FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
01.10.2023 klo 22:27:34 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Kirjoittaja Aihe: Mietteitä ja mielipiteitä alueleireistä ja -toiminnasta  (Luettu 16671 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
andyjack

Poissa Poissa


Vastaus #75 : 26.04.2023 klo 17:01:36

Itse laskin 4 kpl ykkösen tyttöjä. Se on mielestäni todella paljon, koska erot ykkösen ja liigan välillä ovat niin isot. Lisäksi käsittääkseni T15-liiga on yleisellä tasolla pari napsua kovempi sarja kuin TB1, joten TB1:ssä pelaamisen ei pitäisi olla mikään meriitti maju-valinnoissa. TB SM olisi sitten jo asia erikseen.

Kahden matsin jälkeen P-Iirot/FC Rauma yj:n maaliero on 0-22. Joukkue pelasi itsensä liigaan voittamalla FC Nokian karsinnassa. Vain yhden ottelun tuloksen perusteella Nokia pelaa suurinpiinpiirtein oman tasoisessa sarjassa. Tällöin maju-pelaajan pitäisi kentällä näyttää monta luokkaa paremmalta pelaajalta muihin ykkösen pelaajin verrattuna.

T15 ikäluokassa HJK ja Honka ovat voittaneet käytännössä kaiken. Nuo joukkueet pärjäisivät varmasti TB ykkösessä, mutta nuo muut joukkueet ei kyllä kärkisijoista pelaisi.  Etelän ykkösen kärkijoukkueiden ja EL:n keskikastin välillä ei juuri eroa ole johtuen mm. joukkueiden yhdistymisistä ja muutoksista pelaajistossa. Esimerkiksi tuo VJS/TiPS oli Helmariliigassa 4. edellään vain HJK, Honka ja Ilves (ja voittivat tuolla Ilveksen).
« Viimeksi muokattu: 26.04.2023 klo 17:11:18 kirjoittanut andyjack »
Ken-guru

Poissa Poissa


Vastaus #76 : 26.04.2023 klo 17:45:53

T15 ikäluokassa HJK ja Honka ovat voittaneet käytännössä kaiken. Nuo joukkueet pärjäisivät varmasti TB ykkösessä, mutta nuo muut joukkueet ei kyllä kärkisijoista pelaisi.  

Eihän ne muut joukkueet todistuksesi mukaan pelaa kärkisijoista omassa liigassaankaan.  ;)

Tässä vielä pelaaja-lkm. per joukkue:

HJK   4
FC Honka   3
PKKU   3
EPS   2
Ilves   2
FC Espoo   1
FC Nokia   1
FC Pelirumpu   1
KaaPo   1
NJS   1
TiPS   1
VJS   1
Tekonurmi

Poissa Poissa


Vastaus #77 : 27.04.2023 klo 07:50:35

Olis kannattanut aikanaan Eveliina Summanenkin jättää nuorisomajuista pihalle ku pelas pikku seuran pikkusarjoja. Eikä edes BSMää.
dembele

Paikalla Paikalla


Vastaus #78 : 10.05.2023 klo 19:52:25

https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/suomalaisessa-jalkapallossa-on-toita-tehtavana-loydoksia-huuhkaja-helmariliigan-2/

Tiedotteessa painotetaan tiedolla johtamista, joka tuntuu muutenkin olevan Palloliiton uusin Graalin malja.
Miten sitten esim. se, että testituloksia analysoidaan yhdessä pelaajan kanssa korreloituu vaikkapa havainnointiin, pelinäkemykseen tms. peliä edistävään toimintaan, jää nähtäväksi.
« Viimeksi muokattu: 10.05.2023 klo 22:17:27 kirjoittanut dembele »
2fst4u

Poissa Poissa


Vastaus #79 : 10.05.2023 klo 22:45:20

Olis kannattanut aikanaan Eveliina Summanenkin jättää nuorisomajuista pihalle ku pelas pikku seuran pikkusarjoja. Eikä edes BSMää.
En nyt ihan ymmärrä tätä itkua etteikö pienemmistä seuroista pääse Helmariturnaus-, Alue- tai maajoukkueisiin. Lainaan itseäni edelliseltä sivulta eli tässä 04-ikäluokan viimeisimmän maajoukkueen listaus ja kuten näkyy, niin kyllä siellä aika paljon on pienemmistä seuroista edustajia. Boldattuna ne, jotka pelasivat vielä T15-ikäisinä (pienemmässä) kasvattajaseurassaan.

Maija Koota (mv), HJK (EPS)
Kerttu Karresmaa (mv), HFA (NJS, HauPa, FC Wimma, ONS)
Helmi Perkaus, Ilves (MuSa, Nice Futis)
Nette-Nina Hiltunen, PK-35 Vantaa (NJS)
Selja Leiwo, TPS (KaaPo, KaaNa, Pallo-Iirot)
Aura Nyholm, HPS (VJS, HJK)
Sara Ikonen, ONS
Neela Antikainen, HPS (HJK)
Helmi Raijas, HJK (HFA, Valtti, FC Viikingit)
Daniela Tolonen, HJK (HPS)
Tao Stark, JyPK (Jyväskylän Nousu)
Matilda Kuusniemi Fishwick, FC Honka (HFA, KäPa, PK-35)
Noora Juusela, FC Honka (PuiU, PK-35)
Tuuli Viinikka, Ilves (HJS)
Liina Tervo, PK-35 Vantaa (PKKU, TuPS)
Sofia Määttä, Ilves (Pallo-Iirot)
Inka Sarjanoja, ONS
Oona Sevenius, AC Milan (HJK, NJS, RaKe, PK-35 Vantaa)
Elli Seiro, FC Honka (EPS)
Lotta Lindström, HJK (HFA, HyPS)
Siellä on myös jokunen pelaaja, jotka eivät koskaan ole pelanneet BSM:ää. Ainakin Karresmaa, Hiltunen, Sevenius ja Lindström ovat tällaisia. Lisäksi moni pelaaja on sellainen, joka pelannut B:n Ykköstä useammankin vuoden ja ollut nostamassa joukkuettaan sitten SM:ään.

Sekava viest, josta vaikea löytää se punainen lanka, mutta yritin vaan sanoa, että kyllä ne talentit niistä pienemmistäkin seuroista löydetään jos on vaan riittävän hyvä!
Tekonurmi

Poissa Poissa


Vastaus #80 : 11.05.2023 klo 08:17:21

Pahoittelut epäselvästä ja sarkastisesta kirjoituksesta. Tarkoitus oli juurikin tämä minkä oivallisesti ja konkreettisesti toit esille. Ei ole pakko pelata BSM sarjaa tai tulla suurista seuroista, että kehittyy jalkapalloilijana kansainväliselle tasolle, maajoukkueeseen ja aluejoukkueeseen. Jokainen pelaaja tarvitsee itselleen sopivan ympäristön kehittymiseen. Joillekin se kehitys on suotuisaa pienemmässä seurassa, jollekin poikajoukkueessa ja jollekin jo aikaisessa vaiheessa vanhempien pelaajien joukkueessa tai joissakin tapauksissa vuotta nuorempien joukkueessa. Osa tarvitsee rinnalle toisen lajin tukea pääkopan takia. Jokainen pelaaja on kuitenkin erilainen ja varustettu erilaisilla vahvuuksilla. Eli olisi hieman yksinkertaistettua sanoa, että pelaajalle on meriitti jos pelaa TBSM sarjaa. Tuossakin sarjassa on pelaajia joille todennäköisesti toisenlainen kehitysympäristö olisi vielä parempi.
Tekonurmi

Poissa Poissa


Vastaus #81 : 11.05.2023 klo 08:43:02

Samaan hengenvetoon sanottakoon myös, että kyllä niistä isoista ja TBSM seuroistakin todella hyviä pelaajia vaan tulee. Annetaan kaikkien kukkien kukkia ilman turhaa tuomitsemista sarjatason tai seuran vuoksi.
2fst4u

Poissa Poissa


Vastaus #82 : 11.05.2023 klo 13:03:13

Samaan hengenvetoon sanottakoon myös, että kyllä niistä isoista ja TBSM seuroistakin todella hyviä pelaajia vaan tulee. Annetaan kaikkien kukkien kukkia ilman turhaa tuomitsemista sarjatason tai seuran vuoksi.
Niin toisaalta jos nyt otetaan tarkasteluun vaikka HJK, niin vaikka seura hallitsee kaikkia T13-T15 -turnauksia kaikissa ikäluokissa ja myös BSM:ssä ovat mitaleilla, niin verrain vähän esim tuossa U19-joukkueessa oli HJK:n "myllyn" läpi käyneitä pelaajia (toki Mansaray puuttui). Myös murtautuminen Klubin KL-joukkueeseen on vaikeaa ja taitaa avauksen pelaajista vain Laura Hillberg (taisi tulla B-ikäisenä VJS:stä) ja Ilona Walta olla ainoat, jotka siinä ovat onnistuneet. Penkillä toki sitten Daniela Tolonen, Sonja Hillberg (VJS-tausta) ja Maija Koota (EPS:stä B-ikäisenä). Eli voisiko jopa sanoa, että isoon seuraan meneminen ei tuo autuutta vaan pikemminkin niistä pienemmistä seuroista kehittyy parempia yksilöitä?
Parilas

Poissa Poissa


Vastaus #83 : 27.05.2023 klo 20:55:19

Olin tänään katsomassa poikien P14 etelä ykkösen matsia PKKU-KTP. Siellä KTP:ssa pelasi yksi tyttö joka teki maalinkin. Näitä poikien pelejä ei varmaan tyttöjen aluevalmentajat seuraile.
dembele

Paikalla Paikalla


Vastaus #84 : 27.05.2023 klo 22:38:28

Oletettavasti seuran valmentajat älyävät Kotkassakin markkinoida potentiaalisia pelaajia aktiivisesti aluevalmennukseen päin pelasipa hän sitten missä tahansa. Tyttöjoukkueista kuitenkin harvemmin muulla kuin ylimmällä tasolla.
« Viimeksi muokattu: 27.05.2023 klo 22:40:32 kirjoittanut dembele »
Slither54

Poissa Poissa


Vastaus #85 : 28.05.2023 klo 09:39:18

https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/suomalaisessa-jalkapallossa-on-toita-tehtavana-loydoksia-huuhkaja-helmariliigan-2/

Tiedotteessa painotetaan tiedolla johtamista, joka tuntuu muutenkin olevan Palloliiton uusin Graalin malja.
Miten sitten esim. se, että testituloksia analysoidaan yhdessä pelaajan kanssa korreloituu vaikkapa havainnointiin, pelinäkemykseen tms. peliä edistävään toimintaan, jää nähtäväksi.

Niin tilastotiede on siitä jännää, että siitä saatavaa dataa voi analysoida ihan miten vain kyseinen henkilö(t) kussakin tilanteessa haluaa. Samoin monenlaista dataa on mahdollista pakata jonkinlaiseksi kokonaisuudeksi, kuten tässäkin on tehty.

Mielenkiintoisimmat huomiot liittyivätkin siihen, että tutkimuksessa käytetään lähtökohtaisesti ei-satunnaisia toimintatapoja, jossa siis tavoitteena on löytää pikkaisen suomalaisia jengejä parempia joukkueita turnaukseen. Kun poikien puolella tässä onnistuttiin, niin voidaan tehdä päätelmä näiden perusstatsien perusteella, että joo parantamisen varaa on, kun ei päästä vetopaikoille->ei saada yhtä paljon maaleja->ei voiteta yhtä paljon otteluita. Tyttöjen puolella samaa dataa ei saatu sen takia, että joukkueet olivat verraten huonompia, jolloin laukauksia tuli verraten enemmän->maaleja tuli enemmän->voittoja tuli enemmän. Arvostan toki Vallaa toimijana korkealla, mutta tässä voisi olla vähän parannettavaa.

Mitä tulee noihin nostoihin, niin yksilötason ominaisuudet ovat kuin samasta puusta sen kanssa, mitä itse olen SHA tapahtumissa kymmenisen vuotta sitten kuullut. Sama kasetti soi siis edelleen, vaikka kehittymiselle on ollut paljon aikaa. Kv-koutsien nostoista on mielenkiintoisin nosto liittyen pelin rakenteen tasapainoon. Erityisesti tyttöjen puolella on mielenkiintoista, että kaoottisissa pelin vaiheissa sekä tilanteenvaihdoissa ei kv-koutsien mielestä osata Suomessa pelata, vaikkakin omaan silmään suurimmaksi osaksi kyseisissä ikäluokissa pelin vaiheet ovat pääosin kaoottisia ja johtavat jatkuviin tilanteenvaihtoihin. Voisi siis kuvitella, että tämä kouluttaisi pelaajia tähän sekasortoon. Toki sen osaamisen analysoiminen onkin sitten haastavampi juttu.

Eli kuten loppupuolella todetaan, kehittymistä tarvitaan edelleen, mutta ne ratkaisevat keinot selkeästi merkittäviin muutoksiin puuttuu edelleen. Kaikenlaista sivutilpehööriä ilmeisesti tässä viimeisen vuosikymmenen aikana on kyllä keksitty, mutta niiden merkitys suurena kehitysaskeleena tämän tiedon perusteella onkin aika pientä.
dembele

Paikalla Paikalla


Vastaus #86 : 22.06.2023 klo 14:26:00

T14 perinteinen Helmariturnaus päättyi tänään ja pointtia joukkuejakojen, alueellisten painotusten jne. suhteen voi miettiä...
Olisi muuten mennyt itseltä ihan ohi mutta Facebookissa tuli vastaan kommentti, jossa kutsuttiin Team Sällströmiä Tem HJK:ksi. Ja niinhän se totta vie olikin.
Edellisvuonna oli kieltämättä silloinkin tasojoukkueet, kaksi kovempaa ja kaksi haastajaa, mutta tämä on ilmeisesti jonkin aivan uuden pelaajakehitysstrategian - tai sopivien pelaajien maju-esilletuontitavoitteiden - mukainen lähestymistapa.

https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/pelaajat-ja-joukkueet-kesakuun-2023-helmariturnaukseen-nimetty/

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/Helmariturnaus!NuoretKP2023/tables
Pelit ovat todennäköisesti perinteiseen tapaan olleet yksieräisiä, max. 30 min pituisia (?), joten maalierot ja otteluiden lopputulokset puhuvat karua kieltään.

« Viimeksi muokattu: 22.06.2023 klo 14:30:20 kirjoittanut dembele »
Espen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valtti, Mainz 05


Vastaus #87 : 22.06.2023 klo 15:39:15

T14 perinteinen Helmariturnaus päättyi tänään ja pointtia joukkuejakojen, alueellisten painotusten jne. suhteen voi miettiä...
Olisi muuten mennyt itseltä ihan ohi mutta Facebookissa tuli vastaan kommentti, jossa kutsuttiin Team Sällströmiä Tem HJK:ksi. Ja niinhän se totta vie olikin.
Edellisvuonna oli kieltämättä silloinkin tasojoukkueet, kaksi kovempaa ja kaksi haastajaa, mutta tämä on ilmeisesti jonkin aivan uuden pelaajakehitysstrategian - tai sopivien pelaajien maju-esilletuontitavoitteiden - mukainen lähestymistapa.

https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/pelaajat-ja-joukkueet-kesakuun-2023-helmariturnaukseen-nimetty/

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/Helmariturnaus!NuoretKP2023/tables
Pelit ovat todennäköisesti perinteiseen tapaan olleet yksieräisiä, max. 30 min pituisia (?), joten maalierot ja otteluiden lopputulokset puhuvat karua kieltään.

Tässä useamman vuoden turnausta seuranneena otin iloisena vastaan sarjauudistuksen jossa pelattiin kolmessa lohkossa, aiemman kahden lohkon pelitavan mysteerin jälkeen.
Toki jatkolohkon pelit oli aseteltu mielenkiintoisesti, A lohkon 2-3  ja C lohkon 2-3 pelasivat uudestaan vastakkain.
Yleisesti on ollut että Etelän 1 & 2 on ollut etelän parhaat pelaajat ja niin näytti nyt myös olevan.  

Edit. Finaali oli ainakin edellisvuotta tasaisempi ja Koivisto oli lähellä tasoittaa peli useampaan otteeseen.
Edit2. Turnauskonsepti (huuhkaja/helmariturnaus) on mielestäni hyvä mahdollisuus valmentajille, mv-valmentajille, videoanalyytikoille ja tuomareille kouluttautua tapahtuman aikana, jos mahdollista suosittelen osallistumaan.

« Viimeksi muokattu: 22.06.2023 klo 15:44:18 kirjoittanut Espen »
2fst4u

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 22.06.2023 klo 17:48:14


Toki jatkolohkon pelit oli aseteltu mielenkiintoisesti, A lohkon 2-3  ja C lohkon 2-3 pelasivat uudestaan vastakkain.
Yleisesti on ollut että Etelän 1 & 2 on ollut etelän parhaat pelaajat ja niin näytti nyt myös olevan.  Itsekin tätä ihmettelin, mutta sitten löysin tämän alla olevan linkin takaa otteluohjelman

https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/huuhkaja-ja-helmaripolku/helmariturnaus/?acc=otteluohjelma

ja siellä on keskiviikon otteluissa selitetty miten jatkopelit pelataan. Ja nyt kävi sitten niin, että osui saman alkulohkon joukkueet vastakkain kahteen otteluun.
Futismutsix2

Poissa Poissa


Vastaus #89 : 22.06.2023 klo 19:38:05

Kaikkien muiden Etelän seurojen pelaajat oli jaettu kaikkiin neljään joukueeseen, mutta HJK (20 pelaajaa) oli jaettu pelkästään Etelä ykköseen 14 ja Etelä kakkoseen 6. Fc Espoosta (14 pelaajaa) ja VJS:stä (13 pelaajaa) (piirisarjan 1. ja 3., HJK tuli 2.) oli kummastakin ykkösessä vain kaksi pelaajaa ja loput 2, 3 ja 4 -joukkueissa. Taitaa aluevalmentaja olla todella kallellaan Helsinkiin, koska ei HJKssa ole sen vahvemmat pelaajat kuin kilpailijoissakaan, vajaa kentällinen priimaa joista muutama huippuyksilö ja loput samaa massaa, ihan kuten muillakin. Kun kerran oli kolme lohkoa niin kaikki neljä joukkuetta olisi ollut hyvä tehdä tasavahvoiksi kun samoja vastustajia vastaan pelattiin. Nyt ykkösjoukkueessa oli vapaamatkustajia.
« Viimeksi muokattu: 22.06.2023 klo 19:43:58 kirjoittanut Futismutsix2 »
dembele

Paikalla Paikalla


Vastaus #90 : 22.06.2023 klo 22:35:30

Niin, tuttujen pelikavereiden kanssa homma luistaa mutta majussa tuleekin sitten sopeutua pelaamaan ei-niin-tuttujen kanssa sekalaisissa kokoonpanoissa ja joskus jopa vähemmän tutulla pelipaikalla.

Täältä löytyy finaalien videot, joista voi tarkastella vapaamatkustajia ja oikeita pelureita.
https://www.youtube.com/results?search_query=helmariturnaus+2023
« Viimeksi muokattu: 22.06.2023 klo 23:02:54 kirjoittanut dembele »
kakkakukkanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LÄNSI-VANTAAN YLPEYS


Vastaus #91 : 23.06.2023 klo 10:10:38

Sattuneesta syystä katselin itekin Helmariturnausta ja analyysit etelän joukkuejaosta ovat muuten oikeat mutta mun mielestä joukkueisiin ei oltu valittu varsinaisesti vapaamatkustajia vaan penkintäytettä  - sekä E1 että E2 oli selkeästi rakennettu mainittujen joukkueiden ykköskokoonpanojen ympärille, ja muut joukkueisiin valitut pelaajat saivat lähinnä hv-minuutit lopusta.  Pidän erikoisena että joukkueisiin nimetään pelaajia joita ei sitten peluuteta. Parhaat pelaa, se on selvä, mutta miksi ottaa turhaa painolastia edes mukaan?

E3 sen sijaan: kyllä, valtaosa pelaajista oli VJS:stä, mutta jostain syystä valmentaja peluutti useimpia oudoilla pelipaikoilla eikä pystynyt hyödyntämään materiaaliaan. Joukkue ei saanutkaan peliä oikeastaan missään vaiheessa toimimaan, vaan jengi näytti läpi turnauksen lähinnä purkupalloja ja yksilösuorituksia viljelevältä kakkosen nipulta. Varsinaista pelitapaa ei ollut luettavissa. Tolla matskulla olisi saattanut turnauksesta olla enemmän otettavissa kuin mitä nyt nähtiin.  
« Viimeksi muokattu: 23.06.2023 klo 11:10:07 kirjoittanut kakkakukkanen »
Futismutsix2

Poissa Poissa


Vastaus #92 : 23.06.2023 klo 12:06:28

Tarkoitin vapaamatkustajilla juuri näitä vaihtopenkkiläisiä, joiden taidot ei ihan riitä mutta pokkaavat mitalit lopussa ja voivat sanoa pelannensa finaalissa Helmariturnauksessa. Kyllä se pelissä näkyi kun Koivisto ja Sällström tekivät vaihtoja, etenkin loppuvaiheessa.
dembele

Paikalla Paikalla


Vastaus #93 : 23.06.2023 klo 16:42:46


E3 sen sijaan: kyllä, valtaosa pelaajista oli VJS:stä, mutta jostain syystä valmentaja peluutti useimpia oudoilla pelipaikoilla eikä pystynyt hyödyntämään materiaaliaan.

Ehkäpä pelaajia haluttiin esitellä toiveikkaana näin jos heillä ei vakipaikoillaan ole senkään vertaa saumaa maju-kuvioihin.
Parilas

Poissa Poissa


Vastaus #94 : 23.06.2023 klo 21:14:12

Ehkäpä pelaajia haluttiin esitellä toiveikkaana näin jos heillä ei vakipaikoillaan ole senkään vertaa saumaa maju-kuvioihin.
Juuri näin. Jos pelaaja on maju tasoa, niin kyllä se pystyy näyttämään osaamisensa millä tahansa pelipaikalla. Pallon kanssa toimiminen ja pelin havainnointi täytyy osata joka ikisellä pelipaikalla jos majuhaaveita on. Vieraallakin pelipaikalla pitää pystyä viemään peliä eteenpäin pää ylhäällä ja pelata kovalla itseluottamuksella, eikä jäädä ruikuttamaan itselle tutumman pelipaikan perään. Ehkä nämä väärällä paikalla pelanneet olisivat suoriutuneetkin omalla paikallaan paremmin ja saaneet siitä itseluottamusta jatkoa ajatellen, mutta jos valmennus on heille sen näyttöpaikan antanut, niin kannattanee seurajoukkueessakin vähän pelipaikkoja kierrättää, sillä kyse on vielä kuitenkin 14 - vuotiaista lapsista, joiden pääkoppa vaatii juuri nyt eniten positiivista palautetta. -->Valmennuksen mielestä osaat muitakin pelipaikkoja kun seurajoukkueessa, voisi olla hyvä avaus.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #95 : 24.06.2023 klo 00:47:26

Nykyään Helmari-turnaukseen kutsutaan pelaajia entistä enemmän, mikä sinänsä hyvä jos kaikille tulisi samat pelimäärät ja -ajat. Yksi syy varmaan suuriin pelaajamääriin on, että Palloliitto saa Eerikkilästä myös mukavia tuottoja itselleen. Ennen vai pyöriikö edelleenkin oli näitä Sami Hyypiä -akatemioita jolloin seuroja ajatettiin pitkin ja poikin Eerikkilään testeihin ja harkkapeleihin, joka oli sulaa hulluutta kun saman olla voinut saada lähempääkin.
kakkakukkanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LÄNSI-VANTAAN YLPEYS


Vastaus #96 : 24.08.2023 klo 10:19:19

Aamulla napsahti taas etelän tyttöjen U14 alueleirikutsut. Leiritys tehdään totuttuun tyyliin kahtena päivänä, ja tytöt eri joukkueista on taas jaoteltu eri päiville.  Paitsi Klubin tytöt - kaikki 24 ovat ensimmäisen päivän leiritettävien joukossa.   


On tämä erikoista teatteria.
Futismutsix2

Poissa Poissa


Vastaus #97 : 24.08.2023 klo 15:17:16

On todella hämmentävää tuo aluevalmentajan puuhailu. Jako ja tytöt ovat täysin samat kuin helmariturnaukseen, nyt vain Etelä 3 jaettu sattumanvaraisesti ensimmäisen ja toisen päivän kesken ja loput tytöt varasijoilta mukaan. Seurasiko koko turnausta tai sarjapelejä ja kesän turnauksia ollenkaan, kun mitään ei ole muutettu? Lisäksi on tosiaan valinnut koko HJKn joukkueen (puolet koko 1. päivän paikoista menee heille) vaikkei joukkue ikäluokassa todellakaan ole mitenkään ylivoimainen, seitsemän tyttöä heillä lähinnä kuluttaa penkkiä. Mukaan ensimmäiselle päivälle on päässyt HJKsta myös täysin ilman näyttöjä olevia uusia pelaajia, joita muualta ei ole otettu edes kakkospäivälle. Ei kasvata luottoa tähän touhuun. Mielenkiintoista nähdä loppusyksyn Tinni Korpela-leirin valinnat, varmaan 24 HJKsta ja 16 muualta koko Etelästä. Surkuhupaisaa, näin ei ainakaan kasata parasta majua kun ei nähdä yhtä seuraa ja muutamaa talenttia pidemmälle.
Futismutsix2

Poissa Poissa


Vastaus #98 : 24.08.2023 klo 15:18:50

Korjauksena vielä että eivät edes kuluta penkkiä kun eivät mahdu kokoonpanoon edes mukaan.
Vandersaari

Poissa Poissa


Vastaus #99 : 24.08.2023 klo 15:56:40


Liitto on päätynyt korjaamaan uskottavuusongelman luopumalla täysin uskottavuudesta. Surkuhupaisaa mutta ei tämä naurata enää ketään.


 
Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa