FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.07.2024 klo 18:35:07 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Siirtokorvaukset  (Luettu 1691 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sirkus Lakeus 2.0

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Poppius


: 29.07.2023 klo 13:01:05

HJK

Santeri Väänänen --> Rosenborg BK, Norja  200k (arvio)

Lainaus
HJK kertoo saavansa Väänäsestä myös siirtokorvauksen. Tiedotteen mukaan kassaan kilahtaa ”kelpo korvaus”.

Kasvattajaraha olisi Väänäsestä 300 000 euroa, mutta HJK ja Rosenborg sopivat keskenään, että norjalaisseura maksaa ”Klubille” hieman tuota summaa pienemmän siirtokorvauksen. Vastineeksi HJK saa prosenttiosuuden Väänäsen mahdollisesta seuraavasta siirrosta eteenpäin.
SJK

Macario Hing-Glover --> SH Shenhua, Kiina  0,5 - 1m (arvio)

Lainaus
SJK:n 27-vuotias yhdysvaltalainen laitapuolustaja Macario Hing-Glover siirtyy Kiinan pääsarjassa pelaavan Shanghai Shenhua FC:n riveihin merkittävällä siirtosummalla

Hänet on myös rekisteröity aiemman kiinnostuksen yhteydessä Kiinan passin hakuprosessiin.  

Tämä siirto tulee vähän yllätyksenä niin meille kuin hänelle itselleenkin
- Macarion nykyinen seura on maksanut huomattavan suuria siirtokorvauksia itselle täysin tuntemattomista kiinalaispelaajista. Häneltä löytyy Kiinan passi joten hän ei vähennä ulkomaalaispelaajille asetettua kiintiötä. SJK vaikutti olevan yllättynyt siirtosumman suuruudesta.


Daniel Håkans --> FK Jerv, Norja  150 - 250k (arvio)

Lainaus
SJK:n nuori laitahyökkääjä Daniel Håkans siirtyy merkittävällä siirtosummalla Norjaan. Norjan pääsarjassa päättyneellä kaudella pelannut FK Jerv on käyttänyt Håkansin lainasopimuksessa olleen osto-option, ja viime kesänä norjalaisseuraan lainalle siirtynyt Håkans jää siten pysyvästi FK Jerv-paitaan. Kyseessä on merkittävä siirtosumma

Lainaus
His last transfer was from Jerv to Valerenga in 2023. Valerenga paid Jerv €0.4M for Daniel Håkans.

- Jerv myi pelaajan 400k summalla eteenpäin. SJK:n mediatiimi käyttää kaikista kaupoista sanaa merkittävä. SJK myi pelaajan norjalaiseen pienen budjetin jengiin joka kielii siitä ettei kovinkaan moni seura ollut valmis maksamaan Håkansista. Lisäksi SJK:n valmentaja Gomez ei nähnyt käyttöä pelaajalle joten seura oli valmis myymään hänet.  
AC Oulu

Otso Liimatta --> FC Famalicão, Portugali  300 - 600k (arvio)

Lainaus
Tiedostamme Otson arvon ja potentiaalin. Olemme iloisia, että voimme olla seura, jossa Otso Liimatan ja Miika Koskelan kaltaiset nuoret lupaavat pelaajat ovat voineet kehittyä siihen pisteeseen, että he ovat kiinnostavat Suomea suuremmissa liigoissa pelaavia joukkueita. AC Oulu on tyytyväinen siirron taloudellisiin yksityiskohtiin

- Famalicão on maksanut "tuntemattomalle" serbialaiselle seuralle miljoona euroa pelaajakaupasta. Tätä sarjaa voisi verrata jollakin tavalla Veikkausliigaan. AC Oulu on tyytyväinen
mutta ei kuitenkaan hypi riemusta kattoon. Luultavasti kauppa muodostuu AC Oulun kannalta
erittäin merkittäväksi mikäli Liimatta lunastaa odotukset ja hänet myydään isolla rahalla eteenpäin.


Miika Koskela --> Tromsö IL, Norja  100 - 150k (arvio)

Lainaus
Suomalaiseen tapaan siirtokorvauksen suuruudesta ei ole tietoa, mutta Transfermarkt on määritellyt Koskelan arvoksi 150 000 euroa.
Honka

Agon Sadiku --> Rosenborg BK, Norja  595 000 euroa

Lainaus
Hongan saama siirtokorvaus on merkittävä. Norjan TV2:n mukaan Rosenborg maksaa espoolaisseuralle välittömästi noin 595 000 euroa. Siirtokorvaus voi kuitenkin kohota noin 730 000 euroon.

Lisäksi Honka saa 15 prosentin osuuden Sadikun seuraavasta siirtokorvauksesta.
FC Haka

Ossi Virta --> HJK  50k (arvio)

Lainaus
Virta liittyy HJK:n uuden päävalmentajan Toni Korkeakunnaksen taustajoukkoihin välittömästi. HJK maksaa Virrasta myös siirtokorvauksen

- Haka tunnetaan pennin venyttämisestä/pikkurahan keräämisestä. Tälläkin summalla saa kovan pelimiehen loppukaudeksi joka nostaa todennäköisyyttä pysyä sarjassa.
MIFK

Abdulfattah Asiri --> Al-Tai FC, Saudi-Arabia 100 - 200k (arvio)

Lainaus
Iso osa suunnitelmiamme Asirin siirrossa IFK:hon oli se, että tiesimme olevan suuri mahdollisuus kaupata hänet kesän siirtoikkunassa. Olen erittäin tyytyväinen tämän suunnitelman onnistumisesta

- MIFK tuntuu olevan todella tyytyväinen. Saudi-Arabiassa rahaa riittää näinkin pienen luokan siirtoihin. Asiri ei ollut MIFK:lle tärkeä pelaaja.
Ilves

Petteri Pennanen --> Hyderabad FC, Intia  50 - 100k (arvio)  

Lainaus
Pennasella oli sopimuksessaan pykälä mahdollisuudesta siirtyä ulkomaille ennalta sovittua summaa vastaan. Tämä pykälä aktivoituu tulevassa siirrossa ja Ilves saa siirtokorvauksen.

- Transfermarktin mukaan Hyderabad FC on maksanut vain kerran 48k siirtokorvauksen. Ilves ja Pennanen tuskin laittaisivat kahdenkeskiseen sopimukseen alle 100k pykälää. Toisaalta intialaiset eivät ole halukkaita maksamaan siirroista. Ilves tunnetaan siitä, että se päästää pelaajia halvalla.
« Viimeksi muokattu: 30.07.2023 klo 15:05:43 kirjoittanut Sirkus Lakeus 2.0 »
Panenkan roikka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mercantil Ushuaia


Vastaus #1 : 29.07.2023 klo 14:21:10


Ilves

Petteri Pennanen --> Hyderabad FC, Intia  50 - 100k (arvio)  
 
- Transfermarktin mukaan Hyderabad FC on maksanut vain kerran 48k siirtokorvauksen. Ilves ja Pennanen tuskin laittaisivat kahdenkeskiseen sopimukseen alle 100k pykälää. Toisaalta intialaiset eivät ole halukkaita maksamaan siirroista. Ilves tunnetaan siitä, että se päästää pelaajia halvalla.

Eihän sitä nyt haluta olla esteenä tällaisessa tapauksessa, kun nuori lupaus lähtee ulkomaille kokeilemaan siipien kantavuutta...
Kausari

Paikalla Paikalla


Vastaus #2 : 29.07.2023 klo 14:28:04

Asiri on niin kova tähti, että hän ei siirry mihinkään noin pienellä siirtokorvauksella. Ei tietysti itse saa senttiäkään, mutta ei halua, että hänet myydään liian halvalla. Vähintään puoli miljoonaa tuli Ifk:lle.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa