FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.12.2023 klo 23:33:23 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: CF Real Madrid 23 - 24 - Kun koko maailma odotti Perezin hankkivan hyökkääjän  (Luettu 38880 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Goalemos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galácticos


Vastaus #50 : 02.09.2023 klo 20:42:00

Ensimmäisellä puoliajalla Vinin paikalla pelasi Fran Garcia + Camavinga kaksikko, ja se homma ei vaikuttanut oikein toimivan. Toiselle puoliajalle saatiin Kroos kehiin ja kieltämättä samalla hyvä muistutus siitä, että saksalaisella on edelleen annettavaa joukkueelle. Rodrygo kuskaa palloa yksinään ja ajautuu huonoon sektoriin josta tekee pääsääntöisesti huonon ratkaisun. Toivottavasti hyökkäykseen löytyy permanentti ja yhteistyö alkaa sujumaan huomattavasti paremmin kun kausi etenee. Alku on ollut tuloksellisesti täydellinen mutta pelillinen anti ei ehkä kuitenkaan ole vakuuttanut, Bellinghamia lukuunottamatta tietenkin. Vähän tässä on sellainen pelko koko ajan että yksi loukkaantuminen lisää ja koko paketti hajoaa.
00250

Poissa Poissa


Vastaus #51 : 02.09.2023 klo 20:54:39

Rodrygo sai päivän otteistaan SofaScore-applikaation mukaan aloituskokoonpanosta päivän kolmanneksi parhaan arvosanan 7.6 kun Luka Modric sai Bellinghamin kanssa 7.8.

Oliko siinä kymmenen laukausta, näistä kerran painoi pallon ylärimaan ja toisella kertaa vastustaja pääsi väliin, muuten pallo tod näk olisi mennyt maaliin.

En sinällään jaksaisi kritisoida häntä liiemmin, kun on pelaaja, jolla on juoksuvoimaa ja 1:1 -tilanteissa kykyä haastaa ja tänäänkin suurin osa maalintekoyrityksistä, kun itse loi nämä tekopaikat. Ei tämänlaisia pelaajia ihan hirveästi ole markkinoilla, että olisi korvaavia tarjolla.
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR + laukaukset, koska syöttö on aina riski


Vastaus #52 : 03.09.2023 klo 10:31:03

Tätä kautta on tietysti pelattu vielä liian vähän, mutta tällä hetkellä ....
Rodrygon xG 1,65, tehnyt yhden maalin ja 16 laukausta joista neljä maalia kohti.  Laligan ykkönen seuraavissa kategorioissa; Shots Total, Progressive Carries, Carries into Penalty Area ja Progressive Passes Rec. Seitsemänneksi suurin xG.
Viime kaudella 9 maalia, 8 syöttöä, 97 laukausta joista 31 maalia kohti, xG 13,7 eli silloin erotus miinus 4,7.
Hyökkääjän tehtävänä on näkyä G&A-tilastoissa. Hyökkääjän hyvät rating-numerot eivät paljon lämmitä, jos jonkun muun pitää aina syöttää ja tehdä maalit.

Tiivistelmä: Rodrygo edistää hyökkäysten rakentelua erittäin aktiivisesti, mutta ei ole koskaan ollut maalintekijä (2019-2023 = 17 laliga-maalia), hänen yrittää ratkaisua tosi usein, mutta yritykset ovat laadultaan heikkoja (paljon laukauksia mutta huono shots/shots on target suhde), hän yrittää ratkaisuja liian vaikeista paikoista (pieni xG) ja kokonaisuudessaan alisuorittaa ihan hyvistäkin maalipaikoista (xG versus tehdyt maalit). Eli tarvitsisi vierelleen maalintekijän jonka kanssa pelaaminen synkkaisi. 

Numerolähteet:
https://understat.com/league/La_liga
https://fbref.com/en/players/8f5e92a6/Rodrygo
https://fbref.com/en/comps/12/La-Liga-Stats

ps. omasta mielestäni Karimin ja Rodrygon yhteispeli ei koskaan näyttänyt ihan optimaaliselta ja toivoisin että Joselu saisi enemmän peliaikaa josko homma toimisi Joselun ja Rodrygon välillä.

ps2. Ennen viime kautta Rodrygo oli painanut varmalla jalalla kolmessa(3) kaudessa yhteensä seitsemän maalia. Olen kuitenkin luottavainen että kaverin viiden kauden yhteenlaskettu maalimäärä tulee olemaan hyökkääjälle hyvä yhden kauden lukumäärä.
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 03.09.2023 klo 15:41:05

Pitää myös muistaa lukemissa, että Rodrygo pelasi aikaisemmilla kausilla aika puhdasta laiturin roolia ja on käytännössä täysin oikeajalkainen pelaaja, jolloin vastustajan maatessa alhaalla on laukaussektori huomattavasti pienempi kuin keskellä tai vasemmalla. Aikaisemmin tietty tehottomuus on ollut ihan sallittavaa ja statsit olleet ihan sen mukaisia kuin puhtailla selkeästi vahvempi jalka laidan puolella pelaavilla laitureilla on tavannut ollakin. Nyt kun pelaa keskemmällä ja pääsee osallistumaan peliinkin aktiivisesti (joskin tällä hetkellä ehkä hiukan liian alhaalla) pitäisi tuloksen alkaa näkymään taululla tai sitten on vain todettava, että roolitukset on väärin. Aikaa toki myös annettava. Ei ne pelipaikan vaihdot ihan selkärangasta tule, vaikka mielestäni tämä on juuri se rooli missä Rodrygon pitäisi olla vahvimmillaan varsinkin kun pääsee pelaamaan Joselun kaltaisen jässikän rinnalla, joka hoitaa topparipaineja.
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR + laukaukset, koska syöttö on aina riski


Vastaus #54 : 03.09.2023 klo 20:49:12

Pitää myös muistaa lukemissa, että Rodrygo pelasi aikaisemmilla kausilla aika puhdasta laiturin roolia ja on käytännössä täysin oikeajalkainen pelaaja, jolloin vastustajan maatessa alhaalla on laukaussektori huomattavasti pienempi kuin keskellä tai vasemmalla.

Varmasti on niin että ei ole päässyt pelaamaan optimaalisella pelipaikalla, mutta jotain outoa on koko kuviossa, jos kaveri on viidettä kautta Realissa ja pelaa koko ajan väärällä paikalla.  Numeroiden perusteella hän voisi olla aivan mahtava hyökkäävä keskikenttäpelaaja, jonka ainoa sääntö olisi ettei saa missään tapauksessa laukaista koskaan.  Karimin aikana tuolle roolille ei oikein löytynyt tilaa, kun Karimin pelityyli oli niin kaukana perinteisestä ysistä. Nyt kun sillä paikalla on tilaa, niin kyseinen paikka on varattu Judelle. Jos Real olisi ostanut viimeisen seitsemän kauden aikana edes yhden oikean puolen hyökkääjän, ei olisi Rodrygonkaan tarvinnut pelata ikuisesti väärällä paikalla :) Onko niin ettei Rodrygo saa koskaan pelata "omalla" paikallaan?

justaboy84

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Real Madrid


Vastaus #55 : 03.09.2023 klo 23:40:53

Mielestäni Rodrygon paras paikka olisi vasemmalla, mutta viime kauden systeemissä eli kun pelataan 433 systeemiä. Oli viime kaudella siinä tuuratessaan Viniä todella hyvä. Tehottomuus toki loistaa, mutta jos paikoille pääsee tuota tahtia luulen et tulosta sekä itseluottamusta tulee.

1vs1 ohittamaan parempi ja suorempi kuin Vini, toki fyysisyyttä kaipaisi vielä lisää. Uskon täysin, että tällä kaudella lyö kunnolla kuitenkin läpi myös tehojen puolesta ja tekee Ligassa sen 12-15 maalia. Vielä kun Vini poissa, niin peliaikaa todennäköisesti tulossa paljon vaikka tulosta ei heti tulekaan.
el_capitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tunnelmaa huonontava elämysmatkailijamieshuora


Vastaus #56 : 04.09.2023 klo 07:54:33

Eiköhän se Rodrygon sihti ala tällä kaudella löytymään. Luo ihan selvästi eniten paikkoja tällä hetkellä joukkueessa. Rodrygolle, joka on päässyt pahasti Yläkulman ihon alle Ylos
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 04.09.2023 klo 11:12:46

Eiköhän se Rodrygon sihti ala tällä kaudella löytymään. Luo ihan selvästi eniten paikkoja tällä hetkellä joukkueessa. Rodrygolle, joka on päässyt pahasti Yläkulman ihon alle Ylos

Pienestä se tällä hetkellä kiinni on ja Getafea vastaan varsinkin toisella puolikkaalla vasempana hyökkääjänä pelatessaan oli todella vaarallinen.

Edelleenkin olen sitä mieltä, että Rodrygo on majakka ja perävaunu muodostelmassa parhaimmillaan ja Vinin ollessa sivussa olisi nyt hyvä paikka antaa niitä näyttöjä.

Luulen että itseäni ainakin hämää se, että nykypelaajat ovat niin monipuolisia. Ennen riitti, että on omalla tontillaan hyvä ja profiloituu tiettyyn asiaan. Nykyään Rodrygon kaltaisia pelaajia on huippujoukkueet täynnä, jotka eivät varsinaisesti erotu yhdelläkään osa-alueella, mutta ovat keskimäärin ominaisuuksiltaan parempia kuin 90 luvun yhden profiilin pelaajat ja varsinkin taktisesti tekevät oikeita asioita tehden muiden työn helpommaksi. Niin se aika tuntuu ajavan lajin katselijastakin ohi, ettei välttämättä osaa arvottaa pelaajan ominaisuuksia samalla tavalla, kun maailma on täynnä samankaltaista pelaajatyyppiä, jossa paremmuuden ratkaisee taktiset nyanssit.
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Furkka & Espanjan Rive


Vastaus #58 : 13.09.2023 klo 08:09:14

Jude on liekissä pelistä toiseen.
Keksuli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #59 : 15.09.2023 klo 09:52:25

https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/99fb935d-135a-4979-ba79-ce012c20fc6a

Rellu uutisissa vähän negatiivisemmalla klangilla
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Furkka & Espanjan Rive


Vastaus #60 : 15.09.2023 klo 10:29:42

https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/99fb935d-135a-4979-ba79-ce012c20fc6a

Rellu uutisissa vähän negatiivisemmalla klangilla

Lainaus
Official Announcement
14/09/2023

Real Madrid wishes to announce that it has learned that a Castilla player and three Real Madrid C players have made statements to the Civil Guard in relation to a complaint about the alleged broadcasting of a private video via WhatsApp.
 
When the club has detailed knowledge of the facts, we will take the appropriate measures.
Amala

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 18.09.2023 klo 08:50:49

Eilen Tchouameni oli kaivanut punaiset kengät jalkaansa, jotta erottuisi edes olevansa kentällä. Valitettavasti tämä jäi ainakin itselleni ainoaksi huomioksi Aurelienistä ensimmäisellä jaksolla. Don Carlo näemmä teki saman huomion ja ottikin miehen vaihtoon tunnin pelin jälkeen.
Sociedad antoi itsestään yllättävänkin hyvän kuvan, joten kotivoittoa voidaan pitää hyvänä suorituksena eiliseltä. Sarjan kärjessä puhtaalla rekordilla! Ylos
00250

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 18.09.2023 klo 09:06:34

*** Fran García (kaksi maalisyöttöä)
**  Toni Kroos (kellon tarkkaa suorittamista ja pelin rytmittämistä illasta toiseen)
* Fede Valverde (maali aina mukava merkintä omiin tilastoihin)

Toki näin vain tokan puoliskon, mutta hyvää tekemistä oli.  Hyökkäyksiä saatiin monipuolisesti joka puolelta aikaiseksi ja vastustajan veskari pidettiin kiireisenä.  Vastus ei tosiaan mitään pubiliigaa ja aina näissä peleissä on kiinnostavaa nähdä, kun ex-Madrid -pelaaja Kubo yrittää totisesti kaikkensa aina.  
« Viimeksi muokattu: 18.09.2023 klo 13:53:25 kirjoittanut 00250 »
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR + laukaukset, koska syöttö on aina riski


Vastaus #63 : 18.09.2023 klo 13:30:58

Hyvä tuloskunto jatkuu ja jatkuu ja jatkuu....

Ottelukuva oli yhdenmukainen kauden aikaisempien esitysten kanssa. Sociedad maalasi 5. minuutilla (Almeria 3. minuutti, Getafe 11. minuutti) ja oli siirtyä 11. minuutilla jo 0-2 johtoon, mutta paitsio pelasti. Aivan kuten viime kaudella, myös tällä kaudella ottelujen alut ovat Realille säännöllisesti vaikeita. Ensimmäisen puoliajan xG:t Real 0,03 ja Sociedad 0,77. Toinen puoliaika oli sitten totuttuun tapaan kotijoukkueen, mitä helpotti alkuun saatu tasoitus.

Fran Garcia näyttäisi omaan puusilmääni tarjoavan selvästi enemmän ylöspäin kuin Mendy. Nyt kun Joselu on joukkueessa, on hyvä että myös vasemmalla on joku joka osaa keskittää. Toisaalta Kubo teki Garcian puolella mitä halusi eikä Garcia tarjoa mitään puolustuksen iltatilassa. Kubo on muuten hyvä esimerkki "Realin" pelaajasta, joka tarjoaisi paljon enemmän oikean puolen hyökkäämiseen kuin Rodrygo.

Eilen Tchouameni oli kaivanut punaiset kengät jalkaansa, jotta erottuisi edes olevansa kentällä. Valitettavasti tämä jäi ainakin itselleni ainoaksi huomioksi Aurelienistä ensimmäisellä jaksolla. Don Carlo näemmä teki saman huomion ja ottikin miehen vaihtoon tunnin pelin jälkeen.

Tchouaméni tosiaan näkymätön, vain 43 kosketusta, eikä kaveria löytynyt edes heatmapeistä :) En oikein hahmottanut mistä se johtui. Pelasiko Jude liikaa samalla alueella rakentelu- ja  prässäysvaiheessa, pelinavaaminen meni Kroosin kautta ja Sociedad hyökkäsi laidoilta?

Judelle 0+0 eli tasaisen vauhdin taulukko osoittaa vain 38 maalin kautta. Tähän Perez reagoi hankkimalla tammikuussa ysin.
el_capitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tunnelmaa huonontava elämysmatkailijamieshuora


Vastaus #64 : 18.09.2023 klo 14:41:31

Mistä noi xG:t on repäisty? :D Real kuitenkin kolisutti rimaa ja oli muitakin paikkoja. Itse löydän 1.19 - 1,30 ekalle puoliskolle.
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 18.09.2023 klo 15:05:35

On kyllä hämmentävän samankaltainen alku kuin viime kaudella, joskin peli tuntuu olevan hiukan nopeatempoisempaa. Tiedä sitten onko vain uudesta formaatista johtuvaa perspektiiviharhaa.

Olisi jännä saada Carlon analyysi miksi virheitä tulee poikkeuksetta niin paljon ottelun aluissa. Ei nyt kuitenkaan ole kyse pelkästään pelimuodosta, kun tutussa 4-3-3 oli aivan sama homma. Mielestäni vaikuttaa enemmän kenttätasapaino-ongelmalta, joka joukkueella on ollut Moun kausista asti, ettei kentälle oikein saada sellaista ryhmittymää, joka olisi heikompiakaan vastaan selkeästi ylivoimanen molempiin suuntiin vaan pyritty pelin sisällä tunnistamaan hetkiä milloin pelataan puolustuksen kautta ja milloin hyökkäyksen. Kuitenkin melkein aina sieltä kentältä tuntuu puuttuvan joko peliä rakentava pelaaja tai yksi puolustukseen osallistuva pelaaja. Nykyään ehkä jopa yksi hyökkääjä, joskin Joselu on mielestäni paikannut olosuhteisiin nähden hyvin Benzeman lähdön. Nytkin Sociedadin maali tuli pitkälti siitä, että Real vielä yritti hakea muotoaan ja yht'äkkiä laidalla Kubo pelasi itsensä hyvin vapaaksi ja sekä Fran, että Kroos oli väärin sijoittuneet ja myös Tchoulta oli oma mies hukassa aiheuttaen Carvajalille aika mahdottoman paikan puolustaa. Mielestäni tilanteessa ei ollut suurta ylipelaamista tai muuta selkeästi pääkoppaan liittyvää asiaa.

Niin kauanhan tuolla ei ole merkitystä kun omissa jaloissa riittää virtaa kääntää peli toisella puoliajalla, mutta kauden pidetessä energiatasot varmasti muuttuu varsinkin enemmän pelanneilla pelaajilla ja tämä alkaa näkyä myös venymiskyvyssä. Kroos - Fran kaksikko tuossa vasemmassa laidassa ei myöskään ole paperilla omaan päähän se paras kaksikko laitaa puolustamaan. Toisessa laidassa muuten Carvajal pelaa taas pitkästä aikaa ihan huipputasolla kumpaankin päähän. Tullut parjattua viimekausina Dania välillä vähän turhastakin, mutta ollut kyllä joukkueen parhaimmistoa, joka voi osaksi taas johtua timantista, että edessä on taas hyviä tiloja joihin juosta.

En olisi myöskään liian huolissani yhden pelin perusteella Tchoun näkymättömyydestä. Maalissa ihan selkeä nukahdus, mutta Kroosin kanssa Casemirokin oli kovin näkymätön suurimman osan peliä. Hyökkäyksistä puolet kuitenkin kulkee Tonin kautta hänen ollessa kentällä ja Sociedad prässäsi keskeltä välillä aika kovaakin niin ei siinä keskellä liiaksi palloa ollut aikaa hieroa toppareiden edessä ja tosiaan Sociedad pyrki jatkuvasti iskemään laitopuolustajien selän taakse. Eikä niinkään hyökkäämään keskeltä, jolloin topparit ja laitapuolustajat olivat keskiössä puolustussuuntaan Tchoun tiputtaessa toppareiden väliin. Rooli muutenkin on olla pallonkäsittelyyn pystyvä pihkatappi, eikä kansikuvapoju.

Haastatteluissa Ancelotti selkeästi itsekin ilmaisi huolensa alun omissa soimisesta ja rivien välistä oli luettavissa tiettyä tyytymättömyyttä tiettyihin pelaajiin. Carlolla on muuten hauska tapa kehua pelaajia, mutta samalla todeta, että vaikeaa oli ja antaa vaikeudelle joku syy. Ihmekkös, että pelaajat pitävät hänestä kun kritiikki on klassisesti hampurilaismaisesti pakattu. Sivuhuomiona mainittakoon, että täytyy toivoa Kubon sopimuksesta todella löytyvän huhuttu takaisinostoklausuuli. Jos kausi jatkuu samaan malliin niin 30 miljoonaa on aika ryöstö.

Keskiviikkona sitten mitataan missä vaiheessa peli on La Ligassa verrattuna Bundekseen. Unionin kausi ei ilmeisesti ole lähtenyt ihan halutulla tavalla käyntiin. Tämähän kokemuksen mukaan tarkoittaa erittäin vaikeaa peliä Realille.

Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR + laukaukset, koska syöttö on aina riski


Vastaus #66 : 18.09.2023 klo 15:27:22

Mistä noi xG:t on repäisty? :D Real kuitenkin kolisutti rimaa ja oli muitakin paikkoja. Itse löydän 1.19 - 1,30 ekalle puoliskolle.

Edellä käytetty lähde:  https://www.flashscore.fi/ottelu/2LnjMojQ/#/ottelun-yhteenveto/ottelun-tilastot/1
Tuo oli siis ensimmäisen puoliajan osalta. Koko ottelu samasta lähteestä 1,85/1,64 https://www.flashscore.fi/ottelu/2LnjMojQ/#/ottelun-yhteenveto/ottelun-tilastot/0

Näiden lisäksi katsoin koko pelin xG:t täältä https://footystats.org/spain/real-madrid-cf-vs-real-sociedad-de-futbol-h2h-stats#6703095 (pitäisi ilmeisesti olla kirjautunut jotta näkisi puoliajat eriteltyinä) 1,97/1,42 ja täältä https://understat.com/match/22729 2,57/2,15.

Aika paljon on variaatiota noissa koko pelin luvuissa.  Ehkä loogisimmalta näyttää sivun https://understat.com/match/22729  Timing chart-valinnan alta avautuva näkymä, jossa Joselun ylärima ja Rodrygon perussuoritus nostavat Realin xG:n lukemiin 1,0-1,1 jo 16. tai 17. minuutilla.
Yläkulma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Star VAR + laukaukset, koska syöttö on aina riski


Vastaus #67 : 18.09.2023 klo 16:41:25

On kyllä hämmentävän samankaltainen alku kuin viime kaudella, joskin peli tuntuu olevan hiukan nopeatempoisempaa. Tiedä sitten onko vain uudesta formaatista johtuvaa perspektiiviharhaa.

Niin kauanhan tuolla ei ole merkitystä kun omissa jaloissa riittää virtaa kääntää peli toisella puoliajalla, mutta kauden pidetessä energiatasot varmasti muuttuu varsinkin enemmän pelanneilla pelaajilla ja tämä alkaa näkyä myös venymiskyvyssä. Kroos - Fran kaksikko tuossa vasemmassa laidassa ei myöskään ole paperilla omaan päähän se paras kaksikko laitaa puolustamaan. Toisessa laidassa muuten Carvajal pelaa taas pitkästä aikaa ihan huipputasolla kumpaankin päähän. Tullut parjattua viimekausina Dania välillä vähän turhastakin, mutta ollut kyllä joukkueen parhaimmistoa, joka voi osaksi taas johtua timantista, että edessä on taas hyviä tiloja joihin juosta.

Sivuhuomiona mainittakoon, että täytyy toivoa Kubon sopimuksesta todella löytyvän huhuttu takaisinostoklausuuli. Jos kausi jatkuu samaan malliin niin 30 miljoonaa on aika ryöstö.


Pelien alut näyttävät tosiaan identtisiltä viime kauteen verrattuna (vaikka formaatti ja osa pelaajista on vaihtunut). Vastustaja hallitsee peliä, luo vaarallisia tilanteita ja ylipäätään kykenee vaikeuttamaan /estämään Realin omaa pelaamista paljon enemmän kuin pelin myöhemmissä vaiheissa. Kun tämä toistuu ottelusta toiseen, on vähän outoa ettei siihen löydetä mitään ratkaisua.

Laitapuolustajien juoksumäärät tuntuvat (ilman tilastoja) kovin suurilta. Kun Joselu ja Rodrygo pelaavat keskikaistoilla ja/tai välillä keskellä, eikä Kroos nouse korkealle, on Garcialla ja Carvajalilla vähintään riittävät tontit joilla operoida.

Itse olen aina tykännyt Carvajalista ja ajatellut että hän on  kärsinyt ehkä eniten pääpelivoimaisten hyökkääjien puuttumisesta. Realillahan ei ole ollut kolmea hyökkääjää sitten huippukuntoisen Balen kaudella 17/18.

Kubo teki viime kaudella Laligassa 9 maalia ja nyt viiteen peliin vasta kolme. En nyt lähde vertaamaan hänen viime kauden maalimääriä Realin pelaajien vastaaviin, mutta tiedätte kyllä. :)
Goalemos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galácticos


Vastaus #68 : 18.09.2023 klo 19:18:17

Fran Garcialla ja Carvajalilla on kieltämättä paljon urakoitavaa tässä systeemissä. FG:llä tuntuu jalkoja kuitenkin löytyvän, ja Carvajal näyttäisi myöskin päässeen hyvään syysvireeseen. Rodrygon maaliodottama eilisestä pelistä pitäisi varmaan olla negatiivinen hänen vietyä Judelta maalin saksariyrityksellään. Hyökkääjän tietysti kuuluukin yrittää heikommastakin peliasennosta joten eipä asiasta voi miestä syyttää. Fran Garcian MotM valinta ehkä myös pieni oikeusmurha Kroosia tai Kuboa kohtaan eilen.

Sellainen nippelitieto muuten Bernabeun suljettavasta kattorakenteesta että kuulemma Espanjassa Real saa jatkossa itse päättää onko katto kiinni vai ei, mutta ottelun puoliajalla asentoa ei saa vaihtaa. Europeleissä puolestaan UEFA päättää, mutta asennon voi vaihtaa puoliajalla.
el_capitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tunnelmaa huonontava elämysmatkailijamieshuora


Vastaus #69 : 19.09.2023 klo 12:02:50

Carvajal missaa ainakin huomisen UCL-pelin lihasvamman takia
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Furkka & Espanjan Rive


Vastaus #70 : 19.09.2023 klo 12:06:44

Carvajal missaa ainakin huomisen UCL-pelin lihasvamman takia
Eilen olin kirjoittamassa, että Danilla ollut kova alku tälle kaudelle. Kunhan vaan loukit vältettäisiin, no eipä vältytty.
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Furkka & Espanjan Rive


Vastaus #71 : 20.09.2023 klo 20:48:44

Rodrigo tuhlailee ja Jude käy ratkaisemassa. Sama trendi jatkuu.
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 20.09.2023 klo 22:21:37

Tänään myös Joselu oli harmittavan nuhainen. Union puolusti kyllä hyvin, mutta jäi pelillisesti aivan telineisiin.

Ancelotille peukut tällä kertaa vaihdoista. Kroos toi jälleen peliin hyvän rytmin ja Valverden, Franin ja Diazin ansiosta hyökkäysalueelle muodostui paremmin paikallisia ylivoima, joiden avulla Unionin muotoa saatiin kyllä hyvin rikki.
justaboy84

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Real Madrid


Vastaus #73 : 20.09.2023 klo 23:04:47

Uskomatonta kyllä Rodrygon tuhlaaminen ei ole vielä tällä kaudella pistemenetyksinä näkynyt. Onhan se jo koomista, että tekee niin usein kaiken muun oikein paitsi….

Kiva huomata materiaalin leveys, kun penkiltä pystyi ottamaan aikamoista boostia kehiin toka jaksolle. Hyvältä näyttää, että osittain huonollakin pelillä ollaan edelleen täysissä pisteissä. Toki tänään puolustuksen ei tarvinnut tehdä edes sitä minimaalista suoritusta, saati sit Kepan.

Jude osaa olla edelleen oikeassa paikassa oikeassa aikaan, sehän on vain huippupelaajan merkki jos mikä.
Goalemos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Galácticos


Vastaus #74 : 22.09.2023 klo 13:23:43

Rodrygolle voisi tehdä hyvää alottaa pari peliä penkiltä ja tulla tuoreilla jaloilla hakemaan onnistumisia vähän väsyneempää puolustuslinjaa vastaan. Tällä hetkellä mikään ei oikein onnistu. Saapa nähdä jatketaanko Vinin kuntouduttua alkukauden systeemillä jossa Joselu on penkillä vai tuleeko muutoksia.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa