FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
03.10.2023 klo 06:43:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 12
 
Kirjoittaja Aihe: Inter - HJK (20.8. iltapäiväkahdelta Veritaksella ja Ruutu+:ssa)  (Luettu 11247 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


: 19.08.2023 klo 09:54:12Sunnuntai on tunnetusti se päivä, jolloin kyläläiset siirtyvät sankoin joukoin paikalliseen kirkkoon kuuntelemaan jumalanpalvelusta. Faithless-yhtye jo aikoinaan ilmaisi että "This is my church. This is where I heal my hurts" ja sunnuntaina Turun jalkapallopyhättö, Veritas Stadion, toimii molempien viime peleissä ikävästi siipeensä ottaneiden joukkueiden (ja kannattajien) kirkkona, kun Inter ja HJK iskevät yhteen. Toisella panoksena mestaruustaistelussa pysyminen kun taas toinen vääntään kynsien ja hampaiden kanssa paikasta yläloppusarjaan.

Joukkueet kohtasivat viimeksi sinä päivänä kun Käärijältä riistettiin viisuvoitto, joten paljon on ehtinyt molemmissa joukkueissa tapahtumaan tuon todellisen "game of two halves" -pelin jälkeen. Pelaajia (sekä valmennustiimiin kuuluvia) on tullut sisään ja ulos molemmilta noin futisjoukkueen kokoonpanollisen verran ja molemmat ovat eläneet kauden sisällä yleensä tapahtuvat glooriahuumat ja notkahdukset. Panokset ovat kovat ja kummatkin tarvitsevat kipeästi täyden pistepotin omissa tavoitteissaan pysymiseen.HJK on ollut pois liigapeleistä parin viikon ajan eurokiireidensä vuoksi. €-peleissä ei ole tulosta tullut odotetulla tavalla, mutta joukkue esitti viimeisimmässä liigamatsissaan kypsää tekemistä sarjajumboa vastaan, ja jatkoi näin ollen katastrofaalisen Lahti-tappion jälkeistä kurssin korjaamistaan. Kolme peräkkäistä voittoa Veikkausliigassa keskellä otteluruuhkaa, joukkueen nykyisellä (valitettavan monena kautena toistuvalla) loukkaantumissumalla ja vielä valmentajasäätämisillä... ei huono suoritus missään nimessä vaikka voitot ovatkin olleet ns. nihkeitä ja tiukkoja. Tikku joukkioineen on muuttanut Klubin peliä hieman Koskelan marginaalipalloa suoraviivaisempaan suuntaan, mutta edelleen HJK:n pelissä on pieniä tukoksia luovuuden ja suoraviivaisuuden kanssa, etenkin lähellä keskiympyrää ja oman alakerran molemmilla laidoilla. Viime pelissä paukutetut neljä maalia (olkoonkin että vastassa oli sarjan perimmäinen joukkue) olivat kuitenkin ehkä pientä viitettä siitä että rentous ja tappamisen vaisto alkavat löytymään, olihan viimeksi sinivalkoiset tehneet yli kolme maalia juurikin sunnuntain vastustajaa vastaan kevään kotipelissään.

Veritas ja Inter on aiempina kausina ollut HJK:lle jonkinlainen keskimääräistä isompi haaste, johtuen lähinnä vastustajan arvaamattomasta pelitavasta sekä "vieraasta" alustasta. Nyt nuo molemmat aseet on kuitenkin Interiltä viety kun peli pelataan muovimatolla ja Wissin vastaiskuihin nojaavaa systeemiä tullaan sinimustien puolelta näkemään sellaisella 95% varmuudella. Klubilla on ollut viime viikkoina haastavaa etenkin murtautumismalliensa kanssa, ja tiiviisti puolustava Inter ei varmasti tule tarjoamaan helpotusta tähän asiaan, joten keksiikö Toke jotain uutta lähestymistapaa tähän matsiin, jotta Mariehamn-pelin kaltainen maali-iloittelu saa jatkoa? Mielenkiintoisen aspektin peliin tuo myös torstaina taas HJK:n horisontissa siintävä europeli, johon kaikkien "otetaan peli kerrallaan" -kliseiden vastaisesti Klubin tarvitsee jo tässä pelissä valmistautua. Miten tämä tulee näkymään pelitavassa? Sunnuntai-iltapäivällä olemme kaikki viisaampia asian suhteen.

Korkeakunnaksella on aktiivisen siirtoikkunan jäljiltä käsissään kiva määrä uusia leluja joilla leikkiä. Ihan läskiksi ei voi hommaa kuitenkaan vetää sillä HJK:lla on edessään vielä elintärkeät ja haastavat kaksi eurokarsintapeliä, ja Veikkausliigan runkosarjankin puolella on päätöskierroksella luvassa mestaruustaiston kannalta melkoinen kuuden pisteen matsi tämänhetkistä sarjakärkeä vastaan. Monta pelaajaa pitäisi siis ajaa kunnolla pelaamiseen sisään ja sunnuntainen kamppailu toiminee Klubin kannalta hyvänä paikkana iskostuttamiseen. Kesän ikkunassa saapuneista pelaajista kaikki ovat jo minuutteja pelanneet, mutta aika pienet ovat kertoimet sille että Mäenpää, Rokić, Bandé, Hämäläinen ja Da Graca nähdään kaikki avauksessa Veritaksella. Aiemmin mainittu poissaolotilannekin on hallitsevalla mestarilla elänyt taas viime viikkojen aikana. Matti "maajoukkue" Peltola on erittäin kaivattu saikkarilta palaaja mutta viime matseissa vemppaosastolle ovat siirtyneet Pyry Soiri sekä mahdollisesti myös Miro Tenho joka otti osumaa torstain ottelussa. Tenhon lisäksi Interille varsin tuttu Diego Paananen ei myöskään ehdi tähän peliin, kuin eivät luonnollisesti myöskään HJK:n pitkäaikaispotilaatkaan. Perpa lusii pelikieltonsa loppuun tässä matsissa.Kotijoukkue Inter hävisi viime sunnuntaina oman "kuuden pisteen pelinsä" Hongalle vieraskentällä. Kaksijakoisessa ottelussa joukkue palasi takaisin siihen samaan tehottomuuteen mikä söi siltä lukuisia pisteitä koko heinäkuun ajan Veikkausliigassa, ja tämän aneemisen heinäkuun vuoksi Inter kaipaakin kipeästi pisteitä saavuttaakseen kauden minimitavoitteensa, yläloppusarjaan pääsemisen. Inter on vaihdellut kauden aikana ryhmitystä kolmen ja neljän alakerran välillä, ja nyt Nikko Boxallin sementoituneen avauspaikan myötä näyttää siltä että Wiss on lukinnut neljän alakerran, joka luonnollisesti syö hieman resursseja keskikentän miehittämisestä. Epätasaisuus on ollut homman nimi myös yksittäisillä pelaajilla. Kesäkuun voittoputkessa maaleja kovaan tahtiin paukutellut Darren Smith osui tosiaan maalipuiden väliin viimeksi silloin heinäkuussa, ja kesäkuussa sarjan parhaan pelaajan pystin napannut Tommi Jyry ei ole enää viime peleissä ollut yhtä loistava. Jotain pitäisi Wissin keksiä suoritusvarmuuden lukitsemiseksi niin pelien sisällä kuin ihan isossa kuvassa tuloksiinkin.

Aivan kuten sunnuntain vastustaja, on myös Inter haalinut riveihinsä kesän siirtoikkunassa uusia nimiä. Aiemmin mainittu liigakonkari Boxall nyt on jo ihan peruskauraa mutta keskikentän keskiöön hommattu David Agbo pelasi ekat kunnon minuuttinsa tappiollisessa Honka-pelissä, ja jury on edelleen pohdintahuoneessa päättämässä miehen statuksesta. Nuhaiseen hyökkääjätilanteeseen Inter haki parannusta värväämällä nuoren malilaiskolossin, Boubou Diallon. Standard Liegen organisaatiossa elantoaan tienaava parin metrin hukkapätkä ei ole tilastojen valossa minkäänlainen parannus Interin hyökkääjätilanteeseen mutta saa nähdä jos miehen muut avut auttavat Wissin poppoota loppukauden aikana?

Pelaajatilanne on Interillä matsin aattona ihan hyvä. Ainoa merkittävä pelaaja joka varmuudella on pois kokoonpanosta, on pelikieltoa kärsivä Dimitri Legbo mutta noin muilta osin pitäisi kaikkien ukkojen olla käytössä.Seuraa heitä

Hassane Bandé
HJK:n jokakesäinen siirtoikkunahyökkääjähankinta on aina kauden merkkitapauksia, useimmiten tahattoman koomisista syistä. Bandé kuitenkin pelasi europelissä ensiminuuttinsa paremmin kuin muutamat muut viihdyttäjäsankarit koko vajavaisen HJK-uransa aikana joten tästä kaverista saattaakin tulla jotain?

Jussi Niska
Saman pelipaikan kollegansa varjoon alkukaudesta päätynyt U21-maajoukkuepeluri, on viime kierroksilla ottanut avauspaikan takaisin itselleen, ja alkanut taas esittää pikkuhiljaa sitä peliä mistä hype nousi neljä vuotta sitten. Jatkuuko Niskan hyvät otteet kun Bana vielä summailee parin viikon päästä julkistettavia maajoukkuevalintoja?

Atomu Tanaka
Sarjan historian yksi hienoimmista ja laadukkaimmista ulkkarihankinnoista taistelee viikko viikolta aikaa vastaan, joten nykyisin pitää olla valitettavan tietoinen siitä että näkee Atomia viimeistä kertaa pelikentillä. Nautiskellaan kaikki joka minuutista tämän hienon pelaajan siunatessa meitä läsnäolollaan.

Timo Stavitski
Juuri vast'ikään ensi kauden kattavan jatkopahvin tehnyt pikakiituri on alkanut pääsemään hyvään vireeseen muutaman ihan syystäkin hiljaisemman vuoden jälkeen. Honka-matsi oli Timolta heikko kahden loistavan pelin jälkeen, joten näyttöhaluja varmasti piisaa maalitilastoihin palaamiseen.


Sunnuntaina kannattaa Veritaksen välittömään läheisyyteen suunnata jo varhain aamulla sillä koko päivän tulee. Lasten liikuntatapahtuma valtaa taas Interin treenikentän, joten kaikki jotka saatte olla lapsista alle 100m etäisyyden päässä, ei muuta kuin sinne nauttimaan siitä näystä että kersatkin voi hymyillä ja nauraa ilman älypuhelinta naaman edessä. Jalkapalloon päin kallellaan olevat voivatkin sitten alkuiltapäivästä alkaen nauttia niin Interin edarin pelistä, kuin myös heti perään Interin isoista panoksista pelaavan reservijoukkueen otteista. Mikä parasta, on ennakkotietojen mukaan stadionilla luvassa aika mairea yleisömäärä joten vaikka ei futiksesta vittuakaan välittäisi niin ainakin pääsee nautiskelemaan kunnon festarihuumasta. Miksi ei joka päivä voisi olla tällainen? Tule mukaan!
« Viimeksi muokattu: 19.08.2023 klo 10:09:56 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
tmu1988

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK ja suomalaiset seurajoukkueet karsinnoissa


Vastaus #1 : 19.08.2023 klo 09:58:05

Kiitos. 0-3 HJk
Epeli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Runkkaan Lupille


Vastaus #2 : 19.08.2023 klo 10:08:39

Kiitos hienosta avauksesta, ja Atomin, todellisen seuralegendan, nostamisesta esiin. Toivon miehen jopa avaavan, kun ei saanut torstaina minuutteja.

Kupittaalla on tätä nykyä kolmella sivulla katettu katsomo, niin tottakai vieraskatsomo sijoitetaan jäähallin puoleiseen, kattamattomaan päätyyn. Onneksi - ainakin tämän hetken ennusteen mukaan - on tiedossa hieno loppukesän sää, ja avopäädyssä ei aurinkokaan paista silmiin.
Kuisma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 261008 | 151119


Vastaus #3 : 19.08.2023 klo 11:35:05

Missä etkot? Näin aikaisin ei edes Kievari, Cocoloco saati Bristol ole auki.

Edit:
Atomu Tanaka
Oskari Qvickin uran Töölössä päättänyt rotta.
Korjasin.
« Viimeksi muokattu: 19.08.2023 klo 11:51:26 kirjoittanut Kuisma »
Petsari

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 19.08.2023 klo 12:31:51

Aika outoa, että peli pelataan samaan aikaan, kun Kansalliseen liigaan ja vastaaviin soveltuvat pelaavat omaa MM-finaaliaan.
Veikkaus tietenkin piti isompana pahana päällekkäisyyttä Kups-Sjk -pelin kanssa.
Raaka-Juhani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK ja Huuhkajat


Vastaus #5 : 19.08.2023 klo 13:56:23

Molemmilla pakkovoitto. Hieno vääntö tulossa!
Interturku

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 19.08.2023 klo 18:28:04

Haluaisin kuulla Keskisen iso kulli -chäntin. Ylos

Pelissä paikalla Hollannista scoutteja.

Mahtava peli tulossa, en malta odottaa.

Ylos
Interturku

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 19.08.2023 klo 18:30:02

Molemmilla pakkovoitto. Hieno vääntö tulossa!

Interillä ei ole mikään pakkovoitto, miksi olisi? Klubillakaan tuskin, sen verran tyhmä on Gomez ja Honsulla jotai Antweja ja Oksasia kentällä.

Harmi ku Hetemaj on pois.
Kausari

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 19.08.2023 klo 18:47:30

Hyvä avaus! Jännä matsi tulossa. 2-4... Vähintään....
uh

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 19.08.2023 klo 19:58:58

Ägä mennyt naimisiin, ja siellä koko joukkue ryyppäämässä? -> tappio
tamme auto

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: nurmileijonat,terijoen hallitus


Vastaus #10 : 20.08.2023 klo 06:48:06

Ägä mennyt naimisiin, ja siellä koko joukkue ryyppäämässä? -> tappio

Kuka kaipaa jotain Ägää, ku ei muutenkaan tunnu työ asiat kiinnostavan Katrin takia edes vähän alusta. Seuraavaksi Selviytyjiin tai Farmi Suomi tai joku muu vastaava. Temppareihin ne kaksi.

Olen iha vitun humalassa ja aamupeli ei jumalauta. Mäenpää jatkaa maalissa, mutta muuten koko torstain kenttä pelaajista koostunut vaihtopenkki sisään.
Tony

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #11 : 20.08.2023 klo 07:43:41

Tänään Veritaksella runsasmaalinen ottelu lienee tulossa.

Toivottavasti kaikki katsojat saavat nauttia pelistä katsomossa rauhassa, naiset ja lapset mukaan luettuina.
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #12 : 20.08.2023 klo 07:51:41

Me oululaiset, vaasalaiset ja espoolaiset ollaan tänään täysillä Klubin puolella. Onnea matkaan Ylos

Tasapelikin toki käy :)
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #13 : 20.08.2023 klo 07:55:13

Interillä ei ole mikään pakkovoitto, miksi olisi?

Helpottaisi ns. vitusti viimeistä kolmea peliä yläloppusarjaan pääsemisen kannalta. Kaikki loput neljä peliä voittamalla on paikka kuuden joukossa plakkarissa mutta yksikin tappio niin täytyy alkaa luottamaan Hongan, VPS:n ja Oulun puppelointiin ja se ei oikein ole kestävä strategia.
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #14 : 20.08.2023 klo 08:02:24

yksikin tappio niin täytyy alkaa luottamaan Hongan, VPS:n ja Oulun puppelointiin ja se ei oikein ole kestävä strategia

Interillä on kuitenkin peli Oulua vastaan jäljellä ja maalisuhde parempi, joten kyllä Lahti- ja Oulu-pelien voittaminen suurella varmuudella riittää ylempään loppusarjaan, vaikka tänään häviäisikin.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #15 : 20.08.2023 klo 08:18:08

Interillä on kuitenkin peli Oulua vastaan jäljellä ja maalisuhde parempi, joten kyllä Lahti- ja Oulu-pelien voittaminen suurella varmuudella riittää ylempään loppusarjaan, vaikka tänään häviäisikin.

Aika sini(musta)silmäinen saa olla jos kuvittelee että Inter ottaisi Lahti-awaysta voiton. Kyseinen matsi on vähän kuin Turun derby eli vaikka Inter olisi kyseisen pelin aloitusvihellyksen aikana maan paras ja tehokkain futisjoukkue, kun taas puolestaan Lahti/TPS olisi maan surkeimmassa jamassa oleva futisjoukkue, ei Inter kyseistä peliä voita. Viimeksi tällainen ihme taisi tapahtua 2018 kun ottelufiksaaja Mansally teki kaksi maalia Lahin verkkoon ja toinen sopupelaaja Daniel Kamy taisi olla mukana jotenkin Lahden ainoassa maalissa...

Mutta jos nyt kuitenkin tämä Interin ja HJK:n välinen peli ensin.

Saa nähdä laittaako Jallu uuden kärkimörön heti syvään päähän vai tuleeko DJ Bobo vasta vaihdosta kehiin? Itse veikkaan avauksen olevan tällainen:

                                Stavitski
                      Forsell            Tamminen
                            Jyry     Järvinen
                                 Ampofo
               Niska    Almén     Boxall     Arciero
                              Huuhtanen

Yleisömäärä toivottavasti jotain yli 4000.
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #16 : 20.08.2023 klo 08:25:46

Aika sini(musta)silmäinen saa olla jos kuvittelee että Inter ottaisi Lahti-awaysta voiton.

No mutta kysehän oli lähinnä siitä, onko tänään pakkovoiton paikka. Eikä ole :)

Interillä ei ole mikään pakkovoitto, miksi olisi?

Nykykuntoinen AC Oulu häviää Klubille varmemmin kuin Inter Lahdelle. Nykykuntoinen Honka on varmasti vaikeuksissa lopuissa peleissään. Ja Vepsun lento päättyy koko ajan suuremmalla todennäköisyydellä.

Inter on erittäin vahva ehdokas ylempään loppusarjaan, vaikka tänään toivottavasti häviääkin.
« Viimeksi muokattu: 20.08.2023 klo 08:30:50 kirjoittanut Pelle-Wermanni »
Kaljaves

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 20.08.2023 klo 08:45:18

Jyry jyrää hubiklubin kahdella maalillaan eli 2-1 Inter vie!!!
David Rancan

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 20.08.2023 klo 09:07:54

Aika sini(musta)silmäinen saa olla jos kuvittelee että Inter ottaisi Lahti-awaysta voiton. Kyseinen matsi on vähän kuin Turun derby eli vaikka Inter olisi kyseisen pelin aloitusvihellyksen aikana maan paras ja tehokkain futisjoukkue, kun taas puolestaan Lahti/TPS olisi maan surkeimmassa jamassa oleva futisjoukkue, ei Inter kyseistä peliä voita. Viimeksi tällainen ihme taisi tapahtua 2018 kun ottelufiksaaja Mansally teki kaksi maalia Lahin verkkoon ja toinen sopupelaaja Daniel Kamy taisi olla mukana jotenkin Lahden ainoassa maalissa...

Mutta jos nyt kuitenkin tämä Interin ja HJK:n välinen peli ensin.

Saa nähdä laittaako Jallu uuden kärkimörön heti syvään päähän vai tuleeko DJ Bobo vasta vaihdosta kehiin? Itse veikkaan avauksen olevan tällainen:

                                Stavitski
                      Forsell            Tamminen
                            Jyry     Järvinen
                                 Ampofo
               Niska    Almén     Boxall     Arciero
                              Huuhtanen

Yleisömäärä toivottavasti jotain yli 4000.
    Ei sitä 2metristä kärkeä penkille hommattu, heti kentälle, Jallu oli eilen myös B-junnujen pelissä kannattaja katsomossa.
Kausari

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 20.08.2023 klo 09:13:34

Mielenkiintoisin pelaaja on taas Tommi Jyry. Jos hän pistää Klubin kk-pelaajat ((Rogic tai Lingman) tiukoille, niin Tommi voidaan nähdä taas ensi kautena Helsingissä sinivalkoisina väreinä. Ja toivottavasti näin käykin.
SerGo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #20 : 20.08.2023 klo 10:04:04

Klubin avaus:

                   Olusanya

          Keskinen        Atom

Ollila      Lingman  Rogic       KKB

  Hämäläinen  Halme  da Graca

                   Mäenpää

Penkillä Öst, Raitala, Peltola, Kaneli, Hostikka, Bande, Radulovic

Ei mitään valtavia ylläreitä siis, vaikka itse olisin kuvitellut esim. Lingmanin ja Keskisen avaavan vaihdosta. Ja sekin ihan mielenkiintoinen huomio, että näinköhän Niko Hämäläinen hankittiin tosiaan laitatoppariksi eikä wingbackiksi?
Taidot on

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ne vahvat perinteet


Vastaus #21 : 20.08.2023 klo 10:10:39

Klubin avaus:

                   Olusanya

          Keskinen        Atom

Ollila      Lingman  Rogic       KKB

  Hämäläinen  Halme  da Graca

                   Mäenpää


Joo. Joo-o joo-o. Montahan täytesanaa kehtaa käyttää kertomaan että kiva kun on terveitä toppareita mutta käytettävissä olevat pelaavat ensimmäistä kertaa yhdessä erittäin pienellä ottelutuntumalla ja ei ihan vakuuttanut linja viimeksi kun siellä oli Hämäläinen ja De Garca... kiva nähdä KKB kentällä!
SerGo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #22 : 20.08.2023 klo 10:13:11

Joo. Joo-o joo-o. Montahan täytesanaa kehtaa käyttää kertomaan että kiva kun on terveitä toppareita mutta käytettävissä olevat pelaavat ensimmäistä kertaa yhdessä erittäin pienellä ottelutuntumalla ja ei ihan vakuuttanut linja viimeksi kun siellä oli Hämäläinen ja De Garca... kiva nähdä KKB kentällä!

Noniinno, Tenho on out vakavan aivotärähdyksen takia, ja koko ajan 90-minuuttisia vetäneet veteraanit Raitala ja Toivio tarvitsevat hekin silloin tällöin lepuutusta. Peltolaa odotin itse Halmeen viereen avaukseen, mutta kaitpa hänkin on sen verran keskenkuntoinen vielä, ettei kolme peliä 8 päivään onnistuisi mitenkään.
nurtsi1

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 20.08.2023 klo 10:15:27

Joo. Joo-o joo-o. Montahan täytesanaa kehtaa käyttää kertomaan että kiva kun on terveitä toppareita mutta käytettävissä olevat pelaavat ensimmäistä kertaa yhdessä erittäin pienellä ottelutuntumalla ja ei ihan vakuuttanut linja viimeksi kun siellä oli Hämäläinen ja De Garca... kiva nähdä KKB kentällä!
Toista kertaa. Mifk kotipelissä pelasivat ekan kerran yhdessä.
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #24 : 20.08.2023 klo 10:15:33

Inter pelaa näillä:

13 Huuhtanen Eetu
2 Niska Jussi
4 Almen Mikael
9 Smith Darren
10 Forsell Petteri
16 Jyry Tommi
17 Ampofo Bismark
18 Boxall Nikko
19 Järvinen Iiro
24 Stavitski Timo
30 Purosalo Valentin

Vaihdossa:
3 Hämäläinen Juuso
8 Ojala Matias
12 Riikonen Matias
14 Agbo David
21 Tamminen Matias
25 Arciero Rodrigo Sebastian
31 Diallo Boubou

 
Sivuja: [1] 2 ... 12
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa