FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.06.2024 klo 18:04:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 22
 
Kirjoittaja Aihe: Tampere United 2023 - Seuraava kausi Ykkösessä  (Luettu 162129 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Risa Vibra

Poissa Poissa


Vastaus #75 : 25.03.2023 klo 18:34:28

4-5 voitto. Maalimäärän mukaisesti ollut hulinaa.

Oma pää vuosi poikkeuksellisen paljon aiempiin kevään esityksiin nähden.

Viisi tehtyä maalia oli tosin useampikin ihan komeita, ja näyttäisi tosiaan siltä että raporttien mukainen hyökkäyspään toimintaan keskittynyt harjoittelu alkaa näkyä. Kunhan saisi vain balanssiin vielä puolustamisen kanssa.
Kolvorok

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU


Vastaus #76 : 25.03.2023 klo 21:49:32

Päästetyistä maaleista huolimatta sanoisin  EOM, tärkeää että saatiin maaleja tehtyä. Tästä on hyvä jatkaa.
Ronn Moss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #77 : 26.03.2023 klo 10:22:25

Järvelä 45 min ja 2+1 hokitehot,  kokeilu jatkukoon!

Ja sama kyllä kun Kolvorokilla, että kiva kun tuli maaleja vaikka puolustus petti.
Äsuo

Paikalla Paikalla


Vastaus #78 : 26.03.2023 klo 12:37:55

Kyllähän TamU näytti hyökkäyssuuntaan hyvältä. Omissa jonkun verran haasteita, mutta tämä kuvaus sopii kumpaankin jengiin eilen.

Melko iso jengi, toki tässä mielikuvassa vaikutti Pallo-Iirojen monet poissaolot. Mukana oli pari B-jun ikäistä (tosin Ketola kentän pisin) ja useampi nuorempi pelaaja, jotka eivät kauden aikana varmasti mukana tule avauksessa olemaan. Arvioisin kun uudet vahvistukset julkaistaan ja sairastupa tyhjenee niin kuutisen miestä tuosta sarjakaudelle vaihtuu.

Järvelä oli kyllä raikkaalla jalalla liikkeellä.
Konauttaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ekenäs IF


Vastaus #79 : 02.04.2023 klo 14:48:22

Vahva esitys tänään TamUlta Hakan reserviä vastaan. FT: 4-0
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #80 : 02.04.2023 klo 15:43:06

Täytyy tuolla TamU_live Twitter-seurannalle antaa kyllä isot propsit. Tiedän sitä joskus itse tehneenä, että se on saatanan työlästä hommaa, kun pitäisi seurata matsia ja kirjoittaa samalla. Tuolla pieteetillä ja laadulla mitä nyt sitä joku tekee, niin se on aivan huikeaa duunia.
Kolvorok

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU


Vastaus #81 : 02.04.2023 klo 21:03:38

Seisooko se sittenkin?
PalloElmo

Poissa Poissa


Vastaus #82 : 03.04.2023 klo 15:40:22

https://tampereunited.fi/severi-kankkunen-laittaa-nappulat-naulaan-ainakin-kuluvaksi-vuodeksi/

Seve ei näyttäisi jatkavan, samoin Oksanen, Kujala, Ylinen ja Sipponen. Osa olikin tiedossa.
Colin_Hendry

Poissa Poissa


Vastaus #83 : 09.04.2023 klo 22:51:45

Kaksi viikkoa kauden alkuun – aurinko paistaa ja kaljaa tekee mieli. On hyvä aika vähän pohtia, mistä lähtökohdista kesään lähdetään.

Jos viime kaudella harjoituskausi oli lähes pelkkää juhlaa, alkuvuosi 2023 on kannattajan näkökulmasta ollut vaihtelevampi. HJS ja Kiffen vieraissa ja Haka junnut Kaupissa hyvää meininkiä, Iirot Pirkkahallissa ja Nops aika räpellystä. Salpaa vastaan ei myöskään harmittavasti ollut mitään palaa.

MAALIVAHDIT: Kaikki veskarit ovat päässeet pelaamaan harjoituskaudella. Kuusinen lienee edelleen selkeä ykkönen. Muut toivottavasti ihan aidosti haastavat peliajasta. *Ei suurta muutosta viime kaudesta*

PUOLUSTUS: Toppariosastolle on vasta kolme varmaa nimeä. Esimerkiksi edellisessä pelissä Hakan reservejä vastaan kummallakaan avarin keskuspuolustajalla ei ollut vielä sopimusta. Laitapakeista Rantala ja Ek ovat valmennuksen luottopelaajia, muut haastavat. Saattaa toki olla, että Ek pelaa viime kauden tapaan oksaa ylempänä laidalla. *Heikompi kuin viime kaudella*

KESKIKENTTÄ: Tämä osasto on selkeimmin vahvistunut. TPV:tä vastaan nähtiin, miten viime kauden luottopelaajat Haapala ja Stenroos tekivät puoliajalla tilaa Räisäselle ja Özcelikille, ja pelin taso vain parani. Onkin vaikea ennakoida, millaista kierrätystä kentän keskustassa tullaan näkemään. Heikkinen voi pelata myös laidassa, Järvelä aloittanee piikissä. *Vahvempi kuin viime kaudella*

HYÖKKÄYS: Viime kaudella kymmenen maalia viimeistellyt Toijala rynnii nyt paikallisvastustajan kärjessä, ja vastaavaa korvaajaa ei ole tarttunut haaviin. Valmennus on peluuttanut viime peleissä kärkenä trimmiin kuntoon itsensä laittanutta Järvelää. Myös Kostiainen, Raittinen tai Bullock voivat pelata piikissä, mutta aloittanevat ennemmin laidalla. *Heikompi kuin viime kaudella*

VALMENNUS: Valmennustiimi on pysynyt samana ja on taas vuoden kokeneempi. Viime kausi avattiin kolmen topparin linjalla, mutta nyt harjoituskaudella on pelattu lähes poikkeuksetta pelaajiston hyvin tuntemalla 4-2-3-1-muodostelmalla. Puolustuksen kautta pelataan, joten pelisuunnitelman onnistuessa odotettavissa on pienimaalisia voittoja. Myös valmennuksella on näytön paikka, sillä joukkueen pelin pitäisi kehittyä tasaisesti koko kauden ajan. Nousupelien ulkopuolelle jääminen olisi tällä kaudella melkoinen pettymys.

Uusista hankinnoista ainakin Georg, Heikkinen ja Özcelik vaikuttavat harjoituspelien perusteella vahvistuksilta. Muista on vielä liian aikaista sanoa. Ensimmäisen kierroksen avauskokoonpanon ennakoiminen on siinä määrin haastavaa, että kaikille sopimuspelaajille on varmasti kauden aikana peliminuutteja tarjolla.

Kauden alun merkitystä ei voi liikaa korostaa. Joukkue ja kannattajat tarvitsisivat kipeästi onnistumisia, että homma lähtee heti oikeille urille. Joukkue pelaa viidestä ensimmäisestä ottelustaan neljä Kaupissa (kolme kotipeliä ja vieraspelin Ilveksen ressuja vastaan), joten uuden kotikentän etu pitäisi virittää kohdilleen heti kärkeen. Kahden viikon päästä nähdään, miltä joukkueen peli oikeasti näyttää ja mitä kaljaa kioskista myydään. Hyökkäykseen!
Ronn Moss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #84 : 14.04.2023 klo 18:50:02

Suomen Cupissa vastaan Tepsien ikämiehet Ääritalon ja Rähmösen johdolla! Saataisko striimi tuottaa tästä matsista?
WilsonAloha

Poissa Poissa


Vastaus #85 : 14.04.2023 klo 18:56:41

Suomen Cupissa vastaan Tepsien ikämiehet Ääritalon ja Rähmösen johdolla! Saataisko striimi tuottaa tästä matsista?
Hauska arpa kyllä. Siellä on aika monta sataa VL-matsia vastustajalla vyöllä.
Fennec Fox

Poissa Poissa


Vastaus #86 : 14.04.2023 klo 18:58:08

Suomen Cupissa vastaan Tepsien ikämiehet Ääritalon ja Rähmösen johdolla! Saataisko striimi tuottaa tästä matsista?
Jalkapallo on parasta paikanpäällä. ;)
Kolvorok

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU


Vastaus #87 : 17.04.2023 klo 20:10:58

Alle viikko kauden alkuun, saas nähdä mitä tästä tulee. Uwano ja Jeng taisivat olla ainoat sopimuksettomat kahdessa edellisessä harkkamatsissa, ainakin Jengille vois sopparin tehdä.
faarao_

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 17.04.2023 klo 22:56:11

Maalinteko huolettaa erittäin paljon. Toivottavasti itsensä huippukuntoon talven aikana treenannut Järvelä löytää maalijyvän heti ensimmäisestä kierroksesta alkaen, muuten voi tulla tervanjuontia.

Toppariosasto on edelleen aika ohut, mutta Bright ja Aitbenzanzoun kyllä on tälle tasolle täysin riittävä kaksikko, kunhan vain pysyvät kunnossa. Perkiö on vielä täysi kysymysmerkki ja veikkaan, että menee vielä jonkin aikaa että on edes täydessä pelikunnossa.

Keskikentällä sitten laatua ja leveyttä riittää senkin edestä ja laatupelaajia jää väkisinkin penkin puolelle. Toivottavaa onkin että myös kapea hyökkäysosasto saa tulitukea keskikentältä, ainakin Räisänen, vanhempi Stenroos ja Heikkinen pystyvät varmasti jonkin verran tehoja taikomaan. Laidoilta tullaan varmasti tekemään myöskin tuhoja.

Kaiken kaikkiaan ehkä hieman epävarmemmat lähtökohdat kuin viime kauteen lähtiessä ja on todella toivottavaa, että kauden alku sujuisi myötätuulessa.

Sunnuntaina onneksi ollaan viisaampia Sinipaitojen iskukyvystä, kohta mennään!
Kuninkaanmies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi


Vastaus #89 : 18.04.2023 klo 13:55:23

Ei ole tainnut vielä tihkua mitään tietoa millaista ottelutapahtumaa Tamu virittelee Kaupin "stadionille" ?
KIOSTA

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #90 : 19.04.2023 klo 09:16:18

Ei ole tainnut vielä tihkua mitään tietoa millaista ottelutapahtumaa Tamu virittelee Kaupin "stadionille" ?

Veikkaisin itse, että Pyynikillä ollut ottelutapahtuma ei loisteliaisuudessaan tule olemaan yhtä hyvä Kaupissa, kuin Pyynikillä. Kauppi itsessään on niin erilainen ja uusi ympäristö toimia omalla tavallaan. Sen näkee sitten, mutta ainakin omaan silmään jo Pyynikillä näytti olevan intohimoista ja osaavaa ottelutapahtuman teko, joten uskon saman jatkuvan Kaupissa, kunhan saadaan muutama matsi siellä alle tietäen, että kuinka hommat toimii veikkaisin.
Ajan kanssa paranee sitten kuten ottelutapahtumalla ollut tapana ja ollut mielestäni erittäin hyvä sarjatasoonsa nähden.
Kohta senkin pääsee näkemään.
faarao_

Poissa Poissa


Vastaus #91 : 19.04.2023 klo 10:27:25

https://tampereunited.fi/biran-jeng-jatkaa-tamun-takalinjoilla/

Ja sieltä vielä aivan sarjakauden portailla kaivattua vahvistusta toppariosastolle. Jeng on sen tason pelaaja, että huolet puolustuspään leveydestä helpottuivat kertaheitolla, kunhan vaan saadaan mies kokoonpanoon mahdollisimman usein.
mdm

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU


Vastaus #92 : 19.04.2023 klo 14:03:04

Uutinen
VASEMMALLA LAIDALLA VIIHTYVÄ CHUYA UWANO LIITTYY TAMUUN
Hyökkääjänä ja puolustajana vasemmalla laidalla viihtyvä Chuya Uwano, 24, siirtyy Tampere Unitediin samassa Kakkosen lohkossa pelaavasta Espoon Palloseurasta.
https://tampereunited.fi/vasemmalla-laidalla-viihtyva-chuya-uwano-liittyy-tamuun/

Sieltä se viimeinenkin palapelin palanen saatiin paikalleen, ja joukkue kaudelle 2023 on valmis.

Tervetuloa Sinipaitoihin, Chuya! Ylos
Maanpulustaja

Poissa Poissa


Vastaus #93 : 19.04.2023 klo 20:54:40


Veikkaisin itse, että Pyynikillä ollut ottelutapahtuma ei loisteliaisuudessaan tule olemaan yhtä hyvä Kaupissa, kuin Pyynikillä. Kauppi itsessään on niin erilainen ja uusi ympäristö toimia omalla tavallaan.


Vähe syrjässähän tuo Kauppi on Pyynikkiin, Ratinaan ja Tammelaankin verrattuna.  Toivottavasti ei tule poissa-silmistä-poissa-mielistä -efektiä. Tosifanithan löytää kyllä paikalle, mutta löytääkö tuularit?

Anorok

Poissa Poissa


Vastaus #94 : 19.04.2023 klo 21:14:46

Kunhan bönthöä saa niin kaikki hyvin. Ja kauden ekaan peliin voisi houkuttimeksi laittaa happy hourin vaikka koko matsin ajaksi. Etenkin kun sunnuntain säätiedotus lupaa mahdollisesti vettä, ja harmillisesti lauantain plus 16 asteen kesälukemat vaihtuu sunnuntaina plus kuuteen, eli koleaan kevätsäähän
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #95 : 19.04.2023 klo 22:06:00

Kunhan bönthöä saa niin kaikki hyvin. Ja kauden ekaan peliin voisi houkuttimeksi laittaa happy hourin vaikka koko matsin ajaksi. Etenkin kun sunnuntain säätiedotus lupaa mahdollisesti vettä, ja harmillisesti lauantain plus 16 asteen kesälukemat vaihtuu sunnuntaina plus kuuteen, eli koleaan kevätsäähän

Erikoinen ratkaisu tosiaan pelata sunnuntaina kylmässä sadesäässä aurinkoisen lauantain sijasta. Ei kyllä happy hour houkuttele sunnuntaina tuossa kelissä ketään. Ankea kyllä muutenkin pelata Kaupissa hiihtolatujen ympäröimänä :(
Anorok

Poissa Poissa


Vastaus #96 : 19.04.2023 klo 22:48:52

Erikoinen ratkaisu tosiaan pelata sunnuntaina kylmässä sadesäässä aurinkoisen lauantain sijasta. Ei kyllä happy hour houkuttele sunnuntaina tuossa kelissä ketään. Ankea kyllä muutenkin pelata Kaupissa hiihtolatujen ympäröimänä :(

Kissat voitti säälotossa. Pelaavat Epsiä vastaan shortsikeleissä lauantaina. Veikkaan kyllä, että siltikin Tamun pelissä on enemmän porukkaa ja ainakin tunnelmaa
Ronn Moss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #97 : 20.04.2023 klo 08:43:56

Jos nyt koittais miettiä pelillisesti ensi kautta, niin oon samaan aika pelokas ja luottavainen!

Tän kauden tiimistä niin olettavasti Tahan, Heikkisen ja hyvin harjoitelleen ja fysiikkaa parantaneen Brightin myötä melllä on vahvistukset niille keskiakselin tärkeille paikoille. Samoin mukana on mielenkiintoisia uusia laitapelaajia ja tärkeimmät laitapelaajat ovat jatkaneet. Kovaqin menetys on onnistuttu paikkaamaan, jos Jeng pääsee hyvin matseihin.

Sit vielä hyökkääjien osalta, niin nopeasti katsotttuna Toijalan yhdeksästä maalista tuli kahdeksan Pynsällä. Ja jos pitäisi sanoa joku pelaaja, joka Pyynikin pienestä kentästä hyötyi niin se oli Toijala.

Eli Järvelää voi pitää jopa upgradena jos viimeistelee myös isoilla kentillä! I am a Topiliever!
« Viimeksi muokattu: 20.04.2023 klo 08:48:26 kirjoittanut Ronn Moss »
Tee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #98 : 20.04.2023 klo 12:49:09

Preseasonilta rapsat luettu ja Granin topaasi kahlattu läpi. Juoksuvoimasta on kirjoiteltu sinisten osalta kevään mittaan, joten odotettavissa vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Kakkosen kausi käyntiin huomenna ja sunnuntaina sitten suunnaksi Kauppi! Juhlat käyntiin kentällä ja sen reunalla, kun kaartikin täyttää pyöreitä!
mdm

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU


Vastaus #99 : 20.04.2023 klo 13:37:40

Treenipelien ja viime kauden perusteella veikkaisin, että ihanneavaus voisi näyttää jotakuinkin tältä:

-----------Järvelä------------
-Roope--Heikkinen---Georg-
-----Özcelik--Räisänen------
-Rantala-Bright-Jeng---Ek--
----------Kuusinen----------

Vasen laituri on mielenkiintoisin kysymys. Jos Järvelä nyt on se ykköskärki, niin itse toivoisin näkeväni Kostiaisen siellä. Vaihtoehtoja varmaankin Uwano, Raittinen, Bullock ja myös Ek, jos oikeana pakkina on sitten esim. Järvi. Roope ei nyt tosin viimeiseen neljään peliin ole ollut kokoonpanossa ollenkaan. Mahtaako olla jotain vaivaa?

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 22
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa