FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.05.2024 klo 22:37:40 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 21
 
Kirjoittaja Aihe: CF Real Madrid 23 - 24 - Kun koko maailma odotti Perezin hankkivan hyökkääjän  (Luettu 90037 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
G.Lavanche

Poissa Poissa


: 10.08.2023 klo 15:20:03

Laitetaan nyt jonkunlainen avaus niin ei puida viime vuoden asioita.

Kausi 22/23 pähkinänä:
Viime kausi alkoi faneille valtavan siirtomarkkina pettymyksen jälken, jossa jossain vaiheessa pidettiin todennäköisenä jopa Mbappe - Haaland kaksikon siirtoa maailman suurimpaan suraan niin hyvillä tuloksilla, että kaudesta josta kukaan ei odottanut mitään alkoi moni odottamaan paljoakin. Lopulta lento loppui Realille jo hiukan tavaksi tulleeksi joulutauon jälkeiseen flegmaattisuuteen, josta ei oikein uutta nousua saatu kauden loppuunkaan.

Lopputulemana kuitenkin Copa Del Rey sekä seurajoukkueiden maailmanmestaruus. Liigassakin minimivaatimus kakkoseksi ja CL:n puolella vasta semifinaaleissa ulos. Kautta voidaan siis lähtökohtiin nähden pitää ihan positiivisena, vaikka hiukan karvas maku faneille loppukauden mollivoittoisuudesta jäi. Kauden päätteeksi yksi seuran kaikkien aikojen hyökkääjistä Karim Benzema lähti hiukan yllättäen keräämään rahaa saudiprinsseiltä, joten miltein yhtä paljon kysymysmerkkejä nousi välittömästi tulevaa kautta varten. Kesän alussa kaikki lontoolaiset kaljupäiset liikemiehet myhäilivät odottaen suurta tilipäivää hyökkääjämyynneissä.

Kausi 23/24
Kaksi päivää Athletic peliin ja uuteen kauteen, joten ainakin kauden alkuun lähdetään lähes 99,99% todennäköisyydellä ilman vahvistuksia hyökkäysosastolle ja vaikka Mbappe huhut kiihtyvät siirtoikkunan sulkua kohti lähes viimekesäiseen tyyliin niin todellisuudessa taitaa todennäköisyys suurentua kokoajan ettei hankintoja enää tule. Real ei ole juuri alelaareja tupannut siirtoikkunoiden viime hetkillä tyhjentämään.

Ceballos, Odriozola ja Mendy olleet edelleen huhuissa ulospäin, mutta ainoastaan jälkimmäisen ulostaminen vaatisi joukkueen vahvistamista. Realilla tavoitteena on varmasti voittaa kaikki mahdollinen, kuten aina, mutta luulen seurajohdon asettavan tälle kaudelle enemmän tulevaisuuteen pohjautuvaa rakentamista. Vahvasti siis näyttää uudelleenrakennuskaudelta, jossa lanseerataan uutta muotoa ja ajetaan esiin uusia tähtiä.

Siinä mielessä olisi oikeastaan parempikin, ettei uusia ainakaan ison profiilin hankintoja tehdä. Vini ja Bellingham saavat reilun mahdollisuuden todistaa olevansa kantavia pelaajia. Samoin Carlo saa kohtuu paineettomasti kokeilla vieläkö taikurin hatusta löytyy joku muukin tulosta tuottava formaatti 4-3-3 sijaan, jota Ancelotti kokeilustaan huolimatta ei tähän mennessä ole todellisuudessa pystynyt vaihtamaan. 4-1-2-1-2 näytti tosiaan harjoituspeleissä olevan muotti, mutta Carlo itse kritisoi puolustamisen olevan varsinkin lähellä omaa maalia todella heikkoa ja jos ensimmäisillä kierroksilla ei tuloksia tule niin haetaanko esim 4-2-3-1, puhtaampaa 4-4-2 vai vaihdetaanko lopulta takaisin 4-3-3.

Maalivahdit:
Courtois #1, Lunin #13

Maalivahtiosastolla ei muutoksia. Courtois jatkanee kilpailemista maailman parhaan maalivahdin roolista menestyksekkäästi tälläkin kaudella. Lunin saanee minuutteja lähinnä loukkaantumisten sattuessa. Juuri saamamme tiedon mukaan kuitenkin Courtois on todennäköisesti loukannut polvensa ja voi olla sivussa pitkäänkin.

Puolustajat:
RB: Carvajal #2,, Odriozola #16 Lucas #17

CB: Militao #3, Alaba #4, Nacho #6, Rudiger #22

LB Fran Garcia #20, Mendy #23

Puolustuksessa Alaba ja Militao aloittanevat kauden edelleen ykkösparina. Rudiger oli Militaoon verrattuna kuitenkin harjoituspeleissä vaikuuttavampi, joten tällä tontilla on ihan rehtiä kilpailua. Nachon rooli on olla pukukoppikapteeni ja stuntata siellä missä tarvitaan.  Laitapuolustajien osalta Odriozola ei kuulu edelleenkään Carlon suunnitelmiin, mutta kaupaksi ei ole vielä käynyt. Carvajal on parhaimmillaan edelleenkin paikan aatelistoa, mutta hyvän päivän ja huonon päivän ero on tuntunut vuosi vuodelta kasvavan. Lucas taas ei edelleenkään ole parhaimmillaan joutuessaan puolustamaan teknisiä hyökkääjiä vastaan. Vasemmalla puolella Mendy ei näytä enää pysyvän kasassa ja yleisesti joutunut fanien sylkykupiksi osin aiheettakin. Näytti kuitenkin olevan harjoituskaudella papereissa olevan "vahvemmissa" puolustus nelikoissa, joka viittaa nokkimisjärjestyksen olevan edelleen ranskalaisen eduksi. Fran Garcialle kuitenkin avautuu heti hyvä paikka ottaa etumatkaa kiinni Mendyn ollen sivussa ainakin kauden ensimmäisen pelin ellei keskikentältä Camavingaa siirretä hoitamaan tätä tonttia.

Keskikenttä:
Bellingham #5, Kroos #8, Modric #10, Camavinga #12, Valverde #15, Tchouameni #18, Ceballos #19, Guler #24

Paperilla Real Madridin keskikenttä on todennäköisesti tällä hetkellä juuri sellainen kuin kuka tahansa valmentaja voisi toivoa. Löytyy laajuutta, löytyy kokemusta, löytyy potenttiaalia. Harjoituspelien perusteella on hyvin vaikea sanoa ketkä aloittavat. Ainoastaan Ceballos ja Guler ovat selkeästi eri korissa kuin muut. Jos pitäisi veikata niin puolustuspään ongelmien takia Tchouameni, Kroos, Valverde ja Bellingham avaavat. Koko harjoituskauden systeemi tuntui olevan rakennettu Bellinghamia varten ja tuntui toteuttavan oikeita asioita kaikissa peleissä. Valverde on ollut Carlon luottopelaaja ja tekee kentällä juuri ne asiat mitä pyydetään oli rooli mikä tahansa. Ilman Kroosia Realilla tuntui olevan vaikeuksia käynnistää hitaampia hyökkäyksiä ja vastaavasti Kroosin kanssa puolustuksen sijoittuminen näytti heikkoimmalta, joten Tchouamenin pistäminen puolustuksen tilkkeeksi ainakin kauden alussa kuulostaisi järkevältä. Modric ja Camavinga olivat kuitenkin molemmat todella hyviä harjoitusotteluissa ja Lukan rooli varmaan tällä kaudella on entistä pienempi, mutta sitäkin tärkeämpi avamaan sitkeimpiä puolustuksia ja tuomaan joukkueeseen puhdasta luovuutta.

Hyökkääjät:
Vini #7, Rodrygo #11, Joselu #14, Brahim Diaz #21

Hyökkääjien osalta harjoituskausi ei mennyt ihan putkeen, mutta varsinkin Joselun ja Diazin kohdalla nähtiin paljon lupauksia antavaa tekemistä. Joselu vaikuttaa juurikin sellaiselta palalta, jolla muuttaa pelin sisällä helposti taktiikkaa ja Diaz vastaavasti toi pelatessaan Lukan tavoin ympärillään oleville pelaajille enemmän mahdollisuuksia siinä missä brassikaksikko on pelitavaltaan kohtuu suoraviivaisia. Vini tulee tälläkin kaudella nostamaan tunteita niin hyvässä kuin pahassa. Niin taitava pelaaja, mutta se valkoinen paita ja otsikot painavat tekemään välillä niin typeriä ratkasuita kentällä ja brasseille ominaiseen tyyliin tervettä itsevarmuutta ei juuri puutu. Rodrygo sitten taas kentällä on välillä aivan täysi vastakohta niin kovin rauhallinen ja näkymätön, mutta silti niin usein oikeassa paikassa ja tekee oikeita ratkaisuita. Harjoituspeleissä ei homma kuitenkaan keskenään keskushyökkääjinä tuntunut vielä lähtevän ja pelaajien vahvuudet eivät tukeneet toisiaan. Carlo puolusteli varsinkin Viniä ja kehittymistä uuteen rooliin haastatteluissa, joten heikkoudet selkeästi tunnistettu myös valmennusportaassa.

Oma veikkaukseni kokoonpanoksi kauden ensimmäiseen otteluun siis:

--------Vini - Rodrygo-----------
 --------Bellingham--------------
-------Kroos - Valverde---------
----------Tchouameni------------
Fran - Alaba - Militao - Carvajal
 ---------Lunin----------------

Jännittävä kausi kuitenkin tulossa monelta eri kantilta. Hala madrid ja mitä tähän loppuun pitää sanoa.
tietokonesimulaattori

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 10.08.2023 klo 15:34:09

Courtoiksella tänään ilmeisesti ACL paskaksi ja kausi paketissa, sanoo Fabrizio. De Gea ois vapaana agenttina saatavilla.
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 10.08.2023 klo 16:21:47

Media tosiaan rummuttaa jopa vuoden poissaoloa ja vaikka olisi puoletkin vain tästä niin edes joku vara Lunin sinne varmasti tarvitaan. Niin hyvä tuo keskikenttä ei ole, että pärjäisi sekä ilman ysiä, että ykköstä.

Iso menetys, mutta antaa tietysti jollekin toiselle nyt mahdollisuuden. Lunin on pelannut ihan mukiin menevästi, mutta taso ero kurttuun on kyllä niin valtava, että kyllähän tuohon mitä suurimmalla todennäköisyydellä hankitaan uusi kakkonen, eikä uutta kolmosta.
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR + laukaukset, koska syöttö on aina riski


Vastaus #3 : 10.08.2023 klo 16:46:24


Jännittävä kausi kuitenkin tulossa monelta eri kantilta. Hala madrid ja mitä tähän loppuun pitää sanoa.
Kiitos hyvästä avauksesta. Ylos

Courtoiksella tänään ilmeisesti ACL paskaksi ja kausi paketissa, sanoo Fabrizio. De Gea ois vapaana agenttina saatavilla.
Pahempi homma. Jos kyseessä on polven eturistisiteen repeämä, niin 31 vuotiaalle tuo on todella hankala vamma. Vituttaa pelkkä ajatuskin De Geasta tai Lloriksesta Realin paidassa.

Jos Courtois on poissa, maailmanluokan ysi puuttuu ja Ancelotilla on viimeinen kausi, niin ilmassa on välikauden merkkejä. En tiedä onko Perezille edes kerrottu loukkaantumisista ja siitä ettei Mbappe pelaa Realissa, mutta jos on, niin hänenä alkaisin suosiolla rakentaa viimeistään jouluna Ancelottin jälkeistä aikaa ja korvaisin Carlon hänen työnsä jatkajalla. Näin uusi valmentaja saisi aikaa ajaa omaa pelitapaa ja nähdä tulevien hankintojen tarve.

Hala madrid ja mitä tähän loppuun pitää sanoa.
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sniper #8 2014-2024


Vastaus #4 : 10.08.2023 klo 16:57:27

Guler taitaa sittenkin joutua myös leikkaukseen.
perla de castilla

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid C.F.


Vastaus #5 : 12.08.2023 klo 14:31:18

Hieno avaus ja taas mennään! Toki jengi on läpipaska ja kaikki on paskaa, paitsi kusi.
Amala

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 12.08.2023 klo 15:36:16

Ilmeisesti Kepa tulossa nyt vahvimpana huhuissa Courtoisin tilalle. Bono tai Kepa molemmat kelpaisi, De Gean tulo ei olisi erityisen kiimainen.

Mutta tänään kauden avaus, pidetään odotukset sopivan matalalla niin keväällä on jopa mahdollisuus yllättyä positiivisesti!
laite

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 12.08.2023 klo 15:43:14

Kepa olisi kyllä mielenkiintoinen kortti käännettäväksi. Iso menetys joka tapauksessa, tuli kuka tuli, Courtois on niin monta kertaa madridin pelastanut vuosien varrella.
Goalemos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galácticos


Vastaus #8 : 12.08.2023 klo 21:31:03

Romanon mukaan Kepa sieltä nyt olisi sitten tulossa tuuraamaan belgialaista.

CMoren tilaus uusittu hieman vastentahtoisesti tällä kertaa, ei sitä ilman spanskifutista kuitenkaan taida oikein osata olla.
tanu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid Club de Fútbol


Vastaus #9 : 12.08.2023 klo 22:33:28

Avaukselle Tuoppi

Luninilla tänään iso näytönpaikka, tulee sieltä sitten Kepa tai kuka tahansa sisään.
rafinja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gerard Piquén twiitit, Cameron Tucker


Vastaus #10 : 13.08.2023 klo 15:21:08

Myös Militaon ACL paskaksi ja käytännössä koko kausi ohi.

Ei kyllä juuri käy vihollisleiristä Valkoisten kuluneen viikon polviuutisia kateeksi.
El Hefe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid, HJK, Guti


Vastaus #11 : 13.08.2023 klo 15:43:04

Onkos Pavard pelaillut milloin topparia?
RonaldoR9Finland

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK,Suomen maajoukkue,Real Madrid


Vastaus #12 : 13.08.2023 klo 16:25:30

Kovaa tahtia menee ukkoja hajalle. Eiköhän sieltä pakon edessä vielä 2-3 hankintaa tule
Fede15

Paikalla Paikalla


Vastaus #13 : 13.08.2023 klo 18:20:04

Karu viikko, kun ykkösmaalivahti ja paras puolustaja sivuun käytännössä koko kaudeksi ennen kuin kauden ensimmäinen ottelu oli kokonaan pelattu. ACL vammat ovat karuja ja toivottavasti nyt kumpikin toipuu mahdollisimman lähelle omaa tasoaan.

Avausmatsissa oli sinänsä ihan lupaavaa tekemistä. Bellingham otti heti paikkansa joukkueesta ja muutenkin keskikentän tekeminen oli upeaa katseltavaa. Vinille tämä taktiikka ei vain sovi yhtään ja Athletic oli sen verran heikko, että kovin suuria johtopäätöksiä ei voi vielä tehdä miten homma toimii esim. ensimmäistä bussia vastaan.

Perezille röhönaurua jos viimeisimmät huhut Mbappen jatkosta Pariisissa pitää paikkansa. Kane meni jo.
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sniper #8 2014-2024


Vastaus #14 : 13.08.2023 klo 21:21:18

Aika raskas elokuun alku. Ykköstarget jää jälleen huhuotsikoihin. Puolustuksen johtohahmot sivuun lähes koko kaudeksi.

Voi jeesus.

Edit. Pessimistinä veikkaan, että ihan farssi kausi tulossa. Kaikki kunnia Vinille, Rodrygolle ja Joselulle, mutta ei tule riittämään kun kovat matsit tulee.
« Viimeksi muokattu: 13.08.2023 klo 21:23:41 kirjoittanut Mágico Madrid »
Kosovon härkä

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 14.08.2023 klo 02:27:40

Bellingham pelasi kyllä viikonloppuna niin huikean ottelun, että tuota vauhtia kun jatkaa, niin voi olla yksinään jo käänteentekevä pelaaja Realille.

Ainoastaan Benzeman kaltaista perinteistä keskushyökkääjää tuo mielestäni kaipaa. Militao ei ole mielestäni mikään järkyttävä menetys, Rudiger hoitaa homman vähintään yhtä hyvin ellei paremminkin. Maalivahtiosastollekin on vahvistusta tulossa, joten sekin on luultavasti täysin riittävä.

En tätä siis miksikään välikaudeksi tuomitsi todellakaan. Nähdäkseni mahikset on mennä ihan päätyyn asti myös sieniliigassa.
00250

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 14.08.2023 klo 09:46:31

Kiitos avauksesta, en ollut tarpeeksi valppaana, enkä huomannut että päivää aiemmin oli jo kanssa-Madridista avannut pelin, joten kyhäilin TST:nä oman avauksen, jonka voi lukittaa näin ollen Ylos

Oli myös aivan liian kiireinen vkl junnufutiksen tiimoilta, joten molempina aamuina piti herätä 6:30 ja näin ollen 22:30 alkava matsi aivan liian myöhäinen ajankohta, joten siihen peliin liittyen ei ana lyysia nyt tarjota täältä päädystä.  

Maalivahtiasiat prioriteetti 1 tällä hetkellä ja de Geasta tosiaan on kirjoiteltu ummet ja lammet ManU-topikissa vuosien varrella ja kerrottu kuinka ei osaa jalalla pelata, silti poistui ManUsta melkein isompana legendana kuin Schmeichel.  

Voisi olla hyvä haku, vaikka puujalka lieneekin ainakin Manu-fanien mukaan, mutta en sitten tiedä onko Courtois yhtään hirveästi parempi jalalla (ennen loukkaantumistaan).  Viime kaudella taisi pari maalia tulla omiin, kun Thibaut riplaili hieman liikaa.  

DdG kuitenkin enemmän vanhan liiton veska, että hyvä ottamaan koppeja ja olemaan muutenkin pallon tiellä, ei viihdy liikaa viivalla ja kenkii pallon mielellään z-rivistöön ennemminkin kuin antaa oivaltavia läpisyöttöjä Manuel Neuer-tyyliin.  Semmoinenkin mielenkiintoinen homma, että entinen mestarimokke Keylor Navas löytyy Pariisista, eikä mitään asiaa Pariisissa kentälle. Toki PSG pelaa omia 6d -shakkejaan, joten tuskin kiinnostaa lainata Madridille häntä.  Viime vuonna oli Nottinghamissa lainalla ja pelasti omalla työllään heille sarjapaikan.  Ei sinällään mitään käryä kuinka hyvä oli siellä.

Ja siitä päästäänkin siihen, että Kepa Arrizabalaga taitaa tulla lainalle Madridiin (oli muuten hänelläkin jo aikanaan puoli jalkaa oven välissä Concha Espinalle, mutta CFC pisti rahaa tiskiin ja taisi olla maailman kallein veska tuolloin).

Tämä baski siis tulossa, joka riitautui Sarrin kanssa Chelseassa ja josta haluttiin siellä eroon ja joka kuitenkin otti paikkansa takaisin, vaikka kovalla kiireellä tullut Senegalin maajoukkueveska Mendy pelasikin suht pitkään ykkösveskana ja joka avitti omalla puppeloinnillaan myös Madridia viimeksi kun Mestarien Liiga tuli kotiin.  Viime kaudella Kepa otti sitten paikkansa takaisin ykkösveskana ja matka jatkumassa nyt sitten Bernabeulle.  
« Viimeksi muokattu: 14.08.2023 klo 10:05:35 kirjoittanut 00250 »
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sniper #8 2014-2024


Vastaus #17 : 14.08.2023 klo 09:52:58

Zidane taisi torpata Kepan siirron silloin Bilbaosta.
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 14.08.2023 klo 10:42:03

Madridin onneksi Rudiger oli hyvä harjoituspeleissä ja kuitenkin yksi yhteen korvaaja. Rafa Marinilla on varmaan tarvittaessa myös takaisinkutsu mahdollisuus, jos markkinoilta on hankala löytää mitat täyttävää tuuraajaa Militaolle. Onhan tässä toisaalta vielä hyvin aikaa ja sieltä on useampia siirtoketjuja lähtenyt liikkeelle pitkien jarrutteluiden jälkeen niin sieltä voi ihan hyviäki poimintoja vielä onnistua tekemään. Esim. joku Pavard on ollut koko siirtoikkunan kuitenkin liikkumassa johonkin niin voisi olla ihan hyvä puolustusta täydetävä haku, kun pystyisi paikkaaman sekä Karvajalkaa, että Rudigeriä. Vasemmalle kaistalle hyvin samanlainen haku voisi olla lainalle Arsenalista Tierney, joka liikkunut myös huhuissa lähes koko kesän. Alaba pystyy tarvittaessa pelaamaan oikealla kentän puoliskollakin, mutta Rudiger vastaavasti on ollut huono vasempana topparina. Mielestäni tämänkaltaiset siirrot olisi ikkunassa voinut tehdä joka tapauksessa varsinkin kun Mendy meni hetki klesaksi ja Lucas oli todella huono puolustaessaan harjoituspeleissä.

Maalivahtiosastolla Kepan laina kuulostaa kaikille osapuolille ihan hyvältä ratkaisulta. Ero huonon päivän Kepan ja hyvän Lunin välillä on sen verran pieni, että pitää Luninkin mahdollisuudet saada näytönpaikkoja realistisena. Hyvän päivän Kepa sitten onkin maalivahtina maailman kirkkainta eliittiä.

Lauantain pelissä minut yllätti ainoastaan se, ettei Kroos tosiaan aloittanut, mutta olihan tuo energinen keskikenttä miellyttävää katsottavaa, vaikka aika pahoja hassejakin sattui. Bellingham on varmasti yllättänyt kaikki sillä miten hyvin joukkueeseen on päässyt sisään. Toki varmasti avittaa, että Ancelotin on varmaan ylhäältä päin käsketty rakentamaan systeemi Bellinghamin vahvuuksille. Toinen systeemin vaihdoksesta hyötyvä on kyllä ollut Tchouameni. Näyttää ihan eri pelaajalta kun ei ajaudu laidasta laitaan tuuraamaan nousevia laitapuolustajia vaan saa keskittyä keskustan tilkitsemiseen ja edessä on enemmän syöttövaihtoehtoja.

Fran Garcialle joku saisi sen sijaan antaa aina ennen matsia klassisen avokämmenen ristiselkään, että löytäisi peliä ennen jo rentouden. Joko ei ole löytänyt vielä systeemiin ihan sisään tai jännittää niin helvetisti ensimmäiset 30minuuttia, että peli näyttää junnujen kohteltamiselta. Loppua kohden tuntuu kuitenkin aina rentoutuvan.
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 14.08.2023 klo 10:52:32

Fran Garcialle joku saisi sen sijaan antaa aina ennen matsia klassisen avokämmenen ristiselkään, että löytäisi peliä ennen jo rentouden. Joko ei ole löytänyt vielä systeemiin ihan sisään tai jännittää niin helvetisti ensimmäiset 30minuuttia, että peli näyttää junnujen kohteltamiselta. Loppua kohden tuntuu kuitenkin aina rentoutuvan.

Omien muistikuvien mukaan Fran Garcialle tapahtui tota Rayossakin. Eritoten jäänyt mieleen Getafen kotipeli, jota olin paikan päällä todistamassa.
Goalemos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galácticos


Vastaus #20 : 14.08.2023 klo 11:07:50

Peli oli kohtuullisen hyvin kontrollissa ja minä en ainakaan huomannut hyökkäysten rytmittämisessä ongelmia vaikka sekä Kroos että Modric aloittivat kauden penkiltä. Bellinghamia on kehuttu ja tietysti ihan syystä, vaikuttaisi olevan loistava haku. Samalla oli kuitenkin laitettava merkille, että vaarallisia maalipaikkoja luotiin Bilbaossa lopulta aika vähän. Vivian pysyi hyvin Viniciuksen vauhdissa ja Rodrygo oli tutun näkymätön vaikka sen maalin tekikin. Toki oma pää pysyi hyvin tukossa myös, Luninin nollapeli ei vaatinut isoja koppeja.

Voisiko tässä sittenkin olla aihetta varovaiseen optimismiin huolimatta pahoista puolustuspään loukkaantumisista... En tiedä miten vakavasti Nacho pohti maiseman vaihtamista mutta onneksi jäi, nyt sitä vastuuta lienee tiedossa taas ellei sitten joku korkean profiilin hankinta vielä löydy jostain. Se mihin suuntaan kausi lähtee kehittymään riippunee paljon siitä alkavatko Rodrygo ja Vinicius löytämään toisiaan samalla tavalla kuin Benzema ja Vini löysivät edellisillä kausilla.
Francesco Franco

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ultras Sur


Vastaus #21 : 14.08.2023 klo 11:38:38

Siellähän ois muuan SR4 vapaana paikkaamaan puolustusta…?
el_capitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tunnelmaa huonontava elämysmatkailijamieshuora


Vastaus #22 : 14.08.2023 klo 12:27:08

Kepa tuli lainalle.

Itse otan Kepan mielummin kuin DDG:n
« Viimeksi muokattu: 14.08.2023 klo 12:30:15 kirjoittanut el_capitan »
Amala

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 14.08.2023 klo 12:58:43

Kauas on tultu niistä ajoista, kun vasenta pakkia skulasi Marcelo ja Coentrao. Fran Garcian koohottaminen näytti lähinnä surkuhupaisalta ja lauantaisen esityksen perusteella Camavinga taitaakin stuntata tuota vasemman pakin paikkaa useamman kerran tällä kaudella. Onneksi keskikentälle on ukkoa tyrkyllä.
Lauantainen peli vaikutti kokonaisuudessaan hieman hermostuneelta ja pelissä nähtiin mm. paljon helppoja syöttöhasseja, maalienkin ollessa hieman tuurin kantamoisia. Valkoinen baletti antaa siis vielä odottaa itseään.
justaboy84

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Real Madrid


Vastaus #24 : 14.08.2023 klo 13:01:08

Kyllähän tuo peli oli kivaa katsottavaa, vaikka liikaa ei ensimmäisen pelin jälkeen voi tehdä kaikesta johtopäätöksiä. Paitsi, että Bellinghamia oli upeaa katsoa. Itseltä oikeastaan eka kunnon peli, jossa nähnyt hänen pelaavan ja olin heti kyllä aivan myyty. Tuohon hyvä rakentaa.

Miinuksia juuri Fran Carcian jotenkin, oliko juuri se jännitys, epävarma esitys. Toivottavasti tasoittuu kun pelejä tulee, peliaikaa luulisi olevan tulossa.

Vinin löysyys ärsytti itseäni, mutta silti 2-3 paikka josta olisi voinut maalinkin tehdä. Tämäkin tulee tasoittuu, tiedän sen.

Energinen ja nuorehko porukka oli kyl avauksessa ja lupaavaa jatkoa ajatellen. Toki siellä se target voisi kaikesta huolimatta olla olemassa….

 
Sivuja: [1] 2 ... 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa