FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
14.06.2024 klo 03:24:05 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: Keski-Suomi: M6 Itäinen C 2024  (Luettu 14319 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 17.02.2024 klo 11:20:53

Viimevuoden topaasista katsottuna HPP:n raportoitu ilmottautuneen mukaan 18.2. ja muistelen näitä jälki-ilmottautumisia tulleen melkein maaliskuulle asti perinteisesti alimpaan sarjaan
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 20.02.2024 klo 10:01:53

Jos ei muuten, niin rahalla ainakin pääsee jälkiliukkaille.

Sain vihiä että alustava otteluohjelma julkaistaneen tänään.
Jyväskylän Nousu

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 03.03.2024 klo 18:34:16

Nousu-MuurY 2-2 (3-5) 2.3.24 Suomen Cup

Nousun cup-taival MuurY:ä vastaan päättyi rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Varsinainen peliaika päättyi 2-2 ja MuurY oli tarkempi rankkareissa 3-5.

Hävityn ottelun jälkeen pitäisi ehkä olla pettyneempi, mutta enemmän tunteena on ylpeys siitä, miten Nousun pelaajat ottelussa taistelivat ja venyivät. Ennen ottelua tuli vielä harmillisia uutisia, kun pari puolustuspään pelaajaa joutui sairastelujen ja muiden vaivojen takia jättämään illan ottelun väliin. Vaihtopenkille saatiin kuitenkin neljä pelaaja, joista pelaajavalmentaja Halsaskin oli vielä puolikuntoisena.

Koska toinen toppari puuttui, niin Alex Huusko siirrettiin häntä paikkaamaan. Edellisessä harjoitusottelussa erittäin hyvin laidassa pelannus Huusko on monipuolisena pelaajana se, jota siirrellään eri paikasta toiseen, kun tarvetta ilmenee. Vaikka Huusko on ennenkin puolustajana pelannut, joutui hän tänään hankalaan paikkaan. Vastustaja iski kovaa kiinni ja pääsi pariin kertaan maalin tekemään. Itse luotuja tilanteita MuurY:llä oli yllättävän vähän. Ne tilanteet mitä oli, hoiti Nousun maalivahti Julian Saarikko vakuuttavan varmasti.

Nousu aloitti oikein pirteästi ja pääsi heti alussa kokeilemaan pariinkin kertaan maalintekoa. Konsta Lampilan ulkosyrjäsijoitus kieri juuri tolpan vaarältä puolelta. Hetkeä myöhemmin Te Reh riisti pallon puolustajalta ja Nousulla oli useamman miehen ylivoimahyökkäys. Viimeinen puolustaja pelasi hyvin ja ahdisti Lampilan pienempään kulmaan. Konsta sai laukauksen aikaan, mutta maalivahti sai sen torjuttua.

MuurY pääsi kuitenkin 9. minuutilla 1-0 johtoon Veeti Paanasen maalilla. Nousu kuittasi nopeasti Konsta Lampilan tasoitettua pelin 1-1. Matala laukaus kimposi tolpasta maalivahtiin ja meni siitä sisään. MuurY:n nimekäs vahvistus Jaakko Björn pääsi liian vapaasti laukomaan takakulmaan 20`. Tilannetta edelsi paha harhasyöttö, mutta laukauskin oli laadukas. Siihen ei hyvästä loikasta huolimatta Saarikko ihan ylettänyt.

Vain parit harjoitukset Nousun kanssa treenannut, erittäin nopea Jesse Saxberg haastoi vasemmalla laidalla vaarallisesti MuurY:n puolustajia. Jesse tulee olemaan vielä hankala pideltävä kenelle tahansa 6. divari joukkueelle.

Puoliajalle mentiin 1-2 tilanteessa. Kaikesta huolimatta varsin hyvin suoriutunut Nousu vaikutti olevan varsin luottavainen tekemiseensö. Maalipaikkoja oli ollut itsellä monta ja vastustajalla ei juurikaan.

Niklas Nummi harhautteli useampaan otteeseen vastustajia omalla laidallaan ja hänen syötöstään Konsta Lampila teki illan toisen maalinsa 58`. Nousun itseluottamus nousi entisestään!

Nousu vaihtoi kovasti töitä tehneet laiturit Saxbergin ja Nummen pois, Elia Tikkanen ja Jeremias Linna menivät heidän tilalleen. Nousulta teki lauantai-illan ottelussa 8 nuorta pelaajaa debyytin aikuisten kilpailullisissa otteluissa.

Enempää maaleja ei nähty ja Cup-ottelussa mennään heti varsinaisen peliajan jälkeen rangaistuspotkuihin. MuurY pisti kaikki 5 sisään, niin se oli sitten vain valot hallista pois.

Kun pelaajat pääsevät pahimmasta pettymyksestä yli, he varmasti huomaavat myös ottelun positiivisemmat seikat. Pelattiin hyvä ottelu astetta korkeammalla pelaavaa joukkuetta vastaan, joka voitti viime kaudella Kutosen ja on vain vahvistunut entisestään. MuurY:llä saattoi olla pallo enemmän, mutta me luotiin enemmän maalipaikkoja ja puolustettiin paremmin.
Hupikukko

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 04.03.2024 klo 17:27:00

Potkun saunaillassa toteutetaan piirin herrojen kuonaisimmat fantasiat, jonka jälkeen joukkue saa erikoisluvalla osallistua kutoseen

..ja niinhän siinä kävi, että heti saunaillan jälkeen Potku löytyy ilmoittautuneiden listalta. Tais olla hyvät löylyt?
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 05.03.2024 klo 10:21:11

..ja niinhän siinä kävi, että heti saunaillan jälkeen Potku löytyy ilmoittautuneiden listalta. Tais olla hyvät löylyt?
Hiki lähtee pesemällä ja jano juomalla Tuoppi
linkku

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 05.03.2024 klo 12:12:47

Hiki lähtee pesemällä ja jano juomalla Tuoppi

Potku yli 8,5 saunailtaa kiinni kertoimella 1,02.
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 07.03.2024 klo 07:51:02

Näyttäs otteluohjelmakin tulleen. 13.5. alkaa. Joko on saatu selvitettyä, mistä tuo HaKoPo on lyhenne?

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M6!itajp24/group/1/fixtures
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 08.03.2024 klo 10:23:28

Näyttäs otteluohjelmakin tulleen. 13.5. alkaa. Joko on saatu selvitettyä, mistä tuo HaKoPo on lyhenne?

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M6!itajp24/group/1/fixtures
Saavat tulla itse kertomaan kun seura hyväksytään Palloliiton jäseneksi, mutta semmoista olen kuullut ettei ole mikään pehmeiden tyttöjen porukka.
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 09.04.2024 klo 09:41:00

Eilen Jyskän illassa harjoitus- ja ystävyysottelu Potku - Nousu 2-4.

Potku antoi suosiolla kevyellä jalalla liikkuneen Nousun voittaa jottei ilman erotuomaria pelatun ystävyysmatsin tunnetilat nousseet hallitsemattomaksi. Hyvänmielen matsin mukaisesti molemmat joukkueet pääsivät maalien makuun noin 35 minuuttisten puoliaikojen yliajalla :)

Potkun ensimmäinen ison kentän tapahtuma sitten syyskuun, tästä on hyvä jatkaa Ylos
Jyväskylän Nousu

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 13.04.2024 klo 09:27:57

Viimeksi maanantaina (8.4) oli Nousu tulessa, kun se voitti Harjun Potkun Jyskässä. Lukemat olivat todennäköisesti 2-5, vaikka Potku levittääkin tahattomasti tietoa vähempi maalisesta tappiosta.

Nousun maalintekijöinä Konsta Lampila kahdesti, Elia Tikkanen, Niklas Nummi ja pelaajavalmentaja Aleksi Halsas kertaalleen. Potkun eka maalintekijä jäi huomaamatta, mutta toisen niistä teki Ahmed Yilmaz.

Seuraavaan harjoitusotteluun tuli mahdollisuus vähän yllättäin ja nopealla aikataululla, kun sunnuntain harjoitukset osuivat samaan aikaan ja samalle kentällä Interin kanssa.

Inter - Nousu (su 14.4 n. klo 17.50. Vehkalampi)

Inter oli viime kaudella Kutosen neljäs. Se oli yksi niistä joukkueista, jotka nousivat sarjaporrasta ylemmäs eli Vitoseen, kun Kolmoseen piti saada lisää joukkueita ja sarjoja täydennettiin alempaa.

Nousu osui kerran aikaisemminkin samaan aikaan harjoituksiin Interin kanssa ja silloin Killerin 8 vs. 8 pelit kääntyi Nousun eduksi.

Sunnuntaina on edessä ihan eri tilanne! Kunnon harjoitusottelu, jossa kentällä on oikea määrä pelaajia ja peliaikakin toivottavasti lähellä 90 minuuttia. Hieman erikoinen alkamisaika johtuu kentän varauksista. Seuraava vuoro puskee päälle ja pieni tauko olisi kiva pitää puoliaikojen välissä. Ehtii eniten tankanneet käydä vaikka pisulla.

Interiä vastaan lähdetään hyökkäämään. Potkua vastaan piti niin tehdä heti alusta asti, mutta siinä vähän ujosteltiin, eikä hyödynnetty heti kunnolla vastustajan puolustuslinjan takana ollutta tilaa. Nopeutta ja taitoa meillä olisi siihen kuitenkin iskeä. Pelaajavalmentaja Halsas kävi ottelun loppuvaiheessa itse näyttämässä mallia ja yllättyi itsekin olevansa monta kertaa peräkkäin ihan vapaana maalin edessä. Aina ei pallo sinne tullut, mutta yksi näistä juoksuista johti maaliin.

Tulevaa ottelua ehti kommentoida Nousun laitapuolustajana viihtyvä Pyry Huovinen.

”Peliin lähdetään hyvillä, sekä odottavaisilla fiiliksillä. Killerillä jo kerran Interiä vastaan pelailtiin ja siellä meidän porukka pelasi hyvin. Tottakai lähdemme luottavaisella fiiliksellä voittamaan pelin.”
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 19.04.2024 klo 10:23:04

Potku jatkoi eilen ystävyysottelujen sarjaa Palokassa ja tällä kertaa kaverina oli Souls AC. Kiivasta vaihtorytmistä huolimatta Souls ei pysynyt ekalla jaksolla maltillisemmin vaihtoja tehneen Potkun kyydissä ja lukemat olivat tauolla jo noin 5-1 Potkulle. Toisella puoliajalla Soulsille annettiin parempi ote pelistä ja maalipaikat meni selkeästi Soulsille. Ymmärrettävä taktinen veto Potkulta sillä muuten Potkun maalin vartijalla olisi ollut kylmettymisen vaara varjopuolella viileässä kevätillassa. Lopputulos taisi olla 7-3 Potkulle.
vovery

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 08.05.2024 klo 12:17:22

Tuli huomattua Palloliiton farmisopimuslistaa selatessa, että Kolmosen HoDy ja Kutosen Potku ovat solmineet farmisopimuksen tälle vuodelle. Äkkiseltään pohdittuna motivaationa varmaankin saada HoDyn junnuikäisille miesten pelejä ja toisaalta Potkulle lisää pelaajia? Ja miksei ainakin teoriassa tarpeen vaatiessa pelituntumaa Kolmosessa vähemmälle peliajalle jäävillekin? HoDylla kun ei omaa kakkosjoukkuetta ole. Jonkun verran pelaajiahan Potku naarasi myös kuopatusta JJK/Cityketuista.

Maanantaina tulikin nähtyä Potkun treenejä sivusilmällä, kun viereisellä kentänpuolikkaalla treenasivat, ja siellähän oli oikein hyvin pelaajia ml. kaksi maalivahtia. Tekemisen meininki näytti olevan, mukava nähdä piristynyt Potku Ylos Kamppailisivatko jopa Komeetat/Piukun ja Nousun kanssa noususta?
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 08.05.2024 klo 19:23:04

Tuli huomattua Palloliiton farmisopimuslistaa selatessa, että Kolmosen HoDy ja Kutosen Potku ovat solmineet farmisopimuksen tälle vuodelle. Äkkiseltään pohdittuna motivaationa varmaankin saada HoDyn junnuikäisille miesten pelejä ja toisaalta Potkulle lisää pelaajia? Ja miksei ainakin teoriassa tarpeen vaatiessa pelituntumaa Kolmosessa vähemmälle peliajalle jäävillekin? HoDylla kun ei omaa kakkosjoukkuetta ole. Jonkun verran pelaajiahan Potku naarasi myös kuopatusta JJK/Cityketuista.

Maanantaina tulikin nähtyä Potkun treenejä sivusilmällä, kun viereisellä kentänpuolikkaalla treenasivat, ja siellähän oli oikein hyvin pelaajia ml. kaksi maalivahtia. Tekemisen meininki näytti olevan, mukava nähdä piristynyt Potku Ylos Kamppailisivatko jopa Komeetat/Piukun ja Nousun kanssa noususta?
Kiitos SoHolle ison maalin lainasta Ylos

Näin on näppylähanskat, Potkulla ja HoDylla on farmisopimus ja aivan totta myös että Potkun kettuloukkuun tarttui useampi repolainen. Potkun onni on, että määräykset estävät Kutosen pelaajien pelaamisen Kolmosessa, riskinä olisi nimittäin että HoDy kaappasi puolet Potkun avauksen pelaajista omaan rosteriinsa. Kokoonpanot tuppaa vaihtumaan viikosta toiseen mutta jos ykkös-XI olisi jatkuvasti käytettävissä, en uskoisi kummoista voittokamppailua syntyvän Potkun ylivoiman viedessä mielenkiinnon.

Perjantaina Potku käy saunomassa PetPet/2 vieraana viimeistä kertaa ennen maanantaina alkavaa sarjaa.
Vesa-Matti Lopez

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mitä pienempi seura, sitä parempi.


Vastaus #38 : 13.05.2024 klo 22:31:05

Komeetat/Piuku hakannut HaKoPon maanrakoon 10-0 tuloksella. Voiko paikallaolijat kertoa, että kuinka pahalta pieksentä näytti? Oliko vieraat niin huonoja, mitä tulos antaa kertoa?
peruspakk1

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 13.05.2024 klo 23:42:14

En tainnut HaKoPo saada yhtään vetoa edes maalia kohti. Pallonhallinta piukulle 85%
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #40 : 14.05.2024 klo 09:45:32

Ei nyt liikaa viitsi tuomita uutta porukkaa yhden matsin perusteella. Hienoa että uusiakin joukkueita piirin sarjoihin tulee.
paveldo

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 14.05.2024 klo 18:16:28

Kevätflunssaisena yskii Potkukin: perjantaina dominointia kentällä ja lauteilla Petäjävedellä, mutta maalien suhteen tasaväkinen harkkapeli Potkulle 2-1.

Eilinen eka sarjapeli oli varsinkin ekalla jaksolla liki yhtä päätä Potkun myllyttäessä MJKn päädyssä. Maaleja tuli kuitenkin vain kaksin kappalein. Positiivista oli Potkun alapään puhtaanapito vaikka maalille oli asetettu jälleen hassutteleva hupiukko varsinaisten veskareiden ollessa poissa.
fmatic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Forza Juve! / Harjun Potku


Vastaus #42 : 14.05.2024 klo 21:40:58


Eilinen eka sarjapeli oli varsinkin ekalla jaksolla liki yhtä päätä Potkun myllyttäessä MJKn päädyssä. Maaleja tuli kuitenkin vain kaksin kappalein. Positiivista oli Potkun alapään puhtaanapito vaikka maalille oli asetettu jälleen hassutteleva hupiukko varsinaisten veskareiden ollessa poissa.

Eilistä peliä oli kyllä ilo seurata. Harmillisesti vaan aika nihkeästi on katsojille paikkoja Tikkakoskella.
Jalkapallofani15

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 18.05.2024 klo 14:38:39

Fcs vs Nousu. Nousu hallitisi peliä koko ajan. Fcs kusi housussa jatkuvasti. Tekivät yhden hienon vaparimaalin ja yhden paskan vaparin. Nousu teki kolme maailmanluokan maalia. Nousun kahdesta kannattajasta lähti paljon enemmän ääntä kuin Saarijärveläisten katsomosta.
Jyväskylän Nousu

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 19.05.2024 klo 12:49:37

FCS-Nousu 2-3 (17.5.24)

Te Reh 0-1 17`
A.Tiihonen 1-1 19`
A. Tiihonen 2-1 56`
A. Huusko 2-2 78`
N. Nummi 2-3 83`

Nousu kävi aloittamassa kautensa Saarijärvellä FCS:n vieraana. Kuuman kelin ja FCS:n vähäisen vaihtopelaajien määrän vuoksi ainakin joukkueenjohtaja arveli etukäteen sen näkyvän pelissä ja tuovan etua Nousulle. Matkaan oltiin kuitenkin lähdetty kunnon iskujoukolla. Kotijoukkue osoittautui kuitenkin hankalaksi vastukseksi.

Pelin alku näytti varsin hyvin olevan Nousun hallinnassa. Sitten saarijärveläiset pääsivät kerran hyökkäämään ja pallo kävi ylärimassa. Pieni muistutus siitä, että on syytä olla tarkkana.

Nousulla oli jo aikaisemmin maalipaikkoja, mutta vasta Te Reh onnistui maalinteossa 17`. Vain pari minuuttia siitä FCS sai vapaapotkun ja Alvari Tiihonen pisti pallon tarkasti aivan vasemman tolpan juureen. Nousulla oli enemmän tilanteita, mutta viimeiset ratkaisut olivat joko liiankin kaukaa kokeiluja, tai vähän liian väkisin puolustajien läpi yrittämistä. FCS:n puolustus ennätti hyvin laukausten eteen. Puoliajalle mentiin 1-1 tilanteessa.

FSC:n hyökkäykset olivät vähissä, mutta niissä oli omat vaaranpaikkansa.   Kotijoukkue meni johtoon Alvar Tiihosen toisella vapaapotkumaalilla. Keskialueelta annettu korkea pallo putosi juuri ylärimaa viistäen suoraan ylhäältä alaspäin ja yllätti Nousun maalivahdin.

Kuuman kelin takia suoritettu juomatauko toisella puoliajalla muutti ottelun suunnan. Sitä ennen vähän liiankin ahtaaksi puskemiseksi mennyt hyökkääminen helpottui, kun Nousu siirtyi kolmen puolustajan linjaan ja siirti yhden pelaajan ylemmäs. FCS joutui puolustuskannalle ja Nousulla tuntui olemaan paljon enemmän tilaa ylittää keskialue. Laidoillakin ehti tehdä vaikka mitä.

Niklas Nummi kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti, mutta Te Rehin laukauksen sai FCS-maalivahti Elmo Hintsa torjuttua. Nousu jatkoi raivoisasti tasoituksen hakemista ja lopulta Alex Huusko toi helpottavasti ottelun tasoihin 78`. Tarkka sijoitus aivan oikean tolpan juureen. Se antoi uskoa tehdä vielä lisääkin, vaikka paljoa ei ollut aikaa jäljellä.

Nousu painoi ottelun lopun päälle ja Onni Karjalainen kaadettiin lähellä rangaistuspotkualueen rajaa. Niklas Nummi asettui pallon taakse ja laukoi kovaa keskelle. Pallo osui maalivahtiin, mutta meni silti sisään ja Nousu onnistui ”välttämään luodin.”
OTTELUENNAKKO:

Nousu vs Souls (20.5.24, klo 20.15-)

Nousun kauden ensimmäiseen kotiotteluun saapuu vieraaksi jyväskyläläinen Souls AC.

Souls oli viime kaudella Kutosessa 10. eli neljänneksi viimeinen. Maaliero 35-29. 5-1-6. Väliloppusarjasta 2 tappiota ja yksi voitto. Souls aloitti kautensa 1-4 tappiolla HPP:lle ja haluaa varmasti pisteitä Halssilasta.

Tuleva vastus on varsin hyvin tiedossa ja scoutit ovat  vain tarkentaneet jo entuudestaan joukkueen vahvaa näkemystä minkälainen vastus on ja ketä kannattaa pitää tarkasti silmällä. Vapaapotku-specialisti Joonas Peltonen on Soulsin keskikentän sydän ja kaikki asiat hyökkäyspäässä syntyy hänen kauttaan. Peltonen kuriin, niin se jo hankaloittaa Soulsin peliä erittäin paljon.

Nousu kärsi pari loukkaantumista kauden avauksessa. Vain parin päivän huili ei taida ihan riittää saamaan toivottuja tuloksia aikaan. Onneksi rinki on laaja ja Soulsia vastaan saadaan ensimmäisen pelin eri syiden takia missanneita pelaajia takaisin mukaan.

Myös Ziko on jälleen mukana, kun pelikielto on kärsitty. Hän tuo entisestään lisää hyökkäysvoimaa kotijoukkueen kokoonpanoon. Pallot pitää pistää paikoista sisään, niin runsaasti (toivottavasti) paikalle saapuneet halssilalaiset saavat aihetta olla ylpeitä joukkueestaan.


Muut ma ottelut:

PaRi/2 - Piuku klo 20.15 Palokka

Vahvasti 10-0 voitolla HaKoPo:sta kautensa aloittanut Komeetat/Piuku on ennakkosuosikki Palokassa, vaikka Riennolla onkin kotietu.

FCV/Reds/2 - FCS klo 20.15 Jyskä

Reds/2-FCS voi olla tiukka taisto. FCS:lä on lyhyt palautusmisaika ja onko vaihtopelaajat yhtä vähissä, kuin Nousua vastaan? Reds (5.div.) pelaa oman ottelunsa tiistaina, joten Reds/Reds/2 terävin kärki pelannee siellä. Kutosen Reds avasi kautensa voitolla ja voitto on toki voitto, mutta 0-1 Petäjävedellä kuulostaa tuloksellisesti tiukemmalta, kun se ottelu olisi voinut olla.

Potku - Rangers/2 klo 20.15 Säynätsalo

Potku-Rangers ottelun voittajasta on vaikea sanoa mitään. Molemmat aloittivat kautensa tärkeillä voitoilla. Nousu voitti Potkun selvästi harjoitusottelussa, mutta silloin sieltä puuttui tärkeitä pelaajia. Sopuisa tasapeli?


Nousu-Souls ottelusta Nousu lähtee hakemaan kunnon voittoa. Kaikki muut tulokset on pettymyksiä.
peruspakk1

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 20.05.2024 klo 22:43:45

Nousu-Souls. Ottelussa oli Nousu selvästi niskan päällä. Ensimmäinen puoli-aika selvää hallintaa. Toisella puoli ajalla pakka vähän sekoittui ja uusia pelaajia otettiin kentälle. Se näkyi tuloksessa 5-3.

Piuku on tuloksen mukaan taas takonut taululle murska lukemat Paria vastaan.

Rangers hoitanut 0-2 tuloksella pisteet kotiin Harjun Potkua vastaan.
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #46 : 20.05.2024 klo 23:09:30

HarPo - Rangers/2 Säynätsalossa 0-2 (0-1).

Rangersin hallintaa eka puoliaika, Potkulta melkoista pimputtelua. Paljon hyviä tilanteita ja lopulta pirteästi pelannut Sami Hamdi laittoi pallon maalivahdin torjunnasta sisään. Lopussa tuli tilanteita kotijoukkueellekin kun heittivät armottomasti palloa boksiin mutta kokonaisuutena kypärämäen kakkoset kyllä varmaan ansaittuun voittoon.

Vierailijoiden pelaajat vaativat punaista tilanteesta jossa kotijoukkueen molari kauhoi pallon päätyrajalla alleen ja sattui olemaan rankkarialueen rajan yli, mutta eihän tuo nyt mikään ilmeinen maalintekotilanne ollut. Keltainen ihan ookoo. Toki eräs tuomari totesi joskus että kutosessa läpiajokaan ei ole ilmeinen maalintekotilanne.

Puoliajalla suurin osa yleisöstä poistui, ensin luulin että kendoa katsomaan mutta osa haki vain lämpimämpää vaatetta päälleen :D Saatanan viileetä kyllä oli.

Lopussa Hamdi teki vielä toisen Rangersille näppärästä vastahyökkäyksestä.
« Viimeksi muokattu: 20.05.2024 klo 23:12:28 kirjoittanut Azazello »
Jyväskylän Nousu

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 25.05.2024 klo 01:29:25

Otteluraportti:

Nousu-Souls AC 5-3 (20.5.24)

Nousun ensimmäinen sarjaottelu uudella Halssilan tekonurmella houkutteli paikalle n. 87 jalkapallon ja grillimakkaran ystävää. Ihan kaikille ei tainnut edes makkarat riittää, mutta maaleja saatiin nähdä reilusti.

Nousu aloitti varsin hyökkäysvoittoisella taktiikalla. Koko talven jauhetun neljän puolustajan linjasta oli luovuttu ja tilalla oli Saarijärvellä pelatun ottelun voittoisaksi kääntänyt 3-1-4-2. Harjoituskauden aikana aina eri tilanteen mukaan, eri pelipaikoilla käytetty Alex Huusko pelasi nyt toisena hyökkääjänä Niklas Nummen kanssa.

Keskikentällä aloitti kova kolmikko Pietu Lampila, Te Reh ja Ziko, joka pääsi vihdoinkin pelikieltonsa jälkeen irti. Vastustajan syömähampaaksi etukäteen arvioitu Joonas Peltonen ehti ottelun jälkeen kommentoida vastustajiaan näin:

”Kaikessa rehellisyydessä ja ihan sama minkä lasien läpi peliä katsoo, niin paremmalle hävittiin. Nousun tiedettiin olevan yksi sarjan parhaita joukkueita, mutta silti keskustan kovuus jopa hieman yllätti. Uskon että ei paljoa tota kovempaa keskikentän kolmikkoa tästä sarjasta löydy.

Vaikka tappio tuli, niin Soulsin pelissä oli paljon hyvää. Jos oltaisiin pelattu niin kuin kauden avauksessa, olisivat lukemat olleet luokkaa 15-0 eli tästä on ihan hyvä jatkaa kautta.

Ja niin siis tuleehan siitä aina hyvä fiilis kun pidetään uhkaavana/hyvänä ja ihan hauskaa maustetta kun koitetaan vähän ”paineistaa” jo ennen peliä somessa. 😉”

Niklas Nummi aloitti ottelun siiti mihin Saarijärvellä lopetti, eli pistämällä pallon verkkoon. Pietu Lampila antoi hyvän läpisyötön ja Nummi sijoitti pallon maltilla oikean tolpan kautta sisään.

Nousulla oli runsaasti maalipaikkoja, mutta laukaukset meni liikaa päin maalivahtia, tai Soulsin Iiro Tyni torjui ne muuten hyvin. Juuri ennen puoliaikaa Nousun kolmen pelaajan prässi aiheutti Soulsille harhasyötön ja Ziko ennätti palloon ensimmäisenä. Pallo takakulmaan ja katsojat pääsivät puoliajan makkarajonoon 2-0 tilanteessa.

Peli jatkui ja Souls sai tasoituksen 54`. Oikeasta laidasta päästiin hyvän harhautuksen jälkeen keskittämään ja pallo päätyi maalin taka-alueelle, josta Atte Rantanen pisti pallon maaliin.

Pirteästi esiintynyt Huusko prässäsi pallon pois puolustajalta ja kentälle vaihdettu Jojo Kajoba kaadettiin rangaistusalueella. Hän itse pisti pallon varmasti rankkarista maaliin. Peli 3-1 57`. Vain hetkeä myöhemmin Mikael Himasen korkea syöttö löyti Elia Tikkasen, joka karkasi vastustamattomasti puolustajalta ja sijoitti vasemmalla jalalla pallon maaliin.

Souls sai keskikentältä vapaapotkun, jota meni laukomaan jo yhden maalin tehnyt Rantanen. Kierteinen laukaus yllätti Nousun maalivahdin ja peli tasoittui. Peli oli kuitenkin niin hyvin Nousun hallussa, että varsin luottavaisesti sai peliä seurata. Viisi minuuttia myöhemmin Nousu teki viidennen maalinsa näppärän syöttökuvion päätteeksi, kun Nummi osui jälleen kerran. Lähellä oli, että Nummi ja Ziko olisivat potkineet maalintekotilanteessa toisiaan, niin kova maalinteon vimma on päällä, joukkueenjohtaja Rosti myhäili laskiessaan makkaranpaiston tuottoja. Loppulukemat 5-3.

Maalinteossa onnistuneen ja muutenkin hyvin pelanneen Zikon kommentit ottelusta:

”Peli meni tosi hyvin. Olen pelannut heitä (Soulsia) vastaan tosi paljon Vitosessa ja he aina voittivat.😁 Ennen peliä olin että -En voi antaa heidän voittaa tällä kertaa.” Kommentit maalista: ”Se ei ollut minun viimeinen maali, koska lisää on tulossa!”

OR
Vesa-Matti Lopez

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mitä pienempi seura, sitä parempi.


Vastaus #48 : 27.05.2024 klo 11:02:38

Tänään pari mielenkiintoista peliä, kuten Rangers/2 - Nousu ja Komeetat/Piuku - HPP.

Redsin Instagram osasi myös kertoa, että heidän pelinsä FC Saarijärveä vastaan oli muuttunut 0-3 tappiosta, 3-0 voitoksi. Saarijärvellä ilmeisesti pelioikeudeton pelaaja kokoonpanossa. Osaako joku kertoa, että kukahan oli kyseessä?
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #49 : 27.05.2024 klo 11:34:30

Kyllä kai oma valinta tälle lämpimälle kesä (?) illalle on HarPo - PetPet/2. Viimeksi oli niin huono Potku säynätsalossa Rangers/2:a vastaan että nyt on jo logiikan lakien mukaan oltava parempi esitys.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa