FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.02.2024 klo 12:26:45 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3]
 
Kirjoittaja Aihe: JS Hercules 2023 -  (Luettu 27928 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Obsy

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 15.08.2023 klo 21:54:31

Kahdeksan ottelun voitottomaan putkeen vajonnut Herkku tarttui oljenkorteen: Jansson ulos ja Aleksi Tanner sisään.

https://jshercules.com/2023/08/15/aleksi-tanner-ottaa-herculeksen-edustusjoukkueen-komentoonsa/
Riukulehto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taisteleva-Rohkea-Ylpeä-Yhtenäinen


Vastaus #51 : 16.08.2023 klo 12:27:29

Kahdeksan ottelun voitottomaan putkeen vajonnut Herkku tarttui oljenkorteen: Jansson ulos ja Aleksi Tanner sisään.

https://jshercules.com/2023/08/15/aleksi-tanner-ottaa-herculeksen-edustusjoukkueen-komentoonsa/
Tanner hyvä valinta. Eiköhän sieltä rupea taas voittojakin napsumaan.
Riukulehto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Taisteleva-Rohkea-Ylpeä-Yhtenäinen


Vastaus #52 : 19.08.2023 klo 13:07:38

Karmeita maaleja Herkun kannalta heti ottelun alkuun. Maalivahti Patroselle ei näköjään kannata pelata palloa alaspäin. Molemmat maalit tulivat näiden seurauksena.
BeckDol

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 19.08.2023 klo 15:07:49

Tannerilla iso työ kääntää tämä laiva. Heikko joukkue kaikilla mittapuilla.
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #54 : 20.08.2023 klo 01:04:04

Kooste: JS Hercules v FC Vaajakoski
taddei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #55 : 20.08.2023 klo 07:22:25

Jos olisi ulkomaalainen maalivahti, niin topicci olisi varmaan täynnä vedonlyöntivilppiepäilyjä.
viitati

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 20.08.2023 klo 09:07:31

Herculeksen joukkueen rakenne muuttunut kovasti kevään jälkeen.
Joukkueessa on paljon samantyyppisiä (tyrä) ja muitakin loukkaantumisia jotka johtunevat vääränlaisesta harjoittelusta. Lisäksi "normaalia" peliä edistävää yhteispeliharjoittelua on ollut turhan vähän ja se ei ole näkynyt pelissä vaan selkeä idea on puuttunut. Siihen on tietysti vaikuttanut että kokeneet pelaajat ovat pudonneet ryhmästä jo hyvissä ajoin ennen alkusarjan puoliväliä.
Jerome, Kovalainen, Voutilainen eivät ole mukana olleet myös nuoresta iästään huolimatta kokenut Haanpää on viimeisin loukkaantunut, Väänänen joka aloitti kauden hyvin on myös ollut jo pitkään pois. Kokeneista mukana on vain Patronen ja Vääräniemi jotka hekin ovat vetäneet osittain puolikuntoisina.
Isoa vastuuta kantaakin mm.-06 syntynyt Körkkö joka pelaa samalla myös nuorten pelejä,   sekä -05 Rauma joka vetää myös reservin pelejä.
Tilanne joukkueessa on siis varsin heikko ja Tannerilla on iso vuori kiivettävänä sekä mietittävänä mihin painopiste laitetaan? Suurin odotuksen tulleen ex. päävalmentajan Janssonin jäljiltä on vain rauniot jäljellä, ihme miten myöhään seura reakoi tähän?!
 Reservi on putoamassa neloseen, nuoret hakevat vielä jonkinlaisia asemia ensi kauttakin ajatellen omissa sarjoissaan ja edustus taistelee sarjapaikasta, 9 viime ottelusta on tullut yksi piste!
Peli oli eilen surkeaa lukuun ottamatta avausjakson viimeistä varttia, peli ailahteli ja selvää ideaa puolustaa sekä hyökätä ei aiemman vetäjän jäljiltä ole, uskon että peli varmasti paranee Tannerin myötä ja voittojakin tulee sitten 5.6 jälkeen, mutta riittääkö se sarjapaikkaan kakkosessa joka ensi kaudella on vasta 4ksi korkein sarjataso eli tavallaan pudotaan alemmas, kolmonen olisi isolle seurayhteisölle katastrofi ja viimeistään silloin parhaat nuoret siirtyisivät muualle pelaamaan.
« Viimeksi muokattu: 20.08.2023 klo 09:09:44 kirjoittanut viitati »
ACHiironen

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 20.08.2023 klo 09:21:20

Jos nyt jotain  posia hakee Herkun tilanteesta, niin päävastustajat tippumisen kannalta kohdataan vasta muutaman pelin jälkeen. Siten Tannerilla on vielä hieman enemmän aikaa laittaa peliä kuntoon.
khat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, Mathare United, Zeddy & KÖNÖ


Vastaus #58 : 20.08.2023 klo 11:21:03

Tanner on todella hyvä valmentaja. Lähti RoPSista Ouluun opettamaan. Jännä että palasi valmentamaan.
Kosovon härkä

Poissa Poissa


Vastaus #59 : 20.08.2023 klo 15:17:23


Mitäköhän ihmettä Patronen tuossa kolmannessakin maalissa katseli vain, kun pallo leijaili hitaasti maaliin?
Raho

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 21.08.2023 klo 11:56:51

Mitä tuolle ennen eteenpäin katsovalle Herkulle on tapahtunut?

- taustat pielessä?
- valkut?
- muut?
EOFC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: OLS


Vastaus #61 : 23.08.2023 klo 22:02:03

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, mutta Tanneri hoitaa tämän kyllä... Ja kuivilla ollaan, se on varma se.
viitati

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 03.09.2023 klo 09:33:00

VOITTO!!
Hercules kaataa Närpes Kraftin sateisessa Castrenissa lukemin 2-0 ja palaa vihdoin takaisin voittokantaan!
Ensimmäisellä jaksolla Hercules hallitsi ottelun tapahtumia ja paikkoja lisäosumiinkin oli tarjolla. Toisella jaksolla Simon Thurling rikkoi toisen keltaisen arvoisesti ja Hercules joutui taistelemaan lähes puoli tuntia vajaamiehisenä.
Nyt suunta kohti ensi viikkoa, kun GBK saapuu Castreniin!  (facebook, Hercules)

Siinäpä ainoa uutinen joukkueen todella tärkeästä voitosta. Luulisi kolmen alueen mittapuitteissa ison juniorimyllyn (Tervarit, HauPa, Ajax) sisältä löytyvän ammattitaitoista mediatuotantoa, mutta ei ole sitä näkynyt koko kaudella. Tämäkin iso asia joka selvästi jäljessä toisen organisaation tekemisessä joskin ei heidänkään saman sarjan joukkueesta ihmeemmin kerrota ja sarjan kolmas joukkue on myös Facebookin varassa. Jos et itse ole ylpeä seurasta, onko pelaajatkaan saatikka vanhemmat?

Eilisessä ottelussa oli kourallinen väkeä, lähinnä pelaajien perheitä jotka istuivat kuin kirjastossa hiljaa ja voittoisia maalejakin juhli vain joukkue. Pieni huutosakki kilpailu junnuporukoiden kesken voisi nostaa pelin viihdyttämisastetta ja toisi yleisöä peleihin. Lisäksi myös oheismyyntikin lisääntyisi jolla saisi hoidettua vaikka tuomarit ja kenttämaksut!

Samaa kuulin näiltä vanhemmilta ja monista muistakin virheistä joita kesän aikana tehty mm. valmennus ala-arvoista jopa vaarallista, samat pojat vetäneet ahneuksissa kolmea eri sarjaa, vanhemmilta vaadittu että pojat tekevät pitkiä sopimuksia ilman kunnon vastinetta jopa harhaan johtavasti (tuossa muuten hyvä muistaa että kun nuori näyttää 18v ei sopimuksella tee mitään vaan sen voi repiä, alaikäisenä sopimuksesta vastaa vanhemmat mutta täysi-ikäisenä sopimus tehtävä uudestaan pelaajan kanssa).

Eilisestä ottelusta sen verran että JOUKKUE näytti ensimmäisen kerran tälle kaudelle joukkueelta. Todella hyvää työtä uusi Valmentaja Aleksi Tanner tehnyt lyhyessä ajassa ja nuoret miehet pelasivat miehekkään tasapainoisen ottelun.
Maalivahti Patronen oli saanut itseluottamuksensa takaisin  ja torjui varmasti muutamat pahat paikat. Hänen edessä 17-18 vuotiaiden puolustuslinja hoiti hommansa mallikkaasti joskin vieläkin turhaa neppailua omissa oli liikaa mutta johti vain muutamaan läheltä piti tilanteeseen, purut nopeammin ja painopiste toiseen päähän, mutta tuon Tanner varmasti korjaa seuraavaan peliin.
24 minuutilla yksi valtavia minuutteja eri joukkueissa usean pelin viikko tahtiin pelannut Kasper Rauma loukkaantui, peli päättyi lihasvammaan. Tilalle tullut Jere Moilanen pelasi parhaan ottelunsa tälle kaudelle ja samalla tsemppasi nuorempiaan.
Ottelun avausmaali tuli jo ennen kympin täyttymistä, kaksikko Karjalainen- Kocol pelasi tyhjän maalin eteensä Bohuille jolla oli helppo työ viimeistellä. Sami Karjalainen tuli valmentajan vaihdoksen myötä pelastamaan joukkueelle sarjapaikkaa ja kokenut peluri rauhoitti kummasti joukkueen pelaamista pitäen palloa ja rytmittäen peliä sekä teki Kocolin aiheuttamasta rankkarista 2-0 loppuluvut. Karjalainen ohjeisti nuorempiaan ja neuvoi milloin syöttää sekä minne mm. hyvän pelin pelannutta Körkköä.
Yhteispeli Kocolin kanssa oli mukavaa katseltavaa. Mielenkiintoista nähdä missä Kocol ja Körkkö ensi vuonna pelaavat, nyt on valmennus kunnossa jos Tanner jatkaa mutta sarjataso on Maju nuorille liian alhainen, vähintäin ykköseen pitäisi ottaa steppi.
Myös toinen kokenut pelaaja pelasi hienosti , Thurling oli keskialueen rauhoittaja kunnes sai toisen keltaisen. Toinen kortti tuli aika kevyesti hänen osuttua liukuessa palloon ja täysin vastoin tuomarin toimintaa. Toisella jaksolla vastustaja rikkoi peräkkäin 11 kertaa ilman varoitusta ja koko ottelussa tuli vain yhteensä 4 varoitusta joista Thurlingille kaksi, menikö kokenut pelaaja tuomarin ihon alle ohjatessaan nuoria pelureita.
Hyvin Herkku pelasi ajan pois alivoimalla ja ainoat Kraft paikat tulivat muutaman Herkku pelaajan alaspäin pelaamisesta ei niinkään vastustajan hyvyydestä.
Tuosta on hyvä jatkaa ja onneksi Kovalainen palaa pelikiellosta kun Thurling on poissa seuraavasta matsista.
« Viimeksi muokattu: 03.09.2023 klo 09:39:34 kirjoittanut viitati »
Obsy

Poissa Poissa


Vastaus #63 : 03.09.2023 klo 09:49:36


24 minuutilla yksi valtavia minuutteja eri joukkueissa usean pelin viikko tahtiin pelannut Kasper Rauma loukkaantui,

En tiedä mistä kaivoit tämän faktan, mutta ihan palloliiton omasta tulospalvelusta käy selvillle, että Rauma on helmikuulta (Suomen Cup mukaan lukien) pelannut yhteensä 1640 minuuttia eli alle 20 täyttä ottelua, joista Kolmosessa 319 minuuttia (neljässä ottelussa) ja edellisestä Kolmosen pelistäkin on aikaa jo lähes neljä viikkoa.
viitati

Poissa Poissa


Vastaus #64 : 03.09.2023 klo 10:22:16

En tiedä mistä kaivoit tämän faktan, mutta ihan palloliiton omasta tulospalvelusta käy selvillle, että Rauma on helmikuulta (Suomen Cup mukaan lukien) pelannut yhteensä 1640 minuuttia eli alle 20 täyttä ottelua, joista Kolmosessa 319 minuuttia (neljässä ottelussa) ja edellisestä Kolmosen pelistäkin on aikaa jo lähes neljä viikkoa.
Marko tiedät itsekin että pojat pelaavat isoja minuutteja. Rauma ei ole paras/pahin esimerkki mutta voit antaa lukuja vaikka Kocolista ja Körköstä niin melkoisia on. Vanhemmat naureskeli että osa eilen pelanneista voi lähteä Närpiön bussilla tämän päivän B-junnujen peliin Närpiöön kun siellä seuraava peli. Ja viikolla taas kolmosen peli jossa ainakin listalla samat pojat. Mihin on kadonneet aikuispelaajat yli 20 vuotiaat?
Miten kommentoit tiedottamista ja isoja loukkaantumismääriä, joista monet samantyyppisiä rasitusvammoja.

Vilkaisin Körköllä yli 2600 minuuttia, joissa startannut 37 otteluun niin onhan se aika paljon kun harjoitellakin pitäisi, onneksi ei loukkeja ole tullut.
« Viimeksi muokattu: 03.09.2023 klo 10:38:29 kirjoittanut viitati »
ulkokierre

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 04.09.2023 klo 16:36:08

Raumalla on iso ryhmä, ei kaiketi voi verrata ja jo kakkosessa kokemusta saaneita lähes kaikki.
Nyt tosiaan, on uudet tuulet. Vanha yläprässi pelaaminen sai jäädä historiaan, koska siihen ei ollut valmiuksia.
Mielenkiintoiset loppupelit ja vastustajat.
Nyt porukalla joukkuetta kannustamaan ja pisteitä on varmasti tulossa aivan tarpeeksi.
Jos, kaikki loppupelit luistaa, saattaa yläsarjakin koputtaa läheltä? Toivotaan ainakin näin.

Obsy

Poissa Poissa


Vastaus #66 : 09.09.2023 klo 17:57:37

Hercules taisteli tärkeän pisteen 1-1 tasapelillä GBK:ta vastaan. Kurvinen tasoitti puolittaisesta läpiajosta 56 minuutin kieppeillä. GBK:n nro 11 Felix Ferreira on todella vaarallinen pelaaja Kakkosen tasolle. 37 peliin latonut 25 maalia, joko ensi kaudella vahvistaisi esimerkiksi Jaroa?

Herkulla on kauden jatko täysin omissa käsissään, kuusi pistettä neljästä viimeisestä pelistä riittänee välttämään putoamispeikon. Noista on vielä keskinäiset Eloa ja JBK:ta vastaan.
BeckDol

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 10.09.2023 klo 10:06:07

Hyvää työtä on tosiaan uusi valmennus tehnyt. Puolustaminen on huomattavasti parantunut eikä GBK:n johtomaali katkaissut selkärankaa. Tapahtumiin nähden pisteeseen voi olla tyytyväinen. Kurvisen tasoituksessa kävi melkoinen munkki, kun GBK:n topparin louhikkokosketus päivän korkeimman pallon haltuunotossa avasi väylän läpiajoon. Patronen otti lisäksi toisella puoliajalla melkoisen urheiluruututorjunnan ja kokkolaisten parrat varmaan vieläkin pärisevät siitä lopun paitsiotilanteesta. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa Kuopioon kohti kauden tärkeintä peliä.
Obsy

Poissa Poissa


Vastaus #68 : 22.09.2023 klo 09:43:29

Sarjapaikka varmistuu lauantaina?

Aleksi Tannerin komennossa uuden, voittavan peli-ilmeen löytänyt JS Herculeksen edustusjoukkue kohtaa lauantaina todellisessa kuuden pisteen taistossa Pietarsaaren JBK:n. Kolmen pisteen voitti tuosta ottelusta riittäisi varmistamaan Herkulle paikan Kakkosessa myös seuraavaksi kaudeksi.

Hoidimme ensimmäisen ns. ottelupallon kunnialla Kuopiossa viime lauantaina ja otimme sieltä tärkeät sarjapisteet. JBK on valunut heikon tuloskuntonsa vuoksi sarjan jumboksi ja he tarvitsevat tästä pelistä käytännössä kolme pistettä, joten uskon lauantaina nähtävän todellista taistelupalloa, Herculeksen vastuuvalmentaja Aleksi Tanner taustoittaa.

Tämä viikko on koko seurayhteisön vinkkelistä katsottuna todella kiireinen ja tärkeä, sillä useiden sattumien vuoksi samana viikonloppuna tulessa ovat edustusjoukkueen lisäksi Kolmosen Tervarit-j, joka pelaa myös sarjapaikastaan kauden viimeisessä ottelussa Kajaanissa sekä U17-juniorien kumpikin joukkue.

Valmennuksen kannalta katsottuna tämä on iso viikko, jossa on paljon haasteita miettiessämme pelaajien kuormituksia ja myös tasapainottelua siten, että saamme kaikkiin näihin tärkeisiin peleihin mahdollisimman iskukykyiset ja vahvat joukkueet, Tanner puntaroi.

JBK aloitti kautensa ryminällä ja näytti kauden avausottelussa todella vahvalta lyömällä kevään avausottelussa Herculeksen shokkilukemin 8-1. Kesän kuluessa pietarsaarelaiset ovat ajautuneet rankkaan syöksykierteeseen ja joukkue on ottanut edellisen voittonsa yli kaksi kuukautta sitten. Oululaisilla ei ole kuitenkaan mitään syytä aliarvioida vastustajaansa.

JBK näytti kevään otteluissa varsin hyvältä ryhmältä, mutta joukkue on menettänyt itseluottamuksensa heikkojen tulosten vuoksi. Heiltä löytyy kuitenkin nopeutta ja meidän täytyy olla tarkkkoina puolustuslinjamme taakse pelattavien pallojen kanssa. Mitään emme tule saamaan ilmaiseksi, nyt on aika laittaa kaikki likoon ja kuitata kevään rökäletappio, Tanner summasi.

JS Hercules ja JBK ratkovat sarjapaikkaa lauantaina kello 16.00 alkaen Castrénin urheilupuistossa. Pääsyliput otteluun maksavat 8 euroa/5 euroa ja ja tarjoamme seurayhteisön junioreille sekä alle 12-vuotiaille lapsille otteluun ilmaisen sisäänpääsyn. Yleisöä palvelee ottelutapahtumassa kaupungin herkullisin kisakahvio. Tervetuloa!

Lähde: https://jshercules.com/2023/09/22/js-herculeksella-sarjapaikka-panoksena-lauantaina/
Maranvoimalla

Poissa Poissa


Vastaus #69 : 07.10.2023 klo 13:51:39

Tämän hetken puoliaikatuloksilla säilyisi sekä Herkku että ELO. Jos Futura häviää Pepolle (pa 1-2)niin huomenna voi ottaa rennosti vaikka Elo voittaisi:)

Futura-PePo nyt 1-4 joten taisi Herkun sarjapaikka ratketa, neljännen PePo maalin teki Oulussa pitkään pelannut Alex Oikkonen

Onnittelut sarjapaikasta!
« Viimeksi muokattu: 07.10.2023 klo 14:51:53 kirjoittanut Maranvoimalla »
vanhan kansan roikkupallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oulu


Vastaus #70 : 07.10.2023 klo 15:20:05

Vifkiltä neljällä maalilla kuokkaan niin Hercules putoaa, eikö? Ei kai siis ole vielä varma? Ihme kuvio on pitänyt tähänkin kehittää.
Peginho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Roma, Närpes Kraft, Lieto


Vastaus #71 : 07.10.2023 klo 15:26:51

Vifkiltä neljällä maalilla kuokkaan niin Hercules putoaa, eikö? Ei kai siis ole vielä varma? Ihme kuvio on pitänyt tähänkin kehittää.

Elo, Hercules ja Futura on kaikki 19 pistees.

Elon maaliero -15
Herculeksen maaliero (enne viimist pelii) -24
Futuran maaliero -28

Eli jos Hercules häviää neljäl maalil, ni Futura säilyy, koska porvoolaisil on enemmän tehtyi maalei. Ainoostaan jos Herculeksen matsi päättyy 8-12, ni sit Hercules säilyy jopa neljän maalin tappiol.
Maranvoimalla

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 07.10.2023 klo 15:27:13

Vifkiltä neljällä maalilla kuokkaan niin Hercules putoaa, eikö? Ei kai siis ole vielä varma? Ihme kuvio on pitänyt tähänkin kehittää.
Totta en muistanut että Herkun maaliero noin heikko. No voittavat tuon pelin ja tekevät OTPlle tien ykköseen auki...
Obsy

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 07.10.2023 klo 16:26:29

Sunnuntaina on muuten vapaa sisäänpääsy klo 14 alkavaan otteluun.

Uutinen
Herculeksen edustusjoukkue pelaa kauden 2023 viimeisen ottelunsa sunnuntaina kotikentällään Castrénin urheilupuistossa. Kello 14 käynnistyvässä Kakkosen C-lohkon ottelussa vieraaksi asettuu VIFK (Vaasa), joka on viime kausien aikana ollut hankala vastus kotijoukkueelle.

Kevätkierroksen keskinäisen ottelun joukkueet pelasivat Vaasassa ja tuolloin isäntänä toiminut IFK oli vahvempi napaten täydet pisteet maalein 2-0. Sunnuntaina vaasalaisilla on panoksena pääsy uudistuvan Ykkösen nousukarsintoihin. Voitollaan joukkue varmistaisi viidennen sijansa, joka oikeuttaisi syksyn jatko-otteluihin.

AC Oulu/OLS:aa vastaan hyvin avausjakson puolustanut Herkku joutui taipumaan viime sunnuntaina lopulta 0-3 tappioon, mutta kentällä nähtiin myös paljon positiivisia asioita. Miinuspuolelle merkittiin Valtteri Kovalaisen neljäs keltainen kortti, joka tietää automaattista pelikieltoa VIFK-otteluun. Aleksi Tannerilla on kuitenkin käytössään iskukykyinen ryhmä, joka on valmis lunastamaan sarjapaikkansa kotiyleisönsä edessä.

Kakkosen A- sekä B-lohko pelattiin lauantain otteluissa kokonaisuudessaan päätökseen. Kuopion Elo päätti kautensa maalittomaan tasapeliin kotikentällään OLS:aa vastaan ja nousi tasapisteissä paremman maalieronsa turvin Herculeksen yläpuolelle. Asetelmia spekuloitaessa Herkun sarjapaikan uusimiseen riittää pienimaalinen tappio tai piste, joka hinaisi oululaiset lohkossaan Elon edelle.

JS Hercules tarjoaa kauden päätösotteluun vapaan sisäänpääsyn. Tervetuloa koko perheen voimin kannustamaan punamustat voittoon! Yleisöä palvelee herkkukioski koko ottelutapahtuman ajan.


Lähde: jshercules.com
Raho

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 16.02.2024 klo 21:24:04

Mitä Herculesille kuuluu?

 
Sivuja: 1 2 [3]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa