FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.12.2023 klo 23:54:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 24 [25] 26 ... 51
 
Kirjoittaja Aihe: Liverpool F.C. 2023/24 - Taistelu alkaa  (Luettu 156708 kertaa)
1 Jäsen ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #600 : 21.09.2023 klo 17:56:17

Tsimikasia peluutettiin harjoituskaudella tuossa hybridiroolissa. Toisella laidalla oli tosin Gomez eikä keskikenttäpelaajaa kuten tänään.
Iljevitsh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #601 : 21.09.2023 klo 18:06:10

Molemmat leikkaa keskelle?
MercurialSuperfly

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Danger, LFC, Sheriff Of Nottingham,AC Oulu


Vastaus #602 : 21.09.2023 klo 18:14:44

No nyt on mielenkiintoinen kokoonpano Ylos
Dagger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Apollo, Hyps,FC TPS, LFC


Vastaus #603 : 21.09.2023 klo 18:31:34

Hmm, raikkaan erilainen kokoonpano, mutta toimiiko käytännössä? Vähän ehkä liikaa liikkuvia osia vaihdettu kerralla, mutta aika näyttäköön.
Casanueva

Poissa Poissa


Vastaus #604 : 21.09.2023 klo 20:46:00

Aika odotetunlainen peli. Vieraspeli Eurooassa ja avauksessa paljon vähemmän pelanneita heppuja. Harvemmin nämä mitään ylikävelyjä on. Taas pääsettiin avausmaali, toisaalta taas noustiin tappioasemasta voittoon.

Gravenberchiltä minusta hyvä debyytti avauksessa. Harhasyöttöjä toki tuli, mutta pääosin rohkeista, peliä avaamaan pyrkivistä syötöistä. Näkee kyllä, mitä hän pystyy varsinkin pallollisena antamaan joukkueelle kunhan asettuu, ja tulihan sinne maalisyöttökin tilastoihin. Salah osoitti taas miksi olisi ollut vain tyhmää päästää hänet menemään vaikka kuinka mottipäinen tarjous olisi tullut. Aivan jäätävän kova pelaaja!
hardluckpool

Poissa Poissa


Vastaus #605 : 21.09.2023 klo 20:47:15

Kokonaisuutena yksi heikoimmista peleistä Elliotilta, aivan kamalaa. Endo oli myös heikko, oikeastaan ihan turha ukko tälläisiin peleihin. Ennemmin sitten jotain top6 vääntöjä varten kalistelemaan jos tarvii turvata johtoa. Ei tarjoa ylöspäin mitään, vaikka tänään olisi tiloja ollut yllin kyllin.
sond

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: liverpool


Vastaus #606 : 21.09.2023 klo 20:50:21

Kraavilla on vielä muutama peli varmaan edessä että pääsee sisään systeemiin mutta on siinä aihiota olla kova pelaaja. Muutenkin tuo keskikentän uusiminen näyttää melkoisen hyvältä. Mikä mahtaa olla Trentin kondis, olisko Hammersia vastaan kehissä?
EdgarD

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klousaa tyylillä!


Vastaus #607 : 22.09.2023 klo 07:27:31

Näin vain pätkän ottelusta aivan lopusta, muuten seurasin Livescoren kautta tilanteen kehittymistä. Kaikesta päätellen oli taas "tavanomainen päivä toimistolla" eli eka puoliaika menee aivan penkin alle ja sitten puoliajalla ryhdistäydytään. Lopulta joku käy laittamaat maalit sisään ja pisteet kerätään matkaan. Käyhän se näinkin, mutta jossain vaiheessa kosahtaa ja pahasti.
Häckett

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC


Vastaus #608 : 22.09.2023 klo 08:36:28

Ei ensimmäinen jakso mitenkään penkin alle mennyt vaan aika samanlaista meininkiä oli molemmat jaksot. Siinä oli aikalailla se 2-3 hyvää paikkaa laittaa peli tasoihin ja vaikka ohi mut silloin ei vielä osuttu. Aika nihkeä esitys odotetusti, kun ryhmää kierrätettiin vahvasti ja yhteisiä kokemuksia vähän alla.
keveli

Poissa Poissa


Vastaus #609 : 22.09.2023 klo 09:37:09

Muutenkin tuo keskikentän uusiminen näyttää melkoisen hyvältä.

Tavallaan joo näin, sillä dynaamisuutta ja ratkaisukykyä keskikentälle on saatu kyllä yllin kyllin lisää. Mutta minua kyllä edelleen suuresti arveluttaa keskikentän ryhmitys ja puolustussuunnan pelaaminen. 8-paikan rooleihin vaihtoehtoja on nyt yllin kyllin, mutta 6-paikasta saattaa tulla vielä iso ongelma. Endo ei ole vielä suuremmin vakuuttanut ja varsinkin pallollinen osaaminen ja prässinpurkukyky, mikä Liverpoolin pelaamisessa on kuitenkin olennaista, epäilyttää suuresti. Ennakkoon helpompiin peleihin Endo ehkä on "riittävä" mutta toisaalta silloin Liverpool hallitsee palloa ja 6-paikalle tarvittaisiin ehkä kuitenkin pallollisesti parempi pelaaja, eli vaikka Mac Allister jota nyt on käytetty. Sitten taas ns. isoja vastaan en kovin herkästi uskaltaisi Endoa avaukseen laittaa myöskään, pysyykö lainkaan vauhdissa mukana kun vastaan tulee vaikkapa Cityn tai Arsenalin nopeat ja taitavat pelaajat ja syöttökuviot?

Sanoisin että jos Fabinho olisi joukkueessa pidetty niin keskikenttä vaikuttaisi kerrassaan erinomaiselta, Fabinho - Mac Allister - Szoboszlai -kolmikko olisi varmasti liigan parhaita keskikenttiä ja roolituksiltaan erittäin selkeä ja helppo peluutettava. Nyt näyttää siltä että Mac Allisterista joudutaan koulimaan se 6-paikan ykkösvaihtoehto ja Wolves-pelikin jo osoitti ettei argentiinalainen ole siinä omimmillaan missään nimessä.
hardluckpool

Poissa Poissa


Vastaus #610 : 22.09.2023 klo 10:43:58

Nyt näyttää siltä että Mac Allisterista joudutaan koulimaan se 6-paikan ykkösvaihtoehto ja Wolves-pelikin jo osoitti ettei argentiinalainen ole siinä omimmillaan missään nimessä.

En kyllä käyttäisi Wolves-peliä minään mittarina mihinkään suuntaan Mac10:n osalta. Tuossa Klopp teki selkeän virheen peluuttaessaan kaveria, vaikkei omien sanojensakaan mukaan Atlantin yli tulleet päässeet riittävän ajoissa pelipaikoille riittävällä vireystilalla.
Casanueva

Poissa Poissa


Vastaus #611 : 22.09.2023 klo 11:39:41

En kyllä käyttäisi Wolves-peliä minään mittarina mihinkään suuntaan Mac10:n osalta. Tuossa Klopp teki selkeän virheen peluuttaessaan kaveria, vaikkei omien sanojensakaan mukaan Atlantin yli tulleet päässeet riittävän ajoissa pelipaikoille riittävällä vireystilalla.

Plus se eilen selostajankin mainitsema juttu, että Mac Allister oli pelannut edellisen pelinsä Bolivian La Pazissa, joka sijaitsee yli 3500 metrin korkeudessa. Se vie kovakuntoisimmaltakin mehut tehokkaasti, jos ei ole tottunut sellaiseen.
RogerMilla

Poissa Poissa


Vastaus #612 : 22.09.2023 klo 12:03:59

Lynkatkaa vaan jos haluatte mutta, sanoisin että elliotissa voisi olla potentiaalia 6-paikalle. Varsinkin jos ryhmitys olisi enemmänkin 2 alenpana ja 1 ylempänä
Häckett

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC


Vastaus #613 : 22.09.2023 klo 12:09:56

Endo ei eilen tosiaan vakuuttanut kutosena, mut itse taas antaisin miehelle vähän aikaa sopeutua. Tuossa roolissa on mennyt ennenkin useammalla kaverilla pitkäänkin, että on päässyt hommaan mukaan, eikä tällä hetkellä asiaa helpota yhtään se, että vieressä olevat kaverit opettelee yhtä lailla omaa rooliaan. Uskon edelleen, että käyttökelponen kutonen miehestä saadaan pariksi kaudeksi.
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #614 : 22.09.2023 klo 13:06:36

Aika tyypillinen nihkeähkö Cup-vierasvääntö tuo tosiaan oli. Kenttä näytti olevan heikossa hapessa, mikä yleensä haittaa nimenomaan "paremman" joukkueen tekemistä. Vaikutti jossain määrin esitykseen. Lisäksi tämä joukkue ei ollut pelannut paljoa ylipäätään, eikä ainakaan yhdessä. Esimerkiksi Gravenberchille 74 minuuttia oli pisin veto varsin pitkään aikaan. Vastustaja oli melko hyvin organisoitu ja "ärhäkkä". Pinnat LASK:ille hyvästä ottelusta ja hyvältä vaikuttaneesta tapahtumasta ylipäätään. Mutta joukkueiden tasoero oli melko selvä.

LASK:in maalia ei varmaan realistisesti olisi voinut puolustaa ihan älyttömästi paremmin, mutta ehkä tilanteessa voisi vetoa peittää vähän vielä aktiivisemmin ja kenties kahdella pelaajalla siinä kohtaa kun alkaa näyttää ilmeiseltä, että veto tulee. Puolustapäässä eritoten VVD näytti muutaman vuoden takaiselta versiolta itsestään. Toivottavasti jatkuu myös kovemmissa peleissä. Tsimikasilla oli eritoten ekalla puoliajalla paska päivä. Näkisin, että kun laitapakeille tulee pelitavassa huomattavan paljon palloa, oli Tsimikasin heikko peli jopa isoimpia yksittäisiä tekijöitä vähän nihkeässä esityksessä. Menetti palloa ja oli puolustussuuntaan toisinaan huonosti sijoittunut. Bajcetic oli mukava nähdä kentällä pitkästä aikaa. Ei pystynyt tekemisellään tekemään joukkueesta parempaa, mutta teki silti taas kerran varsin huomionarvoisia juttuja. Kaverin lahjakkuus on aika ilmeistä kyllä, vaikka matka on vasta alussa. Näkee kentän hyvin ja pystyy järkeviin ja rohkeisiinkin ratkaisuihin. Nämä jäävät ottelun keskellä monesti varmaan vähän sivuseikoiksi, mutta oikeasti on mielestäni todella tärkeää, että (nuori) pelaaja pystyy esimerkiksi paineen alla kääntymään tai syöttämään peliä edistäen. Bajcetic pystyy.

Toinen kiinnostava pelaaja oli tietysti debytoinut Gravenberch. Vastus ei ollut maailman kovin, mutta lahjakkuutensa pallon kanssa tuli tässäkin erinomaisesti esille. Jos pää pysyy kunnossa, lienee jo aiemminkin todetun mukaisesti erittäin lupaava pelaaja. Jopa lupaavampi, mitä on yleisesti puhuttu. Täytenä sivuseikkana ja vanhan koulun Pessoiluna voisi todeta, että jos kyseessä olisi ollut vaikka söpis-Bellingham tai joku muu vastaava hypesuosikki, raikuisi ottelua suomeksi selostaneen Antero Mertarannan reinkarnaation öyhötys vieläkin eetterissä. Joskus hypeä luodaan aika vähästä. Hyvien hetkien lisäksi Gravenberchin esityksessä oli myös ruosteisuutta ja yliyrittämistä. Olisin ehkä tykännyt jopa enemmän, jos olisi ollut hieman näkymättömämpi. Monesti ekat pelit kannattaa ottaa aika varman päälle. Esimerkiksi Nunezilla oli vähän samaa puristusta alkuun. Mutta Gravenberch on hyvä ja erittäin kiinnostava pelaaja.

Endo taas on kyllä ollut melko vähäisiinkin odotuksiin nähden pettymys. Ei tuntunut pysyvän edes Itävallan BuLin vauhdissa eilen. Toki on aina myös niin, että jos olisi pelannut jo vakiintumaan päin olevan Mac-Szobo -kaksikon kanssa, olisi varmaan ollut helpompaa. Tullee parantamaan, mutta on kyllä perin harmillista, jos ei osoittaudu edes suurin piirtein laatupelaajaksi. Eräänlaista kätketyn aarteen vibaahan hankintansa yhteydessä viriteltiin.

Yläpäässä taas on alkanut käydä yllättävänkin selväksi, että Diaz-Nunez-Salah on aika selkeä ykköskolmikko. Jonkun noista voinee korvata Jotalla tai Gakpolla, mutta jompi kumpi latinalaisen ameriikan vauhtikoneista tunnutaan kentällä tarvittavan joka tilanteessa. Ihan hyvä näin, mutta en ehkä itse osannut tätä ihan odottaa. Kuvittelin, että eritoten Gakpo olisi varmana suorittajana selkeä ja vähän tylsä kausaripelaaja avauksessa. Doakilta taas eilen vähän heikompi peli. Jännä nähdä, että onko lajin realiteetit muuttuneet sikäli, että tuosta kehittyy huippupelaaja. Esimerkiksi nyt vaikka Ryan Kent oli takavuosina vähän saman tyyppinen pelaaja, jonka ratkaisukyky tai peliäly ei riittänyt huipulle. Doak voi olla lahjakkaampi, mutta taipuvainen melkoiseen kohellukseen. Englannissa lupaavia junnuja on 5-10 vuotta kasvatettu jo aika laadukkaasti, mutta vähän näyttäisi, että Doak on saanut kruisailla skoteissa junnuliigat pelkällä nopeudella ja pää sen seurauksena melko alhaalla koko ajan pelatessaan. Onneksi tilan hahmottamista ym. voi oppia varmaan vielä "vanhanakin", mutta ihan huippujen huipuksi ei ehkä tulla.    
potQball

Poissa Poissa


Vastaus #615 : 22.09.2023 klo 13:30:48

En nyt jaksa kelailla, mutta eikös Egyptiläinen oo viemeiset 5+ vuotta seissyt kulmissa just tuossa kuudellatoista ettei tollasia kulmia kannatta/pysty antaa. Nyt ei tainnut olla ketään lähelläkään.
Done

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #616 : 24.09.2023 klo 17:06:11

Tiukka matsi, mutta hyvä ja tärkeä voitto.

Pelin alussa taas perus puolustuksen virheet ja vastustaja täysin vapaana, mutta onneksi viimeistely oli huonoa. Nunez taas kahdessa maalissa mukana ja alkaa kyllä vakiinnuttamaan paikkaa avauksessa. Toki hyökkäyksessä on sen verran laatua, että en tiedä tuleeko siellä montaa peliä putkeen edes pysymään samat kaverit. Rotaatiolla vältetään myös loukkaantumiset ja tiukassa pelitahdissa pidetään jalat tuoreina.

MercurialSuperfly

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: The Danger, LFC, Sheriff Of Nottingham,AC Oulu


Vastaus #617 : 24.09.2023 klo 17:10:35

Tiukka matsi, mutta hyvä ja tärkeä voitto.

Pelin alussa taas perus puolustuksen virheet ja vastustaja täysin vapaana, mutta onneksi viimeistely oli huonoa. Nunez taas kahdessa maalissa mukana ja alkaa kyllä vakiinnuttamaan paikkaa avauksessa. Toki hyökkäyksessä on sen verran laatua, että en tiedä tuleeko siellä montaa peliä putkeen edes pysymään samat kaverit. Rotaatiolla vältetään myös loukkaantumiset ja tiukassa pelitahdissa pidetään jalat tuoreina.
Toivoin koko pelin, että Charlesille tulisi täysosumia. Pelasi taas todella hienosti ja tuhnuili yhden selvän maalipaikan joten lopulta tuo hieno viimeistely teki miehelle varmasti hyvää.
Nyt hän alkaa pikkuhiljaa näyttää siltä lupaavalta hyökkääjältä josta maltaita maksettiin.

Szoboa ei voi liikaa kehua. Aivan järkyttävän kova futari ja nyt siirto vaikuttaa ryöstöltä Ylos Miten mies saa jokaikisen suorituksen näyttämään niin helpolta ja sen lisäksi nuo pitkät pallot häneltä ovat silkkaa pornoa. Tästä on hyvä jatkaa Ylos
EdgarD

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klousaa tyylillä!


Vastaus #618 : 24.09.2023 klo 17:13:14

Aika perussuoritus viitaten viime aikojen peleihin. Ensimmäisellä puoliajalla oli jo dumaamassa MacAllisteria sen "läheltä piti rankkarin" takia, mutta toisella puoliajalla tulikin sitten sellainen lättysyöttö, että kaikki synnit annetaan anteeksi. Joel Gomez pelasi mielestäni myös erittäin hyvän pelin. Pärjää nyt varsin hyvin tuossa laitapakin roolissaan.

Szobo vaikuttaa kyllä sellaiselta lewandowskimaiselta urheilijalta, joka pelin jälkeen suuntaa punttisalille tai juoksulenkille. Hattutempun jälkeen nauttii ehkä pari palaa tumma suklaata...
« Viimeksi muokattu: 24.09.2023 klo 17:15:43 kirjoittanut EdgarD »
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #619 : 24.09.2023 klo 17:14:42

Mielestäni erittäin stabiili esitys. Darwin pelaa tällä hetkellä erittäin kovalla tasolla. On kehittynyt valtavasti vuoden aikana linkkipelaamisessa. Gomezille myös maininta. Hyvä peli oikean pakin paikalla. Toivottavasti nämä alkukauden esitykset jatkuvat. Auttaahan se kun saa minuutteja alle heti alkukaudesta ettei sitten ihan kylmiltään tarvitse hypätä kehiin kun on tarvetta. Liigan kovin hyökkäys jatkaa siitä mihin jäi. Onhan se kiva heittää Gakpon ja Jotan tasoisia pelaajia vaihdosta kentälle. Szoboszlai on kyllä ihana jalkapalloilija. Kesän kovin hankinta.
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #620 : 24.09.2023 klo 17:41:21

Peruspelillä helpot kolme pinnaa. Hyvältä näyttää, vaikka pelissä vielä paljon petrattavaa onkin.

Ensi lauantaina sitten kauden toistaiseksi kovin otatus kovavireisen Spursin vieraana.
koera

Poissa Poissa


Vastaus #621 : 24.09.2023 klo 19:27:07

Vaikuttaa siltä että yksittäisen pihkatapin puute on ratkaistu tuplakutosilla, Szoboszlai on laskettu MacAllisterin viereen ja Jones pelaa ylempänä, pallollisessa vaiheessa vieläpä aika usein vasemmalla laidalla. Toisaalta etenkin silloin kun Gomez kaventaa kutospaikalle, niin Szobolla on lupa nousta. Nähtiimpä tänään vielä sellainenkin tilanne, että Diaz tuli Salahin kaveriksi ylikuormittamaan oikeaa laitaa.

Eli aika paljon pallollisessa vaiheessa pelipaikat kiertävät. Yksi sarjan parhaista boksipuolustuksista vaikutti oikeastaan koko pelin haavoittuvalta, kun rutiinit eivät enää helpotakaan pelaamista uhan tullessa milloin mistäkin. Siellä oli Lontoon pojilla päät sen verran pyörryksissä, että sekä Matip että Gomez pääsivät pari kertaa kuljettamaan kunniakujaa pitkin suoraan maalintekosektorille. Tuota hötkytystä sellainen 70-80 minuuttia, jonka jälkeen penkiltä saman tason hyökkääjät tuoreilla jaloilla. Vähemmästäkin alkaa vastustajien puolustajien pelihuumori rakoilla. Tässä on aineksia vaikka mihin.
« Viimeksi muokattu: 24.09.2023 klo 19:36:37 kirjoittanut koera »
EloRinne

Poissa Poissa


Vastaus #622 : 24.09.2023 klo 20:39:58

Tässä on aineksia vaikka mihin.

Taas yhteen +90 pisteen kauteen joka päättyy kakkostilaan Cityn viedessä mestaruuden? No otetaan ne pokaalit sitten cuppien puolelta ja nautitaan kun Liverpool pelaa raikasta hyökkäyspeliä ja iskee maaleja ~3 maalin keskiarvolla.
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #623 : 24.09.2023 klo 20:58:14

Taas yhteen +90 pisteen kauteen joka päättyy kakkostilaan Cityn viedessä mestaruuden? No otetaan ne pokaalit sitten cuppien puolelta ja nautitaan kun Liverpool pelaa raikasta hyökkäyspeliä ja iskee maaleja ~3 maalin keskiarvolla.
Eikös tää oo vähän trendinä ollut, että +90 pinnan kauden jälkeen on tullut pannukakkukausi, ja seuraavalla kaudella on taas pystytty haastamaan city.

City vaikuttaa niin ylikylän jengiltä kyllä tällä hetkellä, että tuskin montaa peliä sössivät, mutta joku 85-90p ja kakkossija jollain cup-pystillä höystettynä kelpaisi kyllä vallan mainiosti.
hardluckpool

Poissa Poissa


Vastaus #624 : 25.09.2023 klo 09:33:12

Vaikuttaa siltä että yksittäisen pihkatapin puute on ratkaistu tuplakutosilla, Szoboszlai on laskettu MacAllisterin viereen ja Jones pelaa ylempänä, pallollisessa vaiheessa vieläpä aika usein vasemmalla laidalla.

Mielestäni ylöspäin pelatessa Jones on tällä hetkellä riippakivi. Elliotion tapaan hyökkäys pysähtyy liian usein munimiseen ja hidasteluun, kun ei selkärangasta löydy ratkaisua mitä tehdä. Sitä voi vain miettiä miten hyökkäys rullaisi, ilman että pelattaisiin tuo 1,5 pelaajan vajaalla. Tuo vaikutustahan nimittäin on enemmän kuin sen yhden pelaajan verran. Hyökkäys kun pysähtyy jokainen kerta tähän kaksikkoon, jos jompikumpi on kentällä ja pallo pelataan hänelle.

City vaikuttaa niin ylikylän jengiltä kyllä tällä hetkellä, että tuskin montaa peliä sössivät, mutta joku 85-90p ja kakkossija jollain cup-pystillä höystettynä kelpaisi kyllä vallan mainiosti.

Itse uskon, että jossain kohden citylle tulee sellainen 3-5 pelin alho, kun itseluottamus läikkyy yli ja lähdetään kentälle vähän säästellen "hoituu tää kaikilla temmoilla"-asenteella.

 
Sivuja: 1 ... 24 [25] 26 ... 51
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa