FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.02.2024 klo 03:18:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 23 [24] 25
 
Kirjoittaja Aihe: AS Roma 2023-2024 - Re o Scemo?  (Luettu 70234 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Bimbo d'Oro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Associazione Sportiva Roma, Los Angeles Lakers


Vastaus #575 : 05.02.2024 klo 23:42:37

Siellähän prässättiin ja uskallettiin tehdä pallolla asioita. Josko sama asenne jatkuisi pykälän parempiakin vastustajia vastaan.
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #576 : 05.02.2024 klo 23:44:55

Jokainen meistä varmaan muistaa vieläkin sen ala-asteen tai yläasteen ensimmäisen ihastuksen. Sen tunteen kuinka oli jännittävää ja kutkuttavaa nähdä sitä toista, ehkä jopa vaan salaa ihastuneena. Tai ehkä jopa rohkeana jossain vaiheessa uskalsi ihastuksen kohteelle siitä kertoa.

Aika mahtavalta tuntuu kyllä katsoa tällaista fudista 2,5 vuoden tuskan jälkeen. Kuka olisikaan uskonut, että ne samat kaverit ketkä eivät vielä kuukausi sitten osanneet syöttää 2 metrin syöttöä kuin 3 metriä omasta kaverista ohi niin voivatkin osata pelata myös jalkapalloa. Cristante, Pellegrini, Zalewski, Karsdorp muutamia nimiä vaan mainitakseen. Jumalauta Mancini syöttää MAATA PITKIN Lukakua läpiajoon. Kyllä, ei mitään 3 metrin korkuista keskityspalloa päähän vaan maata pitkin jalkaan.

Yli 2 vuosikymmentä sitten tähän seuraan tuli rakastuttua ja nyt tämä alkaa näyttämään taas siltä omalta seuralta. Ja kyllä; lauantaina voi olla edessä rumakin reality check, kun siirrytään oikeisiin vastustajiin ja sarjan ylivoimaisista parhaan joukkueen kohtaamiseen, mutta sitä ennen nautitaan!
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #577 : 05.02.2024 klo 23:46:15

Peli enemmän Atalantaa ja Bolognaa, mutta siellä on aikamoiset härkäviikot tulossa kummallekin joukkueelle.

dajje!
ASR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #578 : 06.02.2024 klo 09:07:14

Jaan ilonne, arvon kanssamatkaajat. Pitkästä aikaa matsi, jossa oli nähtävissä sitä jalkapalloa, johon itsekin aikoinaan rakastuin. Täysi stadion, huikea tunnelma ja pelaajilla rohkeus pelata riskillä ja olla pelkäämättä virheitä ja niiden johdosta bussin alle heittämistä.

Melkeinpä esitystäkin enemmän pidin De Rossin kommenteista matsin jälkeen.

“I will look at the points we earned and the good things I see on the pitch from my lads, but it’s too early for the table. We faced three teams that were inferior on paper, so while it was by no means to be taken for granted or easy, we are Roma and we are supposed to beat Cagliari, Verona and Salernitana.”

Pelaajille kehut ja pieni kritiikki Josea kohtaan, ei joukkue todellakaan ole niin huono kuin edellinen valmentaja antoi ymmärtää. Ja vaikka olisikin, ei sitä ainakaan kannata ääneen sanoa omaa egoaan pönkittääkseen tappioiden jälkeen. Sen jälkeen sopivasti rakentavaa kritiikkiä Josen aikaiseen kurittomuuteen vastustajia ja tuomareita kohtaan. Vaikkei Daniele itsekään ollut mikään mallioppilas sillä saralla, on hän täysin oikeassa vaatiessaan pelaajia olemaan älykkäitä käyttäytymisessään kentällä. Lopuksi vielä oikealla tavalla kommentit Paredesille ilmiselvästä kehityskohteesta.

Hieno alku. Luulenpa, ettei valmentajamarkkinoita ihan hetkeen olla tutkailemassa.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moraalinen mestari


Vastaus #579 : 06.02.2024 klo 09:25:19

Kukaan ei varmaan voinut olla pitämättä Roman esityksestä eilen, vaikka vastassa melko heikosti esiintynyt Cagliari.
Peli oli positiivista, vaikka vähän siellä ja täällä on edelleen De Rossin systeemissä opettelua. Pelaajat tuntui suorittavan vähintään omalla tasollaan, joka kielii itseluottamuksen takaisin saamisesta. Lukakulta kai olisi oikeus odottaa maaleja, mutta muuten belgin tekeminen vaikutti aktiiviselta ja röyhkeyttä boksissa tuntui olevan.
Laidoilla (jotka Mourinhon systeemissä ei koskaan toiminut) oli nyt todella aktiivinen ja ärsyttävä Karsdorp. Angelino antoi erittäin positiivisen kuvan heti avauksessa. El Shaarawy teki sitä mitä El Shaarawyn odotetaankin tekevän, kunnes tilalle tullut Zalewski painoi eteenpäin itselleen ominaisemmassa rooliissa. Zalewskille tarvittaisiin nyt lisää punttia ja sitten voi katsoa lähteekö pojan ura siitä nousuun. Dybala pelasi virkeästi vapaassa roolissa ja Pellegrini on tuntunut löytäneen paikkansa.

Hyvät ovat lähtökohdat ja vaikka Inter tulisikin De Rossin näkökulmasta vähän liian aikaisin vastaan. tuntuu siltä, että pisteitä aiotaan hakea sarjakärjetäkin. Mourinhon aikaan siltä ei useinkaan tuntunut.
Muutenkin De Rossi on jo kolmessa matsissa osoittanut useammankin Moun tarjoaman kritiikin melko perustelemattomaksi.
Keynes

Poissa Poissa


Vastaus #580 : 06.02.2024 klo 10:58:39

Roman peli vaikuttaa kehittyvän ihan odotettuun suuntaan Mourinhon lähdettyä. Tässäkään ei kuitenkaan ole mitään yllättävää, niin (lähes)ilmeisen odotettu koko Roman saama Mourinho-experience on ollut. Muutama oma kommentti täällä nähtyihin viesteihin:

- Mourinhon koko valmennus- ja esiintymistyyli on jo pitkään perustunut oman maineen turvaamiseen tavalla tai toisella. Mitään harkittua mediapeliä ja huomion siirtämistä haluttuihin asioihin ei ole pitkään aikaan ollut olemassakaan, vaan kaikki viestintä on käytännössä perustunut saamaan käteen jaetut kortit näyttämään mahdollisimman huonoilta. Näin ollen mahdolliset heikot tulokset eivät ole Mourinhon syytä ja mahdolliset hyvät tulokset taas hänen ansiotaan

-> Yllä olevasta johtuen syypäitä etsitään aina muualta sivullisista uhreista välittämättä. Pelaajia heitetään bussin alle, tuomarit ovat häntä vastaan ja seurajohdolta ei saada riittävää tukea. Pelaajisto on heikompi kuin jonkun salernitanan ja jo keskikastiin sijoittuminen on pieni ihme. Nätä kommentteja heitetään julkisesti miettimättä ja piittaamatta miten se vaikuttaa pelaajien motivaatioon ja joukkuehenkeen.

-> Samasta pelosta johtuvasta lähestymistavasta pelitapa on erittäin konservatiivinen. Otteluiden lähestymistapa on vastustajan vahvuuksien eliminointi eikä omien vahvuuksien hyödyntäminen. Virheiden välttäminen on kaiken keskiössä. Hyökkäyspelaaminen perustuu muutaman ison rahan poikkeusyksilön suorituksiin. Voi jälleen kerran esittää retorisen kysymyksen kuinka tämä vaikuttaa pelaajien itseluottamuksen ja moraaliin.

-> "Miten voi antaa 2 metrin syötön 3 metriä ohi?". Jos kaiken lähtökohta on spezioiden ja cagliarien huippuyksilöiden eliminoinnissa, virheiden välttely ja oman joukkueen pelaajien surkeus, ilmapiiri ei varsinaisesti ruoki luovuutta tai itseluottamusta. Jokaista pallollista suoritusta leimaa pelko virheen tekemisestä. Tässä kontekstissa huippufutarikin voi näyttää todelliselta puujalalta

Jalkapallossa puhutaan usein uuden valmentajan buustista. Roman tapauksessa olisin kuitenkin varovainen tekemään sitä johtopäätöstä. Tässä tapauksessa isoin buusti lienee siinä, että joukkuetta valmentaa kuka tahansa muu kuin Mourinho. Pelaajien itseluottamus ja moraali kohenee useamman pykälän kun heille ei enää kerrota heidän olevan Frosinonen vastaavia heikompia ja pelejä lähdetään lähtökohtaisesti voittamaan eikä virheitä välttämään. Saa myös puolustaa eteenpäin ja pyrkiä voittamaan peliväline suotuisimmissa paikoissa.

Roman tulee nyt olla tarkkana analysoidessaan De Rossin suoriutumista. Kuinka paljon nyt nähdystä parantuneesta pelistä ja tuloskunnosta on De Rossin ansiota ja kuinka paljon johtuu ainoastaan siitä, että joukkuetta valmentaa joku muu kuin Mourinho? Manchester United astui oman Mourinho-experiencinsä jälkeen tähän miinaan. Solskjaer, joka toki on positiivinen ja sympaattinen mies, saavutti alkuun einomaisia tuloksia ihan sillä, että hän oli joku muu kuin narsistinen menneisyydessä elävä portugalilainen. Seurassa ei osattu nähdä tulosten taakse ja havainnoida pelitavan onttous. Roma saattaa kauden loppupuolella olla samassa tilanteessa, kipeiden valintojen edessä.
DajeRoma

Poissa Poissa


Vastaus #581 : 06.02.2024 klo 11:12:10

Paljon onnistumisia eilen, ja täydellinen startti De Rossille. Nämä pelit todellakin piti voittaa. Tosin, Mourinho ei kyennyt tällä kaudella Salernitanaa (tasuri) ja Veronaa (tappio) kaatamaan, joten siinä mielessä kehitystä on tapahtunut ;)

Keskikenttää on ilo katsoa, kun palloa liikutellaan maata pitkin. Cristantea voisi jatkossakin peluuttaa selkeästi hyökkäävämässä roolissa, ainakin näitä köykäisempiä nippuja vastaan. Eikös tuo Atalantassa vähän vastaavaa pelannut? Eilen kolisutteli tolppaa ja antoi muutaman hyvän avaavan levityksen ylöspäin mentäessä. Paredes pääsee oikeuksiinsa myös näin pelatessa, mutta noiden turhien korttien ottamista voisi tarmokkaamin vältellä. Ja Pellegrini, joka on ansaitusti saanut rapaa niskaan, on löytämässä juonen päästä kiinni ja vetää ihan toisenlaisella asenteella.

Myös aikaisista vaihdoista iso plussa. Aiemmissa peleissä on jalka selvästi loppunut toisella jaksolla, mutta nyt näin ei käynyt. Tietysti johto oli jo sen verran iso, että aika riskittömästi pääsi DDR vaihdot tekemään. Oli myös mielenkiintoista seurata, kuinka Roman muoto vaihtui toisella jaksolla. Ainakin omaan silmään näytti ihan vanhalta kunnon 4-4-2, silloin kun Roma ei ollut pallossa. On kieltämättä huvittavaa, että tämmöisistäkin asioista jaksaa innostua. Kertooko se sitten menneistä kausista, jossa johtoasemassa otettiin puolustajia sisään ja tappiolla ollessa kaikki hyökkääjät toivoen yksilösuoritusta joka ehkä pelastaa pisteitä Romalle.

Inter on luultavasti liian kova pala, toki se on sitä kaikille sarjassa tällä hetkellä. Toiveissa olisi ehkä aavistuksen pragmaattisempi lähestymistapa siihen peliin, sillä noin isoihin tiloihin Thuram ja Lautaro iskevät täysin armotta. En tarkoita, että ilman aikomustakaan hyökätä pitäisi peliin lähteä, mutta täydellinen luotaus olisi tietysti mukava välttää. Ja kukapa sitä ennakkoon tietää, saattaahan yllätyskin olla mahdollinen kun joukkue pelaa jalkapalloa eikä makaa vain omalla alueellaan ja vetele pitkää yksinäistä Lukakua kohti.

Kyllä tämä taas pitkästä aikaa maistuu erittäin hyvältä.
ASR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #582 : 06.02.2024 klo 12:35:39


Muistanko väärin, että kävit jo aiheesta varoittelemassa Mourinhon pestin varmistumisen jälkeen? Tai sitten se oli joku Spurs-leiristä.

Joka tapauksessa yhdyn edellisiin, vaikkei toki välttämättä totuus ihan noin mustavalkoinen ole. Monella tapaa hämmentää Mourinhon potkujen jälkeen saama tuki koviltakin tekijöiltä alalla. Onko vanha maine edelleen niin kova, että kaikki puutteet katsotaan läpi sormien?

De Rossin kanssa tottakai eletään kuherruskuukautta. Mutta oletan kuitenkin, että ratkaisut jatkon suhteen siirtyvät tämän positiivisen alun johdosta lähemmäs kesää, kuin mitä ehkä alunperin oli kuviteltu. Raakile Daniele on ihan takuulla valmentajana, mutta Roman valmentajana on taktisista puutteista huolimatta paikallistuntemuksensa ansiosta todennäköisesti erittäin potentiaalinen jatkaja.
Keynes

Poissa Poissa


Vastaus #583 : 06.02.2024 klo 13:26:21

Muistanko väärin, että kävit jo aiheesta varoittelemassa Mourinhon pestin varmistumisen jälkeen? Tai sitten se oli joku Spurs-leiristä.

Kyllä, raapustin tuolloin melko pitkän vuodatuksen tänne. Mourinholla vaikuttaa olevan omat kannattajansa jotka ovat valmiita ummistamaan silmänsä mille tahansa miehen tempulle. Itselle kuvio on ainakin ollut pitkään hyvin selkeä . Ainoa skenaario, jossa kaikki jo useampaan otteeseen nähty paska ei välttämättä toistu on jos Mourinho siirtyy maajoukkuevalmentamiseen. Niissä leikeissä uskon itse asiassa hänellä olevan jopa annettavaa.
Meika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, TPS, Bove


Vastaus #584 : 06.02.2024 klo 16:28:33


Roman tulee nyt olla tarkkana analysoidessaan De Rossin suoriutumista. Kuinka paljon nyt nähdystä parantuneesta pelistä ja tuloskunnosta on De Rossin ansiota ja kuinka paljon johtuu ainoastaan siitä, että joukkuetta valmentaa joku muu kuin Mourinho? Manchester United astui oman Mourinho-experiencinsä jälkeen tähän miinaan. Solskjaer, joka toki on positiivinen ja sympaattinen mies, saavutti alkuun einomaisia tuloksia ihan sillä, että hän oli joku muu kuin narsistinen menneisyydessä elävä portugalilainen. Seurassa ei osattu nähdä tulosten taakse ja havainnoida pelitavan onttous. Roma saattaa kauden loppupuolella olla samassa tilanteessa, kipeiden valintojen edessä.

Missä ja koska joku tämän osaa? Itseä jaksaa ihmetyttää kuinka vähän kukaan jalkapallossa mukana oleva ymmärtää jalkapallosta. Minä en siis missään tapauksessa itse ymmärrä jalkapallosta mitään, mutta sen ymmärsin että Jose Mourinho ymmärtää vielä vähemmän.
Kepola

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #585 : 06.02.2024 klo 18:51:51

Missä ja koska joku tämän osaa? Itseä jaksaa ihmetyttää kuinka vähän kukaan jalkapallossa mukana oleva ymmärtää jalkapallosta. Minä en siis missään tapauksessa itse ymmärrä jalkapallosta mitään, mutta sen ymmärsin että Jose Mourinho ymmärtää vielä vähemmän.

Tuossa siis puhutaan nimenomaan OGS:sta eikä Mourinhosta.

Ja Roman tapauksessa taas se tarkoittaa sitä, että De Rossin hetkittäisiin tuloksiin ei saa sokaistua vaan pitää nähdä myös pidemmälle, että onko kyseessä oikeasti tarpeeksi pätevä mies vetämään joukkoja vai tosiaan enemmän "uuden valmentajan boostia" (ja/tai Mourinhon kahleista vapautuminen pelillisesti, mutta ennen kaikkea henkisesti myös).
MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #586 : 07.02.2024 klo 12:05:05

Melkeinpä esitystäkin enemmän pidin De Rossin kommenteista matsin jälkeen.

Meikäläinen kanssa fiilistellyt De Rossin kommentteja tähän asti.

Sieltä on tullut kivasti pelillistäkin analyysia ja itse ainakin koen nähneeni siinä punaista lankaa. Verona-pelin jälkeen mainittu pallon liikuttelun nopeus on mielestäni kehittynyt ja Cagliaria vastaan nähtiin hyviä palloralleja pelin avauksessa ja taisi tuo maanantain toinen maalikin tulla juuri tällaisen Cagliarin korkeaan prässiin houkuttelleen pienen pallottelun seurauksena. Samoin topparit löysivät mielestäni aika monipuolisesti kanssapelaajiaan ja mainitun Mancinin läpisyötön lisäksi myös Llorente löysi Karsdorpin pariin otteeseen hyvällä ristipallolla ottelun avausjaksolla. Kummasti se pelinavaaminen helpottuu, kun kentällä tehdään syöttösuuntia avaavia liikkeitä ;)

Samoin nuo henkisen puolen kommentit ja pelaajien tason kehuminen ovat itselle olleet kyllä tervetulleita. Vaikka henkseleiden paukutteluun ei olekaan missään nimessä varaa, niin en myöskään vähättelisi De Rossin osuutta. Näistä peleistä Roma tosiaan nappasi syyskierroksella ainoastaan 4 pistettä ja täysien pisteiden lisäksi Roman peli näyttää toistaiseksi kehittyneen joka viikko parempaan suuntaan. Lauantaina Interiä vastaan ei ole kuin voitettavaa.

Riadista ei varmaan pelipaidoissa pääse tällä erää eroon, mutta muuten kyllä Romaa katselee taas aivan eri silmin! Tuoppi
« Viimeksi muokattu: 07.02.2024 klo 12:11:15 kirjoittanut MamboBob »
Lupo

Poissa Poissa


Vastaus #587 : 07.02.2024 klo 20:08:29

Missä ja koska joku tämän osaa? Itseä jaksaa ihmetyttää kuinka vähän kukaan jalkapallossa mukana oleva ymmärtää jalkapallosta. Minä en siis missään tapauksessa itse ymmärrä jalkapallosta mitään, mutta sen ymmärsin että Jose Mourinho ymmärtää vielä vähemmän.

No nyt ollaan korkealla yläilmakehän sfääreissä. Vielä korkeammalla täytyisi jo varoa happikerroksen ohenemista.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moraalinen mestari


Vastaus #588 : 10.02.2024 klo 09:14:48

Zalewskin agentti on puhunut De Rossin positiivisesta vaikutuksesta pelaajaan ja oikeasta pelipaikasta. Zalewskin tekeminen oli Mourinhon alla onnetonta hakemista. Jos Primaveraa on yhtään seurannut, niin pelipaikka laitapuolustajana on vaikuttanut aivan hatusta vedetyltä. Toivottavasti Interia vastaan kentällä on sama Zale, joka toi tempokuljetuksilla palloa ylös ja lähti rohkeasti haastamaan vastustajaa boksiin. Pystyssä se tuskin pysyy, mutta toivottavasti De Rossi työstää sitä Trigoriassa. sen myötä Zalewskista voi edelleen tulla Romalle tärkeä pelaaja.

Interia vastaan tulee koko joukkueen onnistua.
Lukakua on kritisoitu aika rajusti ja pari häkkiä ex-seuraa vastaan voisi tehdä kutaa. Romalla tuskin tulee rahat (jos edes on halua) lunastaa Lukakua, joten melko mielenkiintoiseksi menee hyökkääjän hankinta kesällä. Vieläköhän Scammaccasta saisi leivottua ykköskärjen oikeissa olosuhteissa?
Aj0koira

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #589 : 10.02.2024 klo 09:25:15

Zalewskin agentti on puhunut De Rossin positiivisesta vaikutuksesta pelaajaan ja oikeasta pelipaikasta. Zalewskin tekeminen oli Mourinhon alla onnetonta hakemista. Jos Primaveraa on yhtään seurannut, niin pelipaikka laitapuolustajana on vaikuttanut aivan hatusta vedetyltä. Toivottavasti Interia vastaan kentällä on sama Zale, joka toi tempokuljetuksilla palloa ylös ja lähti rohkeasti haastamaan vastustajaa boksiin. Pystyssä se tuskin pysyy, mutta toivottavasti De Rossi työstää sitä Trigoriassa. sen myötä Zalewskista voi edelleen tulla Romalle tärkeä pelaaja.

Interia vastaan tulee koko joukkueen onnistua.
Lukakua on kritisoitu aika rajusti ja pari häkkiä ex-seuraa vastaan voisi tehdä kutaa. Romalla tuskin tulee rahat (jos edes on halua) lunastaa Lukakua, joten melko mielenkiintoiseksi menee hyökkääjän hankinta kesällä. Vieläköhän Scammaccasta saisi leivottua ykköskärjen oikeissa olosuhteissa?


Meinaat, että Tammy Abraham lähtee muualle tai ei enää nouse riittävälle tasolle loukkaantumisen jälkeen? Eikös se ole meidän ykköshyökkääjä ja Azmoun sitten stinttaa? Lukakuun ei ole varaa.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moraalinen mestari


Vastaus #590 : 10.02.2024 klo 11:09:54

Meinaat, että Tammy Abraham lähtee muualle tai ei enää nouse riittävälle tasolle loukkaantumisen jälkeen? Eikös se ole meidän ykköshyökkääjä ja Azmoun sitten stinttaa? Lukakuun ei ole varaa.

Suoritustaso on arvoitus. Mutta oma veikkaus on, että lapsen syntymän ja loukkaantumisen myötä kaipailee takaisin Englantiin.
DajeRoma

Poissa Poissa


Vastaus #591 : 10.02.2024 klo 21:18:19

Odotettu tappio, joka ei jaksa harmittaa oikeastaan ollenkaan. Paikkoja oli tasoitukseen, mutta ei maistunut.

Sen sijaan esitykseen voi olla tyytyväinen. Inter on niin kova tällä hetkellä, ettei noille taida Italiassa olla vastinetta juuri nyt. Oli erittäin mukavaa katsella varsinkin ensimmäistä jaksoa, kun Roma oli aktiivinen ja loi paikkoja. Verrokkina edelliset kohtaamiset, joissa Roma ei yrittänyt kuin selvitä 0-0 tilanteessa 90 min. Eikä se toiminut sen paremmin lopputuloksen kannalta, joten ehdottomasti mieluummin näin.

Pellegrini on kyllä ihan eri pelaaja kuin vielä hetki sitten. DDR tultua puikkoihin kapteeni on tehnyt neljään peliin tehot 3+3. Ylipäätään asenne ja olemus on aivan toista luokkaa kuin aiemmin kaudella. Liekkö ollut jotain kärhämää Mourinhon kanssa, yhdistettynä päin persettä olevaan roolitukseen. Nyt vain sama meno saisi jatkua.

Seuraavaksi eurokarkeloita ja välissä Frosinone. Itselleni ei tuolla torstailiigalla ole loppukauden suhteen merkitystä, toki olisi mukava nähdä Roman laittavan hollantilaiset taas kerran lauluun. Tosin pelaajia se luultavasti kiinnostaa, ja jos Roma hoitaa tuon parin sekä Frosinonen, on Danielen alku ollut kaiken kaikkiaan loistava.

Kyllähän tässä on taas ihan eri tavalla intoa näitä katsella. Toivottavasti kehitys jatkuu samansuuntaisena ja DDR lunastaa itselleen jatkoa. Ken tietää, liekkö tässä olisi alku jonkun kauniin, intohimoisen ja lopussa katkeransuloisen tarinan. Niin sen kuuluu AS Roman kohdalla mennä, ilman mitään turhan pragmaattista hölynpölyä.

« Viimeksi muokattu: 10.02.2024 klo 21:22:12 kirjoittanut DajeRoma »
ASR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #592 : 10.02.2024 klo 21:33:22

Turpiinhan sieltä tuli, mutta jossiteltavaakin jäi kyllä paljon. Ei voi mitenkään selvästi sanoa Interin olleen parempi, vaikka lukemat aika tylyt ovatkin. Roma pelasi hyvin, mutta valitettavasti pari heikkoa yksilöä pilaa kokonaisuuden näin kovaa vastustajaa vastaan. Tänään ne valitettavasti olivat Karsdorp ja Paredes.
Mielenkiintoiset viikot edessä, pitkästä aikaa.
Meika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, TPS, Bove


Vastaus #593 : 11.02.2024 klo 08:33:01

Samaa mieltä edellisten kanssa. Ei harmita juuri ollenkaan. Odotettu tappio, mutta todella hyvällä esityksellä. Josen aikana kovia vastaan oltiin pelillisesti kuin jostain alasarjasta. Tästä on hyvä jatkaa.

Serie A pitää olla nyt ykkösprioriteetti, mutta rosterista löytyy kyllä leveyttä panostaa torstailiigaankin. Tässä alkaa pikkuisen uskoa että on mahdollisuudet neljän parhaan joukkoon.
Ticorexx

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moraalinen mestari


Vastaus #594 : 11.02.2024 klo 13:09:19

Joukkueen ilme ja tekeminen on kokenut uskomattoman kohennuksen.
Enpä muista, että Mourinho olisi missään vaiheessa saanut pelaamaan joukkuetta noin hyvin. Nyt vaikuttaa, että Romasta otetaan kaikki irti, mutta Interiä vastaan se ei vaan riittänyt. Toki jos haluaa jossitella paitsiomaalilla ja Lukakun missauksilla, niin sitten olisi voinut riittääkin.
Ja ehkä sitä Svilaria voisi peluuttaa loppukauden.

« Viimeksi muokattu: 11.02.2024 klo 18:29:03 kirjoittanut Ticorexx »
geepistejeesus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, AS Roma


Vastaus #595 : 11.02.2024 klo 14:20:23

Vaikea olla tyytyväinen kun jälkimmäisen 45 minuuttisen saldona 3 maalia omiin. Ei tässä kuitenkaan ranteita tarvitse alkaa uskomaan, lopputulos oli odotettavissa. Top4-paikka vaatisi näiden isompien joukkueiden kaatamista mikä taas vaatisi vastustajan kompuroimista.
Meika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma, TPS, Bove


Vastaus #596 : 11.02.2024 klo 18:02:26

Belotti tehnyt maalin. Toivottavasti ensi kaudella nähdään jälleen Romassa.
MamboBob

Poissa Poissa


Vastaus #597 : 14.02.2024 klo 20:00:43

https://football-italia.net/roma-ultras-put-up-banner-blaming-pellegrini-for-mourinhos-sacking/

On ne hölmöjä.
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #598 : 15.02.2024 klo 13:21:32

Tästäkin pro-Mourinho -bannerista näyttäisi puuttuvan minkään kannattajaryhmän allekirjoitus. Ettei olisi Jose-setä vaikka itse asialla.

Lupo

Poissa Poissa


Vastaus #599 : 15.02.2024 klo 17:53:16

Saattaahan sitä Mourinhon piikkiin laittaa mitä hyvänsä. Inter-pelissä satoi rankasti. Ilmiselvästihän se juuri itse Mourinho oli sateen hommannut haittaamaan Roman peliä.

Neljä matsia on nyt vedetty odotetuilla tuloksilla. Tänään on vähän erilaisempi ottelu edessä kun kumpikaan osapuoli ei tunne toista niin hyvin kuin Serie A:n peleissä. Parissa pelissä on näyttänyt siltä, että vastustaja on opiskellut puoliajalla Roman pelikirjan kannesta kanteen ja saanut toisella puoliskolla paremmin otetta pelistä. Taustalla voi olla väsymystäkin kun rosteri ei oikein ole laajaa kierrätystä mahdollistanut.

Neljän puolustuslinja on otettu käyttöön niinkuin oli toivottukin, mutta neljää riittävän vahvaa pelaajaa on ollut vaikea löytää. Ndickan paluu helpottaa asiaa reilusti. Toisaalta näyttää siltä, ettei Angelinon into puolustaa ole kummoinenkaan joten hänestä ei ehkä Roman puolustuslinjaan tule vakioavaajaa.

 
Sivuja: 1 ... 23 [24] 25
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa