FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.01.2023 klo 19:21:59 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 3
 
Kirjoittaja Aihe: 16 Giornata  (Luettu 3012 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: o2,5 ja BTTS. Tasapelistä miinuspisteitä.


: 03.01.2023 klo 16:51:42

LA PRIMA GIORNATA DELLA SERIE A 2022/2023Euroopan ainoa kiinnostava pääsarjataso palaa ryminällä takaisin kuvioihin verikisojen vuoksi otetun huilin takia. Huomenna keskiviikkona ohjelmassa ei enempää eikä vähempää kuin koko 16. sarjakierros. Miksi pirussa sitä en osaa sanoa. Eihän tuolta ehdi näkemään alkamisaikojen takia oikein mitään.

Se mitä Italiassa tapahtui sarjatauon aikana niin mieleen juolahtaa ainakin pari asiaa. Juventuksen konnat luikkivat odotetusti käpälämäkeen. Virkavalta korjaa nämä hoiviinsa jossain kohtaa jos korjaa. Sanktioita tulossa myöhemmin. Ehkä. Tähän ollaan kuitenkin Torinon suunnalla totuttu jotenka ei mitään uutta auringon alla. Se mikä sen sijaan pysäytti koko italofutisväen oli joulukuussa korviin kantautunut tieto Sinisa Mihajlovicin poismenosta. Menemättä sen kummemmin yksityiskohtiin jotka lienevät jo kaikkien tiedossa niin ei muuta sanoa kuin, että calcio menetti tässä suuren hahmon ja persoonan. Hattua pois päästä.Mercoledì 4 gennaio

Salernitana - Milan (13:30)

Hallitsevan mestarin Milanin alkukausi meni siinä mielessä perseelleen, että menivät päästämään nykyisen sarjakärjen Napolin jo kahdeksan pisteen karkumatkalle. Kuvastaa Napolin alkukauden ylivoimaa, että Milan kuitenkin pitää tällä hetkellä sarjan kakkostilaa hallussaan. Kahdeksan pisteen etumatkan kurominen ei tietenkään ole mahdotonta. Mutta onko se sitten juuri Milan joka kuroo Napolin vielä kiinni ja menee ohi. Milan joka nyt on tulessa vähän joka rintamalla. Ukkoja levällään siellä sun täällä. Nimenomaan ringin leveys, tai leveyttömyys huolestuttaa milanistoja kun kausi lähtee tavallaan alusta käyntiin. Toki siirtoikkuna olisi taas auki jne. Mutta tuskinpa sieltä ketään tulee! Pihi omistaja vaihtui vain toiseen pihiin. Kaiken lisäksi tämän uuden kauden aloitus olisi voinut lähteä helpomminkin liikkeelle. Stadio Arechi odottaa punamustia kylään totutun tulisena ja liput ovat käyneet kaupaksi. Se kaikki hyvä mitä Walter Sabatini sai viime keväänä Salernossa aloitettua sitä Morgan De Sanctis on varsin onnistuneesti pystynyt jatkamaan. Salernitanahan ei ole toistaiseksi ollut oikein missään vaiheessa siellä suoran sarjasta putoamisen vyöhykkeellä. Tämän välttäminen tietenkin seuran kevätkauden suuri missio.

Sassuolo - Sampdoria (13:30)

Italialaista jalkapallofantasiaa karuimillaan: Myydän kesän aikana parhaat ukot pois ja toivotaan, että viimeiset itseluottamuksen rippeetkin jo vuosikausia sitten menettänyt Marco Giampaolo olisi se valmentaja joka tämän reikäisen paatin osaisi ohjata karilta ylös. Syyskauden saldo kuusi pistettä. Viiteentoista peliin. Matkaa putoamisviivan yläpuolella olevaan Speziaan seitsemän pistettä. Giampaolo taisi tipahtaa veteen ensimmäisenä. Se siitä fantasiasta. Dejan Stankovic on monessa liemessä keitetty jalkapalloukko joka tuntee calcion metkut. Vähän kuten edesmennyt maanmies Sinisakin tunsi. Mutta onko tämä kyseinen liemi jo vähän turhan paksua. Nähdäkseni tästä ei ole kuin yksi suunta eteenpäin. Ja se on Serie B. Sassuolon syksystä turha mainita oikeastaan mitään sillä joukkue ei esittänyt syyskaudella mitään sellaista mistä pitäisi erikseen mainita. Kunnon välikausi käynnissä Emilia-Romagnan huudeilla. Riittää toki huonotasoisessa sarjassa sijoille ynnä muut.

Spezia - Atalanta (15:30)

Spezia hiipi syksyn ajan tutkan alla. Keräten pisteen sieltä ja pisteen täältä. Salakavalasti. Pitämättä taaskaan ääntä itsestään. "Mikä vitun Spezia?" Ja kuinka ollakaan seuran sarjatilannehan on suorastaan turvallisen oloinen kun pelit sitten taas jatkuvat. Siellä kun on peräti kolme porukkaa jotka suorittivat syksyn Speziaa jopa huomattavasti paskemmin. Atalanta pääsi kerrankin kauteen ilman turhaa eurohässäkkää ympärillä joka on jo vuosikauden sekoittanut seuran pasmat aivan täysin. Alkukaudesta hyvinkin solidia toimintaa. Ei nähty sitä Atalantalle tuttua maalintekokilpailua vaan harkittuja osumia silloin tällöin kuitenkin niin, että oma maali pysyi puhtaana. Sitä pikkukuvaa riitti kymmenen kierroksen ajan. Sitten lässähti! Viiteen peliin neljä tappiota ja siinä sitä taas ollaan. Atalantan sijoilla. En näe mitään saumoja neljän joukkoon. Spezia se sen sijaan taitaa tänäkin vuonna säilyä sarjassa. Tai ainakaan takana huohottava kolmikko ei ole osoittanut mitään sellaista miksei Spezia säilyisi. Huohottavat nyt vain lämpimikseen.

Torino - Verona (15:30)

Mainittakoot nyt tuosta sarjajumbo Veronan tauon aikaisesta ajasta se, että mikäli henkeä oltaisiin haluttu nostaa niin höntsät olisi saanut raivata kalenterista kokonaan pois. Pelkkää turpaanvetoa sielläkin. Joukkuehan aseistautui tähän vuoteen aivan ihmeellisen surkealla tavalla myymällä kaiken juonikkuuden pois ja hankkien tilalle tyhmää voimaa. Gabriele Cioffi sai vähin äänin kenkää jossain kohtaa ja tilalle otettiin kaikista vaihtoehdoista Salvatore Bocchetti. Mies jolla ei ole edes ajokorttia olemassa ohjaamaan tätä laiskaa ja tyhmästi käyttäytyvää ajopeliä. "No mutta kun Monzassakin kaikki järjestyi kun heitettiin vähän keltanokkaa penkin päähän". Verona toinen jalka on jo suossa ja tämä tyhmimys kyllä upottaa sen toisenkin sinne. Ja sen suon nimi on Serie B. Toron startti kauteen oli oikeinkin kaunis. Sitten tuli viisi peliä joista hävittiin yhtä vaille kaikki. Vaan mitäs vielä! Niskasta kiinni ja takaisin voittoputkeen. Mm. Milan kaatui kotona. Sijoitus top10:ssa ja sinne se jääkin.

Roma - Bologna (17:30)

Sinisa Mihajlovicin pelaajaura Italiassa starttasi Romasta. Kenenkä muunkaan kuin Zdenek Zemanin keksimänä. Valmentajana Sinisa profiloitui Bolognaan jossa suurimman osan valmennusurastaan myös viettikin. Stadio Olimpicolla alkuseremonioissa tunteet voivat olla pinnassa. Vaikka toki Roomassa Sinisa tullaan aina muistamaan taivaansinisenä. Roma on tietenkin tällä hetkellä yhtä kuin Jose Mourinho. Peli ei ole vieläkään kunnossa eikä sitä varmaan edes saada kuntoon. Show kun sanelee säännöt ja Mourinhon kohdalla otsikoita saadaan aikaan tyhjästäkin. Kesän kohuhankinnan Paolo Dybalan verikisat meinasivat jäädä kokonaan väliin vammojen takia. Kuitenkin koneeseen ja rankkarikisaan potkimaan pallon maaliin. Kultaa Dybalalle. Georginio Wijnaldumkin oli jonkin sortin kohuhankinta mutta hänen alkukausi meni aivan pipariksi Dybalaa astetta pahempien vammojen takia. Startti Serie A:ssa kuitenkin lähenee. Ei kuitenkaan näköjään vielä huomenna. Bolognan kohdalla en ihmettelisi ollenkaan vaikka päässä pyörisi kumpa tämä painajainen ei olisi enää tämän kauden osalta jatkunut. Sen verta kovasti seura on viime vuosina profiloitunut nimenomaan Sinisaan ja Sinisan nyt sitten hävittyyn taisteluun. Vaan saattahan tässä käydä niinkin, että loppukausi taistellaan kynsin ja hampain vanhan valmentajan muistoa kunnioittaen. Tämä tietäisi hikistä iltapäivää huomenna Romallekin.

Lecce - Lazio (17:30)

Samaan aikaan kun Roma on vallannut Olimpicon käyttöönsä matkaavat Rooman hallitsevat mestarit kohti maan saappaan kärkeä. Sarrin kuvio, se kehittyy kehittymistään. Mustaa hevosta kun miettii niin tässä se oikeastaan sitten on. Toki tämänkään hepan ei auta ottaa yhtään ylimääräistä osumaa ruhoonsa. Siinä vaiheessa ravi muuttuu laukaksi. Vaikka Monza onkin pisteen edellä niin onhan Lecce ollut kolmesta sarjanousijasta eniten kartalla missä mennään ja mistä ollaan tultu. No ihmekös tuo, hississä kyllä nämä asiat oppii. Vaan on se vain niin perkeleen mitään sanomaton porukka! Olisi edes Losa ketä seurata.

Cremonese - Juventus (19:30)

Palatakseni vielä sarjan umpisurkeaan kokonaistasoon niin kyllähän se paljon kertoo, että kaikista joukkueista se on Juventus joka on tällä hetkellä kolmantena sarjassa, kaksi pistettä Milania ja kymmenen Napolia perässä. Näköjään nahkakuulaa voi Italian maalla potkiskella päin hevon vittua. Aina löytyy vieläkin huonompia. Sehän se kruunaisi tämän kauden jos Allegrin Juventus juhlisi kauden jälkeen Scudettoa! Cremonesen alkukauden ei hävityt ja hävityt pelit päättyivät niukasti hävittyhen puolelle 7-8. Muuten hyvä mutta voittotili edelleen avaamatta. Kuitenkin melkoista suorittamista taitotason ylärajoilla kun vertaa Sampdoriaan ja Veronaan jossa taitotaso pudotettiin ihan vasitella parvekkeelta alas jo ennen kauden alkua.

Fiorentina - Monza (19:30)

Jotenkin tuntuu käsittämättömältä mutta Violan alkukauden pääajatus tuntui kulkevan jumalauta Konferessiliigassa. Pitkästä aikaa kun Eurokentille pääsi. Tai eurokentille ja eurokentille. Vähän jokainenhan tuonne tunnutaan ottavan mukaan. Sarjassa joukkue tuntui unohtaneen mm. sellaisen oleellisen asian kuin maalien tekemisen. Toki joku Luka Jovic nyt on vain yhden suonenvedon varassa ja tuosta suonen vedosta on jo kulunut aikaa. Mutta mutta, äläppä huoli! Sieltä se johtolanka pikkuhiljaa jopa Vincenzo Italianolta löytyi. Ja Italianon suojateilta niin ikään. Jo kymmenen parhaan joukossa ja suunta ei osoita ainakaan alaspäin. Ainakaan siihen asti, että Konferenssiliiga taas jatkuu. Monzassa Silvion ja Gallianin päässä alkoi varmaan soida alkukierroksilla jo kirkon kellot. Kyllähän sitä joutaakin kuolla pikkuhiljaa pois kun kaiken vaivannäön jälkeen Monza tappeleekin vain säilymisestä. Onneksi Giovanni Stroppan hiuskuontalon näkee vähän vanhemmillakin silmillä. Sitten siihen onkin hyvä tarrata ja nakata hus helvettiin kadulle koko jätkä! Rulla pyörimään ja koska onni nyt sattui potkaisemaan Raffaele Palladinon ollessa voittava arpa niin nythän sitä voidaan taas hyvällä syyllä paistatella päivää naama irvessä. Ja kenties käydä vähän ostoksillakin.

Inter - Napoli (21:45)

Illaksi kotiin niin ehtii edes tämän nähdä. Napoli aivan ansaitusti juuri siellä missä kuuluukin olla. Sarjan kärjessä hyvällä piste-erolla seuraaviin. Mestarien liigassa lauleskellen jatkoon. Joku kukavittu Kvaratskhelia alkukauden paras pelaaja koko Serie A:ssa. Ei jumalauta! Voisiko Luciano Spalletti sittenkin voittaa jotain? Ja vieläpä Napolissa! Ne bileet, ne kestäisivät pitkään!
Tällä hetkellä enemmänkin todennäköistä kuin epätodennäköistä. Vastustajat saavat suosiolla latoa jo pitkiä päälle, Napolin perävalot ovat jo katoamassa pimeyteen. Ja toisinko monilla muilla Napolilla tuntuu olevan jopa hieman tunkua kentälle ja taso tuntuu kestävän heilahtaen sarjan vähäisistä haasteista. Toisinko monilla muilla.
Interinhan mestaruuden toki piti ennakkospekulaatioissa voittaa. Vaan eipä taida Pippo Inzaghin velipojasta olla moiseen. Sarjan kärkipeleissä taisi syksyllä tulla jokaisesta turpaan? Ohan tämä melkoinen vedenjakaja molemmille porukoille heti uuteen starttiin! Inter tappiolla jo ulkona Scudetto taistosta? Ja huh heijakkaa millaisen lisäbuustin Napoli saakaan jos tästäkin on tuloksena voitto! Kieltämättä mielenkiintoinen peli tiedossa muuten hieman mielenkiinnottomalla sarjakierroksella.

Udinese - Empoli (21:45)

Udineselta suorastaan sensaatiomainen lähtö kauteen. Kunnes kuului läts. Ja sinne jäivät. Empoli taistelee Empoli taistelee. Ja tämä paskamatsi päättynee tasapeliin.

« Viimeksi muokattu: 03.01.2023 klo 17:06:13 kirjoittanut IlDiavolo »
M. Deianov

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 03.01.2023 klo 22:05:09

Oon menossa sunnuntaina kattomaan Lazio-Empoli (ja nyt myös huomenna Lecce-Lazio). Minkäslaista Sinisan muistamista on odotettavissa?
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #2 : 04.01.2023 klo 08:34:09

Onko tänään Italiassa joku poikuutensa säilyttäneen Maria-pyhimyksen päivä ja vapaapäivä, kun arkikierroksen pelejä vedetään sunnuntain aikatauluilla? Vai onko vaan todettu, että ultrat ei kuitenkaan käy töissä, niin samapa niiden on matkustaa vierasreissulle arkenakin?

Kiinan markkinoille toki hyvä jne, jos joku siellä vielä katselee.
Nome Cognome

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Make Firenze Great Again


Vastaus #3 : 04.01.2023 klo 11:03:38

Lainaus
Befana

In Italian folklore, the Befana (pronounced [beˈfaːna]) is an old woman who delivers gifts to children throughout Italy on Epiphany Eve (the night of January 5) in a similar way to Santa Claus or the Three Magi Kings.[1]

A popular belief is that her name derives from the Feast of Epiphany (Italian: Festa dell'Epifania).[2][3] In popular folklore, the Befana visits all the children of Italy on the eve of the Feast of the Epiphany to fill their socks with candy and presents if they are good, or a lump of coal or dark candy if they are bad. In many poorer parts of Italy and in particular rural Sicily, a stick in a stocking was placed instead of coal. Being a good housekeeper, many say she will sweep the floor before she leaves. To some the sweeping means the sweeping away of the problems of the year. The child's family typically leaves a small glass of wine and a plate with a few morsels of food, often regional or local, for the Befana.[3]

She is usually portrayed as a hag riding a broomstick through the air wearing a black shawl and is covered in soot because she enters the children's houses through the chimney. She is often smiling and carries a bag or hamper filled with candy, gifts, or both.[citation needed]

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Befana

Loppiainen on toki vasta perjantaina, mutta ehkä tästä yritetään tehdä Serie A:n vastausta Englannin Boxing Day -perinteelle. Serie B:ssä pelattiinkin kokeilumielessä männä tapsana täysi kierros, ja alustavat tv-katsojaluvut aiheuttivat ymmärtääkseni tyytyväistä hykertelyä kabineteissa. Eli Kiinan-markkinoita tässä hamutaan.

Illansuussa Fiorentina - Monza ja illalla huippupeli, hyhää uutta vuotta kaikille italialaisen jalkapallon ystäville! Ylos
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: o2,5 ja BTTS. Tasapelistä miinuspisteitä.


Vastaus #4 : 04.01.2023 klo 13:27:47

Mikäs tässä, katsellaan sitten työpäivän ratoksi italopalloa. Ochoan debyytti Salernon tolppien välissä.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #5 : 04.01.2023 klo 13:34:21

Pyöriköön taustalla joo. En tiedä, jotenkin kyllä tuntuu vielä aavikkokisojen ja muiden myötä olevan innostus ja kiinnostus eurosarjoja kohtaan ihan nollissa. Katsotaan, missä vaiheessa sitä syttyy tähän loppukauteen vai syttyykö.

E: 15 min pelattu ja Milan 0-2 johtoon. Roiskin spermaa ympäri toimistoa.
« Viimeksi muokattu: 04.01.2023 klo 13:47:57 kirjoittanut The Missionary »
Risa Vibra

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 04.01.2023 klo 14:06:10

Pyöriköön taustalla joo. En tiedä, jotenkin kyllä tuntuu vielä aavikkokisojen ja muiden myötä olevan innostus ja kiinnostus eurosarjoja kohtaan ihan nollissa. Katsotaan, missä vaiheessa sitä syttyy tähän loppukauteen vai syttyykö.

E: 15 min pelattu ja Milan 0-2 johtoon. Roiskin spermaa ympäri toimistoa.

Viimeistelyyn asti ihan uskomatonta hyökkäyspelaamista Milanilta ja aivan kamalaa puolustuspelaamista Salernitanalta. Pitäisi olla jo 4-0.
pahku

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 04.01.2023 klo 14:07:44

Jotain tuossa Sassuolon muodossa mätti jo ennen avausmaalia/maaleja omiin. En osaa analysoida tarkemmin, mutta ehkä Lopezin puuttuminen keskikentältä enemmän kuin puolustuksen Muldurin poissaolo. 0-2 ja tästä vaikea uskoa Sassuolon nousevan. Vaikka tuo Dorian puolustus on edelleen epävarman näköinen, ei Sassuolo ole edes päässyt paikoille vielä.
Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 04.01.2023 klo 14:50:51

Vihdoin tämä jatkuu! Erikoiset tosiaan alkamisajat peleille mutta menkööt tässä taustalla töitä samalla tehdessä.

Lazio voisi pelata loppukauden kunniakkaasti Sinisan muistolle.

Menestystä myös Veronalle, Sampdorialle ja Bolognalle Ylos
pahku

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 04.01.2023 klo 14:57:50

Samp antoi typerän pilkun ja Berardi 1-2. Nytkö notkahtaa? Dorian kauden kannalta iso puolituntinen pitäisi kestää.
pahku

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 04.01.2023 klo 15:16:58

Mahtava keskitys Salernitanan Coulibalylta.
The Missionary

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja joku vitun Piolismo


Vastaus #11 : 04.01.2023 klo 15:32:07

Jumppamaikalta aika älytön matsi Salernitanan maalilla :D Ylos Helposti olisi voinut mennä vaikka seitsemänkin selän taa tänään.
Heppatiitti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Cella, Sirdie, Majava ja Rautaranta.


Vastaus #12 : 04.01.2023 klo 15:39:08

Samp antoi typerän pilkun ja Berardi 1-2. Nytkö notkahtaa? Dorian kauden kannalta iso puolituntinen pitäisi kestää.
Ei notkahtanut. Nopeasti tsekattuna Sampdoria teki tämän kauden sarjassa ensimmäisen kerran enemmän kuin yhden maalin (yleensä saldo ollut nolla).
pahku

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 04.01.2023 klo 16:08:28

Spezia johtaa jo 2-0 mutta kolmosveskari Zovko maalilla Zoetin loukkaannuttua. En tiedä onko toi Atalantan kk tarpeeksi hyvä, että nousisivat vielä tässä. Lookman toki vaarallinen mutta Zapatakin joutui vaihtoon.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #14 : 04.01.2023 klo 17:16:28

Roma (3-5-2): Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Celik, Tahirovic, Cristante, Pellegrini, El Shaarawy; Zaniolo, Dybala.

A disposizione: Boer, Svilar, Spinazzola, Camara, Matic, Belotti, Shomurodov, Vina, Kumbulla, Bove, Tripi, Zalewski, Abraham. Allenatore: Mourinho

Bologna (4-2-3-1): Skorupski; Posh, Lucumi, Soumaoro, Lykogiannis; Ferguson, Medel; Orsolini, Dominguez, Soriano; Arnautovic.

A disposizione: Bagnolini, Kasius, Sosa, Cambiaso, Moro, Pyyhtia, Aebischer, Schouten, Vignato, Raimondo, Sansone. Allenatore Thiago Mottoe. ja erroria CMorella ..?
« Viimeksi muokattu: 04.01.2023 klo 17:30:53 kirjoittanut punta »
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #15 : 04.01.2023 klo 17:36:52

Paulo Dybala ja pallo pilkulle! VAR?

e. ja Pellegriniiii!
hermannisuur

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #16 : 04.01.2023 klo 17:45:25

Oli aika Messi pilkku qatarissa. Ei kunnon rikettä edes.

näkee kyllä että taukoa ollut kun paljon helppoja virheitä pelaajilla.
Aj0koira

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #17 : 04.01.2023 klo 17:45:54

Aivan kaamea tää Roman pelin selostaja.
hermannisuur

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #18 : 04.01.2023 klo 17:50:49

Immobile vie Lazion johtoon. Helposti meni veskalta. peli formin puutetta.
hermannisuur

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #19 : 04.01.2023 klo 18:02:44

Sarri vertasi kisataukoa koronasuluksi. Toivottavasti Napolille ei käy kuten Laziolle silloin tauon jälkeen.

Bologna näyttää olevan erittäin jäinen. Toki Roma ilman pilkkuu ei ole saanut mitää aikaan.

Mottan positiivinen futis kyllä paha Josen pallolle.
« Viimeksi muokattu: 04.01.2023 klo 18:04:58 kirjoittanut hermannisuur »
Heppatiitti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Cella, Sirdie, Majava ja Rautaranta.


Vastaus #20 : 04.01.2023 klo 18:16:33

Immobile vie Lazion johtoon. Helposti meni veskalta. peli formin puutetta.
Immobile on kone. Se oli Serie A maali numero 189. Ciro siirtyi yksin kaikkien aikojen maalipörssin sijalle yhdeksän. Sijaan kahdeksan matkaa yksi maali.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moraalinen mestari


Vastaus #21 : 04.01.2023 klo 18:19:44

Olipahan mourinhoa ilman Mourinhoa.
Zanioloa voisi ajatella tauolla penkille ja kokeilla voittaisiko Belotti jonkun 1vs.1.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #22 : 04.01.2023 klo 18:32:16

Tahirovic pelannut hyvin! Zaniolon kanssa taas pelataan nykyään yhden vajaalla..

Erityismaininta Cristantelle Tuoppi
« Viimeksi muokattu: 04.01.2023 klo 18:34:18 kirjoittanut punta »
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moraalinen mestari


Vastaus #23 : 04.01.2023 klo 18:50:42

Roma on onnistunut pysäyttämään pelin keskikentän pohjalla, joka sinällään on eteenpäin syksyn koheltamisesta. Hyökkäystä ei ole, niin Mourinhon on laskettava erikoistilanteiden varaan. Jos niitä ei tule, niin Roman keskikenttä ja puolustus ei käytännössä kestä yhtään virhettä. Se on vähän liikaa vaadittu toistuvasti, niin pitkään Tahiroviceja heitellään avaukseen sarjapeleissä tässä vaiheessa. Vaikka onkin pelannut ihan mukiin menevästi tähän asti.

Zaniolo vaihtoon. Hyvä. Zaniololle tulee tuskainen kevät ja Romalle tuskainen kesä saada siitä riittävät rahat.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #24 : 04.01.2023 klo 18:51:27

Jos nyt muutaman kombinaation näkisi enemmän.

 
Sivuja: [1] 2 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa