FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.05.2024 klo 04:45:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund BVB 23-24  (Luettu 30912 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Shearer

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 01.09.2023 klo 12:27:58

Löytyykös täältä tietoa, että onko mitään mahdollisuutta saada CL peleihin lippuja ostettua? Kiinnostaisi kotipeli Newcastlea vastaan.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 01.09.2023 klo 15:47:22

Löytyykös täältä tietoa, että onko mitään mahdollisuutta saada CL peleihin lippuja ostettua? Kiinnostaisi kotipeli Newcastlea vastaan.

Jäsenillä on pieni mahdollisuus, jos onnistaa arvonnassa. Muiden ainoa toivo on turvautua nahkatakkimiehiin.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 01.09.2023 klo 21:08:21

Siirtoikkuna sulkeutui. Vaatii vilkkaan mielikuvituksen, jos näkee joukkueen vahvistuneen viime kauteen verrattuna. Lisäksi kuolleesta painosta saatiin kipattua ainoastaan Schulz ja tästäkin operaatiosta jouduttiin maksamaan. Eli palkkabudjetti paisui ja iskukyky heikkeni. Hyvin vedetty johtoportaalta "Ylos"

Vihkoon menneen kesätauon kruunasi zämppärin lohkoarvonta. Pudotuspelit jäänevät haaveeksi, mutta onhan tiedossa mielenkiintoisia otteluja.

Tänään tasoero on niin suuri, että nihkeänkin esityksen pitäisi riittää hikiseen voittoon. Jos näin ei tapahdu, puu alkaa roihuamaan jo syyskuun alussa.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #28 : 01.09.2023 klo 21:19:14

Lücke on minun silmissäni mainio pelaaja, ja siten huima parannus Modesteen - ja myös paljon jo mainittuja vaihtoehtoja parempi. Eikä hintakaan tasonsa osoittaneesta pelaajasta mielestäni ole paha. Joten ehkä nyt syön sanani, kun taannoin mainitsin että jättäisin toisen ysin hankkimatta, kun kuitenkaan laadukkaita vaihtoehtoja ei ole järkevään hintaan tarjolla.
Muttamutta, silti olen samaa mieltä siinä, että merkittävästi akuuteimpiakin ongelmia joukkueessa olisi ollut. Luulisi sen jo joukkueen johtokin näkevän, kun tälläisen amatöörinkin silmään se näyttää ilmiselvältä. Noh, näillä nyt taidetaan mennä, saa nähdä mitä tästä syntyy. Kohta alkavassa pelissä olisi jo syytä esiintyä aika paljon vakuuttavampi joukkue, kuin se joka Kölniä ja Bochumia vastaan kompuroi aika pahasti.
Ps. Mestarien liigan lohkoarvonnassa tulikin sitten oikea jättipotti! Tuosta lohkosta pisteiden kaivaminen on todella kovan työn takana, mutta ei nyt vielä luovuteta. Välillä peli on luistanut paremmin ennakolta kovempia vastaan, kuin sellaisia joita vastaan ollaan lähdetty suosikkina. Kovia pelejä tulee joka tapauksessa kaikki lohkopelit olemaan!
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #29 : 02.09.2023 klo 00:09:34

Jos Dortmund olisi ammattilaisten käsissä, niin koko seurajohto eroaisi kesän sekoilun johdosta. Bellingham-rahat on tuhlattu tavaraan mistä ei pääse eroon ja pelissä ei ole minkäänlaista ideaa sarjanousijaa vastaan kotona.

Valitettavasti karsintatauon aikana ei tule tapahtumaan mitään, mutta viime kuukaudet ovat todella hälyttäviä. Neutraaleille seuraajille toki äärimmäisen viihdyttävää, kun mustaa tullaan selittämään valkoiseksi ja elefanttikokouksen jälkeen tullaan taas kerran vetämään väärät johtopäätökset.

Vaihtelun vuoksi ilmainen vinkki johdolle: seurassa on viime vuosina ollut aivan liikaa näitä bellinghameja ja sanchoja, heidän tilalleen kannattaisi hankkia mieluummin kokenut runko, joka ei siirry heti toisaalle. Vääräleuat voivat toki tähän todeta, että tämä runko ei siirry, koska heitä ei vakavasti otettavat seurat pelitaidoiltaan+palkkatasoltaan kelpuuta.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #30 : 02.09.2023 klo 13:21:10

Ilmoittaudun vääräleuaksi. Niin, että minkälaisia pelaajia tarkoitat ’kokeneella rungolla’, jotka eivät ole heti lähdössä muualle? Hazard, Schulz, Meunier, Wolf ja Can kenties? Vaiko Bensebaini, Sabitzer ja Özcan? Kokeneita, kyllä. Eivät ole lähdössä muualle, kyllä, eli eivät todellakaan ole. Riittääkö taso Dortmundin asettamien tavoitteiden saavuttamiseen, ei. Tai vain ajoittain, tai vain sopivien kanssapelaajien avustamana.  ’Kokeneiden ja sitoutuneiden’ pelaajien hankinnassa Dortmundin osumatarkkuus viime vuosina on ollut varsin heikko. Pointtini ehkä tässä on, että Dortmundin rahat eivät riitä riittävän kokeneiden (=ns. valmiiden) huipputason pelaajien hankintaan, kuten ökyillä riittää. Siksi iso osa Dortmundin menestystä on kasvattaa lahjakkaista junnuista huippuja, jotka auttavat menestyksessä valitettavasti vain muutamia vuosia, mutta joita ilman Dortmund on vain kasa ’Bundesjyriä’ joilla Bundesliigan kärkeä - saati kansainvälistä menestystä ei saavuteta.

Hyvä esimerkki tason riittämättömyydestä saatiin eilen. Muutamia yksittäisiä onnistumisia lukuunottamatta juuri hieman kokeneemmat pelaajat: Wolf, Bensebaini, Can ja Sabitzer pelasivat surkean pelin - ja isolta osin juuri tästä syystä Dortmundin pelinrakentelu oli toisella puoliskolla ihan karmeaa katseltava. Hyvin valmennettuna ja hyvin hiotulla pelisysteemillä, osana hyvin toimivaa kokonaisuutta, näistäkin pelaajista saa varmaan irti ihan kelpo suorituksia, mutta kun peli on sekaisin, on lopputulos masentava.

Ei Süle ja Schlottikaan mitenkään hienosti eilen pelannut, mutta lähtökohtaisesti en näe että puolustuksen taitovaje olisi menestyksen esteenä. Kuten ei hyökkäyksenkään. Haller pelasi eilen huonon pelin, mutta kykenee kyllä maalintekoon, kun vaan pallo saadaan maalitekosektoreille. Ja nyt hänellä on myös pätevä kirittäjä, jota tarvitaan erityisesti Afrikan kisojen aikaan talvella. Ja muussakin hyökkäyspään porukassa riittää kyllä taitoa, vaikka suoritukset vielä ovatkin olleet aika nihkeitä.
« Viimeksi muokattu: 02.09.2023 klo 13:23:56 kirjoittanut Echte liebe. »
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #31 : 02.09.2023 klo 18:55:14

Tuo viimeinen kappaleeni on siis sarkasmia, olen täysin samaa mieltä kanssasi :). Seurajohto puolestaan viime aikaisten toimiensa perusteella ei ja sen takia tämä pelillinen taaperrus onkin turhauttavaa.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #32 : 02.09.2023 klo 21:32:27

No voi hitto….Rapala meni koukkuineen päivineen! :D

Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 03.09.2023 klo 18:29:11

Roihu taisikin olla alakanttiin arvioitu...

Voiko hyvin valmennettu materiaaliltaan vastustajaan nähden ylivoimainen joukkue ajautua toisen puoliajan kaltaiseen kaaokseen? Mielestäni se ei ole mahdollista. Mikäli kyseessä olisi ainutlaatuinen tapahtuma, asian voisi ehkä jotenkin sivuuttaa sattumien summana tms. Toki vajaamiehiselle Stuttgartille sulamisesta ei ole kulunut montaa kuukautta. Ja hieman vastaavia on ollut paljon muitakin. Väittäisin tämän menevän toimimattoman pelitavan piikkiin. Watzke on kuitenkin henkisesti köyttänyt itsensä keltamustaa seurahenkeä hengittävään Terziciin, joten kriittistä tilanteen tarkastelua ei tule tapahtumaan ennen kuin on aivan liian myöhäistä. Pentu olisi vapaana :)

Kehl voisi puolestaan kelailla perjantain pelistä videoita ja erityisesti perehtyä laitapakkien osaamiseen. Sen luulisi olevan hyvällä tolalla, koska positiota ei katsottu kohentamisen arvoiseksi. Vaikka Bensebaini oli surkea, Wolfin tapaista esitystä en muista nähneeni pitkään aikaan. Mies ehti antamaan aika monta katastrofaalista harhasyöttöä. Ja kyseessä siis kaveri, jonka bundestomppeli arvioi vielä keväällä maajoukkuepaikan arvoiseksi. Videolta voisi myös tsiigata tähtihankinta Nmechan panos pelin kääntämiseksi kentälle tultuaan. Hänhän oli tärkeässä roolissa Heidenheimin kannalta. Pallo poltti jalassa ja katsomoon näytti, että hän olisi ollut puhki jo ensimmäisen spurtin jälkeen. Hyvin käytetty 30 miljoonaa. Mikäli Terzic liittyy mukaan katselusessioon, voisi myös tsekata oliko Hallerin anti hyökkäykselle niin arvokas, että hänet kannatti pitää kentällä 80 minuuttia. Vastaus on tietenkin kyllä - vastustajan näkövinkkelistä.

Kuten günthers tuossa ylempänä totesi, ainoa oikea johtopäätös olisi koko johtoportaan siirtyminen syrään ja vetovastuun antaminen pätevimmille. Tällä puuhastelulla tämän kauden maksimi tulee olemaan maaliin kaatuminen juuri ja juuri neljäntenä. Jatkossa sekin tulee jäämään haaveeksi.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 04.09.2023 klo 15:22:56

Oheinen analyysi osuu harvinaisen hyvin maaliin.

TLDR; Johtotroikka ei suoranaisesti kerää kehuja.
Gusty Spence

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Linfield


Vastaus #35 : 07.09.2023 klo 10:10:46

Anderlecht pinosi miljoonia ja lunasti Thorgan Hazardin itselleen.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 07.09.2023 klo 11:35:48

Loistava uutinen, tästä tuli 10 miljoonan säästö (palkka+siirtokorvaus). Toki kaverista maksettiin aikoinaan 25 miljoonaa, mutta kuka nyt vanhoja muistelisi. Turhakkeen poisto paikkaa hieman vihkoon mennyttä siirtoikkunaa.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 16.09.2023 klo 15:37:51

Kahden viikon tauon jälkeen palataan taas nojatuolikidutuksen pariin, kun keltamustat vierailevat Breisgaussa. Vaikea nähdä miten Terzic olisi saanut maagisesti parannettua peli-ilmettä ilman yhteisiä treenejä. Veikkaan miehen pallin alkavan horjumaan toden teolla, mikäli tänään tulee tappio. Varsinkin, jos esitys on kolmen ensimmäisen ottelun kaltainen.

Katsoessa eilen Imperiumin ja Pillerin koitosta ei voinut välttyä ajatukselta, että Dortmund on tällä hetkellä pelillisesti valovuosia molempia perässä. Kun myös Tölkit näyttää perinteisen vahvalta, BVB:lle jää enää neljäs sija taisteltavaksi. Siinäkin tulee olemaan tekemistä. Toki kevään kaltaisen vireen löytyminen muuttaisi tilannetta, mutta en jotenkin jaksa uskoa materiaaliltaan heikentyneen joukkueen siihen kykenevän.

Toivottavasti myös Kehl seurasi eilistä ottelua ajatuksen kanssa. Kun Strobelalleella päädyttiin ratkaisemaan vaspaongelma Bensebainin ilmaissiirrolla, lääketehdas hankki Bosmanilla Grimaldon. Keskikenttää vahvistettiin 50 miljoonalla Nmechalla ja Sabitzerilla Pillereiden selvitessä puoleen hintaan Xhaka/Hofmann -kaksikolla. Ainoastaan hyökkäyksessä Boniface oli hieman Lückeä kalliimpi, mutta toisaalta nigerialainen on vasta 22 vuotias. Toinen selvisi 20 miljoonaa halvemmalla, mutta hankki huomattavasti enemmän laatua. Tämä on oiva keino tasata puntteja taloudellisesti selvästi heikommassa asemassa olevien joukkueiden kanssa. 
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 17.09.2023 klo 13:03:35

Onnekkaasta voitosta huolimatta pelillinen kriisi ei ole kadonnut minnekään. Palloa ei yksinkertaisesti saada kontrolloidusti vastustajan kenttäpuoliskolle, sillä alhaalta rakentavan nelikon taitotaso on yksinkertaisesti liian heikko. Kaikki kunnia Ryersonin tsempille ja taistelulle, mutta ylöspäin mies on täysin hyödytön. Tilannetta ei suoranaisesti helpota, jos yläkerran ukoista Adeyemi ja Haller seilaavat parhaillaan täysin kuutamolla.

Ensin mainitun nykyinen habitus kuvastaa kaikkea vihaamaani. Laiskaa äärimmäisen ylimielistä neppailua, jatkuvaa mussutusta tuomareille sekä enemmän kuolevia joutsenia kuin pelillisiä elementtejä. Tätä voisi ehkä paremmin sietää, jos otteet kentällä tukisivat mahtailua. Valitettavasti kaverilta ei ole nähty tällä kaudella edes yksittäistä hyvää suoritusta. Pää räjähtää. Eniten ihmetyttää kuitenkin miten Terzic ei saa moista diivailijaa ruotuun. Kunnon sylkiryöppy naamalle ja sen jälkeen heivaus kuontalosta katsomoon muutaman pelin ajaksi. Saattaisi asenne muuttua.

No, toisaalta myös Haller saa tällä hetkellä aivan liian paljon anteeksi hyödytöntä haahuiluaan. Neljässä pelissä mies ei ole saanut kärjessä mitään tuottavaa aikaiseksi. Hän ei voita keskityksiä, ei pysty pitämään palloa, ei tule oivaltavia syöttöjä laukauksista puhumattakaan. Terzicin toiveesta rajallista siirtobudjettia käytettiin kolmanteen hyökkääjään, mutta norsunluurannikkolainen pysyy kentällä. Lücke ehti jo puolessa tunnissa luomaan enemmän uhkaa kuin Haller koko alkukauden aikana.

Mikään tähän saakka nähty ei saa muuttamaan ennustusta, että neljäs sija on tämän kauden maksimi.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #39 : 17.09.2023 klo 14:42:48

Vastaava ärtymys kuvaa myös omia tuntojani, vaikka keskeisimmät kohteet ehkä hieman poikkeavatkin.

Vaikka pelaajatasolla henkilömäärän näkökulmasta muutokset edelliseen vuoteen nähden olivatkin rajalliset, Guerreiron ja Bellinghamin poistumisen vaikutus pallollisen pelin laatuun ja pelinrakenteluun on ollut dramaattinen. Lisäksi kun useat keväällä hyviä tai vähintään kohtuullisia otteita esittäneet pelaajat ovat nyt olleet enemmän tai vähemmän hukassa, lopputulos on nähdyn kaltainen.

Hallerin ja Adeyemin otteiden heikkoudesta olen samaan mieltä, vaikka todellisena ongelmana näenkin sen että palloja heille ei yksinkertaisesti saada riittävästi. Erityisesti Hallerin uskon kyllä kykenevän viimeistelyyn ja laadukkaisiin syöttöihin hyökkäyspäässä, kunhan palloja sinne saadaan. Tällä hetkellä hänellekin kyllä tekisi hyvää hakea tiukempaa motivaatiota penkin puolelta ja antaa Lückelle avauksen paikka.

Ryersonin kykyjen rajallisuus on ollut tiedossa jo pitkään, mutta hänellä sentään on asenne kunnossa. Bensebainin touhuun sen sijaan olen ollut täysin turhautunut; jatkuvia harhasyöttöjä ja puolustussuuntaan koko ajan myöhässä. Harmillista tässä on se että kunnon penkityskään tässä tapauksessa ei ole vaihtoehto, kun siellä yksinkertaisesti ei ole korvaavia pelaajia. Noh, on hän sentään rangaistusalueella onnistunut muutamia tärkeitä katkoja tekemään, mutta mieluummin näkisin vastustajien hyökkäysten katkot kauempana omaa maalia.

Jos jotain positiivista tähän nyt nostan, pitää sentään nostaa hattua eilisen ottelun toisen puoliskon noususta. Vaikka peli ei juuri parempaa ollut, saatiin palloja sen verran hyökkäyspäähän, että riittävät maalit saatiin aikaiseksi. Jotain sekin. Reuskin osoitti, että kyllä hänellekin vielä arvoa on joukkueessa, vaikka pienemmässä roolissa onkin.

Kokoonpanoon on enää turha toivoa muutoksia, joten näillä nyt mennään. Vaikka joukkueen laatu on todettu nyt valitettavan rajalliseksi, kyllä tälläkin kaaderilla paljon nyt nähtyä parempaan pitää pystyä. Paljon parempaan. Niin suurta kehitystä en silti mitenkään näe mahdollisena, etteikö laitapakkitilanteeseen tarvittaisi väkisinkin parannusta tammikuussa, eikä keskikentän tilannekaan valitettavasti näytä paljon sitä paremmalta.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2023 klo 14:45:20 kirjoittanut Echte liebe. »
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #40 : 17.09.2023 klo 18:52:22

Keskikenttähän oli taas aivan luokaton ja pelinrakentelu sen kautta ei onnistu lainkaan. Terzic on hirttäytynyt Caniin kapteenia valitessaan ja vaikea nähdä miten tuon solmun saa avattua enää säädyllisesti ilman jonkun tahon totaalista kasvojen menetystä. Canin toiminta kentällä on tällä hetkellä divaritasoa, johon jokainen vastustaja pystyy iskemään. Nmecha on puolestaan harjoitellut ja pelannut kusilaarihuhujen mukaan jo viikkoja kipulääkkeillä ja siltähän tekeminen myös näyttää.

Tuurillla siis kolme pistettä, mutta tällä pelaamisella turbulenssi seuran ympärillä jatkuu ja pistetili tuskin kovastikaan karttuu. Nelossija on tosiaan tämän kauden maksimi, mikä kertoo surullista kieltä nykyisestä resurssien hukkaamisesta.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 19.09.2023 klo 18:39:20

Hallerin ja Adeyemin otteiden heikkoudesta olen samaan mieltä, vaikka todellisena ongelmana näenkin sen että palloja heille ei yksinkertaisesti saada riittävästi.

Tämän hintaluokan kavereilta pitää pystyä odottamaan myös omia peliä edistäviä ratkaisuja eikä pelkästään muiden tarjoilusta elämistä. Sitä paitsi Adeyemille on jo tarjoutunut useita vastahyökkäyspaikkoja, jotka mies on tuhrinut louhikkoiseen haltuunottoon tai luokattomaan syöttö/laukaisuyritykseen. Monestiko hän on tänä syksynä ohittanut vastustajan laidallaan? Mieleen ei tule ainuttakaan kertaa. Hallerin alkukauden highlight on hienosti siivottu kukkupallo omassa boksissa Heidenheimiä vastaan.

Mitä Caniin tulee, Mentälitätsmonster veti kolme kautta täysin vihkoon ennen viime kevään suonenvetoa. No, se riitti pahvin jatkamiseen ja kapteenin nauhaan, mutta esitykset ovat palanneet Dortmundin alkuajan tasolle.

Tänään jännittää lähinnä selkäsaunan suuruus. Toki altavastaajana pelaaminen saattaa sopia paremmin keltamustille, kun ei tarvitse huolehtia pelin tekemisestä. Riittää kun kyttää vastaiskuja. Sitten kun muistaa, että nopeissa hyökkäyksissä Ryersonin pitäisi saada syöttö Adeyemin jalkaan, tämän pitäisi spurtata vähintään yhden puolustajan ohi ja onnistua toimittamaan pallo maalipaikkaan Hallerille, realismi palaa takaisin.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #42 : 19.09.2023 klo 21:07:24

Siellä sitten lähdetään matsiin ilman hyökkääjää "Ylos"
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 19.09.2023 klo 21:35:43

Siellä sitten lähdetään matsiin ilman hyökkääjää "Ylos"

Onhan siellä Adeyemi ja Malen jotka ovat tuollaisia välimallin hyökkääjiä. Livescore oli piirtänyt tuon 4-3-3:ksi jossa Schlotterbeck on laitapakkina ja Wolf laitahyökkääjänä, mutta eikö tuo nyt luonnollisemmin olisi 5-3-2 jossa Wolf ja Ryerson ovat wing backeina ja Malen&Adeyemi koittaa sitten vastahyökkäyksissä pinkoa linjan taakse?
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 19.09.2023 klo 23:47:00

Pelkurifutista keskinkertaista vastustajaa vastaan.

Hansi ois vapaana.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #45 : 20.09.2023 klo 15:01:08

Ja Nagelsmann. Hänestä toki voi olla muuten montaa mieltä, mutta valmennusosaamista tuskin kukaan kyseenalaistaa. Hansi olisi kyllä myös milenkiintoinen veto, minun silmissäni varsin uskottava valmentaja hänkin. Terzicille toivoisi varmaan kaikki keltamustat menetystä ja kaikkea muutakin hyvää, mutta valmentajana taitaa jäädä kyllä edellisistä jälkeen, valitettavasti.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 20.09.2023 klo 16:18:42

Syvällä kynnetään. Terzic ei pysty löytämään pelitapaa, jossa yli kaksi syöttöä menisi omille. Eikä PSG:n prässi ollut lainkaan pahimmasta päästä. Hyvä valmentaja tekee joukkueesta paremman kuin osiensa summa. Edin on onnistunut saamaan lähes jokaisen pelaamaan alle kykyjensä. Hyvän valmentajan merkki on myös pelin jatkuva kehittyminen. Samaa ei voi sanoa keltamustista. Tämä kausi menee todennäköisesti joka tapauksessa harakoille. Nagelsmann sitten EM-kisojen jälkeen.

Kehlin loistavasti vedetystä siirtoikkunasta kertoo kaiken, jos Guerreiron korvaajaksi hankittu Bensebaini ei kykene syrjäyttämään edes Ryersonia tai Wolfia. Lisäksi kunniamaininta Nmechan skouttaamisesta. Miehen eilinen esitys sai heti unohtamaan Bellinghamin. Lisää vastaavia timantteja 30 miljoonalla!
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 23.09.2023 klo 15:51:26

Terzic näköjään kierrättää isolla kädellä. Can, Adeyemi, Haller ja Malen saavat tehdä tilaa Özcanille, JNG:lle, Füllkrugille ja Reusille. Periaatteessa kolmen ensimmäisen penkitys on aivan perusteltua. Tosin Özcan/Nmecha -kaksikko tukkimassa keskikaistaa saa kylmän hien otsalle. Malenin huilia on sen sijaan vaikea ymmärtää. Mies on ollut alkukauden paras hyökkäävä pelaaja.

Jotenkin pitäisi raapia edes tuskainen voitto. Valitettavasti syksyn taaperruksen jälkeen luotto ei ole korkealla.   
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 02.10.2023 klo 19:45:34

Saapa nähdä kuinka pitkään keltamusta paatti jatkaa tuurilla seilaamista. Alkukauden pistesaldohan olisi hyvä, mikäli peliesitykset olisivat olleet vastaavia. Karu todellisuus on kuitenkin jotain aivan muuta. Lyhyitä pätkiä lukuunottamatta (Heidenheim eka puoliaika, Kupla toinen puoliaika, Sinsheimin ensimmäiset 20 minuuttia) peli on muistuttanut lähinnä köysissä lopullista tyrmäysiskua odottavaa nyrkkeilijää. Silmiinpistävää on otteen täydellinen kirpoaminen pienenkin vastoinkäymisen seurauksena. Edelleen pysyn ennustuksessani nelossijasta tämän kauden maksimina ellei a) käsittämätön tuuri jatku koko kauden b) Pillerit tai Tölkit kriisiintyy täydellisesti c) Terzic onnistuu jollain voodoo-magiikalla saamaan kääntämään laivaa 180 astetta.

ps. Kaveri onnistui hankkimaan Zweitmarktista kaksi pilettiä keskiviikon zämppäriin Milania vastaan. Valitettavasti hän sairastui eikä pääse reissuun. Näin ollen toinen lippu olisi tarjolla, mikäli joku telaketjujen ystävä sattuisi olemaan hoodeilla.
 
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 20.10.2023 klo 19:37:33

Saapa nähdä saako ennen majutaukoa nähty pieni piristyminen jatkoa tänäänkin vai joudutaanko palataanko takaisin nihkeyteen. Toki ei voi puhua loistokkaista otteista, mutta puolustaminen oli pääsääntöisesti tiivistä ja myös yläkerrassa onnistuttiin alkukautta paremmin paikkojen luonnissa. Parasta oli, ettei oma peli mennyt täysin sekaisin takaiskujen jälkeen, vaan joukkue kykeni ryhdikkääseen takaa-ajoon. Toisenlaisiakin pelinkulkuja on todistettu.

Reus on selvästi piristynyt karistettuaan kapteenin taakan harteiltaan. Yhdessä Malenin ja Brandtin kanssa he muodostavat tällä hetkellä luovan pelin moottorin. Myös Lücke on hyvin paikannut Hallerin vaipumisen varjojen maille. JBG toimii edelleen vain vaihdosta ja Adeyemin on syytä miettiä tulevaisuuttaan Recarolla. Laitapakit ovat mitä ovat eikä parannusta tapahdu tällä kaudella. Onneksi Schlotti on palannut formiin ja muodostaa Hummelsin kanssa vahvan topparikaksikon.

Periaatteessa Bremenin pitäisi kaatua helposti, mutta onhan näitä nähty ennenkin.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa