FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.02.2024 klo 03:42:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 14 [15] 16 ... 19
 
Kirjoittaja Aihe: FC Bayern München 2023-24 ”Mit Kane und Sané, aber ohne Mané zu neuem Erfolg“  (Luettu 68985 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #350 : 01.02.2024 klo 07:50:22

Romanolta tuli ”Here we go” Bryan Zaragozan siirrosta La Ligan Granadasta Bayerniin ja hänen kerrotaan lentävän tänään Müncheniin. Seuran vahvistus vielä puuttuu.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #351 : 01.02.2024 klo 18:36:45

Nyt sitten on FC Bayern jo virallisesti vahvistanut Bryan Zaragozan siirron. Hän siirtyy tästä päivästä lähtien joukkueeseen. Ensin lainasopimuksella kesään asti ja siitä eteenpäin viiden vuoden sopparilla Bayernin pelaajaksi.

Kaveri on 22-vuotias, pelipaikka jokseenkin sama kuin Comanilla, joka ollee vielä melko pitkään pois polven loukkaantumisen vuoksi. Tel on toki myös pelannut tuolla paikalla.

Hän on taitava ja nopeajalkainen, vähän ehkä Ribéryn pelityyliä muistuttava energinen pelaaja, joka on vahva 1 vs 1 tilanteissa. Nuori ja ilmeisen kehityskelpoinen.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #352 : 03.02.2024 klo 14:21:04

FC Bayernin sivuilla on jo pari päivää luonnehdittu tämän päivän (todellista) Klassikeria Mönchengladbachia vastaan Allianz Arenalla otsikolla ”Tore garantiert.“

Kuitenkin, kun katselin Gladbachin urhoollista puolustustaistelua sarjajohtaja Leverkusenia vastaan edellisellä sarjakierroksella, niin tuntui jo silloin vahvasti siltä, että heidän saavuttamansa 0-0 tasuri ei ollut pelkkää sattumaa, vaikka siinä hiukan tuuriakin oli. Sitä kuitenkin aina tarvitaan asetelman ollessa mikä se oli.

Samalla näin jo sieluni silmillä Bayernin täyden pallonhallinnan ja yritykset murtaa sankasti miehitetty puolustusmuuri. Leverkusen ei siinä onnistunut, helppoa tuskin tulee olemaan Bayernillakaan. Varsinkaan, jos referenssinä pitää viime aikojen kohtaamisia, samanlaista alhaalla makaavaa bussia pelanneita, Werdaa ja Unionia vastaan. Augsburg uskalsi myös hyökätä ja oli siinä mielessä erilainen vastustaja. Sopi huomattavasti paremmin Bayernille.

Mielenkiintoista myös, nähdäänkö uudet pelaajat Sacha Boey ja Bryan Zaragoza jo tekemässä debyyttiään Bayernissa.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #353 : 03.02.2024 klo 19:11:18

Bryan Zaragozaa ei nähty vielä kentällä, mutta Sacha Boey tuli vaihdosta Mazraouin tilalle ja pelasi hyvin, tehden yhden todella tärkeän katkon, josta tuli ansaitut suosionosoitukset kotiyleisöltä.

Bayern voitti lopulta 3-1, mutta peli ei ollut helppo. Mönchengladbach antoi kunnon vastuksen ja loi pari hyvää tilannetta, vaikka toki pallonhallinta oli suhteellisen selkeästi kotijoukkueella, jolla myös oli tilanteita pariin lisämaaliinkin.

Nuori Pavlovic oli erinomainen ja teki Bayernin ensimmäisen maalin, Müllerin syötöstä. Toisessa maalissakin Thomas Müller oli hyvin mukana, vaikka ei siitä syöttöä saanutkaan. Kane pääsi puskemaan tyhjiin, kun Müller vei veskarin ja yhden pakin pois pelistä. Kolmannen maalin teki de Ligt, Sanén vaparikeskityksestä raudanlujalla puskulla.

Davies loukkasi itseään hiukan, kun oli jo pelattu yli 80 min. Guerreiro tuli loppuminuuteiksi hänen tilalleen. Puolustus pelasi kokonaisuutena varsin hyvin. Gladbachin maali meni Neuerin piikkiin. Hän antoi lyhyen avauspallon aika keskelle ja siihen pääsi Mönchengladbachin mies väliin, syötti hyökkääjälle täysin vapaaseen paikkaan ja seurannut veto oikeaan alanurkkaan meni vähän turhan helposti maaliin. Näytti siltä, että Neuer liukastui hiukan tilanteessa tjsp.

Dier ja de Ligt olivat hyviä puolustuksen keskellä, Pavlovic ja Goretzka pelasivat kelpo pelin myös. Davies vasemmalla laidalla nousi hanakasti, mutta sai kuitenkin nopeudellaan paikattua tekemänsä aukot. Mazraoui nousi myös omalla laidallaan vähän väliä ja loi hyökkääjille tilaa. Sacha Boey oli selvästi puolustavampi tuolla pelipaikalla ja oli vaikeasti ohitettava.

Sané oli aktiivinen, loi tilanteita sekä itselleen että muille. Hän laukoi kerran ylärimaan ja kerran hiuksenhienosti ohi, selkeitä maalipaikkoja toki molemmat. Hän pääsee kyllä tilanteisiin joka pelissä, pientä rentoutta pitäisi kuitenkin saada lisää.

Kane pelasi joka puolella kenttää, vastustajan erikoistilanteissa puolustikin hyvin, syötteli ja käynnisti hyökkäyksiä. Varsinaisia maalitilanteita hän sai ehkä kolme, joista yksi oli vapari aivan ylänurkkaan, josta veskari pelasti vaivoin kulmaksi. Mutta, taas hän teki kuitenkin maalin ja tärkeään paikkaan.

Müller oli yritteliäs ja ovela, tapansa mukaan. Hän loi syötöillään muutaman hyvän paikan ja oli mukana kahdessa ensimmäisessä maalissa. Thomas teki tänään uuden ennätyksen. Hän on ensimmäinen pelaaja, joka on Bayernissa saavuttanut 500 voittoa.

Voitto ja kolme pistettä tulivat sellaisella kouluarvosanalla 8 - tänään. Kiitettävää ei sentään, mutta paljon huonompiakin esityksiä on tällä Rückrundella joukkueelta nähty. Siinä mielessä hyvä, että piste-ero Leverkuseniin on nyt kaksi pistettä ja ensi viikonlopun suuressa kärkiottelussa kaikki on omissa käsissä. Jännitys säilyi ainakin toistaiseksi.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #354 : 08.02.2024 klo 12:44:34

Frans Krätzig siirtyy useiden tietojen mukaan Austria Wieniin lainalle. Tarkoituksena saada lisää peliaikaa.

Nyt, kun pakkien tilanne on jo helpottunut Mazraouin tultua kisoista ja Sacha Boeyn siirron toteuduttua, oli (ehkä) oikea aika lähettää nuorukainen hankkimaan pelirutiinia. Eric Dierin tulo tietysti antaa myös lisää optioita puolustukseen.

Penkillä ei luonnollisesti kehity kukaan, joten varmasti hyvä juttu. Krätzigin osalta tietysti on vielä avoin kysymys, kuinka kovalle tasolle hän lopulta nousee.

Sen sijaan häntä nuorempi Alexandar Pavlovic on saanut hyvin jalansijaa puolustavana keskikenttäpelaajana ja on jo päässyt tehoillekin (2+2) pelaamassaan 9 liigaottelussa, joista iso osa vaihdosta vieläpä. Hän on Krätzigin lailla seuran oma kasvatti, Pavlovic tuli Bayerniin jo 7-vuotiaana. Aineksia 19-vuotiaalla nuorella miehellä on varmasti vielä isompaankin rooliin, mutta hyvin on alkanut joka tapauksessa ja avauskokoonpanon paikkoja on jo alkanut tulla säännöllisesti. Toki tilanne vähän muuttuu, kun Kimmich tulee pelikuntoiseksi.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #355 : 09.02.2024 klo 19:05:28

Kauden toistaiseksi tärkein Bundesliga-matsi pelataan huomenna, kun Bayern pelaa Leverkusenin vieraana absoluuttisessa kärkiottelussa. Seurat ovat erottuneet omaksi taistelukaksikoksi, jotka molemmat tavoittelevat tosissaan ”Meisterschalea.”

Leverkusen johtaa Bayernia kahdella pisteellä ennen huomista ottelua, joten voitolla he repäisisivät jo viiden pisteen kaulan sarjataulukossa. Sekään ei vielä lopullisesti mestaruutta ratkaisisi, mutta antaisi ”Werkselfille” ison edun ja sen jälkeen ei Bayernilla olisi tilanne enää omissa käsissä.

Thomas Tuchelin mukaan Bayernilla riittää vielä potentiaalia parantaa peliään, ”ennemmän ilmaa yläpuolella” , kuten hän vapaasti suomennettuna sanoi. Tällä Tuchel viittasi siihen, että Alonso on saanut ulosmitattua joukkueestaan suhteessa enemmän, eli pelannut enemmän taitojensa ylärajoilla kuin Bayern.

Huvittaa siinä mielessä, että olen lähes samoilla sanoilla kommentoinut Bayernin ja Leverkusenin välistä tilannetta. Kusen on tiukoissa tilanteissa saanut lisäajan maaleilla monesti pisteitä, niin monesti, että se saattaa jo ylittää todennäköisyyden, hyvälläkin joukkueella ja pelillä. Tosin se samalla kuvastaa hyvää taisteluhenkeä, häviön vihaamista ja itseluottamusta. Ominaisuuksia, jotka eivät aina ole näkyneet Bayernin otteluissa.

Vielä on hiukan epävarmaa muutaman pelaajan osalta pystyvätkö pelaamaan, vaikka ovatkin kuntoutunut hyvin ja osallistuneet jo treeneihin. Tähän kategoriaan kuuluvat mm. Kimmich, Kim ja Upamecano. Mahdollista on kuitenkin, että he kaikki ovat huomenna kokoonpanossa. Sen sijaan hiukan edellisessä matsissa polveaan loukanneen Manu Neuerin pelikunto on hiukan isompi kysymysmerkki ja se on Bayernin kannalta huono juttu, jos kapteeni ei kykene pelaamaan.

Miten matsissa käy? Leverkusen on kova vastustaja ja nyt vielä kotikentällään. Joukkue, joka ei ole hävinnyt vielä kertaakaan, kun Bayernin peli puolestaan on ailahdellut välillä pahastikin. Kuitenkin sitä ”ilmaa” varmasti on Bayernilla enemmän kuin huomisella kotijoukkueella. Mutta, saadaanko se piilevä potentiaali käyttöön, se tulee olemaan ratkaisevaa huomenna.


Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #356 : 10.02.2024 klo 18:38:47

FC Bayernin avaus Leverkusenin vieraana on seuraava:

Neuer

Mazraoui- Upamecano- Kim- Boey

Goretzka - Dier - Pavlovic

Musiala - Sané

Kane

Hiukan yllättävä, mutta Tuchel tietysti on ajan hermolla mitä tulee päivän kuntoon ja toipumisiin loukkaantumisista. Ainakin toivottavasti.

Penkiltä löytyy mm. Müller ja Kimmich. Hyökkäykseen lisäksi Tel ja Choupo-Moting ja puolustukseen Guerreiro ja de Ligt. Nuorukaiset Zvonarek ja Aznou myös penkillä ja maalivahti Sven Ulreich.
« Viimeksi muokattu: 10.02.2024 klo 18:42:58 kirjoittanut Wanha futaaja »
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #357 : 10.02.2024 klo 21:37:54

Vaikea uskoa, että Tuchel pystyy tuon joukkueen potentiaalin ulosmittaamaan. Todella jäätynyt esitys tänäänkin. Varsinkin Xabiin verrattuna.
kaksi vasenta jalkaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Alasarjat


Vastaus #358 : 10.02.2024 klo 21:49:23

Huonointa Bayernia miesmuistiin. Ei pelisaä ole mitään järkeä
kyynaama

Poissa Poissa


Vastaus #359 : 10.02.2024 klo 21:49:47

Niin paska esitys, että toivottavasti Tuchel ei ensi viikkoa näe. Ihan sama kuka tulee, olkoon vaikka Klinsmann.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #360 : 10.02.2024 klo 21:50:11

Vaikea uskoa, että Tuchel pystyy tuon joukkueen potentiaalin ulosmittaamaan. Todella jäätynyt esitys tänäänkin. Varsinkin Xabiin verrattuna.

Joo, näki jo avauskokoonpanosta, että joko Tuchel on hullu tai nero. Nyt tiedämme vastauksen.

Täysin sekava esitys, ehkä kauden toiseksi huonoin matsi, sen 1-5 tappion jälkeen. Leverkusen oli hyvä, mutta rehellisyyden nimissä, Tuchel sai heidät näyttämään vielä paremmilta. Hän lähti pelaamaan uhkapeliä, jossa mahdollisuus onnistua oli jo lähtökohtaisesti vähäinen.

Kausi ei kuitenkaan ole vielä ohi, Bundesligankaan osalta. Otteluita on vielä, mutta vaikeaksi voi mennä. Alonson ryhmä tuskin ihan jokaista jäljellä olevaa matsia voittaa, mutta tuskin Bayernkaan. Etu on nyt selvästi Kusenilla. Loppukeväästä tiedämme riittikö se päätyyn asti.

Se mitä nyt pitäisi tehdä, on käsitellä tappio nopeasti ja sitten tehdä kaikki sen eteen, että peli alkaisi taas näyttää jalkapallolta. Avoin kysymys on tosin, onko Thomas Tuchelista johtamaan joukkue ylös suosta. Joku sen kuitenkin jossain vaiheessa tekee.
00250

Poissa Poissa


Vastaus #361 : 10.02.2024 klo 21:59:05

Potkut tulee viimeistään siinä vaiheessa, kun / jos ei edetä mestarien liigassa edes semeihin ja Kusenista jäädään jälkeen.
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #362 : 10.02.2024 klo 22:01:58

Eikö ensi viikolla ole jo eka Lazio peli?
BayerninUkko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Etelä-Saksalainen suurseura & Haka


Vastaus #363 : 10.02.2024 klo 22:31:15

Päivä päivältä muutun hullummaksi.
Löytö-Kloppo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: DFB seit 1984


Vastaus #364 : 10.02.2024 klo 22:38:53

Jos nyt peruutellaan sinne viime kevääseen ja Nagelsmannin potkuihin, niin kyllä yhä sen laivan keikutus tuntuu. Sen jälkeen moni asia on ollut rauhatonta. Tuchelin peli ei missään vaiheessa ole ollut näyttävää, mutta tulokset ovat silti pitkälti olleet ok. Leverkusenin loistokausi aiheuttanut sen että näin kovalla pistesaldolla Bayern ainoastaan kakkosena. Mutta nyt se tuloskaan ei ollut ok, 0-3 on 0-3 ja TT joutuu vastaamaan vaikeisiin kysymyksiin.

Samoilla linjoilla että kokoonpano oli lähes käsittämätön, tai siis oikeastaan ryhmitys. Loukkaantumisten takia tietysti on pakkokin säätää, mutta siitä saadaan ison osin kiittää sitä elokuun huimaa pelleilyä siirtorajalla. Jollain tasolla on sanottava että mielestäni Bayern jopa vältti syksyllä pahemmat katastrofit mitä noin ohut miehistö saattaisi aiheuttaa. Nyt kuitenkin jälkiveroja maksellaan. On siellä loukkaantumisherkkyys ollut aika herkkä alkuvuoden aikana ja siihen varmaan moni asia syynä ja on myös selvää etteivät tammikuun just tehdyt hankinnat voi tälläisessä matsissa olla kovin ideaaleja valintoja vastuurooleihin.

Tuchelin kohdalla saatetaan nyt myös joutua pyörittelemään sitä että miten on sen ihmisten johtamisen kanssa? Hänen suhteensa näitä on aina pohdittu ja mielipiteitä on ollu monia, mutta onhan tuolla sisällä taas rauhaton tunnelma. Ei oikein tiedetä joidenkin pelaajien jatkoista, ei tiedetä miten käsitellään tiettyjä hyvin meritoituneita roolinsa todistaneita pelaajia jne. Kevään suhteen on pään raapimista toimistolla. CL-välierä varmaan jotain pelastaisi, mutta miten sitten kokoonpanon tilanne kesällä. Sanoisin että aika auki monelta osin.
kyynaama

Poissa Poissa


Vastaus #365 : 10.02.2024 klo 23:08:10

Müller Ylos ❤️  Ansaittu palaute

https://twitter.com/MiaSanMia2013/status/1756408711948509588?t=cOX1mRhhvXWUGKYgF0_Xcg&s=19
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #366 : 10.02.2024 klo 23:19:06

Ich habe fertig Ylos
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #367 : 10.02.2024 klo 23:25:02

Ai helvetti tämä pelasti päivän. Uliseva persreikä on kipiä.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #368 : 10.02.2024 klo 23:44:08

Ai helvetti tämä pelasti päivän. Uliseva persreikä on kipiä.

Koitahan toipua. Älä kuitenkaan kerro mistä se tuli kipeäksi. Tuoppi
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #369 : 10.02.2024 klo 23:59:43

Koitahan toipua. Älä kuitenkaan kerro mistä se tuli kipeäksi. Tuoppi

Näyttäisi muillakin kuin sukeltelijalla olevan herkällä tänään.
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #370 : 11.02.2024 klo 00:15:36

Näyttäisi muillakin kuin sukeltelijalla olevan herkällä tänään.

No, ihan huumorilla tuon heitin, kun syötit ns. lapaan. No hard feelings?  Tuoppi

Mulla on ihan hyvä fiilis, niin monta vuosikymmentä elämää futiksen ympärillä jo takana, että minusta on vaan aina kiva tsiigata matseja. Joskus tulee voitto ja joskus ei. Ei se sen kummempaa ole. Aina tulee seuraava matsi kuitenkin.

Tuosta viimeisen lauseen ajatuksesta tulee jo pelkästään hyvä, oikeastaan tässä iässä jo kiitollinen, tunne.
Ccrb

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #371 : 11.02.2024 klo 00:48:25

Olis se aika käsittämätöntä, että Bayerni 11 mestaruuden putkessa onnistuisi nyt jäämään ilman pokaaleja, kun Kane saapui. En edes tajua miten nykyjalkapallossa, kun on niin paljon paska cuppeja sun muita. Huippupelaajilla jotain 30+ pokaaleja kaapissa. Miten Kane on onnistunut pitämään tuon 0.
kyynaama

Poissa Poissa


Vastaus #372 : 11.02.2024 klo 00:53:07

Tuchel on kyllä nolo. Ottelu oli lähes pahin nöyryytys sitten Grafiten soolon ja mies kehtaa pelin jälkeen valittaa vielä, että Englannin sääntö on parempi, ettei lainapelaajat saa pelata emoseuraa vastaan. Edelleen tulkoon vaikka Klinsi tai Loddar, ihan sama, kunhan lippispää lähtee.
Coco-kissa

Poissa Poissa


Vastaus #373 : 11.02.2024 klo 01:35:32

Tuchel on kyllä nolo. Ottelu oli lähes pahin nöyryytys sitten Grafiten soolon ja mies kehtaa pelin jälkeen valittaa vielä, että Englannin sääntö on parempi, ettei lainapelaajat saa pelata emoseuraa vastaan. Edelleen tulkoon vaikka Klinsi tai Loddar, ihan sama, kunhan lippispää lähtee.

Sanoiko se tosiaan noin? Vittu miten huono häviäjä :D
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #374 : 11.02.2024 klo 01:39:53

Tuchel on kyllä nolo.

Sen sijaan Müllerille iso hatunnosto! Mahtava haastattelu ja upeasti ottanut pienemmän roolinsa vastaan. Ei valita, ei itke ja antaa aina parhaansa kentällä.
« Viimeksi muokattu: 11.02.2024 klo 14:27:04 kirjoittanut Puuhapete »

 
Sivuja: 1 ... 14 [15] 16 ... 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa