FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.02.2024 klo 03:22:12 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3]
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2023-2024  (Luettu 7345 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #50 : 05.02.2024 klo 21:58:51

Tulos Atalantan vieraana ei jälleen kerran yllättänyt. Mikään ei muutu pelin tehottomuuden ja tilanteiden luomisen suhteen. Laukauksia ei saada aikaiseksi ja se tietää tietenkin sitä ettei maalejakaan tule. En tiedä mitä Sarri asiasta tuumaa, mutta jotain pitää tehdä.
Eikö tosiaan mitään muuta variaatiota ole käytettävissä pelisysteemissä 4-3-3 lisäksi? Ei tässä nyt mitään äärimmäisen radikaalia muutosta tarvita, mutta jotain millä päästäisiin paremmin maalipaikoille. Vastustajat ovat liian hyvin perillä tällä hetkellä millä keinoin yritetään hyökätä. Siihen pitäisi keksiä joku uusi ase.
Vai onko tämä sittenkin kiinni pelaajien korvien välistä ja siitä viimeisestä palosta/halusta voittaa, mitä en tällä hetkellä näe kuin pieninä pilkahduksina ajoittain.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #51 : 10.02.2024 klo 12:01:22

Sardinian reissulta tänään pitää se 3 pojoo saada plakkariin, että jotenkin kyetään roikkumaan mukana taistelussa viimeisestä chämppäri sijoituksesta.
Varmasti pois kokoonpanosta ovat loukkaantuneet Zaccagni, Patric ja pelikiellossa oleva Rovella. Muuten kaikki muut ovat pelikunnossa.
Muutoksia peliryhmitykseen ei tule, vaikka alkuviikosta huhuja pyöri osan pelaajien vaatineen Sarrilta kokeiluja 4-3-1-2 ja 4-2-3-1 ryhmityksistä. Rovella ampui nämä huhut haastattelussa alas ja sanoi että kaikki on valmentajan takana täysin ja hän päättää miten pelataan, sillä siisti. Eipä siinä, turha nyt enää tässä vaiheessa alkaa sotkemaan kuvioita, vaan pelaajien täytyy ottaa itseensä niskasta kiinni ja alkaa nyt viimeistään tehoilemaan / maalailemaan.
Kamadan ura Laziossa taitaa olla ohi, miestä ei olla kentällä nähty viimeiseen 5 otteluun, vaikka pelikunnossa on. Luulisi että kuitenkin noin hyvästä pelaajasta voisi saada apuja viime aikojen tehottomuuteen, mutta Sarri näyttää jo heittäneen kirveen kaivoon pelaajan suhteen. Tätä en kyllä ihan täysin ymmärrä miksi? Sekö on vain syynä että miehen puolustussuuntaan työskentely ei ole vaatimusten tasolla? Todennäköistä tällä hetkellä on että kesällä pelaaja häipyy kun peliaikaa ei ole luvassa.
Tällä avarilla luultavasti lähdetään voittoa hakemaan:

LAZIO (4-3-3): Provedel; Lazzari, Gila, Romagnoli, Marusic; Guendouzi, Cataldi, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Pedro.

Vanhoilta ketkuilta Immobilelta, Luis Albertolta ja Pedrolta odotetaan nyt tehoja.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #52 : 10.02.2024 klo 18:03:27

3-1 voitto Sardinian keikalta ja se vaaditut 3 pojoo plakkariin. On se Immobile vaan tärkeä pala tota joukkuetta, siitä ei pääse mihinkään.
Muutenkin ihan mukiinmenevä suoritus kaikkiaan, tosin olihan vastuskin heikko joten vaikea pitää minään mittarina tätä matsia.
Kamadakin pääsi yllättäen pitkästä aikaa kentälle viimeiseksi vartiksi, jospa sitä peliaikaa tulisi jatkossakin enemmän.
Seuraavaksi sitten Bayern vastassa, siinä sitten mitataankin joukkueen tasoa oikein viimesen päälle.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #53 : 11.02.2024 klo 13:32:31

Kamadasta vielä sen verran kun miestä haastateltiin eilen matsin jälkeen ja vastauksia saatiin muutamiin kysymyksiin.

Mitkä ovat fiilikset Sarrista ja Laziosta?
(seuraa kiusallisen pitkä hiljaisuus)... Ja lopulta vastaus.
- Vaikea sanoa mitään... Minun pitää jatkaa kovaa työntekoa, siinä kaikki.
Entä tulevaisuus Laziossa?
- En tiedä, mitään ei ole vielä päätetty.
Entä kuinka pitkään kestää nähdä parasta Kamadaa peleissä?
- On niin paljon eroja Italialaisessa ja saksalaisessa jalkapallossa, täytyy vaan jatkaa kovaa työntekoa.
- Minulla on numero 8 joukkueessa ja pelaan puolustaakseni täydentääkseni joukkueen taktista osaa. Tietysti maalin tekeminen on tärkeää, mutta nyt prioriteetit ovat puolustussuuntaan pelaamisessa.

Siinä ne tärkeimmät kyssärit ja vastaukset.
Eli mies joutuu pelaamaan ja keskittymään Sarrin käskystä puolustussuuntaan, joten siitä kärsii hyökkäyspelaaminen.
Ongelma muistuttaa Luis Alberton ongelmia ekalla kaudella. Saa nähdä miten tässä lopulta käy miehen tulevaisuuden suhteen joukkueessa. Mutta kuten eilen nähtiin kun Luis Alberto vaihdettiin kentältä ja Vecino tuli tilalle niin kkentällä katosi pallon hallinta ja sen osaaminen. Siksi Sarri joutui heittämään Kamadan sinne jotta homma saadaan taas hanskaan ja hyvinhän mies pelasi kun kentälle pääsi. Oli jopa tehdä maalin, mutta tolppaa lähemmäksi ei tällä kertaa päässyt.
Mielellään näkisin Kamadan Luis Alberton tilalla Bayernia vastaan keskiviikkona avauksessa. Sääli olisi nähdä näin hyvän pelaajan lähtevän kauden päätteeksi, mutta aikaa tässä onneksi vielä on näyttää parhaansa.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #54 : 17.02.2024 klo 13:08:13

Mahtava voitto! Viimeksi tässä vaiheessa chämppärin pudotus peleissä voitettu Chelsea vuonna 2000 Scudetto kaudella. Odotettavissa oli vähämaalinen kamppailu ja Immobilen pilkku riittikin tällä kertaa voittoon.
Tiukka puolustus oli avain menestykseen ja toivoisin tämän trendin myös jatkuvan. Eli kaikkien tiukka osallistuminen puolustukseen, eikä itsensä ulospelaamista.
Vastustajakaan ei varmaan parhaita hetkiä vietä tällä hetkellä pelillisesti, mutta näkihän sen kuinka vahva joukkue on vastassa, varsinkin ekalla puoliskolla. 0 laukausta kuitenkin maalia kohden ei voi tuottaa maaleja, Lazio sai sentään 4 kohden.
Muutenkin joukkue pelasi Sarrinkin sanoen "1 aivoilla" eli kaikki mukana samalla taajuudella. Tätä tarvitaankin loppukauden peleihin taistelussa europaikoista.
3 viikon päästä oleva vieraspeli onkin varmaan ihan eri matsi... Vaikealta voitosta huolimatta jatkoon pääsy näyttää, mutta ihmeitä voi tapahtua.
Näkisin kkentän kolmikon Guendouzi - Cataldi - Luis Alberto olleen ehkä se ratkaiseva tässä voitossa ja heidän hyvä peli molempiin suuntiin. Guendouzihan palkittiin ansaitusti ottelun parhaana. Tietysti puolustus ja erityisesti toppari pari Gila - Romagnoli oli vahva. Hienoa on ollut myös seurata tällä kaudella Gilan nousua penkin reserveistä avaukseen ja pelipeliltä kehittyvänä topparina, jolla myös nopeutta riittää kiitettävästi. Tämä ei tosin olisi ollut mahdollista ilman loukkaantumis sumaa, mutta jotain hyvää siitäkin saatiin lopulta irti.
Loukit tällä hetkellä herättävät kyllä huolta. Patric on sentään jo pelikunnossa, mutta Zaccagni on edelleen poissa. Varpaan ja nilkan kanssa on edelleen ongelmia, eikä varmuutta paluusta kentille vielä ole. Rovella, Pellegrini ja Vecino ovat myös poissa loukkien takia. Hysajla jotain pientä myös. Romagnoli on pelikiellossa Bolognaa vastaan.
Käytännössä kkenttälle Bolognaa vastaan on käytettävissä Guendouzi, Cataldi, Luis Alberto ja Kamada. Eli aika tiukoilla ollaan. Huomenna on kova vääntö edessä kovaa Bolognaa vastaan, mutta onneksi kotona. Voitto on otettavissa jos mentaalipuoli on kunnossa eikä keskiviikon matsi kuluttanut tätä puolta liiaksi.

 
Sivuja: 1 2 [3]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa