FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2024 klo 12:37:25 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Kirjoittaja Aihe: Yleinen keskustelu Kakkosen kaudesta 2023  (Luettu 46405 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Takapihan tähti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kahden jalan pulkkataklaus


: 20.04.2023 klo 11:39:12

Perjantaina mennään, eikä tämän vuotisesta Kakkosesta panosta puutu. Muissa topikeissa on sarjajärjestelmän uudistuksen vaikutuksia jo hyvin avattu, joten sitä en tähän nyt tee. Oma tietämykseni rajoittuu aika vahvasti A-lohkoon, joten tehdään tähän alle ranking-muotoinen ennakko tulevasta kaudesta. Tasoerot ovat lohkossa aika hurjia, eikä kokonaisuutena taso päätä huimaa, mutta laadukkaitakin joukkueita löytyy. Lisäksi futis on parasta paikan päällä, joten ei kun katsomoon !

Kakkosen A-lohko 2023:

1.   Klubi 04
Joukkueen budjetoidut palkkakulut ovat 180 000 euroa, jolla oltaisiin Ykkösen palkkabudjeteissa sijalla kolme. Toki pelaajakehitystyö on myös laadukasta, ja apuja tulee edarista, kun loukkaantumisista toipuneet hakevat pelituntumaa. Lienee myös seuran intresseissä, että 2024 pelataan vähintään Ykköstä.

2.   PK-35
Viime vuosi meni niin penkin alle kuin olla ja voi. Puolustaminen oli hirveää, pois lukien ottelut, joissa Mako Koskinen pelasi. Ceesayn hankinta keskuspuolustukseen on todella tärkeä, kun Europaeuksen sopimus kevättalvesta purettiin. Harjoituskausi on ollut pääasiassa positiivinen, vaikka kenraalissa tulikin EPS:ltä 2-0 tukkaan. Pelaajamateriaali on sellainen, jolla on pakko kamppailla lohkovoitosta.

3.   JIPPO
Kikuchin signaus nostaa JIPPO:n haastamaan PK-35 ja Klubi 04 tosissaan. Maalintekijän löytyminen ainakin näin ulkopuolisin silmin vaikuttaa Joensuulaisten suurimmalta kysymysmerkiltä. Miro Turusen 15 maalille täytyy löytää uusi tekijä. Joensuu ei ole etelän joukkueille helppo paikka vierailla, mistä osoituksena viime kauden 11 ottelusta 29 pistettä, ja ainoa kotitappio vasta jatkosarjassa Ykköseen noussutta KäPaa vastaan.

4.   PPJ
Joukkue on tehnyt tälle sarjatasolle harvinaisia monen vuoden sopimuksia. Lisäksi junioripuolella tapahtunut isoa kehitystä viime vuosien aikana, mistä osoituksena omien kasvattien puskeminen edustukseen. Vanhemmalla osastolla jalka hidastunut, mutta eiköhän twitteriin saada taas pari klippiä, joissa Kari ja Mude nöyryyttää nuorempiaan. Vuoden 2024 Ykkönen olisi seuralla todella iso haaste.

5.   Kiffen
EOM, muutaman vuoden takaisista putoamiskamppailuista. Pelaa aika yksinkertaista, mutta tehokasta futista. Korhosten lähtö varmaan kirpaisee vähän, mutta muuten joukkue pysynyt todella hyvin kasassa. Ei yllättäisi, mikäli sijoittuisivat korkeammallekin kuin viides, mutta ihan en usko, että sarjan aivan kärkijengejä Kiffen pystyisi haastamaan. Kiffenin tiedottamisella plussaa, ja ehkä muutkin joukkueet voisivat huomata, miten aktiivinen tiedottaminen korreloi katsojamäärien kanssa.

6.   Reipas
Viime vuodet Reipas on ollut varmaa ylempää keskikastia Kakkosessa, enkä näe syytä miksei tämä jatkuisi tälläkin kaudella. Toki JäPSiin lähtijöiden takia joukkue on ohentunut ja nuorentunut, mutta A-lohkon tämän vuotinen taso ei myöskään päätä huimaa. Taistelee omissa papereissa tiukasti PEPOn, PPJ:n ja Kiffenin kanssa viimeisistä karsintapaikoista Ykköseen. Kotiotteluiden siirto loppukaudeksi jonnekin yleisurheilukentälle on näkemättä paskaa, koska Kisapuisto on huonosta alustastaan huolimatta Kakkosen parhaita stadioneita. 

7.   PEPO
Paljon on ollut PEPOn topiikissa huolta joukkueen ja seuran tilasta. Viime vuoden joukkueen lähtijöistä kasaisi nousijajoukkueen Kakkoseen, joten joltain osin huoli on ihan ymmärrettävää. Talven tulokset ovat myös olleet varsin keskinkertaisia, vaikka 0-8 tappiosta PK-35:lle on parannettu. Pääsy nousukarsintoihin ratkeaa ulkomaalaisarpojen osumiseen. Putoamisesta ei ole vaaraa.

8.   NJS
Joukkue on jälleen nuorentunut, mutta maalivahtiosasto sai todella tärkeän paluumuuttajan, kun PK-35:ssä kauden pelannut Otso Knuuttila palasi tolppien väliin. Viime vuosina joukkue on aloittanut hyvin, mutta syksyä kohden on ruvennut tökkimään. Hirveästi ei loukkaantumisia tämän vuotinen NJS nippu kestä, mutta putoamisesta ei pitäisi olla vaaraa. Mielenkiintoista olisi myös kuulla, onko seuran pitkän tähtäimen tavoite Kakkosessa vai Ykkösessä sarjauudistuksen myötä.
 
9.   PKKU
PKKU on varsin hajuton ja mauton nippu, vaikka ovatkin viime vuodet pelanneet hyökkäävää ja iloista futista. Tiedottamisen puute ja tietynlainen juurettomuus vaan vaivaavat. Teemu Jäntti on näköjään lisätty palloliiton pelaajalistaan, joten pitäisi ehkä ainakin sijan verran nostaa kerhoa ylöspäin. Joukkue on todella nuori, joten otteluiden lopuista voi taas tulla vaikeita. Kunto ei nimittäin ole yleensä kestänyt koko 90 minuuttia kohtuullisen prässäävää pelitapaa. Resurssit tuskin riittävät tulevaisuudessa Kakkosta korkeammalle.

10.   Atlantis/Akatemia
Palloliiton sivuille ilmestynyt 18 nimeä, joissa yksi veskari. Tuon nimilistan perusteella voisi sijoittua korkeammallekin, mutta loukkaantumisia ei joukkue kestä. Kun B-lohkossa pelaavasta edustuksesta ei voi pelaajia kauden aikana kierrättää ja SK-sääntö on olemassa, ei vajaat vaihtopenkit yllättäisi loppukaudesta. Lisäksi en syty ollenkaan sille, että samassa sarjassa on kaksi saman seuran joukkuetta. Asiaa ei auta Atlantiksen rehti ja puhtoinen historia myöskään. Kaikki sijat (ja muut kentän ulkopuoliset tapahtumat) 6-12. välillä ovat mahdollisia.

11.   TiPS
Tiukkaa tulee nousijajengille tekemään säilymisen kanssa. Vahvistuksia tullut pääasiassa alemmilta tasoilta ja junnuista, mikä ei välttämättä lupaa hyvää. Somessa talvella valittelivat talviharjoitteluolosuhteiden tasoa, joten toivottavasti säiden lämmetessä kuviot on ehditty hioa kuntoon. Vantaa tarvitsisi valtakunnallisiin sarjoihin joukkuetta, joten siinä mielessä toivotaan säilymistä.

12.   Futura
Taistelee tiukasti TiPSin kanssa kahdesta jumbosijasta. Ainoa somepostaus on yhteistyösopimus KäPan kanssa, mutta monesti nämä ovat jääneet pitkälti puheen tasolle. Viime vuonna ainoastaan Kaakon seurojen laaduttomuus ja Pekalta otetut 6p pelastivat Futuran. Jos Jani Kaukomaa vakauttaa puolustusta tarpeeksi nähdään Porvoossa myös 2024 Kakkosen futista. Muussa tapauksessa Kolmonen koittaa. 
Yltiöoptimisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #1 : 20.04.2023 klo 15:37:04

Kakkosen seuraaminen tuntuu välillä melkoiselta salatieteen harrastamiselta, kun monet seurat eivät tiedota tekemisistään yhtään mitään. Kauden alkuun on päivä-pari, ja seuroja ei kiinnosta ilmoittaa, ketä joukkueessa edes pelaa.

Joensuussa on yritetty tehdä hieman salapoliisityötä, jonka pohjalta on saatu kasaan kausiennakko:

Uutinen
Kova, kovempi, Kakkosen A-lohko – Kausiennakko 2023

https://jippo.fi/kova-kovempi-kakkosen-a-lohko-kausiennakko-2023/


Yritystä on ollut myös Kiffenillä, joka ei tosin liiemmin ole kertonut omasta joukkueestaan: Kausiennakko 2023 – osa I, Kausiennakko 2023 – osa II

Reipas taas on ennakoinut kautta omasta näkökulmastaan: Reipasta kautta 2023

Muita vastaavia en A-lohkosta tähän hätään löytänyt. Vielähän tässä tietysti ehtii.
Tuffax

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 20.04.2023 klo 16:21:37

Kuulemma Kiffeniin palannut tällä viikolla pari uusvanhaa tuttua, jota ei liiemmin talvella näkynyt.
Kovat vahvistukset puolustuslinjaan Ylos
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 20.04.2023 klo 20:04:51

Kuulemma Kiffeniin palannut tällä viikolla pari uusvanhaa tuttua, jota ei liiemmin talvella näkynyt.
Kovat vahvistukset puolustuslinjaan Ylos
Oho. Kuulin myös, että toukokuussa saattaisi tulla vielä joku, ehkä kaksikin.
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Honka


Vastaus #4 : 20.04.2023 klo 20:31:28

PalloTV - Kakkonen 2023 alkaa - Seurat vedenjakajalla sarjauudistuksen edessä

Kakkosen pitkässä kausiennakossa ääneen pääsevät A-lohkossa pelaavan joensuulaisen JIPPO:n toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen, B-lohkossa tahkoavan FC Jazzin toiminnanjohtaja Tommi Pikkarainen ja C-lohkon pohjoisimman seuran RoPS:n urheilutoimenjohtaja Jari Ilola.
maakato

Paikalla Paikalla


Vastaus #5 : 20.04.2023 klo 21:11:47

Tasoerot ovat lohkossa aika hurjia, eikä kokonaisuutena taso päätä huimaa, mutta laadukkaitakin joukkueita löytyy.

Tasoeroja A-lohkossa näyttää olevan, mutta en ihan ymmärrä millä tavoin taso ei päätä huimaa. Sinunkin rankingissa olevat TOP6 ovat enemmän tai vähemmän aika laadukkaita Kakkosen nippuja + PEPO, jonka pitäisi olla hyvä jengi, mutta saa nyt nähdä. Tuossa on jo yli puolet sarjan jengeistä, joten kyllä sanoisin lohkoa varsin hyvätasoiseksi noilta osin. Epätasainen lohko tosiaan on ja putoamistaistossa olevat jengit voivat jäädä aika vähiin pisteisiin.
Takapihan tähti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kahden jalan pulkkataklaus


Vastaus #6 : 21.04.2023 klo 09:03:53

Tasoeroja A-lohkossa näyttää olevan, mutta en ihan ymmärrä millä tavoin taso ei päätä huimaa. Sinunkin rankingissa olevat TOP6 ovat enemmän tai vähemmän aika laadukkaita Kakkosen nippuja + PEPO, jonka pitäisi olla hyvä jengi, mutta saa nyt nähdä. Tuossa on jo yli puolet sarjan jengeistä, joten kyllä sanoisin lohkoa varsin hyvätasoiseksi noilta osin. Epätasainen lohko tosiaan on ja putoamistaistossa olevat jengit voivat jäädä aika vähiin pisteisiin.

Joo, olet ehkä oikeassa. Viimevuotista A-lohkoa heikompi tämä tuskin on. Kärjen osalta voi olla jopa kovempi. 2021 ja 2019 vuosikertoja pidän kuitenkin kovempina lohkoina, ja vuotta 2020 puolestaan hämää kolminkertaiset alueelliset minisarjat. Toivotaan jokatapauksessa laadukkaita vääntöjä kärkijengien välille, ja heikommilta yllätysvoittoja/tasureita tiukoista paikoista Ylos
Yltiöoptimisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #7 : 21.04.2023 klo 10:12:12

Viimevuotista A-lohkoa heikompi tämä tuskin on. Kärjen osalta voi olla jopa kovempi.

Viime vuonna lohkossa oli neljä kovaa jengiä, KäPa, JIPPO, Reipas ja Kiffen. Nyt KäPa on poissa, mutta tilalla on PK-35, PEPO ja Klubi 04. Onhan tämä nyt ennakkoon paljon kovempi lohko tänä vuonna, ainakin, jos tasoa mittaa kärkikastiin realistisesti hamuavien porukoiden määrällä. Reipas tosin näyttäisi heikentyneen viime kaudesta. Ja PEPO on sekaisin kuin seinäkello, mutta siellä on niin kovia yksilöitä, että jos palaset sattuvatkin osumaan kohdalleen, niin heille ei ehkä ole pysäyttäjää. PPJ:tä pidän ehkä lohkon ainoana joukkueena, jonka en millään usko nousevan kärkikastiin, enkä jäävän putoamistaistoon. Loput viisi joukkuetta saavat taistella säilymisestä, kun viime kaudella yllättänyt PKKU:kin vaikuttaisi heikentyneen.
mdm

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TamU


Vastaus #8 : 21.04.2023 klo 12:08:33

Uskaltaako kukaan lähteä näin ennakkoon arvailemaan B-lohkon voimasuhteita?

Jazz lienee suurin ennakkosuosikki? Viime vuoden kärkinelikosta lohkossa on jäljellä Honka Akatemia ja Ilves-Kissat. Ei varmaan ole mitään syytä olettaa, etteikö Honka olisi kova tänäkin vuonna. Kissat myös näyttää pysyneen hyvin kasassa ja nappasi vielä TamUsta pari täsmävahvistusta eli Toijalan ja Kovaqin. Treenipeleissä joukkue ei tosin ole varsinaisesti loistanut.

Ketäs muita otetaan mukaan nousukahinoihin eli top 5:een? TamU, PIF, Ilves 2?
Alkuperäinen Ribun

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Grani, Klaksvik, kestävyysjuoksijat


Vastaus #9 : 21.04.2023 klo 13:04:45

Uskaltaako kukaan lähteä näin ennakkoon arvailemaan B-lohkon voimasuhteita?

Jazz lienee suurin ennakkosuosikki? Viime vuoden kärkinelikosta lohkossa on jäljellä Honka Akatemia ja Ilves-Kissat. Ei varmaan ole mitään syytä olettaa, etteikö Honka olisi kova tänäkin vuonna. Kissat myös näyttää pysyneen hyvin kasassa ja nappasi vielä TamUsta pari täsmävahvistusta eli Toijalan ja Kovaqin. Treenipeleissä joukkue ei tosin ole varsinaisesti loistanut.

Ketäs muita otetaan mukaan nousukahinoihin eli top 5:een? TamU, PIF, Ilves 2?
PIF, Jazz, HJS ja Grani top 4. Haastajina TamU, Ilves-Kissat ja Honka/akatemia. Putoamista vastaan taistelee sitten loput. (Pöxyt, Ilves/2, Atlantis, P-Iirot ja EPS.)
JoppePoika

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 21.04.2023 klo 13:38:19

PIF, Jazz, HJS ja Grani top 4. Haastajina TamU, Ilves-Kissat ja Honka/akatemia. Putoamista vastaan taistelee sitten loput. (Pöxyt, Ilves/2, Atlantis, P-Iirot ja EPS.)
kyllä B lohkon ylivoimaisin voittaja on tähtiä vilisevä jazz.
Pakko lähteä ajelemaan kohti helsinkiä.
Kannustetaan pori voittoon
Pablo

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 21.04.2023 klo 13:49:36

Vaikka EPS:n tiedotus onkin ”hieman” ontunut ja parannettavaa riittää niin uskallan silti väittää, että joukkue on selkeästi parempi kuin viime vuonna.

Uudet japanilaiset ovat ainakin preseasonilla
vakuuttaneet. Muutenkin uudet hankinnat ovat olleet hyvin esillä. Rinki on myös huomattavasti laajempi kuin aikaisempina vuosina.

Laitetaan EPS rohkeasti TOP 5:een.

Jazz lienee lohkossa jonkinlainen nousijasuosikki.

Alarcon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Horst Lüning


Vastaus #12 : 21.04.2023 klo 18:35:01

Uskaltaako kukaan lähteä näin ennakkoon arvailemaan B-lohkon voimasuhteita?

Jazz lienee suurin ennakkosuosikki? Viime vuoden kärkinelikosta lohkossa on jäljellä Honka Akatemia ja Ilves-Kissat. Ei varmaan ole mitään syytä olettaa, etteikö Honka olisi kova tänäkin vuonna. Kissat myös näyttää pysyneen hyvin kasassa ja nappasi vielä TamUsta pari täsmävahvistusta eli Toijalan ja Kovaqin. Treenipeleissä joukkue ei tosin ole varsinaisesti loistanut.

Ketäs muita otetaan mukaan nousukahinoihin eli top 5:een? TamU, PIF, Ilves 2?

Iirojen ennakossa kyselty joukkueilta näkemystä. Seitsemän joukkuetta vastasi seuraavasti.

Uutinen

https://www.palloiirot.fi/uutiset/133925/kakkosen-kausiennakko

TOP5-sijoja:   
6   FC Honka Akatemia      
6   FC Jazz      
5   Ilves-Kissat      
4   Atlantis FC      
4   PIF   
3   Tamu         
2   GrIFK         
1   EPS         
1   Pallo-Iirot

BOTTOM2-sijoja:
6   SexyPöxyt
3   EPS
2   GrIFK
2   HJS
1   Ilves/2
D mies

Paikalla Paikalla


Vastaus #13 : 21.04.2023 klo 19:16:56

Atlantiksen rosterissa ei just virtaset ja niemiset juhli, mutta 11/15 nimen perässä Suomen lippu, joten mitäpä tässä persuilemaan.
Horelli

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 21.04.2023 klo 20:42:04

FC Jazz suorittaa kyllä paraikaa ennakkosuosikin lailla. Nousua ei tule estämään mikään.
JoppePoika

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 21.04.2023 klo 20:58:09

Olihan esitys Porilaisilta.
Atlantis oli kyllä vahva joka suhteessa.
Italiaanolla kyllä miettimistä että miksi tähtisikermä ei pärjännyt.
Odotan muutoksia seuraavaan peliin varsinkin hyökkäykseen ja keskikentälle
bolero

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 22.04.2023 klo 11:03:46

Sarjauudistus tuo oman mausteensa tähän kauteen. Lohkovoittajat ja paras lohkokakkonen selvittävät joukostaan nousijan Ykkösliigaan ja loput Ykköseen. Jäljelle jäävät muut jokaisen lohkon top5 (10 joukkuetta) karsivat sitten keskenään viisi nousijaa Ykköseen.

A-lohkon top5 jengejä ovat ainakin PK-35, JIPPO ja Klubi04, joista ensimmäiselle asettelisin ennakkosuosikin viittaa ja pääsyä vähintään Ykkösliigan karsintaan. Klubi04 hieman arvaamaton, riippuu myös käytettävistä pelaajista. Viiden parhaan joukkoon itseään tyrkyttänee myös PEPO, Kiffen ja Reipas. PKKU ja kumppanit haastavat. Sen tarkempaa tietoa ei ole siitä, onko kaikilla joukkueilla halua ylöspäin. Mainituilla luulisi olevan.

Atlantiksen tuplajoukkue on mielenkiintoinen kuvio. Jos varsinainen edustus näyttää pärjäävän ja kärsii loukkaantumisista, voiko kesällä siirtää pelaajia Akatemiasta sinne loppukaudeksi?
Raikkaan Ted

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ensin kontataan, sitten vasta kävellään.


Vastaus #17 : 22.04.2023 klo 11:15:09

C-lohko vaikuttaa ennakkoon todelliselta kysymysmerkiltä. Mitään selkeitä suosikkeja tuolla ei ole, mutta runkosarjan voittajaa jos pitäisi lähteä arvuuttelemaan niin saattaisin VIFKille tarjota tätä viittaa.
Yleensä tässä lohkossa on kuitenkin ollut myös pakollinen heittopussi ja sitä ei ainakaan tässä vaiheessa pysty suorilta sanomaan.
Mielenkiintoinen kausi tulossa ja myös tämä tuleva sarjajärjestelmien muutos tuo oman mausteensa kun osa varmasti jatkaisi pelejä mieluusti vähemmillä kilometreillä kuin hyppäisi valtakunnallisen sarjan kyytiin.
khat

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, Mathare United, Zeddy & KÖNÖ


Vastaus #18 : 22.04.2023 klo 22:29:28

C-lohko vaikuttaa ennakkoon todelliselta kysymysmerkiltä. Mitään selkeitä suosikkeja tuolla ei ole, mutta runkosarjan voittajaa jos pitäisi lähteä arvuuttelemaan niin saattaisin VIFKille tarjota tätä viittaa.
Yleensä tässä lohkossa on kuitenkin ollut myös pakollinen heittopussi ja sitä ei ainakaan tässä vaiheessa pysty suorilta sanomaan.
Mielenkiintoinen kausi tulossa ja myös tämä tuleva sarjajärjestelmien muutos tuo oman mausteensa kun osa varmasti jatkaisi pelejä mieluusti vähemmillä kilometreillä kuin hyppäisi valtakunnallisen sarjan kyytiin.

Tänään VIFKille kotonaan aika onneton loppu RoPSin käsittelyssä! Tasoihin tultiin aivan viimeisillä sekuneilla ja 3-3 tuntuu voitolta Tuoppi

Taistele RoPS! Ennakkoon ei niitä seuroja joka tulee nousemaan hehe Ylos

Kerroin vieraiden voitolle huitelehti n. 5.20 paikkeilla. Oliko Forkalta kukaan väijymässä?
Takapihan tähti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kahden jalan pulkkataklaus


Vastaus #19 : 23.04.2023 klo 10:45:11

Atlantiksen tuplajoukkue on mielenkiintoinen kuvio. Jos varsinainen edustus näyttää pärjäävän ja kärsii loukkaantumisista, voiko kesällä siirtää pelaajia Akatemiasta sinne loppukaudeksi?

Luulisi, että akatemia voi lainata edustukselle ja edustus akatemialle samoin ehdoin kuin muutkin Kakkosen seurat keskenään. Ongelmaksi muodostuu nykyinen pelaajien kokonaismäärä näissä kahdessa joukkueessa. Molemmilla oli 3+1 penkillä viikonlopun sarja-avauksissa, joten tyhjästä on paha nyhjästä. Toki, jos akatemia on syksymmällä varmistanut sarjapaikkansa, ja edustus tappelee noususta, niin voihan akatemia lainata pelaajie edustukselle, ja peluuttaa itse A/B-junnuja. Eiköhän tuo seura keinonsa löydä...
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin Asiantuntijakatsomo, Las Vegas Raiders


Vastaus #20 : 07.05.2023 klo 10:47:46

Viime kausina Kakkosen seuraaminen on jäänyt vähemmälle mutta mitkä joukkueet ovat tällä kaudella ne jotka ovat halukkaita nousemaan ensi kaudeksi valtakunnaliseen Ykköseen (tai jopa Ykkösliigaan)?

Ainakin A-lohkosta nostaisin Klubin, PK-35:n, ja JIPPOn. B-lohkosta varmaankin Honka2 ja ehkä Ilves-Kissat ja Jazz, mikäli porilaiset saavat kentällä homman toimimaan. Ilves2:lla ainakin resursit riittäisivät reissaamiseen. C-lohkoa en lähde arvuuttelemaan ollenkaan kun sen kummempaa tietoa ei ole.
Ameobi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis


Vastaus #21 : 07.05.2023 klo 11:03:08

Viime kausina Kakkosen seuraaminen on jäänyt vähemmälle mutta mitkä joukkueet ovat tällä kaudella ne jotka ovat halukkaita nousemaan ensi kaudeksi valtakunnaliseen Ykköseen (tai jopa Ykkösliigaan)?

Ainakin A-lohkosta nostaisin Klubin, PK-35:n, ja JIPPOn. B-lohkosta varmaankin Honka2 ja ehkä Ilves-Kissat ja Jazz, mikäli porilaiset saavat kentällä homman toimimaan. Ilves2:lla ainakin resursit riittäisivät reissaamiseen. C-lohkoa en lähde arvuuttelemaan ollenkaan kun sen kummempaa tietoa ei ole.

OLS eli AC Oulun reservit haluaa ehdottomasti nousta ja tästä on julkisestikin mainittu.
Takapihan tähti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kahden jalan pulkkataklaus


Vastaus #22 : 07.05.2023 klo 15:20:47

Tässä voi hyvinkin käydä niin, että Ykkösestä muodostuu "Veikkausliiga U23". Hyvä vai huono asia, paha sanoa. Yleisömagneeteiksi näistä liigajoukkueiden akatemiaporukoista ei ole. Toisaalta sarja on todella kallis monen "perus" kakkosen joukkueen näkökulmasta.
Matthias Sindelar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jamo, Tuco, Jorma


Vastaus #23 : 07.05.2023 klo 20:46:44

Tässä voi hyvinkin käydä niin, että Ykkösestä muodostuu "Veikkausliiga U23". Hyvä vai huono asia, paha sanoa. Yleisömagneeteiksi näistä liigajoukkueiden akatemiaporukoista ei ole. Toisaalta sarja on todella kallis monen "perus" kakkosen joukkueen näkökulmasta.

Sarja taitaa olla erityisen kallis vain etelän näkökulmasta. Aika moni junnujoukkuekin reissaa Suomessa aivan vitusti, joten miksi ei aikuisetkin kykenisi jos vähänkin tosissaan ollaan.
Takapihan tähti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kahden jalan pulkkataklaus


Vastaus #24 : 07.05.2023 klo 21:18:31

Varmasti kykenisi, jos seurat jotain maksaisivat. Harva kokeneempi peluri ilmaiseksi haluaa ympäri Suomea reissata. Ja uudessa ykkösessa siis seurat todennäköisesti pelaajille maksavat, joten hintaa kauden läpiviemiselle kyllä tulee.

 
Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa