FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.02.2024 klo 03:46:46 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 18 [19] 20
 
Kirjoittaja Aihe: Newcastle United 2023-2024: Howe is this possible?  (Luettu 66945 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hapen_ottokyky

Poissa Poissa


Vastaus #450 : 03.01.2024 klo 13:55:59

Tottakai seuroilla on aina rungossa ja osin avauksessa liigajyriä, jotka eivät mitään megatähtiä ole. Mutta siinä olisi Longstaffinkin ehkä helpompi pelata kun vieressä olisi Mo Salah eikä Miggy Almiron.

Voidaan karkeasti ajatella että Newcastlella on ihan hyvä XI kun parhaat on iskussa, varmasti sarjan top7 materiaali. Mutta kun penkillä ei ole juuri lainkaan syvyyttä, vaan taso romahtaa, niin eihän se pidemmän päälle voi olla kestävää. Nyt sitä tietysti vähän saatiin kesällä ostettua Barnesin ja Livramenton muodossa, mutta edelleen sitä on vähän. Sen takia ritchiet ja dummetit on ollut pakko pitää. Surkeaksi tilanteen tekee se, että kun niiden jämäpelaajien arvo ja taso on mitä on, niin myydessä ei saada käytännössä muuta kuin hiluja, niin FFP-tilanne ei paljon parane.

Voisi kuvitella että ensi kesänä lähtee:

Lascelles
Dubravka
Dummett
Krafth
Manquillo
Fraser
Hayden
Gillespie
Hendrick
Ritchie
Lewis

Joista sopimus loppuu boldatuilla. Saako näistä lopuista myymällä miljoonan kasaan? Fraserilla on kai ihan hyvin kulkenut sentään lainalla, muutamia maaleja ainakin.

Sitten voidaan toki myydä Almiron ja vaikka Targett tai Murphy, niin voidaan päästä jo 5-10 miljoonaan.

Tuskaisen hidasta tämä on näiden laiminlyöntien jälkeen.

Hyvä tiivistys, lisää kyllä ymmärrystä tässä turhautumisen keskellä. Nythän juorut ja "tiedot" sumujen saarilta kertoo, että ensi kesänäkin FFP on niin tiukka, että joukkueen vahvistamiseksi voidaan joutua myymään joku kallisarvoisimmista palasista. Käytännössä olisi Botman tai Bruno tuolloin.

Ashleyn harrastama nihilismi tarkoittaa käytännössä sitä, että hyvin hankala tai silkka mahdottomuus on yhdistää palasia kasaan kovin nopeasti. Strategia oli kunnianhimoinen, jossa pyrittiin tekemään tulevaisuutta ja myös vahvistumaan heti. Gordon, Livramento ja Tonali maksoi aikalailla, mutta vastasi molempiin tavoitteisiin. Noh, Tonalin kanssa kävi kylmät heti kärkeen.

Aivan niin tikitilleen perillä en FFP:n kaikista periaatteista ole, mutta mitään pikavoittoja tuskin on näköpiirissä. Ainoa vaihtoehto on siivota jämät mäkeen, kuten Narttu hyvin avasikin, ja toisaalta saada tulovirtoja kasvatettua. Se vaatisi tietysti joka vuosi paikkaa Euroopassa ja mielellään UCL:ssä. Ymmärrettävästi tuo onkin aivan eri tason haaste ja ei ratkea ihan heti.
8Beardsley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC ja FC TPS


Vastaus #451 : 03.01.2024 klo 20:48:52

Kyllä näitä Ashleyn tulopuolen näivettämisiä maksellaan vielä pitkään.

 Isaac Hayden voisi olla kokeilemisen arvoinen keskikentällä. Sopimus kuitenkin vuoteen 2026.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #452 : 04.01.2024 klo 06:25:23

Tottakai seuroilla on aina rungossa ja osin avauksessa liigajyriä, jotka eivät mitään megatähtiä ole. Mutta siinä olisi Longstaffinkin ehkä helpompi pelata kun vieressä olisi Mo Salah eikä Miggy Almiron.

Niin tai sit Longstaffilla on nimenomaan mukava pelata kun vierellä on Bruno ja Trippier. Näkökulma-asioitahan nämä on myös :)

Tottakai, Poolilla on laadukkaampi kokonaisuus pelaajien osalta vielä useamman vuoden, mutta pointtini oli muistuttaa myös valmennuksellisista asioista, jotka vaikuttavat pelaajien laatuun.

Howe on nostanut useamman pelaajan tasoa, ja on selkeästi pätevä koutsi ollut tähän saakka. Mä toivon että osaisi olla sitä jatkossakin.
Narttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #453 : 05.01.2024 klo 10:57:17

Derbyssä jo ennakkoon hyvät tunnelmat, kun Newcastlen annettu laittaa omia tekstejä fanien käyttöön annettuun pubiin Stadium of Lightilla :D

https://twitter.com/SkySports_Keith/status/1743194448022966595

Lainaus
Understand Newcastle were allowed access to Black Cats Bar by Sunderland to ‘cover & protect’ the #SAFC branding & artwork on the walls ahead of the derby.
#NUFC fans will be housed in the hospitality bar (£600 a ticket) & #SAFC were worried about their property being damaged.

Lainaus
Sunderland expected the Newcastle decoration to be ‘neutral’ and were shocked when pictures emerged yesterday. #NUFC branding has been taken down but the damage has been done.
In hindsight, #SAFC should have paid to cover the walls and artwork themselves & big OG been scored.
Brown Ale

Poissa Poissa


Vastaus #454 : 05.01.2024 klo 17:46:19

Itse näkisin nämä asiat niin, että menestyvällä joukkueella tulee olla laadukas runko: maalivahti, johtava puolustaja(t), kk tai pari ja selkeät luotettavat maalintekijät.

Tämän jälkeen hyvin monet pelaajat voivat olla aikalailla keskitasoa. Kyse heidän kohdallaan on valmentamisesta ja roolituksesta.

Siellä Aston Villa vetää tällä hetkellä ihan tosi monella keskitason pelaajalla huippukautta. Liverpoolilla, sarjajohtajalla, on kentällä Gomezia, Jonesia, Elliotia, Endoa, Tsimikasta jne.

Ymmärtänette pointin, eli ei kaikkien, kovin monenkaan tarvitse olla top-pelaaja.

Joku Gordon pystyy olemaan top-pelaaja Howen alaisuudessa, mutta ei Cityssä. Samalla tavalla näkisin, että Cityyn roolitetulla Grealishilla ei olisi Howen systeemissä kauheasti annettavaa.

Tälle kaudelle lähdettiin hyvällä rosterilla, mutta loukkaantumiset huonosta tuurista tai ammattitaidon puutteesta johtuen pilasivat koko homman. Toisaalta Howe veti kriittisillä hetkillä riskillä tai toisaalta osaamisen puutteesta johtuen sanalla pelikirjalla. Paska rysähti tuulettimeen.
Pool ja Villa on molemmat vetäneet aika ylärekisterissä koko kauden ihan samalla lailla kuin Harakat viime kaudella. Mutta kuinka moni joukkue tai valmentaja vetää keskitason pelaajilla huippukausia vuodesta toiseen? Kyllä ne on harvassa. Ja mitä nyt omaa muistipankkiani kaivelen, niin usein tämmöisille seuroille tulee niitä vaikeita hetkiä, kun kapea rosteri ei pääsekään sinne ylärekisteriin, tulee loukkaantumisia tärkeille pelaajille jne.

Kyllä pitkällä aikavälillä menestyksen odottaminen vaatii sitä, että siellä on jokaiselle pelipaikalle vähintäänkin keskitason ukkoa. Tai kasvamassa sellainen. Yksittäisellä kaudella voidaan valmennuksella yms. piiskata niitä keskitason ukkoja ylisuorituksiin, mutta kyllä niistä mestaruuksista ja top-4 sijoista tappelee pitkässä juoksussa ennakkoon leveäharteisimmat seurat, joilla ne keskitason ukot on vähemmistönä avauksessa.

Luulis olevan Tyne-Wear derbyssä jonkinlaiset paineet, mutta ei tuo ainakaan haastatteluissa oo näkynyt mielestäni, vaan vielä ihan naureskeleva heppu on Howe ollut. Ottelukalenteri on kyllä semmoinen että jos tästä ei tuu voittoa, niin tammikuun lopussa saattaa olla kattilassa vähän toisenlainen paine...
Bele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #455 : 06.01.2024 klo 11:15:08

Tänään toivottavasti kaatuu Sunderland ja saadaan vähän valoa tunnelin päähän. En kyllä hirveästi yllättyisi vaikka tappio tulisi, sen verran lopussa ovat pelaajat olleet. Ensi lauantain City pelin jälkeen pidempi tauko ja toivottavasti viimeistään sitten paluu normaaliin hyvään tekemiseen. Esim. Shearer sanonut ettei voi mennä loukkaantumisten taakse, mutta kyllähän se selvää on että kusessa on niiden takia oltu. Siinä ehkä tehtiin virhe ettei hyökkäyspäähän hommattu kesällä edes ringin leventäjää vaan pidettiin rosterissa 4 veskaria ja Ritchie, varsinkin kun lähes varmaa että Wilson taas ison osan ajasta loukkaantuneena. Tosi huono tuuri Tonalin, Barnesin, Murphyn, Willockin ja Andersonin kanssa toki.

Joku sanoi että avaus 11 lisäksi ei kunnon pelaajia. Mun mielestä ei lähtökohtaisesti ihan noin. Almiron ja Murphy aika samalla tasolla (mun mielestä Murphy parempi), Gordon ja Barnes samantasoisia, Wilson kunnossa ollessaan ihan kelpo maalintekijä vaikkei muuten dominoikaan. Keskikentällä jopa 7 kaveria jotka pystyy heittämällä laittamaan avaukseen kunhan vain ovat iskussa. Livramento ja Targett erittäin hyviä vähintään varamiehiä laitapakeiksi. Harvalla jengillä löytyy enää montaa hyvää vaihtaria siinä kohtaa kun 10 tärkeää pelaajaa sivussa.
Brown Ale

Poissa Poissa


Vastaus #456 : 06.01.2024 klo 13:04:22

Niin sehän on helppo sanoa, että pitäs olla joka paikalle parempaa ukkoa, mutta kun sitten otetaan FFP säännöt huomioon ja ihan vain joukkueen pitkäjänteinen rakentaminen niin eihän se ihan niin vain käy. Mun mielestä tuo loukkaantumissuma on esimerkiksi ollut sellainen, ettei tuollaiseen vaan voi täysin valmistautua ja siinä mielessä olen jossakin määrin kyllä sitten Shearerin kans eri mieltä. Toki Howea voidaan siitä syyttää, ettei ole alkanut säästelemään ja muuttamaan pelitapaa. Järjetöntähän se periaatteessa on piiskata puolikuollutta hevosta laukalle, ilman mitään varasuunnitelmaa. Mun mielestä joku käry ois pitänyt kyllä olla kauden alussa, että jotakin tämän tapaista voi otteluruuhkan myötä tulla. Ja vaikka sanotaan, että siellä on paljon hyvätasoisia, keskitasoisia tai mitä vain pelimiehiä, niin kyllä minusta tämä tilanne osoittaa, ettei näin ole. Hankalahan näitä on täältä käsin arpoa, heiluuko siellä nyt häntä vai pää eli mikä on syytä ja mikä seurausta, mutta kyllähän tuolla on loukkaantumisista ja sitä kautta väsymyksestä (+jostain muusta mistä) johtuen nähtävästi useampi ukko suorittanut jollain osa-alueella huonommin kuin viime kaudella.

Toivotaan että tänään alkaa kelkka kääntymään pintaa kohti.
Bele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #457 : 06.01.2024 klo 15:14:25

Olen kyllä Brown Alen kanssa erittäin samaa mieltä paitsi ehkä tuosta kohdasta että onko jengissä näitä suht hyviä pelureita tarpeeksi. Toki ei oikein löydy niitä viimeisen päälle hyviä juurikaan, mutta ilman loukkaantumisia ja muiden älytöntä kuormaa ja väsymystä uskon että oltaisiin hyvin mukana top 5 taistelussa. Toki sitten mestaruuteen ja ainakin jatkuvaan top 3 tasoon tarvittaisiin jo enemmän oikeasti kovan luokan pelureita.
Narttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #458 : 06.01.2024 klo 17:19:08

Derby on aina derby ja tunnetta oli. Tasoero oli kyllä aika selkeä, ja Sunderlandin ainoat maalipaikat oli pari kaukovetoa. Mitään kiriä eivät saaneet aikaiseksi.

Hienoa että Dummett pääsi uransa viimeisessä Tyne-Wearissa vielä käymään kentällä.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #459 : 06.01.2024 klo 20:21:43

Kotijengi tuli Anneli rasvattuna matsiin,harmi. Olisin halunnut nähdä kiihkeämpää tunnelmaa matsissa.   
Hapen_ottokyky

Poissa Poissa


Vastaus #460 : 06.01.2024 klo 22:14:37

Alkuun ihan mukavaa rähinää ja taistelupalloa, ja dumari antoi pelata. Se + stadionilta välittynyt tunnelma sai positiiviselle mielelle. Itse pelissä viimeinenkin jännite kuoli kotijengin oman maalin mukana.

Ei mikään erityisen laadukas suoritus taaskaan ja vaikka nyt seuraava matsi on vasta viikon päästä, olisin odotellut muutamia vaihtoja jo aiemmin. Varsinkin Brunolle olisi voinut antaa vähemmän minuutteja.

Voitto varmaan nostaa spirittiä kopissa, mutta aika kaukana ollaan vielä, että voidaan tosissaan haastaa liigassa top-5 jengejä tolla pelillä.
klee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC


Vastaus #461 : 08.01.2024 klo 15:51:43

Schärin jatko vuodella oli suht odotettua, muista kesällä loppuvista soppareista en usko muuhun kuin Lascellesin mahdolliseen jatkoon ja sekin vain samalla ajatuksella kuin edellinenkin jatko eli viitostopparina hengenkohottajaksi. Toki, kapu ollut positiivinen yllätys kuluvana kautena, vaikka kentälle päätyikin vain pakon edessä.
Narttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #462 : 12.01.2024 klo 11:55:13

Joelinton onkin sitten 6 vkoa sivussa reisivamman takia. Melkoinen kausi.
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #463 : 12.01.2024 klo 14:38:19

Itselläni kasvaa fiilis koko ajan vahvemmaksi sen suhteen että Bruno myydään, jotta voidaan ostaa.

Ei välttämättä nyt tammikuussa, mutta kesällä viimeistään. Ei ton ffp:n kanssa muuten meinaa mitään tulla.

On sellainen isku joka täytyy ottaa vastaan -fiilis.
Narttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #464 : 12.01.2024 klo 14:42:48

Itselläni kasvaa fiilis koko ajan vahvemmaksi sen suhteen että Bruno myydään, jotta voidaan ostaa.

Ei välttämättä nyt tammikuussa, mutta kesällä viimeistään. Ei ton ffp:n kanssa muuten meinaa mitään tulla.

On sellainen isku joka täytyy ottaa vastaan -fiilis.

On tietysti erinomainen pelaaja, mutta maksaako joku 100 miljoonaa? Jos maksaa niin luulen että lähtee.
8Beardsley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: NUFC ja FC TPS


Vastaus #465 : 12.01.2024 klo 21:49:04

Ehdottomasti kannattaisi Bruno myydä jos joku tonttu tarjoaa 100 milj. En silti usko, että Brunoa, Botmannia tai Isakkia myydään kun näiden ympärillehän sitä uutta joukkuetta kasataan. Tosin sata miltsiä on jäätävän kokoinen kassi rahaa.

No verkkolehtiä pitää myös myydä vaikka huuhaajutuilla kuten Brunon myynnillä. Kyllä 73 milliä on iso tappio, mutta ensi kaudella tulee Adidas-rahat ym muuta sponssia. Tuskin näissä ilmoitetuissa luvuissa on uuden paitasponssin lukuja yhtään. 🤔
Tino Asprilla

Poissa Poissa


Vastaus #466 : 13.01.2024 klo 22:00:15

Voisin tehdä uefasta rikosilmoituksen fanien henkisestä pahoinpitelystä.

Vittu
Narttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #467 : 13.01.2024 klo 22:25:50

Eipä tuossa ollut uutta ja ihmeellistä. Jos City olisi puolustanut kunnolla niin peli ei olisi ollut edes näin jännittävä. Kun ei ole jalkoja niin ei ole. Longstaff ja Miley on aivan väärässä paikassa kun pelaavat nyt joka pelissä 90. Kai nyt saataisiin edes lainoilla tai halvoilla pahveilla lisää apuja? Tämä kausi oli ohi toki jo marraskuussa liigan osalta.
Narttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #468 : 15.01.2024 klo 14:30:21

Athleticissa oli taas hyvä juttu Caulkinilta

https://theathletic.com/5200622/2024/01/15/newcastle-united-manchester-city-benches/?source=emp_shared_article

Kopsataan nyt pieni pätkä:

Lainaus
Eddie Howe turned to his left, put one hand to his mouth and bellowed as loudly as his raspy cough allowed: “Jamaal, JAMAAL…”

Newcastle United were winning 2-1 against Manchester City at half-time but they were getting deeper. Playmaker Bruno Guimaraes — seen holding the back of his thigh — was struggling in midfield. Centre-half Jamaal Lascelles, who had been warming up, received a call from the dug-out that he was going on.

Newcastle’s physio pointed for Guimaraes to drop to the ground to remove the sting from the game and enable the substitution. But the 26-year-old Brazilian held up both hands, fingers splayed. “Give me 10 minutes,” the gesture said. Lascelles went back to the bench and remained there for the rest of the game.

At around the same time, City manager Pep Guardiola contemplated a switch of his own. He had also been vocal as Kevin De Bruyne stretched his legs, waiting to come on. Ten minutes later, De Bruyne scored the equaliser.


Lainaus
Howe could call on two goalkeepers, his third and fourth choices, four bit-part defenders in Hall, Lascelles, Emil Krafth and Paul Dummett, and the 34-year-old midfielder Matt Ritchie, who last began a league game in December 2021. There was also defender Alex Murphy and striker Ben Parkinson, two academy graduates who are yet to start a senior match.

When they swarmed over Aston Villa in August, trouncing them 5-1, Howe brought on Harvey Barnes, Jacob Murphy, Elliot Anderson, Callum Wilson (all now absent) and Sean Longstaff. For a side that relies upon running hard and pressing high, injuries have transformed the way they see out games.

Narttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #469 : 15.01.2024 klo 18:08:54

Huhuilevat lädifoorumilla että Joelintonin kausi ohi. Menee kyllä naurettavaksi.
Chino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat & KPV


Vastaus #470 : 15.01.2024 klo 18:20:20

Huhuilevat lädifoorumilla että Joelintonin kausi ohi. Menee kyllä naurettavaksi.
Ei helvetti jos pitää paikkaansa Alas
Hapen_ottokyky

Poissa Poissa


Vastaus #471 : 15.01.2024 klo 18:47:01

Ison takapakin projektille tämä kausi on tuomassa, se nyt on aivan selvä. Epäselvää on myös tällä taaperruksella kuka kauden jälkeen lopulta laivaa liidaa. En toivo Howen lähtöä missään tapauksessa, mutta paine on aivan huima.

Kaikista kauhein on tuo keskialue, joka ei yksinkertaisesti pysty turvaamaan linjaa. Sen takia linjan heikkoudet on nyt ihan kenelle tahansa liian helppo löytää. Kuten Narttu totesikin, niin liigan puolella tässä on enää hyvin vähän pelattavaa.

Turhauttavaa menoa, ja tuo FFP ei paljon armoa anna. Siivousurakka on aikamoinen.
Narttu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle & TPS


Vastaus #472 : 15.01.2024 klo 20:43:24

En oikeastaan tiedä onko Hoween kohdistumassa isoa painetta? Joukkue ylisuoritti rankasti viime vuonna ja alisuorittaa nyt jos sijoitus on lopulta 10.
Eales puhui taas projektista, jolla seura vakiinnutetaan top 6 seuraksi. Se on ekan 5 vuoden tavoite ja hyvin kunnianhimoinen. Selvä on että noilla resursseilla tullaan mestaruuksista pelaamaan aikanaan. Joukkue on vain niin ohut ja seurassa karsea vajaus infrasta että pitkä on taival. Top6 köyhin eli Spurs pelaa uudella stadionilla 150 miljoonaa isommalla liikevaihdolla, vaikka Newcastle lisäsi juuri omaansa 39%. Seurat pelaa eri sarjoissa ja FFP suojelee tätä systeemiä samalla.


Ensi kaudeksi UCL:ään tulee taas lisää pelejä, joten jännä nähdä miten joku Villa tai Spurs homman klaaraa.
Zip-it

Poissa Poissa


Vastaus #473 : 16.01.2024 klo 13:36:18

Toivotaan, että seurassa ollaan kärsivällisiä managerin osalta niinku Arsussa oltu Artetan kanssa ja West Hamissa Moyesin kanssa. Vaikka aina ei oo ihan putkeen mennyt noissa seuroissa, niin luotettu, että kurssi käännetään.

Toivotaan vielä, että Howe löytäisi pelikirjasta välillä plan B:n ettei aina välttämättä lähdetä kaikkia vastustajia vastaan 4-3-3 taktiikalla. Kivan näköistä futista tuo yleensä on kattoa, mutta ehkä vieraskentällä pitäisi välillä kokeilla jotain muuta, varsinkin kun tällä kaudella ei oo vieraissa oikein kulkenut.
Brown Ale

Poissa Poissa


Vastaus #474 : 17.01.2024 klo 12:06:25

Joo en tiedä onko Hoween painetta muualla kuin roskalehdistössä. Aika rauhalliselta vaikuttaa.
Mutta aivan karsea on tuo loukkitilanne. Kun vain pysyisi nyt pää kylmänä kaikilla seurassa. Jos Joelinton on kaudelta pihalla ja Bruno myydään että saadaan rahoitettua jotakin tusina-phillipsien hankkimista, niin ei hyvää päivää...
Siinä on sitten turha enää puhua mistään pitkän aikavälin projekteista.

 
Sivuja: 1 ... 18 [19] 20
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa