla että keskellä viihtynyt vasta 19-vuotias Salo kehittyi silminnähden, ollen loppukaudesta jo selvä avauksen mies. Kharyn taso tiedettiin toki jo entuudestaan, mutta nyt tuli vielä 5 maaliakin (etenkin screamerit Hämeenlinnassa ja Salossa jäivät mieleen). Danilla oli taas paikoin vaikeaa, mutta loppukauden siirto kärkeen oli hyvä veto ja piristi otteita selvästi. Ilahduttavaa oli myös monen nuoren pelaajan nousujohteinen kausi.

Lohkossa pelattiin paljon ristiin, ja keskikesän ryhtiliikkeen ansiosta pisteet riittivät äärimmäisen tasaisessa sarjassa lopulta seitsemännelle sijalle.

Kausi 2023

Lähtökohdat ovat samankaltaiset kuin edellisinä vuosina, joskin muutamia erojakin löytyy. Jens Mattfolk jatkaa päävalmentajana, ollen näin ensimmäinen yhtä kautta pidempään viihtynyt päävalmentaja Luomanpään jälkeen. Toisaalta pelaajistossa tapahtuu jälleen muutoksia, kun ainakin Ilomäki (lopetti), Meyer (lopetti) ja Sorvali (siirtyi SalPaan) poistuivat rivistä. Näiden herrojen myötä katosi paitsi noin miljoonan kauden kokemus myös 15 maalia viime kaudelta, joten haasteita riittää rekrytoinnin puolella siltä osin. Jatkot on toistaiseksi julkistettu Beijarin, Hormavirran, Langhoffin ja Pitkäsen kanssa. Toivottavasti manageeri raportoi pian lisää.

Kirjoituksen hetkellä harjoitusotteluista ei ole tietoa, mutta jotain lienee tutusti luvassa, esim. Korson tai Granin kuplassa. Myös Cupiin on ilmoittauduttu.

Stevensin päälliköimä GrIFK “U23” -joukkue jatkaa miesten Kolmosessa, ja A-pojat pelaavat seuraavaksi SM-karsintaa, joten jatkuvuutta ja pelejä riittää tälläkin kaudella.


Kakkonen, lohko B
Atlantis FC
EPS
FC Honka Akatemia
FC Jazz
GrIFK
HJS
Ilves/2
PIF
Pallo-Iirot
Sexypöxyt
Tampere United
Ilves-Kissat

Lohkovoittajat ja kaikkien lohkojen paras kakkonen pelaavat kaksiosaiset Ykkösliiga-karsinnat. Kaikkien lohkojen viimeiseksi sijoittuneet joukkueet sekä kaksi vähiten pisteitä kerännyttä 11. sijoittunutta joukkuetta putoavat Kolmoseen.


Kauden 2023 harjoituspelit/ Träningsmatcherna inför säsongen 2023:

La/lö 11.2. Klo/Kl. 19.00 GrIFK - EPS kl 19.00 (FA Solutions arena)

La/lö 18.2. Klo/Kl. 16.30 TiPS - GrIFK (Peakfin arena)

La/lö 4.3. Klo/Kl. 19.00 PPJ - GrIFK (PPJ Arena)

La/lö 11.3 Klo/Kl. 13.00 NJS - GrIFK (Klaukkala)

La/lö 18.3. Klo/Kl. 13.30 Klubi04 - GrIFK (Sahara)

La/lö 25.3. Klo/Kl. 19.00 GrIFK - FC Futura (FA Solutions Arena)

La/lö 1.4. Klo/Kl. 19.00 Kiffen - GrIFK (Pallomylly)

To 6.4. Klo/Kl. 20.00 NJS - GrIFK (Klaukkala)Sopimustilanne 2023

Maalivahdit:
Kimi Lindeman (s. 1990, 15. kausi)
Noel Lampén (s. 2005, 1. kausi)
Tatu Hämäläinen (s. 1998, 2. kausi)

Puolustajat:
Alexander Beijar (s. 2006, 2. kausi)
Otto Pitkänen (s. 1997, 7. kausi)
Max Kulmala (s. 2005, 2. kausi)
Bangaly "Ben" Kouyaté (s. 1995, 2. kausi)
Sebastian Veijola (s. 1993, 5. kausi)

Keskikenttäpelaajat:
Juho Hormavirta (s. 2004, 2. kausi)
Juha Hakola (s. 1987, 4. kausi)
Janne Törmänen (s. 1989, 14. kausi)

Hyökkääjät:
Daniel Langhoff (s. 1992, 15. kausi)
Alex Palmgren (s. 2005, 2. kausi)

---

Siirrot:
Joel Lahtinen -> SexyPöxyt
Matias Sorvali -> SalPa


Lyhyestä virsi kaunis, ja näin. Korjailen virheitä ja lisäilen nimiä yms. kun asiat etenevät.
« Viimeksi muokattu: tänään kello 11:34:53 kirjoittanut insignificance »
äägee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sojapojkarnas IF i Berghäll


Vastaus #1 : 28.12.2022 klo 14:19:09

Hyvä avaus, kiitos insignificancelle siitä! Ylos Kaiketi tässä taas jännätään, että osallistuuko Grani myös cupiin tälläkin kaudella. Toivottavasti, ja toivottavasti arpa olisi hieman suotuisampi kuin viime keväänä, kun heti kättelyssä tuli vastaan kivenkova Gnistan.

Erittäin hienoa, että Grani saa hieman jatkuvuutta Mattfolkin muodossa. Otteet ns. paranivat kauden mittaan, ja kauden loppua kohden oli täysin selvää, että tässä on mies jonka toivoisi viihtyvän Granissa pitkään. Lupaava projekti on meneillään.
Manageeri

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 03.01.2023 klo 19:21:17

Juha Hakola. Nro 7. 35 vuotta. Mutta ei vielä valmis ikiksiin. Flora, Heracles Almera, Willem II, Ferencváros, Aris Limassol ja siihen vielä päälle kotimaan jengit. Neljäs kausi Granin vihreissä alkaa. Joko nyt on löytynyt kiertäjälle koti? Esimerkki nuoremmille kentällä, kokemusta, taitoa ja aina tulee pikkuhymy.

Juha Hakola. Nr 7. 35 år. Men inte ännu färdig för Old Boys matcher. Flora, Heracles Almera, Willem II, Ferencváros, Aris Limassol  och därpå alla inhemska klubbar. Nu påbörjas säsong nr 4 i den gröna skjortan. Förebild för de unga på planen, erfarenhet, skicklighet och alltid med ett litet smil.

Hakola 2023 🤝
taviokuurna

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 06.01.2023 klo 09:53:18

Kiitos Insignificancelle avauksesta.
Joel Lahtinen on siirtynyt Pöxyihin.
Matias Sorvalin siirtyminen SalPaan on tappio Granille, mutta ymmärrettävää Sorvalin kehityksen kannalta.
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #4 : 13.01.2023 klo 12:44:47

Viimeisimmät sopparit Lindeman (15 kausi Granissa) ja Törmänen (14 kausi Granissa). Kokemuksesta se ei jää kiinni näillä herroilla, eikä varmaan mistään muustakaan. :)

Tänään julkaistiin myös kolme junnusopparia. Saa nähdä näkyykö kavereita myös edarin kokoonpanossa, taisivat olla jo viime kaudella listoilla. Maalivahtikin tuossa joukossa, liekö joku kaksikosta Vuorinen/Hämis lähdössä? Ja mielenkiintoista ettei kyseessä Snellman, joka pelasi junnuvahdeista kuitenkin enemmän. No onnea ja menestystä junnuille joka tapauksessa. Dengistä kaavailin viime kaudella jo rymistelevää kärkeä edariinkin, mutta kaveri siirtyi Tuusulaan kesken viime kauden.
Manageeri

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 17.01.2023 klo 13:54:40

Kaikki muistaa TATU-duon? Kaikki muistaa Lev Yashinin? Kaikki muistaa Tatu Hämäläisen. Tatu jatkaa Vihreiden maalilla kaudelle 2023. TATU-duosta ei sen enempää, mutta kun Tatu Hämäläiseltä kysytään kuka on 1960-luvun paras veska on hänen vastaus: "Lev Yashin." Kuka sitten on hänen mielestä tämän hetken paras veska? "Thibaut Courtois". No entäs all time greatest? "Gianluigi Buffon" Tavoite tälle kaudelle? "Jatkaa viime kauden kehitystä, saada mahdollisimman paljon minuutteja ja auttaa joukkuetta saavuttamaan yhteiset tavoitteet."

Alla kommer ihåg TATU-duon? Alla kommer ihåg Lev Yashin? Alla kommer ihåg Tatu Hämäläinen. Tatu fortsätter som målvakt i Grani under säsongen 2023. Inget mer on TATU-duon, men när man frågar Tatu vem som var den bästa målvakten på 1960-talet svarar han ”Lev Yashin”. Och vem är den bästa målvakten för tillfället enligt Tatu? ”Thibaut Courtois”. Och alla tiders bästa målvakt? ”Gianluigi Buffon”. Målsättningen för inkommande säsong? ”Fortsätta utvecklingen från förra säsongen, få så mycket spelminuter som möjligt och hjälpa laget att uppnå den gemensamt uppsatta målsättningen.
Manageeri

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 20.01.2023 klo 16:33:03

Ben jatkaa! Bangaly Theodor Kouyate. Komea nimi ja komea mies. Jos on Hakolalla monta maata koettu pelaajana, niin myös Ben on kiertänyt. Helsingissä syntyneellä pelimiehellä on Kanada, Viro, Belgia, Englanti nähtynä. Suomeen takaisin vuonna 2014 tullut tällä hetkellä topparin paikkaa pelaava on kiertänyt kenttää pelaten kaikkia muita paikkoja paitsi maalivahtina. Millä ajatuksilla Ben lähtee tulevaan kauteen? "Ensinnäkin todella kiitollinen jatkaa Granissa. Tuntuu että kasassa on hyvä nippu tasokkaita kundeja ja uskon että yhdessä tehdään menestyksekäs kausi. Odotan että taistelemme noususta tällä kaudella ja toivottavasti myös noustaan." Toivottavasti päästään nauttimaan Benin esityksistä pelaajana vielä pitkään ennen siirtoa valmennushommiin.

Ben fortsätter! Bangaly Theodor Kouyate. Ett stiligt namn, en stilig man. Om Hakola har spelat i många länder, så har Ben likaså. Spelaren som har föds i Helsingfors har spelat fotboll i Finland, Kanada, Estland och England. Ben kom tillbaka till Finland 2014 och har spelat på alla positioner förutom som målvakt. Nuförtiden trivs Ben bäst som stopper. Vad tänker Ben om en fortsättning i Grankulla?
”Jag är först och främst tacksam för att jag får fortsätta i Grankulla. Det känns som att vi har en bra grupp med spelare och att vi kommer att spela en framgångsrik säsong. Jag tror att vi kommer att kämpa om att stiga och förhoppningsvis gör vi det.” Förhoppningsvis får vi njuta av Bens spelande ännu många år innan han blir tränare.
Litebättre

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 20.01.2023 klo 19:06:24

Hieno kiinnitys Granilta! Kouyaten mukaantulon myötä Grani pelasi hienon loppupuoliskon viime kaudella.
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #8 : 23.01.2023 klo 10:37:07

Pelaajalista päivitetty.

Salen hedelmä- ja vihannesosastolla kuiskuteltiin jotain "perinteisestä isät vastaan pojat ottelusta", osaako joku mahdollisesti kertoa tästä lisää?
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #9 : 27.01.2023 klo 10:58:51

Seballe soppari, ja harjoitusottelut julkaistu! Seuraava EPS:aa vastaan parin viikon päästä. Lisäsin avaukseen.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa