FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.05.2024 klo 03:11:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 8 [9] 10 ... 12
 
Kirjoittaja Aihe: GrIFK 2023 - Mattfolkin toinen kausi ruorissa  (Luettu 68983 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
äägee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, CFC ja IFKM


Vastaus #200 : 16.09.2023 klo 07:21:40

We might never lose again. Ylos Harmi, kun jää muutamat ottelut nyt näkemättä lomailun takia, mutta onneksi lokakuun puolella pukkaa vielä HJS kotona, Porin reissua ja toivon mukaan karsintamatsejakin. Hienoa aikaa olla Granin ylpeyden kannattaja. Mattfolk on tehnyt hyvää duunia vihreiden peräsimessä. Azemikin näköjään saanut minuutteja kahdessa edellisessä ottelussa, joten loukkaantuminen lienee selätetty.
Maldinho

Poissa Poissa


Vastaus #201 : 24.09.2023 klo 12:18:25

Laitetaan managerin viesti myös tämän vuoden viestiketjuun:

    
Tänään todellakin futis parasta paikanpäällä! Kaunaisten Pyhätössä klo 16.00. Vieraaksi saapuu Tamu Tampereela ja on se ns. 6 pisteen ottelu vaikka 3 pistettä on vain maksimi! Granihan ei ole höninnyt sitten heinäkuun joten hyvässä vireessä kohti syksyä! Saavu ihmeessä nauttimaan hyvästä tapahtumasta!
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #202 : 24.09.2023 klo 15:41:51

Ylos

Täällä ensimmäinen kotimatsi muutamaan kauteen joka jää väliin, harmi. Mitä tapahtui hyväksi todetulle su 18.30 matsiajalle?
Manageeri

Poissa Poissa


Vastaus #203 : 24.09.2023 klo 20:09:41

Iso pettymys kyllä Granissa tänään! Se kuuluisa jos et itse tee niin toinen tekee. Joten Tamu poksissa tehokas jopa kliininen ja Grani ei ja sen perusteella tulos ois voinut olla se 5-5. Ei auta kun tehoja seuraavaan!
« Viimeksi muokattu: 24.09.2023 klo 20:45:59 kirjoittanut Manageeri »
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #204 : 24.09.2023 klo 20:49:23

Todella paha tulos, nyt karsintapaikka on erittäin tiukalla. Kaksi matsia enää, ja 3p pitäisi kerätä enemmän kuin TamU. EPS voi tässä mahdollisesti vielä hieman auttaa.

Sitten on toinen keskustelu miten realistista mahdollinen Ykkönen edes olisi tällä hetkellä Granille. No taistelua nyt loppuun saakka kuitenkin!
Manageeri

Poissa Poissa


Vastaus #205 : 28.09.2023 klo 21:10:58

Vaatimattomuus kaunistaa. "Törö on aina ollut viimeisen päälle joukkuepelaaja. Törön kanssa oli aina helppo pelata eikä hän koskaan jättänyt työnsä kentällä tekemättä. Törön parhaimpia ominaisuuksia pelaajana oli kyky tehdä yksinkertaisia peliä eteenpäin vieviä ratkaisuja. Pukukoppipelaajana Törö on aina ollut loistava. Pieni hymy huulilla ja tietynlainen veikeys kuvastaa Törön olemusta kopissa. Hienoa Törössä on myös se että mies osaa arvostaa hyvää kahvia ennen treenejä, eikä aina ollut tyytyväinen Petskun budjettikahveihin." Näin kuvailee Jonas Britschgi joukkueen monivuotista kapteenia. Menneiden vuosien kanssapelaaja ja entinen pelaajamanageri Jari Antikainen muistaa Töröä lämmöllä. "Törö oli TÄYDELLINEN pelaaja. Miksi? Aina joukkueen parhaita ellei paras pelaaja. Aina valmis kirjoittamaan tulevan kauden sopimuksen ensimmäisenä. Usein riitti yhteinen illallinen ravintolassa. Törö ei seurannut muita, vaan kaikki seurasivat Töröä. AINA oli ja on edelleen aikaa ystävien tapaamiseen."

Janne, sinulla on ollut paljon pelejä vuosien varrella. Onko jostain ottelusta jäänyt pysyvämpää muistoa?

"Ikävimpiä muistoja peleistä mitä äkkiseltään tulee mieleen on 2016 ykkösen kaudella tullut polvivamma heti kauden ensimmäisessä pelissä AC Oulua vastaan. Siinä taisi mennä muutama kuukausi kuntoutuessa ja jäi monta peliä väliin. Toinen sitten voisi olla sormen murtuminen Kotkassa pre season-pelissä. Muistan, että mut kaadettiin ja kämmen jäi vastustajan nappien alle. Mulla oli silloin hanska kädessä ja tilanteen jälkeen kun lähdin juoksemaan mietin et tuntuupas käsi jotenkin hassulta ja päätin kurkata sitten miltä se näyttää. Hanskan pois saatuani luu törrötti mukavasti ihon läpi keskellä pikkurilliä. Suorahan se ei oo vieläkään niin jäi ainakin pysyvä muisto. Kolmantena voisi sitten mainita kaikki ne namupassit joista pelikaverit ei ole saanut palloa maaliin ja jäänyt syöttömerkinnät saamatta Fiffin tai Hietsun tilastoihin."

Kun pelattuna on 247 ottelua ja 18 553 minuuttia ilman kentältäpoistoa, niin on pitänyt jäädä myös hyviä muistoja?

"Grani vuosista kyllä riittää paljon hyviä muistoja. Pakko mainita ensimmäisenä se, miten joukkuehenki on aina ollut loistava vuodesta toiseen ja koppi ollut täynnä hyviä tyyppejä ja pelaajia. Siinä varmasti suurin syy miksi tässä on jaksanut olla niin pitkään mukana. Toisena voisi mainita kauden 2015 jolloin nousimme ykköseen. Sillä kaudella kaikki palaset loksahti kohdalleen ja peli rullasi kuin Rikin öljytyt kädet hierontapöydällä. Kentän ulkopuolelta sitten mainitsemisen arvoisia ovat meidän kuuluisat kauden päätösreissut ulkomaille. Toivottavasti perinne tulee jatkumaan tulevaisuudessakin. Saunaillat totta kai ovat olleet hauskoja tapahtumia ja niillä on ollut myös tärkeä rooli joukkuehengen hitsaantumisessa."

Mikään maalitykkihän sinä et koskaan ole ollut mutta jos jonkun kaivaisi esiin, niin se olisi: "Tää on vaikee koska niitähän on tullut tehtyä niin paljon... Mutta sanotaan kotipeli Jazzia vastaan kaudelta 2018, vastapalloon n. 25:stä metristä ja pallo yläpörsään. Siinä pelissä tein itseasiassa kaksi maalia ja kolmaskin oli lähellä mutta tolppa sitten esti hattutempun syntymisen, joten se jäi grani uralta saavuttamatta. Ehkä tän ois voinu mainita tohon ikävimpiin muistoihinkin."

Mitä tulevaisuus tuo pelaamisen suhteen? Sinulle tulee 35 vuotta täyteen tammikuussa ja ikämiespelit kutsuu? "Vielä ei ole tullut tarkemmin mietittyä tulevaa ja että missä pelaaminen mahdollisesti jatkuisi ja millä sarjatasolla. Pelataan nyt talvi futsalia ensin Granissa ja katsotaan sitten."

 Tiesittekö muuten että Jannella on valmentajana tuossa futsalissa 11 ottelua tehoin 6+3. Aika kivasti penkiltä. Kiitos Janne kaikista vuosista ja muistoista. Hieno mies.
Maldinho

Poissa Poissa


Vastaus #206 : 29.09.2023 klo 08:22:56

Hieno mies!
Vähäeleinen pelitapa ei ehkä kaikille auennut mutta asiantuntijat ovat aina osanneet arvostaa. Aina pelattavissa, syötöt napsahtavat hyvin korkealla prosentilla kaverille jalkaan ja yleensä yhdellä kosketuksella mikä oleellisesti nopeuttaa peliä. Terrierimainen enpäs luovuta asenne ja kyky nähdä etukäteen mihin pallo on ajautumassa on nostanut katkojen lukumäärän vuosien varrella taivaisiin.
Iso Kiitos!
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #207 : 29.09.2023 klo 21:17:54

Törmäselle valtava Ylos Loistava pelaaja ja hieno mies. :)

Sitten ikävempiin asioihin, TamU:n Jazz-voiton myötä tilanne on todella tukala. Kaksi voittoa tarvitaan, TamU:n tappion lisäksi.

« Viimeksi muokattu: 30.09.2023 klo 11:39:00 kirjoittanut insignificance »
Manageeri

Poissa Poissa


Vastaus #208 : 01.10.2023 klo 20:56:14

Paljon on panosta ja tunnetta tänään matsissa. Kotijoukkue on käytännössä pakkovoiton edessä. Tänään kotijoukkue toimittaa. Paljon juhlitaan tänään. Tänään juhlitaan Töröä, kolme pistettä ja haave karsintapaikasta elää. Langhoff trademark maalilla 1-0 ja Pulu kauniilla vaparilla 2-0. Solidi esitys.

Kiitos kaikille ottelutapahtumasta ja kiitos Forza Grani!
taviokuurna

Poissa Poissa


Vastaus #209 : 03.10.2023 klo 13:24:58

Pulkkisen maali oli hieno videoltakin katsottuna, vaikka olikin yllättävää, että hän laukoi vapaapotkun.

Miksiköhän Lampen vaihdettiin kesken ottelun?

Hienoa, että kauden viimeisessä sarjaottelussakin on panosta.
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #210 : 03.10.2023 klo 15:03:49

Pulkkisen maali oli hieno videoltakin katsottuna, vaikka olikin yllättävää, että hän laukoi vapaapotkun.

Miksiköhän Lampen vaihdettiin kesken ottelun?

Hienoa, että kauden viimeisessä sarjaottelussakin on panosta.

Otti tosi hienon kopin, mutta loukkasi samassa tilanteessa kylkeään. Yritti jatkaa, mutta lopulta oli pakko tulla vaihtoon.

Ottelu itsessään oli kyllä puolin ja toisin aika väsynyttä läpsyttelyä, alkaa ilmeisesti pitkä kausi jo vähän painaa jaloissa. Karsinnat, ja etenkin Ykköseen nousu, olisi kyllä melkoinen salama kirkkaalta taivaalta.
Manageeri

Poissa Poissa


Vastaus #211 : 07.10.2023 klo 10:19:37

Tänään on iso päivä kaunialaisessa jalkapallossa. GrIFK:n edustusjoukkue matkustaa Poriin FC Jazzin vieraaksi eikä ottelussa ole panoksena enempää eikä vähempää kuin paikka Ykkösen jatkokarsinnoissa. Kotijoukkueella panoksena puolestaan lohkon voitto ja sen mukanaan tuomat jatkokarsinnat Ykkösliigaan saakka. Bemböle Roadilla puolestaan kiiltelee a-junnujen silmissä mahdollinen pronssimitali. Tämä vaatii toki Bemböle Boyseilta voittoa vieraaksi tulevasta FC Hongasta muiden pelien sopivasti päättymisistä. Tuohon otteluun on vapaa pääsy. Edarin matsin voi katsoa Satakunnan kansan verkkosivujen kautta.
Alkuperäinen Ribun

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Grani, Klaksvik, kestävyysjuoksijat


Vastaus #212 : 07.10.2023 klo 20:50:33

Iso nöyrä kiitos kaudesta. Oli hyviä ja huonoja pelejä, pääosin hyviä esiintymiä. Nousukarsinta jäi lopulta todella pienestä kiinni, hyvin taisteltiin loppuun asti.

Ensi kaudella mennään sitten maan neljänneksi korkeammalla sarjatasolla niin kurjalta kun se kuullostaa, iso kysymysmerkki saadaanko suurin osa rungosta jatkamaan Granin paidassa, toivotaan että kaikki jatkaa!

-Kiitos koko Forza Granin puolesta <3
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #213 : 20.10.2023 klo 20:13:16

Mainitaan täälläkin, että Mattfolk jatkaa päävalmentajana myös ensi kaudella. Hienoa, että saadan jatkuvuutta edelleen. Saa nähdä miten pelaajien kanssa, ja yrittääkö joku nuoremmista hakea paikkaa Ykkösestä.
äägee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, CFC ja IFKM


Vastaus #214 : 22.10.2023 klo 16:44:32

Mainitaan täälläkin, että Mattfolk jatkaa päävalmentajana myös ensi kaudella. Hienoa, että saadan jatkuvuutta edelleen. Saa nähdä miten pelaajien kanssa, ja yrittääkö joku nuoremmista hakea paikkaa Ykkösestä.

Iloinen uutinen. Ylos Mattfolk on mielestäni tehnyt hyvää duunia, varsinkin nuorten pelaajien sisäänajossa edustusmiehistöön. Jenkkitermein Granissa on meneillään melkoinen re-build, joka on hyvä muistaa, kun katsoo paikoin ailahtelevia esityksiä ja tuloksia. Loukkaantumishuolia oli myös pitkin kautta. Loppujen lopuksi kausi meni ihan mukavasti, sellainen hiukan kelvollista parempi 7,5–8-.
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #215 : 22.10.2023 klo 17:08:35

Olisiko OK+ kuvaava arvosana tässä?

Hyvät huomiot tuosta uudistumisesta, ei meinaa enää itsekään pysyä perässä, kun vaihtuvuutta on ollut niin paljon. Vastahan(?) tässä pelattiin Ykköstä, ja nyt siitä joukkueesta ei ole jäljellä kuin Dani, Vuorinen ja Pitkänen, toki Lipeä unohtamatta. :o

Ilmeisesti yllä mainitut herrat eivät ole kuitenkaan vielä päättäneet jatkostaan suuntaan tai toiseen, kun vaan Törmänen kukitettiin viimeisessä kotimatsissa.

taviokuurna

Poissa Poissa


Vastaus #216 : 23.10.2023 klo 08:47:54

Grani nousi Ykköseen Rami Luomanpään johdolla vuonna 2015. Rami oli toiminut silloin kolme vuotta päävalmentajana. Nyt alkaa Mattfolkin kolmas kausi Granissa. Luomanpäällä oli käytössään vahva avauskokoonpano: Vuorinen, Perera, Heiskanen, Kaasinen, Salmi, Luoto, Törmänen, Langhoff D, Matrone, Meyer ja Britschgi. Moni näistä pelaajista pelasi parhaita pelivuosiaan silloin.
Alkuperäinen Ribun

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Grani, Klaksvik, kestävyysjuoksijat


Vastaus #217 : 24.11.2023 klo 17:13:51

Onko pelaajasopimuksia jo solmittu? Perinteisesti joulukuussa on tullut positiivisia uutisia pelaajarintamalla.

Tulevan kauden Grani-Honka derbyille jo valmiiksi Ylos
DDrogba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #218 : 25.11.2023 klo 19:59:24

Onko pelaajasopimuksia jo solmittu? Perinteisesti joulukuussa on tullut positiivisia uutisia pelaajarintamalla.

Tulevan kauden Grani-Honka derbyille jo valmiiksi : ylos:
¨
Grani, EBK, Honka ja VJS samassa lohkossa Ylos Ylos harmi, ettei pöxyt säilynyt kakkosessa :D
« Viimeksi muokattu: 25.11.2023 klo 20:03:53 kirjoittanut DDrogba »
Manageeri

Poissa Poissa


Vastaus #219 : 30.11.2023 klo 00:15:08

Hienossa nosteessa oleva seura etsii hyvää kehittävää coutsia A junnuille!  Erittäin kilpailukykyinen joukkue tarjolla hyvissä olosuhteissa mm. Oma kupla ja stadion! Olkaapa kiinnostuneet yhteydessä seuran valmennuspällikkö Daniel Stevensiin. Edarin soppareista ja hankinnoista viimeistään tammikuun alusta. Sen verran että tulevan kauden hyvä Joukkue rakentuu aikatalussa mukavasti!
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #220 : 07.12.2023 klo 23:03:38

Lahen topkista opimme että Assehnoun ja Salo on käynyt siellä treenailemassa jossain vaiheessa. Ei välttämättä riitä vielä kummallakaan Veikkausliigaan, Kakkosta korkeammalle mahdollisesti kyllä.

Sainio ja Azemi puolestaan listautuneet JPY:n pelaajapörssiin, joten lähtöhaluja sielläkin.

Eiköhän tässä taas tule reilusti vaihtuvuutta, ei vähiten tämän uuden järjestelmän ja Kakkoseen jäämisen myötä.
Alkuperäinen Ribun

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Grani, Klaksvik, kestävyysjuoksijat


Vastaus #221 : 10.12.2023 klo 19:54:52

Jatkosopimuksia: Ruokokoski ja Lampen
Alkuperäinen Ribun

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Grani, Klaksvik, kestävyysjuoksijat


Vastaus #222 : 11.12.2023 klo 22:17:38

Grani A-lohkossa. Kaikilla tietenkin joukkuerakentelu vielä kesken mutta äkkiseltään tuntuu että tämä on helpoin lohko moneen vuoteen, nyt jos koskaan noustaan!
äägee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, CFC ja IFKM


Vastaus #223 : 12.12.2023 klo 12:56:44

Tavallaan harmi, että Honka jää nyt kohtaamatta, mutta menestymismahdollisuuksien valossa sekin on hyvä asia. Futura, Reipas, PEPO ja MyPa aiheuttavat pientä kiimaa. Ylos

Lohko kokonaisuudessaan Granin instassa. JäPSistä ihmettelin ensin, että mikä homma, mutta JäPS/47 siellä on näköjään voittanut Kolmosen lohkonsa. Järvenpääkin siis uusi tuttavuus.
Alkuperäinen Ribun

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Grani, Klaksvik, kestävyysjuoksijat


Vastaus #224 : 13.12.2023 klo 20:42:42

Lisää hyviä uutisia, joulupukki tuli ajoissa, Henrik (Henkka) Hellsten jatkaa vihreissä. Saamme tulevallakin kaudella nautiskella Henkan pitkistä rajaheitoista ja keskityksistä.

 
Sivuja: 1 ... 8 [9] 10 ... 12
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa