FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2024 klo 18:43:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 25 [26]
 
Kirjoittaja Aihe: ECL GS MD2 | Aberdeen - HJK 5.10.2023 22:00 @Pittodrie Stadium (Viaplay)  (Luettu 27952 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Switek

Poissa Poissa


Vastaus #625 : 05.10.2023 klo 23:43:19

Samaa mieltä yleisen konsensuksen kanssa. Ok+ tulos. Hyökkäyspeli eniten pettymys. Kyllä tuossa olisi aihiota enempäänkin ollut. Lisäloukit ei yllätä, joskaan ei innostakaan.

Aberdeen on kyllä Boltin muovilla ihan kaadettavissa.
Laukaisukoneenkuljettaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Claude Simon


Vastaus #626 : 05.10.2023 klo 23:46:22

Piste on hyvä. Mutta tuo johtoasemassa pelaaminen...

Tämä. Pallon ja pelin hallinta luovutettiin taas 100-0 vastukselle johtomaalin jälkeen vaikka matsia oli vielä 30 minsaa kellossa and counting.  Toki täältä kotisohvan lokoisasta lintuperspektiivistä on helppo huudella: Johtoasema. Vierasottelu. Väsymyksen hiipiminen puseroon ja saavutetun edun menettämisen vääjämätön "pelkokerroin". Momentum shift. Kotiyleisön fanaattinen tuki. Mitä näitä nyt on. Lopulta Klubi voi olla tyytyväinen yhteenkin pisteeseen vastaanotettuaan ja murrettuaan Pohjanmeren sakeita vuorovesiiaaltoja yksi toisensa jälkeen (yhtä vaille kaikki) vimeiset puoli tuntia skottien saatua hengen ja hurmoksen päälle niin kentällä kuin on the stands.  

Tää on tätä. Ensin pelataan, sitten pelätään kun on pelattu niin hyvin että ollaan kappas vaan vahingossa johdossa. Klubi tarvitsee lisää rutiinia ja itseluottamusta johtoasemassa pelaamiseen.
Borvoo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiKi, HJK


Vastaus #627 : 05.10.2023 klo 23:48:11

Mikä on klubipubi Aberdeenissä?
Oulunkylän kenttä

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: K ^DATABASE(1)


Vastaus #628 : 05.10.2023 klo 23:49:18

Sillon toki saatiin välillä jopa enemmän kuin kaksi syöttöä putkeen omille

Jaa, taaksepäin tai ilman peliä edistävää funktiota, laitoja vaihdellen? On perusteltua epäillä kaikkea, mutta jos tässä ei näe eteenpäinmenoa, niin en tiedä, että miten futista katsotaan.

Täysin mahdollista.

Esimerkiksi monet entiset futarit eivät todellakaan liiku hyvin, koska polvet ja nivelet ovat vaihtokunnossa ja käytännössä eivät pysty juoksemaan esimerkiksi kilometrien lenkkejä, kun vetävät kiinni. Tämä forkan kommenttiin Ägästä. Jos tämänpäiväinen esitys ei riitä, niin ei riitä, antaisin kuitenkin sopimuksen Korkeakunnakselle tämän perusteella.
Hunaja

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Barbara Pravi, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #629 : 05.10.2023 klo 23:49:25

Heti ei ainakaan tule mieleen lohkopeliä, jossa suomalaisjoukkue olisi ollut jollain tavoin ennakkosuosikki vieraissa.

Alashkertia vastaan 2021 lohkovaiheessa Klubi oli ennakkosuosikki myös vieraissa. Ja voittoonhan se päättyi.

Nuo loukkaantumiset kyllä vituttaa, ennen kaikkea pelaajien itsensä kannalta. Jos nyt kuitenkin jotain hyvää, niin onneksi eivät vaikuttane Veikkausliigan loppusijoitukseen, kun jo pari niukkaa tappiota riittänee mestaruuteen. Vrt. tilanne, jossa Klubi pelaisi tässä vaiheessa veitsi kurkulla ja mestaruuteen vaadittaisiin tulos molemmista peleistä, joihin pitäisi lähteä vielä jollain repaleisella puolustuslinjalla.

Ei todellakaan, se oli ihan voitettavissa. En tiedä kuuluuko toi pakittelu johtomaalin jälkeen suomalaiseen ajattelutapaan, mutta eroon siitä pitää päästä.

Koskaan ennen tullut todistaneeksi jalkapallo-ottelua, jossa tappiolla oleva joukkue, vieläpä ennakkosuosikkina matsiin lähtenyt kotijoukkue nostaa riskitasojaan ja ottaa pelin hallintaa itselleen? Vastaavan tilanteen voi kuvitella, jossa Klubi pelaa suosikkina kotonaan luokkaa heikompaa vastaan ollen tappiolla ja jääden lopulta tasuriin.
BenQu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomarit, HJK, Hertha BSC, JäPS


Vastaus #630 : 05.10.2023 klo 23:51:34

Jaa, taaksepäin tai ilman peliä edistävää funktiota, laitoja vaihdellen? On perusteltua epäillä kaikkea, mutta jos tässä ei näe eteenpäinmenoa, niin en tiedä, että miten futista katsotaan.

Täysin mahdollista.

Joo ei sillä, mutta tänään ei lopussa saatu edes niitä perussyöttöjä omille. Eikä tämä nyt ollut mitään kritiikkiä Token futikselle vaan siihen, että pelaajien perustekemiselle tapahtui jotain todella katastrofaalista viimeisen puolen tunnin aikana.
Äänitehostemies

Poissa Poissa


Vastaus #631 : 05.10.2023 klo 23:56:39

kun en näe suurta lisäarvoa Lingmanissa. Palloa jakaa suht nätisti mutta tehottomasti, ja missä ovat taklaukset, prässi ja juoksu?
Omasta mielestä jengin tärkein peluri (ja varmaan mm. Token mielestä). Rytmittää peliä ja saa pallot omille vaikeistakin paikoista. Usein kyllä pelaa varman päälle alaspäin, mutta tämä on varmasti juuri niin kuin valkku käskee. Puolustuksen veti minusta ihan OK. Ei jäänyt mitään mieleen siltä osin. Odotusarvo jengin parhaalle pelaajalle on korkea, joten ihmeitä saa tehdä, että säväyttäisi.
muumi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: minä en nettikiusaa


Vastaus #632 : 06.10.2023 klo 00:00:32

Kaksi-kolme vuotta sittenhän Lingmania syytettiin (mielestäni ansaitusti) siitä, että liian usein lähti hakemaan pystysyöttöä helpon rytmittämisen sijaan. Silloin Schuller kierrätti palloa ja Luce.löi pystyyn. Nyt löytynyt parempi tasapaino peliin ja tyytyy useammin pitämään pelin elossa.
BlyzR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #633 : 06.10.2023 klo 00:03:03

Perpan prässipelaamisesta voisi kyllä muukin jengi ottaa oppia. Todella aggressiivinen herhiläinen. Oikeastaan joka kerta prässäsi ns. oikein, eli leikkasi syöttölinjalle ja siitä kohti pallollista. Tuo ei ole mitään rakettitiedettä, mutta melkoista alibiprässiä monelta muulta tilanteissa, joissa pitäisi perpamaisesti ”juosta pallollisen pelaajan läpi”.
böle utd

Poissa Poissa


Vastaus #634 : 06.10.2023 klo 00:19:37

Lucas yhdessä Kanelin kanssa erittäin laadukas kaksikko suomalaisessa seurafutiksessa. Duolla ajatukset sointuu ja etenkin pallollinen peli vaivattoman näköistä pienissä tiloissa. Napattava tehokkuutta siihen että palloa siirrellään päättäväisemmin ylös eikä alaspäin. Lisäaktiivisuutta näiden ratkaisujen mahdollistamiseen yläoksalta. Laidoissa tiloja löytyy kiitettävästi joka tuottaa tulosta. Reeniä reeniä. Ja rutiinia. Sitä tässä kartutetaan. Pitkäjänteisyyttä. Pitempiä, kunnollisempia ja ammattimaisempia pelaajiasopimuksia. Eteenpäin Klubi.


Tulos: OK+
miksseli

Poissa Poissa


Vastaus #635 : 06.10.2023 klo 00:31:44

Pettynyt Viihdyttäjään. Se lönkötteli alakertaan. Onko se jokin tuuliviiri, jota ei kiinnostele pelata jos tuulee/on kylmä ja soppari on jo taskussa?
Jos Keskinen olisi väsyneenäkin ollut kentällä, harhasyötöt jne. olis vähentyneet ja haastettu. Ehkä Banden kannattaa avata jatkossa ja Keskisen tulla tokalla jaksolla? Näin kuvittelen, että mikkeliläinen olisi ollut parempi kuin 8 millin Bande.
Oulunkylän kenttä

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: K ^DATABASE(1)


Vastaus #636 : 06.10.2023 klo 00:34:51

Pettynyt Viihdyttäjään. Se lönkötteli alakertaan. Onko se jokin tuuliviiri, jota ei kiinnostele pelata jos tuulee/on kylmä ja soppari on jo taskussa?

Roolia odoteltiin ensi kesäksi, on etuajassa, että on näin merkittävässä roolissa. Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää, mutta tätä projektia on perusteltua odotella. Tapahtuuko näin, riippuu Bandesta itsestään.
Switek

Poissa Poissa


Vastaus #637 : 06.10.2023 klo 01:33:30

Itsekin vedän Da Graca kritiikkiäni kaikista yhteyksistä takaisin. Viime kuukau(det)n ollut todella hyvä. Puhdasta, mutta kovaa fyysistä puolustamista ja selkeä rauhoittava vaikutus linjaan.
Hexadecimal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pallo maaliin lisäajan lisäajan lisäajalla


Vastaus #638 : 06.10.2023 klo 01:48:01

Minusta ihan viihdyttävä peli kaikkinensa, olisi voinut päättyä miten vaan. Piste ei missään nimessä ole pettymys kun miettii, että Aberdeen oli kuitenkin kohtalainen ennakkosuosikki. Toki tämä tulos ja PAOKin voitto teki nyt sen, että on melkein toivottava kreikkalaisten voittoputkea viimeiseen peliin saakka, lohkovoiton varmistumista heille ennen Klubin vierailua, ja nyt sitten myös urotekoja saksalaisia vastaan Klubilta (mikähän Frankfurtia oikein vaivaa?)
00250

Poissa Poissa


Vastaus #639 : 06.10.2023 klo 07:39:25

Aberdeen hakkasi tappioasemassa palloa boksiin rutiininomaisesti ja pääsääntöisesti ne pomppivat aina sinivalkoisesta päästä väljemmille vesille, kunnes yksi pomppasi meikäläisestä täydellisesti heidän omalleen, jolla oli helpohko työ laittaa pallo pussiin.  

Kun HJK sai pallon haltuunsa, maltoimme rakentaa juuri Kanellopouloksen ja Lingmanin toimesta ylöspäin rauhallisesti ja Ollilasta oli paljon apua myös. Topparimme tappelivat esimerkillisesti skotteja vastaan ja Öst on veikkausliigasarjajyrästä lakeuksilta tulleena kehittynyt maajoukkuetasoa vastaavaksi maalivahdiksi ja osoittanut henkistä venymistä, kun missään vaiheessa ei hänelle ykkösveskarin paikka ollut pedattuna, pelannut ykkösenä, menettänyt sen paikan Ilieville ekaksi ja sitten Mäenpäälle. Tullut kuitenkin joka kerta takaisin. Esimerkillinen ammattilainen.    
« Viimeksi muokattu: 06.10.2023 klo 08:09:49 kirjoittanut 00250 »
ginikettu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK (BJK)


Vastaus #640 : 06.10.2023 klo 07:50:36

Lingmanin toimesta ylöspäin rauhallisesti
Kai sitä hautomista ja parin linjan läpi murtoa yrittämistä voi myös kutsua rauhalliseksi. Lingman yrittää nyt olla liian ratkaiseva pelaaja.
PG

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dynaaminen taitotasoylivoima pienessä tilassa


Vastaus #641 : 06.10.2023 klo 08:48:08

Kai sitä hautomista ja parin linjan läpi murtoa yrittämistä voi myös kutsua rauhalliseksi. Lingman yrittää nyt olla liian ratkaiseva pelaaja.


Sama. Hakee nimeä lehteen, kun pitäisi tehdä sitä tylsää näkymätöntä duunia. Ei taida olla henkisesti ihan 100% kondiksessa.
00250

Poissa Poissa


Vastaus #642 : 06.10.2023 klo 08:57:02

Lingman sai kutsun maajoukkueeseen seuraaviin elintärkeisiin maaotteluihin, että sikäli uskon henkiseen kantin olevan kunnossa ja peliesitykset olleet aivan mitat täyttäviä joukkueessa, joka pelaa kansainvälisellä tasolla tasokkaita otteluita ja ottanut jopa pisteitä niissä / edennyt karsintakierrokselta toiselle.  
« Viimeksi muokattu: 06.10.2023 klo 09:10:40 kirjoittanut 00250 »
Mazaa

Poissa Poissa


Vastaus #643 : 06.10.2023 klo 08:59:07

Mun mielestä Lingman pelasi eilen yhden kauden parhaista peleistään.
Cantonakaskessa

Poissa Poissa


Vastaus #644 : 06.10.2023 klo 09:05:10

FotMobin arvioissa Lingman oli Klubin kolmanneksi paras Soirin ja Bojanin jälkeen. Nuo "nimi lehteen ja liian ratkaiseva pelaaja" -kommentit ovat varmaan provoja, mutta juuri tuollaisia pelaajia tarvitaan lisää. Sitä sanotaan pelirohkeudeksi. Liian moni pelaaja yrittää piiloutua kentällä ja välttelee vain virheitä.
Lipunmyyjä

Poissa Poissa


Vastaus #645 : 06.10.2023 klo 09:20:26

Mun mielestä Lingman pelasi eilen yhden kauden parhaista peleistään.

Tähän sama. Pyöritti peliä keskikentällä jatkuvasti ja haki ratkaisevia syöttöjä eteenpäin, kuten hänen pelipaikallaan kuuluukin. Onnistumisprosentti ratkaisusyötöissä kuitenkin heikko, mutta se vähän kuuluu niiden luonteeseen. Pallollisen pelin primus motor ja puolustussuuntaankin tänään ihan ok.
Osmonkääliö

Poissa Poissa


Vastaus #646 : 06.10.2023 klo 10:01:53

Tähän sama. Pyöritti peliä keskikentällä jatkuvasti ja haki ratkaisevia syöttöjä eteenpäin, kuten hänen pelipaikallaan kuuluukin. Onnistumisprosentti ratkaisusyötöissä kuitenkin heikko, mutta se vähän kuuluu niiden luonteeseen. Pallollisen pelin primus motor ja puolustussuuntaankin tänään ihan ok.

Katoin striimiltä ja meni vähän ohi, mutta oliko ekalla puoliajalla juuri Lingman joka pelasti kun Duk vähän alisti Toivioo ja meni ohi. Katoin että nyt helisee, mutta eikös sieltä paikkaaja tullut!
SerGo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #647 : 06.10.2023 klo 10:42:50

Todella hyvä pelihän tuo eilinen kokonaisuutena oli, ja lopputulos pelitapahtumien kanssa sopusoinnussa. Aina voidaan jossitella siitä yhdestä Bojanin missaamasta tilanteesta tai Aberdenin maaliin johtaneesta tuuripompusta, mutta ihan yhtä lailla Aberdeen olisi voinut naulita pelin 2-1 heti tasoituksen jälkeen tulleesta läpiajosta. PAOK:n eilisen voiton ansiosta lohkon kakkospaikka taitaa ikävä kyllä olla jo Klubin ulottumattomissa (vai kuka uskoo Klubin nousevan Eintrachtin ohi?), mutta kotivoitto Aberdeenista ja minimissään yksi tasapeli kolmesta muusta jäljelläolevasta matsista olisi jo ihan ok+ suoritus. Tämä lohko on kuitenkin tasoltaan lähempänä viimevuotista Eurooppa-liigan lohkoa kuin 2021 konferenssiliigan vastaavaa, joten jos lopullinen pistesaldo on vähintään 4-5, niin eteenpäin on todellakin menty.
Kosmoksen Härkä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ennakollinen näkemys ja alustava tieto


Vastaus #648 : 06.10.2023 klo 10:51:27

Aberdeen - HJK
1. puoliaika
https://www.dailymotion.com/video/x8okosp
2. puoliaika
https://www.dailymotion.com/video/x8oks2o

 
Sivuja: 1 ... 25 [26]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa