FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.06.2024 klo 13:40:25 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: Keski-Suomi: M6 Itäinen C 2024  (Luettu 15089 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
haikaran uhri

Poissa Poissa


: 13.10.2023 klo 20:40:53

Aloitetaanpas tällä kerta alhaalta:

KUTONEN ITÄ C 2023
Sarjataulukko & Otteluohjelma (linkki tulossa)

Joukkueet (paksut vahvistettu)
Harjun Potku, Jyväskylä (P)
Inter Jyväskylä (4.) -> Vitoseen
Konneveden Urheilijat (5.) -> Vitoseen
FC Saarijärvi (6.)
Kypärämäki Rangers /2 (7.)
FC Huki Jyväskylä (8.)
Haapamäen Pallo-Pojat (9.)
Souls AC Jyväskylä (10.)
Kampuksen Dynamo (11.)
Muholan Jalkapallokerho (12.)
Petäjäveden Petäjäiset /2 (13.)
Jyväskylän Nousu (U)
Jyväskylän Komeetat /Piuku (U)

pois jääneet
Vanhat ketjut
Keski-Suomi: M6 Itäinen C 2023
Keski-Suomi: M6 Itäinen C 2022
« Viimeksi muokattu: 20.01.2024 klo 14:05:51 kirjoittanut haikaran uhri »
Zz10

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 13.10.2023 klo 21:33:11

Eilen pelattu Komeetat/2 - Nousu joka päättynyt vieraiden 1-7 voittoon.
Jalkapalloviikko

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 14.10.2023 klo 12:53:07

To 12.10.2023 – ystävyysottelu
Jyväskylän Komeetat /2 – Jyväskylän Nousu 1-7 (0-4)
T: Pesola
MAALIT: 0-1 Lampila, 0-2 Lampila, 0-3 Nummi, 0-4 Lampila, 0-5 Nummi, 1-5 Kagiraneza, 1-6 Nummi, 1-7 Kaakinen

Alasarjajoukkueista jotkut ovat hyvin iloisia, että kausi on paketissa ja harkitsevat aikaisintaan jouluaattona jatkuuko oma ura tai joukkueen tarina ensi kaudella. Toiset tahtovat päättää kauden hauskanpitoon. Ja sitten on näitä, jotka eivät pysty odottamaan päästäkseen toteuttamaan unelmaansa sarjajoukkueesta.

Torstaina Comets’ Parkilla kohtasivat kaksi joukkuetta, jotka kuuluivat ilmeisesti keskimmäisen (Komeetat /2) ja jälkimmäisen (Nousu) kategoriaan. Tämä on myös siinä mielessä merkittävää, että moni Komeettojen runkopelaajaa siirtyy Nousuun.

Jalkapallomaailmassa on ollut tilanteita, joissa on suututtu näistä ”ikiajoiksi”, mutta Ilmari Liimataisen valmentava Komeetat /2 valitsi toisin ja Nousua vastaan pelattiin ystävyysottelu.

Nousu hallitsi koko pelin, aloitti piakkoin myös maalinteon ja voitti lopulta selkeästi. Se on ehkä merkki siitä, ettei Nousu tule vain kokeilemaan Kutoseen, vaan kyse voi olla ihan ”pelimiehistä” koostuvasta porukasta.

Nousu-valmentaja Olli Rosti oli ensimmäisen kilpailutestin jälkeen tyytyväinen: ”Erittäin hyvä ottelu. Aloitettiin varovasti, kun ei oltu ihan varmoja Komeettojen iskukyvystä. Hyökkäävät pelaajat olivat tarkoituksella tavallista alempana, jotta Komeettojen puolustuslinja nousisi ylemmäs ja heidän taakseen jäisi tilaa. Meillä on kuitenkin juoksuvoimaa ja taitoa hyödyntää sitä”, hän kommentoi.

Tuskin voi pelistä vetää vielä liikaa johtopäätöksiä ensi kautta varten. Kummassakin joukkueessa pelasi lainapelaajia. Komeetoissa nähtiin mm. Hydro Diamond (Inter) ja Hadi Khedri (Potku). Saapas nähdä, oliko se vain ranskalainen visiitti vai nähdäänkö heitä ensi kaudellakin taivaansinisessä paidassa. Kokonainen talvi on vielä edessä ja paljon vettä tulee virtaamaan vielä Kotalammenmäen ja Halssilan rinteitä alas.

FZsch
« Viimeksi muokattu: 14.10.2023 klo 13:50:32 kirjoittanut Jalkapalloviikko »
Jyväskylän Nousu

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 16.10.2023 klo 19:56:30

Komeetat/2-Nousu 1-7 (0-4) 12.10.23

Kyseessä oli ystävyysottelu ja Komeetat/2:lle se oli myös eräänlainen kauden päätös. Komeetoista siirtyy useampi pelaaja ensi kaudeksi Nousuun ja kiitos hyvinkin reilusti asiaan suhtautuvan Komeetta-valmentaja Ilmari Liimataisen, ottelu saatiin järjestettyä. Kovinkaan moni valmentaja ei olisi niin kannustava ja ymmärtäväinen kuin Liimatainen.

Nousun kasvateilla on halu edustaa halssilalaista seuraa, varsinkin kun alueelle on rakennettu uusi tekonurmikenttä, jossa seura pyrkii kotiottelunsa ensi kaudella pelaamaan.

Vaikka Komeetat pelasi ilman useita runkopelaajiaan, oli joukkueeseen saatu lainalle mm. Harjun Potkussa taitavia suorituksia näyttänyt Hadi Khedri ja alasajojen cooleimman nimen omaava Hydro Diamond, joka edustaa Interiä. Nousu lainasi toisen maalivahtinsa Aki Myllyksen Komeetoille. Myllys pelasi loppukaudesta Potkussa 4 ottelua ja paikkasi heidän maalivahtejaan. Nousulla aloitti oikeassa laidassa Komeettojen ykkösjoukkueen rinkiin kuuluva Frans Hirvonen, jota Tunde tuskin Kutoseen lainaa.

JaVinkin parissa hääräävä ja Nousun joukkueen (ainakin väliaikaisena) valmentajana toimiva Olli Rosti oli syystäkin tyytyväinen omiensa suoritukseen. ”Erittäin hyvä ottelu. Aloitettiin varovasti, kun ei oltu ihan varmoja Komeettojen iskukyvystä. Hyökkäävät pelaajat olivat tarkoituksella tavallista alempana, jotta Komeettojen puolustuslinja nousisi ylemmäs ja heidän taakseen jäisi tilaa. Meillä on kuitenkin juoksuvoimaa ja taitoa hyödyntää sitä.”

Ottelu ei ehtinyt kauan vanhentua, kun laitahyökkääjänä pelannut Konsta Lampila aloitti maalinteon. Sama nuorimies teki pian myös toisen. Lampila on palaamassa jalkapallon pariin parin vuoden tauon jälkeen ja alku oli ainakin vakuuttava.

Komeetoista Nousuun siirtynyt Vitosen maalipyssy, ”Halssilan Maradona” Niklas Nummi jatkoi sitä ja Lampila täydensi hattutemppunsa vielä ennen puoliaikaa, johon päästiin 0-4 vierasjohdossa. Puoliajalla Nousu teki lisää vaihtoja ja Lampila pistettiin vaihtopenkille loppupeliksi. Valmentaja Rosti perusteli ratkaisua itselleen sillä, että säästetään vähän Lampilan ruutia muihinkin peleihin. Myös vaihtopenkin edessä värjötelleet loput vaihtopelaajat alkoivat jo olla niin kylmissään, että pakkohan siinä oli vaihtoja tehdä ja kaksi muutakin vasenta laitahyökkääjää hinkui pelihaluja.

Peli jatkui ja Nummi teki vielä kaksi. Vitosessa ei 16 maalia 13 otteluun tullut vahingossa. Samuel Kagiraneza pääsi tekemään tasoituksen, mutta
Aaro Kaakinen riemastutti vielä Nousun vaihtopelaajia, kun hän pääsi yllättämään Myllyksen. Laukaus lipui rauhallisesti maaliin sen jälkeen kun se oli ensin maalivahtiin osunut.

”Todella hyvin sujui, vaikka takana on vain yhdet ison kentän harjoitukset ja useampi nuori pelaaja pelasi ensimmäistä kertaa aikuisten pelejä. Toki kehityskohteitakin löytyy ja tämä oli vasta alkua. Isolla kentällä on paljon tilaa ja sitä pitää osata hyödyntää. Puolustus kesti hyvin, vaikka vastustajalla oli nopeita ja vaarallisia pelaajia.”

Nousu olisi halunnut pelata tässä syksyllä vielä parikin harjoitusottelua Halssilan uudella kentällä, mutta vaikka kenttä on valmis ja käytössä, niin oli ollut epäselvää kuuluuko maalit kentän rakentamisdiiliin. Eivät kuuluneet ja ne on nyt tilattu jälkeenpäin.

Muilta kentiltä ei voi siirtää maaleja, kun se on kallista. Kuulin hinta-arvion ja onhan se älytön summa. Harkinnassa pelata harkoituspelit jossain muualla, mutta olisi ollut hienoa pelata kentän avausottelu.

OR
Jyväskylän Nousu

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 27.10.2023 klo 23:47:39

FCV/U20-Nousu 5-6 (27.10.23)

Nousu pelasi toisessa harjoitusottelussaan FCV:n U20 joukkuetta vastaan Jyskässä.

FCV:llä oli sairastumisia, joten rivejä oli paikattu lainamiehillä. Nousulla oli jälleen yli 20 pelaajan nippu kasassa. FCV oli hankkinut paikalle oikein tuomarikolmikon, joka pääsi vähän yllättämään. Kutosessa pelataan vain päätuomarilla, niin nyt pääsi kokeilemaan myös linjatuomareiden liputusherkkyyttä.

FCV meni nopeasti 1-0 johtoon. Pieni nukahdus keskikentällä ja FCV-pelaaja pääsi keskuspuolustajien eteen vapaaksi. Tästähän ei masennuttu, vaan vahvoja näyttöjä jo edellisessä pelissä antanut Konsta Lampila jatkoi siihen mihin viimeksi jäi. Pari maalia. Toinen saattoi olla puskemalla kulmapotkusta ja toinen oli komea laukaus vähän kauempaa maalivahdin yli.

FCV teki mahdolisesti tässä vaiheessa maalin kulmapotkusta, kun takatolpalle oli jäänyt pelaaja ihan vapaaksi. Valmentaja-Olli mietti tässä vaiheessa, että kulmien puolustamistahan ei ole missään vaiheessa käyty läpi, tai se käynyt edes mielessä.

FCV teki vaihtoja ja Nousun kylmettynyt penkki alkoi vaatia niitä myös päävalmentajaltaan. Frans Hirvonen pääsi kentälle ja kiitti luottamuksesta. Komea laukaus ylänurkkaan. Lampila puski jälleen yhden häkin kulmapotkusta. Hän on tehnyt nyt 6 maalia kahteen otteluun. Kolmosen mestari JPS:n riveistä, Ruben Hautakoski teki maalin rangaistuspotkusta. Erittäin hyvän pelin pelannut ja laajasti taas raatanut Te Reh vei Nousun jo ratkaisevan tuntuiseen johtoon ja sitten valmentaja uskalsi tehdä taas vaihtoja.

FCV näytti kuitenkin, että peli ei ole pelattu, ennen kun pilli viimeisen kerran vinkaisee. Hermanni Rautiainen sai uuden Nousun ensimmäisen keltaisen kortin ja vastustaja rangaistuspotkun. Tilanne jäi itseltä näkemättä, mutta Hermannin mielestä hyvinkin puhdas osuma. Tuomari mainitsi asiasta vielä erikseen pelin jälkeen, että taisi keltainen ja rankkari olla Nousun kannalta lievin mahdollinen rangaistus.

Lyhyen ajan sisään FCV:ltä muutama maali ja hetken näytti jo hyvin pahalta, mutta viimeiset minuutit menivät onneksi nopeasti ja Nousu 5-6 voittoon.

Oikeana laitahyökkääjänä aloittanut ja keskuspuolustajana ottelun lopettaneen Niklas Nummen kommentit:

”Molemmissa joukkueissa oli paljon nuoria pelaajia, jotka pelasivat laadukasta jalkapalloa. Nousun otteet pelissä vaihtelivat. Aluksi oltiin vähän purjeessa ja FCV pääsi rokottamaan meitä yhdellä maalilla. Pidettiin kuitenkin keskittyminen omassa tekemisessä ja se palkitsi tällä kertaa. Päästiin tekemään paljon hienoja ja laadukkaita maaleja, jotka rakentuivat pallonhallinnan kautta. Toinen puoliaika hallittiin palloa viimeistä 12 minuuttia lukuunottamatta. Päästettiin vastustaja lähes tasoihin, mutta tehtiin joukkueena loistavia pelipaikan muutoksia, joiden avulla pystyimme pelaamaan pelin loppuun johtoasemassa.

Uusia pelaajia nähtiin kentällä. Esimerkiksi Ruben Hautakoski, joka teki tehokkaita tempokuljetuksia vasemmalta laidalta. Parannettavaa seuraaviin koitoksiin on pallon liikuttaminen ja oikeiden syöttösuuntien valitseminen. Pelin parhaana pelaajana voidaan ehdottomasti pitää Konsta Lampilaa. Hän pelasi kärkitontilla, haki palloa alempaa ja teki loistavia pystyliikkeitä joihin pelattiin palloja. Taisi iskeä myös kolme maalia. ”

Päävalmentaja-Ollin kommentit:
”Ottelu alkoi tasaisena, mutta meidän hyökkäysvoima alkoi pikkuhiljaa näkyä. Ylärimaa ja muutamia hukattuja, erittäin hyviä maalipaikkoja siinä oli. Lopulta niitä maaleja tuli reilusti ja peli näytti jo pelatulta. Eihän se sitä ollut! Ihan liian jännä loppu. Tästä kuitenkin opitaan. Sekä pelaajat, että valmentaja.

Jos tämä oli itselle viimeinen ottelu Nousun päävalmentajana, niin tähän on hyvä lopettaa. Kaksi ottelua ja kaksi voittoa. Maaliero 13-5. Voitto% 100. Jos seuraava ottelu vielä syksylle järjestyy, niin siinä voi olla penkin takana jo toinen ukko. Sellainen, joka muistaa laittaa kellon käymään, kun peli alkaa. Muita rooleja ja tehtäviä joukkueesta kyllä löytyy. ”
« Viimeksi muokattu: 28.10.2023 klo 10:38:47 kirjoittanut Jyväskylän Nousu »
haikaran uhri

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 02.12.2023 klo 13:20:24

Petäjäveden Petäjäiset /2 ensimmäisenä ilmoittautunut.
Jyväskylän Nousu

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 05.12.2023 klo 17:55:44

Petäjäveden Petäjäiset /2 ensimmäisenä ilmoittautunut.

Jyväskylän (Halssilan) Nousu toisena sarjaan ilmoittautunut.

Edustusjoukkueen toiminnanjohtajaa herkistää. Nousun uutta tulemista on tullut valmisteltua vähintään ajatusten tasolla 6.10.22 lähtien, kun kuulin että Halssilaan on tulossa uusi tekonurmikenttä ja nyt on taas yksi pieni askel otettu projektissa eteenpäin.
« Viimeksi muokattu: 30.01.2024 klo 02:06:28 kirjoittanut Jyväskylän Nousu »
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 07.12.2023 klo 11:13:55

Muutama peluri lisää porukkaan niin Potku on myös mukana. Perinteiseen tapaan avauksen paikat jaetaan vihtomalla.
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 12.01.2024 klo 11:31:56

Harjun Potku aloitti kauden 2024 harjoitukset eilen illalla Hipposhallin alakerrassa. Saatiin hyvät hiet ja saunailtaakin jo suunniteltiin Ylos

Uudet pelurit ovat tervetulleita näytille saapumalla paikalle torstaisin klo 20:30.
Jyväskylän Nousu

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 12.01.2024 klo 20:40:20

Halssilan ylpeys Nousu pelasi eilen torstaina (11.1) kovan harjoitusottelun HuimaUrho/2:sta vastaan Äänekoskella. Tavoite olikin saada tässä vaiheessa harjoituskautta kova vastus, jota vastaan päästään myös puolustamaan. Samalla tutustutaan Äänekosken yläpainehalliin pelikenttänä, jos se vaikka tulevaisuudessa osuu pelipaikaksi. Esim. Suomen Cupin ottelussa.

Vitoseen ensikaudella osallistuvan HuimaUrho/2:sen peluuttaessa ottelussa 5-6 edustusjoukkueensa pelaajaa, jotka vielä viime kaudella pelasivat Nelosta ja tulevalla kaudella Kolmosta, oli illan haaste aika kova vasta Kutoseen ilmoittautuneelle joukkueelle. Tiukka prässi ja tungos keskikentälle aiheuttikin Nousun pelinavaamiselle ongelmia, eikä vierailijat juurikaan hallittuja hyökkäyksiä ottelun alussa saanut aikaan. Vähän liikaa syötöt karkaili.

Huima pääsi johtoon muistaakseni päätyrajan tuntumasta annetun hienon ulkosyrjäkeskityksen jälkeen ja puoliajalle mentäessä peli oli 2-0. Tauon jälkeen Nousu pääsi paremmin maalipaikoille. Huima oli tehnyt vaihtoja ja taisi ns. ykköskorin osasto olla osittain juomatauolla. Nousulla oli silloin omat maalipaikkansa, mutta verkkoon asti pallo ei päätynyt. Paremmalla osumatarkkuudella peli olisi voinut olla 2-2.

Huima reagoi Nousun rynnistyksen vaihtamalla edustusjoukkueen pelaajia takaisin kentälle ja paine siirtyi yhä useammin toiselle puolelle kenttää. Huimalta hylättiinkin pari maalia, mutta vielä kerran pallo meni verkkoon myös hyväksytysti, joten lopputulos oli selkeä 3-0.

Nousun keskikentän keskustassa Te Reh ja Pietu Lampila jaksoivat raataa koko ottelun ja Mikael Himanen pelasi puolustuksessa oikein mainiosti. Laitojen hyödyntämistä ja pelinavaamista harjoitellaan vielä, vaikka on niihin jo kiinnitettykin huomiota harjoituksissa.

Pelaaja/kakkosvalmentaja Niklas Nummen kommentit kommenteissa.

”Tässä pelissä meidän puolustus pelasi paljon paremmin mitä olisin olettanut lähdettäessä. Perus 1v1 puolustamistilanteita topparit voitti todella hyvällä prosentilla.

Hyökkäyksissä käytettiin pelkästään keskikaistaa. Tai yritettiin laitojen kauttakin, mutta niistä ei palloa maalipaikoille tullut. Myöskin hyökkäyspään ratkaisevat syötöt ei menny  eilen kohdilleen ja se vähän näkyi turhautumisena.

Prässääminen tuntui hankalalta. Siinä muoto ei ollut aivan täydellinen ja välillä vastustaja pääsi helposti keskeltä läpi tai kierrätti ja me ei jaksettu oikein juosta.”
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 30.01.2024 klo 12:03:46

Tommottii joukkueita näkyy nyt tulospalvelussa, taso-linkin takana eivät näy vielä kaikki vahvistaneina, mutta 5 noita oli tulospalvelussa viikonloppuna vielä.

FCS
FCV/Reds II
HPP
Komeetat/Piuku
MJK
Nousu
PaRi/2
PetPet/2
Souls AC

Eiköhän muutama joukkue vielä viimeisenä päivänä mukaan saada perinteisesti. Toki melko läjä meni joukkueita vitoseen (ja PaRi nousi suoraan neloseen), että ihan hirveää ryntäystä ei näiden lisäksi ole tulossa. Harjun Potku ja Rangers/2 viimekaudella pelanneista joukkueista mahdollisia, ehkä JoSePa sittenkin junnupainotteisena? Uusi kaveriporukkajoukkue Jyväskylästä on aina mahdollinen, mutta muuten on melkolailla saturoitu jalkapallokartta maakunnassa. Viitasaari?
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 30.01.2024 klo 22:43:09

Hyvä sarja tulossa Ylos

Potku ilmoittautuu kun saadaan muutama peluri lisää porukkaan.
Peliaikaa on siis kesällä tarjolla, nyt talvisaikaan harjoitukset torstaisin Hipposhallin alakerrassa klo 20:30. Sauna lauantaisin.
vovery

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 31.01.2024 klo 15:26:49

Rangers/2 näkyy ilmoittautuneen, minkä lisäksi listoille on ilmestynyt uusi tulokas HaKoPo Hankasalmelta Ylos Jälkimmäinen ei tosin ole vielä vahvistanut ilmoittautumistaan. Jos/kun Potkukin lähtee mukaan ja loputkin vahvistavat osallistumisensa, 12 joukkueen Kutonen olisi vähintään tiedossa.
Kaitsu Kille

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 31.01.2024 klo 15:53:32

Koska on takaraja alasarjoihin ilmottautumisille ja vahvistamisille? Tietääkö joku?
Zz10

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 31.01.2024 klo 16:20:32

Koska on takaraja alasarjoihin ilmottautumisille ja vahvistamisille? Tietääkö joku?

Eikös se tänään ole kutosenkin osalta. Junioreiden alemmat 8v8 sarja helmikuun lopussa.
vovery

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 31.01.2024 klo 16:21:01

Koska on takaraja alasarjoihin ilmottautumisille ja vahvistamisille? Tietääkö joku?

Tulospalvelun mukaan Itäisellä alueella Kolmosessa 30.11., Nelosessa 31.12. sekä Vitosessa ja Kutosessa tänään 31.1.

Kutosen kohdalla tuosta on tosin taidettu ainakin aiempina vuosina joustaa.

---

Suomen Cupissakin nähdään kaksin kappalein Kutosen jengejä:

Tasauskierros

Jyväskylän Nousu (6) - Muuramen Yritys (5)
Komeetat/Piuku (6) - Juniori STPS (5)

Noista jos painelisivat jatkoon, ensimmäisellä kierroksella vastaan tulisi Nousulle Soho (4) ja Piukulle Mikkelin Pallo-Kissat (3).
« Viimeksi muokattu: 31.01.2024 klo 17:10:44 kirjoittanut vovery »
Jyväskylän Nousu

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 03.02.2024 klo 20:56:19

Äänekoskella rysähtää, kun Komeetat/Piuku ja Halssilan ylpeys Nousu kohtaavat harjoitusottelussa sunnuntaina (4.2) klo 20. Molemmat joukkueet pelaavat ensi kaudella 6. divaria ja molemmilla on myös edessään Suomen Cupin ottelut.

Komeettojen nelosjoukkue, eli Piuku, jonka nimen alkuperää ei ole uskallettu edes kysyä, saa vieraita Savonlinnasta asti, kun Juniori STPS saapuu pelipaikalle. Nousu puolestaan pelaa Muuramen Yritystä vastaan ja yrittää kammeta itseään seuraavalle kierrokselle väkevää Sohoa vastaan.

Nousulle sunnuntain harjoituspeli on hyvä testi. Onhan vastassa yksi ensi kauden vastustajista. Edelliset ottelut on ollut eri sarjojen joukkueita vastaan. HuimaUrho pelissä pääasiassa puolustettiin ja nyt toivottavasti päästään taas maalien makuun.

Tätä kirjoittaessa voi olla niin, että Piukun maalissa nähdään Nousun maalivahti. Vastustajan maalivahdilla on esteitä päästä paikalle, joten nyt olisi hyvä hetki antaa tärkeitä minuutteja sekä Verner Böhmille, että Julian Saarikolle. Varmistetaan että Cup-ottelussa on pelituntumaa saanut maalivahti, vaikka toiselle tulisikin este.

Nousun luottopelaaja Mikael Himanen ennätti antaa kommentit tulevasta ottelusta. ”Lähdetään joukkueena hakemaan kokemusta ison kentän pelaamisesta. Vastassa on paljon nuoria urheilullisia jässiköitä, niin saada varmasti hyvä treenimatsi aikaiseksi. Tavoitteena voisi olla vuoden eka maali Nousulle!”

Ottelussa nähdään myös erikoisempaa jännitettä, kun Lampilan veljekset asettuu ensimmäistä kertaa vastakkain oikeassa ottelussa! Vanhempi veli Valtteri pelaa KaDyn futsal-joukkueen lisäksi myös Piukussa ja nuorempi veli Konsta on Nousun ykköspyssyjä!

Konstan kommentit:

”Kun ollaan käyty kentällä vaan pelailemassa, on ollut selkeää, että nuoremmalla veljellä on lahjat tähän oikeaan jalkapalloon.

Omaan pelaamiseen keskittyminen onnistuu varmasti ja pystyn pitämään ajatukseni olennaisessa, vaikka oma veli onkin vastustajan joukkueessa.

Ei välttämättä tule vastakkaisia taisteluita kentällä kun ollaan vähän eri pelipaikoilla, mutta on täysi luotto että Pietu (veljesten serkku ja Nousun keskikentän hiekkapaperi) pitää Valtterin taskussaan koko ottelun keskikentällä."

Valtteri ”all game in the pocket” Lampilalta ei kysytty kommentteja… ettei mene vielä liian vakavaksi. Harjoitusottelun, tai sarjapelin alla sitten kysellään uudestaan.

D mies

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 05.02.2024 klo 19:08:16

Komeetat/Piuku-Nousu 3-4.
Jyväskylän Nousu

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 06.02.2024 klo 23:37:49

Komeetat/Piuku-Nousu 3-4 (4.2.24) Äänekoski, harjoitusottelu.

Nousu palasi voittojen tielle hakemalla voiton Komeettojen/4 joukkueesta eli Piukusta. Tavoitekin täyttyi reippaasti. Se oli tehdä vuoden ensimmäinen maali.

Nousun ensimmäisen maalin teki Pietu Lampila kulman jälkeen. Te Reh piti hyvin pallon joukkueella ja käytti pelivälineen kulman antaneella Niklas Nummella. Nummi harhautti puolustajan ja syötti pallon keskelle, josta Pietu laukoi tarkasti pallon tolpan kautta maaliin. Piukun maalilla Nousun (!) maalivahti Julian Saarikko ei ihan ylettänyt palloon. Maalin voi käydä videolta katsomassa joko Nousun Facebookista, TikTokista, tai instagramista. nousu_official.

Ennen ottelua oli Komeettojen kanssa sovittu, että Nousu lainaa maalivahdin vastustajalle ja puoliajalla maalivahdit vaihtavat puolia. Ihan näin ei ottelussa päästy tekemään. Nousun maalilla aloittanut Verner Böhm loukkasi jalkaansa ja Nousu kutsui Saarikon takaisin oman joukkueensa maalille. Piuku laittoi hieman yllättäen paremmin kenttäpelaajana tunnetun Niklas Nevalan maaliin.

Nousu pääsi ottelussa 0-2 johtoon, kun Konsta Lampila pääsi kiertämään Nevalan ja pistämään pallon tyhjiin. Ennen puoliaikaa Nousu päästi vaihtopenkkiläiset irti. Peli alkoi pyörimään enemmän Nousun kenttäpuoliskolla ja lopulta Komeetat pääsi tasoittamaan pelin 1-2. Vahvasti epäiltiin paitsiota ja Piukun instagam-video sen myöhemmin paitsioksi todisti.

Ennen puoliaikaa Niklas Nummi joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Hän olisi tarvittaessa ollut valmis tulemaan takaisin kentälle,  mutta Nousun tehdessä vielä pari maalia lisää, päädyttiin Nikkeä säästelemään Suomen Cupia varten. Käsivaiva osoittautui ainakin näillä näkymin lieväksi.

Nousun 1-3 maalin teki Konsta Lampila illan toisellaan, kun hän pääsi taas kiertämään vastaan tulleen maalivahdin ja laittamaan pallon tyhjään maaliin. Piekun maalia vartioi ehkä jo tässä vaiheessa, tai ainakin heti maalin jälkeen Valtteri Lampila. Hieman yllättäen Piekun valmentaja FCV:n pelaaja Saboor Salim peluutti maalissa kahta nimekkäintä kenttäpelaajaansa.

Nousun neljännen teki Vilho Leppänen. Hänen vapautettiin yksin maalivahtia vastaan. Varma sijoitus jalan vierestä toi riemukkaan ja varsin ratkaisevalta tuntuneen 1-4 johdon.

Nousu teki taas vaihtoja ja antoi vastuuta laajemmalle rintamalle. Molemmat joukkueet väsyivöt, mutta Pieku sai pelinsä rullaamaan paremmin ja käytti väsymyksen tuoman tilan paremmin hyväkseen. Vaikka Julian Saarikko teki useamman hyvän torjunnan, pääsi Pieku jo maalin päähän.

Tuomari Jere Lemettinen vihelsi pelin päättyneeks ja päästi kaikki kotimatkalle. Äänekoskelta on huomattavasti mukavampi lähteä voiton jälkeen kotiin, kuin tappion.

Piekulla oli ilmeisesti alla vain yhdet treenit (ja saunailta), joten siihen nähden he pelasivat hyvin. Kun kuntopuoli tulee vielä parempaan iskuun, niin he tulevat olemaan hyvinkin hankala vastus kaikille Kutosen joukkueille.

Yksi illan onnistujista, voittomaalin sijoittaneen Vilho Leppäsen kommentit: ”Peliin lähtiessä odotukset olivat kovat. Pelin alku oli hyvin vauhdikasta ja vastustaja pelasi agressiivisesti. Kaksi maalia pelin alkupuolella antoi meille kuitenkin itseluottamusta.

Pelin loppupuolella oltiin kahdella tai kolmella maalilla johdossa. Vastustaja pääsi lopussa maalin päähän. Taistelimme kuitenkin hyvin loppuun asti ja pidimme maalin puhtaana. Maalivahdit, puolustajat, keskikentät sekä hyökkääjät pelasivat loistavasti. Mielestäni paras ottelumme tähän mennessä! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti seuraavia treenejä ja pelejä."


Nousun päävalmentaja Aleksi Halsas kävi la 3.2 juttelemassa Radio Keskisuomalaisen Lotta Kaltevan kanssa.

Haastattelu löytyy Nousun Facebookista, tai instagramista. Puhuivat mm. Nousun historiasta, Kutosdivarista, Halssilan uudesta tekonurmesta ja Suomen Cupista.
« Viimeksi muokattu: 07.02.2024 klo 00:17:05 kirjoittanut Jyväskylän Nousu »
Chuck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Путiн хуйло!


Vastaus #19 : 16.02.2024 klo 11:08:30

Mietin jo, että onkos Hankasalmella edes nurmea, mutta onhan sinnekin sellainen näköjään tulossa. Ylos Valmista pitäisi olla sopivasti toukokuussa.

https://www.ksml.fi/paikalliset/5940463
Maksumuuri, mutta oleellinen näkyy jo esikatselusta.
vovery

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 16.02.2024 klo 14:20:17

Onkos HaKoPon nimen taustalla muuten jokin ajatus, vai onko vain lätkitty sopivia kirjaimia peräkkäin vapaana olevaksi seuran nimeksi? Hankasalmen Hangan alaisuudessa taitavat kuitenkin pelata, mutta mistään en ollut löytävinäni nimen tarkoitusta. Hankasalmen Kovimmat Potkijat?
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 16.02.2024 klo 15:04:38

Onkos HaKoPon nimen taustalla muuten jokin ajatus, vai onko vain lätkitty sopivia kirjaimia peräkkäin vapaana olevaksi seuran nimeksi? Hankasalmen Hangan alaisuudessa taitavat kuitenkin pelata, mutta mistään en ollut löytävinäni nimen tarkoitusta. Hankasalmen Kovimmat Potkijat?
Kori-Pojille Ylos

Josta tulikin mieleen että Harjun Potkun ensimmäinen korien kilistely saunan lauteilla tällä kaudella on suunnitteilla 2.3. Harjoituksetkin on pyörineet mukavasti torstai-iltaisin.
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 16.02.2024 klo 15:40:08

Hankasalmen Komeimmat Pohkeet? Hienoa, että löytyy uusiakin paikkakuntia ja kenttiä bogattavaksi!

Myös Muholan MJK ilmoittanut jatkavansa. Seuran Facesta:

"Miesten joukkue ilmoitettu kesän -24 keski-suomen kutoseen. Uusia pelaajia otetaan joukkueeseen mielellään mukaan. Tule pelaamaan jalkapalloa mukavaan porukkaan. Pelaajia on 16 vuotiaista tytöistä yli viiskymppisiin miehiin."
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 17.02.2024 klo 00:52:02

Kori-Pojille Ylos

Josta tulikin mieleen että Harjun Potkun ensimmäinen korien kilistely saunan lauteilla tällä kaudella on suunnitteilla 2.3. Harjoituksetkin on pyörineet mukavasti torstai-iltaisin.

Harjoitteleeko Potku jotain puulaakia varten, vai onko kabineteissa sovittuna, että erikoisluvalla Kutoseen? Sarjaan ilmoittautumisen deadline mennyt jo. Vai eikö Kutosessa ole niillä niin väliä?
Hupikukko

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 17.02.2024 klo 11:06:54

Harjoitteleeko Potku jotain puulaakia varten, vai onko kabineteissa sovittuna, että erikoisluvalla Kutoseen? Sarjaan ilmoittautumisen deadline mennyt jo. Vai eikö Kutosessa ole niillä niin väliä?
Potkun saunaillassa toteutetaan piirin herrojen kuonaisimmat fantasiat, jonka jälkeen joukkue saa erikoisluvalla osallistua kutoseen

 
Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa