FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.04.2024 klo 20:25:59 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 21
 
Kirjoittaja Aihe: FC Internazionale Milano 2023-2024 - Simonen kolmas kausi  (Luettu 51456 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
cashenko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale, JJK, Huuhkajat


Vastaus #275 : 27.12.2023 klo 13:18:10

Joulu lusittu ja tammikuu lähestyy. Siirtoikkuna aukeaa ja Inter lienee aktiivinen markkinoilla. Mielenkiintoisin lienee oikea laita, jossa Cuadradon loukin myötä oltaisiin hankkimassa Club Bruggesta Tajon Buchanan. Sama herra oli radarilla jo kesällä. Tässä ollaan ilmeisesti jopa aika lähellä, sillä herra on lepäillyt pari matsia ja kaiketi Zhang olisi näyttänyt vihreää valoa jollekin siirtosummalle.

Toinen mahdollinen ja toivottavasti todennäköinen siirtokohde olisi hyökkäys. Vaikka Sanchez ja Arna ovatkin tuoneet lepominuutteja, ei maaleja kuitenkaan ole syntynyt odotettuun tapaan. Huhuissa liikkuu, että Sanchezista olisi mahdollista päästä eroon johonkin Arabian eläkerahastoon. Korvaajiksi huudeltu mm. Taremia, Martialia (ei kiitos) ja Murielia. Näistä ainakin Taremi olisi radarilla viimeistään kesällä, koska sopimus loppuu. Kesälle suunniteltuja on myös Zielinski ja Tiago Djalo (Lille). Myös näiltä loppuu sopimus. Kesällä ulostettaviin kuuluisivat Klaassen ja Sensi, sopimus loppuu. Agoumesta haluttaneen eroon myös, mutta sopimus 2025 asti (ei vain ole tilaa, etenkin jos Zielinski saapuisi).

Seuraavaksi vuoroksi pääosin keskikastin jengejä, joten pistepottia pitäisi kyetä täydentämään ja samaan aikaan sairastupaa tyhjentämään. Vaikka Lautaron loukki ei ollut ihan toivottava uutinen, niin ei onneksi nyt osu pahimpaan ottelusaumaan (kärkijoukkeet tai UCL matsit). Vuosi 2023 olisi hyvä päättää talviscudeton varmistamiseen Genoaa vastaan.
hermannisuur

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #276 : 29.12.2023 klo 15:08:39

4 pisteen ero rosvoihin joten tappiollakin talvimestari. Hyvin pelaava Genoa vastassa. Gudmundsson on kyllä paha peluri. Kauden parhaita ollut tähän mennessä.

Thuram ollut hieman kadoksissa nytten kun Dumfries ollut poissa. DD monesti syöttänyt pallon Thuramille maaleissa. Sitten myös nyt Lautaro poissa joten molemmat Thuramin tutkaparit puuttuu.

Jännä nähdä miten sujuu. Toivottavasti Roma voittaa oman pelinsä.
hermannisuur

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #277 : 30.12.2023 klo 00:55:35

eka jakso acerbi aivan paska ja tyri kokoajan. thuram koko pelin aivan paska.

avaus jampat takasin niin hyvä tulee. Arnakin tyri avopaikan joka ois ollu johtomaali.

Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #278 : 30.12.2023 klo 15:15:34

Peli oli ennakkoon tiukka Genoassa ja niin se oli myös todellisuudessa. Genoa pelaa hyin. Tiivistä keskikenttäpeliä ja pitkät pallot ja vastahyökkäykset aiheuttivat pieniä hankaluuksia Interille. Eniten hankaluuksia tuli kuitenkin erikoistilanteista, joissa Inter tuntui olevan hukassa. Sieltä tuli yksi maali ja muutenkin tuntui olevan vaikeaa puolustaa niitä, erityisesti maalintekä Dragunisia vastaan. Muutoin Genoa ei kuitenkaan saanut varsinaisia maalipaikkoja luotua vastahyökkäystä lukuunottamatta, jonka Gudmundsson sössi. Inter sai jonkinlaista uhkaa luotua, mutta sitä maalia lukuunottamatta mitään selviä paikkoja ei ollut tainnut ollu?

Mainittu Acerbi pelasi silminnähden heikon pelin eilen eikä se muillakaan mikään mestariteos ollut. Ainoat selvät onnistujat olivat mielestäni Arnautovic ja Bastoni. Noh Barella oli ihan perus, yritteliästä peliä ja oli luomassa maalia. Kyllähän tuo Lautaron puuttuminen valitettavasti näkyy liian helposti näissä kiharaisissa vieraspeleissä. Arnautovic kyllä paikkasi ihan hyvin target-pelissä, mutta Thuram oli kujalla tänään, jo toista peliä putkeen. Alkaako väsymys painaa?
hermannisuur

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #279 : 30.12.2023 klo 15:20:38

alussa Arnautovic ainakin kerran selkeästi kusi vastahyökkäyksen pysäyttämällä pelin täysin kun 4 pelaajaa oli juoksemassa boksiin.

Thuram oli ihan pihalla ja mokaili about kaiken. mielummin Thuram vaihtoon kuin Arna kun Sanchez tuli kentälle.

Muutenki oli todella huonoa syöttelyä monelta. Ei Inter olisi eilen voittanut kun 2 peliä sadasta ehkä.

Joulun jälkeen liian iisisti otti ehkä jotkut pelaajat. Ilman Lautaroa ei tule mitään nähtävästi hyökkäyksessä.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #280 : 30.12.2023 klo 23:40:45

Genoa peli oli odotetun vaikea, Arnautovic onnistui vihdoin.
Tänään on tullut jatkosopimuksia peräti kolme kappaletta. Vielä kun Torolle ja Barellalle lyödään sopimukseen lisää mittaa niin hyvältä näyttää tulevaisuus.
hermannisuur

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #281 : 31.12.2023 klo 13:44:58

Darmianin jatkosopparille varsinkin peukkua. Tuurasi lähes virheettä Pavardia ja Dumfriesia.

Dimarcon soppari hyvä ja toivottavasti kuntoutuu avaukseen pian.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #282 : 31.12.2023 klo 17:40:38

Dimarco ja Darmian odotetut jatkot. Dimarcolle aivan luonnollisesti reilun plakankorotuksen kanssa 3 vuoden jatko. Darmianille vuoden jatko. Uskollinen soturi painanut alipalkattuna jokapaikan höylänä ja sai ilmeisesti nyt jonkinlaisen korotuksen myös. Erittäin monikäyttöinen ja siten arvokas pelaaja valmentajalle. Pystyy pelaamaan avauksen pelaajan minuutteja, pystyy pelaamaan vaihtopelaajana ja tosiaan mikä parasta, pystyy hoitamaan näitä tehtäviä vähintään kolmella eri paikalla (oikea/vasen wingback ja oikea toppari) ja tarvittaessa jopa neljännellä (eli vasen toppari).

Mkhitaryan sai myös jatkon, mutta kiinnostavaa oli ajoitus ja pituus. Ajoitus osui siis juuri ennen vuoden vaihdetta, jolloin laki verohelpotuksesta poistuu. Armenialainen on vieläkin oikeutettu siihen, joten jatkosopimuksella ennen vuoden vaihtumista turvattiin se ja seuran kulut pysyvät maltillisina tämän osalta. Pituus on kaksi vuotta ja käsittääkseni seuralla on optio irtisanoa sopimus ensi kauden jälkeen jonkinlaista kultaista kädenpuristusta vastaan. Jos sellaiselle nyt tulee tarvetta. Mielestäni hyvä sopimus, Mkhitaryan ei näytä hiipumisen merkkejä vaikka täyttää kolmen viikon päästä 35. Uniikki pelaaja nykyjoukkueessa, jolle täytyy katsoa korvaajaa ensi kesänä, koska jossain vaiheessa seinä tulee hänelläkin vastaan pelata viikosta toiseen ysikymppisiä. Tämähän vähän kostautui viime kauden lopulla kun meinasi missata kokonaan CL-finaalin loukkaantumisen takia (tuli vaihdosta sisään lopulta). Zielinskiähän tässä on huhuttu vapaalla siirrolla ensi kesänä, mutta katsotaan nyt. Jos polski tulee, niin siinä onkin todella kova tandemi vasemman mezzalan tontille. Paljon kokemusta, rautainen fysiikka, eli valmentaja voi aina luottaa, joten tällaista pelaajaa on kiva pitää rotaatiossa (jos nyt edes luopuu avauksen paikastaan). Sopimus mahdollistaa kalliimman pelaajan hankinnan siihen kylkeen, koska bruttopalkka ei ihan vastaa Interin avauksen tasoa.

Toki kaikki nämä palkankorotukset pistävät miettimään, että mistä sitten säästetään? Kuka lähtee? :D
cashenko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale, JJK, Huuhkajat


Vastaus #283 : 01.01.2024 klo 12:17:38


Toki kaikki nämä palkankorotukset pistävät miettimään, että mistä sitten säästetään? Kuka lähtee? :D

Dumfries lähtee kesällä. Sopparin uusiminen ei ole oikein edennyt ja kiinnostusta lienee ainakin englannissa. Siellä myös maksukykyä Dumfriesin palkkatoiveisiin. Buchanan on katsottu nyt aiheelliseksi hankkia tässä vaiheessa jo korvaamaan, koska Cuadrado pitkään loukissa. Homma kaiketi edennyt ihan hyvin ja voisi olla mahdollista, että menisi maaliin jopa tämän viikon aikana. Hyvä hankinta, etenkin jos Dumfries lähtee. Päästään ajamaan jo sisään ensi vuoden joukkuetta ajatellen. Tiedä vaikka ottaisi Dumfriesin paikan kevään edetessä.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #284 : 01.01.2024 klo 22:07:25

Dumfries kun poistuu vahvuudesta niin jonkun tultava tilalle. Jos ja kun se on Buchanan, jonkun on korvattava Cuadrado. Se palkkaero mitä näiden kahden lähtevän ja heidän korvaajien välille syntyy, ei riitä kattamaan noita palkankorotuksia. Noh katsotaan miten menee, johto toki varmasti tietää luvut hieman paremmin.
pelotudo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pazza Inter


Vastaus #285 : 02.01.2024 klo 13:57:22

Taitaa tosiaan olla Scudettotaistelu kova, kun jokavuotiset konkurssihuhut on taas liikkeellä. Onhan toi talous mitä on ja ihan satavarmana pidän että Oaktreen (tai jonkun ostajan) syliin seura tippuu, mutta silti huvittavaa että puhutaan kriisijoukkueesta samalla kun seura kiinnittää (budjetti)vahvistuksia ja sorvaa jatkoja avainpelaajille :)
pelotudo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pazza Inter


Vastaus #286 : 03.01.2024 klo 11:28:07

Kesälle on nyt aika varmasti yksi vapaa agentti tulossa, Napolin Zielinski. Marottamainen haku, valmis ja sarjaan tottunut monipuolinen ja älykäs pelaaja. Ottajia ei kesken sopimuskauden ole, koska on kovapalkkainen ja Napoli tarvitsee pelaajaa.

Kyllähän tämä tietty hiukan enteilee pessimistillä sitä, että joku kk-pelaaja saattaa lähteä myyntiin, muttei murehdita semmoisia vielä.

Edit: Barellahan se potentiaalinen "mottipäinen tarjous" -potentiaali on. Mutta se varmaan synnyttäisi jonkin sortin kapinan Milanossa. Tietty riippuen ihan tarjouksen mottipäisyydestä.
« Viimeksi muokattu: 03.01.2024 klo 11:30:16 kirjoittanut pelotudo »
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #287 : 03.01.2024 klo 13:54:29

Taitaa tosiaan olla Scudettotaistelu kova, kun jokavuotiset konkurssihuhut on taas liikkeellä. Onhan toi talous mitä on ja ihan satavarmana pidän että Oaktreen (tai jonkun ostajan) syliin seura tippuu, mutta silti huvittavaa että puhutaan kriisijoukkueesta samalla kun seura kiinnittää (budjetti)vahvistuksia ja sorvaa jatkoja avainpelaajille :)

Tämä on varsin huvittaa, koska mitään konkurssia ei missään ole näköpiirissä. Sen sijaan nämä omistajakuviot ovat sinänsä aiheellisesti tapetilla, mutta siinäkään ei ole mitään radikaalia tapahtunut. Faktat ovat olleet tiedossa jo pitkään, käytännössä siitä asti kun se Oaktree-laina Zhangeille tuli ilmi vajaa 3 vuotta Scudetto-voiton jälkeen. Toki media haluaa näillä mehustella, ei siinä mitään, mutta tosiaan taloudellisesti seura on menossa parempaan suuntaan, jopa Zhangien johdolla.
pelotudo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pazza Inter


Vastaus #288 : 05.01.2024 klo 13:08:38

Reservipelaajarintamalla tapahtuu. Lucien Agoume, laatupelaaja, jolle ei vaan ole mitään näytönpaikkaa mahdollista antaa nykyrosterissa, menossa Sevillaan lainalle osto-optiolla. Marseilleen oli jo menossa, mutta pelaaja itse taisi perua.

Ite oon aina nähdessäni tykännyt ja preseasonilla pelaa mainiosti.
hermannisuur

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #289 : 05.01.2024 klo 18:23:42

Buchanan julistetiiin. Taitaa olla kova poika driblailee joten ihan jees. Toki rauhassa sisään tällä kaudella.

hermannisuur

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #290 : 06.01.2024 klo 16:33:01

Hyvin hoituu nää etukäteen helpot pelit. hienoa draamaa ainakin jossei muuta.

Simone voisi kyllä opetella puolustaa.
Vader

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #291 : 06.01.2024 klo 16:35:32

Nyt kävi vanhan pumppu kyllä liian kovilla kierroksilla.

Davide ”pylly” Frattesi näytti miltä voitontahto näyttää. Interin onneksi Thomas Henry ei pystynyt näyttämään edes 10% samalta. Huhhuh. I need a drink.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #292 : 06.01.2024 klo 16:53:44

Jumalauta mitä pazza Interiä. Nyt voisi Inzaghi kyllä palata piirustuspöydälle, vähän tässä tuntuu tämä peli tökkivän ja tahti hidastuvan, nyt käytiin jo lähellä, että menetetäänkin pisteitä. Genoa-vierastasuri menee vielä budjettiin, kotona pitää hoitaa käytännössä kaikki pelit, erityisesti veronat (ja joo nyt hoidettiin, mutta esitysten pitää alkaa parantua).
hermannisuur

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Hifk, Internazionale Milano


Vastaus #293 : 06.01.2024 klo 17:01:41

Somessa ulistaan kuinka tuomari suosii Interia ja Arnan rikkominen Veronan maalissa jätetään huomiotta.

wINTER champions nyt virallisesti. Tuoppi
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #294 : 06.01.2024 klo 23:04:53

Joo-o, ei nyt mitenkään hyvä peli ollut. Pelintaso on pudonnut huolestuttavasti, kyllä nämä Veronat pitää hoitaa sata kertaa sadasta ihan ilman mieletöntä tuuriakin. Pitäis Simonen kikkakirjasta löytyä uusia sivuja jotta pelaamiseen tulee taas ryhtiä.
Pekkk1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #295 : 08.01.2024 klo 20:52:33

Nihkeetähän tämä on ollut viimeisinä aikoina ja hyvä että täydet pisteet jäi kotiin, pazza Inter perinteitä kunnioittaen loppu nyt ei jättänyt ketään kylmäksi. Simonelta odotellaan jotain taikatemppuja tähän väliin, jos en väärin muista niin hänen aikana tammi-helmikuu on ollut aikamoista kylvämistä, nyt pitäisi porukassa ainakin olla leveyttä paljon enemmän. Ja De Vrij saadaan toivottavasti kentälle mahdolisimman pian, Acerbin meno on viime aikoina ollut sellasta "lepokin voisi olla välillä paikallaan" tyyppistä. Frattesia voitaisiin myös nähdä kentällä enemmänkin, sen verran komialla energialla veti sortsit puolitangossa pitkin aitoja että kyllähän tolla avariin pitäisi päästä useamminkin.
pelotudo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pazza Inter


Vastaus #296 : 09.01.2024 klo 12:04:29Tuttosportin etusivua lukiessa käy mielessä että Interiä pelätään ihan tosissaan. Konkurssijuttujen sylttytehdas lienee myös Torinossa, jos veikata saa.

Juven epävirallinen pää-äänenkannattaja tosiaan epäsuorasti väittää, että Interillä on eri säännöt :) Naurattaa.
pelotudo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pazza Inter


Vastaus #297 : 09.01.2024 klo 14:59:28

Mogituksen podcastissa oli pohdintaa hyökkääjävaihtoehdoista. Pakko olla samaa mieltä siitä, että jos Lautaro tai Thuram joutuu pois pidemmäksi aikaa, ollaan kusessa. Ja samaa mieltä Mogituksen kanssa siitä, että ihan ketä vaan ei vaan voi raijata suoraan avaukseen ja odottaa tulosta Serie A:ssa.

Edelleen uskon, että Arnautovicilla on annettavaa vaikka muutama huono matsi on nyt nähty. Sanchezista en olisi niinkään varma, jalat on juostu loppuun jo pari kautta sitten ja sitä myötä parhaat aseet ovat poissa. Voisin minäkin jopa kokeilla Frattesia ylempänä, jos mikään muu ei auta.

Nyt kun Djalo menee muualle, niin olisiko nyt aika kairata joku kaveri kärkeen? Siirtoikkunaa on kuitenkin jäljellä. Sarjan keskivaiheilta/loppupäästä voisi joku sarjaan sopiva löytyä, edes sitten lainalle.
pelotudo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pazza Inter


Vastaus #298 : 14.01.2024 klo 00:53:00

No se oli helppo matsi se.

Violaa vastaan on sitten Hakan pelikiellossa. Jossain matsissa se oli tulossa, olkoon nyt sitten tuo.
Nerazzurri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter


Vastaus #299 : 14.01.2024 klo 00:58:47

Hyvä tulos vähän heikosti menneiden pelien jälkeen.
Seuraavaksi sitten supercuppi höntsää. Toivottavasti Inzaghi ei lähde muna pystyssä peluuttamaan ykkösiä loppuun vaan antaa peliaikaa myös penkkiveikoille.

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa