FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.06.2024 klo 07:18:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2023-2024  (Luettu 13529 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


: 13.08.2023 klo 15:30:18

La Società Sportiva Lazio 1900Kausi 2022/2023

Kausi päättyi toiseen sijaan, joka oli todellakin yli kaikkien odotusten. Ennen kaikkea joukkue oli nyt Sarrin vetämällä toisella kaudella imenyt Misterin opit ja tämä näkyi kentällä ajoittain täydellisenä dominanssina. Hienot pallorallit, johon vastustajat eivät päässeet ollenkaan mukaan. Varsinkin mieleen muistuu ottelu Atalantaa vastaan vieraissa, josta haettiin 2-0 vieras voitto. Jopa Gasperini, joka ei yleensä vastustajia kehu yltyi kehumaan Lazion peliä sellaisena jota kohtaa vain euroopan korkeimmilla turnaustasoilla. Mestari Napolikin kyettiin voittaamaan Diego Armandolla.
Mutta selväksi taas kävi että taistelu 3 rintamalla ei ollut mahdollista, varsinkin joukkueen hyökkäyspään ohouden takia. Onni toisaalta olikin, että Euroopassa ja Coppassa tiputtiin aikaisessa vaiheessa pois. Ciron epäonninen kausi loukkaantumisten kanssa ja siihen lisäksi vielä kolarointi ratikan kanssa, piti pelaajan sivussa kaikkiaan 13 ottelusta. Tämä oli tietenkin liikaa, koska miehelle ei hankittu tuuraajaa. Felipe Anderson teki parhaansa tuuratakseen Ciroa, mutta eihän mies ole mikään piikkipaikan pelaaja vaikka olosuhteisiin nähden onnistuikin niin hyvin kuin vain mahdollista. Siitä tietysti meriitit hänelle. Taisi olla kauden kovimpia suorittajia minuutti määrissä. Toki hänellekin väsy näytti ajoittain iskevän, mikä ei ollut mikään yllätys. Tämä olikin se mihin kausi meinasi kaatua, koska ykköspiikki Ciro ei ollut koko kautena siinä kunnossa mitä häneltä ollaan edellisinä kausina nähty. Kuin ihmeen kaupalla saatiin kuitenkin pisteitä otettua tarpeeksi kauden viimeisimmistä otteluista, josta kiitos kuuluu ehdottomasti Sergejle. MM-kisojen jälkeen Sergejn kuntokäyrä osoitti pahasti alas, mutta viimeisillä hetkillä ikään kuin "viimeisenä palveluksenaan" joukkueelle pelasti omalla suorittamisellaan ja maaleillaan kauden.
Uudeksi laitettu topparisto toi aivan uuden ilmeen puolustukseen Romagnolin johdolla, nolla pelejä kertyi nyt ennätys tahtiin ja toppari pariksi muodostunut Casale-Romagnoli lunasti lupauksensa. Romagnoli oli ehdottoman tärkeä hankinta puolustuksen johtajaksi, siitä ei kahta sanaa. Casalella kesti syksyllä jonkin aikaa ennen kuin pääsi tositoimiin ja Sarripalloon mukaan, mutta oli sen jälkeen erittäin hyvä. Tästä on hyvä jatkaa tulevalle kaudelle, vahvan maalivahtipelin kanssa.

Viime kauden onnistujat:

- Sergej Milinkovic-Savic 9. Vahva kausi jälleen, vaikkakin MM-kisojen jälkeen henkinen ja fyysinen väsymys veroitti pelaajaa, mutta nousi ratkaisevaksi pelaajaksi jälleen kauden tärkeillä hetkillä. Lähti Saudeihin vuolemaan tiliä seuraaviksi kausiksi, mutta toi myös sisään siirrollaan €40M, joka auttaa uuden joukkueen rakentamisessa. Kättä lippaan mahtavista Lazio vuosistaan. Parin vuoden päästä takaisin, jos pallottelut vielä kiinnostaa.

- Luis Alberto 8,5. Ajoittain äärimmäisen ärsyttävä pelaaja kiukutteluillaan, mutta oppi pelaamaan jopa puolustussuuntaan tällä kaudella ja tämä toikin aivan eri puolen esiin pelaajasta. Mahtava pallotaituri jota joukkue tulee tarvitsemaan tulevaisuudessakin, varsinkin Sergejn lähdettyä. Torppasi rahakkaan saudi tarjouksen ja haluaa jatkaa Laziossa, mutta uutta soppari ei ole vielä allekirjoitettu ja kiistoja on ollut sen suhteen. Sen vuoksi mies ei ollut kokoonpanossa Aston Villaa vastaan, mutta palasi kuitenkin Girona matsiin kokoonpanoon. Toivottavasti tämä sopparisaaga saadaan nyt nopeasti päätökseen, ennen kuin saudeista tullaan taas rahakirstun kanssa houkuttelemaan.

- Ivan Provedel 10. Kakkoseksi Maximianon taakse Speziasta tullut kassari €2,5M korvauksella, yllätti kaikki loppujen lopuksi 21 nolla pelillään. Ei mitään moitteita, kerta kaikkiaan hieno kausi ja toivotaan vahvaa jatkoa myös ensikaudelle, jota en toki epäröikään ettei näin kävisi.

- Mattia Zaccagni 9,5. Jatkoi siitä mihin edellisellä kaudella jäi ja vielä siitä valmiimpana. Itselleni hyökkäyspään ehkä tärkein pelaaja tällä hetkellä. Todella vahvaa hyökkäyspelaamista ja usein ratkaiseva tälläkin kaudella. Nyt pitäisi vaan uutta sopparia saada miehelle ja mahdollisimman nopeasti, ettei vaan muut houkutukset ala vaivaamaan mieltä.

- Alessio Romagnoli 9. Vahvaa puolustuksen johtamista, mitä häneltä odotettiin ja toivottiin. Myös laziale sydämmeltään, niin silloin on aina vähintään 110% pelissä. Hienoa että hänet vihdoin saatiiin joukkueeseen ja tulevaisuudessakin johtaa puolustusta.

- Felipe Anderson 8,5. Oikealla laidalla ja Ciron puuttuessa piikissä huhkiessa yksi joukkueen kovimmista suorittajista. Hyvä kausi kaikkiaan ja nyt Lotitolta uutta soppari kouraan, ennen kuin on myöhäistä. On saanut tasaisuutta enemmän otteisiinsa, verrattuna viime kausiin.

Viime kauden epäonnistujat:

- Luis Maximiano 5. Tuli ykköskassarina joukkueeseen ja aloitti kauden avauksessa Bolognaa vastaan, josta tulikin painajainen. Pelin kuudennella minuutilla punainen ja tästä mies ei enää toennut. Provedel tuli sisään, eikä luovuttanut enään paikkaansa ykkösenä. Jääkö vielä vai kaupataanko? Almeria oli halukas ostamaan, mutta Lotiton viivyttely vei sen mahdollisuuden. Mielestäni olisi parempi myydä ja ottaa joku selvä kakkonen. Mutta katsotaan miten käy.

- Toma Basic 6. Toinen kausi ja odotukset olivat hieman korkeammalla, mutta ei tuonut kentälle mitään lisää. Usein vaihdosta sisään loppuminuuteiksi ja muutama avauksen paikka, mutta aika heikkoa peliä kaikkiaan. Nyt olisi hyvä paikka kaupata ja ottaa rahat pois. Udinese on ollut kiinnostunut, saksasta ja ranskasta ollut myös jonkunlaista kiinnostusta pelaajaa kohtaan.

- Matteo Cancellieri 6,5. Aloitti suht pirteästi, mutta vaipui kauden kuluessa entistä vahvemmin penkille. Välillä kävi suhaamassa laidalla, mutta aika mielikuvituksetonta menoa kaikkiaan. No nuori kaveri ja aikaa on kehittyä, joten ei heitetä nuoren miehen kanssa vielä kirvestä kaivoon. Onhan siellä kuitenkin potentiaalia. Lähdössä näillä näkymin Empoliin lainalle, joka voi tehdä hyvää kun peliaikaakin on varmasti luvassa kunnolla.

- Luka Romero 6. Kovat oli odotukset ja sai maalitilinsäkin auki, mutta niinkuin Cancellierillä hiipui kauden kuluessa. Tähän varmasti vaikutti myös sopimus asiat. Lazio olisi halunnut pitää pelaajan, mutta agentin €5M komissio vaatimukset löi kapulat rattaisiin. Eikä sopimukseen ikinä päästy. Terve menoa pohjoiseen, jos siellä uraurkenisi. Sinänsä harmi menettää tämmöinen todella kovan potentiaalin omaava nuori pelaaja. Mutta näin tällä kertaa.

Muut mainitsemattomat pelaajat kokoonpanossa eivät erityisesti herättäneet huomiota onnistumisessa tai epäonnistumisessa. Marcos Antonio väläytteli osaamistaan, mutta ei oikein vielä löytänyt paikkaansa joukkueessa. Potentiaalia kyllä löytyy, mitä Sarri itsekin puheli. Valitettavasti hän loukkaantui harjoituksissa ja on ainakin kauden avauksesta Lecceä vastaan sivussa. Marusic jatkaa vahvalla tasollaan, joskin ehkä hiukan heikompi kausi kuin edellinen, mutta tämä on taas oma näkemykseni. Pedro, Lazzari, Hysaj, Casale, Cataldi, Vecino ja Patric ansaitsevat myös maininnan hyvästä kaudesta. Dimitrije Kamenovic on kadonnut täysin tutkan alle. Hänestä ei ole kuulunut mitään, kokoonpanossa ei ole. Tulevaisuus jossain muualle, koska Sarri ei häntä halua.

Kausi 2023/2024

Serie A, Champions League, Coppa Italia. Näillä kolmella rintamalla lähdetään taistelemaan. Kova kausi on tulossa, mutta onneksi nyt viime aikoina myös vahvistuksia on saatu joukkueeseen ja varsinkin hyökkäyspäähän. Ciron tuuraajaksi/kilpailijaksi saatiin varsin potentiaalinen kaveri nimeltä Valentin "Taty" Castellanos €15M New Yorkista. Mies pelasi vahvan viime kauden lainalla Gironassa tehden 13 maalia ja 4 näistä Real Madridin verkkoon. Hyvät fiilikset pelaajasta, josta ollaan nyt toivottavasti viimeinkin saatu uskottava stuntti Cirolle. Toinen tulija laitahyökkäyksen vahvistamiseksi on nuori tanskalaislupaus Gustav Isaksen Midtjyllandista. Erittäin potentiaalinen kaveri myös, tuo laidalle driblaustaitoa ja haastamista lisää. Hyvä haku mielestäni. Tämä tosin tietää sitä että unelmoitu Berardi jää näillä näkymin hankkimatta. Sitten paljon odotettu Sergejn korvaaja saatiin kkentälle, ehkä jopa hieman yllättävästä suunnasta mutta ei yhtään vähempää kuin Frankfurtista tullut Daichi Kamada. Mielestäni erittäin hyvä haku ja korvaaja Sergejn jättämään aukkoon. Viimekaudella tehot 16 maalia ja 8 syöttöä puhukoot puolestaan. Kovasta pelurista on kyse, toivottavasti Sarri saa miehen heti systeemiin mukaan.
Vielä haussa on vaspa ja kkentän pohjalle Cataldille kilpailija/tuuraaja. Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä että Juven kaksikko Pellegrini ja Rovella tulevat täyttämään nämä paikat. Itselleni ja varmasti myös Sarrille tämä kaksikko kelpaa paremmin kuin hyvin. Useat lähteet ovat raportoineet että diili Juven kanssa on selvä. Lainat, osto-optiolla höystettynä. Kokonaiskaupanhinta olisi noin €22M. Eli jos tämä toteutuu, niin joukkue on kutakuinkin valmis. Ellei jotain yllättäviä lähtöjä ole tulossa. Ihan hyvät fiilikset tulevaa kautta ajatellen, tietenkin kilpailijat ovat myös vahvistuneet, joten edellisen kauden sijoitus on ehkä mahdotonta uusia, mutta kaiken mennessä nappiin ollaan taas ihan kärkipäässä. On jopa heitetty Scudetto puheita ilmoille, se vaatisi mielestäni jo enemmän kuin kaiken mennessä nappiin, mutta pallo on pyöreä jne, kukaan ei etukäteen tiedä mitä tapahtuu. Unelmoida voi ja pitää...

Lähtijät: Sergej Milinkovic-Savic - Al-Hilal €40M. Stefan Radu, ura päätökseen. Francesco Acerbi - Inter €3,5M. Gonzalo Escalante - Cadiz €2,5M. Siinä tärkeimmät toistaiseksi.

Tulijat: Valentin "Taty" Castellanos €15M - New York. Gustav Isaksen €12M - Midtjylland. Daichi Kamada -Frankfurt, ilmaiseksi.

Avauskokoonpano (4-3-3) 2023/2024, suluissa mahdolliset vaihtopelaajat:

Hyökkäys:          Zaccagni - Immobile - Felipe Anderson
                             (Pedro)  - (Castellanos) - (Isaksen)

Keskikenttä:     Luis Alberto - Cataldi - Kamada
                              (Vecino/ -  (Rovella) - (Guendouzi/
                            Guendouzi)                       Vecino)

Puolustus:       Marusic - Romagnoli - Casale - Lazzari
                          (Pellegrini) - (Gila) - (Patric) - (Hysaj)

Maalivahti:                              Provedel
                                                   (Sepe)
« Viimeksi muokattu: 13.01.2024 klo 21:33:54 kirjoittanut fads »
hzn4000

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 13.08.2023 klo 15:32:17

Kiitos avauksesta, pitää tätäkin seurailla. Mielenkiinnolla odotan mestarien liiga -taivalta.
Fabrizio

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 14.08.2023 klo 10:47:32

Kiitos topicin avaamisesta, fads!

Olen hyvin pitkälti samaa mieltä fadsin kirjoituksen kanssa.
Oliko Lazio toiseksi paras Napolin jälkeen? Mielestäni oli. Kaksi derby voittoa ja vähintään yksi voitto kaikista muista isoista. Kompastuskivi olikin sitten Lecce ja muut pienet kuten niin monena kautena aikaisemmin.

Mielenkiintoinen kausi taas tulossa. Forza Lazio!
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #3 : 21.08.2023 klo 08:20:07

Kiitoksia fadsille kausiotsikon avaamisesta! Jälleen kerran oikein mainio avaus ja voisi olla omasta "kynästä" koko teksti.

Moni vaati Taren eroa jo pidemmän aikaa muutaman heikomman siirtoikkunan takia ja asiaa tuskin helpotti vuosi sitten Taren ja Sarrin välinen ilmiriita. Sarri näytti viime kaudella, että hän kyllä osaa hommansa ja Tare sai lopulta lähteä. Itse olin hieman pelokas, mitä mahtaa seurata, sillä nurmi ei ole vihreämpää aidan toisella puolella tai englanniksi: better the devil you know. Silti, en tuomitse muutosta ja yritin olla varovaisen optimistinen kesän suhteen. Alkukesä näytti, että huonompaan suuntaan on vain menty. Hulluksi äityneillä hyökkääjämarkkinoilla Lazio kyllä sai mielenkiintoisen hankinnan hyvällä hinnalla ja hyvissä ajoin, joten siitä pisteet ja nyt ei tarvitse koko kautta sekä tulevia 45-50 peliä laskea pelkästään Ciron varaan. Mutta tämän siirron jälkeen ei tapahtunut muuta kuin Milinkovic-Savicin myynti Saudi-Arabiaan. Tämä oli varmasti Lazion kannalta paras ratkaisu, kun ottaa huomioon, että pelaaja halusi kahdeksan vuoden jälkeen vaihtaa maisemaa. Ei voi kun kiittää pelaajaa näistä vuosista ja panoksista, joita hän Lazion eteen teki. Parin kolmen vuoden päästä sitten takaisin Lazioon rikkaana miehenä päättämään ura.

Tämän jälkeen tiedettiin, että uusi mezzala hankitaan ja sen täytyy olla mitat täyttävä pelaaja korvaamaan Sergej edes jotenkin. Uutiset puhuivat Zielinskistä, josta Sarri haaveili, samoin ylemmäs Berardia yritettiin saada Sarrin toiveesta. Kovia nimiä, joka näkyy myös pelaajien hintalapuissa. Lotito kitsaana miehenä yritti ja tarjosi ihan hyvää hintaa pelaajista, mutta Napolin ja Sassuolon ei tarvitse myydä pelaajia, joten kysyntä ja tarjonta ei kohdannut tällä kertaa. Jokavuotinen Auronzon harjoitusleiri oli ja meni ja siirtoja ei tapahtunut suuntaan tai toiseen. Sitten kuvaan astui Torinon Ricci, jälleen kerran Sarrin toiveesta. Ikävä kyllä Lotito ja Cairo ovat jossain määrin vihamiehiä ja seurat eivät tee mielellään kauppaa keskenään. Cairon pyynti kasvoi sitä mukaa kuin Lazio kohotti tarjoustaan ja taas näytti jäävän luu käteen. Italiassa kaikki tietävät, että Laziolla on rahaa ja tarvetta uusille pelaajille, joten miksipä ei pyytää hieman premium hintaa, joten ymmärrän kyllä yskän.

Myös Daichi Kamada nousi otsikoihin, mutta halukkaita seuroja oli paljon ja pelaajan palkkatoive oli hieman korkeahko Laziolle. Sitten yhtäkkiä tunnetut mercato-journalistit puhuivat varmasta siirrosta Djibril Sowin kohdalla. Seurat olivat päässeet sopimukseen ja samoin pelaaja oli hyväksynyt sopimuksen, mutta ennen virallisia papereita tulikin Sevilla takavasemmelta ja veti pidemmän korren viime hetkellä. Muutamia muitakin nimiä pyöri otsikoissa ja osan kanssa varmasti oli kysytty saatavuutta, joten kiinnostus oli aitoa, mutta lopulta se olikin Kamada, joka saapui Lazioon. Ilmeisesti Lazion paitasponsori Mizuno on mukana tässä diilissä ja maksaa osan pelaajan palkasta ja Kamadalle oli tärkeää päästä pelaamaan Mestareiden Liigaa, joten siksi Lazio lopulta nappasi tämän kovan luokan japanilaisen. Aika näyttää, kuinka nopeasti sopeutuu Sarrin systeemiin ja mezzalan rooliin, mutta kovan luokan pelaaja kyseessä ja hyvä hankinta Laziolta.

Nyt viimein oli korvaaja Sergej:lle ja sitten alkoikin tapahtua. Ensiksi saapui nuori tanskalainen Gustav Isaksen Midtjyllandista. Pelaaja näytti viime kauden Eurooppa Liigassa Laziota vastaan todella taitavalta ja sähäkältä pelaajalta. Tanskan liigassa myös sujui, vaikka taso ei olekaan niin kova siellä. Hieman ehkä meni ylihintaa, mutta potentiaalia pelaajalla on, joten hedelmät ovat poimittavissa toivottavasti parin kauden jälkeen. Sitten ainakin itseni yllätti se, että Lazio teki tuplakaupat Juventuksen kanssa ja hankki pari nuorta italialaista. Tai no Pellegriniä odotin jo heinäkuun alkupuolella saapuvaksi, mutta Rovellan kaappaus oli kova suoritus. Ehkä kuumin nuori italialainen keskikenttäpelaaja ja se, että Juventus ei nähnyt tarvetta pitää miestä, yllätti monet asiantuntijat. Sarri oli ainakin todella tyytyväisen näköinen tavatessaan Rovellan ensimmäistä kertaa, joten varmasti paikka keskikentän keskustassa on luvassa piakkoinkin, vaikka Cataldi varmaankin avaa alkukauden.

Tämän jälkeen kakkosmaalivahti Maximiano lähti Almeiraan suurin piirtein samalla summalla kuin hänet vuosi sitten hankittiin. Myös tänä kesänä Lazion pakkolunastama Cancellieri lähti lainalle Empoliin ja hyvä niin, sillä kaipaa enemmän peliaikaa, jota Laziossa ei tällä hetkellä ole saatavissa. Marcos Antonion tilanne on vielä auki, mutta käytännössä hänen aikansa Laziossa on ohi. Cataldi ja Rovella ajavat hänen ohitseen ja sympaattinen ja taitava brassi ei kuulune Sarrin suunnitelmiin.

Eilen Lotito viimein nimitti uuden urheilutoimenjohtajan Laziolle ja Mariano Fabiano tulee organisaation sisältä junnujen parista. Aikaisemmin toiminut urheilutoimenjohtajana Salernitanassa, joten tuttu mies Lotitolle ja ei ihan puskista joudu näihin tehtäviin. Ihan mielenkiintoista olisi tietää, että onko Fabiano ollut jo kesän aikana mukana hankinnoissa vai onko todella Lotito yksin hoitanut diilit Sarrin toiveista. Joka tapauksessa tämä kesä on ollut selvästi erilainen verrattuna muihin aiempiin. Kaikki kunnia Tarelle, mutta ihan positiivista nähdä enemmän tasonsa osoittaneita pelaajia ja selvästi pyritty hakemaan italialaisia pelaajia tai pelaajia, joilla on kokemusta Serie A:sta.

Kakkosmaalivahdin saapuminen on selviö ja Handannovic oli yksi ehdokas, mutta itse olen hieman sillä kannalla, että ehkä ei kumminkaan. Palkka olisi kova ja taso pudonnut jo selvästi. Luultavasti siirto ei tule tapahtumaan. Ehkä eniten yllätti Lloris Tottenhamista, jonka kanssa tilanne näytti oikeasti etenevän, mutta lopulta pelaaja ei halunnut istua penkillä. Emil Audero olisi ollut oma valinta, mutta ehti jo mennä Interiin. Nyt eniten huhuissa on Luigi Sepe Salernitanasta ja kelpaa todella hyvin. Myös Toma Basic on saanut nyt kaksi vuotta näytönpaikkoja ja kehitystä ei ole tullut laisinkaan. Keskinkertainen pelaaja, joka ei istu Sarrin Lazioon mitenkään - ikävä kyllä. Uusimpana huhuna onkin ollut vaihtokauppa Udinesen kanssa, jossa Basic lähtisi Udineen ja tilalle tulisi serbialainen Lazar Samardzic. Pelaaja oli jo kovaa vauhtia menossa Interiin, mutta jostain syystä diili kaatui. Nyt Lazio näkee tilanteen iskeä ja päivittää keskikenttää kertarysäyksellä, joten saa nähdä miten käy.

Viime kaudella olin innoissani, kun paperilla avaukseen hankittiin isolla summalla Maximiano, jonka piti istua Sarrin systeemiin täydellisesti ja keskikentälle piti tulla myöskin isolla summalla Sarrin tyylinen regista Marcos Antonion muodossa. Molemmat hankinnat floppasivat pahasti, mutta onneksi kummastakin pitäisi saada omansa takaisin. Tämän takia en nyt ihan liikaa ole innoissani vielä Rovellan saapumisesta, tiedostan Isaksenin raakilemaisuuden ja annan aikaa Kamadalle sopeutua uuteen kulttuuriin sekä sarjaan. Lazion avaus vetää edelleen vertoja kelle tahansa sarjassa, mutta nyt penkillä on oikeasti vaihtoehtoja ja tasoa ja se on selkeä parannus viime kausiin. Vielä on jonkin verran töitä Lotitolla ja Fabianolla, mutta kesän siirtoikkuna on ollut toiveikas ja annan sille arvosanaksi 8, josta on vähennetty puolikas siksi, että alkupuolisko meni täysin peukaloita pyöritellessä ja tämän takia uudet pelaajat ovat auttamattomasti myöhässä sopeutumisessa kauden alkua ajatellen.
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #4 : 22.08.2023 klo 14:27:12

Kiitos avauksesta!

Lotito on raottanut kukkaronnyörejä kerrankin, ja joukkueessa lähtökohtaisesti on leveyttä, mutta aika näyttää onko uusista ukoista mihinkään. Joku floppaa, toinen pitää tasonsa ja joku loistaa, näistähän ei koskaan tiedä. Sarrin (ja Simonenkin) alaisuudessa pelaaja voi kuitenkin Laziossa nousta aivan uudelle tasolle. Saa nähdä kuinka Kamada ja Isaksen onnistuvat.

No aloitusmatsissa ei sitten onnistunut kukaan, kun Lecce-peikko tsemppasi täydet 90min joukkueena.
Jotain mitä Lazio ei tehnyt suuntaan tai toiseen. Pahimpana jälleen kerran Luis Alberto, joka lukuisten pallonmenetysten jälkeen tyytyi levittelemään käsiä. Kovasti saa Formellossa tapahtua, että homma lähtee raiteilleen.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #5 : 26.08.2023 klo 13:38:21

Oli kyllä käsittämätön notkahdus pelin loppuhetkillä päästää 2 maalia 2 minuutin sisään. Toki Lecce oli parempi tokalla puoliskolla, mutta ei mitenkään hyväksyttävää kun kyseessä oli taas häntäpään joukkue. Mikään ei siis ole muuttunut viime kaudesta? Voitetaan kärkijoukkueita ja kontataan pahnanpohjimmaisia vastaan. Näinköhän se taas menee...
Hyvää täydennystä Olpelta kausariin, kiitos.
Lainaus
Nyt eniten huhuissa on Luigi Sepe Salernitanasta ja kelpaa todella hyvin.
Sepehän sieltä tuli ja todellakin kelpaa. Kokenut Serie A kassari ja selväksi kakkoseksi, hyvä halpa haku.
Lainaus
Rovellan kaappaus oli kova suoritus
Oli kova kaappaus todellakin, ihme ettei Jjuvessa luottoa sitten tullutkaan. Rovella on palaamassa pieneltä loukilta, niin ehkä hetki menee ennen kuin kentällä nähdään.
Lainaus
Saa nähdä kuinka Kamada ja Isaksen onnistuvat.
Tunne näistä kahdesta ja muistakin tulijoista on onnistuminen, tietenkin kaikilla aikansa vie sopeutua uusiin kuvioihin. Kamadalta ja Isaksenilta oli iha kelpo suoritus ekaks matsiks.

Seuraava etappi siirtomarkkinoilla on löytää uusi osoite Basicille ja Marcos Antoniolle + sisään 1 kkenttä pelaaja.
Marseillen Matteo Guendouzi on ollut todella vahvasti huhuissa viime päivinä. Tarjous on kuulemma tehty ja neuvottelut on päällä Marseillen ja Lazion välillä siirtokorvauksesta, joka on luultavasti noin €15M-€18M paikkeilla. Pelaaja on kuulemma jo hyväksynyt siirron ja sopimustarjouksen. Olisi kyllä kkentälle erinomainen haku ja nostaisi taas tasoa pykälällä ylöspäin.
Toivotaan että tämä onnistuu.
Huomenna on taas "pakkovoiton" paikka kauden kotiavauksessa. Genoa on varmasti veemäinen vastus, mutta kyllä tämä pitäisi ainakin parilla maalilla voittaa ja aloittaa kausi ns. alusta.
« Viimeksi muokattu: 26.08.2023 klo 13:48:56 kirjoittanut fads »
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #6 : 28.08.2023 klo 18:47:19

2 ekan matsin jälkeen piti olla 6 pojoo plakkarissa, mutta 0 kerhossa jatketaan, höh. Tällä kertaa sentään pidettiin vastustajaa köysissä varsinkin toinen puoliaika, mutta kun ei vaan mene sisään, ei sitten millään. Tosin vaikea oli myös tiloja löytää kun vastustajan kaikki äijät roikkuu oman rangaistusalueen sisällä. Hyökkäyspeli näytti jo kohtuu hyvältä ajoittain, mutta se viimeinen terävyys vielä uupuu. Toivottavasti se pian löytyy tai muuten ollaan pahoissa vaikeuksissa. Muutama kyseenalainen tilanne oli, joista olisi jopa voinut pilkun Laziolle viheltää, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Luotto on edelleen kova ja uskon että Napolia vastaan saadaan ihan kunnon esitys aikaan.
Matteo Guendouzi on nyt eri lähteiden mukaan tulossa varmasti, mutta ei hypitä ilosta ennen aikoja, vasta kun mies nähdään saapuvan Roomaan.
Marcos Antoniosta on viime aikoina ollut kiinnostusta turkin suurseuroista. Basic, Fares, Kamenovic pitäisi myös saada ulostettua. Basic ei kuulemma ole halukas lähtemään, mutta jos nyt kuitenkin saataisiin kaupattua.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #7 : 31.08.2023 klo 21:23:44

Lohko E

Feyenoord
Atletico Madrid
Lazio
Celtic

Kyllä tosta jatkoon pitäisi päästä, ei paha. Kunhan nyt ensin päästäisiin voittojen tielle tappioputken jälkeen...
Uusi numero 8 saapunut vahvistamaan kkenttää. Oikein mainio haku.
« Viimeksi muokattu: 21.01.2024 klo 14:16:23 kirjoittanut fads »
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #8 : 02.09.2023 klo 14:20:36

Nyt kun siirtoikkuna on umpeutunut niin katsotaanpas mitä siirtorintamalla tapahtui.

Lähteneet:
-Luis Maximiano (Almeria,laina)
-Marius Adamonis (Perugia,laina)
-Alessio Furlanetto (Fermana, laina)
-Francesco Acerbi (Inter)
-Nicolò Armini (Potenza)
-Stefan Radu
-Riza Durmisi
-Sergej Milinkovic-Savic (Al Hilal)
-Gonzalo Escalante (Cadiz)
-Jean Daniel Akpa-Akpro (Monza, laina)
-Marcos Antonio (PAOK, laina)
-Andrea Marino (Foggia, laina)
-Marco Bertini (Spal, laina)
-Jony Rodriguez (Cartagena)
-Matteo Cancellieri (Empoli, laina)
-Luka Romero (Milan)
-Emanuele Cicerelli (Reggina)
-Raul Moro (Real Valladolid, laina)
-Mohamed Fares (Brescia, laina).

Saapuneet:
-Christos Mandas (OFI Creta)
-Luigi Sepe (Salernitana, laina)
-Luca Pellegrini (Juventus, laina)
-Daichi Kamada (vapaa agentti)
-Matteo Guendouzi (Marseille)
-Nicolò Rovella (Juventus, laina)
-Valentin Castellanos (New York City)
-Gustav Isaksen (Midtjylland)

Kokoonpano 2023/2024:(suluissa pelaajat, jotka eivät kuulu joukkueen pelaavaan kokoonpanoon ja joita ei ole saatu ulostettua.)

Maalivahdit:
-Ivan Provedel
-Luigi Sepe
-Christos Mandas

Puolustajat:
-Adam Marusic
-Manuel Lazzari
-Nicolo Casale
-Alessio Romagnoli
-Patric
-Mario Gila
-Elseid Hysaj
-Luca Pellegrini
(Dimitrije Kamenovic)

Keskikenttä:
-Daichi Kamada
-Mattéo Guendouzi
-Matias Vecino
-Danilo Cataldi
-Nicolo Rovella
-Luis Alberto
-Toma Basic
(André Anderson)

Hyökkääjät:
-Ciro Immobile
-Taty Castellanos
-Mattia Zaccagni
-Felipe Anderson
-Pedro
-Gustav Isaksen
-Diego González
(Cristiano Lombardi)

Siirtomarkkinoilta saatiin hyvin hankittua leveyttä kkentälle ja hyökkäykseen. Tämän pitäisi vaikuttaa siihen ettei edellisten kausien ongelma penkin kapeuden kanssa toistu.
Kausi on tosin alkanut kamalasti 2 tappiolla, mutta tänään olisi hyvä muuttaa suunta, vaikka vastassa on kivenkova Napoli.
« Viimeksi muokattu: 07.09.2023 klo 18:30:05 kirjoittanut fads »
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #9 : 07.09.2023 klo 18:53:41

Tulihan se kauden avausvoitto ja vieläpä hallitsevan mestarin vieraana. Kaikkiaan hyvä esitys. Ekat 25 min oli Napolin hallintaa, mutta sen jälkeen Lazio pääsi hyvin peliin mukaan. Luis Alberton kantapääkikka maali toi selkeästi luottamuksen omaan peliin. Vaikka Napoli tulikin tuurilla heti perään tasoihin, se ei kuitenkaan vaikuttanut Lazion tekemiseen. Hieno oli myös Kamadan voittomaaliksi jäänyt osuma ja tämä tuo varmasti lisää pontta miehen tekemiseen.
Matteo Guendouzi tuli loistavasti vaihdosta sisään Kamadan tilalle. Syöttö Zaccagnin paitsio maaliin sekä teki vielä itse, vaikka sekin tuomittiin paitsioksi, noh näin tällä kertaa... Näytti siltä että mies olisi ollut jo pidempään joukkueessa, ei mitään ongelmia pelin kanssa vaikka alla oli vasta 2 treenit.
On kyllä erinomainen lisä kkentälle näillä näytöillä.
Kyllä luottavaisin mielin voidaan Jjuvea vastaan lähteä maaottelu tauon jälkeen, kunhan majussa pelaavat pelaajat ei kärsi loukeista.
Kaikkiaan 9 pelaajaa lähti majuen mukaan : Daichi Kamada (Japani), Elseid Hysaj (Albania), Ciro Immobile (Italia), Ivan Provedel (Italia), Mattia Zaccagni (Italia), Alessio Romagnoli (Italia), Nicolo Casale (Italia), Adam Marusic (Montenegro) ja Diego Gonzalez (Paraguay).
Mohamed Fares lähti lainalle Bresciaan. Hyvä että pääsee vihdoin pelaaman pahan polvivamman jälkeen.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #10 : 17.09.2023 klo 13:07:56

Lainaus
Kyllä luottavaisin mielin voidaan Jjuvea vastaan lähteä maaottelu tauon jälkeen
Noh, olisi pitänyt muistaa että nämä tauot ovat lähes poikkeuksetta aina olleet myrkkyä Laziolle. Ei tietenkään koko peli Juvea vastaan ollut konttaamista, mutta ei oikeen lähtenyt missään vaiheessa.
Plussat saa vain Luis Alberto ja Provedel, jotka pitivät hyvällä pelillään Laziota edes jotenkin mukana ottelussa.
Erityiset miinukset kohdistaisin Marusiciin, Casaleen ja Cataldiin. Maalit tehtiin juurikin Marusicin ja Casalen vastuulla olleelta oikealta puolelta. Cataldilta myös selvä ohipeli ja mies joutuikin penkille puoliajalla Rovellan ottaessa paikan kkentän pohjalla.
Kamada yritti, mutta jotenkin vaisuksi hänelläkin jäi. Hyökkäys päässä muutenkin hampaatonta menoa.
1 voitto 4 ekasta pelistä on kyllä ihan muuta mitä toivottiin ja odotettiin, mutta kausi on pitkä. Kyllä muutkin kärkijoukkueista vielä tulevat kuluvalla kaudella vaikeat hetkensä kohtaamaan, joten jäitä hattuun. Uskon että tästä noustaan, olihan siitä jo merkkejä kun Napoli kaadettiin.
Tiistaina sitten Atleticon kaatoon kotiottelussa ja näin hyvä alku alkavalle chämppäri matkalle. Joitain muutoksia kokoonpanoon tulee varmasti. Hysaj loukkaantui, joten voisi olettaa Pellegriniä vaspaksi. Lazzari ehkä oikealle ja Patric Romagnolin topparipariksi.
Kkentälle avariin voisi laittaa Guendouzi, Rovella, Luis Alberto kolmikon. Hyökkäys tridentiksi Zaccagni, Castellanos ja Isaksen.
No katotaan mitä Sarri päättää.
hermannisuur

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #11 : 17.09.2023 klo 14:07:22

On kyllä tuttua jekyll ja hyde menoa Laziolta. Ehkä euroopasta hieman kasvojen pesua. Toki Atletico lähellä juvea pelityylin puolesta joten saa nähdä.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #12 : 21.09.2023 klo 12:03:04

Olipa matsi ja mikä loppu. Eihän tollasta vaan tapahdu normaali elämässä. Pelin viimeisellä sekunnilla Luis Alberto nikkaa pallon rangaistusalueen sisään ja Provedel syöksyy täydellä vauhdilla puskemaan pallon ohittamattoman Oblakin selän taakse, ei tollasta loppua ole edes elokuvissa.
Tästä voi nyt tulla se kauden käännepiste ja henkinen buusti, joita aiemmilla kausilla on nähty, kun lähes toivottomasta tilanteesta on noustu tasuriin tai jopa voittoon. Toivotaan että näin käy. Sekin Atleticon tuuri kimmoke maali Lazion hyvän jakson jälkeen olisi voinut henkisesti lyödä jo joukkueen, mutta näin ei lopulta käynyt ja jaksettiin viimesekunnille saakka hakea tosissaan ja luovuttamatta tasoitusta.
Sarria voisi kompata siinä että viimeisissä 3 pelissä on kohdattu Napoli, Juventus ja Atletico. Saldona voitto, tasuri, tappio. Huonomminkin voisi mennä ja 2 ekaa matsia olivat vaan rimanalitus. Tästä on hyvä jatkaa lauantain kotiotteluun Monzaa vastaan, vain ja ainoastaan voitto on mahdollista. Onneksi Pellegrinin loukki ei ollut mitään vakavaa ja miehen pitäisi olla pelikunnossa lauantaina.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #13 : 23.09.2023 klo 21:12:05

Maalivahdin keltaiset kotifanipaidat on myyty loppuun! Varmaan ekakerta kun näin käy, varsinkin kun kauden alusta on vain noin kuukausi. Ei siinä, pelinumero 94, pituus 194 cm, syntymävuosi 1994 ja maalin syntyaika 94 min jne.. Kyllähän näillä valteilla myynti käy.
Noh, kohta Monzan kimppuun tällä avarilla:
Provedel; Marusic, Patric, Romagnoli, Hysaj; Guendouzi, Cataldi, Luis Alberto; Isaksen, Immobile, Zaccagni.
« Viimeksi muokattu: 23.09.2023 klo 21:21:00 kirjoittanut fads »
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #14 : 23.09.2023 klo 23:48:53

1-1 tasuri himassa jotain Monzaa vastaan..  En tiiä... Peli vaan on löysää paskaa... Luulis että toi lopun Atletico tasuri olis tuonut jotain extraa, mutta ei.
Nyt ei mikään näytä positiiviselta, vaikka kuinka yrittäis vääntää ja kääntää...
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO, Karnevalistinen kannattajatyyli


Vastaus #15 : 24.09.2023 klo 02:15:07

Tästä voi nyt tulla se kauden käännepiste ja henkinen buusti, joita aiemmilla kausilla on nähty, kun lähes toivottomasta tilanteesta on noustu tasuriin tai jopa voittoon. Toivotaan että näin käy.

1-1 tasuri himassa jotain Monzaa vastaan..  En tiiä... Peli vaan on löysää paskaa... Luulis että toi lopun Atletico tasuri olis tuonut jotain extraa, mutta ei.
Nyt ei mikään näytä positiiviselta, vaikka kuinka yrittäis vääntää ja kääntää...

Toivon menettämiselle kolmessa päivässä "Ylos"
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #16 : 24.09.2023 klo 12:44:04

Lainaus
Toivon menettämiselle kolmessa päivässä
Ei tässä oikeen hurratakaa voi. Paskin kauden aloitus sitten 2001/2002. Ei tämä tosin voi kun paremmaksi kääntyä, jos jotain positiivista oikein yrittää kaivella tästä tilanteesta.
Ongelma on sama kuin aikaisemmillakin kausilla. Eli "isojen" otteluiden jälkeen mentaalinen palautuminen ei tapahdu riittävän nopeasti ja tullaan jotenkin puolivaloilla näihin pienempiin kohtaamisiin. Sehän on selvä että tällä samalla kaavalla ongelmat ei väisty. Tämä tuskin on valmennuksellinen ongelma, vaan juurikin pelaajien korvien välissä. Tästä Sarri onkin lähes koko Lazio pestinsä aikana puhunut ja varmasti tätä on yritetty korjata monin keinoin, mutta pelaajista se on sitten viimekädessä kiinni.
Castellanosille voisi nyt suoda paikan avarissa Torinoa vastaan ja ehkä joitain muitakin muutoksia. Mutta nyt on se pakko voitto otettava, ei todellakaan ole muuta mahdollisuutta. Jostain pitää se draivi saada kaivettua taas ja maaliverkot heilumaan.
« Viimeksi muokattu: 24.09.2023 klo 12:53:47 kirjoittanut fads »
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #17 : 28.09.2023 klo 12:25:50

Tulihan se "pakkovoitto" ja varsin tasapainoisella suorituksella. Typerät virheet puolustuspäässä oli nyt saatu kitkettyä pois. Muutenkin pelikulki ihan kohtuu hyvin, eikä näyttänyt niin väkinäiseltä kuin aiemmissa peleissä. Tosin vielä ollaan aika kaukana parhaasta mahdollisesta, mutta täytyy olla tyytäväinen että voitto saatiin ja ettei verkko heilunut omassa päässä.
Rovellan paikka avauksessa oli yllätys, mutta todellakin ansaittu. Mies pelasi mahtavan pelin kkentän pohjalla ja oli mielestäni paras onnistuja. Tämä tietää hyvää koko kautta ajatellen. Vecinolta myös vahva peli, mies oli myös hieman yllättäen avauksessa. Toi kentälle tarvittavaa fyysisyyttä ja teki myös erittäin tärkeän avausmaalin, joka rikkoi kipsin. Muutenkin kaikilta vahvaa tekemistä, ainoastaan Immobilen vire on selkeästi hukassa. En olisi siitä kuitenkaan huolissani, eiköhän mies vetreydy kauden aikana vielä hyvään kuntoon.
Isaksenilta ja Castellanosilta myös vahva sisääntulo vaihdoista. Molemmat pelasivat pirteästi ja melkein tekivät yhdessä näyttävän maalin, jossa Isaksen keskitti hienosti ja Castellanosin saksipotku meni vain hieman ohi. Olisi ollut kierroksen maali painuessaan verkon perille.
Kamadan poissa olo kahdessa viimeisessä pelissä ihmetytti, mutta Sarri kertoi miehen saaneen iskun polveensa ja näin varotoimenpiteenä ollut sivussa. Ei kuitenkaan mitään vakavampaa onneksi.
Lauantaina onkin sitten paha vierasmatsi edessä Milania vastaan. Uskon voiton Torosta tuoneen luottamusta joukkueelle tekemisessä, koska peli kaikkiaan oli ihan kohtuu hyvällä tasolla, verrattuna aiempiin matseihin. Luultavasti joitain muutoksia nähdään avauksessa, koska vastustaja on ihan erilainen. Jos pisteitä irtoaa, niin olisin enemmän kuin tyytyväinen.
PIRInen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliiga, Maajoukkueet


Vastaus #18 : 28.09.2023 klo 19:28:43

Oli hyvä esitys taivaansinisiltä. Rovella MVP. Isaksen tuo kyllä vaaraa laidalle aina vaihdosta tulleessaan. Castellanos ei saksaria lukuunottamatta esittänyt mitään ihmeellistä. Immobilen voisi kokeilla penkittää seuraavaan peliin ja pelata samalla formaatiolla kun viimekaudella kun Ciro oli loukkaantunut.


Naurettavat virheet saatu pois ja hyökkäys edellisen kauden tasolle. Tästä on hyvä jatkaa. 
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #19 : 01.10.2023 klo 12:40:59

Ei irronnut pisteitä Milanon reissulta. Tosin ainahan San Siro varsinkin Milanin vieraana on ollut peikko Laziolle. Neljästä viime vierailusta saldo onkin tyly: 4 tappiota, maaliero 0-10. Eipä siinä seliteltävää.
Eka puoliaika oli ihan kohtuullinen ja herätti toivoa että jos nyt piste ainakin lähtisi mukaan. F. Andersonilla oli 2 hyvää paikkaa laittaa verkko heilumaan, mutta ei maistunut. Puolustuskin oli ihan hyvällä tasolla. Toisella puoliajalla peli alkoi kääntymään Milanille ja niinkuin Juvea vastaan maalien rakentelut tulivat jälleen oikealta kaistalta, Marusicin ja Casalen vastuualueelta. Muutenkin kkentän tuki puolustukselle oli todella heikkoa Rovellan ja Guendouzin osalta, olisin varsinkin jälkimmäiseltä odottanut parempaa tukea.
Castellanos pääsi avaukseen Ciron paikalle yrittämään, mutta eipä siitä paljon kerrottavaa jäänyt, kuten ei keltään muultakaan kentällä olleesta. Ainoastaan vaihdosta tullut Pedro sai verkon heilumaan, mutta senkin Ciro onnistui paitsio asemallaan pilaamaan.
Urakkahan ei tästä merkittävästi tulevalla viikolla tule helpottumaan, kun keskiviikkona matkataan Celticin vieraaksi chämppärin toiseen otteluun ja sunnuntaina hyvään vireeseen päässyt Atalanta kohdataan kotona.
Celtic on ihan voitettavissa ja näin tavoite kahden parhaan joukossa lohkossa helpottuisi huomattavasti. Serie A:ssa jatketaan taistelua sarjapaikasta... Hohhoijaaa...
« Viimeksi muokattu: 01.10.2023 klo 18:12:44 kirjoittanut fads »
hermannisuur

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #20 : 05.10.2023 klo 00:17:38

Euroopassa taas viime hetkillä otetaan tuloksia. Pedrolta iso maali.
PIRInen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliiga, Maajoukkueet


Vastaus #21 : 05.10.2023 klo 08:15:08

Voitosta huolimatta ei sarripallo vakuuta. Celtic oli varsinkin ottelun viimeisen neljänneksen varsin selvästi niskan päällä.
Laitapakit aivan hukassa, onneksi topparipari, varsinkin romanogli oli varsin hyvällä pelipäällä.
Nostaisin myös kamadan yhdeksi onnistujaksi, muutoin avauksesta on melko vaikea löytää onnistujia.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #22 : 06.10.2023 klo 11:08:11

Erittäin tärkeä voitto Celticistä. Peli ei tosiaankaan ollut vakuuttavaa millään mittarilla, mutta voitto tuli ja vain sillä on väliä. Lazzari ja Hysaj olivat kyllä pulassa laidoilla, mutta onneksi Romagnoli oli vireessä, vaikkakin Celticin maali tulikin hänen vastuualueeltaan ja osittain hänen syytä se olikin.
Kamada oli tosiaan ihan hyvä ja varmasti parempaankin pystyy. Hänestä tulee varmasti olemaan vielä paljon hyötyä ja iloa kauden mittaan.
Vecinolta taas äärimmäisen tärkeä maali, mies on kyllä todella tärkeä pelaaja joukkueelle tällä hetkellä. Hyvä ettei Sarri päästänyt miestä Galatasarayhin kesällä. Ikinuori Pedro ja Guendouzi tulivat vaihdosta sisään ja rakentelivat voitto maalin, heille iso plussa tästä.
Chämppärin puolella tilanne näyttää hyvältä ja tulokset ovat mitä olisi voinut onnistuessa odottaa.
Toivottavasti tästä saatiin lisää buustia Atalantaa vastaan.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #23 : 06.10.2023 klo 15:00:41

Oman työni takia jäävät käytännössä kaikki myöhäiset pelit näkemättä, kun alkavat siihen aikaan, että olen jo nukkumassa. Joten siksi en ole nähnyt tällä kaudella vielä kovin montaa peliä. "Teksti-TV selaamisen" perusteella ongelma tuntuu olevan maalipaikkojen luominen. Pelaajat ovat jo täydessä pelikunnossa ja pallokin pysyy aika hyvin hallussa, mutta se Italopodcastinkin haukkuma pimputtelu tuntuu vaivaavan paljon ja se, ettei se oikein johda maalipaikkoihin. Tämä on suuri ongelma, joka Sarrin olisi ratkaistava hyvinkin pian. Osansa on myös hyökkäävällä kolmikolla, joista yksikään ei ole loistanut tällä kaudella. Tämä ei olisi niin suuri ongelma, jos viime kauden ehkäpä paras puolustus ja maalivahti eivät olisi olleet myös hieman epävarmoja. Tämän yhdistelmän takia Lazion sijoitus sarjassa on ihan oikeutettu tällä hetkellä, mutta puitteet on kunnossa ja luottoa löytyy, että tuolta kyllä noustaan vielä kärjen tuntumaan. Top4 sijoitus tosin saattaa karata jo alkukauden räpiköinnissä, mutta kausi on pitkä, joten peli kerrallaan.

UCL:ssa Laziolle tuli selvästi helpohko lohko ja siellä sentään on lähtenyt tulosten valossa hyvin liikkeelle. Lohkon vastustajien takia neljäs sijoitus olisi katastrofi ja siksi toivonkin, että Lazio pääsisi jatkopeleihin ja sieltä arvottaisiin joku iso joukkue vastaan.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #24 : 05.11.2023 klo 14:06:13

Lainaus
Osansa on myös hyökkäävällä kolmikolla, joista yksikään ei ole loistanut tällä kaudella.
Ei ole loistanut, eikä samanlaista terävyyttä ole. Sitä ei tiedä kukaan mistä ongelma johtuu. Lähes tulkoon samat miehet ja penkiltä löytyy leveyttä ihan eri tavalla kun edellisillä kausilla, mutta ei vaan verkot heilu. Paikkoja pystytään rakentamaan ihan riittävästi ja pelikin on ajoittain todella hyvällä tasolla, mutta se jokin nyt vielä puuttuu.... Zaccagni 1 maali, F. Anderson 1 maali.. Ciro ei vakuuta yhtään.. Castellanos sai sentään maalitilinsä auki ja muutenkin ihan hyvin pelannut, muttei hänkään vähistä paikoista ole saanut sisään. Eikai Sergejn lähtö näin paljon voi vaikuttaa?
Atalanta ja Sassuolo voitot antoivat uskoa, että nyt peli alkaa vihdoin aueta, mutta ei näiden 2 viimeisen matsin perusteella.
Fiorentina kyettiin tsäkä viime minuutin pilkulla voittamaan, mutta Bolognaa vastaan pilli ei soinut ja paikkoja oli tehdä ainakin 2-3 maalia, mutta ei vaan uppoa.
Tiistaina onkin sitten erittäin tärkeä kotimatsi chämppärissä Feyenoordia vastaan. Tästä pitää voitto ottaa, muuten jatkohaaveet vaikeituu huomattavasti.
Ainakin Marusic on sivussa, viime tietojen mukaan useamman viikon. Mies nilkutti penkille Bologna matsissa. Nilkassa jotain ongelmaa, mahdollisesti akillesjänne..

 
Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa