FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2024 klo 22:12:46 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2023/24 - Try the Impossible  (Luettu 17469 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


: 17.08.2023 klo 13:37:38

SV Werder Bremen 2023/24Katsaus menneeseen kauteen:

Kesän 2023 alku oli yhtä nousujuhlien aloittamaa euforiaa mutta uutta pääsarjakautta varten joukkuetta oli alettava vahvistaa. Ongelmaksi tässä muodostui jälleen kerran viime vuosilta tuttu rahapula.

Valmennusosasto jatkoi samalla kokoonpanolla, kun Ole Wernerin ja hänen tiiminsä saldoon oltiin täysin ansaitusti tyytyväisiä. Pelaajarintamalla joukkuetta vahvistettiin maltillisesti mutta pääasiassa oikeista paikoista.

Kauden aloitus oli joukkueelta varsin pirteä, kun ensimmäiseltä kolmelta kierrokselta saldona oli taistelutasurit Kuplasta ja Stuttgartista ja viime hetkien hieno voitto Dortmundin vieraana.Syyskausi oli kaiken kaikkiaan varsin onnistunut koko joukkueelta, pois lukien rankkaritappio Pokalin toisella kierroksella Paderbornin vieraana.

Talven ikkunassa joukkueen kokoon panossa tapahtui vain pieniä muutoksia, kun ulos lähtivät vähälle peliajalle jääneet Rapp, Burke ja Goller, näistä kaksi ensin mainittua lainalle. Sisään puolestaan tuli Maximilian Philipp kevään kestäneellä lainasopimuksella Kuplasta.

Kevätkausi olikin sitten huomattavasti alavireisempi kuin syksy, kun joukkue sai kasaan lopulta vain neljä voittoa ja kolme tasapeliä. Siltikin sarjapaikka saatiin uusittua hyvissä ajoin ja johtoporras pääsi suunnittelemaan uutta kautta pääsarjajoukkueena. Kevätkauden ehdoton kohokohta oli kotiotteluksi kääntynyt vierasretki Berliinin Olympiastadionille, missä yli 20000 Werdan kannattajaa näki upean vierasvoiton.Menneen kauden tapahtumista on myös pakko mainita U23-joukkueen käsittämätön pupellus, jolla joukkue onnistui, toki toisaalla tapahtuneen rasismikohun avulla, putoamaan Regionalista Bremen-ligaan. Näin ollen omien talenttien kasvattaminen on ainakin vuoden verran hieman hankalaa ja kesän aikana sieltä poistuikin usea talentti parempien kehitysmahdollisuuksien vuoksi muualle.


Kesän tapahtumia:

Ensimmäinen kesän hankinnoista julkaistiin hyvissä ajoin, kun Fortuna Düsseldorfissa hyviä tehoja paukutelleen Dawid Kownackin siirto ilmoitettiin. Kesäkuun alussa puolestaan kaikki yllättyivät, kun Liverpoolista lähtöpassit saaneen Naby Keitan siirtyminen Weserin rannoille julkaistiin. Elokuun alussa puolestaan julkaistiin Royale Union Saint Gilloisessa hyvin esiintyneen Senne Lynenin siirtyminen Bremeniin maltillisella 2 miljoonan Euron siirtosummalla.

Ulospäin puolestaan kesän aikana siirtyivät supertalentti Fabio Chiarodia, jonka kahden miljoonan ulosostopykälän käytti Gladi, vähälle peliajalle jäänyt Lee Buchanan, joka siirtyi Birminghamiin, aiemmin lainalla olleet Yannik Engelhardt ja Kyu-hyun Park, jotka lunastettiin lainaajiensa puolesta. Myös oma poika ja monien vaikeuksien kautta itsensä voittajaksi taistellut Niklas Schmidt kaupattiin Toulouseen 2,5 miljoonalla. Lainalle puolestaan lähtivät Eren Dinkci Heidenheimiin ja Mio Backhaus Volendamiin.

Siirtoikkuna on vielä auki reilut kaksi viikkoa ja vahvistuksia tarvittaisiin erityisesti laitapakkiosastolle, joka on varsinkin vasemmalla puolella äärimmäisen kapea. Ulospäinkin saattaa olla vielä liikennettä, suurin kysymysmerkki lienee edelleen Niclas Füllkrugin kohtalo, vaikka jatkosopimus onkin ilmeisesti hyvin lähellä valmista.

Treenipeleissä meno näytti parhaimmillaan hyvinkin mukavalta ja varsinkin tulokasosaston Kownacki on paukutellut kivasti tehoja. Kesän suursainaus Keita puolestaan meni noin viikko saapumisensa jälkeen hajalle ja kykenee ilmeisesti palaamaan pelaavaan kokonpanoon syyskuun maaottelutauon jälkeen. Pokalin puolella kausi alkoi ja loppui jo viime viikonloppuna, kun joukkue onnistui koheltamaan itsensä lauluun Viktoria Kölnin vieraana.


Joukkue kaudelle 2023/24:

Maalivahdit:

Jiri Pavlenka
Michael Zetterer
Dudu

Puolustus:

Niklas Stark
Amos Pieper
Marco Friedl
Milos Veljkovic
Anthony Jung
Felix Agu
Mitchell Weiser

Keskikenttä:

Ilia Gruev
Senne Lynen
Nicolai Rapp
Christian Groß
Dikeni Salifou
Naby Keita
Jens Stage
Jean Manuel Mbom
Leonardo Bittencourt
Romano Schmid

Hyökkäys:

Justin Njinmah
Oliver Burke
Marvin Ducksch
Dawid Kownacki
Niclas Füllkrug
Nick Woltemade

Lebenslang Grün-Weiß
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #1 : 17.08.2023 klo 13:53:22

Toivotaan parasta, mutta pahintahan tässä joutuu pelkäämään.

Werner voisi tosiaan tehdä vähän rohkeampiakin ratkaisuja jossain vaiheessa kautta, jos tilanne tuntuisi sitä vaativan. Grossolla ja Rappilla ei näistä hommista selvitä.

Kiitos avauksesta ja auf geht's Werder!

Das Wunder von der Weser
« Viimeksi muokattu: 17.08.2023 klo 13:56:47 kirjoittanut James Station »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #2 : 17.08.2023 klo 15:16:21

Danke schön, straiter, und willkommen wieder nach Bremen. Kaksi viikkoa sitten uskoin vielä johonkin, mutta viime lauantai ja Wernerin ns. taktiikka vei jo uskon. Baumannn ja Fritz lässyttävät tuttua jorinaansa rahapulasta ja jättävät välttämättömät investoinnit tekemättä. Kyllä putoaminen aina kalliimmaksi tulee. Vaikka jokainen tietää, että ilman kunnon vaspaa hommasta ei tule mitään, mitään ei vaan tapahdu. Jung& Friedl- pari lienee BuLin heikoin. Kun nyt edes ne jo tehdyt hankinnat so. Lynen ja Kownacki otettaisiin kentälle ja unohdettaisiin Rappit & Großit lopullisesti. Joka tapauksessa , auf geht's Werder Ylos

Ps. Kiitos James S:lle, kun kaivoit jostain tuon Werdan kannustuslauluista hienoimman, jonka esittäjiä kukaan ei täällä kaupungin musiikkipiireissäkään tunnu tietävän.
« Viimeksi muokattu: 17.08.2023 klo 15:21:24 kirjoittanut Osterdeich »
kouru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SVW


Vastaus #3 : 17.08.2023 klo 17:22:23

Kiitokset avaustopiikista! Tästä se taas lähtee. Toivotaan että Keitasta on jotain iloa ja ennenkaikkea että mies pysyisi edes osan kaudesta pelikuntoisena. Myös Belgian miehen edesottamuksia keskikentällä odotan kyllä mielenkiinnolla.
cbr

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: SGEintracht Frankfurt


Vastaus #4 : 17.08.2023 klo 21:55:55

Viime kauden ainoa BuLi-matsi paikan päällä oli itsellä Hertha-Werder ja oli kieltämättä hyvä tunnelma siinä ottelussa vierasfanien ansiosta  Ylos Sisään mentiin samasta portista Werda-fanien kanssa ja meininki oli siinä ympärillä kuin Pokalin finaalissa ;)
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #5 : 18.08.2023 klo 18:22:16

Litfassissa tilanteeseen tutustumassa, paljon on vihreäpaitoja liikenteessä tässä kostean trooppisessa +30 C säässä. Oma usko ei ole korkealla karmean Viktoria- matsin jäljiltä ja eiköhän siellä BuLin heikoin " vasenryhmä" eli Jung- Groß- Friedl taas avaa. Angsthase Wernerkin pyytelee jo etukäteen anteeksi ja on selvästi hansalaisesti raivoissaan, kun vaspaa ei vain kuulu. Antaisi nyt kuitenkin Lynenin/Gruevin avata. Silti hienoa, että kausi taas alkaa, mutta olisi eka vastustaja joku muukin voinut olla. No tapellaan todennäköisyyksiä vastaan. Auf geht's Werder Bremen Ylos
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #6 : 18.08.2023 klo 21:05:35

Uskalsi laittaa Lynenin avariin, loppu onkin sitten muiden tyrimistä. Auf geht's  Ylos
« Viimeksi muokattu: 19.08.2023 klo 09:49:49 kirjoittanut Osterdeich »
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #7 : 18.08.2023 klo 21:29:53

Kiitos toveri straiterille jälleen kerran. Putoamisen välttämistä suurempia odotuksia ei kaudelle ole, ehkä lisää myöhemmin.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #8 : 24.08.2023 klo 12:58:17

Mbom lähdössä mitä suurimmalla todennäköisyydellä Tanskaan Viborgin riveihin. Sisään ei edelleenkään ole tulossa sitä laitapakkia, ellei Mailandin kanssa päästä hinnasta sopuun, tämä tapahtunee luultavasti syyskuun ensimmäisenä päivänä jos silloinkaan.
Volle Pulle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TRAKTOR & kovaa rappaavat keskikenttäpelaajat


Vastaus #9 : 24.08.2023 klo 14:47:12

Mbom lähdössä mitä suurimmalla todennäköisyydellä Tanskaan Viborgin riveihin. Sisään ei edelleenkään ole tulossa sitä laitapakkia, ellei Mailandin kanssa päästä hinnasta sopuun, tämä tapahtunee luultavasti syyskuun ensimmäisenä päivänä jos silloinkaan.

Ilmeisesti vielä ilmaiseksi. Tai kai siitä vielä onnistutaan jotain maksamaan Viborgille ” Ylos
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #10 : 24.08.2023 klo 18:09:46

Ilmeisesti vielä ilmaiseksi. Tai kai siitä vielä onnistutaan jotain maksamaan Viborgille ” Ylos
Näin veikkaisin, poika oli loistava U15-18 ikäluokissa, kun vielä niitäkin paikalla seurasin. Korkeammalle tasolle ei tuolla melko kaaottisella tyylillä sitten päässytkään. Alkaa kyllä vituuttamaan tämä koko seuran seisetila, mitä jumittaa Lücken mahdollinen lähtö.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #11 : 25.08.2023 klo 17:06:03

Ja ilmeisesti se Milanin jätkä on menossa johonkin muualle, koska Baumann&Fritz eivät halua ostaa janaria vaan yrittävät saada lainaa ja osto-optioita.

Eipä siinä, toisaalta ihan ymmärrettävää, ettei tällä taloudella ole varaa ohilaukauksiin mutta tällä määrällä laitapakkeja ei yksinkertaisesti voi lähteä vetämään syyskautta.
« Viimeksi muokattu: 25.08.2023 klo 17:08:04 kirjoittanut straiter »
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #12 : 25.08.2023 klo 19:10:36

Fritz kuitenkin sanoi, että kyllä ne yrittää eikä tätä tahallaan pitkitetä.

Mbom poissa palkkalistoilta on ihan ok juttu, vaikkei se palkka kovin kummoinen liene ollut. Toki Manu olisi ollut yksi varavaihtoehto myös laitapakin paikalle. Toivottavasti nyt jotain on edes tekeillä, jos Ballo-Tourea ei saatu. En mä siitä hepusta ollut innoissani, mutta välttämätön vahvistus se olisi varmasti ollut.

Ekan pelinsä perusteella muuten Lynen on kova vahvistus.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #13 : 26.08.2023 klo 15:25:31

Ekan pelinsä perusteella muuten Lynen on kova vahvistus.

Luonnollisesti Lynen aloittaa penkiltä ja Groß on avauksessa.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #14 : 26.08.2023 klo 15:39:45

Luonnollisesti Lynen aloittaa penkiltä ja Groß on avauksessa.
Tätä pitäisin jo selkeänä vittuiluna muutenkin koetelluille fani-suhteille. Boikotoisinkohan tätä peliä eka kertaa kymmeneen vuoteen? Protestoiko Werner Baumann- Fritz- kaksikkoa vastaan vai onko hän sokea? Idioottimaista. Joukkueessa on kaksi kunnon kutosta ja yksi yli-ikäinen puujalka, kukaa avaa?
« Viimeksi muokattu: 26.08.2023 klo 15:44:46 kirjoittanut Osterdeich »
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #15 : 26.08.2023 klo 15:43:52

Mitä vittua nyt taas.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #16 : 26.08.2023 klo 15:45:30

Mitä vittua nyt taas.
Tähän voi jo todeta, että he tekevät sen itse. FB:ssä Werderin molempien fanisivujen kirjoittavat ovat yhtä raivoissaan kuin mekin täällä.  Kohfeldt II, nyt tulee hänelle 15. Pflichtspiel peräkkäin ilman voittoa, ei juuri voi kehua. 2. BuLin mies. Helvetin helvetti.
« Viimeksi muokattu: 26.08.2023 klo 16:02:36 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #17 : 26.08.2023 klo 16:09:19

Eipäs nyt liioitella, BCC kaatui huhtikuussa.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #18 : 26.08.2023 klo 16:17:45

Eipäs nyt liioitella, BCC kaatui huhtikuussa.
Olin kyllä paikalla. Täytyy laskea tarkemmin. Tulee 9. voitoton peli ja ennen Berliiniä niitä oli 6. Du hast Recht. Siis voitot 1/15.
« Viimeksi muokattu: 26.08.2023 klo 16:27:10 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #19 : 26.08.2023 klo 19:04:04

Vaihteeksi takaiskumaalissa pulustus suoritti varsin väkevästi. Puoliajalla Deichstube hehkutti, että peli on hyvin hallinnassa, harmi vaan, ettei mikään tue sitä johtopäätelmää.

Viikon päästä onkin sitten tiedossa pakkovoitto, kun Mainz tulee kylään, muuten alkaa taas vaihteeksi puntti tutista.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #20 : 29.08.2023 klo 14:27:13

Burke lähtökuopissa takaisin sumusaarille, siirron tapa ja uusi seura ovat vielä pimennossa.

e.

Uutinen
Oliver Burke befindet sich seit Dienstag bereits in Gesprächen mit einem anderen Verein und auch Ilia Gruev ist wegen Vertragsgesprächen mit einem anderen Club vom Training freigestellt.


Gruevin myynti menee saatana täysin yli oman ymmärryksen.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2023 klo 12:15:57 kirjoittanut straiter »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #21 : 30.08.2023 klo 12:46:39

Olen tässä seuraillut Worumin vilkasta Transfer-keskustelua, mutta se nyt tosiaan ainoastaan tiedetään, että Burke ja Gruev ovat poissa klo 11 alkaneista treeneistä, koska ovat siirtymässä pois. Schmid puuttuu treeneistä loukkaantumisen vuoksi ja Lücke rasituksen tasaamisen vuoksi. Kovasti Worumilla elätellään toiveita vaspasta ja Amirista, mutta mitään tarkempaa tietoa ei tunnu olevan. Myös meille jo tuttu Vogt mainitaan usein, olisi kyllä hyvä, vaikka vähän heikentynyt parhaista ajoistaan.

Gruevin lähdön ymmärtää, koska Groß on Angsthasen suosikki, sitten vielä edellä on penkille ostettu Lynen. Wernerillä oli muuten huippuselitys sille, miksi Groß avasi lauantaina, "Freiburgin peli on niin monimutkaista, että
vain Groß kykenee sitä ymmärtämään ;)"
« Viimeksi muokattu: 30.08.2023 klo 13:16:20 kirjoittanut Osterdeich »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #22 : 30.08.2023 klo 14:52:48

Gruevin lisäksi voitaisiin kaupata vielä Lücke ja Woltemade, niin päästäisiin lopuistakin omista pojista eroon. Tai jäisi sinne Opitz mutta ei se peliaikaa tule saamaan.

e. noin muutenkin erinomainen strategia kaupata talentit muualle puoli-ilmaiseksi ja ostaa sitten viimeisinä päivinä puolipaniikissa joku tai vaihtoehtoisesti toivoa sormet ristissä, ettei kukaan nykyisistä loukkaannu, koska särkymisvaraa ei ole.

Tällä hetkellä kaikki alakerran pelipaikat tarvitsisivat vahvistusta ja rahaa ei tunnu riittävän edes sinne kriittisimmälle tontille.
« Viimeksi muokattu: 30.08.2023 klo 14:58:03 kirjoittanut straiter »
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #23 : 30.08.2023 klo 15:26:59

Wernerillä oli muuten huippuselitys sille, miksi Groß avasi lauantaina, "Freiburgin peli on niin monimutkaista, että vain Groß kykenee sitä ymmärtämään ;)"

Olisiko tähän jotain lähdettä?

Aika paljon on Lückelle annettu treenivapaita/kevennyksiä. Olisin huolissani jos en ymmärtäisi että sitä ollaan vielä myymässä.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Rotkäppchen Sektkellerei Freyburg


Vastaus #24 : 30.08.2023 klo 16:38:13

Olisiko tähän jotain lähdettä?

Aika paljon on Lückelle annettu treenivapaita/kevennyksiä. Olisin huolissani jos en ymmärtäisi että sitä ollaan vielä myymässä.

Uutinen
Die erwähnten Abläufe hätten am Ende unter anderem den Ausschlag gegeben, warum Senne Lynen zunächst auf die Bank musste. „Senne ist neu bei uns, und es sind viele Themen, auf die man sich gegen Freiburg vorbereiten muss“, erklärte der Chefcoach des SV Werder Bremen und verwies etwa auf wechselnde Grundordnungen des Gegners und dementsprechend unterschiedliche Positionierungen. „Auch bei den Standards ist extrem viel Kommunikation gefragt. Wir haben das in der Trainingswoche natürlich vorbereitet, aber wir haben eben auch gesehen und in den Gesprächen mit Senne festgestellt, dass es sehr viel ist. Es ist daher weder für ihn noch für die Mannschaft ein großes Thema gewesen, sondern sehr nachvollziehbar. Heute war einfach wichtig, dass wir von Beginn an beim Kommunizieren und dem Wissen um unsere Abläufe voll auf der Höhe sind.“
 


Nyt sitten Lückeä viedään Doofmundin suuntaan ja myös Fulham on ilmeisesti kiinnostunut. Gruevin suuntana on puolestaan Leeds.

 
Sivuja: [1] 2 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa