FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.03.2024 klo 02:44:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 98
 
Kirjoittaja Aihe: Tottenham Hotspur 23/24 - Ange Management  (Luettu 254792 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
bredi

Poissa Poissa


: 22.06.2023 klo 13:55:13

The Italian Job -> australialainen vallankumous?Conten ja Paracitin lupaavasti alkanut projekti päättyi täyteen sirkukseen ja kenties lähihistorian synkimpään aikajaksoon seurahistoriassa, joten ei käytetä sen muisteluun tätä virkettä pidempään.

Sitä kuuluisaa uutta nousua lähdetään hakemaan australialaisin voimin – toimistolla jalkapalloasioita ainakin paperilla johtaa uusi UTJ(?) Scott Munn ja kentänlaidalla joukkoja komentaa
Ange Postecoglou. Munn on aiemmin johtanut CFG:n toimintoja Kiinassa ja Ange valmentanut ennen Celtic-pestiään ympäri Aasiaa, joten molemmilla on erinomaiset kontaktiverkostot itään.

Kaksikolla on yhteensä kaksi kautta kokemusta eurooppalaisesta jalkapallosta, joten aussit ovat täysin uudenlaisen projektin edessä. Aiemmin Levy on rekrytoinut puhtaasti cv:n perusteella, joten strategiaan on otettu täyskäännös.  Hyvä niin, sillä viime vuosien sekoiluiden jälkeen joukkue kaipaa selvää ja positiivista projektia, ei valtataisteluita ja seuraa suuremmaksi kasvavia egoja. Etukäteen ajateltuna Ange vaikuttaakin erittäin hyvältä valmentajalta uuden projektin vetäjäksi.  

Angen potentiaalisiin taktiikoihin voi tutustua esimerkiksi tästä.Uuteen projektiin aletaan valmistautumaan jo kesällä, sillä puhelimet toimistolla käyvät varmasti kuumana. Joukkueen runko on poikkeuksellisen suuri viime kausien lainarumban vuoksi, eikä alkavalla kaudella ole europelejäkään vaatimassa leveämpää kokoonpanoa. Kokoonpano onkin tällä hetkellä varsin sekalainen yhdistelmä nuoria lupauksia, tähtipelaajia, hiipuvia sotaratsuja ja lainalta palaavia hylkiöitä.

MaalivahditSeuran monivuotinen kapteeni Lloris on poistumassa, joten pitkä aikakausi tulee päätökseen. Lloris palveli seuraa uskollisesti ja uhrasi parhaat pelivuotensa Spursille, toimien niistä suurimman osan kapteenina. Kakkosveskari Forsterilla sopimusta vielä vuosi jäljellä. Uusi maalivahti hankitaan kesän aikana, Forster jatkanee kokeneena kakkosveskarina.

Tärkein hankinta: Ykkösmaalivahti


PuolustajatRomero lienee puolustuslinjan ainoa varma avaaja. Vasemalla Udogiella on erinomainen mahdollisuus avauspaikan vakiinnuttamiseen, oikealla Royalin avut voivat tulla parhaiten esiin neljän linjassa. Erittäin hyökkäysvoittoista Porroa voi käyttää myös hyökkääjänä, kuten ehkä myös Sessegnonia vasemmalla. Sanchezin ja Rodonin osalta siirto muualle lienee selviö, Dierin ja Daviesin kohtalosta odotetaan vielä lisätietoja. Perisic ja syöksykierteessä oleva Reguilon lienevät myös poistujien joukossa.

Tärkein hankinta: Vasen toppari

KeskikenttäJoukkueen paras keskikenttäpelaaja palaa loppusyksystä ja Bentancur lieneekin joukkueen ainoa ns. varma avaaja keskikentällä. Bissouma noussee uuteen kukoistukseen Angen kanssa, Höjbjerg ja Skipp voivat joutua taistelemaan paikastaan, Sarrille laina voisi tehdä hyvää. Lo Celso, Ndombele ja Winks palaavat lainalta, oletettavasti ainakin 2/3 lähtee välittömästi myyntiin.

Tärkein hankinta: Peliä rakentava ”kasi”

HyökkäysHyökkäys lienee parhaassa kuosissa. Ennätysmies Kane on omalla pelipaikallaan maailman paras, Son ja Kulusevski parhaimmillaan erinomaisia. Richarlisonilla jäi viime kaudesta paljon todisteltavaa. Gil palaa lainalta, mutta ehkä kaikille parasta olisi siirto Espanjaan. Amsterdamin kuningas Lucas Moura jätti seuran sopimuksen päätyttyä.

Tärkein hankinta: leveyttä laidalle

Ange peluuttaa joukkuetta 4-3-3 -taktiikalla, jossa hän on perinteisesti käyttänyt yhtä pivotia ja kahta kasia. Laitapuolustajat ovat saaneet hyökätä jonkin verran, mutta vaikea nähdä miten esimerkiksi Udogie ja Porro voisivat avata samaan aikaan neljän linjassa. Tällä hetkellä kokoonpano voisi siis näyttää tältä:

              x
   
Royal - Romero - x - Udogie

        Bissouma

    Bentancur      x

Kulu         Kane       Son


Siirtokesä on mielestäni erittäin onnistunut, jos suoraan avaukseen menevät x:t saadaan hankittua.

Uusi kausi voi alkaa kivikkoisesti, mutta viime kausien jälkeen on virkistävää nähdä uusia toimintamalleja niin valmentajien kuin pelaajienkin rekrytoinnissa. Kesä on perinteisesti Spurs-fanin parasta aikaa ja tästä kesästä tulee varmasti mielenkiintoinen, siirtoja tapahtuu varmasti paljon.

Oma toiveeni on, että alkavalla kaudella päästään näkemään vihdoinkin hyökkäysvoittoista peliä, nuorien pelaajien läpimurtoja, tervettä yhteishenkeä seuran sisällä ja ehkä pitkästä aikaa kunnon cup run.

COYS!
« Viimeksi muokattu: 22.06.2023 klo 18:55:31 kirjoittanut bredi »
Diamonds

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #1 : 22.06.2023 klo 14:40:06

Kiitosta avaajalle. Ylos

syöksykierteessä oleva Reguilon lienevät myös poistujien joukossa.
Pelasiko Regu huonon kauden vai mitä? Spurssissahan nähtiin vaihtelevia suorituksia, mutta 5 alakertaan siirryttäessä sitten ei riittänyt wing backiksi? Energiaa ja nopeutta ainakin riitti kuin Rosella konsanaan.
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Röda, Stock Aitken Waterman


Vastaus #2 : 22.06.2023 klo 15:22:56

Vicario (ei se Aku Ankka-piirtäjä) alkaisi olla paketissa. Tässä joutuu ihan Danny Rosena käyttämään hakukoneita.
Iljevitsh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #3 : 22.06.2023 klo 16:51:45

Erinomaisen ytimekäs ja napakka avaus, kiitos!

Spure

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #4 : 22.06.2023 klo 17:19:16

Hyvä avaus.

Munn ei ole UTJ. Enemmänkin Levyn apulainen toiminnassa, sekä miesten että naisten puolella.
Iljevitsh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #5 : 22.06.2023 klo 17:35:01

Yksi s tuonne Hotspurin perään on näköjään eksynyt ylimääräisenä. :)
bredi

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 22.06.2023 klo 18:55:54

Yksi s tuonne Hotspurin perään on näköjään eksynyt ylimääräisenä. :)

Hyvä huomio, nyt korjattu Ylos

Lainataan myös vanhan topikin puolelta kesän ensimmäinen pelaajasiirto:

Guglielmo Vicarioille "here we go"t Romanolta. Pikkasen epäilyttää statsien perusteella tuo viivahiireys, mutta onhan tuossa potentiaalia kehittyä. Hyvä hankinta 19M€ hinta huomioiden.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #7 : 22.06.2023 klo 19:33:21

Noniin, puusilmänä en huomannut uutta topikkia. Veskarin osalta joudutaan heti editointihommiin. Toivottavasti toppariosastolla tapahtuu seuraavaksi.
Ianway

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 22.06.2023 klo 21:00:11

Vicarion viivahiireyteen piti todeta että pääsikö Empoli pallon kanssa sellaisiin asemiin että veskarin olisi kannattanut tulla viivalta pois? Karrikointia, mutta kai joukkueen pelityylikin vähän vaikuttaa veskan statseihin.

Vähän kyllä jännittää silti mitä sieltä tulee, piti Gollininkin olla ihan potentiaalinen jamppa.
journeyman

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 22.06.2023 klo 21:30:24

Highlightit on highlighteja, mutta aika hyvältä reaktiotorjujalta näyttää. Vähän erikoiselta näyttää hänen heittäytymiset, mutta varsinkin jalkatorjunnoissa vaikuttaa erittäin pätevältä. Valmiusasento on paljon aktiivisemman oloinen kuin Lloriksella. Näistä ei sitten saa tietenkään mitään käryä, millainen on keskityksissä ja pallollisena.

Vastapainona pitäisi varmaan nähdä video, jossa tehdään maaleja Empolille. Kyllä hän jotenkin paremman kuvan itsestään kuitenkin olemukseltaan jättää kuin Gollini. Lopullinen tuomio sitten kun näkee hänet pelaamassa ja useampien pelien jälkeen. Eiköhän hän ihan ok ole. On ilmeisesti vielä Paraticin skouttaamia pelaajia.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #10 : 22.06.2023 klo 21:32:35

Vicarion viivahiireyteen piti todeta että pääsikö Empoli pallon kanssa sellaisiin asemiin että veskarin olisi kannattanut tulla viivalta pois? Karrikointia, mutta kai joukkueen pelityylikin vähän vaikuttaa veskan statseihin.

Vähän kyllä jännittää silti mitä sieltä tulee, piti Gollininkin olla ihan potentiaalinen jamppa.
No keskitysten katkotkaan ei ole ihan parhailla persentiileillä (42). Mutta tosiaan, tämä meitin höpinä perustuu teksti tv scouttaukseen.

Ilmeisesti parasiitin scouttaus kuten Gollinikin. Jos toinen kerta toden sanois :D
Kyseenalaistaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur, FC Kontu


Vastaus #11 : 23.06.2023 klo 07:06:04

Topikin avauksesta iso Ylos

Kesä on Spurs-fanin parasta aikaa 8)
Migelo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, Spurs


Vastaus #12 : 23.06.2023 klo 09:21:56

Uudelle topicille, uudelle kaudelle, uusille toiveille ja uusille pettymyksille Ylos

Mukava nähdä että jotain siirtoja saadaan maaliin asti hyvissä ajoin. Mitään tietoa miehestä ei ole, mutta hinta on onneksi nyky mittapuulla suhtmaltillinen, joten ei tuohon koko kesän kassaa tuhlattu. Gollinin piti olla kovakin tekijämies ja tuhnuksi osoittautui, joten jospa tällä kertaa paremmalla tarkkuudella tämä scouttaus.
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 23.06.2023 klo 09:24:22

Vicario (ei se Aku Ankka-piirtäjä) alkaisi olla paketissa. Tässä joutuu ihan Danny Rosena käyttämään hakukoneita.

Vicario - jos tuohon päädytään - on mielestäni myös aika selvä viesti markkinoille. Nyt ei ole aikomusta hirttäytyä yksittäiseen vaihtoehtoon vaan pitkien vänkäyksien sijaan siirrytään toisiin vaihtoehtoihin ja yritetään saada rinki pystyyn ajoissa. Jos ei viime hetken käännöstä tule, niin pörriäisten käteen jää kaksi maalivahtia, joista toinen varmaan katselee sitten ilmaista siirtoa vuoden päästä.
journeyman

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 25.06.2023 klo 08:52:29

Ei nyt mikään todennäköinen huhu, mutta olisihan se metkaa, jos Spurs ostaisisi Carter-Vickersin takaisin Celticistä. Olisihan tuo varmasti parempi pelaaja kuin lähtiessään, kun on saanut paljon peliaikaa Skotlannissa ja ollut Angen luottomiehiä.

Toppareita huhutaan laajalla rintamalla, ehkä tämä  Leverkusenin Tapsoba on vahvimmin huhuttu tällä hetkellä. Melkoisen isolla ringillä Spurs starttaa preseasonin ensi lauantaina, jos ei ihmeitä tapahdu. Valitettavasti ringissä ei taida olla yhtään uutta topparia. Olisi suotavaa, että Australian matkaan mennessä olisi saatu toppariosastoa jo uusittua. Ennemmin vaikka ajaisi tätä Paskotsia joukkueeseen, kuin katselisi näitä Dierejä ja Sanchezeja. Ei vaan jaksaisi enään yhtään katsella noita ringissä.


ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #15 : 25.06.2023 klo 08:53:12

- Son on potentiaalisesti 7 matsia poissa vuoden vaihteessa Aasian Cupin takia: https://www.football.london/tottenham-hotspur-fc/players/son-heung-min-tottenham-postecoglou-27192095

- Vicarion medical 24h sisällä twiittailee Romano.

Ennemmin vaikka ajaisi tätä Paskotsia joukkueeseen, kuin katselisi näitä Dierejä ja Sanchezeja. Ei vaan jaksaisi enään yhtään katsella noita ringissä.
Aamen!
« Viimeksi muokattu: 25.06.2023 klo 08:55:23 kirjoittanut ziizaah »
futiskoutsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tottenham,Tps,


Vastaus #16 : 25.06.2023 klo 15:25:45

Vicario - jos tuohon päädytään - on mielestäni myös aika selvä viesti markkinoille. Nyt ei ole aikomusta hirttäytyä yksittäiseen vaihtoehtoon vaan pitkien vänkäyksien sijaan siirrytään toisiin vaihtoehtoihin ja yritetään saada rinki pystyyn ajoissa. Jos ei viime hetken käännöstä tule, niin pörriäisten käteen jää kaksi maalivahtia, joista toinen varmaan katselee sitten ilmaista siirtoa vuoden päästä.
toivottavasti ei käy kuten toisen Italiaanon kans,sitten mennään vanhan herran kans kausi,vaikka pelasi ok Hugon tuuraajana.Hänelläkin alkoi ikä painaa jo parhaista päivistä
robinyari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, Hibs


Vastaus #17 : 25.06.2023 klo 15:26:58

Topiikki talteen!
Iljevitsh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #18 : 25.06.2023 klo 15:34:56

Tapsoba on ilmeisesti hiljalleen ihan ainakin kahden tähden huhu. Daily Fail huutelee £25M korvausta, mikä ei kyllä varmaan pidä paikkaansa. Olen ymmärtänyt että Bayerin pyynti on ollut 40M€ luokkaa.

Myös Wolfsburgin nuorta van der Venia pidetään mahdollisena. Ilmeisen kova talentti, myös Pool on tosissaan perässä.

HG -puolelta Fulhamin Adabya… no Tosan kiinnostaa, myös Palacen Guehi, mutta jälkimmäisen pyynti taitaa olla ihan kohtuuton.
Blanchflower

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 25.06.2023 klo 15:57:01

Topparien ohella mahdollisuudet Maddisoniin ilmeisesti parantuneet, Nico Williamsin nimi myös framilla. Kunhan ulostamisetkin etenevät niin eiköhän ringistä paremmin angepalloon sopiva vielä saada.
Iljevitsh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #20 : 26.06.2023 klo 21:43:42

Levy tekemässä £40M avaustarjousta Maddisonista. Newcastle tuskin tulee loiskimaan samalle altaalle aivan pöhkön Tonali-kauppansa myötä.

Tämä nopeasti maaliin ja aloitan virallisesti uhon.
WhiteHart

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 27.06.2023 klo 11:53:12

Romanon mukaan henkilökohtaiset ehdot Maddisonin kanssa jo sovittu ja nyt seurat neuvottelevat. Hyvältä vaikuttaa.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #22 : 27.06.2023 klo 12:09:20

Romanon mukaan henkilökohtaiset ehdot Maddisonin kanssa jo sovittu ja nyt seurat neuvottelevat. Hyvältä vaikuttaa.
Ihan kaukaa ei tarvitse hakea esimerkkiä (Raya) siitä kun henkilökohtaiset ehdot sovittu, mutta siirtosummasta ei päästä yhteisymmärrykseen. Näinköhän Winksin saisi menemään toiseen suuntaan https://www.telegraph.co.uk/football/2023/06/27/leicester-transfer-news-enzo-maresca-want-spurs-harry-winks/ Olisi melkoinen win-win Spursille.
Ianway

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 27.06.2023 klo 12:24:32

Maddisonissa jännittää vähän raikulipojan maine. Tietysti tästä on perinteitä kuten Gazza...
Pläkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alan Shearerin ja Gary Maccan hiukset


Vastaus #24 : 27.06.2023 klo 12:33:55

Bayern tarjoaa Kanesta tukku rahulia. Noinkohan se on Hurjan Harrin Spurs-ura taputeltu? Viimeisestä sopimuskaudesta mainittu 70M on kyllä todella kova tarjous. Samalla topic seurantaan.

 
Sivuja: [1] 2 ... 98
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa